دکتر سید سلمان فاطمی

متخصص داخلی مغز و اعصاب


کانال تلگرام دکتر فاطمی

آدرس مطب دکتر سلمان فاطم

آدرس دکتر زهره ابوطالبی

بحثی درباره احساساتی غیر از احساسات پنجگانه

دکتر سید سلمان فاطمی . نورولوژیست:
بحثی درباره احساسات متفاوت از احساسات مادی پنجگانه

آن چیزی که سالها در مدارس تدریس میشود، آن است که احساسات انسان محدود به پنج حس معروف بینایی ، چشایی . بویایی لامسه و شنوایی است . بله این احساسات در وجود انسان و دیگر حيوانات وجود دارد ولی این احساسات صرفا مادی ، با احساسات دیگر مانند ترس و خشم و احساس گناه ... تا حدی متفاوت است .

درک ما از عالم هستی و احساس ما از آن ، نخستین برخوردی است که با جهان اطراف خود داریم ، ولی این ادراک صرفا با اندامهای حسی معروف(sensation) ما انجام نميشود بلکه ابزار دیگری در موجودات هست که باعث میشود تا حسی درونی در آنها شکل بگیرد و این حس درونی (emotion)، اهمیت خاصی را در واکنشهای آنها دارد

مثلا اگر گرگی درنده را در جلوي خودتان ببینید ، این حس بینایی شما نیست که ناگهان سبب میشود تا فرار کنید بلکه به دنبال حس بینایی دیدن گرگ ، حسی دیگر در درون شما شکل میگیرد و آن حس ترس است . به دنبال این احساس ترس ، هورمونهايي در بدن ترشح میشود که بدن را وادار به فعالیت بیشتر میکند و قدرت لازم را برای اندامهايي مانند قلب و عضلات پا فراهم میسازد و این اندامها سرعت خاصی را به موجود زنده میدهند تا بتواند فرار کند .

نمونه دیگر این احساس ها ،
احساس اضطراب است که میتواند در شرایطی نه تنها زیان بار نباشد بلکه باعث تحرک فرد و نجات او از یک گرفتاری بزرگ شود .

این احساسات مهمی که جزو پنج دسته اصلی احساسات موجودات نیستند ، شکلهای مختلفی دارند.

اکثر این احساسات ، مثبت نیستند زیرا هدف از این احساسات ، القاي حالت هوشیاری بیشتر و تحرک در موجود زنده است تا خود را از مخمصه ای نجات دهد . حس مثبت ، در موجودات ابتداييتر کمتر منجر به تحرک برجسته ای میشود در حالی که حس منفی ، منجر به واکنشي شدیدتر میشود

این اهمیت احساسات منفی ، به عنوان میراثی تکاملی به انسانها هم رسیده است تا آنجا که قرار دادن احساسات مثبت در مغزهایی که احساسات منفی را بیشتر در خود جای میدهد ، کاری نسبتا دشوار است . ما تجربه بیشتری نسبت به غم و اندوه و ترس داریم و در برابر هنر شاد بودن و لذت بردن و مهمتر از آن ، به خاطر سپردن این شادیها و لذتها، در اندکی از ما وجود دارد

در همه زبانهای عالم ميبينيم کلمات منفی بیشتر از کلمات مثبت است

و به طور کلی هفت احساس اساسی در هر زبان وجود دارد و آنها عبارتند از :

شادی ، اندوه ، ترس ، خشم ، تنفر، خجالت و گناه

شش عدد از این هفت احساس ، منفی و یکی از انها ، مثبت است . از نظر تکاملی، ما احساسات منفی را ترجیح میدهیم . و مغزهای ما به این احساسات منفی به شکل سریعتر پاسخ ميدهد.

علت اين ترجیح ، به طبیعت انسان برمی گردد زیرا او نیاز دارد به سرعت دخالت کند و از احساسات منفی ، عبرت و درس بگیرد و اهمیت این عبرت گرفتن تا حدی است که آن را به مساله مرگ و زندگی تبدیل میکند .

و به این دلیل، یادآوری اين احساسات و عبرت گرفتن از آنها، هم، هر چند زمانی بر آن گذشته باشد، مهم است .

اما در سیر تکاملی موجودات ، احساسات مثبت آنقدر مهم نیست و میتوانی هر قدر میخواهی در آن غرق شوی سپس به سرعت از آن بیرون بیایی و این برعکس احساسات منفی است .

(.Dr. Rick Hanson, "Hardwiring happiness", TEDxMarin, 2013)

.ترس در موجودات ابتدایی ، خود را به صورت واکنشي سریع به شرایط خطر و دشمن نشان میدهد .در یک حیوان تکامل یافته تر این احساس میتواند با افزایش ضربانات قلب یا حتی سیخ شدن موها خود را نشان دهد . ما از احساس درونی حیوانات باخبر نیستیم ولی با مقایسه واکنشي که حیوانات به شرایط خطرناک نشان میدهند، تا حد زیادی احساس درونی آنها را درک کنیم .

ترس از ابتدایی ترین احساساتی است که در موجودات زنده شکل گرفته و این ترس ، زمینه بسیار مساعدی را برای حفظ بقای موجودات فراهم کرده است، به گونه ای که با ایجاد ترس ،موجود زنده به هر وسیله ای ميکوشد تا از شرایط خطرناک بگریزد و خود این فرار سبب میشود تا موجود، زنده بماند و بقای بهتری برای او ایجاد گردد .

مغز موجودات ابتدایی ، آن پيچيدگي مغز انسان را ندارد بنابراین احساساتی مانند ترس، به صورتی خام و پرداخت نشده در این موجودات رخ میدهد .

مغز اولیه شامل غشایی ابتدایی است که از هيپوکمپ و کورتکس سينگوليت و آميگدال تشکیل میشود. در این مغز ابتدایی ، غشای ضخیمی روی قسمتهای ابتدايي وجود ندارد . این قسمتهای ابتدایی با احساسات اولیه مانند حس چشاي یا بویایی مرتبط است . همچنين نخستین احساسات( emotion ها) را هم مانند ترس ، ایجاد میکند .

به خصوص در موجودات پیش از انسان ، قسمت پیشانی مغز هم بسیار کوچکتر است و این را به خوبی میتوان در مغز حیوانات دید . حتی دايناسورهاي بزرگی که شاید قدی به بلندای یک آپارتمان ده طبقه داشتند ، فاقد پیشانی ای بلند بودند و قسمت پیشانی مغز آنها بسیار کوچک بود .

همین حالت در حیوانات پیش از رده انسان يعني شامپانزه و گوریل هم مشاهده میشود .

بعدها با توسعه غشای مغز و به خصوص قسمت پیشانی مغز که خاص انسان است ، فعالیتهای پیچیده تری مانند یادگیری و حافظه و استدلال و برنامه ریزی و تفکر انتزاعي و نهایتا قدرت تکلم شکل گرفت .

احساساتی مانند ترس و خشم و تنفر و ..... در قسمت مرکزی و ابتدایی کورتکس مغز پستانداران و پرندگان به نام سيستم ليمبيک و آميگدال پردازش میشود . Limbus به معنی منطقه ای حاشیه ای هست که اطراف قسمت مرکزی مغز قرار میگیرد .

برخی دانشمندان معتقدند مناطق اميگدال و ليمبيک در خزندگان مشاهده نمی شود و خاص پستانداران است ولی برخی دیگر تاکید دارند که مناطقی مشابه اميگدال و سیستم ليمبيک را در این حيوانات هم یافته اند .

نکته جالب توجه آنکه اندازه شبکه ليمبيک و آميگدال ، در پستانداران، هر چه تکامل یافته تر باشند ، کوچکتر است. در این جانداران ، کورتکس دور مغز بزرگ و بزرگتر ميشود ولی به قیمت کوچک شدن سیستم ليمبيک !!!

پس اهمیت احساسات خام مانند ترس یا خشم خام ، در موجودات پیشرفته تر مانند انسان کمتر میشود و انسان بر خلاف حيوانات، قادر است بر بسیاری از این احساسات غلبه کند ، آنها را پردازش دهد و حتی خود را از قید احساسات منفی برهاند .

دانشمندی به نام مک لین ، سیستم ليمبيک را مختص پستانداران میداند و معتقد است خزندگان فقط بازال گانگليا و ساقه مغز دارند و فاقد سیستم ليمبيک هستند .

این دیدگاه توسط دانشمندان آناتومی مورد قبول نیست زیرا آنها امروزه فهمیده اند که پرندگان و خزندگان هم کورتکس مغزی و قسمتهای ساب کورتيکال مانند سیستم ليمبيک و اميگدال و سیستم هيپوکامپ کوچکی دارند . ارتباط سیستم ليمبيک با کورتکس مغزی بسیار برجسته است و ارتباطات زیادی بین کورتکس و سیستم ليمبيک و هیپو تالاموس وجود دارد . این ارتباطات نقش مهمی در کنترل عملکرد این قسمتهای قدیمی تر توسط قسمتهای بالایی مغز دارد .

بر اساس مطالعات جدید نقش هيپوکامپوس در قسمت وسطی سیستم ليمبيک ، در فعالیتهای شناختی کشف شده است و به نظر میرسد نقش آن محدود به احساسات و emotion نباشد .

قسمتی از سیستم ليمبيک به نام اميگدال در بروز احساسات (emotiion) نقش دارد . برداشتن لوب تمپورال که هيپوکامپ و آميگدال را درون خود دارد ، منجر به بیماری خاصی در میمونها میشود: آنها بی مهابا هر آشغالی را ميخورند و بی محابا شریک جنسی بر می گزینند و روابط جنسی بدون مهاري دارند. همچنین ترسی از انسانها و شرایط دشوار ندارند .در حقیقت اینطور تصور میشود که اميگدال ، سبب درک اهمیت تحریک محیطی است يعنی اگر آميگدال آسیب ببیند فرد اهمیت تحریکات احساسی از محیطی را درک نمیکند .

رفتارهای اجتماعی و کنترلی تا حدی به وسیله اميگدال انجام میشود ولی به دلیل پیچیدگی ان و وجود ده ها هسته عصبي در آن و نیز به دلیل پیچیدگی عملکردهای اجتماعی و کنترلی ، ابهامات زیادی در مورد عملکرد اميگدال وجود دارد .

این ساختمان مغز نقش مهمی را در رفتارهای اجتماعی دارد . نمونه برجسته آن تغییر حالت موجود زنده به دنبال دریافت تنبیه هست (conditoning) .

در این حالت ، ایجاد شرایطی که موجود را دچار تنبیه و آزار کند ، سبب حالت اجتناب و دور شدن از آن شرایط میگردد .

اين احساسات ، در حفظ بقای موجود زنده تاثیرگذار است . این موجود زنده لازم نیست چیز خاصی را یاد بگیرد بلکه قرار گرفتن در شرایط آزار یا تنبيه باعث تغییراتی در غدد درون ریز و سیستم اتونوم او میشود تا او را به صورت ناخودآگاه از قرار گرفتن در شرایط خطرناک دور کند . این اتفاقات درهسته لترال اميگدال انجام میشود و تغییر در این هسته ،از ترس و کانديشنینگ در شرایط خطر جلوگیری ميکند.

بخش مهم دیگر از اميگدال که در emotion نقش دارد، بخش سنترال و مرکزی آن است . تخریب مصنوعی این قسمت هم مانع از ترس ناشی از conditioning ميشود.

از این دو قسمت لترال و مرکزی اميگدال ، پیامهایی به هیپوتالاموس میرود و از آنجا فعالیتهای اتونوم و تغییرات هورمونی و رفتاری را ایجاد میکند و منجر به واکنش موجود زنده به پیامهای خطر از محیط میشود .

همچنین واکنشهای احساسی دیگری مانند خشم و احساسات مادری و جنسی و احساسات چشایی و لذت یا نفرت از غذا ، هم در اميگدال پردازش میشود .

واکنشهای اجتنابی فقط پاسخهای احساسی (emotional) نیستند . و محدود به ترس نیستند بلکه بخشی از این واکنشها ، ناشی از یادگیری موجود زنده است . مثلا موجود زنده به تدریج یاد میگیرد در شرایط خطرناک بدود یا شنا کند و فقط احساس درونی ترس نیست که او را به حرکت در می آورد و هر چه مغز پیچیده تر باشد و هر چه قسمت جلویی مغز بزرگتر و کاملتر باشد این یادگیری پس از ترس خام ، دقیقتر و پيچيده تر ميشود . حتی شاید به جای ترس خام ، منجر به واکنشي کاملتر و عاقلانه تر شود .

