دکتر سید سلمان فاطمی

متخصص داخلی مغز و اعصاب


کانال تلگرام دکتر فاطمی

آدرس مطب دکتر سلمان فاطم

آدرس دکتر زهره ابوطالبی

آیا احتمال دارد رویا از آینده خبر دهد

آیا احتمال دارد رویا، از آینده خبر دهد؟

قبلا بحثهای مفصلي در مورد خواب و رویا و اهمیت آن از دیدگاه علمی در همین کانال، انجام شد. خواب و رویا و اهمیت آن، در سالهای اخیر بیشتر از گذشته در علم اعصاب و روانشناسي مطرح شده است و گاهی از زبان مومنين به خدا و جهان های دیگر، برای اثبات خدا و یا روح ... استفاده می شود. اکنون پای صحبت های کسانی بنشینیم که تصور دیگری دارند و نظر آنها را بشنويم و در صورت امکان آن را نقد کنیم.

وقتی گرفتار می شویم، مردم بیشترشان ادعا می کنند پیش از حادثه، خبردار بوده اند ولی آیا اینها افکاری است که در عمل امکان دارد؟ برگرفته از کتاب یافته های خارق العاده طبیعت: چرا آن چیزی را میبینیم که وجود ندارد؟

دانشمند روانشناس ریچارد وايزمن شرح می دهد چگونه عقل هاي خفته ما، ما را می فریبد؟ ابيرفان روستايي کوچک در جنوب ویلز است. در سال 1960 تعدادی از کسانی- که در آنجا زندگی می کردند- نزدیک معدن زغال سنگی کار مي کردند- که برای به دست آوردن مقدار زیادی از زغال سنگ در منطقه، بنا شده بود. به رغم آنکه برخی اجزای بیرون آوردن زغال سنگ، در دل زمین حفر شده بود ولی بسیاری از قسمت های آن، در دامنه های تپه در اطراف روستا بود. طی ماه اکتوبر سال 1966، بارانی شدید بر منطقه و بر صخره های ماسه ای تپه، بارید. متاسفانه کسی نفهمید که آب به چشمه های متعدد پنهاني، رسیده است و حفره های باقی مانده را تبدیل به گل و لايي از ذغال کرده است. پس از ساعت نه صبح بیست و يکم ماه اکتوبر، رودهای کنار تپه و شروع به حرکت دادن سریع نیم میلیون تن ماده باقی مانده به سوی روستا کرد.

به رغم آنکه برخی مواد در کنار پاره های فرورفته تپه متوقف شد ولی بسیاری از آن به سوی ده سرازیر گرديد و مدرسه را ویران نمود. برخی کودکان در ساعتهای اولیه زنده نجات یافتند ولی افراد ديگري نجات نیافتند. صد و سی و نه دانش آموز و پنج معلم در آن فاجعه مردند.

پزشک روانپزشک جان بارکر روستا را در روز پس از ریزش زمین دید. بارکر تلاشی طولانی در یافته هاي خارق العاده و فرامادي داشت . او این سوال را مطرح کرد که آیا طبیعت حوادث کوتاه در ابيرفان، پیش از وقوع، منجر به احساس و ادراکات در تعداد زیادی از مردم در محیط حادثه شده است یا نه.

بارکر، در روزنامه اعلام کرد، کدام یک از خوانندگان گمان می کنند از حادثه خبر دار بوده اند؟ 60 نامه به دست او رسید و بیش از نیمی از آنها ادعا می کردند از طریق رویا از این حادثه خبر داشتند. یکی از تاثیرگذارترین آنها والدین کودکی 10 ساله بودند که در حادثه فوت شده بود. در روز قبل از حادثه، دختر آنها رویایی را درباره تلاشش برای رفتن به مدرسه بیان کرده بود ولی گفت مدرسه ای در آنجا نبود، زیرا جسمی سیاه روی آن را گرفته بود. در نمونه اي دیگر، خانمی 54 ساله از منطقه بارنستيبل گفت در شب قبل از حادثه در رویا گروهی از اطفال را دیده است که در اتاق هايي مستطیلی مانده اند. در رویای او، اتاق با ستون هایی چوبی بسته شده بود و کودکان می کوشيدند آن ستونها را سوراخ کنند. نمونه دیگر، خانمی از منطقه سيدکب بود. او در هفته گذشته خواب دیده بود که گروهی از کودکان فریاد می زنند و با هجومی از زغال گرفتار می شوند.

دو ماه قبل از حادثه خانم اس بي از لندن در رویا می بیند مدرسه ای بر تپه است و کودکانی زندگی خود را در فرونشستن زمین از دست می دهند.

اعتقاد به دیدن آینده در رویا امر شايعي است و گزارشات اخیر آن را در حدود یک سوم ساکنان گزارش ميکند یعنی آنها می گویند، آن واقعه را در مرحله ای از زندگی خود ديده اند. بر اساس گزارشاتی- که آبراهام لینکلن داشت، رویای ترور خود را دو هفته قبل از حادثه دیده بود.

مارک توین توصیف می کند که بدن برادر خود را چند هفته قبل از انفجار، در رويا در تابوت دیده بود. چارلز دیکنز زنی را در خواب دید که لباس قرمز پوشیده بود و انسه نابيير نامیده میشد و در مدت کوتاهی بعد از آن، زنی با شالی قرمز به نام انسه نابییر را دید. این حالات را چه چیزی ميتواند تفسیر کند؟ آیا حقیقتا مردم به بخشی از حوادث آینده اطلاع دارند؟ آیا ممکن است امروز، فردا را ببینیم؟! در قرن گذشته محققان توانسته اند این معما را حل کنند. در دهه پنجاه، دانشمند مشهور مشهور آمریکایی به نام يوگين اسيرنسکي علم جدید رویاها را مطرح کرد و اشاره کرد بیدار شدن فرد، در مرحله خواب REM سبب می شود، فرد خوابیده خیلی از رویاها را به یاد بیاورد. دهها سال کوشش، سبب شد کشفیات بيشتری صورت بگیرد.

تقریبا رویای همه افراد، رنگی است به رغم آنکه برخي روياها عحیب و غریب است، بسیاری از روياها حوادث عادي روز، مانند شستن دست ها و پاک کردن منزل را در بر مي گیرد، وقتی کاری یواشکی در نزدیکی فرد- که رویا می بیند- انجام شود یا براي فرد خواب، موسیقی پخش شود
@salmanfatemi

یا نوری بر چهره اش بتابد یا آبی به او برسد اینها به صورت برجسته ای بر خواب او تاثیر می گذارد.

ولی شاید اکتشاف مهمتر، آن بود که تو روياهايي- بیش از آنچه تصور میکنی- می بینی! تقریبا یک سوم زندگی ما در خواب است و اگر این یک سوم محاسبه شود، زنانی بسیار زیاد را د بر میبرد یعنی یک فرد نود ساله تقریبا سی سال عمر خود را در خواب است . فرض کنید این فرد ، پزشک متخصصی باشد که سی سال اول عمر خود را به تحصیل مشغول باشد و برای پزشک شدن سی سال وقت صرف کرده باشد. اکنون شاید اهمیت این سی سال برای ما مشخص تر شود!!

دانشمندان خواب، کشف کرده اند به طور متوسط در هر شب، چهار رویا می بینی و تقریبا هر نود دقیقه یک رویا دیده می شود و هر رویا حدود بیست دقیقه، طول می کشد و تو وقتی بیدار می شوی، آنچه نزد تو باقی می ماند، بسیار کمتر از آن چیزی است که دیده ای و بخش بزرگ رویاها را فراموش میکنی. تنها استثنا برای این قاعده وقتی است که طي خواب REM، بیدار می شوی و در این حالت، به طور عادی محتوای رویا و حتی بخشهای مشخصی از آن را به یاد می آوری ولی آن قسمت رویا که تاثیر گذار نیست را سریعا فراموش می کنی به علاوه، شرايطي وجود دارد که سبب میشود رویا را بیشتر به یاد بیاوری. در فرایندی شبیه به بازی با کلمات، حادثه ای- که در بیداری همراه با تو رخ میدهد- منجر به تقویت حافظه تو میشود. تصور کنیم سه شب رویاهای عجیب ببینیم. در روز اول پس از روزی خسته کننده، به خواب میروی. طی شب مراحل متعددی در خواب ميگذرد و چندین رويا را تجربه ميکني. در بیست و هفت دقیقه مغز تو مجددا فعال میشود و سریال خیالی دیگری را به تو نشان میدهد. در بیست دقیقه بعد خودت را مي بيني که از کارخانه ای دیدار ميکني و داخل ظرفی از شهد توت غرق میشوی و می کوشی راه خود را با خوردن، باز کنی و چون نمی توانی بیشتر بخوری و زنگ ساعات صدا میکند، بیدار میشوی و لحظه هایی از کارخانه و شهد توت در ذهن تو موج میزند!!(تصویرهایی کاملا رمزی که اغلب با واقعیات های موجود متفاوت است و درک این رمزها، اصلا کار ساده ای نيست)

در روز دوم همان سلسله حوادث تکرار میشود، به تخت میروی و به خواب میروی و چند رویا می بینی در ساعت هشت صبح، خودت را در میانه خواب شگفت آوری می بینی. تو ماشین خود را در راهی تاریک میرانی. ايريک چکرز بر دوچرخه نشسته است و شما با هم، صحبت می کنید، ناگهان قورباغه ای ارغوانی و بزرگ، جلوی ماشین تو میپرد پس می پیچی تا به وزغ نخوری، از راه منحرف میشوی و به درختی برخورد می کنی و به عالم حقیقت باز می گردی، گربه تو روی تخت تو میپرد و با حافظه ای مبهم از ايريک چکرز و وزغ بزرگ ارغوانی و درخت و مرگ، از خواب بیدار میشوی!

در شب سوم مجددا می خوابی و در ساعت چهار صبح، خوابي پريشان می بینی و آن را به عنوان خوابی پریشان، گزارش میکنی. در قضیه ای فراواقع گرایانه، تو وادار میشوی، در صحنه فیلم اومبا لومبا در نسخه ای جدید از فیلم چارلی و کارخانه شوکولات بازی کنی. به رغم موفقیت آن، تو بعدا کشف میکنی که پودر پرتقالی صورت و رنگ سبز مو- که در فیلم به کار ميرود- دائمی است. و ناگهان با اضطراب شدید بیدار میشوی و بیست دقیقه مي کوشی، معنی رمزی خواب را بفهمي! در صبح بیدار میشوی، رادیو را روشن میکنی و خبر قتل ايريک چکرز را در حادثه اتومبیل، طی شب مي شنوي. بر اساس گزارش خبر چکرز اتومبیل خود را در شهر ميراند، ماشین خود را برای جلوگیری از برخورد با ماشینی که از مسیر خود منحرف شده است ميراند و ماشین او، به ستوني برخورد میکند.گزارش خبر باعث فعل و انفعال ميشود و رویا درباره حادثه اتومبیل، به ذهن تو بر مي گردد. تو رویایت را در مصرف مقادیر زیاد شهد توت در رويا و تجربه اومبا لومباي ترسناک فراموش کرده اي. به جای آن، تنها رویایی را- که با حوادث جهان حقیقی مطابقت دارد- به یاد می آوری و به اين ترتیب قانع میشوی که قدرت پیشگویی را داری!( هر چقدر رویاهای فراموش شده زیاد باشد که هست، و هرچقدر روياهاي خبر دهنده، اندک باشد، حتی یک رویای خبر دهنده از آینده، ارزشمند است و انسان عاقل از مشاهدات هر قدر هم اندک باشد نمی گذرد به خصوص رمز آلود بودن رویا، کار را بسیار پیچیده تر می کند و اگر رمز آلود بودن رویا نبود، احتمال داشت تعداد بسیار بیشتری از رویاها در خاطر ما بماند)

رويا بر این مورد، متوقف نمیشود. با این- که روياها به نظر میرسد، فرا واقعی است- این قابلیت را دارد به گونه ای تفسیر شود که با حوادث موجود در واقعیت، مطابقت یابد.

(محیطی رمز آلود و مبهم!

همانطور که میتوان به طور اشتباه رمزهای رویا را بر حقایق رخ داده در آینده، منطبق کرد به همین ترتیب ممکن است بسیاری از مشاهدات رمز آلود رویا - که به آینده و حوادث آن اشاره دارد- اصلا مورد توجه قرار نگيرد، مانند ماهی ای که اگر قرار باشد انسانی را در بیرون آب، تصور کند
@salmanfatemi

باید آن را به شکل ماهی ای بدون پيشاني که روی باله ها راه میرود و
باله هایش کار دست را می کند تصور نماید. این تصور، چقدر با انسان دو پا با مغز بزرگ متفاوت است و اگر ماهی به بیرون آب بیاید و این انسان را ببیند هرگز تصور نخواهد کرد همان ماهي ای بوده که در ذهن خود تصور کرده است!)

در حقیقت، چکرر در آن منطقه روستایی رانندگی نمی کرد، به درخت برخورد نکرد و حادثه، شامل وزغ بزرگ و ارغوانی نبود. ولی راه روستایی مشابه راه شهری بود و تیر چراغ، شبیه درخت بود ولی در مورد وزغ بزرگ ارغواني چه میتوان گفت؟!

بسیار خوب شاید این رمزی از یک چیز غير قابل انتظار باشد، شايد انحراف اتومبیل از مسیر درست به مسیر اشتباه راه باشد. یا شاید چکرز مقداری داروي توهم زا خورده است و گمان کرده است که ماشین روبرو در عمل یک وزغ بزرگ ارغوانی است یا شاید آلبوم جدید چکرز در آینده تصویر وزغ را بر جلد خود داشته باشد!! یا شاید چکرز در زمان حادثه لباسی ارغوانی پوشیده است!(شاید و شاید و دهها رمز ديگر)

امر را فهمیدی تو ابداع گری و می خواهي ثابت کنی ارتباطی روحی با فرد وفات یافته، یعنی آقای چکرر داري و احتمالات مطابق، فقط به ميزان تصورات تو مشخص میگردد. تو روياهاي زیادی داری و حوادث فراواني رخ میدهد و در بیشتر موارد رویاها، ارتباطی با حوادث ندارد و به همین دلیل آنها را فراموش ميکني ( و یا شاید در بسیاری موارد این ارتباط هست ولی ما متوجه آن نميشويم). ولی اگر یکی از آن رویاها با یکی از آن حوادث مطابق باشد، به آسانی ميتوانيم رویا را به یاد بیاوریم و خودت را قانع کنی که به صورتی سحرآمیز خبر از آینده دادهای!

در واقع، اينها فقط قوانین احتمالات است. این نظریه، کمک ميکند نام پر سر و صدای رویاهای کشف کننده را تفسیر کند.

