دکتر سید سلمان فاطمی

متخصص داخلی مغز و اعصاب


کانال تلگرام دکتر فاطمی

آدرس مطب دکتر سلمان فاطم

آدرس دکتر زهره ابوطالبی

چرا پس از بیدار شدن از خواب تا چند دقیقه احساس گیجی می کنیم

چرا پس از بیدار شدن از خواب، تا چند دقیقه احساس گیجی می‌کنیم؟
خلاصه: پس از بیدار شدن از خواب، معمولا برای چند دقیقه انسان، گیج است. در این مقاله بررسی می‌کنیم انتقال و حرکت از یک حوزه به حوزه دیگری- که قوانین آن، متفاوت از قوانین و مقررات حوزه نخست است- طبیعتا نوعی سرگردانی را ایجاد می‌کند و تفسیر آنچه در جهان دیگر دیده شده است، کار دشواری است که ما را نیازمند مفسر حقیقی این رویاها میکند.
بحث در این مورد طولانی است که در ادامه نا حدی به آن پرداخته می‌شود.
#سلمان_فاطمی #نورولوژیست #خواب #رویا #جهانهای_موازی #حیرت #مسیر_ارتقا #افزایش #سرگردانی
مقدمه: بخش بزرگی از زندگی انسان، در خواب می‌گذرد. در حدود هشت ساعت در روز 24 ساعته، در خواب هستیم. در این هشت ساعت که گاهی بیشتر هم می‌شود و تا 12 ساعت، طول می‌کشد، فعالیت های جسمانی کاهش می یابد. ضربان قلب کند میشود و چشمان بسته هستند و قادر به دیدن مادی نیستیم. گوش ها هم از ورود بسیاری از صداهای اطراف جلوگیری می‌کند و این جلوگیری، بیشتر از فیلترینگ طی بیداری است.
کاهش فعالیت های بدن، طی خواب، ممکن است در نگاه اول به نظر برسد، قدرت انسان را در دریافت اطلاعات، محدود می کند. این در صورتی است که وجود انسان، محدود به چشم و گوش و توانایی های دریافت اطلاعات مادی باشد.
بله این اندام ها طی خواب تا حد زیادی تعطیل می‌شود، ولی در مورد انسان با بعد دیگری فراتر از بعد مادی مواجهیم.
بحث های طولانی دانشمندان باستان شناس و جامعه شناس امروز و ناتوانی آنها در تفسیر ایثار حقیقی و تفسیر شکل گیری انفجاری نخستین تمدن بشری، شاید ما را به حقیقت بعد فرامادی انسان نزدیک کند.
ناتوانی آنها در تفسیر مادی اخلاق و ایثار حقیقی- که متمایز کننده انسان از حیوان است- حداقل این دروازه و احتمال را بر ما می گشاید که بتوانیم ایثار حقیقی را با چیزی غیر مادی توجیه کنیم.(ژن خودخواه- ریچارد داوکینز- 313)
و ناتوانی دانشمندان باستان شناس در تفسیر ایجاد انفجار گونه تمدن و فرهنگ در حدود ده تا پانزده هزار سال قبل در قوم سومر و آشور هم ممکن است با علتی غیر مادی- که ناگهان در وجود انسان ورود کرده است- به راحتی تفسیر شود.(نائل حنون- حقیقت سومریان و تحقیقاتی درباره ی علم آثار و متون میخی- ص29-30، ساموییل کریمر- از لوح های سومر- ص277-279)
حداقل نبود نظریه ای قوی- که بتواند ظهور تمدن و فرهنگ ناگهانی بشری را در حدود و مرزهای مادی توجیه کند به ما اجازه میدهد چیزی فرامادی را هم محتمل بدانیم.
توضیح:
تفسیر باستان شناسانی مادی مانند ساموئل کریمر نهایتا به آنجا میرسد که نخستین تمدن شکل گرفته بشری را به جنون و دیوانگی متهم می‌کند و سنت های آنها را زاییده تخیلات و خرافات می‌داند.
ولی می‌توانیم سوال کنیم این قوم دیوانه و مجنون چگونه با وجود جنونشان، ناگهان تمدنی را در بشریت بنا می‌کنند که برخی آثار آن مانند معبد اور هنوز ساختن و بنا کردنش با وجود امکانات امروز، دشوار می‌نماید؟!