هيپوکامپوس نقش مهمی در عملکردهای شناختی مانند حافظه explicit و حافظه implicit و شناخت فضایی دارد (حافظه اکسپليسيت ، حافظه ای است که به صورت اگاهانه فرد میتواند آن را به یاد بیاورد ولی حافظه ايمپليسيت حافظه ای است که به صورت ناخودآگاه انجام میشود مثلا کسی که دوچرخه سواری میکند ، فنونی را که لازم است حین دوچرخه سواری انجام دهد، به صورت ناخودآگاه اجرا ميکند و لازم نیست در مورد آن بیندیشد )

هيپوکامپ نقش اصلیش در رفتارهای شناختی و نه احساسی است .

برخی احساسات ، درونی هستند و در همه افراد در سرتاسر جهان رخ میدهد . کورتکس پره فرونتال نقش مهمی در درک و کنترل احساسات ما دارد. اگر احساسات یا emotion به مرحله هوشیار ، برسد قسمت دورسولترال کورتکس پره فرونتال فعال میشود .

اين قسمت از لوب فرونتال خاص پستانداران است و در انسان، پیچیدگی آن از همه پستانداران دیگر بیشتر است . تجربیات هوشیار در انسان ، وابسته به این ساختارهای موجود در لوب فرونتال است

زبان و تکلم هم خاص انسان است و تکلم بر درک هوشیار این احساسات تاثیر میگذارد . زبان و تکلم در بیان emotion موثر است مثلا در زبان انگلیسی بیش از سی عبارت برای بیان احساس وجود دارد .

در دیگر موجودات که قادر به صحبت کردن نیستند نحوه درک محیط و چگونگی ابراز این درک ، به دلیل نداشتن قدرت تکلم بسیار محدود میشود .

بیشترین قسمتی که بین پستانداران و دیگر موجودات ، با هم متفاوت است ، قسمت جلویی مغز (forebrain) میباشد .

این دیدگاه وجود دارد که تکامل پستانداران در نتیجه اضافه شدن سیستم ليمبيک و نئوکورتکس در forebrain ایجاد شده است.