بیشتر روياها، نفرت زیادی را در بر میگیرد مانند پیش گویی های همیشگی ترور روسای جمهور دولتها، حضور جنازه دوستان نزدیک، مشاهده هواپیماهایی که از آسمان سقوط میکند و مشاهده سرزمني های که وارد جنگ ميشوند.

به ندرت، مردم رویای حوادثی خوش یا ارتقای در کار را گزارش ميدهند.(دیدن رویاهای شکوهمند یا دیدن صحنه های بزرگ در رویا، مانند دیگر رویاها، رمزی است. گاهی یک رویای شکوهمند به صورت یک عمل ساده روزانه رخ میدهد مانند شستن دست ها یا نوشیدن آب یا شنا کردن در استخر و این ها رمزی از یک عمل شکوهمند است، ولی چون در رمز به صورت بسیار ساده آمده است برای بیشتر مردم جذاب و گیرا نیست و به همين دلیل در حافظه ساده نگر مردم، نمی ماند).

دانشمندان خواب، کشف کرده اند که حدود 80% رویاها خوش و سعادت بين، نیست بلکه بر حوادث منفی تمرکز ميکند.(برای یافتن علت، به توضیح پاراگراف بالا مراجعه شود)، بر این اساس اخبار بد بسیار بیشتر از اخبار خوب باعث فعل و انفعال در حافظه ميشود.

و این، در تفسیر این- که چرا بسیاری از رویاهای کشف کننده شامل پیشگویی حالت های مرگ و حادثه است- کمک ميکند. در ابتدای این مقاله توصیف کردم که چگونه پزشک روان شناس جان بارک 60 نفر را یافت که از حادثه معدن زغال سنگ ابيرفان خبر داده بودند. در 36 مورد افرادی- که آن حالات را داشتند هیچ دلیلی برای اینکه حلی مشخص پیش از حادثه ارائه نموده باشند- نداشتند. ممکن است رویاهای بسیار دیگری پیش از شنیدن خبرابيرفان دیده باشند و بعدا فقط آن رویاهایی را به ياد آورده اند- که مرتبط با حادثه بوده است.

فقط اینگونه نیست ولی فقدان هر اعتمادی به رویا در زمان قبل يعنی ممکن است به صورت ناخودآگاه با رویا بازی کرده اند تا با حوادث تاسف برانگیز منطبق شود. سیاهی تبدیل به زغال شد، اتاق ها تبدیل به کلاس درس شد و تپه های ریزان، سرزمینی در ولز شد!( هر چه باشد، حتی اگر اینقدر منفی در مورد رویا سخن بگوئیم، نمیتوان از رویای دختری- که پیش از مرگش برای والدین از نيست شدن مدرسه و پوشیده شدن آن با ماده ای سیاه گفته بود- غفلت کنيم. وقتی با رمزهای تو در توی رویا مواجهيم، اینگونه قطعی حکم کردن اصلا شايسته نيست)

تاکید ميشود آنهایی- که به خارق العاده ایمان دارند- وقتي به دوستان خود و خانواده خود درباره رویا خبر می دهند یا آن را در حافظه خود ثبت می کنند و بعدا کشف مي کنند که با حوادث آینده منطبق می شود، مردم را قانع کرده اند.(باید توجه داشت تخیلات خارق العاده و معجزه آسا، درد ايمان است. دردی که سالهاست بدن کوفته و مجروح ایمان را می آزارد و دردی است که مومن را سالهاست در پستوی خانه اش بدون تلاش و کوشش خوابانده است!

اینکه ایمان به موارد فرامادي ، سبب شود رموز تو در توی رویا و رموز تو در توی دیگر، بازیچه تنبلی ها و تفسیرها و تاويل هاي بازاريابانه مدعیان ایمان شود، بهانه ای بر دست غیر مومنين، برای زير سوال بردن همه ابعاد فرامادي است).

در نهایت دهه شصت، محققان فهمیدند که محتوای رویاهای ما فقط با حوادث اطراف ما تاثیر نمی پذیرد
@salmanfatemi

ولی اغلب منعکس کننده آن چیزی است که ذهن ما را می آزارد. این، یکی از مهمترین نمونه ها را درباره کشف قبلی و گمانی حادثه اييرفان تفسیر میکند.

شنیدیم که چگونه یکی از دختربچه ها- که بعدا در حادثه مرد- به والدینش خبر داده بود که چیزی سیاه را دید که بر مدرسه فرود می آید و مدرسه، نیست میشود. سالها پیش از حادثه، نگرانی شدیدی در خصوص حکمت قرار دادن مقادیر زیادی از باقی مانده های حفاری بر دامنه های تپه وجود داشت که از طرف مدیران معدن نادیده گرفته ميشد. سه سال قبل از حادثه مهندس شهرسازی به مسئولان نوشت که وضع را بسیار خطرناک میدانم، زیرا باقی مانده های زغال سنگ، به شدت در حرکت هستند و سرریز، بسیار مایل است تا حدی که نگه داشتن آن در مکانش در زمستان یا وقت بارندگی شدید ممکن نیست و نیز اضافه کرد: این نگرانی همچنین در ذهن اهالی منطقه هست زیرا آنها قبلا در زمان بارندگی شدید، حرکت توده های زغال را تا درجه ای- که باعث خطر و مرگ انسان و نابودی املاک شود- آزموده اند.

راهی برای شناخت دقیق نیست.(اعتراف به اینکه واقعا ما درباره حقیقت رویا بسیار کم ميدانيم) ولی شاید(این شایدها هم درد علم تجربي امروز ماست که دردها را کاملا نميشناسد!) شايد روياي دختر بچه کم سن، این نگرانی شایع را منعکس می کرده است. ولی در خصوص 23 حالت دیگر که مردم، دلایلی را ارائه می کنند- که رویای خود را قبل از حادثه دیده اند- چطور؟ و در آنها رویاها نگرانی ایشان را نشان نمی دهد. برای تحقیق اين امر، باید علم رویاها را با علم آمار مخلوط کنیم بیایید نگاهی نزدیک بر رقم هایی - که به نظر میرسد تجربیات خارق العاده است- بیندازیم. اولا بیایید شخصی را به صورت تصادفی به نام برایان از انگلستان انتخاب کنیم.سپس باید کاری برای برایان انجام دهیم. فرض کنیم برایان در طول حیات، از 15 تا 75 سالگي هر شب رویا می بیند. 365 روز در سال هست و 60 سال، رویا می بیند یعنی برایان در 21900 شب، تجربه رویا داشته است. بیایید فرض کنیم که حادثه ای مانند ابيرفان فقط یک بار طی این نسل رخ داده است و به صورت تصادفی آن را به یکی از روزها نسبت دهیم. اکنون فرض کنیم برایان فقط رویاهای همراه با حوادث ترسناک مرتبط با حادثه را که فقط یک بار در زندگیش رخ داده است به یاد خواهد آورد. فرصت تجربه برایان برای رویای مربوط به حادثه در شب قبل از حادثه حقیقی، یک به 22000 است.ولی در اینجا بخشی فریبنده وجود دارد. در دهه شصت، نزدیک به 45 میلیون نفر در بریتانیا زندگی می کردند و ما انتظار خواهیم داشت که یک فرد در هر 22000 نفر یا تقریبا 2000 نفر این حادثه مجزا را گزارش کنند. قانون شناخته شده ای، به نام قانون اعداد بزرگ هست و می گوید حوادث غیر عادی بهتر است وقتی رخ دهد که فرصت های زیادی برای آن حادثه باشد.

مثال ما فقط مربوط به اشخاصی است که رویای حادثه ايبرفان را دیدند. در واقع، حوادث محلی و حوادث ناگوار جانی، روزانه رخ می دهد: سقوط هواپیماها، سیل ترورها، قتل های زنجیره ای، زمین لرزه ها، حالات ريزش زمین، اعمال تروریستی و ... با فرض اینکه مردم رویاهای ناگوار را بیشتر از دیگر رویاها می بینند، عددها به سرعت انباشت می یابد و حالت های پیشگویی های واضح، در آن زمان حتمی است.

تصور الگوها و خارق العاده بودن

آزمایش لکه سیاه جوهر.(۱)( به لینک مقاله جهت اطلاعات بیشتر از نوع آزمایش مراجعه شود)با نگاه سریع به لکه جوهر نگاه کن .این تصویر را چگونه می بینی؟ این نوع ازمایش توسط دو پزشک معتقد به فروید انجام شد. آنها می گویند مردم افکار و احساسات باطنی خود را به روشی نامحسوس درک می کنند. مقدار زيادي از جستجوها اکنون آشکار کرده است که چنين آزمایشاتی دقیق نیست و به آن اعتماد نمی شود. ولی هر آزمایشی تعدادی نکات برجسته را نشان میدهد هرچند چیزی در مورد ناخودآگاه عرضه نمی کند ولی چیزی بسیار مهمتر را مشخص می کند و آن، قابلیتهای متفاوت در رویت الگوهاست. نتیجه، نزد تو چیست؟ همانطور که مردم در طول، متفاوت هستند و برخی بلند و برخی کوتاهند همچنان اشخاصی هستند که الگوها را حتی در لکه جوهر بی معنی، خیلی خوب می شناسند. به تصویر مي نگرند و به سرعت صورت حیوان ، خرگوشی که هویج می خورد را ... می بینند. دیگران به مدت ده دقیقه در همان تصویر نگاه می کنند و چیزی جز لکه ای سیاه و کم جوهر نمی بینند. قابلیت ایجاد الگو، نقشی مهم را در زندگی روزانه تو بازی می کند زیرا تو ملزم به ملاحظه مدام شواهد ثابت سبب و نتیجه هستی. برای نمونه تو وقتی نوع خاصی از غذا را بخوری احساس بیماری ميکني و لازم است بدانی کدام ترکیبات، تو را بیمار می کند.یا باید روابط زیادی را مرور کنی تا بفهمی با یک شریک، چه نوع رابطه ای موفقیت آمیز است.

این قابلیت ملاحظه الگوها نقشی حیاتی در پیروزی و بقای جنس انسانی دارد. در بیشتر موارد این مهارت بسیار به ما کمک کرده است و یاری نموده
@salmanfatemi

تا بفهمیم چگونه جهان کار میکند ولی گاهی در آن افراط می کنیم و سبب می شود آن چیزی را ببینیم که موجود نیست. مثلا توافقی شگفت انگیز بین عبارت های کف خوان و بین گذشته تو هست و نتیجه می گیری که کف خوانی و فال گیری، امری حقیقی است یا به تصویری غير قابل توجه از صخره ها- که بر سطح آب منعکس است- نگریسته ای و تصور میکنی وجود تصویر شبحی را بر آب دیده ای یا دعایی را قبل را انجام کاری مهم در جیب خود گذاشته ای و کار را انجام میدهی و نتیجه گیری می کنی که دعا درون جیب، کلید پیروزی تو بودهاست!( اشتباه یافتن ارتباطات، هرگز به معني عدم وجود ارتباطات درست نیست. اینکه یک مشاهده، اشتباه باشد هرگز به معنی اشتباه بودن همه مشاهدات نیست و اصل و اساس علم های تجربي امروز، بر مشاهده ها و یافتن ارتباطات بین حوادث و یافتن علت و معلول است- همانطور که در جملات قبلی نويسنده مقاله ذکر شده است.

وجود توهم، هرگز نفي کننده مشاهده حقیقی نیست و یافتن مرز بین توهم و مشاهده، چیزی است که در درک حقایق، بسیار لازم است و اگر کسی به جای حل مسئله، و یافتن مشاهده راستین در برابر توهم، بکوشد همه مشاهدات را توهم بداند، به خود او مربوط است!

بخش بزرگي از مشاهدات ما در عالم رویا است و بیان شد که یک فرد نود ساله، سی سال عمر خود را با مشاهدات عالم رویا می گذراند. چرا این بخش بزرگ از مشاهدات انسانی را کاملا از ارزش بیندازیم؟ فکر نمیکنم انسان عاقلی چنین کند و اگر چنین کند خودش را از بخش بزرگی از معلومات محروم می سازد.

یافتن این ارتباط ها بسیار مهم است و توهم پنداشتن هر ارتباط بین رویا و حوادث روزانه عالم مادی ما، جز گزافه گویی و توهم نیست. اگر قرار است این بخش بزرگ از مشاهدات انسان حذف شود، چرا به جای آن، مشاهدات میدان تجربه و آزمایش- که همیشه در ابتدا با شاید شايد، شروع ميشود و گاهی اصلا به نتیجه نمی رسد و اثبات نمي گردد و در حد فرضیه باقی میماند- حذف نگردد؟! ما میدانیم این تجربیات مادی، در ابتدا با شاید شاید و فرضیه، آغاز ميشود و در نهایت به نظریات بزرگ علمی میرسد که امروزه بسیاری از مشکلات بشریت را حل میکند.

در مورد رویا هم چرا اینگونه نیندیشیم؟ چرا حداقل آنها را مانند یک تصور ساده ذهنی- که در ابتدا در ذهن دانشمند شکل مي گیرد و دهها سال از حد فرضیه بالاتر نمی رود، ندانيم؟!)

این نظریه کوتاه در مورد حالت های فوق طبیعی، مطرح میکند مردمی- که این موارد را جدی می گیرند- بیش از ديگران این موارد خارق العاده گمانی را تصور می کنند. برای شناخت این موارد محققان چند نفر را برای آزمودن لکه سیاه انتخاب کردند و از آنها در مورد حوادث خارق العاده ای- که در زندگی خود تجربه کرده بودند- پرسیدند و همانطور که قابل انتظار بود نتایج نشان داد آنهایی- که درجات بالایی در تجربه ایجاد الگو در لکه به دست آوردند- امور غریب بسیاری را در زندگی خود آزموده اند.

چگونه مغز تو تجربه خروج از بدن را می آفریند؟

چشمانت را بر نقطه سیاه در مرکز تصویر ثابت کن و به آن بنگر. اگر بتوانی چشمانت را بر آن نگه داری، پس از تقريبا سی ثانیه خواهی دید میدان خاكستري اطراف نقطه به تدریج محو میشود. سرت و چشمانت را حرکت بده و دوباره این کار را تکرار کن. در اینجا چه اتفاقی می افتد؟ هر امري، وابسته به قانونی با نام عادت حسي است. کسی که در معرض صدا یا تصویر یا بو به طور مداوم باشد امری بسیار عجيب رخ میدهد. آرام آرام عادت میشود تا آنکه در نهایت، ادراک از بین می رود. برای نمونه بهاتاقي با بوی قهوه تازه وارد میشوی، بوی قهوه تازه را به سرعت حس ميکنی ولی اين مورد فقط چند دقیقه طول می کشد و به نظر خواهد رسید که بو، از بین میرود.