اینها نشان دهنده ورود چیزی بالاتر از ژنهای خودخواه در وجود نخستین تمدن بشری است. آثار به جا مانده از آنها در کتیبه هایشان شباهتی با خواسته های مادی ندارد و اینجاست که کششی فراتر از ماده را باید برای آنها فرض کرد. آنچه تصور میشود اینکه بخش غیرمادی جدید و نوظهور بر شالوده ژنهای خودخواه، غریبه ای تازه وارد است و این تازگی و تردی، آن را در رویارویی با ساختمان چند میلیارد ساله حیات مادی، ضعیف و خرد می‌کند(مراجعه شود به کتاب توهم بی خدایی از سید احمد الحسن- فصل پنجم).
در زمانی که بدن، فعال و در حال کار است این موجود تازه وارد، در تنگناست و در زمانی که بدن، کم کارتر شود مثلا در زمان خواب، این بخش غیر مادی می‌تواند فعالیت خود را برجسته تر کند و در میان غبار و سرگردانی جسم مادی، از خود اثری بر جای بگذارد.
آنچه از بعد فرامادی انتظار میرود، آنکه وجودی ظریفتر و لطیفتر از وجود مادی باشد و این وجود ظریفتر- که در مقایسه با جسم مادی، به منبع نور نزدیک تر است یعنی همان عالم مادی در سطحی فراتر است و بر عالم مادی مسلط می‌باشد و وجود عالم مادی فقط و فقط دراتصال با آن معنی می یابد- دارای اطلاعاتی پایدارتر و استوارتر و روشن تر است و میتوان از این اطلاعات روشن، بهره برد ولی به شرطی که سایه و ضخامت جسم بر آن کشیده نشود و هر چه این سایه، ظریفتر و شفافتر باشد و یا به عبارتی محوتر باشد، امکان دستیابی به اطلاعات آن موجود ظریفتر و صافتر، بیشتر می‌شود.(مراجعه شود به کتاب همراه با عبد صالح نوشته سید احمد الحسن).
کاستن از این سایه، طی خواب، کاملا مشهود است. و ازاین رو خواب، فرصتی استثنایی برای بهره بردن از آن اطلاعات ناب است.ولی مشخص است سایه سنگین و ضخیم جسم با تاریخچه چندین میلیارد سال تجربه بر زمین، باقی خواهد ماند و آشنا بودن ژنهای بدن انس

دکتر سید سلمان فاطمی . نورولوژیست, [08.06.20 01:41]
ان مادی با قوانین و مقررات سنگین ماده طی میلیون ها سال، هرچند در سالهای اخیر و با کشف نسبیت، تا حد زیادی نسبی و نه عینی شده است ولی هنوز تا رها شدن از آن، سال‌های طولانی باقی مانده است.
نسبیت گامی به سوی درست در جهت کشف حقیقت نبودن ابعاد زمان و مکان در عالم مادی است ولی مشاهده نسبیت با درک عمیق و حس نسبیت و آمیختن با نسبیت، متفاوت است و دقیقا مانند دیدن آتش و یا لمس کردن آتش یا فرو رفتن و سوختن در آتش می‌باشد. دیدن آتش هرگز مانند لمس کردن و سوختن با آتش نیست!
نسبی شدن ابعاد عالم ماده، شگفت انگیز است ولی شگفت انگیزتر وقتی است بدانیم مجموعه فیزیکی عالم مادی ما بر اساس کشفیات جدید دانشمندانی مانند میچیو کاکو بخشی از کل بزرگتر و جهانی از میان جهان های موازی است. درک درون مجموعه با درک بیرون مجموعه متفاوت است.
نسبیت نگاه و ادراک با توجه به موقعیت بیننده
نگاه درون مجموعه و یا بیرون مجموعه، متفاوت است و این محدودیت در دیدن عمق اشیا، دشواری رسیدن به حقیقت را نشان می‌دهد.
اگر از درون عالم مادی، بر اشیا بنگریم تغییرات ابعاد آن را به شکلی می‌بینیم و اگر از بیرون عالم مادی نگاه کنیم، تغییرات آن، تندتر میشود و هر چه نگاه، از میدانی آرامتر و ثابت تر باشد سرعت حرکات و تغییرات عالم مادی، فزونی می یابد.
آنچه تحولات و دگرگونی ها و تغییرات طول و عرض و ارتفاع و زمان و.... را مشخص می‌کند، محل و جایگاه و موقعیت ما نسبت به این تحولات و دگرگونی هاست.