@salmanfatemi

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3600914/#R107


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
پدیده خاموش روشن در پارکمشکل از کجاستتکامل داروینی هنوز در حاامواجی که به وسیله ی ماشیفیزیک آگاهیتشنج و حرکات شبه تشنجی قانهایت در بی نهایتابزار بقا از نخستین همانمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتنظریه تکامل در درمان بیمحافظه انسان و حافظه ی هوشاز تکینگی تا مغز از مغز تروش هایی ساده برای کاهش ادین، اجباری نیستهاوکينگ پیش از مرگش رسالبیماری دویککوچکی قلبسلطان جنگل یا صاحب ملکوتدرگیری مغزی در سندرم کووتفاوت های بین زن و مرد فقصبر بسیار بایدآلودگی هوا و پارکینسونمعجزه ی علمتا 20 سال آینده مغز شما به انواع سکته های مغزیفرایند تکامل و دشواری هاتظاهری از ماده است که بیدنوار عصب و عضلهابزار بقای موجود زنده از منبع هوشیاری کجاست؟(قسمهمیشه چشمی مراقب و نگهباحس و ادراک قسمت 87از تکینگی تا مغز، از مغز ریشه های مشترک حیاتدانشمندان پاسخ کوانتومی هشت توصیه برای کاستن از دبیشتر کمردردها نیازی به کاهش مرگ و میر ناشی از ابسودمندی موجودات ابزی بر دغدغه نتیجه ی نادانی استتلاش های جدید در درمان سرطوفان زیباییآینده ی انسان در فراتر ازمغز کوانتومیتاثیر کپسول نوروهرب بر سانسولینقله سقوطتغذیه بر ژنها تاثیر داردنیکولا تسلااثر مضر مصرف طولانی مدت رموفقیت هوش مصنوعی در امتهندسه در پایه ی همه ی واکحس و ادراک قسمت پنجاهاز روده تا مغزرادیوی مغز و تنظیم فرکانداروی جدید s3 در درمان ام ویتامین بی هفدهبار بزرگ ایستادن بر دو پاکتاب، سفری به تاریخسیستم تخلیه ی مغز بینشی نتمساح حد واسط میان مغز کوعلم بدون توقفآیا یک، وجود داردمغز بزرگ چقدر مفید هست ؟تاثیر گیاهخواری بر رشد و اولین قدم شناخت نقص های خقبل از آغازجهان موازی و حجاب هاچگونه به سطح بالایی از هوحس و ادراک قسمت سی و ششماختلال خواب فرد را مستعد میگرن شدید قابل درمان اسهوش مصنوعی از عروسک های باستیفن هاوکینگ در مورد هزمین زیر خلیج فارس تمدنی داروی ضد تشنج توپیراماتواکنش های ناخودآگاه و تقگل زندگیساختن آینده، بهترین روش تو افق رویداد جهان هستیعادت کن خوب حرف بزنیتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا خداباوری محصول تکاملچقدر به چشم اعتماد کنیمایمپلانت مغزی و کنترل دو لوتیراستامجهان پر از چیزهای اسرار آارتقا و تکامل سنت آفرینش نگاه دوبارهخلاصه ای از درمان های جدیما بخشی از این جهان مرتبطهوش مصنوعی از عروسک بازی اضطراب و ترسزندگی در جمع مواردی را بردر والنتاین کتاب بدید همبدون پیر فلکواکسن علیه سرطانگامی در درمان بیماریهای سرگیجه از شایعترین اختلاتولید اندام با چاپ سه بعدآب زندگی است قسمت دومغیرقابل دیدن کردن مادهتاثیر روده بر مغزنقش انتخاب از طرف محیط، نایا بدون زبان میتوانیم تمقایسه رقابت و همکاریجهشهای مفید و ذکاوتی که دارتروز یا خوردگی و التهانازوکلسینذهت را روی چیزهای مفید متخوشبختی دور از رنج های ممباحث مهم حس و ادراکهوش مصنوعی از عروسک تا کمبلوغ چیستوسواس، بیماری استزیست شناسی باور حقیقت یا درمان های جدید در بیماری برخی نکات از گاید لاین پرسعی کن به حدی محدود نشویپنج اکتشاف شگفت آور در موتوهم جدایی و توهم علمآسیب ها ناشی از آلودگی هوتازه های اسکیزوفرنی(جنونقش سجده بر عملکرد مغزاگر تلاش انسان امروز برامنابع انرژی از نفت و گاز نرمشهای مهم برای تقویت عجریان انرژی در سیستم های از نظر علم اعصاب اراده آزرمز جهانخطای ادراک کارمامدل هولوگرافیک ژنرالیزههوش احساسیبه دنبال رستگاری باشژن همه چیز نیستزبان و شناخت حقیقت قسمت سدرمان جدید سرطانبرخی سيناپسها طی تکامل و شگفت نیست من عاشق تو باشمپیوندی که فراتر از امکانمرگ انتقال است یا نابود شتیروفیبان موثر در سکته ی افراد بی دلیل دوستدار تو ترکیب آمار و ژنتیکنمایش تک نفرهابزار بقا از نخستین همانمنبع هوشیاری کجاست قسمت چراغ های متفاوت و نور یکسحقیقت غیر فیزیکیاز تکینگی تا مغز از مغز تروبات ها قول میدهنددهن، بزرگترین سرمایههوشمندی کیهانبیمار مرکز تنفس سلولیکلرال هیدرات برای خوابانسفرنامه سفر به بم و جنوب دروغ نگو به خصوص به خودتبسیاری از مجرمان، خودشانشبکه های مصنوعی مغز به دربسیاری از بیماری های جدیشبکیه های مصنوعیپروژه ی ژنوم انسانیمشکلات نخاعیتکامل داروینی هنوز در حاامیوتروفیک لترال اسکلروفیزیکدانان ماشینی برای تتشنج عدم توازن بین نورون نهادینه سازی فرهنگ اختلاابزار بقا از نخستین همانمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتنظریه تکامل در درمان بیمحباب های کیهانی تو در تواز تکینگی تا مغز از مغز تروش جدید تولید برقدیوار همه اش توهم بودهاوکينگ پیش از مرگش رسالبیماری دیستروفی میوتونیکوچکترین چیز یک معجزه اسسم زنبور ، کلیدی برای واردرگیری اعصاب به علت میتوتفاوت های تکاملی در مغز وصد قدح، نفتاده بشکستآلزایمرمعجزه ی علم در کنترل کرونتا بحر یفعل ما یشاانیس بی کسانفرایند حذف برخی اجزای مغتعویض دارو در تشنجنوار عصب و عضله مهم در تشابزار بقای موجود زنده از منبع هوشیاری کجاست؟(قسمهمیشه اطمینان تو بر خدا بحس و ادراک قسمت چهلاز تکینگی تا مغز، از مغز رژیم های غذایی و نقش مهم دانشمندان اولین سلول مصنو هر کس تقوای خدا پیشه کنبا هوش مصنوعی خودکار روبکاهش التهاب ناشی از بیماسی و سه پل اصفهانذهن ما از در هم شکستن منبتلاش های جدید شرکت نورالطولانی ترین شبآینده ی علم و فیزیک در60 ثمغز آیندگان چگونه است ؟تاثیر کپسول نوروهرب بر سانسولین هوشمندقلب های سادهثبت و دستکار ی حافظهنیاز به آموزش مجازی دیجیاثرات فشار روحی شدیدموفقیت در تفکر استهندسه زبانِ زمان استحس و ادراک قسمت پنجاه و یاز سایه بگذرراز تغییرداروی جدید لنفوم و لوکمیویتامین دی گنجینه ای بزربار سنین ابزار هوشمندی اکتابخانهسیستم تعادلی بدنتنفس هوازی و میتوکندریعلم در حال توسعهآیا کیهان می تواند یک شبیمغز بزرگ چالش است یا منفعتاثیر انتخاب از طرف محیط اولین مورد PML به دنبال تکقبل از انفجار بزرگجهان ما میتواند به اندازچگونه باغبانی باعث کاهش حس و ادراک قسمت سیزدهماختلال در شناسایی حروف و میدان مغناطيسي زمین بشر هوش مصنوعی از عروسک های باستیفن هاوکینگ در تفسیر زمان چیستداروی ضد جنون در درمان تیبحثی در مورد عملکرد لوب فواکنش به حس جدیدگلوله ی ساچمه ایساختار فراکتال وجود و ذهتو انسانی و انسان، شایستعادت کردن به نعمتتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا دلفین ها می تواند از نقش قهوه در سلامتیایمپلانت مغزی کمک میکند لوزالمعده(پانکراس)مصنوعجهان پر از چیزهای جادویی ارتقا یا بازگشت به قبل ازنگاهی بر قدرت بینایی دراخم شدن فضا-زمانما تحت کنترل ژنها هستیم یهوش مصنوعی از عروسک بازی اطلاع رسانی اینترنتیزندگی در سیاهچالهدر یک فراکتال هر نقطه مرکبدون بار گذشتهواکسنی با تاثیر دوگانه اگامی در درمان بیماریهای تولید سلولهای جنسی از سلآب زندگی است قسمت سومغرور و علمتاثیر روزه داری بر سلامت نقش اتصالات بین سلولهای ایا تکامل هدفمند استمقابله ی منطقی با اعتراضجوانان وطنارزش های وارونهنباید صبر کرد آتش را بعد ذخیره ی شگفت انگیز اطلاعخانه ی تاریکمبتکران خودشکوفاهوش مصنوعی از عروسک تا کمبلعیدن ستاره توسط سیاهچایک پیام منفرد نورون مغزی زیست، مرز افق رویداد هستدرمان های جدید سرطانبرخی نرمش ها برای درد زانشلیک فراموشیپول و شادیتوهم جسمآسیب روانی شبکه های اجتمتازه های بیماری پارکینسونقش غذاها و موجودات دريااگر خواهان پیروزی هستیمنابع انرژی از نفت و گاز چرا ماشین باید نتایج را پجریان انرژی در سیستم های از واقعیت امروز تا حقیقترمز جهان خاصیت فراکتالخطای حسمدل هولوگرافیک تعمیم یافهوش بشری تهدید برای بشریبه زودی شبکه مغزی به جای ژن هوش و ساختارهای حیاتی زبان جانسوزدرمان جدید سرطانبرداشت مغز ما از گذر زمانشگفت انگیز بودن کیهانپیوستگی همه ی اجزای جهانمرگ تصادفیتکنولوژی های جدید و حالتافزایش قدرت ادراکات و حسALS نگاهی کامل بر بیماری وترکیب حیوان و انسانچند نرمش مفید برای کمردرابزار بقا از نخستین همانمنبع هوشیاری کجاست قسمت نزاع بین جهل و علم رو به پحقیقت غیر قابل شناختاز تکینگی تا مغز از مغز تروبات های ریز در درمان بیدو ویژگی انتزاع و قدرت تجهوشیاری و وجودبیماری لبر و نابینایی آنکم کردن کالری روشی سودمنسفری به آغاز کیهاندریای خدادرک فرد دیگر و رفتارهای ابسیاری از بیماری های جدیشباهت مغز و کیهانپروژه ی ژنوم انسانیمشکلات بین دو همسر و برخیتکامل داروینی هنوز در حاامید نیکو داشته باش تا آنفال نیکوتشویق خواندن به کودکانچهار میلیارد سال تکامل بابزار بقا از نخستین همانمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتنظریه تکامل در درمان بیمحباب هایی تو در تواز تکینگی تا مغز از مغز تروش صحبت کردن در حال تکامدیوار، از ابتدا توهم بودهدف یکسان و مسیرهای مختلبیماری سلیاککووید نوزده و خطر بیماری سماگلوتید داروی کاهش دهندرب بسته با غیر خود باز متفاوت های زبانی سرمنشا تصدای بم با فرکانس پایین، آملودیپین داروی ضد فشار معجزه در هر لحظه زندگیتاول کف پا و حقیقتانگشت ماشه ایفراتر از دیوارهای باورتعامل انسان و هوش مصنوعینوار عصب و عضله تعیین محلابزار بقای موجود زنده از منبع هوشیاری کجاست؟(قسمهمیشه به آنچه داری، خوشنحس و ادراک قسمت چهل و هفتاز تکینگی تا مغز، از مغز رژیم های غذایی و نقش مهم دانشمندان تغییر میدان مغوفور و فراوانیبا هر چیزی که نفس می کشد مکاهش حافظه هرچند فرایندیسیلی محکم محیط زیست بر انذهن چند جانبه نیازمند نگتلاش هایی در بیماران قطع طی یکصد هزار سال اخیر هرچآینده با ترس جمع نمیشودمغز اندامی تشنه ی انرژی اتاثیر کتامین در درمان پاانسان قدیم در شبه جزیره عقلب و عقلثبت امواج الکتریکی در عصچیز جدید را بپذیراثرات مفید قهوهمولکول ضد پیریهندسه، نمایشی از حقیقتحس و ادراک قسمت پنجاه و داز علم جز اندکی به شما داراست دستی و چپ دستیداروی جدید میاستنی گراویویروس مصنوعیبارداری بدون رحمکجای مغز مسئول پردازش تجسیستم دفاعی بدن علیه مغز تنفس هوازی و میتوکندریعلم راهی برای اندیشیدن اآیا گذشته، امروز وآینده مغز بزرگ چالشهای پیش رواولین مورد پیوند سر در انقبرستان ها با بوی شجاعتجهان مادی، تجلی فضا در ذهچگونه تکامل مغزهای کنونیحس و ادراک قسمت ششماختلال در شناسایی حروف و میدان های مغناطیسی قابل هوش مصنوعی از عروسک های باستخوان های کشف شده، ممکزمان و مکان، ابعاد کیهان دارویی خلط آوربحثی درباره هوش و تفاوتهواکسن های شرکت فایزر آمرگلوئونساختار شبکه های مغزی ثابتو با همه چیز در پیوندیعادت بد را ترک کنتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا دلفین ها میتوانند بانقش مهاجرت در توسعه نسل اایمپلانت نخاعی میتواند دلیروپریم داروی ترکیبی ضدجهان دارای برنامهارتوکين تراپی روشی جديد نگاهی بر توانایی اجزاي بخونریزی مغز در سندرم کوومانند آب باشهوش مصنوعی از عروسک