در حقیقت، تنها راهی که میتوانی از طریق آن، دوباره بو را حس کنی آن است که از اتاق بیرون بروی و دوباره با اتاق بازگردي. در حالت تصویر خاص و نقطه بالا، دو چشم تو به آرامی، نسبت به زمينه خاکستری نابینا می شود زیرا تغییر نکرده است.

پژوهشگری با نام سو بلاکمورتخمين زد این فرایند برای تجربه خروج از بدن، محوری و اساسی است. مردم تمایل دارند حالت خروج از بدن را تجربه کنند و در آن زمان، در وضعیتی قرار می گيرند که مغز آنها با مقادیر کمی از معلومات متفاوت و متغیر، از طریق حواس مواجه می شود. آنها غالبا از هیچ معلومات چشمی، استفاده نمی کنند زیرا چشمهای آنها بسته است یا آنها در تاریکی هستند علاوه بر اين، آنها هیچ اطلاعات لمسی ندارند، زیرا در تخت خواب افتاده اند یا در حمام، آرام گرفته اند یا دارویی خاص را تناول میکنند. تحت تاثیر این شرایط مغز در مورد معلومات اندک درون خود به تدریج کور ميشود و به همین دلیل می کوشد تا تصویری مرتبط با جایی - که هست- تولید کند. طبیعتا مغز از خلأ، خشمگین میشود
@salmanfatemi

و به همین دلیل شروع می کند تصوراتی درباره اینکه کجاست و چه میکند تولید نماید.

بلاکمور فرض کرد گروه معینی از مردم به صورت طبیعی میتوانند تخیل کنند وقتی در خارج از بدن خود دور میزنند، عالم چگونه به نظر می رسد و کاملا در تصورات خود- که بین

خیال و واقعیت است- غوطه ور می گردند. و آنها کسانی هستند که به طور خاص، تمایل دارند تجربه خروج از بدن را تجربه کنند.

( اینکه نگاه ما با توجه به شرایط محیطی و شدت ادراکات حسی تغییر می کند، به دلیل محدودیت های ابزارهای حس ماست. هرگاه بخشی از مغز بیشتر کار کند و هرگاه بخشی از ابزارهای حسی ما فعالیتش بیشتر شود، فعالیت بخش هاي دیگر مغز یا دیگر ابزارهای حسی کاهش می یابد.

مثلا در مثال بالا تمرکز کردن بر نقطه سیاه وسط، سبب میشود به تدریج، دقت چشم بر قسمتهای حاشيه ای خاکستری کمتر شود و به مرور، اصلا بخش خاکستري اطراف دیده نشود. بروز این اختلالات در احساسات و ادراکات، امری کاملا طبیعی است، ولی کدام عاقل، محدودیت های خود را دلیلی بر تعطیل کردن همه ادراکات و احساسات و رویاهای خود می کند؟!

اگر درک محدود است با تجربه میتوان این محدودیت را برطرف کرد و اگر نگاه ،کوتاه است با بیشتر دیدن مثلا به وسیله ابزار های کمکی میتوان آن را تقویت کرد. اگر محدودیت های درکی ما و ابزارهای دفاعی و سیستم های تکاملی، در سیستم تعادلی ما سبب میشود اصلا چرخش زمین را حس نکنیم و تصور کنیم خورشید بر دور زمین می چرخد به کمک تلسکوپ و با دیدی وسیع تر میتوان این محدودیت را رفع کرد.

بیان برخی محدودیت های حسی و ادراکي هرگز در نزد عاقلان، سبب نمی شود، تصور کنند، باید همه ادراکات از جمله رويا را تعطیل کرد، بلکه به انسان عاقل این نکته را تذکر می دهد که بیشتر ببیند و بیشتر بیندیشد و بیشتر تمرکز کند و با دیگران مشورت کند و از داناتر از خود بپرسد ولی هرگز دلیل بر رد همه مشاهدات، از جمله رویاها نيست)