بله اینشتین با اعتماد بر سرعت ثابت نور مادی، نسبیت خود را بنا کرد ولی این نسبیت وقتی پیچیده تر میشود که موقعیت ناظر را نه فقط در عالم مادی دارای نور مادی با سرعت ثابت، بلکه در عوالم و جهان هایی بالاتر- که آمیخته با جنس نوری متفاوت و پایدارتر از نور مادی ماست- تصور کنیم.
و آنچه در نهایت این سفر شگفت، باید به آن اعتراف کرد، ناتوانی از شناخت حقیقت است و تا این اعتراف نیاید و تا زمانی که بهانه ها و عذرها، ما را از شناخت این ناتوانی بازدارد، توحید حقیقی حاصل نخواهد شد:
بالاتر از شبهات
کاری از دکتر توفیق مسرور بر اساس آموزه های سید احمد الحسن یمانی موعود
عمر نوح ع
این برنامه زیر نظر دانشکده پژوهش های برتر دینی و لغوی در نجف اشرف است.
اشکال می گوید: زندگی و عمر بدن انسان، از نظر ژنتیکی مشخص شده و تعیین شده است و زندگی نوح ع در این زندگی مادی- آنطور که قرآن کریم و متون دینی بیان می کند- امکان پذیر نیست
جواب: عمر انسان گذشته از نظر علمی کاملا مشخص است و ژن‌های انسان امروز هم این را به گونه ای که هیچ شبهه ای در آن نیست، بیان می‌کند و دانشمندان، سبب ژنتیکی را می دانند و می دانند کی و کجا سلول از میان می‌رود و بدن انسان پیر می شود و کوشیده اند جهشی ژنتیکی ایجاد کنند تا عمر انسان را طولانی کنند و ممکن است روزی به آن برسند
و آنها به طور قطعی می‌دانند در زمان نوح و قبل از آن، امکان ندارد انسان، هزار سال یا مقادیر نزدیک به آن، عمر کرده باشد و این همانطور است که تو طول خطکشی را- که در دست داری- میدانی.
ولی مساله عمر نوح و مسائل دیگر که از نظر علمی ممکن نیست، اشکالی بر آنچه اثبات کردیم یعنی وجود خدا وارد نمی کند یعنی می توانیم بگوییم برخی معجزات می تواند ایجاد شود و مخالف واقعیت علمی باشد چون این حالات، استثنایی و فردی هستند و هدف از آن ثابت کردن انسانیت آدمی در ابتدای خلقت او است تا ایمان، به خالق کیهان، آسان شود.
و برخی از این اتفاقات اصلا معجزه هم نیستند بلکه قضایایی طبیعی هستند ولی بر آن کس- که زبان گوینده را نمی داند- دشوار می نماید.
بله زبان قرآن را نمی فهمد جز کسی- که جهان های بلندی را بشناسد که قرآن از آن آمده است!
برای توضیح علمی مساله می گویم یک بیننده بیرونی آنچه از یک مجموعه فیزیکی می بیند، متفاوت از کسی است که از درون مجموعه به آن نگاه می کند. بنابراین در زمان توسعه یا چروکیده شده مجموعه فیزیکی اندازه گیری های بیننده درون مجموعه، کاملا از اندازه گیری های بیننده بیرونی متفاوت است زیرا بیننده داخلی بخشی از مجموعه است بنابراین او هم درگیر گسترش و یا چروکیدگی مجموعه میشود، پس ابزارهای اندازه گیری او هم شامل گسترش و یا چرکیدگی میشود، بنابراین او کاملا از مشاهده تغییر در درون مجموعه، ناتوان می‌شود ولی این، مانع نمی‌شود- اگر موجودی مانند ما زندگی نفسانی و روحانی داشته باشد- تغییرات در مجموعه را احساس کند و شتاب گرفتن توسعه کیهان یا کند شدن این توسعه را دریابد و این مانند احساس بسیاری از مردم است که امروز، گذر زمان را تندتر احساس می‌کنند ولی در اندازه گیری خود تفاوتی را متوجه نمی شوند!
و برای توضیح این سخن تصور کن انسانی در اتاقی زندگی می کند و خط کشی دارد و با آن، طول میزی را در اتاق، اندازه می گیرد و آن را با طول میز دیگری مقایسه می کند.

تصور کنید اتاق و هر چه در آن است از جمله خط کش و میز، به یک اندازه توسعه بیابد و بزرگ شود.