بازی اطلاعات حسی ما از جهان، چزندگی زمینی امروز بیش از در کمتر از چند ماه سوش جدبدون زمان، ماده ای وجود نوابستگی یعنی قلادهگاهی لازم است برای فهم و تولترودینآب، زندگی است(قسمت پنجم)غربال در زندگیتاثیر روغن رزماری استنشانقش تیروئید در تکامل مغزایجاد احساساتمقابله با کرونا با علم اسجوانان وطنارزش های حقیقی ارزش های غنبرو و انرژی مداومذره ی معین یا ابری از الکخانواده پایدارمتواضع باشهوش مصنوعی از عروسک تا کمبنی عباس، ننگی بر تاریخیک پیشنهاد خوب برای آسان زاویه نگاه ها یکسان نیستدرمان های رایج ام اسبرخی نرمش ها برای زانوشلیک فراموشیپول و عقیدهمدل های ریز مغز مینی برینتوهمات و شناخت حقیقتآسیب عصب پا به دنبال اعتیتازه های درمان ام اسنقش غذاها و موجودات دريااپل ویژن پرو در تشخیص بیممنابع انرژی از نفت و گاز چرا مردم با زندگی میجنگنجراحی گردن همیشه برای دیاز کجا آمده ام و به کجا میرنگ کردن، حقیقت نیستخطر آلودگی هواهوش در طبیعتبه زیر پای خود نگاه نکن بژن یا نقشه توسعه مغز و نقزبان ریشه هایی شناختی اسدرمان دارویی سرطان رحم ببرداشتت از جهان رو زیاد شگفت زده و حیران باشپیام های ناشناخته بر مغز مرگی وجود نداردتکنولوژی و پیشرفتافزایش مرگ و میر سندرم کوفقر داده ها در هوش مصنوعیترازودونچند جهانیابزار بقا از نخستین همانمنبع هوشیاری کجاست قسمت نزاع بین علم و نادانی رو حقیقت، آن چیزی نیست که جلاز تکینگی تا مغز از مغز تروبات کیاندو بیماری روانی خود بزرگ هوشیاری و افسردگیبیماری میاستنی گراویسکمالگرایی دشمن پیشرفتسقوط درون جاذبه ای خاص، چبیماری های میتوکندریکمردردسلول های مغزی عامل پارکیدرک نیازمند شناخت خویش ابشکه ای که ته نداره پر نمشباهت مغز با کیهان مادیپروانه ی آسمانیمشکلات روانپزشکی پس از ستکامل زبانامید نجاتفاکسیبتتشخیص ژنتیکی آتروفی های چهار ساعت پس از کشتار خوکابزار بقا از نخستین همانمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتنعناعحد و مرزها توهم ذهن ماستاز تکینگی تا مغز از مغز تروشهای نو در درمان دیسک بدید تو همیشه محدود به مقدهدف یکسان، در مسیرهای متبیماری ضعف عضلات نزدیک بکودک هشت ساله لازم است آدسندرم کووید طولانیدرختان چگونه بر تشکیل ابتفاوت ایستایی و تکاپوصرع و درمان های آنآموزش نوین زبانمعرفت و شناختتابوهای ذهنیانگشت نگاری مغز نشان میدفرد موفقتعامل انسان با هوش مصنوعنوبت کودکانابزارهای پیشرفته ارتباط منبع هوشیاری کجاست؟(قسمهمیشه داناتر از ما وجود دحس و ادراک قسمت چهل و هشتاز تکینگی تا مغز، از مغز رژیم ضد التهابیدانشمندان روش هاي جدیدی وقاحت و تمسخر دیگرانبا آتش، بازی نکن و بعد از کاهش دوپامین عامل بیماریسینوریپا داروی ترکیبی ضدذهن هوشیار در پس ماده ی متلاشی برای درمان قطع نخاطبیعت موجی جهانآیا فراموشی حتمی استمغز انسان ایا طبیعتا تماتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان میوه ی تکاملقلب یا مغزجلو رفتن یا عقبگردچیزی منتظر شناخته شدناثرات مفید روزه داریمولتیپل اسکلروز در زنان هنر فراموشیحس و ادراک قسمت پنجاه و سازدواج های بین گونه ای، ررجزخوانی هایی که امروز بداروی جدید آلزایمرویروس های باستانی، مغز مبازگشایی مجدد مطب دکتر سکرونا چه بر سر مغز می آورسکوت و نیستیتنفس بدون اکسیژنعلم ساختن برج های چرخانآیا پیدایش مغز از روی تصامغز بزرگ و فعال یا مغز کواولین هیبرید بین انسان و قدم زدن و حرکت دید را تغیجهان مرئی و نامرئیچگونه جمعیت های بزرگ شکل حس و ادراک قسمت شصت و هشتاختلالات مخچهمیدان های کوانتومی خلاهوش مصنوعی از عروسک بازی استروژن مانند سپر زنان دزمان و گذر آن سریع استدارویی ضد بیش فعالی سیستبحثی درباره هوش و تفاوتهواکسن کووید 19 چیزهایی که گمان میکنی جرمی کوچکی در سادیسم یا لذت از آزار دادتو با باورهایت کنترل میشعادت دادن مغز بر تفکرتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا دست مصنوعی به زودی قانقش میدان مغناطیسی زمین ایمان به رویالیس دگرامفتامین یا ویاسجهان در حال نوسان و چرخشارتباط میکروب روده و پارنگاهت را بلند کنخواندن ، یکی از شستشو دهنماه رجبهوش مصنوعی از عروسک بازی اطلاعاتی عمومی در مورد مزندگی زودگذردر آرزوهایت مداومت داشتهبرنامه و ساختار پیچیده مواسطه ها د رمسیر ایجاد مغسرگردانیگاهی مغز بزرگ چالش استتومورها و التهاب مغزی عاآتاکسی فریدریشمقالاتتاثیر رژیم گیاه خواری بر نقش حفاظتی مولکول جدید دایران بزرگملاحظه های اخلاقی دربارهجواب دانشمند سوال کننده ارزش حقیقی زبان قسمت اولذرات کوانتومی زیر اتمی قخار و گلمجموعه های پر سلولی بدن مهوش مصنوعی از عروسک تا کمبه قفس های سیاهت ننازیک آلل ژنتیکی که از نئاندزاوسکا درمان گوشردرمان های علامتی در ام اسبرخی نرمش های گردنشنا در ابهای گرم جنوب نیاپوست ساعتی مستقل از مغز دمدیون خود ناموجودتوکل بر خداآسانی موفقیتتبدیل پلاستیک به کربن و سنقش غذاها و موجودات دريااپی ژنتیکمنابع انرژی از نفت و گاز چرا مغز انسان سه هزار سالجستجوی متن و تصویر به صوراز کسی که یک کتاب خوانده رنگین کمانخطرات هوش مصنوعیهوش عاطفی قسمت 11به سیاهی عادت نکنیمژن ضد آلزایمرزبان شناسی مدرن در سطح سلدرمان زخم دیابتی با تکنوبررسي علل احتمالي تغيير شگفتی های نقشه ی ژنتیکیپیدایش زبانمراحل ارتقای پله پله کیهتکنولوژی جدید که سلول هاافزایش سرعت پیشرفت علوم فلج نخاعی با الکترودهای ترازودونچند جهانیابزار بقا از نخستین همانمنبع هوشیاری کجاست قسمت نزاع بین علم و جهل رو به پحقایق ممکن و غیر ممکناز تکینگی تا مغز از مغز تروح و آب حیاتدو بار در هفته ماهی مصرف هوشیاری کوانتومیبیماری های مغز و اعصاب و کمردرد ناشی از تنگی کاناسلول های بنیادیدرک و احساسبشریت از یک پدر و مادر نیشباهت های ریشه ای چند بیمپرواز از نیویورک تا لوس آمشکلات روانپزشکی در عقب تکامل زبانامید جدید بر آسیب نخاعیفاجعه ی جهل مقدستشخیص آلزایمر سالها قبل نون و القلمابزار بقای موجود زنده از منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتهفت چیز که عملکرد مغز تو حریص نباشاز تکینگی تا مغز از مغز تروشهای شناسایی قدرت شنوادیدن خدا در همه چیزهدف از تکامل مغزبیماریهای تحلیل عضلانی اکودک ایرانی که هوش او از سندرم گیلن باره به دنبال درختان اشعار زمینتفاوت ارباب و رهبر حقیقیضایعه ی شبکه لومبوساکرالآمارهای ارائه شده در سطح مغز فکر میکند مرگ برای دیتاثیر فکر بر سلامتانتقال ماده و انرژیفرد یا اندیشهتعداد کلی ذهن ها در جهان نور از عمق تاریکیابزارهای بقا از نخستین همنبع هوشیاری در کجاست؟ قهمیشه راهی هستحس و ادراک قسمت چهل و دوماز تکامل تا مغز از مغز تا رژیم غذایی حاوی تخم مرغ ودانشمندان روشی برای تبدیوقت نهيب هاي غير علمي گذشبا تعمق در اسرار ابدیت و کاهش سن بیولوژیکی، تنها سیگار عامل افزایش مرگ ومذهن و شیمی بدنتلاشی تازه برای گشودن معطبیعت بر اساس هماهنگیآیا ممکن است موش کور بی ممغز انسان برای ایجاد تمدتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان ها می توانند میدان قلب دروازه ی ارتباطجلوتر را دیدنچیزی خارج از مغزهای ما نیاثرات مضر ماری جوانامواد کوانتومی جدید، ممکنهنر حفظ گرهحس و ادراک قسمت پنجاه و شاسکلت خارجی در درمان اخترحم مصنوعیداروی جدید ای ال اسویرایش DNA جنین انسان، بربازگشت از آثار به سوی خداکریستال هاسکوت، پر از صداتنها مانع در زندگی موارد علایم کمبود ویتامین E را تاثیر احتمالی عصاره تغلیآیا آگاهی پس از مرگ از بیمغز بزرگترین مصرف کننده اولین تصویر در تاریخ از سقدرت مردمجهان مشارکتیچگونه جمعیت های بزرگ شکل حس و ادراک قسمت شصت و دواختلالات حرکتی در انسانمیدان بنیادین اطلاعاتهوش مصنوعی از عروسک بازی اسرار آفرینش در موجزمان و صبرداستانها و مفاهیمی اشتبابحثی درباره هوش و تفاوتهواکسن کرونا و گشودن پنجرگنجینه ای به نام ویتامین سازگاری با محیط بین اجزاتو باید نیکان را به دست بعارضه جدید ویروس کرونا ستاثیر درجه حرارت بر عملکآیا رژیم غذایی گیاهی سلانقش محیط زندگی و مهاجرت داین پیوند نه با مغز بلکه لا اکراه فی الدینجهان در حال ایجاد و ارتقاارتباط ماده و انرژیچالش هوشیاری و اینکه چرا خواب زمستانی سلول های سرماپروتیلینهوش مصنوعی از عروسک بازی اطلاعاتی عمومی در مورد مزندگی سلول در بدن، جدای ادر آسمان هدیه های نادیدنبرنامه ی مسلط ژنها در اختوبینار اساتید نورولوژی دسربازان ما محققا غلبه می گاهی جهت را عوض کنتومورهای نخاعیآتاکسی مخچه ای خودایمنتاثیر ویتامین دی بر بیماتاثیر رژیم گیاه خواری بر نقش حیاتی تلومر دی ان آ دایرادهای موجود در خلقت بملاحظات بیهوشی قبل از جرجواب سنگ اندازیارزش حقیقی زبان قسمت دومذرات کوانتومی زیر اتمی قخارق العاده و استثنایی بمجرم، گاهی قربانی استهوش مصنوعی به کمک هوش طبیبه مغز خزندگان خودت اجازیک جهش ممکن است ذهن انسانزبان فرایند تکاملی برای درمان ژنتیکی برای نوآوریبرخی یونها و مولکول های مشناخت و معرفت، و نقش آن دپوشاندن خود از نورمدیریت اینترنت بر جنگتوپیراماتآشنا پنداریتبدیل تراکت صوتی مصنوعی نقش غذاها در کاهش دردهای ابتدا سخت ترین استمنابع انرژی از نفت و گاز چرا مغزهای ما ارتقا یافت جستجوی هوشیاری در مغز مااز آغاز خلقت تا نگاه انسارهبر حقیقیدفاع از پیامبرهوش عاطفی قسمت نهمبه سخن توجه کن نه گویندهژنها نقشه ایجاد ابزار هوزبان شناسی نوین نیازمند درمان ساده ی روماتیسمبررسی مغز با امواج مادون شگفتی های زنبور عسلپیر شدن حتمی نیستمرز مرگ و زندگی کجاستتکنولوژی جدید که سلول هاافسردگی و اضطراب در بیمافلج بل، فلجی ترسناک که آنتراشه مغز بدون واسطه ی دچند جهانی و علمابزار بقا از نخستین همانمنبع هوشیاری کجاست قسمت نسبیت عام از زبان دکتر برحل مشکلاز تکینگی تا مغز از مغز تروح در جهانی دیگر استدو برابر شدن خطر مرگ و میهوشیاری سنتی یا هوشیاری هوش، ژنتیکی است یا محیطیبیماری وسواسکمردرد و علل آنسلول های بنیادی منابع و ادرک کنیم ما همه یکی هستیمبعد پنجمشباهت کیهان و مغزپروتئین های ساده ی ابتدامشاهده گر جدای از شیء مشاتکامل زبان انسان از پیشیامید درمان کرونا با همانفاصله ها در مکانیک کوانتتشخیص ایدزنوآوری ای شگفت انگیز دانابزار بقای موجود زنده از منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتهفت سین یادگاری از میراث حرکات چشم، ترجمه کننده ی از تکینگی تا مغز از مغز تروشی برای بهبود هوش عاطفدیدگاه نارسای دوگانه ی مهدف از خلقت رسیدن به ابزابیماری، رساله ای برای سلکودکان میتوانند ناقل بی سندرم پیریفورمیسدرد و درستفاوتهای جنسیتی راهی براضایعه ی عروقی مخچهآن چیزی که ما جریان زمان مغز قلبتاثیر مشاهده بر واقعیت بانتروپی و هوشیاریفرد حساس از نظر عاطفی و بتعذیه ی ذهننور درونابزارهای بقا ازنخستین هممنبع هوشیاری در کجاست؟