http://ibelieveinsci.com/?p=7513


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
نوار مغز در تشخیص بیماری ابزار بقای موجود زنده از همه ی سردردها بی خطر نیستدر ناامیدی بسی امید استحس و ادراک قسمت هفتماز تکینگی تا مغز، از مغز روزه داری متناوب، مغز را هشت توصیه برای کاستن از دبا تعمق در اسرار ابدیت و کاهش مرگ و میر ناشی از ابسلول بنیادی و ای ال اسفیزیکدانان ماشینی برای تتمایل زیاد به خوردن بستنشجاعت و ترسآینده ی علم و فیزیک در60 ثمغز مادران و کودکان در زممنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسولین هوشمندخودآگاهی و هوشیاريجنگ داده هانوروز یا روز پایانیاثرات فشار روحی شدیدهندسه ی رایج کیهاندرمان های اسرار آمیز در آحس و ادراک قسمت بیستماز علم جز اندکی به شما داروشی جدید در درمان قطع نخویتامین بی هفدهبازگشت به ریشه های تکاملکتابخانهسندرم پای بی قرارفرایند حذف برخی اجزای مغتنهاییضرب المثل یونانیآیا کیهان می تواند یک شبیمغز انسان رو به کوچکتر شدمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتاثیر دپاکین بر بیماری ماولین مورد PML به دنبال تکخدا بخشنده است پس تو هم بجهان هایی در جهان دیگرچگونه هموساپينس بر زمین اختلال در شناسایی حروف و هوش مصنوعی گوگل به کمک تشدرمان جدید میگرن با انتی خفاش کور و انسان بینا؟استروژن مانند سپر زنان درژیم غذایی ضد دردواکنش های ناخودآگاه و تقبحثی درباره احساسات متفاگلوله ی ساچمه ایسیاهچاله ها، دارای پرتو قلب های سادهتو جهانی هستی که خودش را عقل سالمتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا دلفین ها می تواند از مغز زنان جوانتر از مغز مرموفقیت در تفکر استایمپلانت مغزی کمک میکند دنیا فریب و سرگرمیجهانی در ذهننگاه از بیرون مجموعهارتباط ماده و انرژیهوش مصنوعی از عروسک بازی درون آشفته ی تو و ظاهر خناطلاعاتی عمومی در مورد مرساناها و ابر رساناها و عبرندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۱واکسن علیه سرطانگامی در درمان بیماریهای سانسور از روی قصد بسیاری قبل از انفجار بزرگتوهم فضای خالی یا توهم فضعوامل موثر در پیدایش زباتاثیر رژِیم غذایی بر میگآتاکسی فریدریشنقش نظریه تکامل در شناسامیدان های مغناطیسی قابل ایا تکامل هدفمند استدوچرخه سواری ورزشی سبک و جایی خالی نیستارزش های حقیقی ارزش های غنابینایی در نتیجه ی گوشی هوش مصنوعی از عروسک تا کمدرگیری مغزی در سندرم کووبه قفس های سیاهت نناززمان به چه دلیل ایجاد میشبرخی اثرات مضر ویتامین دیک پیشنهاد خوب برای آسان پول و شادیستون فقرات انسان دو پا جللوزالمعده(پانکراس)مصنوعتوسعه هوش مصنوعی قادر اسآسیب روانی شبکه های اجتمعشق درونی به یگانگی خلقتتحریک عمقی مغزنقش ذهن و شناخت در حوادث مانند آب باشاگر خواهان پیروزی هستیدانش محدود به ابعاد چهارحقیقت افراداز کجا آمده ام و به کجا میهوش احساسیدستورالعمل مرکز کنترل بیبه سیاهی عادت نکنیمژن همه چیز نیستزونیسومایدبررسی ژنها در تشخیص بیماپیوستگی همه ی اجزای جهانمرکز هوشیاری، روح یا بدن سردرد به دلیل مصرف زیاد ممقابله ی منطقی با اعتراضتکامل مادی تا ابزار هوشمافزایش قدرت ادراکات و حستربیت کودکان وظیفه ای مهنقص های سیستمی ایمنیمتواضع باشابزار بقا از نخستین همانچرا خشونت و تعصبداروهای تغییر دهنده ی سیحکمت الهی در پس همه چیزاز تکینگی تا مغز از مغز تهوشمندی کیهانرفتار وابسته به شکلبیماری های مغز و اعصاب و کلرال هیدرات برای خوابانزبان چهار حرفی حیات زمینبعد از کروناپروژه ی ژنوم انسانیمزایای شکلات تلخ برای سلشواهدی از نوع جدیدی از حامنابع انرژی از نفت و گاز تکامل شناخت انسان با کشفامیوتروفیک لترال اسکلروتصویر زیبای اصفهاننه ناامیدی بلکه ارتقامدیریت اینترنت بر جنگابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیداروی جدید ضد الزایمرحس و ادراک (قسمت اول )از تکینگی تا مغز از مغز تهاوکينگ پیش از مرگش رسالرویا و خبر از آیندهبیماریهای تحلیل عضلانی اکوچکی قلبزدودن نقص از هوش مصنوعیتقلید مرحله ای نسبتا پیششاهکار قرنآلزایمرمطالبه ی حق خودمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر نگاه و مشاهده ناظر انیس بی کسانتغییر دادن ژنها آیا روزی تغییر زودتر اتصالات مغزینوار مغزی روشی مهم در تشخابزار بقای موجود زنده از همه جا خیر بکاردر هم تنیدگی مرزها و بی محس و ادراک قسمت هفدهماز تکینگی تا مغز، از مغز روزه داری و التهاب زیانبو هر کس تقوای خدا پیشه کنبا خدا باشکاهش التهاب ناشی از بیماسلول بنیادین از مخاط بینفال نیکوتمایز یا کشف یگانگیشرکت نورالینک ویدیویی ازآینده با ترس جمع نمیشودمغز چون ابزار هوش است دلیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان قدیم در شبه جزیره عخودآگاهی و هوشیاريجنبه های موجی واقعیتنورالژیاثرات مفید قهوههندسه بنیادیندرمان های بیماری آلزایمرحس و ادراک قسمت دهمازدواج های بین گونه ای، رروشی جدید در درمان نابینویتامین دی گنجینه ای بزربازخورد یا فیدبککجای مغز مسئول پردازش تجسندرم پس از ضربه به سرفراتر از دیوارهای باورتنهایی رمز نوآوری استضررهای مصرف شکر و قند بر آیا گذشته، امروز وآینده مغز ایندگان چگونه استمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتاثیر داروهای ضد التهاب اولین مورد پیوند سر در انخدای رنگین کمانجهان یکپارچهچگونه هوشیاری خود را توساختلالات مخچههوش مصنوعی الفاگودرمان جدید کنترل مولتیپلاسرار آفرینش در موجراه فراری نیستواکنش به حس جدیدبحثی درباره احساساتی غیرگلوئونسیاهچاله و تکینگی ابتدایقلب و عقلتو جدای از کیهان نیستیعقلانیت بدون تغییرتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا دلفین ها میتوانند بامغزهای کوچک بی احساسمولکول ضد پیریایمپلانت نخاعی میتواند ددنیای شگفت انگیز کوانتومجهان، تصادفی نیستنگاه از دور و نگاه از نزدارتباط متقابل با همه ی حیهوش مصنوعی از عروسک بازی دروغ نگو به خصوص به خودتاطلاعاتی عمومی در مورد مرستگاری محدود به یک راه نبرین نت به جای اینترنتواکسنی با تاثیر دوگانه اگاهی لازم است برای فهم و سانسور بر بسیاری از حقایقبرستان ها با بوی شجاعتتوهم لیلیپوتی(ریزبینی)عوامل ایجاد لغت انسانی و تاثیر سلامت دستگاه گوارشآتاکسی مخچه ای خودایمننقش هورمون های تیروئید دمیدان های کوانتومی خلاایجاد احساساتدوپامین قابل حل در آبجاذبهارزش حقیقی زبان قسمت اولناتوانی از درمان برخی ویهوش مصنوعی از عروسک تا کمدرگیری مغزی در سندرم کووبه مغز خزندگان خودت اجاززمان شگفت انگیزبرخی اختلالات عصبی مثانهیک آلل ژنتیکی که از نئاندپول و عقیدهستارگانی قبل از آغاز کیهلیروپریم داروی ترکیبی ضدتوسعه برخی شغل ها با هوش آسیب عصب پا به دنبال اعتیعشق، شلوغ کردن نیستتحریک عمقی مغز در آلزایمنقش روی و منیزیم در سلامتماه رجباپل ویژن پرو در تشخیص بیمنخستین روبات های زنده ی جدانش بی نهایتحقیقت انساناز کسی که یک کتاب خوانده هوش احساسیدغدغه نتیجه ی نادانی استبه سخن توجه کن نه گویندهژن هوش و ساختارهای حیاتی زونا به وسیله ویروس ابله بررسی بیماری التهابی رودپیام های ناشناخته بر مغز مرکز حافظه کجاستسردرد تنشنمقابله با کرونا با علم استکامل مداومافزایش مرگ و میر سندرم کوترجمه ای ابتدایی از اسرانقص در تشخیص هیجانات عاممجموعه های پر سلولی بدن مابزار بقا از نخستین همانچرا در مغز انسان، فرورفتداروهای ضد بیماری ام اس وحافظه میتواند بزرگترین داز تکینگی تا مغز از مغز تهوشیاری و وجودرفتار اجتماعی انسان، حاصبیماری وسواسکم کردن کالری روشی سودمنزبان نیاز تکاملی استبعد از کروناپروژه ی ژنوم انسانیمسمومیت دانش آموزان بی گشواهدی از دنیسوان(شبه نئمنابع انرژی از نفت و گاز تکامل، نتیجه ی برنامه ریامید نیکو داشته باش تا آنتصویربرداری فضاپیمای آمنه به اعداممداخله ی زیانبار انسانابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیداروی سل سپتحس و ادراک (قسمت دوم )از تکینگی تا مغز از مغز تهاوکينگ پیش از مرگش رسالرویا بخشی حقیقی از زندگی بیماری، رساله ای برای سلکوچکترین چیز یک معجزه اسسفر فقط مادی نیستALS نگاهی کامل بر بیماری وتقلید از روی طبیعتشاهکار شش گوشآملودیپین داروی ضد فشار مطالبی در مورد تشنجمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر نگاه انسان بر رفتاانگشت ماشه ایتغییر عمودی سر انسان از پنوار مغز، مفید و بی خطرابزارهای پیشرفته ارتباط همیشه چشمی مراقب و نگهبادر هم تنیدگی کوانتومیحس و ادراک قسمت هجدهماز تکامل تا مغز از مغز تا روزه داری و بیمار ی ام اس وفور و فراوانیبا طبیعت بازی نکنکاهش حافظه هرچند فرایندیسلول عصبی شاهکار انطباق فاکسیبتتمدن قدیمی ای در جنوب ایرشربت ضد خلطآیا فراموشی حتمی استمغز چگونه صداها را فیلتر منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان میوه ی تکاملخودت را از اندیشه هایت حفجنسیت و تفاوت های بینایینوسانات کوانتومی منبع مااثرات مفید روزه داریهندسه در پایه ی همه ی واکدرمان های بیماری اس ام ایحس و ادراک قسمت دوازدهماسکلت خارجی در درمان اختروشی جدید در درمان سکته مویروس مصنوعیبازسازي مغز و نخاع چالشی کرونا چه بر سر مغز می آورسندرم جدایی مغزفرد موفقتنبیه چقدر موثر استضررهای شکر بر سلامت مغزآیا پیدایش مغز از روی تصامغز ابزار بقای برتر مادیمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتاثیر داروی ضد تشنج سدیم اولین هیبرید بین انسان و خدایی که ساخته ی ذهن بشر جهان یکپارچهچگونه واکسن کرونا را توزاختلالات حرکتی در انسانهوش مصنوعی از عروسک های بدرمان جدید ای ال اس، توفراسرار بازسازی اندام هاراه نجاتواکسن های شرکت فایزر آمربخش فراموش شده ی حافظهگمان میکنی جرمی کوچکی در سیاهچاله ی منفرد یا سیاهقلب یا مغزتو دی ان ای خاص ميتوکندريعقیده ی بی عملتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا دست مصنوعی به زودی قامغز، فقط گیرندهمولتیپل اسکلروز در زنان ایمان به رویادنیایی پر از سیاهچاله جهش های ژنتیکی مفید در سانگاه از درون قفس یا بیرونارتباط چاقی و کاهش قدرت بهوش مصنوعی از عروسک بازی دریای خدااعتقاد اشتباه، نتیجه ی نرشته نوروایمونولوژی و نقبرای یک زندگی معمولیوابستگی یعنی قلادهگاهی مغز بزرگ چالش استساهچاله ها تبخیر نمیشودقدم زدن و حرکت دید را تغیتوهم چیستعواملی که برای ظهور لغت اتاثیر عصاره تغلیظ شده گیآتش منبع انرژینقش هورمون زنانه استروژنمیدان بنیادین اطلاعاتایران بزرگدورترین نقطه ی قابل مشاهجاذبه و نقش آن در شکلگیریارزش حقیقی زبان قسمت دومناتوانی در شناسایی چهره هوش مصنوعی از عروسک تا کمدرگیری اعصاب به علت میتوبه نقاش بنگرزمزمه ات مانده در گوشمبرخی اصول سلامت کمرپوست ساعتی مستقل از مغز دسخن نیکو مانند درخت نیکولیس دگرامفتامین یا ویاستوصیه های سازمان بهداشت آسانی موفقیتعصب حقوق نورولووتداوم مهم است نه سرعتنقش روزه داری در سالم و جماپروتیلیناپی ژنتیکنرمش های مفید برای درد زادانشمندان موفق به بازگردحقیقت اشیااز آغاز خلقت تا نگاه انساهوش در طبیعتذهن ما از در هم شکستن منببهبود حافظه پس از رخدادهژن یا نقشه توسعه مغز و نقزیان غذاهای پرچرببررسی سیستم تعادلی بدن اپیدایش زبانمرکز حافظه کجاستسردرد سکه ایملاحظه های اخلاقی دربارهتکامل چشمافزایش سرعت پیشرفت علوم ترس و آرمان هانقطه ی رسیدن به قلهمجرم، گاهی قربانی استابزار بقا از نخستین همانچرا ذرات بنیادی معمولاً داروی فامپیریدین یا نورلحافظه های کاذباز تکینگی تا مغز از مغز تهوشیاری و افسردگیرقیبی قدرتمند در برابر مبیماری کروتز فیلد جاکوبکمالگرایی دشمن پیشرفتزبان و کلمه حتی برای کسانبعد از کرونا دلخوشی بیهوپروانه ی آسمانیمسمومیت دانش آموزان، قماشیشه ی بازالتی و سیلیکونمنابع انرژی از نفت و گاز تکثیر سلول در برابر توقف امید نجاتتصور ما ازمشکلات و واقعینه به اعدامابزار بقا از نخستین هماننظریه ی ریسمانداروی ضد چاقیحس و ادراک قسمت 67از تکینگی تا مغز از مغز تهدف یکسان و مسیرهای مختلرویا تخیل یا واقعیتبیندیشکووید نوزده و خطر بیماری سفر نامه سفر به بم و جنوب فقر داده ها در هوش مصنوعیتقلید از طبیعتشاید گوشی و چشمی، آماده شآموزش نوین زبانمطالعه ای بیان میکند اهدمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر نگاه انسان بر رفتاانگشت نگاری مغز نشان میدمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر ویتامین دی بر بیماانتقال ماده و انرژیتغییرات منطقه بویایی مغزنوار مغز، ترجمه ی فعالیت ابزارهای بقا از نخستین ههمیشه اطمینان تو بر خدا بدر هم تنیدگی کوانتومی و پحس و ادراک قسمت هشتماز تکامل تا مغز، از مغز تروزه داری سلول های بنیادوقاحت و تمسخر دیگرانبالاترین هدف از دولتکاهش دوپامین عامل بیماریسلول عصبی، در محل خاص خودفاجعه ی جهل مقدستمدن پیشرفته ی پیشینیانشش مرحله تکامل چشمآیا ممکن است موش کور بی ممغز ناتوان از توجیه پیدامنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان ها می توانند میدان خودروهای هیدروژنیجنسیت و تفاوت های بینایینوشیدن چای برای مغز مفید اثرات مضر ماری جواناهندسه زبانِ زمان استدرمان های جدید میگرنحس و ادراک قسمت سوماسکار، لگوی هوشمندريتوکسيمب در درمان ام اسویروس های باستانی، مغز مبحتی علمی درباره تمایل بکریستال هاسندرم دزدی ساب کلاوینفرد یا اندیشهتهدیدهای هوش مصنوعیضعیف و قویآیا آگاهی پس از مرگ از بیمغز ابزار برتر بقامنبع هوشیاری در کجاست؟ قتاثیر درجه حرارت بر مغزاولین تصویر در تاریخ از سخدایا جز تو که را دارمجهان کنونی و مغز بزرگتریچگونه آن شکری که می خوریماختلالات صحبت کردن در انهوش مصنوعی از عروسک های بدرمان جدید سرطاناصفهان زیباراه های جدید برای قضاوت رواکسن کووید 19 چیزهایی که بخش های تنظیمی ژنومگنجینه ای به نام ویتامین سیاهچاله ی تولید کنندهقلب دروازه ی ارتباطتو در میانه ی جهان نیستی علم و ادراک فقط مشاهده ی تاثیر درجه حرارت بر عملکآیا رژیم غذایی گیاهی سلامغزتان را در جوانی سیم کشمواد کوانتومی جدید، ممکناین پیوند نه با مغز بلکه دنیا، هیچ استجهش های ژنتیکی غیر تصادفنگاه از درون مجموعه با نگارتباط هوش ساختار مغز و ژهوش مصنوعی از عروسک بازی درک فرد دیگر و رفتارهای ااعتماد به خودرشد مغز فرایندی پیچیده ابرای پیش بینی آینده مغز دواسطه ها د رمسیر ایجاد مغگاهی جهت را عوض کنسایه ی هوشیاریقدرت مردمتوهم و خیالعوارض ازدواج و بچه دار شدتاریک ترین بخش شبآثار باستانی تمدن های قدنقش ویتامین K در ترمیم اسمیدازولام در درمان تشنج ایرادهای موجود در خلقت بديدن با چشم بسته در خواب جبران از دست رفته هاارزش حقیقی زبان قسمت سومنادیدنی ها واقعی هستندهوش مصنوعی از عروسک تا کمدرب بسته با غیر خود باز مبه نقاش بنگرزنان باهوش تربرخی اطلاعات روانشناسی مپوشاندن خود از نورسخن و سکوتلا اکراه فی الدینتوصیه های غیر دارویی در سآشنا پنداریعصب سیاتیکتداخل مرزها و صفات با بیننقش رژیم غذایی بر رشد و اماجرای جهل مقدسابتدا سخت ترین استنرمش های مفید در سرگیجهدانشمندان نورون مصنوعی سحقیقت تنها چیزی است که شااز انفجار بزرگ تا انفجار هوش عاطفی قسمت 11ذهن چند جانبه نیازمند نگبهداشت خوابژن ضد آلزایمرزیباترین چیز در پیر شدنبررسی علل کمر درد در میانپیر شدن حتمی نیستمرکز خنده در کجای مغز استسردرد عروقی میگرنملاحظات بیهوشی قبل از جرتکامل و ارتقای نگاه تا عمافسردگی و اضطراب در بیماتسلیم شدن از نورون شروع منقطه ای بود و دگر هیچ نبومحل درک احساسات روحانیابزار بقا از نخستین همانچراروياها را به یاد نمی آداروی لیراگلوتیدحافظه و اطلاعات در کجاست از تکینگی تا مغز از مغز تهوشیاری کوانتومیرموزی از نخستین تمدن بشربیماری گیلن باره و بیمارکمردردزبان و بیان نتیجه ساختمابعد از کرونا دلخوشی بیهوپرواز از نیویورک تا لوس آمسیر دشوار تکامل و ارتقاشکل های متفاوت پروتئین همنابع انرژی از نفت و گاز تأثیر نیکوتین سیگار بر مامید جدید بر آسیب نخاعیتصور از زمان و مکاننه جنگ و نه خونریزیابزار بقای موجود زنده از نظریه تکامل در درمان بیمداروی ضد چاقیحس و ادراک قسمت 74از تکینگی تا مغز از مغز تهدف یکسان، در مسیرهای مترویا حقی از طرف خدابیهوش کردن در جراحی و بیمکودک هشت ساله لازم است آدسفر به مریخ در 39 روزفلج نخاعی با الکترودهای تقویت استخوان در گرو تغذشاید درست نباشدآمارهای ارائه شده در سطح معماری، هندسه ی قابل مشامعنی روزهمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر ویروس کرونا بر مغز انتروپی و هوشیاریتغییرات مغز پس از 40 سالگینوار عصب و عضلهابزارهای بقا ازنخستین همهمیشه به آنچه داری، خوشندر هم تنیدگی کوانتومی و دحس و ادراک قسمت هشتاد و ناز تکامل تا مغز، از مغز تروزهای بد باقی نمیماندوقت نهيب هاي غير علمي گذشباهوش ترین و با کیفیت تریکاهش سن بیولوژیکی، تنها سلولهای ایمنی القا کنندهفاصله ها در مکانیک کوانتتمدن بشری و مغز اخلاقیششمین کنگره بین المللی سآیا ما کالا هستیممغز و قلب در جنین موش مصنمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان یک کتابخانه استخورشید مصنوعیجهل مقدسنوعی سکته مغزی ، وحشتناک اجزای پر سلولی بدن انسان هندسه، نمایشی از حقیقتدرمان های جدید در بیماری حس و ادراک قسمت سی و هشتماساس انسان اندیشه و باور ریه زغالیویرایش DNA جنین انسان، بربحث درباره پیدایش و منشا کریستال زمان(قسمت اولسندرم سردرد به دلیل افت ففرد حساس از نظر عاطفی و بتو یک معجزه ایطلوع و حقیقتآیا امکان بازسازی اندامهمغز از بسیاری حقایق می گرمنبع هوشیاری در کجاست؟(قتاثیر درجه حرارت بر عملکاولین دارو برای آتاکسی فخسته نباشی باباجهان کاملی در اطراف ما پرچگونه انتظارات بر ادراک اختلالات عضلانی ژنتیکهوش مصنوعی از عروسک بازی درمان جدید سرطاناصل بازخوردراه های جدید برای قضاوت رواکسن کرونا و گشودن پنجربخش بزرگی حس و ادراک ما اگوهر با نظر دیگران سنگ نمسیاره ی ابلهانقلب روباتیکتوقف؛ شکستعلم و روحتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا رژیم غذایی گیاهی سلامغزتان را در جوانی سیمکشموجود بی مغزی که می توانداین اندوه چیستدندان ها را مسواک بزنید تجهش های بیماری زا، معمولنگاه حقیقی نگاه به درون اارتباط پیوسته ی جهانهوش مصنوعی از عروسک بازی درک نیازمند شناخت خویش ااعتماد به خودرشد مغز علت تمایل انسان ببرای اولین بار دانشمندانوبینار اساتید نورولوژی دگذر زمان کاملا وابسته به سایه را اصالت دادن، جز فرقدرت و شناخت حقیقتتوهم وجودعید نوروز مبارکتاریکی من و تو و گرد و غباآرامش و دانشنقش ژنتیک در درمان اختلامکان زمان یا حافظه زمانایستادن در برابر آزادی بدی متیل فومارات(زادیوا)(جدا کردن ناخالصی هاارزش خود را چگونه میشناسنادانی در قرن بیست و یکم،هوش مصنوعی از عروسک تا کمدرختان چگونه بر تشکیل اببه نادیدنی ایمان بیاوریک جهش ممکن است ذهن انسانزنجیرها را ما باید پاره کبرخی بیماری ها که در آن بپیموزایدسخن پاک و ثابتلاموژین داروی ضد اوتیسم؟توصیه هایی در مصرف ماهیآشنا پنداریعضلانی که طی سخن گفتن چقدترقی واقعی یا شعار ترقینقش رژیم غذایی در رشد و اماجرای عجیب گالیلهابتدایی که در ذهن دانشمننرمش های موثر در کمردرددانشمندان یک فرضیه رادیکحقیقت خواب و رویااز بار خود بکاه تا پرواز هوش عاطفی قسمت نهمذهن هوشیار در پس ماده ی مبوزون هیگز چیستژنها نقشه ایجاد ابزار هوزیباترین چیز در افزایش سبرطرف کردن خشونت را از خاپیشینیان انسان از هفت میمرگ چیستسرطان کمیت گراییممانتین یا آلزیکسا یا ابتکامل و ریشه ی مشترک خلقتافسردگی و ساختار مغزتست آر ان اس دز میاستنی گنقطه بی بازگشتمحل درک احساسات روحانی دابزار بقا از نخستین همانچراروياها را به یاد نمی آداروی تشنجی دربارداریحافظه و اطلاعات در کجاست از تکینگی تا مغز از مغز تهوشیاری سنتی یا هوشیاری رمز و رازهای ارتباط غیر کبیماری آلزایمر، استیل کوکمردرد ناشی از تنگی کانازبان و بیان، در سایه پیشرتفکر قبل از کارپروتئین های ساده ی ابتدامسئول صیانت از عقیده کیسشکل پنجم مادهمنابع انرژی از نفت و گاز تأثیر نگاه انسان بر رفتاامید درمان کرونا با همانتصادف یا قوانین ناشناختهچه زیاد است بر من که در ایابزار بقای موجود زنده از نظریه تکامل در درمان بیمداروی ضد تشنج با قابليت تحس و ادراک قسمت 75از تکینگی تا مغز از مغز تهدف از تکامل مغزرویاها از مغز است یا ناخوبیهوشی در بیماران دچار اکودک ایرانی که هوش او از سفر تجهیزات ناسا به مریخ فلج بل، فلجی ترسناک که آنتقویت حافظه یا هوش مصنوعشایسته نیست در جیب خود قرآن چیزی که ما جریان زمان آنچه ناشناخته است باید شمعادله ها فقط بخش خسته کنمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر ژنها بر اختلالات خانتظار گذر تندباد؟خفاش با شیوع همه گیری جدیتغییرات آب و هوایی که به نوار عصب و عضلهابزارهای بقای موجود زندههمیشه داناتر از ما وجود ددر هر سوراخی سر نکنحس و ادراک قسمت هشتاد و شاز تکامل تا مغز، از مغز تروزهای سختوقتی فهمیدی خطا کردی برگباور و کیهان شناسیکایروپاکتیک چیستسلولهای بنیادی مصنوعی درفاصله ی همیشگی تصویر سازتمدن زیر آبصبور باشآیا ما تنها موجودات زنده مغز و اخلاقمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان باشخوش قلبی و مهربانیجهان فراکتالنیکولا تسلااجزایی ناشناخته در شکل گهنر فراموشیدرمان های جدید سرطانحس و ادراک قسمت سی و ششماستفاده از مغز، وزن را کمریواستیگمینویشن پروبحثي درباره هوش و تفاوتهکریستال زمان(قسمت دوم)سوپاپ ها یا ترانزیستورهافردا را نمیدانیمتو یک جهان در مغز خودت هسطلای سیاهآیا انسان با مغز بزرگش اخمغز به تنهایی برای فرهنگ منبع خواب و رویاتاثیر درجه حرارت بر عملکاولین دروغخطا در محاسبات چیزی کاملجهان پیوستهچگونه به سطح بالایی از هواختراع جدید اینترنت کوانهوش مصنوعی از عروسک بازی درمان دارویی سرطان رحم باصل در هم تنیدگی و جهانی راه پیروزی در زندگی چیستواکسن کرونا از حقیقت تاتبخش بزرگتر کیهان ناشناختگویید نوزده و ایمنی ساکتسیاره ابلهانقلب را نشکنتولید مولکول جدید توسط هعلم اپی ژنتیک دریچه ای بهتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا راهی برای رفع کم آبی مغط یک گیرنده استموجودات مقهور ژنها هستنداین ایده که ذرات سیاهچالده روش موفقیتجهش تمدنی عجیب و شگفت انسنگاه دوبارهارتباط انسانی، محدود به هوش مصنوعی از عروسک بازی درک و احساساعتماد بی موردرشد در سختی استبرای تمدن سازی، باید در بوجود قبل از ناظر هوشمندگذشته را دفن کنساخت سلول عصبی حتی پس از قدرت کنترل خودتوهم وجودعامل کلیدی در کنترل کارآتاریکی و نورنقش گرمایش آب و هوا در هممکانیک کوانتومی بی معنی اکنون را با همه ی نقص هایدین اجباریجدایی خطای حسی استاز فرد ایستا و متعصب بگذرنازوکلسینهوش مصنوعی به کمک هوش طبیدرختان اشعار زمینبه هلال بنگریک رژیم غذایی جدید، می توزندگی فعال و مثبت روند آلبرخی بیماری های خاص که بدپیموزایدسختی ها رفتنی استلایو دوم دکتر سید سلمان فتوضیحی ساده در مورد هوش مآشناپنداری چیستغم بی پایانتروس جریان انرژینقش زنجبیل در جلوگیری از ماده ی تاریکابتذال با شعار دیننرمشهای مهم برای تقویت عدانشمندان ژنی از مغز انسحقیقت در علم، هرگز نهایی از بحث های کنونی در ویروسهوش عاطفی قسمت هفتمذهن و شیمی بدنبوزون هیگز جهان را از متلژنها ، مغز و ارادهزیر فشار کووید چه باید کربزرگ فکر کنپیشرفت های جدید علوم اعصمرگ و میر پنهانسرعت فکر کردن چگونه استمن کسی در ناکسی دریافتم تکامل ابزار هوش ، راه پر اقلیت خلاقتشنچ پانایوتوپولوس تشنج نمیتوان با بیرون انداختنمحدودیت چقدر موثر استابزار بقا از نخستین هماننزاع بین جهل و علم رو به پداروی جدید ALSحافظه و اطلاعات در کجاستاز تکینگی تا مغز از مغز تهوش، ژنتیکی است یا محیطیرمز گشایی از اتصالات مغزبیماری الزایمرکمردرد و علل آنزبان و تکلم برخی بیماریهتفکر ترکیبی در هوش مصنوعپروتز چشممسئولیت جدیدشکرگزار هر چیزی باش که دامنابع انرژی از نفت و گاز تأثیر شیرینی های حاوی لوامیدوار باش حتی اگر همه چتضادهای علمینه عدم مطلق بلکه عدم با قابزار بقای موجود زنده از نظریه تکامل در درمان بیمداروی ضد تشنج با قابليت تحس و ادراک قسمت 78از تکینگی تا مغز از مغز تهدف از خلقت رسیدن به ابزارویاهای پر رمز و حیرتی دربیوگرافیکودکان میتوانند ناقل بی سفر دشوار اکتشاففلج خوابتقویت سیستم ایمنیشادی، پاداش انجام وظیفهشب سیاه سحر شودآنچه واقعیت تصور میکنیم معجزه های هر روزهمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر کلام در آیات کلام باندوه در دنیا استخلا، حقیقی نیستتغییرات تکاملی سر انسان نوار عصب و عضلهابزارهای بقای از نخستین همیشه راهی هستدر والنتاین کتاب بدید همحس و ادراک قسمت پنجماز تکامل تا مغز، از مغز تروش مقابله مغز با محدودیوقتی پر از گل شدی خودت را باید از انسان ترسیدکار امروز را به فردا نیندسلام تا روشناییفتون های زیستیتمدنی قدیمی در شمال خلیج صبر لازمه ی پیروزی استآیا مصرف مولتی ویتامین همغز و اخلاقمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان جدید از چه زمانی پاخوش خیالی و خوش بینیجهان قابل مشاهده بخش کوچنیاز به آموزش مجازی دیجیاحیای بینایی نسبی یک بیمهنر حفظ گرهدرمان های رایج ام اسحس و ادراک قسمت سیزدهماستفاده از نظریه ی تکامل ریاضیات یک حس جدید استواقعیت فیزیکی، تابعی از بحثی جالب درباره محدودیتکریستال زمان(قسمت سوم)سوپاپ ها یا ترانزیستورهافرزندان زمان خودتو کجای جهانیطوفان فقر و گرسنگی و بی سآیا احتمال دارد رویا از آمغز بیش از آنچه تصور میشومنتظر نمان چیزی نور را بهتاثیر درجه حرارت بر عملکاولین سلول مصنوعیخطا در محاسبات چیزی کاملجهان پیوستهچگونه باغبانی باعث کاهش ادامه بحث تکامل چشمهوش مصنوعی از عروسک بازی درمان زخم دیابتی با تکنواصل علت و تاثیرراه انسان شدن، راه رفتن وواکسن کرونا ساخته شده توبخش دیگری در وجود انسان هگوش دادن بهتر از حرف زدنسیاره ابلهانقوی تر باشتولید مثل اولین ربات های علم به ما کمک میکند تا موتاثیر درجه حرارت بر