اکنون اگر از او بخواهیم طول میز را دوباره اندازه گیری کند و آن را مقایسه نماید در اینجا احساس می‌کند طول تغییری نکرده است و هیچ تغییری را حس نمی کند زیرا خط کش هم به همان نسبت میز، ب
4, [16.02.20 02:09]
زرگ شده است.
اگر این را بفهمیم درک می کنیم هر بیینده که از بیرون مجموعه کیهان ما نگاه کند اندازه گیری های او متفاوت از اندازه گیری های ماست که درون مجموعه نگاه می کنیم
و مثلا اگر رفتار کیهان مادی تغییر کند- در حالی که زمان هم بعدی از اعداد کیهان ما است- و این زمان به عنوان بعد چهارم در کل مجموعه دراز یا کوتاه شود ما به عنوان اجزای مجموعه- که خودمان هم دچار این تغییرات می شویم- نمی توانیم بلند یا کوتاه شدن زمان را حس کنیم ولی بیننده ای که بیرون از مجموعه کیهانی ماست، می‌تواند
این تغییرات را مشاهده کند و وقتی ما در مورد زمان صحبت کنیم، زمان ما با زمان فرد بیرون متفاوت می‌شود
و این به طور خلاصه نشان می دهد بیننده از بیرون مجموعه کیهانی یعنی خدای سبحان و تعالی و مثلا فرشتگان، وقتی از آنها سوال می‌شود یا در مورد عمر نوح و قوم او سخن می گویند ارقامی که بیان می کنند متفاوت از ارقامی است که تو خودت در درون مجموعه اندازه گیری می کنی
و وقتی بخواهیم حال انسان امروز را با انسانی- که بیش از 50 هزار سال قبل، زندگی میکرد- مقایسه کنیم، ارقام متفاوت می شود و این در حالی است که تو هیچ اختلاف ملموسی را در حدود مادی ای- که در آن زندگی میکنی- نمی بینی.
لینک تدریس
https://www.facebook.com/715730038543070/posts/2738556122927108/
@salmanfatemi
طی خواب با خوابیدن بدن، مسافرت روح، آزادتر و روانتر می‌شود ولی نگاه انسان از بیرون مجموعه ای است که با آن اخت شده است و رویارویی با قوانینی است که متفاوت از قوانین عالم مادی ماست.
این سفر طولانی هشت ساعته با حتی بیشتر طی یک روز، مشاهداتی را به همراه دارد که در صفحه روح، جای می‌گیرد ولی در زمان بیدار شدن، این سفر باید به پایان برسد و بار دیگر جسم مادی فعال می‌شود و جز سایه ای مبهم از آن ملکوت روان را به یاد نمی آورد به خصوص وقتی بدانیم مغز انسان کوشش بسیار خواهد کرد اطلاعات بی ارتباط با عالم مادی را حذف کند زیرا مغز، ابزار بقای مادی است و با هر چیز مخالف با قوانین عالم مادی، می‌جنگد.
شلیک فراموشی!!
حذف عمدی اطلاعات جدید در رویا!!
دکتر توماس کیلداف، مدیر مرکز علوم اعصابِ اس آر آی اینترنشنال، منلوپارک- کالیفرنیا و نویسنده ی ارشد این مطالعه- که در مجله ی ساینس به چاپ رسیده است- می گوید:
آیا تاکنون از این- که چرا ما بسیاری از رویاهایمان را فراموش می کنیم- تعجب کرده اید؟ نتایج ما پیشنهاد می کنند که شلیک گروه خاصی از نورون ها در طول خواب REM، تنظیم کننده ی [این مسئله است که] آیا مغز اطلاعات جدید را بعد از یک خواب خوب شبانه، به یاد بیاورد [یا خیر].
REM(rapid eye movement)
یکی از چندین مرحله ی خواب است که هر شب، بدن از آن به طور متناوب عبور می کند. این [مرحله از خواب]، برای اولین بار ۹۰ دقیقه پس از به خواب فرو رفتن، ظاهر می شود و با حرکات سریع چشم، ضربان قلب افزایش یافته، اندام های فلج شده، امواج مغزی [مشابه با زمان] هوشیاری و رویابینی، مشخص می شود.