(قهمیشه عسل با موم بخوریمحس و ادراک قسمت چهل و سوماز تکامل تا مغز، از مغز ترژیم غذایی سالم و ضد التهدانش، قفل ذهن را باز میکنوقتی فهمیدی خطا کردی برگبا خودت نجنگکایروپاکتیک چیستسیاهچاله هاذهن تو همیشه به چیزی اعتقتلاشی جدید در درمان ام اسطعمه ی شبکه های ارتباط اجآیا ما کالا هستیممغز انسان برای شادمانی طتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان یک کتابخانه استقلب روباتیکجمجمه انسان های اولیهچیزی شبیه نور تو نیستاجزای پر سلولی بدن انسان موجود بی مغزی که می تواندهنر رها شدن از وابستگیاسکار، لگوی هوشمندرحم مصنوعیداروی جدید برای میاستنی ویشن پروبازگشت به ریشه های تکاملکریستال زمان(قسمت اولسکته مغزیتنها در برابر جهانعلایم کمبود ویتامین E را تاثیر ترکیبات استاتین (سآیا امکان بازسازی اندامهمغز حریص برای خون، کلید تاولین دارو برای آتاکسی فقدرت و شناخت حقیقتجهان معناچگونه حافظه را قویتر کنیحس و ادراک قسمت شصت و ششاختلالات صحبت کردن در انمیدازولام در درمان تشنج هوش مصنوعی از عروسک بازی اسرار بازسازی اندام هازمان واقعیت است یا توهمدخالت در ساختار ژنهابحثی درباره هوش و تفاوتهواکسن کرونا از حقیقت تاتگوهر با نظر دیگران سنگ نمستم با شعار قانون بدترین تو برای خزیدن خلق نشده ایعدم توقف تکامل در یک انداتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا رژیم غذایی گیاهی سلانقش مرکز تنفس سلولی در بیاین اندوه چیستلاموژین داروی ضد اوتیسم؟جهان ریز و درشتارتباط متقابل با همه ی حیچالش هوشیاری و اینکه چرا خواب سالم عامل سلامتیماجرای جهل مقدسهوش مصنوعی از عروسک بازی اعتقاد اشتباه، نتیجه ی نزندگی، مدیریت انرژیدر آستانه ی موج پنجم کوویبرندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۱وجود قبل از ناظر هوشمندسردرد میگرنگذر زمان کاملا وابسته به تومورهای ستون فقراتآتش منبع انرژیصفحه اصلیتاثیر رژیم گیاه خواری بر نقش خرچنگ های نعل اسبی درایستادن در برابر آزادی بممانتین یا آلزیکسا یا ابچت جی پی تیجوسازی مدرنارزش حقیقی زبان قسمت سومذرات کوانتومی زیر اتمی قخبر مهم تلسکوپ هابلمحل درک احساسات روحانیهوش مصنوعی به شناسایی کابه نقاش بنگریک رژیم غذایی جدید، می توزبان متغیردرمان پوکی استخوانبرخی اثرات مضر ویتامین دشناخت حقیقت یا آرزوهای گپیموزایدمداخله ی زیانبار انسانتوانایی مغز و دیگر اجزای آشنا پنداریتبدیل سلولهای محافط به سنقشه مغزی هر فرد منحصر بهابتدایی که در ذهن دانشمنمنابع انرژی از نفت و گاز چرا ویروس کرونای دلتا واحفره در مغزاز انفجار بزرگ تا انفجار روی و منیزیم در تقویت استدفاع در برابر تغییر ساختهوش عاطفی قسمت هفتمبهبود حافظه پس از رخدادهژنها ، مغز و ارادهزبان، نشان دهنده ی سخنگو درمان سرگیجه بدون نیاز ببررسی و اپروچ جدید بر بیمشانس یا نتیجه ی تلاشپیشینیان انسان از هفت میمرز بین انسان و حیوان کجاتکینگیافسردگی و ساختار مغزفلج خوابتراشه ها روی مغزچند روش ساده برای موفقیتابزار بقا از نخستین همانمنبع هوشیاری کجاست قسمت چسبیدن به خود، مانع بزرگ حلقه های اسرارآمیزاز تکینگی تا مغز از مغز تروح رهاییدو برابر شدن خطر مرگ و میدو داروی جدید برای میاستهیچ نقطه ای مرکزی تر از ابیماری کروتز فیلد جاکوبکمردرد با پوشیدن کفش مناسلول های بدن تو پیر نیستندرک احساسات و تفکرات دیگبعد از کروناشباهت زیاد بین سلول هاي عپروتز چشممشاهده آینده از روی مشاهتکامل ساختار رگهای مغزی امیدوار باش حتی اگر همه چفاصله ی همیشگی تصویر سازتصویر خورشید یا خود خورشنوار مغز مشاهده ی غیر مستابزار بقای موجود زنده از منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتهم نوع خواری در میان پیشیحرکت چرخشی و دائمی کیهاناز تکینگی تا مغز از مغز تروشی جدید در درمان قطع نخدژا وو یا اشنا پنداریهر چیز با هر چیز دیگر در تبیندیشکودکان خود را مشابه خود تسندرم پیریفورمیسدرد باسن و پا به دلیل کاهتقلید مرحله ای نسبتا پیشضایعات در عصب زیر زبانیآنچه ناشناخته است باید شمغز ما کوچکتر از نیم نقطهتاثیر نگاه ناظر هوشیار بانتظار گذر تندباد؟فردا را نمیدانیمتغییرنوروفیبروماتوزابزارهای بقای موجود زندهمنبع خواب و رویاهمیشه، آنطور نیست که هستحس و ادراک قسمت نهماز تکامل تا مغز، از مغز ترژیم غذایی ضد التهابیدانش، یک انسان را ناسازگوقتی پر از گل شدی خودت را با خدا باشکار امروز را به فردا نیندسیاهچاله های فضایی منابعذهن خود را مشغول هماهنگیتمایل زیاد به خوردن بستنظهور امواج مغزی در مغز مصآیا ما تنها موجودات زنده مغز انسان برای شادمانی طتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان باشقلب را نشکنجنین مصنوعینکاتی در مورد تشنجاجزایی ناشناخته در شکل گموجودات مقهور ژنها هستندهنر، پر کردن است نه فحش داساس انسان اندیشه و باور رسم عاشق کُشی و شیوهٔ شهرداروی جدید برای کاهش وزنواقعیت فیزیکی، تابعی از بازخورد یا فیدبککریستال زمان(قسمت دوم)سال سیزده ماههتنهاییعلائم عصبی آلزایمر، با اتاثیر تغذیه بر سلامت رواآیا انسان با مغز بزرگش اخمغز در تنهایی آسیب میبیناولین دروغقدرت کنترل خودجهان هوشمندنگاه من، نگاه تو و یا حقیحس و ادراک سی و هفتماختلالات عضلانی ژنتیکمکان زمان یا حافظه زمانهوش مصنوعی از عروسک بازی اصفهان زیبازمان پلانکدر میان تاریکی و روشناییبحثی درباره هوش و تفاوتهواکسن کرونا ساخته شده توگویید نوزده و ایمنی ساکتستم، بی پاسخ نیستتو تغییر و تحولیعدم درکتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا راهی برای رفع کم آبی نقش نگاه از پایین یا نگاهاین ایده که ذرات سیاهچاللایو دوم دکتر سید سلمان فجهان شگفت انگیزارتباط چاقی و کاهش قدرت بچالش هوشیاری و اینکه چرا خواب سالم عامل سلامتی و یماجرای عجیب گالیلههوش مصنوعی از عروسک بازی اعتماد به خودزندان ذهنیدر درمان بیماری مولتیپل برین نت به جای اینترنتسردرد میگرن در کودکانگذشته را دفن کنتوهم فضای خالیآثار باستانی تمدن های قدسوالات پزشکیتاثیر رژیم گیاهخواری بر نقش داروهاي مختلف معروف اکنون را با همه ی نقص هایمن کسی در ناکسی دریافتم چت جی پی تیجامعه ی آسمانیارزش خود را چگونه میشناسرفلکس وتری با توضیح دکتر خدا موجود استمحل درک احساسات روحانی دهوش مصنوعی تعاملیبه نقاش بنگریکی از علل محدودیت مغز امزبان مشترک ژنتیکی موجودادرمان پوکی استخوانبرخی اختلالات عصبی مثانهشناخت درون، شناخت بیرون؛پیموزایدمدارک ژنتیکی چگونه انسانتوازن مهمتر از فعالیت زیآشناپنداری چیستتبر را بردارنقشه های مغزی جدید با جزیابتذال با شعار دینمنابع انرژی از نفت و گاز چرا پس از بیدار شدن از خوحق انتخاباز بار خود بکاه تا پرواز رویا و واقعیتدقیق ترین تصاویر از مغز اهوش عاطفی قسمت یازدهبهداشت خوابژنهای مشترک بین انسان و وزبان، وسیله شناسایی محیطدرمان سرگیجه بدون نیاز ببررسی ژنها در تشخیص بیماشانس یا تلاشپیشرفت های جدید علوم اعصمرز جدید جستجو و اکتشاف، تکامل فردی یا اجتماعیاقلیت خلاقفلج خواب چیستتراشه ی هوش مصنوعی در مغزچندین ماده غذایی که ماننابزار بقا از نخستین همانمنبع هوشیاری کجاست قسمت نسبت ها در کیهانحمله ویروس کرونا به مغزاز تکینگی تا مغز از مغز تروزه داری متناوب، مغز را از تکینگی تا مغز از مغز تروزه داری و التهاب زیانبدو سوی واقعیتهیچ چیز همیشگی نیستبیماری گیلن باره و بیمارکنفرانس تشنج هتل کوثر اصسلول بنیادی و ای ال اسدرک تصویر و زبان های مخلتبعد از کروناشباهت زیاد بین سلول هاي عپروتز عصبی برای تکلممشاهدات آمیخته با اشتباهتکامل شناخت انسان با کشفامیدواریفتون های زیستیتصویر در هم تنیدگی کوانتنوار مغز با توضیح دکتر فاابزار بقای موجود زنده از منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتهمه چیز موج استحس متفاوتاز تکینگی تا مغز از مغز تروشی جدید در درمان نابیندژاوو یا آشناپنداریهر جا که جات میشه، جات نیبیهوش کردن در جراحی و بیمکودکان را برای راه آماده سندرم پای بی قراردرد زانو همیشه نیاز به جرتقلید از روی طبیعتضرورت زدودن افکارآنچه واقعیت تصور میکنیم مغز مانند تلفن استتاثیر نگاه و مشاهده ناظر اندوه در دنیا استفرزندان زمان خودتغییر الگوی رشد مغزی با زنورون هاي مصنوعی می توانابزارهای بقای از نخستین منتظر نمان چیزی نور را بههمکاری یا رقابتحس و ادراک قسمت چهارماز تکامل تا مغز، از مغز ترژیم غذایی ضد درددائما بخوانوقتی تو از یاد گرفتن باز با طبیعت بازی نکنکار با یگانگی و یکپارچگیسیاهچاله ها، دارای پرتو ذهن سالمتمایز یا کشف یگانگیظرف باید پر شود چه با چرک آیا مصرف مولتی ویتامین همغز انسان رو به کوچک تر شتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان جدید از چه زمانی پاقوی تر باشجنگ هفتاد و دو ملت همه را چگونه مولکول های دی ان ایحس و ادراک قسمت بیست و چهاحیای بینایی نسبی یک بیممورد نادر همپوشانی دو بیهوموارکتوس ها ممکن است داستفاده از مغز، وزن را کمرساناها و ابر رساناها و عداروی جدید برای ای ال اسواقعیت چند سویهبازسازي مغز و نخاع چالشی کریستال زمان(قسمت سوم)سانسور از روی قصد بسیاری تنهایی رمز نوآوری استعلت خواب آلودگی بعد از خوتاثیر حرکات چشم بر امواج آیا احتمال دارد رویا از آمغز را از روی امواج بشناساولین سلول مصنوعیقدرت انسان در نگاه به ابعجهان هوشیارنگاه مادی غیر علمی استحس و ادراک- قسمت پنجاه و اختراع جدید اینترنت کوانمکانیک کوانتومی بی معنی هوش مصنوعی از عروسک بازی اصل بازخوردزمان به چه دلیل ایجاد میشدر مانهای کمر دردبحثی درباره احساسات متفاواکسن آلزایمرگوش دادن بهتر از حرف زدنستون فقرات انسان دو پا جلتو جهانی هستی که خودش را عدالت برای من یا برای همهتاثیر درجه حرارت بر عملکآیاما مقهور قوانین فیزیکنقش نظام غذایی در تکامل ماین ابتدای تناقض هاستلبخند بزن شاید صبح فردا زجهانی که نه با یک رخداد و ارتباط هوش ساختار مغز و ژچالش هوشیاری و اینکه چرا خواب عامل دسته بندی و حفطماده ی تاریکهوش مصنوعی از عروسک بازی اعتماد به خودزونیسومایددر سال حدود 7 میلیون نفر برای یک زندگی معمولیسردرد میگرنی در کودکانگریه ی ابر، رمز طراوت باغتوهم فضای خالی یا توهم فضآرامش و دانشپیامهای کاربرانتاثیر رژِیم غذایی بر میگنقش درختان در تکاملاکوییفلکسمن پر از تلخیمنتایج نادانی و جهلجاودانگی مصنوعیاز فرد ایستا و متعصب بگذررفتار مانند بردهخدا نور آسمان ها و زمین امحدودیت چقدر موثر استهوش مصنوعی در کامپیوترهابه نادیدنی ایمان بیاوریافته های نوین علوم پرده زبان چهار حرفی حیات زمیندرمان آرتروز با ورزش موضبرخی اصول سلامت کمرشناسایی تاریخچه ی تکاملیپیچیدگی های مغزمگسمروری بر تشنج و درمان هایتوسعه هوش مصنوعی قادر اسآشتی بهتر استتحریک عمقی مغزنقشه با واقعیت متفاوت اسابداع دی ان ای بزرگترین دمنابع انرژی از نفت و گاز چرا ارتعاش بسیار مهم استحقیقت قربانی نزاع بین بی از بحث های کنونی در ویروسرویا و کابوسدل به دریا بزنهوش عاطفی قسمت پنجمبوزون هیگز چیستژنهای هوش ، کدامندزدودن نقص از هوش مصنوعیدرمان سرگیجه بدون داروبررسی بیماری التهابی رودشاهکار قرنپیشرفت در عقل است یا ظواهمرزهای حقیقی یا مرزهای تتکامل مادی تا ابزار هوشماقیانوس نادانیفلج دوطرفه عصب 6 چشمتراشه ی بیولوژِیکچندجهانیابزار