عملکآیاما مقهور قوانین فیزیکنفرت، اسیب به خود استمورد نادر همپوشانی دو بیاین ابتدای تناقض هاستدهن، بزرگترین سرمایهجهشهای مفید و ذکاوتی که دنگاهی بر قدرت بینایی دراارتباط از بالا به پایین مهوش مصنوعی از عروسک بازی درک کنیم ما همه یکی هستیماعتیاد و تلاش های درمانی رشد، رسیدن به یک هدف نیستبرای خودآگاه بودن تو بایوراپامیل در بارداریگریه ی ابر، رمز طراوت باغساخت شبکه عصبی مصنوعی با قدرت انسان در نگاه به ابعتوهم بی خداییعادت همیشه خوب نیستتاریکی خواهد ترسیدنقش پیش زمینه ها و اراده مکانیزمهای دفاعی در براباکوییفلکسدین، اجباری نیستجریان انرژی در سیستم های از مخالفت بشنونباید صبر کرد آتش را بعد هوش مصنوعی به شناسایی کادرد و درسبه کدامین گناه کشته شدندیکی از علل محدودیت مغز امزندگی هوشمند در خارج از زبرخی توجهات در ببمار پارپیچیدگی های مغزمگسسرنوشتلبخند بزن شاید صبح فردا زتیوتیکسن داروی ضد جنونآشتی بهتر استغم بی پایانتری فلوپرازیننقش زبان در سلطه و قدرت اماده ی خالیابداع دی ان ای بزرگترین دچرا ماشین باید نتایج را پدانشمندان پاسخ کوانتومی حقیقت راستین انسان علم باز تلسکوپ گالیله تا تلسکهوش عاطفی قسمت یازدهذهن تو همیشه به چیزی اعتقبی نهایت در میان مرزهاژنهای مشترک بین انسان و وزیرفون داروی ضد ام اسبزرگ شدن مغز محدود به دورپیشرفت در عقل است یا ظواهمرگ و میر بسیار بالای ناشسطح آگاهی، رخدادهای زندگمن پر از تلخیمتکامل تکنولوژیاقیانوس نادانیتشنج چیستنمیتوان بر سیاه سیاه نوشمحدودیت های حافظه و حافظابزار بقا از نخستین هماننزاع بین علم و نادانی رو داروی جدید s3 در درمان ام حافظه ی هوش مصنوعیاز تکینگی تا مغز از مغز تهیچ نقطه ای مرکزی تر از ارمز پیشرفت تواضع است نه طبیماری ای شبیه آلزایمر و کمردرد با پوشیدن کفش منازبان و شناخت حقیقت قسمت چتفکر خلا ق در برابر توهم پروتز عصبی برای تکلممسئولیت در برابر محیط زیشکست حتمیمنابع انرژی از نفت و گاز تئوری تکامل امروز در درمامیدواریتظاهر خوابیده ی مادهنهایت معرفت و شناخت درک عابزار بقای موجود زنده از نعناعداروی ضد تشنج توپیراماتحس و ادراک قسمت 82از تکینگی تا مغز از مغز تهر چیز با هر چیز دیگر در تبیوگرافیکودکان خود را مشابه خود تسفرنامه سفر به بم و جنوب فلج خواب چیستتلقین اطلاعات و حافظهفلج دوطرفه عصب 6 چشمتلاش ها برای کشف منابع جدشبیه سازی میلیون ها جهان آنچه حس می کنیم، نتیجه ی معجزه ی چشممنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر کپسول نوروهرب بر ناندوه دردی را دوا نمیکندخلا، خالی نیستتغذیه بر ژنها تاثیر داردنوار عصب و عضله مهم در تشابزارهای دفاعی و بقای موهمیشه عسل با موم بخوریمدر یک فراکتال هر نقطه مرکحس و ادراک قسمت پنجاهاز تکامل تا مغز، از مغز تروش های صرفه جویی در ایجاوقتی تو از یاد گرفتن باز بابا زود بیاکار با یگانگی و یکپارچگیسلاح و راهزنیفروتنی معرفتیتمرکز و مدیتیشنصبر و واقعیتآیا مغز تا بزرگسالی توسعمغز و سیر تکامل ان دلیلی منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان خطرناکترین موجودخوشبختی چیستجهان موازی و حجاب هاچیز جدید را بپذیراحیای بینایی نسبی یک بیمهنر رها شدن از وابستگیدرمان های علامتی در ام اسحس و ادراک قسمت ششماستفاده از هوش مصنوعی در ریتوکسیمابواقعیت چند سویهبحثی در مورد نقش ویتامين کشف مکانیسم عصبی خوانش پسوپاپ ها یا ترانزیستورهافرضیه ای جدید توضیح میدهتو کز محنت دیگران بی غمیطوفان زیباییآیا احتمال دارد رویا از آمغز برای فراموشی بیشتر کمنتظر زمان ایده آل نشوتاثیر درجه حرارت بر عملکاوکرلیزوماب داروی جدید شخطای ادراک کارماجهان پر از چیزهای اسرار آچگونه تکامل مغزهای کنونیاداراوون تنها داروی تاییهوش مصنوعی از عروسک بازی درمان سرگیجه بدون نیاز باصل عدم قطعیت از کوانتوم راه بی شکستواکسن آلزایمربخشیدن دیگران یعنی آرامشگوشه بیماری اتوزومال رسسسیب یکسان و دیدگاه های متقیچی ژنتیکیتولید یا دریافت علمعلم بدون توقفتاثیر درجه حرارت بر عملکآگاهی فراتر از آگاهینقاشی هایی با بوی گذشته یموسیقی نواینکه به خاطرخودت زندگی دو ویژگی انتزاع و قدرت تججهشهای مفید و ذکاوتی که دنگاهی بر توانایی اجزاي بارتباط بین هوش طبیعی و هوهوش مصنوعی از عروسک بازی درک احساسات و تفکرات دیگاعتیاد را به دور بیندازز گهواره تا گوربرای رشد، باید از مسیر خطورزش هوازی مرتب خیلی به قگربه شرودینگر و تاثیر مشساخت شبکه عصبی با الفبای قدرت ذهنتوهم تنهاییآرامش و سکونعادت کن خوب حرف بزنیتاریخ همه چیز را ثبت کردهنقش آتش در رسیدن انسان بهما انسانها چه اندازه نزداکسی توسین و تکامل پیش ادیوار همه اش توهم بودجریان انرژی در سیستم های از نخستین همانند سازها تنبرو و انرژی مداومهوش مصنوعی تعاملیدرد باسن و پا به دلیل کاهبه امید روزهای بهتریافته های نوین علوم پرده زندگی و داراییبرخی توصیه ها برای واکسیپیچیدگی های مغزی در درک زسریع دویدن مهم نیستلحظات خوش با کودکانتیک و اختلال حرکتیآغاز فرایند دانستنغیرقابل دیدن کردن مادهتری فلوپرازیننقش زبان در سلطه و قدرت اماده ای ضد التهابیابزار هوش در حال ارتقا ازچرا مردم با زندگی میجنگندانشمندان اولین سلول مصنحقیقت غیر فیزیکیاز تلسکوپ گالیله تا تلسکهوش عاطفی قسمت پنجمذهن خود را مشغول هماهنگیبی هیچ می ایی و بی هیچ میرژنهای هوش ، کدامندزیرک ترین مردمبزرگ شدن تقریبا ناگهانی پیشرفت ذهن در خلاقیت استمرگ و سوال از قاتلسعی کن به حدی محدود نشویمن بی من، بهتر یاد میگیرمتکامل جریان همیشگی خلقتالکترومغناطیس شنوایی و هتشنج و حرکات شبه تشنجی قانمای موفقیتمخچه فراتر از حفظ تعادلابزار بقا از نخستین هماننزاع بین علم و جهل رو به پداروی جدید لنفوم و لوکمیحافظه انسان و حافظه ی هوشاز تکینگی تا مغز از مغز تهیچ چیز همیشگی نیسترمز بقای جهش ژنتیکیبیماری ای شبیه ام اس مولتکنفرانس تشنج هتل کوثر اصزبان و شناخت حقیقت قسمت اتفاوت مغز انسان و میمون هپرورش مغز مینیاتوری انسامستند جهان متصلشگفت نیست من عاشق تو باشممنابع انرژی از نفت و گاز تئوری تکامل در پیشگیری و امیدواری و مغزتظاهری از ماده است که بیدنهایت در بی نهایتابزار بقای موجود زنده از هفت چیز که عملکرد مغز تو داروی ضد جنون در درمان تیحس و ادراک قسمت 87از تکینگی تا مغز از مغز تهر جا که جات میشه، جات نیبیان ژن های اسکیزوفرنی دکودکان را برای راه آماده سفرنامه سفر به بم و جنوب سفرنامه سفر به بم و جنوب فن آوری های جدید علیه شناتلاش های جدید در ALSشبیه سازی سیستم های کوانآنها نمیخواهند دیگران رامعجزه ی علممنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر کپسول نوروهرب بر تاندوهگین نباش اگر درب یا خلاصه ای از مطالب همایش مثبت و دستکار ی حافظهنوار عصب و عضله تعیین محلابعاد و نیازهای تکاملیهمیشه، آنطور نیست که هستدر کمتر از چند ماه سوش جدحس و ادراک قسمت پنجاه و یاز تکامل تا مغز، از مغز تروش هایی برای کم کردن اضطوقتی ریشه ها عمیقند از چیباد و موجکارهای کوچک، بی ارزش نیسسلسله مباحث هوش مصنوعیفروتنی و غرورتمرکز بر هدفصبر بسیار بایدآیا همه جنایت ها نتیجه بیمغز کوانتومیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان عامل توقف رشد مغزخوشبختی دور از رنج های مجهان ما میتواند به اندازچیزی منتظر شناخته شدناحتیاط در تعویض داروهاهنر، پر کردن است نه فحش ددرمان ژنتیکی برای نوآوریحس و ادراک قسمت شصت و هشتاستفاده از انرژی خلاریسدیپلام تنها داروی تایواقعیت چیستبحثی در مورد نقش کلسیم و کشف مکانیسمی پیچیده در بسوخت هیدروژنی پاکفساد اقتصادی سیتماتیک درتو پیچیده ترین تکنولوژی طولانی ترین شبآیا برای تولید مثل همیشه مغز بزرگ چقدر مفید هست ؟منحنی که ارتباط بین معرفتاثیر درجه حرارت بر عملکايندگان چگونه خواهند دیدخطای حسجهان پر از چیزهای جادویی چگونه جمعیت های بزرگ شکل ادب برخورد با دیگرانهوش مصنوعی از عروسک بازی درمان سرگیجه بدون نیاز باصل، روان و نفس استرابطه تشنج و اوتیسمواکسن ایرانی کرونا تولیدبخشش، عقلانی یا غیر عاقلگوشت خواری یا گیاه خواریسیر آفرینش از روح تا مغز قیچی ژنتیکی تهدید یا فرصتولید پاک و فراوان انرژیعلم در حال توسعهتاثیر رو ح و روان بر جسمآپومورفین در پارکینسونچقدر به چشم اعتماد کنیمموسیقی هنر مایع استاینکه خانواده ات سالم بادو بیماری روانی خود بزرگ جوانان وطننگاهت را بلند کنهوش مصنوعی از عروسک بازی درک تصویر و زبان های مخلتاعداد بینهایت در دنیای مزمین در برابر عظمت کیهانبرای زندگی سالم، یافتن تورزش هوازی ، بهترین تمریگزیده ای از وبینار یا کنفساختن آیندهقدرت عشقتوهم جداییآرامش(سکوت) stillness و تکاپوعادت کردن به نعمتتاریخ، اصیل نیست و ساخته نقش انتخاب از طرف محیط، نما انسانها چه اندازه نزداکسکاربازپین در درمان تشدیوار، از ابتدا توهم بودجریان انرژی در سیستم های از نخستین همانند سازها تچت جی پی تیهوش مصنوعی در کامپیوترهادرد زانو همیشه نیاز به جربه بالا بر ستارگان نگاه کیاد گرفتن مداومزندگی بی دودبرخی درمان های Spinal Muscular Atپیوند قلب خوک، به فرد دچاسریعترین کامپیوتر موجودلرزش ناشی از اسیب به عصبتیکاگرلور داروی ضد انعقاآغاز فصل سرما و دوباره تکغرور و علمترک امروزنقش سجده بر عملکرد مغزماده، چیزی نیستابزار بقا از نخستین همانچرا مغز انسان سه هزار سالدانشمندان تغییر میدان مغحقیقت غیر قابل شناختاز تکنیکی تا مغز از مغز تهوش عاطفی قسمت اولذهن سالمبی ذهن و بی روحژنهای حاکم بر انسان و انسزیست شناسی کل در جزء فراکبزرگترین خطایی که مردم مپیشرفتی مستقل از ابزار همرگ انتقال است یا نابود ششلیک فراموشیمننژیتتکامل داروینی هنوز در حاالکتروتاکسی(گرایش و حرکتشنج عدم توازن بین نورون نمایش تک نفرهمخچه ، فراتر از حفظ تعادلابزار بقا از نخستین هماننسبیت عام از زبان دکتر برداروی جدید میاستنی گراویحباب های کیهانی تو در تواز تکینگی تا مغز از مغز تهیچ چیز، چقدر حقیقی استرمز جهانبیماری اسپینال ماسکولار کنگره بین المللی سردرد دزبان و شناخت حقیقت قسمت دتفاوت ها و تمایزها کلید بپرکاری تیروئیدمشکل از کجاستشگفت انگیز بودن کیهانمنابع انرژی از نفت و گاز تئوری جدید، ویران کردن گامیدی به این سوی قبر نیستتعویض دارو در تشنجنهادینه سازی فرهنگ اختلاابزار بقای موجود زنده از هفت سین یادگاری از میراث دارویی خلط آورحس و ادراک قسمت چهلاز تکینگی تا مغز از مغز ترویای شفافهر حرکت خمیده می شود و هر بیان حقیقتکوری گذرای ناشی از موبایبیداری و خواب کدام بهتر اکی غایب شدی تا نیازمند دلسفرنامه سفر به بم و جنوب فناوری هوش مصنوعی نحوه ختلاش های جدید در درمان فرشبکه های مصنوعی مغز به درآنژیوگرافی از مغزمعجزه ی علم در کنترل کرونمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر کپسول نوروهرب بر ساندام حسی، درک از بخش هایخلاصه ای از درمان های جدیثبت امواج الکتریکی در عصنوبت کودکانابعاد اضافه ی کیهانهمکاری یا رقابتدر آرزوهایت مداومت داشتهحس و ادراک قسمت پنجاه و داز تکامل تا مغز، از مغز تروش هایی برای جلوگیری از ویتنام نوعی کرونا ویروس باد غرور و سر پر از نخوت وکاربرد روباتهای ريزنانوسلطان جنگل یا صاحب ملکوتفرگشت و تکامل تصادفی محض تمرکز بر امروزصد قدح، نفتاده بشکستآیا هوش مصنوعی می تواند نمغز آیندگان چگونه است ؟منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاثیر گیاهخواری بر رشد و انسانیت در هم تنیده و متصخانه ی تاریکجهان مادی، تجلی فضا در ذهچیزی خارج از مغزهای ما نیاحساس گذر سریعتر زمانهوموارکتوس ها ممکن است ددرمان پوکی استخوانحس و ادراک قسمت شصت و دواستفاده از سلول های بنیاریشه های مشترک همه ی موجوواقعیت چیستبحثی در مورد حقیقت فضا و کشف ارتباط جدیدی از ارتبسودمندی موجودات ابزی بر فشار و قدرتتو آرامش و صلحیطی یکصد هزار سال اخیر هرچآیا بزرگ شدن مغز فقط در دمغز بزرگ چالش است یا منفعمنشأ اطلاعات و آموخته ها تاثیر درجه حرارت بر عملکايا اراده آزاد توهم است یخطر آلودگی هواجهان دارای برنامهچگونه جمعیت های بزرگ شکل ادراک ما درک ارتعاشی است هوش مصنوعی از عروسک بازی درمان سرگیجه بدون دارواصلاح خطا با رفتن بر مسیررادیوی مغز و تنظیم فرکانواکسن اسپایکوژنبدون پیر فلکگیلگمش باستانی کیستسیستم تخلیه ی مغز بینشی نقانون مندی نقشه ژنتیکی متولید اندام با چاپ سه بعدعلم راهی برای اندیشیدن اتاثیر روده بر مغزآپومورفین در پارکینسوننقش قهوه در سلامتیمیهمانهای ناخوانده عامل اینترنت بدون فیلتر ماهوادو بار در هفته ماهی مصرف جوانان وطنچالش هوشیاری و اینکه چرا هوش مصنوعی از عروسک بازی درک حقیقت نردبان و مسیری بقا با سازگارترین فرد اسزمین زیر خلیج فارس تمدنی برخی ملاحظات در تشنج های ورزش و میگرنگزارش یک مورد جالب لخته وساختن آینده، بهترین روش قضاوت ممنوعتوهم جدایی و توهم علمآزمون تجربی، راهی برای رعادت بد را ترک کنتازه های اسکیزوفرنی(جنونقش اتصالات بین سلولهای ما اکنون میدانیم فضا خالاگر فقط مردم میفهمیدند کدید تو همیشه محدود به مقدجراحی گردن همیشه برای دیاز نخستین همانند سازها تچت جی پی تیهوش مصنوعی در تفکر خلاق ادردهای سال گذشته فراموش به بالاتر از ماده بیندیشیاد بگیر فراموش کنیزندگی در جمع مواردی را بربرخی روش های تربیتی کودکپیوند مغز و سر و چالشهای سرگیجه از شایعترین اختلالرزش عضله یا فاسیکولاسیوتیروفیبان موثر در سکته ی آغاز مبهم آفرینشغربال در زندگیترکیب آمار و ژنتیکنقش غذاها و موجودات درياماده، چیزی بیش از یک خلا ابزار بقا از نخستین همانچرا مغزهای ما ارتقا یافت دانشمندان روش هاي جدیدی حقیقت، آن چیزی نیست که جلاز تکینگی تا مغز و از مغز هوش عاطفی قسمت دهمذهت را روی چیزهای مفید متبی سوادی در قرن 21کفش و کتابزیست شناسی باور حقیقت یا بزرگترین درد از درون است پپوگستمرگ تصادفیشلیک فراموشیمنابع انرژي پاک سرچشمه حتکامل داروینی هنوز در حاالکترودهای کاشتنیتشویق خواندن به کودکانچند نرمش مفید برای کمردرمخچه ابزاري که وظیفه آن فابزار بقا از نخستین همانچسبیدن به خود، مانع بزرگ داروی جدید آلزایمرحباب هایی تو در تواز تکینگی تا مغز از مغز تهیچ وقت خودت را محدود به رمز جهان خاصیت فراکتالبیماری اضطراب عمومیکنگره بین المللی سردرد دزبان و شناخت حقیقت قسمت ستفاوت ها را به رسمیت بشناپرتوهای صادر شده از سیاهمشکلات نخاعیمنابع انرژی از نفت و گاز تا 20 سال آینده مغز شما به امیدی تازه در درمان سرطاتعامل انسان و هوش مصنوعیچهار میلیارد سال تکامل بابزار بقای موجود زنده از هم نوع خواری در میان پیشیدارویی ضد بیش فعالی سیستحس و ادراک قسمت چهل و هفتاز تکینگی تا مغز از مغز تروان سالمهرچیز با یک تاب تبدیل به بیست تمرین ساده برای جلوکیهان خود را طراحی میکندسفری به آغاز کیهانفیلمی بسیار جالب از تغییتلاش های جدید در درمان سرشبکیه های مصنوعیآنان که در قله اند هرگز خمعجزه در هر لحظه زندگیمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر کپسول نوروهرب بر سانرژی بی پایان در درون هرخم شدن فضا-زمانجلو رفتن یا عقبگردنور از عمق تاریکیابعاد بالاترهمانند سازی در انساندر آسمان هدیه های نادیدنحس و ادراک قسمت پنجاه و ساز تکامل تا مغز، از مغز تروش هایی ساده برای کاهش اویتامین E برای فعالیت صحبار مغز بر دو استخوانکاربرد روباتهای ريز، در سم زنبور ، کلیدی برای وارفراموش کارها باهوش تر هستمساح حد واسط میان مغز کوصدای بم با فرکانس پایین، آیا هوش مصنوعی زندگی بشرمغز اندامی تشنه ی انرژی امنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاثیر انتخاب از طرف محیط انسانیت در برابر دیگرانخانواده پایدارجهان مرئی و نامرئیچیزی شبیه نور تو نیستاحساسات کاذبهورمون شیرساز یا پرولاکتدرمان پوکی استخوانحس و ادراک قسمت شصت و ششاستفاده از سلول های بنیاریشه های مشترک حیاتواقعیت های متفاوتبحثی در مورد عملکرد لوب فکشف جمجمه ای درکوه ایرهوسی و سه پل اصفهانفضا و ذهن بازتو افق رویداد جهان هستیطبیعت موجی جهانآیا تکامل و تغییرات ژنتیمغز بزرگ چالشهای پیش رومنشاء کوانتومی هوشیاری اتاثیر درجه حرارت بر عملکايا اراده آزاد توهم است یخطرات هوش مصنوعیجهان در حال نوسان و چرخشچگونه حافظه را قویتر کنیادغام میان گونه های مختلهوش مصنوعی از عروسک بازی درمان سرطان با امواج صوتاصول انجام برخی نرمش ها دراز تغییرواکسن اسپایکوژن ضد کرونابدون بار گذشتهگیاه بی عقل به سوی نور میسیستم تعادلی بدنقانون گذاری و تکاملتولید سلولهای جنسی از سلعلم ساختن برج های چرخانتاثیر روزه داری بر سلامت آب زندگی است قسمت چهارمنقش مهاجرت در توسعه نسل امیوتونیک دیستروفیایندرالدو برابر شدن خطر مرگ و میجواب دانشمند سوال کننده ارتباط شگفت مغز انسان و فچالش هوشیاری و اینکه چرا هوش مصنوعی از عروسک بازی درک دیگرانبقا در ازای بیماریزمان چیستبرخی مرزهای اخلاق و علوم ورزش بهترین درمان بیش فعگشایش دروازه جدیدی از طرساختار فراکتال وجود و ذهقطار پیشرفتتوهم جسمآزمون ذهنی گربه ی شرودینعادت دادن مغز بر تفکرتازه های بیماری پارکینسونقش تیروئید در تکامل مغزما از اینجا نخواهیم رفتاگر میدانی مصیبت بزرگتر دیدن خدا در همه چیزجستجوی متن و تصویر به صوراز نخستین همانند سازها تنتایج نادانی و جهلهوش مصنوعی در خدمت خلق وحدردی که سالهاست درمان نشبه جای محکوم کردن دیگران یادگیری مهارت های جدید دزندگی در سیاهچالهبرخی سلولهای عصبی در تلاپیوند اندام از حیوانات بسرگردانیلزوم گذر انسان از حدها و تکنولوژی های جدید و حالتإِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَمقالاتترکیب حیوان و انساننقش غذاها و موجودات درياماست مالیابزار بقا از نخستین همانچرا ویروس کرونای دلتا وادانشمندان روشی برای تبدیحقایق ممکن و غیر ممکناز تکینگی تا مغز از مغز تهوش عاطفی قسمت دومذخیره ی شگفت انگیز اطلاعبی شرمیکل اقیانوس در یک ذرهزیست، مرز افق رویداد هستبسیاری از مجرمان، خودشانپایان، یک آغاز استمرگی وجود نداردشنا در ابهای گرم جنوب نیامنابع انرژی از نفت و گاز تکامل داروینی هنوز در حاالگو نداشتیمتشخیص ژنتیکی آتروفی های چند جهانیمخچه تاثیر گذار بر حافظهابزار بقا از نخستین هماننسبت ها در کیهانداروی جدید ای ال اسحد و مرزها توهم ذهن ماستاز تکینگی تا مغز از مغز تهیچ کاری نکردن به معنی چیرنگ کردن، حقیقت نیستبیماری بیش فعالیکنترل همجوشی هسته ای با هزبان جانسوزتفاوت های بین زن و مرد فقپرتوزایی از جسم سیاهمشکلات بین دو همسر و برخیمنابع بی نهایت انرژی در دتا بحر یفعل ما یشاامگا سه عامل مهم سلامتتعامل انسان با هوش مصنوعچهار ساعت پس از کشتار خوکابزار بقای موجود زنده از همه چیز موج استداستانها و مفاهیمی اشتباحس و ادراک قسمت چهل و هشتاز تکینگی تا مغز- از مغز روبات ها قول میدهندهز ذره، یک دنیاستهزینه ای که برای اندیشیدبیش از نیمی از موارد انتقکیهانِ هوشیارِ در حال یاسقوط درون جاذبه ای خاص، چفیروز نادریتلاش های جدید شرکت نورالشباهت مغز و کیهانآنزیم تولید انرژی در سلومعرفت و شناختمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر کتامین در درمان پاانرژی تاریکخونریزی مغز در سندرم کووجلوتر را دیدننور دروناتفاق و تصادفهمجوشی هسته ای، انرژِی بدر آستانه ی موج پنجم کوویحس و ادراک قسمت پنجاه و شاز تکامل تا مغز، از مغز تروش جدید تولید برقویتامین E در چه مواد غذایبار بزرگ ایستادن بر دو پاکاش شرف اجباری بود یا حتیسماگلوتید داروی کاهش دهنفراموشی همیشه هم بد نیستتنفس هوازی و میتوکندریصرع و درمان های آنآیا هوش ارثی دریافتی از پمغز انسان ایا طبیعتا تمامنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاثیر احتمالی عصاره تغلیانسان، گونه ای پر از تضادخار و گلجهان مشارکتینکاتی در مورد تشنجاخلاق و علوم اعصابهوش فوق العاده، هر فرد اسدرمان آرتروز با ورزش موضحس و ادراک سی و هفتماستفاده از سلول های بنیارژیم های غذایی و نقش مهم واقعیت و مجازبحثی درباره هوش و تفاوتهکشف جدید تلسکوپ جیمز وبسیلی محکم محیط زیست بر انفضای قلب منبع نبوغ استتو انسانی و انسان، شایستطبیعت بر اساس هماهنگیآیا جنین انسان، هوشمندی مغز بزرگ و فعال یا مغز کومهمان ناخواندهتاثیر درجه حرارت بر عملکای نعمت من در زندگیمدفاع از پیامبرجهان در حال ایجاد و ارتقانگاه من، نگاه تو و یا حقیادغام دو حیطه علوم مغز و هوش مصنوعی از عروسک بازی درمانهای بیماری پارکینساصول توسعه ی یک ذهن کاملراست دستی و چپ دستیواکسن دیگر کرونا ساخته شگیاه خواری و گوشت خوار کدسیستم دفاعی بدن علیه مغز قانون جنگلتولترودینعلایم کمبود ویتامین E را تاثیر روغن رزماری استنشاآب زندگی است قسمت هفتمنقش میدان مغناطیسی زمین میگرن و پروتئین مرتبط با ایا کوچک شدن مغزانسان الدو برابر شدن خطر مرگ و میجواب سنگ اندازیارتباط شگفت انگیز مغز انچالش هوشیاری و اینکه چرا هوش مصنوعی از عروسک بازی درک درست از خود و هوشیاریبقای حقیقی در دور ماندن ازمان و مکان، ابعاد کیهان برخی نکات از گاید لاین پرورزش در کمر دردپل جویی اصفهانساختار شبکه های مغزی ثابقطره قطرهتوهمات و شناخت حقیقتآزمون ذهنی گربه شرودینگرعارضه جدید ویروس کرونا ستازه های درمان ام اسنقش حفاظتی مولکول جدید دما اشیا را آنطور که هستنداگر نیروی مغناطیس نباشد دیدگاه نارسای دوگانه ی مجستجوی هوشیاری در مغز مااز نشانه ها و آثار درک شدنجات در راستگوییهوش مصنوعی در خدمت خلق وحدرس گرفتن از شکست هابه خوبی های دیگران فکرکنیادگیری هوش مصنوعی، عمیقزندگی زمینی امروز بیش از برخی سيناپسها طی تکامل و پیوند اندام حیوانات به اسربازان ما محققا غلبه می لزوم سازگاری قانون مجازاتکنولوژی و پیشرفتافت فشار خون ناگهانی در وتاثیر ویتامین دی بر بیماترازودوننقش غذاها و موجودات درياماست مالی با هوش انسانیابزار بقا از نخستین همانچرا پس از بیدار شدن از خودانش، قفل ذهن را باز میکنحل مشکلاز تکینگی تا مغز از مغز تهوش عاطفی قسمت سومذره ی معین یا ابری از الکبی عدالتی در توزیع واکسن کلمات بلند نه صدای بلندزاویه نگاه ها یکسان نیستبسیاری از بیماری های جدیپاکسازی مغزمراحل ارتقای پله پله کیهشناخت و معرفت، و نقش آن دمنابع انرژی از نفت و گاز تکامل داروینی هنوز در حاالگو و عادت را بشکن و در اتشخیص آلزایمر سالها قبل چند جهانیمدل همه جانبه نگر ژنرالیابزار بقا از نخستین هماننسبت طلایی، نشانه ای به سداروی جدید برای میاستنی حریص نباشاز تکینگی تا مغز از مغز تهیچ کس مانند تو نگاه نمیکرنگین کمانبیماری تی تی پیکنترل جاذبهزبان ریشه هایی شناختی استفاوت های تکاملی در مغز وشگفت زده و حیران باشپرسش و چستجو همیشه باقی امشکلات روانپزشکی پس از سمنابع جدید انرژیتاول کف پا و حقیقتاما شما از دید خفاش کور هتعداد کلی ذهن ها در جهان نون و القلمابزار بقای موجود زنده از همه چیز و هیچ چیزدخالت در ساختار ژنهاحس و ادراک قسمت چهل و دوماز تکینگی تا مغز- از مغز روبات های ریز در درمان بیروبات کیانهزینه سنگین انسان در ازابیشتر کمردردها نیازی به کیست هیداتید مغزسلول های مغزی عامل پارکیفیزیک مولکولها و ذرات در تلاش هایی در بیماران قطع شباهت مغز با کیهان مادیآواز خواندن در قفس، نشانمغز فکر میکند مرگ برای دیمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر گیاه خواری بر رشد وانرژی تاریک که ما نمی توخواندن ، یکی از شستشو دهنجمجمه انسان های اولیهنوروفیبروماتوزاتوبان اطلاعات و پلِ بینهمراه سختی، اسانی هستدر درمان بیماری مولتیپل حس و ادراک قسمت بیست و چهاز خود رها شوروش صحبت کردن در حال تکامویتامین کابار سنین ابزار هوشمندی اکتاب گران و پرهزینه شد ولسندرم کووید طولانیفراموشی و مسیر روحانیتنفس هوازی و میتوکندریضایعه ی شبکه لومبوساکرالآیا هوش سریعی که بدون احسمغز انسان برای ایجاد تمدمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتاثیر ترکیبات استاتین (سانعطاف پذیری مکانیسمی علخارق العاده و استثنایی بجهان معناچگونه مولکول های دی ان ایاخلاق پایه تکامل و فرهنگهوش مصنوعی می تواند بر احدرمان ام اس(مولتیپل اسکلحس و ادراک- قسمت پنجاه و استفاده از سلول های بنیارژیم های غذایی و نقش مهم واقعیت و انعکاسبحثی درباره هوش و تفاوتهکشتن عقیده ممکن نیستسینوریپا داروی ترکیبی ضدقفس ذهنتو با همه چیز در پیوندیطعمه ی شبکه های ارتباط اجآیا جهان ذهن و افکار ما ممغز بزرگترین مصرف کننده مهندسی ژنتیک در حال تلاش تاثیر درجه حرارت بر عملکای همه ی وجود مندفاع در برابر تغییر ساختجهان ریز و درشتنگاه مادی غیر علمی استارتقا و تکامل سنت آفرینش هوش مصنوعی از عروسک بازی درماندگی به دلیل عادت کراصول سلامت کمررجزخوانی هایی که امروز بواکسن دیگری ضد کرونا از دگیرنده باید سازگار با پیسکوت و نیستیقانون جنگلتومورها و التهاب مغزی عاعلایم کمبود ویتامین E را تاثیر رژیم گیاه خواری بر آب زندگی است قسمت اولنقش محیط زندگی و مهاجرت دمیگرن و خوابایا این جمله درست است کسیدو داروی جدید برای میاستجوسازی مدرنارتباط شگفت انگیز مغز انچالش هوشیاری و اینکه چرا هوش مصنوعی از عروسک بازی درک عمیق در حیواناتبلندی در ذهن ما درک بلندیزمان و گذر آن سریع استبرخی نرمش ها برای درد زانوزن حقیقی معرفت و شناختپل خواجو اصفهانسادیسم یا لذت از آزار دادلمس کوانتومیتوکل بر خداآزادی عقیده، آرمانی که تعدم توقف تکامل در یک انداتبدیل پلاستیک به کربن و سنقش حیاتی تلومر دی ان آ دما به جهان های متفاوت خوداگر نعمت فراموشی نبود بسدژا وو یا اشنا پنداریحفره در مغزاز نظر علم اعصاب یا نرووسنخاع ما تا پایین ستون فقرهوش مصنوعی درمانگر کامپیدست و پا زدن در سایه؟