بیشتر از یک قرن است که دانشمندان، نقش خواب را در ذخیره سازی خاطرات کشف کرده اند. هم زمان با آن که بسیاری نشان داده اند خواب به ذخیره سازی خاطرات جدید کمک می کند دیگران من جمله فرانسیس کریک، یکی از کاشفان مارپیچ DNA، این احتمال را مطرح کرده اند که خواب، مخصوصا مرحله ی REM آن، ممکن است محدوده زمانی ای باشد که در آن، مغز به صورت فعال، اطلاعات اضافی را فراموش کرده یا حذف می کند.
(دسته بندی اطلاعات، می‌تواند با حذف اطلاعات مزاحم، همراه باشد. پس حذف بسیاری از حافظه های مزاحم؛ به خصوص حافظه کوتاه مدت بی ارزشی- که ممکن است پس از یک روز کاری سنگین مانند خوره به جان مغز ما بیفتد و خاطرات غم بار طی روز را دائما به یاد ما بیاورد- کاملا برای شروع یک روز کاری بانشاط، لازم است.
معمولا حافظه انسان، عادت دارد کوتاه مدت باشد و بر این اساس به جای ذخیره سازی اطلاعات مفید- که در گذشته نسبتا دور اتفاق افتاده است- و به جای خاطرات مثبت از گذشته، حافظه انسان عادت دارد اطلاعات غم بار و حزن آلود اخیر را- که هیچ سودمندی ای برای انسان ندارد- ذخیره کند.
بنابراین فرایندی که بتواند این اطلاعات مزاحم را از ذهن بزداید و فرایندی- که بتواند حافظه انسان را به جای پر شدن از انبوهی از زباله ها، طی روز پاکسازی کند- نتیجه بسیار سودمندی بر زندگی خواهد داشت.
وقتی اطلاعات انباشته شده در ذهن، به حداقل اطلاعات مفید در ب

دکتر سید سلمان فاطمی . نورولوژیست, [08.06.20 01:41]
رابر انبوه اطلاعات بی ارزش خلاصه شود، بازآوری اطلاعات و استفاده از آن در پردازش تصاویر و صورت های ذهنی، بسیار آسان تر می شود.)
هرس سیناپسی
مطالعات اخیر نشان داده اند که در طول خواب- ازجمله خواب REM مغز به صورت گزینشی ارتباطات سیناپسی را که بین نورون های دخیل در نوع خاصی از یادگیری ایجاد شده، هرس می کند.(قطع ارتباط برخی سیناپسها و ایجاد ارتباطات در جاهایی دیگر).
گرچه تا قبل از این مطالعه کسی نشان نداده بود که چگونه این [پدیده]، ممکن است اتفاق بیفتد.
دکتر جانت هی، مدیر برنامه در NINDS می گوید:
فهمیدن نقش خواب در فراموشی ممکن است به محققان کمک کند، گستره ی وسیع بیماری های مرتبط با حافظه را بهتر درک کنند، بیماری هایی همچون اختلال استرس پس از سانحه(PTSD) و آلزایمر. ممکن است خواب REM در نحوه ی انتخاب و ذخیره سازی خاطرات، توسط مغز نقش داشته باشد [و برای اثبات این قضیه] این مطالعه، شواهدی مستقیم فراهم می کند.
به گزارش نوروسافاری از ان آی اچ، آزمایشگاه دکتر کیلداف و همکارش دکتر آکیهیرو یاماناکا در دانشگاه ناگویا در ژاپن، برای آزمودن نقش هورمونی موسوم به هیپوکرتین/اورکسین، در تنظیم خواب و نارکولپسی، سالها [وقت] صرف کرده اند.
نارکولپسی، اختلالی است که باعث می شود در طول روز افراد به شکلی افراطی احساس خواب آلودگی کنند و گاهی تغییراتی را تجربه می کنند که یادآور مرحله ی REM خواب است، مثل از دست دادن تون عضلات دست و پا و [تجربه ی] توهمات.
این آزمایشگاه، به نشان دادن نحوه ی ارتباط نارکولپسی با از دست دادن نورون های سازنده ی هیپوکرتین/اورکسین در هیپوتالاموس کمک کرده اند- هیپوتالاموس ناحیه ای است در ابعاد بادام زمینی که در اعماق مغز قرار دارد.
شلیک فراموشی
در این مطالعه، دکتر کیلداف با آزمایشگاه های دکتر یاماناکا و دکتر آکیرا ترائو در دانشگاه هوکایدو، ساپورو- ژاپن، برای بررسی سلول های هم جواری- که هورمون تغلیظ ملانین یا MCH را تولید می کنند- همکاری می کرد. این مولکول برای دخالتش در تنظیم خواب و اشتها شناخته شده است.
در هماهنگی با تحقیقات قبلی، این محققان دریافتند که اکثریت سلول‌های MCH هیپوتالاموس (٪۵۲.۸) زمانی شلیک می کردند که موش در خواب REM بود؛ در حالی که حدود ٪۳۵ فقط زمانی شلیک می کردند که موش، هوشیار بود و حدود ٪۱۲ در هر دو زمان شلیک می کردند.
آنها همچنین سرنخ هایی را کشف کردند که امکان ایفای نقش این سلول ها را در یادگیری و حافظه متذکر می شود. ثبت
های الکتریکی و آزمایش های ردیابی عصبی نشان دادند که بسیاری از سلول های MCH هیپوتالاموس، از طریق آکسون های منشعب و بلند [خود] به هیپوکامپ مرکز حافظه ی مغز- پیام های بازدارنده می فرستند.
دکتر کیلداف می گوید:
ما بر اساس مطالعات قبلی در آزمایشگاه های دیگر، از قبل می دانستیم که سلول های MCH در طول خواب REM، فعال اند. بعد از کشف این مدار جدید، ما فکر می کردیم این سلول ها ممکن است برای ذخیره ی خاطرات به مغز کمک کنند.
برای آزمودن این ایده محققان در طی آزمون های حافظه، از ابزارهای ژنتیکی متنوعی، برای خاموش و روشن کردن نورون های MCH استفاده کردند. مخصوصا آنها نقشی را- که سلول های MCH در یادداری بازی می کنند- بررسی کردند، یادداری دوره ای است بعد از آموختن موضوعی جدید، قبل از این که همین دانش جدید در حافظه ی بلند مدت ذخیره یا تحکیم شود.
دانشمندان از چندین آزمون حافظه استفاده کردند از جمله آزمونی که توانایی موش ها را در افتراق دادن بین اشیاء جدید و آشنا می سنجد. در کمال تعجب، آنها فهمیدند که روشن کردن سلول های MCH، در طی مدت یادداری، حافظه را بدتر می کرد در حالی که خاموش کردنشان، حافظه را بهبود می بخشید. برای مثال فعال سازی سلول‌های مذکور، زمانی را- که موش برای بوکشیدن اطرافِ اشیاء جدید صرف می کرد- در مقایسه با اشیاء آشنا، کاهش می داد اما خاموش کردن سلول ها اثر معکوس داشت.
آزمایش های پس از آن، نشان دادند که نورون های MCH، این نقش را منحصرا طی مرحله ی REM بازی می کنند. موش ها زمانی- که نورون های MCH در طی خواب REM، خاموش می شدند در آزمون‌های حافظه، عملکرد بهتری داشتند و در نقطه ی مقابل خاموش کردن این نورونها زمانی- که موشها بیدار بودند یا در سایر مراحل خواب قرار داشتند- هیچ اثری بر حافظه نداشت.
(فعال بودن این سلول ها طی خواب، باعث از یاد بردن اطلاعات میشود و این فراموشی اطلاعات بی ارزش و مزاحم و یا حتی سودمند ولی بیان کننده چیزی- که به عنوان موجودات خودخواه مادی دوست نداریم- برای مغز و زندگی مادی ما چیز بدی نیست و مانند خالی کردن انباری از کالاهای تاریخ گذشته و یا انباری پر از داروهای تلخ است.
نقش خواب خوب، فقط دسته بندی اطلاعات نیست بلکه طی خواب بسیاری از اطلاعات، زدوده می‌شود. نقش و فعالیت این

نورون ها در زدودن اطلاعات در مرحله دیدن رویا(REM)، بحث دیگری را می گشاید و آن، لازم بودن زدودن بسیاری از رویاها از ذهن مادی انسان است.
ما حدود یک سوم عمر خود را در خواب می گذرانیم و طی خواب چندین مرحله خواب دارای رویا را تجربه می‌کنیم و این حجم انبوه اطلاعات و تجارب- که گاهی تاثیر آن بر جسم و روح، قابل توجه است- می‌تواند بسیاری از اعتقادات و گرایش ها و حتی آموخته های روزانه ما را تحت تاثیر بگذارد.