بقا از نخستین همانمنبع هوشیاری کجاست قسمت نسبت طلایی، نشانه ای به سحمایت از طبیعتحوادث روزگار از جمله ویراز تکینگی تا مغز از مغز تروزه داری و بیمار ی ام اس دولت یا گروهکهیچ چیز، چقدر حقیقی استبیماری آلزایمر، استیل کوکنگره بین المللی سردرد دسلول بنیادین از مخاط بیندرک حقیقت نردبان و مسیری بعد از کرونا دلخوشی بیهوشجاعت و ترسپرورش مغز مینیاتوری انسامطالبه ی حق خودتکامل، نتیجه ی برنامه ریامیدواری و مغزفروتنی معرفتیتصویر زیبا از سلولنوار مغز ترجمه رخدادهای ابزار بقای موجود زنده از منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتهمه چیز و هیچ چیزحس چشایی و بویاییاز تکینگی تا مغز از مغز تروشی جدید در درمان سکته مدگرگونی های نژادی و تغییهر حرکت خمیده می شود و هر بیهوشی در بیماران دچار اکوری گذرای ناشی از موبایسندرم پس از ضربه به سردردهای سال گذشته فراموش تقلید از طبیعتضرب المثل یونانیآنچه حس می کنیم، نتیجه ی مغز مادران و کودکان در زمتاثیر نگاه انسان بر رفتااندوه دردی را دوا نمیکندفرضیه ای جدید توضیح میدهتغییر دیگران یا تغییر خونورون های ردیاب حافظهابزارهای دفاعی و بقای مومنتظر زمان ایده آل نشوهمانند سازی در انسانحس و ادراک قسمت نوزدهماز تکامل تا مغز، از مغز تراه فراری نیستداروهای مصرفی در ام اسوقتی ریشه ها عمیقند از چیبالاترین هدف از دولتکارهای کوچک، بی ارزش نیسسیاهچاله و تکینگی ابتدایتمدن قدیمی ای در جنوب ایرعقل مجادله گرآیا مغز تا بزرگسالی توسعمغز انسان رو به کوچکتر شدتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان خطرناکترین موجودقیچی ژنتیکیجنگ و تصور از جنگچگونه میتوان با قانون جنحس و ادراک قسمت بیست و یکاحیای بینایی نسبی یک بیمموسیقی نوهورمون شیرساز یا پرولاکتاستفاده از نظریه ی تکامل رستگاری محدود به یک راه نداروی جدید برای دیابتواقعیت چیستبحتی علمی درباره تمایل بکشف مکانیسم عصبی خوانش پسانسور بر بسیاری از حقایتنبیه چقدر موثر استعماد الدین نسیمی قربانی تاثیر دوپامین و سروتونینآیا احتمال دارد رویا از آمغز زنان جوانتر از مغز مراوکرلیزوماب داروی جدید شقدرت ذهنجهان های بسیار دیگرنگاه محدود و تک جانبه، مشحس و ادراک- قسمت بیست و پادامه بحث تکامل چشممکانیزمهای دفاعی در برابهوش مصنوعی از عروسک بازی اصل در هم تنیدگی و جهانی زمان شگفت انگیزدر محل کار ارزش خودت را ببحثی درباره احساساتی غیرواکسن ایرانی کرونا تولیدگوشه بیماری اتوزومال رسسستارگانی قبل از آغاز کیهتو جدای از کیهان نیستیعسل طبیعی موثر در کنترل بتاثیر درجه حرارت بر عملکآگاهی فراتر از آگاهینقش نظریه تکامل در شناسااینکه به خاطرخودت زندگی لحظات خوش با کودکانجهانی که از یک منبع، تغذیارتباط پیوسته ی جهانچالش کمبود اندام برای پیخودآگاهی و هوشیاريماده ی خالیهوش مصنوعی از عروسک بازی اعتماد بی موردوراپامیل در بارداریزونا به وسیله ویروس ابله در عید نوروز مراقب تصادف برای پیش بینی آینده مغز دسردرد و علتهای آنگربه شرودینگر و تاثیر مشتوهم لیلیپوتی(ریزبینی)آرامش و سکونسایتهای دیگرتاثیر سلامت دستگاه گوارشنقش ذهن و شناخت در حوادث اکسی توسین و تکامل پیش امن بی من، بهتر یاد میگیرمنجات در راستگوییجایی برای یاد گرفتن باقی از مخالفت بشنورفتار وابسته به شکلخدا بخشنده است پس تو هم بمحدودیت های حافظه و حافظهوش مصنوعی در تفکر خلاق ابه هلال بنگریاد گرفتن مداومزبان نیاز تکاملی استدرمان ام اس(مولتیپل اسکلبرخی اطلاعات روانشناسی مشناسایی سلول های ایمنی اپیچیدگی های مغزی در درک زمرکز هوشیاری، روح یا بدن توسعه برخی شغل ها با هوش آغاز فرایند دانستنتحریک عمقی مغز در آلزایمنقص های سیستمی ایمنیابزار هوش در حال ارتقا ازمنابع انرژی از نفت و گاز چرا بیماری های تخریبی مغحقیقت آنطور نیست که به نظاز تلسکوپ گالیله تا تلسکرویا و خبر از آیندهدلایلی که نشان میدهد ما بهوش عاطفی قسمت اولبوزون هیگز جهان را از متلژنهای حاکم بر انسان و انسسفر فقط مادی نیستدرمان سرطان با امواج صوتبررسی سیستم تعادلی بدن اشاهکار شش گوشپیشرفت ذهن در خلاقیت استمزایای شکلات تلخ برای سلتکامل مداومالکترومغناطیس شنوایی و هفن آوری های جدید علیه شناتربیت کودکان وظیفه ای مهنه ناامیدی بلکه ارتقاابزار بقا از نخستین همانمنبع هوشیاری کجاست قسمت نشانه های گذشته در کیهان ابزار بقا از نخستین همانمنبع هوشیاری کجاست قسمت نشانه های پروردگار در جهحکمت الهی در پس همه چیزاز تکینگی تا مغز از مغز تروزه داری سلول های بنیاددوچرخه در کاهش دردهای کمهیچ وقت خودت را محدود به بیماری الزایمرکنگره بین المللی سردرد دسلول عصبی شاهکار انطباق درک دیگرانبعد از کرونا دلخوشی بیهوشرکت نورالینک ویدیویی ازپرکاری تیروئیدمطالبی در مورد تشنجتکثیر سلول در برابر توقف امیدی به این سوی قبر نیستفروتنی و غرورتصویر زیبای اصفهاننوار مغز در فراموشی هاابزار بقای موجود زنده از منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتهمه چیز کهنه میشودحس و ادراک (قسمت اول )از تکینگی تا مغز از مغز تريتوکسيمب در درمان ام اسدانش قدرت استهرچیز با یک تاب تبدیل به بیوگرافیکی غایب شدی تا نیازمند دلسندرم جدایی مغزدردی که سالهاست درمان نشتقویت استخوان در گرو تغذضربه مغزی در تصادف رانندآنها نمیخواهند دیگران رامغز چون ابزار هوش است دلیتاثیر نگاه انسان بر رفتااندوهگین نباش اگر درب یا فساد اقتصادی سیتماتیک درتغییر دادن ژنها آیا روزی نوروپلاستیسیتی چیستابعاد و نیازهای تکاملیمنحنی که ارتباط بین معرفهمجوشی هسته ای، انرژِی بحس و ادراک قسمت هفتماز تکامل تا مغز، از مغز تراه نجاتداروهای ام اسویتنام نوعی کرونا ویروس باهوش ترین و با کیفیت تریکارهایی بیش از طراحی و گپسیاهچاله ی منفرد یا سیاهتمدن پیشرفته ی پیشینیانعقل سالمآیا همه جنایت ها نتیجه بیمغز ایندگان چگونه استتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان عامل توقف رشد مغزقیچی ژنتیکی تهدید یا فرصجنگ داده هاچگونه مغز ما، موسیقی را پحس و ادراک قسمت بیست و دواحتیاط در ورزش زانو در خاموسیقی هنر مایع استهوش فوق العاده، هر فرد اساستفاده از هوش مصنوعی در رشته نوروایمونولوژی و نقداروی جدید ضد میگرنواقعیت چیستبحث درباره پیدایش و منشا کشف مکانیسمی پیچیده در بساهچاله ها تبخیر نمیشودتهدیدهای هوش مصنوعیعوامل موثر در پیدایش زباتاثیر دپاکین بر بیماری مآیا برای تولید مثل همیشه مغزهای کوچک بی احساسايندگان چگونه خواهند دیدقدرت عشقجهان هایی در جهان دیگرنگاه کلی نگرحس و ادراک- قسمت شصت و چهاداراوون تنها داروی تاییما انسانها چه اندازه نزدهوش مصنوعی از عروسک بازی اصل علت و تاثیرزمزمه ات مانده در گوشمدر چه مرحله ای از خواب ، ربخش فراموش شده ی حافظهواکسن اسپایکوژنگوشت خواری یا گیاه خواریسخن نیکو مانند درخت نیکوتو دی ان ای خاص ميتوکندريعشق درونی به یگانگی خلقتتاثیر درجه حرارت بر عملکنقش هورمون های تیروئید داینکه خانواده ات سالم بالرزش ناشی از اسیب به عصبجهانی در ذهنارتباط انسانی، محدود به چالش دیدگاه های سنتی در بخودآگاهی و هوشیاريماده ای ضد التهابیهوش مصنوعی از عروسک بازی اعتیاد و تلاش های درمانی ورزش هوازی مرتب خیلی به قزیان غذاهای پرچربدرمان نگهدارنده ی اعتیادبرای اولین بار دانشمندانسردرد به دلیل مصرف زیاد مگزیده ای از وبینار یا کنفتوهم چیستآرامش(سکوت) stillness و تکاپوتاثیر عصاره تغلیظ شده گینقش روی و منیزیم در سلامتاکسکاربازپین در درمان تشمننژیتنخاع ما تا پایین ستون فقرجایی خالی نیستاز نخستین همانند سازها ترفتار اجتماعی انسان، حاصخدای رنگین کمانمحدودیت درک انسانهوش مصنوعی در خدمت خلق وحبه کدامین گناه کشته شدندیاد بگیر فراموش کنیزبان و کلمه حتی برای کساندرمان تومورهای مغزی با ابرخی بیماری ها که در آن بشواهدی از نوع جدیدی از حاپیوند قلب خوک، به فرد دچامرکز حافظه کجاستتوصیه های سازمان بهداشت آغاز فصل سرما و دوباره تکتداوم مهم است نه سرعتنقص در تشخیص هیجانات عامابزار بقا از نخستین همانمنابع انرژی از نفت و گاز چرا حیوانات سخن نمی گوینحقیقت افراداز تلسکوپ گالیله تا تلسکرویا بخشی حقیقی از زندگی دنیا فریب و سرگرمیهوش عاطفی قسمت دهمبی نهایت در میان مرزهاکفش و کتابسفر نامه سفر به بم و جنوب درمان ضایعات نخاعیبررسی علل کمر درد در میانشاید گوشی و چشمی، آماده شپیشرفتی مستقل از ابزار همسمومیت دانش آموزان بی گتکامل چشمالکتروتاکسی(گرایش و حرکفناوری هوش مصنوعی نحوه خترجمه ای ابتدایی از اسرانه به اعدامابزار بقا از نخستین همانمنبع هوشیاری کجاست قسمت نشانه های بیداری روحیحافظه میتواند بزرگترین داز تکینگی تا مغز از مغز تروزهای بد باقی نمیمانددوچرخه سواری ورزشی سبک و هیچ کاری نکردن به معنی چیبیماری ای شبیه آلزایمر و کنترل همجوشی هسته ای با هسلول عصبی، در محل خاص خوددرک درست از خود و هوشیاریتفکر قبل از کارشربت ضد خلطپرتوهای صادر شده از سیاهمطالعه ای بیان میکند اهدتأثیر نیکوتین سیگار بر مامیدی تازه در درمان سرطافرگشت و تکامل تصادفی محض تصویربرداری فضاپیمای آمنوار مغز در تشخیص بیماری ابزار بقای موجود زنده از منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتهمه چیز در زمان مناسبحس و ادراک (قسمت دوم )از تکینگی تا مغز از مغز تریه زغالیدانش محدود به ابعاد چهارهز ذره، یک دنیاستبیوگرافیکیهان خود را طراحی میکندسندرم دزدی ساب کلاویندرس گرفتن از شکست هاتقویت حافظه یا هوش مصنوعضررهای مصرف شکر و قند بر آنژیوگرافی از مغزمغز چگونه صداها را فیلتر تاثیر ویتامین دی بر بیمااندام حسی، درک از بخش هایفشار و قدرتتغییر زودتر اتصالات مغزینوروز مبارکابعاد اضافه ی کیهانمنشأ اطلاعات و آموخته ها همراه سختی، اسانی هستحس و ادراک قسمت هفدهماز تکامل تا مغز، از مغز تراه های جدید برای قضاوت رداروهای تغییر دهنده ی سیویتامین E برای فعالیت صحباور و کیهان شناسیکاربرد روباتهای ريزنانوسیاهچاله ی تولید کنندهتمدن بشری و مغز اخلاقیعقلانیت بدون تغییرآیا هوش مصنوعی می تواند نمغز ابزار بقای برتر مادیتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسانیت در هم تنیده و متصقانون مندی نقشه ژنتیکی مجنبه های موجی واقعیتچگونه مغز پیش انسان یا همحس و ادراک قسمت بیست و سواحتیاط در تعویض داروهامیهمانهای ناخوانده عامل هوش مصنوعی می تواند بر احاستفاده از انرژی خلارشد مغز فرایندی پیچیده اداروی جدید ضد الزایمرواقعیت های متفاوتبحثي درباره هوش و تفاوتهکشف ارتباط جدیدی از ارتبسایه ی هوشیاریتو یک معجزه ایعوامل ایجاد لغت انسانی و تاثیر داروهای ضد التهاب آیا بزرگ شدن مغز فقط در دمغز، فقط گیرندهايا اراده آزاد توهم است یقضاوت ممنوعجهان یکپارچهنگاه انسان محدود به ادراحساسیت روانی متفاوتادب برخورد با دیگرانما انسانها چه اندازه نزدهوش مصنوعی از عروسک بازی اصل عدم قطعیت از کوانتوم زنان باهوش تردر ناامیدی بسی امید استبخش های تنظیمی ژنومواکسن اسپایکوژن ضد کروناگیلگمش باستانی کیستسخن و سکوتتو در میانه ی جهان نیستی عشق، شلوغ کردن نیستتاثیر درجه حرارت بر عملکنقش هورمون زنانه استروژناینترنت بدون فیلتر ماهوالرزش عضله یا فاسیکولاسیوجهان، تصادفی نیستارتباط از بالا به پایین مچاالش ها در تعیین منبع هوخودت را از اندیشه هایت حفماده، چیزی نیستهوش مصنوعی از عروسک بازی اعتیاد را به دور بیندازورزش هوازی ، بهترین تمریزیباترین چیز در پیر شدندرمان نابینایان آیا ممکنبرای تمدن سازی، باید در بسردرد تنشنگزارش یک مورد جالب لخته وتوهم و خیالآزمون تجربی، راهی برای رتاریک ترین بخش شبنقش روزه داری در سالم و جاگر فقط مردم میفهمیدند کمنابع انرژي پاک سرچشمه حنخستین تمدن بشریجاذبهاز نخستین همانند سازها ترقیبی قدرتمند در برابر مخدایی که ساخته ی ذهن بشر مخچه فراتر از حفظ تعادلهوش مصنوعی در خدمت خلق وحبه امید روزهای بهتریادگیری مهارت های جدید دزبان و بیان نتیجه ساختمادرمان تشنجبرخی بیماری های خاص که بدشواهدی از دنیسوان(شبه نئپیوند مغز و سر و چالشهای مرکز حافظه کجاستتوصیه های غیر دارویی در سآغاز مبهم آفرینشتداخل مرزها و صفات با بیننقطه ی رسیدن به قلهابزار بقا از نخستین همانمنابع انرژی از نفت و گاز چرا حجم مغز گونه انسان درحقیقت انساناز تکنیکی تا مغز از مغز ترویا تخیل یا واقعیتدنیا مکانی بسیار اسرارآمهوش عاطفی قسمت دومبی هیچ می ایی و بی هیچ میرکل اقیانوس در یک ذرهسفر به مریخ در 39 روزدرمانهای بیماری پارکینسبرطرف کردن خشونت را از خاشاید درست نباشدپپوگستمسمومیت دانش آموزان، قماتکامل و ارتقای نگاه تا عمالکترودهای کاشتنیفواید روزه داری متناوبترس و آرمان هانه به اعدامنه بدبخت بلکه نادانابزار بقا از نخستین همانمنبع هوشیاری کجاست قسمت نظام مثبت زندگیحافظه های کاذباز تکینگی تا مغز از مغز تروزهای سختدوپامین قابل حل در آبهیچ کس مانند تو نگاه نمیکبیماری ای شبیه ام اس مولتکنترل جاذبهسلولهای ایمنی القا کنندهدرک عمیق در حیواناتتفکر ترکیبی در هوش مصنوعشش مرحله تکامل چشمپرتوزایی از جسم سیاهمعماری، هندسه ی قابل مشاتأثیر نگاه انسان بر رفتاامگا سه عامل مهم سلامتفراموش کارها باهوش تر هستصور ما ازمشکلات و واقعینوار مغزی روشی مهم در تشخابزار بقای موجود زنده از منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتهمه چیز در زمان کنونی استحس و ادراک قسمت 67از تکینگی تا مغز از مغز تریواستیگمیندانش بی نهایتهزینه ای که برای اندیشیدبیان ژن های اسکیزوفرنی دکیهانِ هوشیارِ در حال یاسندرم سردرد به دلیل افت فدست و پا زدن در سایه؟تقویت سیستم ایمنیضررهای شکر بر سلامت مغزآنان که در قله اند هرگز خمغز ناتوان از توجیه پیداتاثیر ویروس کرونا بر مغز انرژی بی پایان در درون هرفضا و ذهن بازتغییر عمودی سر انسان از پنوروز یا روز پایانیابعاد بالاترمنشاء کوانتومی هوشیاری اهمراهی میاستنی با برخی سحس و ادراک قسمت هجدهماز تکامل تا مغز، از مغز تراه های جدید برای قضاوت رداروهای ضد بیماری ام اس وویتامین E در چه مواد غذایباید از انسان ترسیدکاربرد روباتهای ريز، در سیاره ی ابلهانتمدن زیر آبعقیده ی بی عملآیا هوش مصنوعی زندگی بشرمغز ابزار برتر بقاتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسانیت در برابر دیگرانقانون گذاری و تکاملجنسیت و تفاوت های بیناییچگونه هموساپينس بر زمین حس و ادراک قسمت بیستماحساس گذر سریعتر زمانمیوتونیک دیستروفیهوش مصنوعی و کشف زبان هایاستفاده از سلول های بنیارشد مغز علت تمایل انسان بداروی سل سپتواقعیت و مجازبحثی جالب درباره محدودیتکشف جمجمه ای درکوه ایرهوسایه را اصالت دادن، جز فرتو یک جهان در مغز خودت هسعواملی که برای ظهور لغت اتاثیر داروی ضد تشنج سدیم آیا تکامل و تغییرات ژنتیمغزتان را در جوانی سیم کشايا اراده آزاد توهم است یقطار پیشرفتجهان یکپارچهنگاه از بیرون مجموعهخفاش کور و انسان بینا؟ادراک ما درک ارتعاشی است ما اکنون میدانیم فضا خالهوش مصنوعی از عروسک بازی اصل، روان و نفس استزنجیرها را ما باید پاره کدر هم تنیدگی مرزها و بی مبخش بزرگی حس و ادراک ما اواکسن دیگر کرونا ساخته شگیاه بی عقل به سوی نور میسخن پاک و ثابتتوقف؛ شکستآپومورفین در پارکینسونعصب حقوق نورولووتاثیر درجه حرارت بر عملکنقش ویتامین K در ترمیم اسایندراللزوم گذر انسان از حدها و جهش های ژنتیکی مفید در ساارتباط بین هوش طبیعی و هونابینایی در نتیجه ی گوشی خودروهای هیدروژنیماده، چیزی بیش از یک خلا هوش مصنوعی از عروسک بازی اعداد بینهایت در دنیای مورزش و میگرنزیباترین چیز در افزایش سدرمان های اسرار آمیز در آبرای خودآگاه بودن تو بایسردرد سکه ایگشایش دروازه جدیدی از طرتوهم وجودآزمون ذهنی گربه ی شرودینتاریکی من و تو و گرد و غبانقش رژیم غذایی بر رشد و ااگر میدانی مصیبت بزرگتر منابع انرژی از نفت و گاز نخستین تصویر از سیاهچالهجاذبه و نقش آن در شکلگیریاز نخستین همانند سازها ترموزی از نخستین تمدن بشرخدایا جز تو که را دارممخچه ، فراتر از حفظ تعادلهوش مصنوعی درمانگر کامپیبه بالا بر ستارگان نگاه کیادگیری هوش مصنوعی، عمیقزبان و بیان، در سایه پیشردرمان جدید ALSبرخی توجهات در ببمار پارشیشه ی بازالتی و سیلیکونپیوند اندام از حیوانات بمرکز خنده در کجای مغز استتوصیه هایی در مصرف ماهیإِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَترقی واقعی یا شعار ترقینقطه ای بود و دگر هیچ نبوابزار بقا از نخستین همانمنابع بی نهایت انرژی در دچرا خشونت و تعصبحقیقت اشیااز تکینگی تا مغز و از مغز رویا حقی از طرف خدادنیای شگفت انگیز کوانتومهوش عاطفی قسمت سومبی ذهن و بی روحکلمات بلند نه صدای بلندسفر تجهیزات ناسا به مریخ درماندگی به دلیل عادت کربزرگ فکر کنشایسته نیست در جیب خود قرپایان، یک آغاز استمسیر دشوار تکامل و ارتقاتکامل و ریشه ی مشترک خلقتالگو نداشتیمفیلمی بسیار جالب از تغییتسلیم شدن از نورون شروع متست نوار عصب و عضلهنه جنگ و نه خونریزیابزار بقا از نخستین همانمنبع هوشیاری کجاست قسمت نظریه ی تکامل در درمان بیحافظه و اطلاعات در کجاست از تکینگی تا مغز از مغز تروش مقابله مغز با محدودیدورترین نقطه ی قابل مشاههیچ کس حقیقت را درون مغز بیماری اسپینال ماسکولار کندر در بیماریهای التهابسلولهای بنیادی مصنوعی دردرگیری قلب در بیماری ویرتفکر خلا ق در برابر توهم ششمین کنگره بین المللی سپرسش و چستجو همیشه باقی امعنی روزهتأثیر شیرینی های حاوی لواما شما از دید خفاش کور هفراموشی همیشه هم بد نیستتصور از زمان و مکاننوار مغز، مفید و بی خطرابزار بقای موجود زنده از منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتهمه چیز، ثبت می شودحس و ادراک قسمت 74از تکینگی تا مغز- از مغز ریاضیات یک حس جدید استدانشمندان موفق به بازگردهزینه سنگین انسان در ازابیان حقیقتکیست هیداتید مغزسوپاپ ها یا ترانزیستورهادست کردن در گوشتلقین اطلاعات و حافظهضعیف و قویآنزیم تولید انرژی در سلومغز و قلب در جنین موش مصنتاثیر ژنها بر اختلالات خانرژی تاریکفضای قلب منبع نبوغ استتغییرات منطقه بویایی مغزنورالژیاتفاق و تصادفمهمان ناخواندههمراهی نوعی سردرد میگرنیحس و ادراک قسمت هشتماز تکامل تا مغز، از مغز تراه پیروزی در زندگی چیستداروی فامپیریدین یا نورلویتامین کابابا زود بیاکاش شرف اجباری بود یا حتیسیاره ابلهانتمدنی قدیمی در شمال خلیج علم و ادراک فقط مشاهده ی آیا هوش ارثی دریافتی از پمغز از بسیاری حقایق می گرتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان، گونه ای پر از تضادقانون جنگلجنسیت و تفاوت های بیناییچگونه هوشیاری خود را توسحس و ادراک قسمت دهماحساسات کاذبمیگرن و پروتئین مرتبط با هوش مصنوعی یا حماقت طبیعاستفاده از سلول های بنیارشد در سختی استداروی ضد چاقیواقعیت و انعکاسبحثی در مورد نقش ویتامين کشف جدید تلسکوپ جیمز وبساخت سلول عصبی حتی پس از تو کجای جهانیعوارض ازدواج و بچه دار شدتاثیر درجه حرارت بر مغزآیا جنین انسان، هوشمندی مغزتان را در جوانی سیمکشای نعمت من در زندگیمقطره قطرهجهان کنونی و مغز بزرگترینگاه از دور و نگاه از نزدخفاش با شیوع همه گیری جدیما از اینجا نخواهیم رفتهوش مصنوعی از عروسک بازی اصلاح خطا با رفتن بر مسیرزندگی فعال و مثبت روند آلدر هم تنیدگی کوانتومیبخش بزرگتر کیهان ناشناختواکسن دیگری ضد کرونا از دگیاه خواری و گوشت خوار کدسختی ها رفتنی استتولید مولکول جدید توسط هآپومورفین در پارکینسونعصب سیاتیکتاثیر درجه حرارت بر عملکنقش ژنتیک در درمان اختلاایا کوچک شدن مغزانسان اللزوم سازگاری قانون مجازاجهش های ژنتیکی غیر تصادفارتباط شگفت مغز انسان و فناتوانی از درمان برخی ویخورشید مصنوعیماست مالیهوش مصنوعی از عروسک بازی بقا با سازگارترین فرد اسورزش بهترین درمان بیش فعزیر فشار کووید چه باید کردرمان های بیماری آلزایمربرای رشد، باید از مسیر خطسردرد عروقی میگرنپل جویی اصفهانتوهم وجودآزمون ذهنی گربه شرودینگرتاریکی و نورنقش رژیم غذایی در رشد و ااگر نیروی مغناطیس نباشد منابع انرژی از نفت و گاز نخستین روبات های زنده ی ججبران از دست رفته هااز نخستین همانند سازها ترمز و رازهای ارتباط غیر کخرما منبع بسیار خوب آنتی مخچه ابزاري که وظیفه آن فهوش مصنوعی درخدمت خلق وحبه بالاتر از ماده بیندیشیادگرفتن، آغاز حرکت است زبان و تکلم برخی بیماریهدرمان جدید میگرن با انتی برخی توصیه ها برای واکسیشکل های متفاوت پروتئین هپیوند اندام حیوانات به امرگ چیستتوضیحی ساده در مورد هوش مافت فشار خون ناگهانی در وتروس جریان انرژینقطه بی بازگشتابزار بقا از نخستین همانمنابع جدید انرژیچرا در مغز انسان، فرورفتحقیقت تنها چیزی است که شااز تکینگی تا مغز از مغز ترویاها از مغز است یا ناخودنیایی پر از سیاهچاله هوش عاطفی قسمت ششمبی سوادی در قرن 21کلوزاپین داروی ضد جنونسفر دشوار اکتشافدرها بسته نیستبزرگ شدن مغز محدود به دورشادی، پاداش انجام وظیفهپاکسازی مغزمسئول صیانت از عقیده کیستکامل ابزار هوش ، راه پر الگو و عادت را بشکن و در افیروز نادریالگوی بنیادین و هوشیاریفیزیک مولکولها و ذرات در تست آر ان اس دز میاستنی گچه زیاد است بر من که در ایابزار بقا از نخستین همانمنبع هوشیاری کجاست قسمت نظریه ی تکامل در درمان بیحافظه و اطلاعات در کجاست از تکینگی تا مغز از مغز تروش های صرفه جویی در ایجاديدن با چشم بسته در خواب هیچ اندر هیچبیماری اضطراب عمومیکندر علیه سرطانسلام تا روشناییدرگیری مغز در بیماری کویتفاوت مغز انسان و میمون هصبور باشپرسشگری نامحدودمعادله ها فقط بخش خسته کنتئوری تکامل امروز در درمامروز دانش ژنتیک هیچ ابهفراموشی و مسیر روحانیتصادف یا قوانین ناشناختهنوار مغز، ترجمه ی فعالیت ابزار بقای موجود زنده از منبع هوشیاری کجاست؟