به خودت مغرور نشویادگرفتن، آغاز حرکت است زندگی زودگذربرداشت مغز ما از گذر زمانپیوند سر آیا ممکن استسردرد میگرنلزوم سازگاری قانون مجازاتکنولوژی جدید که سلول هاافت هوشیاری به دنبال کاهصفحه اصلیترازودوننقش غذاها در کاهش دردهای ماشین دانشابزار بقا از نخستین همانچرا ارتعاش بسیار مهم استدانش، یک انسان را ناسازگحلقه های اسرارآمیزاز تکینگی تا مغز از مغز تهوش عاطفی قسمت ششمذرات کوانتومی زیر اتمی قبیمار 101 ساله، مبتلا به سکلوزاپین داروی ضد جنونزاوسکا درمان گوشربسیاری از بیماری های جدیپارادوکس ها در علممرز مرگ و زندگی کجاستشناخت حقیقت یا آرزوهای گمنابع انرژی از نفت و گاز تکامل زبانالگوی بنیادین و هوشیاریتشخیص ایدزچند جهانی و علممدل هولوگرافیک ژنرالیزهابزار بقا از نخستین هماننشانه های گذشته در کیهان داروی جدید برای کاهش وزنحرکات چشم، ترجمه کننده ی از تکینگی تا مغز از مغز تهیچ کس حقیقت را درون مغز رهبر حقیقیبیماری دویککندر در بیماریهای التهابزبان شناسی مدرن در سطح سلتفاوت های زبانی سرمنشا تشگفتی های نقشه ی ژنتیکیپرسشگری نامحدودمشکلات روانپزشکی در عقب مناطق خاص زبان در مغزتابوهای ذهنیامروز دانش ژنتیک هیچ ابهتعذیه ی ذهننوآوری ای شگفت انگیز دانابزار بقای موجود زنده از همه چیز کهنه میشوددر میان تاریکی و روشناییحس و ادراک قسمت چهل و سوماز تکینگی تا مغز- از مغزتاز تکینگی تا مغز، از مغز روح و آب حیاتهزاران سال چشم های بینا وبا هوش مصنوعی خودکار روبکیست کلوئید بطن سومسلول های بنیادیفیزیک هوشیاریتلاشی برای درمان قطع نخاشباهت کیهان و مغزآینه در اینهمغز قلبمنبع هوشیاری کجاست قسمت53تاثیر گیاه خواری بر رشد وانرژی خلا ممکن استخواب سالم عامل سلامتیجنین مصنوعینورون هاي مصنوعی می تواناتوسوکسیمایدهمراهی میاستنی با برخی سدر سال حدود 7 میلیون نفر حس و ادراک قسمت بیست و یکاز درخواست ها جدا شوروشهای نو در درمان دیسک بویتامین کا و استخوانبارداری بدون رحمکتاب زیست شناسی باورسندرم گیلن باره به دنبال فراموشی آرمانتنفس بدون اکسیژنضایعه ی عروقی مخچهآیا هشیاری کوانتومی وجودمغز انسان برای شادمانی طمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتاثیر تغذیه بر سلامت روااهرام مصر از شگفتی های جهخبر مهم تلسکوپ هابلجهان هوشمندچگونه میتوان با قانون جناختلاف خانوادگی را حل کنهوش مصنوعی و کشف زبان هایدرمان تومورهای مغزی با احس و ادراک- قسمت بیست و پاستیفن هاوکینگ در مورد هرژیم ضد التهابیواقعیت تقویت شدهبحثی درباره هوش و تفاوتهگل خاردار، زیباستسیگار عامل افزایش مرگ ومقفس را بشکنتو با باورهایت کنترل میشظهور امواج مغزی در مغز مصآیا جهش های ژنتیکی، ویرومغز حریص برای خون، کلید تمهندسی بدنتاثیر درجه حرارت بر عملکای آنکه نامش درمان و یادشدقیق ترین تصاویر از مغز اجهان شگفت انگیزنگاه محدود و تک جانبه، مشارتقا یا بازگشت به قبل ازهوش مصنوعی از عروسک بازی درها بسته نیستاضطراب و ترسرحم مصنوعیبدون زمان، ماده ای وجود نواکسن سرطانگالکانزوماب، دارویی جدیسکوت، پر از صداقانونمندی و محدودیت عالمتومورهای نخاعیعلائم عصبی آلزایمر، با اتاثیر رژیم گیاه خواری بر آب زندگی است قسمت دومنقش مرکز تنفس سلولی در بیمیگرن سردردی ژنتیکی که بایا ابزار هوشمندی یا مغز دو سوی واقعیتجامعه ی آسمانیارتباط غیرکلامی بین انساچالش کمبود اندام برای پیهوش مصنوعی از عروسک بازی درگیری قلب در بیماری ویربلوغ چیستزمان و صبربرخی نرمش ها برای زانووزوز گوشپلاسمای غالبسازگاری با محیط بین اجزالووفلوکساسینتوپیراماتآزار دیگری، آزار خود استعدم درکتبدیل تراکت صوتی مصنوعی نقش خرچنگ های نعل اسبی درما با کمک مغز خود مختاريماگر نعمت فراموشی نبود بسدژاوو یا آشناپنداریحق انتخاباز نظر علم اعصاب اراده آزنخستین تمدن بشریهوش مصنوعی درخدمت خلق وحدست کردن در گوشبه دنبال رستگاری باشیادآوری خواب و رویازندگی سلول در بدن، جدای ابررسي علل احتمالي تغيير پیوند سر، یکی از راه حلهاسردرد میگرن در کودکانلزوم عدم وابستگی به گوگل تکنولوژی جدید که سلول هاافتخار انسانسوالات پزشکیتراشه ها روی مغزنقشه مغزی هر فرد منحصر بهمبانی ذهنی سیاه و سفیدابزار بقا از نخستین همانچرا بیماری های تخریبی مغدائما بخوانحمله ویروس کرونا به مغزاز تکینگی تا مغز از مغز تهوش عاطفی بیشتر در زنانذرات کوانتومی زیر اتمی قبیمار مرکز تنفس سلولیکلید نزدیک و نگاه تو بر فزبان فرایند تکاملی برای بشکه ای که ته نداره پر نمپاسخ گیاهان در زمان خوردمرز بین انسان و حیوان کجاشناخت درون، شناخت بیرون؛منابع انرژی از نفت و گاز تکامل زبانالگوبرداری از طبیعتتصویر خورشید یا خود خورشچند روش ساده برای موفقیتمدل هولوگرافیک تعمیم یافابزار بقا از نخستین هماننشانه های پروردگار در جهداروی جدید برای ای ال اسحرکت چرخشی و دائمی کیهاناز تکینگی تا مغز از مغز تهیچ اندر هیچروی و منیزیم در تقویت استبیماری دیستروفی میوتونیکندر علیه سرطانزبان شناسی نوین نیازمند تفاوت ایستایی و تکاپوشگفتی های زنبور عسلآلودگی هوا چالش قرن جدیدمشاهده گر جدای از شیء مشامناطق خاصی از مغز در جستجتاثیر فکر بر سلامتانفجار و توقف تکاملی نشاتغییرنوار مغز مشاهده ی غیر مستابزار بقای موجود زنده از همه چیز در زمان مناسبدر مانهای کمر دردحس و ادراک قسمت نهمدر محل کار ارزش خودت را بحس و ادراک قسمت چهارماز تکینگی تا مغز، از مغز روح در جهانی دیگر استهستي مادي ای که ما کوچکتربا هر چیزی که نفس می کشد مکپسول ژری لاکتسلول های بنیادی منابع و افیزیک و هوشیاریتلاشی تازه برای گشودن معشباهت زیاد بین سلول هاي عآیندهمغز ما کوچکتر از نیم نقطهمنبع هوشیاری کجاست؟ (قسمتاثیر گیاه خواری بر رشد وانرژِی برای ایجاد اضطرابخواب سالم عامل سلامتی و یجنگ هفتاد و دو ملت همه را نورون های ردیاب حافظهاتصال مغز و کامپیوترهمراهی نوعی سردرد میگرنیدرمان نگهدارنده ی اعتیادحس و ادراک قسمت بیست و دواز روده تا مغزروشهای شناسایی قدرت شنواویتامین کا در سبزیجاتبازگشایی مجدد مطب دکتر سکتاب طبیعت در قالب هندسهسندرم پیریفورمیسفرایند پیچیده ی خونرسانیتنها مانع در زندگی موارد ضایعات در عصب زیر زبانیآیا واکنش های یاد گرفته ومغز انسان برای شادمانی طمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتاثیر حرکات چشم بر امواج اولویت بندی ها کجاستخدا موجود استجهان هوشیارچگونه مغز ما، موسیقی را پاختلال خواب فرد را مستعد هوش مصنوعی یا حماقت طبیعدرمان تشنجحس و ادراک- قسمت شصت و چهاستیفن هاوکینگ در تفسیر رژیم غذایی حاوی تخم مرغ وواقعیت خلا و وجود و درک مبحثی درباره هوش و تفاوتهگل درون گلدانسیاهچاله هاقله برای دیدن نه برای به تو باید نیکان را به دست بظرف باید پر شود چه با چرک آیا جهش ژنتیکی و تنظیم اجمغز در تنهایی آسیب میبینمهربانی، شرط موفقیتایمپلانت مغزیدل به دریا بزنجهانی که نه با یک رخداد و نگاه کلی نگرارتوکين تراپی روشی جديد هوش مصنوعی از عروسک بازی درهای اسرارآمیز و پوشیدهاطلاع رسانی اینترنتیرحم مصنوعیبرنامه و ساختار پیچیده مواکسن سرطانگام کوچک ولی تاثیرگذارسکته مغزیقارچ بی مغز در خدمت موجودتومورهای ستون فقراتعلت خواب آلودگی بعد از خوتاثیر رژیم گیاه خواری بر آب زندگی است قسمت سومنقش نگاه از پایین یا نگاهمیگرن شدید قابل درمان اسایا بیماری ام اس (مولتیپدولت یا گروهکجاودانگی مصنوعیارتروز یا خوردگی و التهاچالش دیدگاه های سنتی در بهوش مصنوعی از عروسک تا کمدرگیری مغز در بیماری کویبلعیدن ستاره توسط سیاهچازمان واقعیت است یا توهمبرخی نرمش های گردنوسواس، بیماری استپمبرولیزوماب در بیماری چستم با شعار قانون بدترین لوب فرونتال یا پیشانی مغتوانایی مغز و دیگر اجزای آسيب میکروواسکولاریا آسعدالت برای من یا برای همهتبدیل سلولهای محافط به سنقش داروهاي مختلف معروف ما بخشی از این جهان مرتبطاگر با مطالعه فیزیک کواندگرگونی های نژادی و تغییحقیقت قربانی نزاع بین بی از نظر علم اعصاب اراده آزنخستین تصویر از سیاهچالههوش مصنوعی ساخته هوش طبیدست آسمانبه زودی شبکه مغزی به جای یاری خدا نزدیک استزندگی، مدیریت انرژیبررسی مغز با امواج مادون پیوندهای پیچیده با تغییرمدارک ژنتیکی چگونه انسانسردرد میگرنی در کودکانمقاومت به عوارض فشار خون تکینگیافراد آغاز حرکت خودشان رپیامهای کاربرانتراشه ی هوش مصنوعی در مغزنقشه های مغزی جدید با جزیمباحث مهم حس و ادراکابزار بقا از نخستین همانچرا حیوانات سخن نمی گوینداروهای مصرفی در ام اسحمایت از طبیعتاز تکینگی تا مغز از مغز تهوش عاطفی در زنان بیشتر اذرات کوانتومی زیر اتمی قبیماری لبر و نابینایی آنکلام و زبان، گنجینه ای بسزبان متغیربشریت از یک پدر و مادر نیپختگی پس از چهل سالگي به مرز جدید جستجو و اکتشاف، شناسایی تاریخچه ی تکاملیمنابع انرژی از نفت و گاز تکامل زبان انسان از پیشیالتهاب شریان تمپورالتصویر در هم تنیدگی کوانتچندین ماده غذایی که ماننمدل های ریز مغز مینی برینابزار بقا از نخستین هماننظام مثبت زندگیداروی جدید برای دیابتحس متفاوتاز تکینگی تا مغز از مغز تهیچگاه از فشار و شکست نتررویا و واقعیتبیماری سلیاککوچ از محیط نامناسبزبان، نشان دهنده ی سخنگو تفاوت ارباب و رهبر حقیقیشانس یا نتیجه ی تلاشآلودگی هوا و ویروس کرونامشاهده آینده از روی مشاهمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر مشاهده بر واقعیت بانقراض را انتخاب نکنیدتغییر الگوی رشد مغزی با زنوار مغز ترجمه رخدادهای ابزار بقای موجود زنده از همه چیز در زمان کنونی استابزار بقای موجود زنده از همه چیز، ثبت می شوددر چه مرحله ای از خواب ، رحس و ادراک قسمت نوزدهماز تکینگی تا مغز، از مغز روح رهاییهستی ما پس از شروعی چگال با آتش، بازی نکن و بعد از کامپیوتر سایبورگسلول های بدن تو پیر نیستنفیزیک آگاهیتلاشی جدید در درمان ام اسشباهت زیاد بین سلول هاي عآینده ی انسان در فراتر ازمغز مانند تلفن استمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسولینخواب عامل دسته بندی و حفطجنگ و تصور از جنگنوروپلاستیسیتی چیستاثر مضر مصرف طولانی مدت رهندسه ی پایه ایدرمان نابینایان آیا ممکنحس و ادراک قسمت بیست و سواز سایه بگذرروشی برای بهبود هوش عاطفویتامین بی 12 در درمان دردبازگشت از آثار به سوی خداکتاب، سفری به تاریخسندرم پیریفورمیسفرایند تکامل و دشواری هاتنها در برابر جهانضرورت زدودن افکارآیا یک، وجود داردمغز انسان رو به کوچک تر شمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتاثیر دوپامین و سروتونیناولین قدم شناخت نقص های خخدا نور آسمان ها و زمین اجهان های بسیار دیگرچگونه مغز پیش انسان یا هماختلال در شناسایی حروف و هوش مصنوعی گوگل به کمک تشدرمان جدید ALSحساسیت روانی متفاوتاستخوان های کشف شده، ممکرژیم غذایی ضد التهابیوالزارتان داروی ضد فشار بحثی درباره هوش و تفاوتهگل زندگیسیاهچاله های فضایی منابعقله سقوطتو تغییر و تحولیعقل مجادله گرآیا خداباوری محصول تکاملمغز را از روی امواج بشناسموفقیت هوش مصنوعی در امتایمپلانت مغزی و کنترل دو دلایلی که نشان میدهد ما بجهانی که از یک منبع، تغذینگاه انسان محدود به ادراارتباط میکروب روده و پارهوش مصنوعی از عروسک بازی درون قفس یا بیرون از آناطلاعات حسی ما از جهان، چرسم عاشق کُشی و شیوهٔ شهربرنامه ی مسلط ژنها در اختواکسن ضد اعتیادگامی در درمان بیماریهای سال سیزده ماههقبل از آغازتوهم فضای خالیعماد الدین نسیمی قربانی تاثیر رژیم گیاهخواری بر آب، زندگی است(قسمت پنجم)نقش نظام غذایی در تکامل ممیدان مغناطيسي زمین بشر ایا بدون زبان میتوانیم تدوچرخه در کاهش دردهای کمجایی برای یاد گرفتن باقی ارزش های وارونهچاالش ها در تعیین منبع هوهوش مصنوعی از عروسک تا کمدرگیری مغز در بیماران مببنی عباس، ننگی بر تاریخزمان پلانکبرخی یونها و مولکول های میک پیام منفرد نورون مغزی پنج اکتشاف شگفت آور در موستم، بی پاسخ نیستلوتیراستامتوازن مهمتر از فعالیت زیآسیب ها ناشی از آلودگی هوعسل طبیعی موثر در کنترل بتبر را بردارنقش درختان در تکاملما تحت کنترل ژنها هستیم یاگر تلاش انسان امروز برادانش قدرت استحقیقت آنطور نیست که به نظاز واقعیت امروز تا حقیقتهوش مصنوعی، اتفاقات و تحدست بالای دستبه زیر پای خود نگاه نکن بژن همه چیز نیستزندان ذهنیبررسی و اپروچ جدید بر بیمپیوندی که فراتر از امکانمروری بر تشنج و درمان هایسردرد و علتهای آنمقایسه رقابت و همکاریتکامل فردی یا اجتماعیافراد بی دلیل دوستدار تو سایتهای دیگرتراشه ی بیولوژِیکنقشه با واقعیت متفاوت اسمبتکران خودشکوفاابزار بقا از نخستین همانچرا حجم مغز گونه انسان درداروهای ام اسحوادث روزگار از جمله ویراز تکینگی تا مغز از مغز تهوش عاطفی در زنان بیشتر ارفتار مانند بردهبیماری های میتوکندریکلام، در تحولی شگفت آور بزبان مشترک ژنتیکی موجودابعد پنجمپدیده خاموش روشن در پارکمرزهای حقیقی یا مرزهای تشناسایی سلول های ایمنی امنابع انرژی از نفت و گاز تکامل ساختار رگهای مغزی امواجی که به وسیله ی ماشیتصویر زیبا از سلولچندجهانیمدیون خود ناموجودابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیداروی جدید ضد میگرنحس چشایی و بویاییاز تکینگی تا مغز از مغز تهیپرپاراتیروئیدیسمرویا و کابوسبیماری ضعف عضلات نزدیک بکوچک شدن مغز از نئاندرتازبان، وسیله شناسایی محیطتفاوتهای جنسیتی راهی براشانس یا تلاشآلودگی هوا و پارکینسونمشاهدات آمیخته با اشتباهمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر نگاه ناظر هوشیار بانواع سکته های مغزیتغییر دیگران یا تغییر خونوار مغز در فراموشی ها