یکی از نعمت ها در زندگی مادی ما سپرها و پوشش هایی است که بنابر طبیعت عالم مادی و در سیر تکامل مادی، بر بسیاری از ادراکات کشیده شده است و اگر این پرده ها و سپرها نبود و بسیاری از حقایق، برای ما آشکار می‌شد، تحمل فشارهای عالم مادی- که پایین ترین جهان هاست- غیر ممکن می‌شد.
در دنیای مادی کنونی گاهی ندیدن و نشنیدن نعمت بزرگی است و بر همین اساس، اندام های حسی ما قادر به درک همه امواج و فرکانس ها نیستند و یا دستگاه های تنظیمی خاصی مانند دستگاه تعادل هست که سبب می‌شود بسیاری از حقایق عالم مانند شتاب گرفتن ها و حرکت زمین و ... درک نشود.
به همین ترتیب، دستگاهی برای فراموش کردن اطلاعات در مغز ما هست که مغز ما را آماده آموخته های جدید می‌کند.
یعنی فراموشی هم فقط نتیجه ناتوانی مغز در انباشت اطلاعات نیست بلکه بخشی از فراموشی، فرایندی فعال و پیشرفته و برنامه ریزی شده در مغز ماست و نمونه آن، سلول های MCH در بالاست.
آنچه مغز محدود ما را در عالم مادی محدود، قدرت می‌بخشد، به دوش کشیدن بارهای بسیار سنگین نیست بلکه بر دوش کشیدن حداقل بار ممکنی است که قابل استفاده در زندگی مادی باشد.
مغز ما ابزاری ساخته ژن‌های خودخواه و برای حفظ و بقای مادی ماست و در این راه، گاهی از زدودن اطلاعات ارزشمندی- که برای انسان شدن ما لازم است- کوتاهی نخواهد کرد و نمونه آن، زدودن اطلاعات ارزشمندی است که انسان، فارغ از زمان و مکان عالم مادی، در عالم رؤیا دریافت می‌کند.
از روش هایی که می‌توانیم با این مکانیسم خود سرکوب اطلاعات، مقابله کنیم تلاش برای بیدار شدن در زمان خواب REM است. در این زمان، پیش از آنکه مغز انسان، اطلاعات دیده شده در رویا را بزداید فرد می‌تواند رویایی را- که دیده است- کاملا به صورت رویایی شفاف به یاد بیاورد.
این، روش سودمندی برای کسانی است که علاقه مند به اطلاعات بسیار زیاد هستند ولی عیب آن، به یاد ماندن اطلاعات و دستوراتی است که شاید هرگز جسم ما و تمایلات مادی ما علاقه مند به آن نباشد!!)
دکتر کیلداف می گوید:
این نتایج پیشنهاد می دهند که نورو
4, [16.02.20 02:10]
ن
های MCH، مغز را کمک می کنند اطلاعات جدید و احتمالا بی اهمیت را فراموش کند.(البته بی اهمیت در زندگی مادی و تمایلات مادی)
از آنجا که تصور می شود رؤیاها مقدمتاً در مرحله ی خواب REM رخ بدهند- [همان] مرحله ای که سلول های MCH فعال می شوند- فعالیت این سلول ها ممکن است از ذخیره سازی محتوای رویا در هیپوکامپ جلوگیری کند- در نتیجه رویا به سرعت فراموش شود.
در آینده، این محققان می‌خواهند کشف کنند آیا این مدار در اختلالات خواب و حافظه نقشی بازی می کند [یا خیر].
ترجمه: فاطمه جواهری وبسایت نوروسافاری
برخی توضیحات توسط دکتر سید سلمان فاطمی
@salmanfatemi
https://t.ly/VrV8Z
نورون های MCH، پایانی بر سرآغاز!
در مقاله ای در قسمت های قبلی نقش این سلول‌های عصبی، در زدودن اطلاعات رویاها در مرحله خواب REM، بیان شد. این سلول ها هر چند با کاستن از معلومات، به خصوص با کاستن از معلومات ملکوتی، توان ذهن ما را برای دانستن، کم می‌کنند ولی خلاصه کردن اطلاعات به دانسته های مادی، به بدن و مغز کمک می‌کند در مصرف انرژی صرفه جویی کند و عمر فرد بیشتر شود.