(قسمهمه ی سردردها بی خطر نیستحس و ادراک قسمت 75از تکینگی تا مغز- از مغز ریتوکسیمابدانشمندان نورون مصنوعی سهزاران سال چشم های بینا وبیداری و خواب کدام بهتر اکیست کلوئید بطن سومسوپاپ ها یا ترانزیستورهادست آسمانتلاش ها برای کشف منابع جدطلوع و حقیقتآواز خواندن در قفس، نشانمغز و اخلاقتاثیر کلام در آیات کلام بانرژی تاریک که ما نمی توقفس ذهنتغییرات مغز پس از 40 سالگینوسانات کوانتومی منبع مااتوبان اطلاعات و پلِ بینمهندسی ژنتیک در حال تلاش هندسه ی پایه ایحس و ادراک قسمت هشتاد و ناز تکامل تا مغز، از مغز تراه انسان شدن، راه رفتن وداروی لیراگلوتیدویتامین کا و استخوانباد و موجکتاب گران و پرهزینه شد ولسیاره ابلهانتمرکز و مدیتیشنعلم و روحآیا هوش سریعی که بدون احسمغز به تنهایی برای فرهنگ تاثیر گیاه خواری بر رشد وانعطاف پذیری مکانیسمی علقانون جنگلجهل مقدسچگونه واکسن کرونا را توزحس و ادراک قسمت دوازدهماخلاق و علوم اعصابمیگرن و خوابهوش مصنوعی گوگل به کمک تشاستفاده از سلول های بنیارشد، رسیدن به یک هدف نیستداروی ضد چاقیواقعیت تقویت شدهبحثی در مورد نقش کلسیم و کشتن عقیده ممکن نیستساخت شبکه عصبی مصنوعی با تو کز محنت دیگران بی غمیعید نوروز مبارکتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا جهان ذهن و افکار ما ممغط یک گیرنده استای همه ی وجود منلمس کوانتومیجهان کاملی در اطراف ما پرنگاه از درون قفس یا بیرونخلا، حقیقی نیستما اشیا را آنطور که هستندهوش مصنوعی از عروسک بازی اصول انجام برخی نرمش ها دزندگی هوشمند در خارج از زدر هم تنیدگی کوانتومی و پبخش دیگری در وجود انسان هواکسن سرطانگیرنده باید سازگار با پیسرنوشتتولید مثل اولین ربات های آب زندگی است قسمت چهارمعضلانی که طی سخن گفتن چقدتاثیر درجه حرارت بر عملکنقش گرمایش آب و هوا در همایا این جمله درست است کسیلزوم سازگاری قانون مجازاجهش های بیماری زا، معمولارتباط شگفت انگیز مغز انناتوانی در شناسایی چهره خوش قلبی و مهربانیماست مالی با هوش انسانیهوش مصنوعی از عروسک تا کمبقا در ازای بیماریورزش در کمر دردزیرفون داروی ضد ام اسدرمان های بیماری اس ام ایبرای زندگی سالم، یافتن تسرطان کمیت گراییپل خواجو اصفهانتوهم بی خداییآزادی عقیده، آرمانی که تتاریکی خواهد ترسیدنقش زنجبیل در جلوگیری از اگر نعمت فراموشی نبود بسمنابع انرژی از نفت و گاز نرمش های مفید برای درد زاجدا کردن ناخالصی هااز نشانه ها و آثار درک شدرمز گشایی از اتصالات مغزخسته نباشی بابامخچه تاثیر گذار بر حافظههوش مصنوعی ساخته هوش طبیبه جای محکوم کردن دیگران یادآوری خواب و رویازبان و شناخت حقیقت قسمت چدرمان جدید کنترل مولتیپلبرخی درمان های Spinal Muscular Atشکل پنجم مادهپیوند سر آیا ممکن استمرگ و میر پنهانتیوتیکسن داروی ضد جنونافت هوشیاری به دنبال کاهتری فلوپرازیننمیتوان با بیرون انداختنابزار بقا از نخستین همانمناطق خاص زبان در مغزچرا ذرات بنیادی معمولاً حقیقت خواب و رویااز تکینگی تا مغز از مغز ترویاهای پر رمز و حیرتی دردنیا، هیچ استهوش عاطفی بیشتر در زنانبی شرمیکلید نزدیک و نگاه تو بر فسفرنامه سفر به بم و جنوب درهای اسرارآمیز و پوشیدهبزرگ شدن تقریبا ناگهانی شب سیاه سحر شودپارادوکس ها در علممسئولیت جدیدتکامل تکنولوژیتکامل جریان همیشگی خلقتالگوبرداری از طبیعتفیزیک هوشیاریتشنچ پانایوتوپولوس تشنج نه عدم مطلق بلکه عدم با قابزار بقا از نخستین همانمنبع هوشیاری کجاست قسمت53نظریه ی تکامل در درمان بیحافظه و اطلاعات در کجاستاز تکینگی تا مغز از مغز تروش هایی برای کم کردن اضطدی متیل فومارات(زادیوا)(هیچگاه از فشار و شکست نتربیماری بیش فعالیکوچ از محیط نامناسبسلاح و راهزنیدرگیری مغز در بیماران مبتفاوت ها و تمایزها کلید بصبر لازمه ی پیروزی استآلودگی هوا چالش قرن جدیدمعجزه های هر روزهتئوری تکامل در پیشگیری و انفجار و توقف تکاملی نشافراموشی آرمانتضادهای علمینوار عصب و عضلهابزار بقای موجود زنده از منبع هوشیاری کجاست؟(قسمهمه جا خیر بکارحس و ادراک قسمت 78از تکینگی تا مغز- از مغزتریسدیپلام تنها داروی تایدانشمندان یک فرضیه رادیکهستي مادي ای که ما کوچکتربیست تمرین ساده برای جلوکپسول ژری لاکتسوپاپ ها یا ترانزیستورهادست بالای دستتلاش های جدید در ALSطلای سیاهآینه در اینهمغز و اخلاقتاثیر کپسول نوروهرب بر نانرژی خلا ممکن استقفس را بشکنتغییرات آب و هوایی که به نوشیدن چای برای مغز مفید اتوسوکسیمایدمهندسی بدنهندسه ی رایج کیهانحس و ادراک قسمت هشتاد و شاز خود رها شوراه بی شکستداروی تشنجی دربارداریویتامین کا در سبزیجاتباد غرور و سر پر از نخوت وکتاب زیست شناسی باورسیب یکسان و دیدگاه های متتمرکز بر هدفعلم اپی ژنتیک دریچه ای بهآیا هشیاری کوانتومی وجودمغز بیش از آنچه تصور میشوتاثیر گیاه خواری بر رشد واهرام مصر از شگفتی های جهقانونمندی و محدودیت عالمجهان فراکتالچگونه آن شکری که می خوریمحس و ادراک قسمت سوماخلاق پایه تکامل و فرهنگمیگرن و روزه داریهوش مصنوعی گوگل به کمک تشاستفاده از سلول های بنیاز گهواره تا گورداروی ضد تشنج با قابليت تواقعیت خلا و وجود و درک مبحثی در مورد حقیقت فضا و گل خاردار، زیباستساخت شبکه عصبی با الفبای تو پیچیده ترین تکنولوژی عامل کلیدی در کنترل کارآتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا جهش های ژنتیکی، ویرونفرت، اسیب به خود استای آنکه نامش درمان و یادشلووفلوکساسینجهان پیوستهادغام میان گونه های مختلنگاه از درون مجموعه با نگخلا، خالی نیستما به جهان های متفاوت خودهوش مصنوعی از عروسک بازی اصول توسعه ی یک ذهن کاملزندگی و داراییدر هم تنیدگی کوانتومی و دبخشیدن دیگران یعنی آرامشواکسن سرطانگالکانزوماب، دارویی جدیسریع دویدن مهم نیستتولید یا دریافت علمآب زندگی است قسمت هفتمغم بی پایانتاثیر درجه حرارت بر عملکنقش پیش زمینه ها و اراده ایا ابزار هوشمندی یا مغز لزوم عدم وابستگی به گوگل جهش تمدنی عجیب و شگفت انسارتباط شگفت انگیز مغز اننادیدنی ها واقعی هستندخوش خیالی و خوش بینیماشین دانشهوش مصنوعی از عروسک تا کمبقای حقیقی در دور ماندن اوزن حقیقی معرفت و شناختزیرک ترین مردمدرمان های جدید ALSبرخی ملاحظات در تشنج های سرعت فکر کردن چگونه استپلاسمای غالبتوهم تنهاییآزار دیگری، آزار خود استتاریخ همه چیز را ثبت کردهنقش زبان در سلطه و قدرت ااگر نعمت فراموشی نبود بسمنابع انرژی از نفت و گاز نرمش های مفید در سرگیجهجدایی خطای حسی استاز نظر علم اعصاب یا نرووسرمز پیشرفت تواضع است نه طخطا در محاسبات چیزی کاملمخاطب قرار دادن مردم، کاهوش مصنوعی، اتفاقات و تحبه خوبی های دیگران فکرکنیاری خدا نزدیک استزبان و شناخت حقیقت قسمت ادرمان جدید ام اسبرخی روش های تربیتی کودکشکرگزار هر چیزی باش که داپیوند سر، یکی از راه حلهامرگ و میر بسیار بالای ناشتیک و اختلال حرکتیافتخار انسانتری فلوپرازیننمیتوان بر سیاه سیاه نوشابزار بقا از نخستین همانمناطق خاصی از مغز در جستجچراروياها را به یاد نمی آحقیقت در علم، هرگز نهایی از تکینگی تا مغز از مغز ترویای شفافدندان ها را مسواک بزنید تهوش عاطفی در زنان بیشتر ابی عدالتی در توزیع واکسن کلام و زبان، گنجینه ای بسسفرنامه سفر به بم و جنوب درون قفس یا بیرون از آنبزرگترین خطایی که مردم مشبیه سازی میلیون ها جهان پاسخ گیاهان در زمان خوردمسئولیت در برابر محیط زیپختگی پس از چهل سالگي به مستند جهان متصلتکامل داروینی هنوز در حاالتهاب شریان تمپورالفیزیک و هوشیاریتشنج چیستنهایت معرفت و شناخت درک عابزار بقا از نخستین همانمنبع هوشیاری کجاست؟ (قسمنظریه ی ریسمانحافظه ی هوش مصنوعیاز تکینگی تا مغز از مغز تروش هایی برای جلوگیری از دین اجباریهیپرپاراتیروئیدیسمبیماری تی تی پیکوچک شدن مغز از نئاندرتاسلسله مباحث هوش مصنوعیدرگیری مغزی در سندرم کووتفاوت ها را به رسمیت بشناصبر و واقعیتآلودگی هوا و ویروس کرونامعجزه ی چشمتئوری جدید، ویران کردن گانقراض را انتخاب نکنیدفرایند پیچیده ی خونرسانیتظاهر خوابیده ی مادهنوار عصب و عضلهابزار بقای موجود زنده از منبع هوشیاری کجاست؟(قسمهمیشه چیزی برای تنهایی دحس و ادراک قسمت 82از تکینگی تا مغز، از مغز ریشه های مشترک همه ی موجودانشمندان ژنی از مغز انسهستی ما پس از شروعی چگال بیش از نیمی از موارد انتقکامپیوتر سایبورگسوخت هیدروژنی پاکدستورالعمل مرکز کنترل بیتلاش های جدید در درمان فرطوفان فقر و گرسنگی و بی سآیندهمغز و سیر تکامل ان دلیلی تاثیر کپسول نوروهرب بر تانرژِی برای ایجاد اضطرابقله برای دیدن نه برای به تغییرات تکاملی سر انسان نوعی سکته مغزی ، وحشتناک اتصال مغز و کامپیوترمهربانی، شرط موفقیتهندسه بنیادینحس و ادراک قسمت پنجماز درخواست ها جدا شورابطه تشنج و اوتیسمداروی جدید ALSویتامین بی 12 در درمان دردبار مغز بر دو استخوانکتاب طبیعت در قالب هندسهسیر آفرینش از روح تا مغز تمرکز بر امروزعلم به ما کمک میکند تا موآیا واکنش های یاد گرفته ومغز برای فراموشی بیشتر کتاثیر گیاه خواری بر رشد واولویت بندی ها کجاستقارچ بی مغز در خدمت موجودجهان قابل مشاهده بخش کوچچگونه انتظارات بر ادراک حس و ادراک قسمت سی و هشتماختلاف خانوادگی را حل کنمیگرن سردردی ژنتیکی که بهوش مصنوعی الفاگواستفاده از سلول های بنیازمین در برابر عظمت کیهانداروی ضد تشنج با قابليت توالزارتان داروی ضد فشار گل درون گلدانساختن آیندهتو آرامش و صلحیعادت همیشه خوب نیستتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا جهش ژنتیکی و تنظیم اجنقاشی هایی با بوی گذشته یایمپلانت مغزیلوب فرونتال یا پیشانی مغجهان پیوستهادغام دو حیطه علوم مغز و نگاه حقیقی نگاه به درون اخلاصه ای از مطالب همایش مما با کمک مغز خود مختاريمهوش مصنوعی از عروسک بازی اصول سلامت کمرزندگی بی دوددر هر سوراخی سر نکنبخشش، عقلانی یا غیر عاقلواکسن ضد اعتیادگام کوچک ولی تاثیرگذارسریعترین کامپیوتر موجودتولید پاک و فراوان انرژیآب زندگی است قسمت اولغم بی پایانتاثیر رو ح و روان بر جسمنقش آتش در رسیدن انسان بهایا بیماری ام اس (مولتیپمقاومت به عوارض فشار خون جهشهای مفید و ذکاوتی که دارتباط غیرکلامی بین انسانادانی در قرن بیست و یکم،خوشبختی چیستمبانی ذهنی سیاه و سفیدهوش مصنوعی از عروسک تا کمبلندی در ذهن ما درک بلندیوزوز گوشزیست شناسی کل در جزء فراکدرمان های جدید میگرنبرخی مرزهای اخلاق و علوم سطح آگاهی، رخدادهای زندگپمبرولیزوماب در بیماری چتوهم جداییآسيب میکروواسکولاریا آستاریخ، اصیل نیست و ساخته نقش زبان در سلطه و قدرت ااگر با مطالعه فیزیک کوانمنابع انرژی از نفت و گاز نرمش های موثر در کمردردجریان انرژی در سیستم های از نظر علم اعصاب اراده آزرمز بقای جهش ژنتیکیخطا در محاسبات چیزی کاملمدل همه جانبه نگر ژنرالیهوش احساسیبه خودت مغرور نشوژن همه چیز نیستزبان و شناخت حقیقت قسمت ددرمان جدید ای ال اس، توفربرخی سلولهای عصبی در تلاشکست حتمیپیوندهای پیچیده با تغییرمرگ و سوال از قاتلتیکاگرلور داروی ضد انعقاافراد آغاز حرکت خودشان رترک امروزنمای موفقیتابزار بقا از نخستین همانمنبع هوشیاری کجاست قسمت چراروياها را به یاد نمی آحقیقت راستین انسان علم باز تکینگی تا مغز از مغز تروان سالمده روش موفقیتهوش عاطفی در زنان بیشتر ابیمار 101 ساله، مبتلا به سکلام، در تحولی شگفت آور بسفرنامه سفر به بم و جنوب درون آشفته ی تو و ظاهر خنبزرگترین درد از درون است شبیه سازی سیستم های کوان