بحثی بیشتر در مورد این سلول‌ها:
نقش نورون های عرضه کننده هورمون تغلیظ کننده ملانینMCHدر تنظیم خواب، به خصوص در تنظیم خواب REM با شدت تایید شده است و این، بر اساس پروفایل فعالیت این نورون ها و نیز تاثیرات فارماکولوژیک این پروتئین، در خواب و بیداری است. مقالات مهم در مورد این نورون ها و پروتئین، نتایج متفاوتی را منتشر کرده است.
آیا MCH فقط در خواب REM
است یا در خواب NonREM هم دیده می‌شود؟ و آیا علاوه بر خواب، بر خوردن هم تاثیر گذار است؟
در هیپوتالاموس توبرال(بخش مرکزی هیپوتالاموس)نورون های MCH در میان نورون های ترشح کننده هیپوکراتین قرار دارند و پیام های مهمتری را از سیستم بیدار کننده سروتونین، آدرنرژیک، نورآدرنرژیک و نیز اعصاب تنظیم کننده تغذیه، دریافت میکند.
(هیپوکراتین چیست؟:
هیپو کراتين ماده ای است- که از قسمت جانبی هیپو تالاموس ترشح میشود و بر برخی قسمت‌های مغز تاثیر دارد و سبب می‌شود میزان هورمونهای ترشح شده از آنها تغییر کند. هيپوکراتين در تنظیم خواب، موثر است.
قسمتهائی از

مغز- که تحت تاثیر هيپوکراتين است- و ماده ای- که از آنها ترشح میشود- به شرح زیر هستند:
Locus ceruleus Norepinephrine
Raphe nucleus Serotonin
Tubomammillary nucleus Histamine
Ventral tegmental area Dopamine
Basal forebrain Acetylcholine
می‌بینیم هيپوکراتين در تنظیم خواب خیلی تاثیر دارد.
در بیماران دچار نارکولپسي، سیستم ایمنی بدن، علیه سلول‌های ترشح کننده هيپوکراتين وارد عمل می‌شود و میزان هيپوکراتين کم می‌شود.
خواب دو مرحله برجسته دارد و با توجه به وضعیت حرکات چشم به دو مرحله Rapid eye movement(REM) و nonrapid eye movement تقسیم میشود.
در مرحله REM، علاوه بر حرکات سریع چشم و دیدن رویا، قدرت عضلانی بدن هم کاهش می یابد.
در بیماران دچار نارکولپسي، در ابتدای خواب، وارد فاز REM می‌شوند و این حالت سبب می‌شود، فرد در ابتدای خواب رویاهای عجیب ببیند و در ابتدای خواب در حالي که هنوز خواب عمیق نشده، احساس فلجی کند.
پس هیپوکراتین سبب میشود مرحله REM، دیرتر شروع شود و کوشش میکند فرد طی خواب REM بیدار نشود و به این ترتیب دست دیگری در کاستن از اطلاعات به دست آمده در رویا دارد.)
نورون های MCH، شبکه وسیعی از ارتباطات با سلول های هیپوتالاموس و سیستم لیمبیک و ساقه مغز دارد.
در جوندگان، سلول های عصبی MCH دو برابر سلول های هیپوکرتین در هیپوتالاموس هستند. این سلول‌ها در موش و جوندگان در بخش های مختلف هیپوتالاموس پراکنده هستند و به صورت افقی در بالای بطن سوم پراکنده می شوند. همچنین دسته های پراکنده ای از این سلول‌ها در اطراف بطن سوم هستند.
دسته بزرگی از آنها در لایه کاملا خارجی هیپوتالاموس در میانه کپسول داخلی قرار دارد و گروهی میانی تر در بالای هسته توبرومامیلاری قرار دارد.
بخش دیگری از آنها در دورسولاترال فورنیکس قرار دارد. برخی مطالعات نشان میدهد تنها 60‰ سلول های عصبی MCH در زمان خواب REM، فعال هستند.
مطالعات اپتوژنتیک تاثیرات تسهیل کننده خواب را در فرکانس های تحریکی 10 تا 30 هرتز و نه 1تا5 هرتز مشاهده کرده است. هرچند یک هرتز، میانگین سرعت تخلیه نورون های MCH مربوط به REM، است و این سرعتی است که توزیع انفجارهای تخلیه ای تصادفی را در بر می‌گیرد زیرا اینها به صورت معمول، نورون هایی با سرعت تخلیه بسیار آرام هستند.
ما نمی‌دانیم چرا چنین تحریک بالاتر از نرمال در مطالعات اپتوژنتیکی نیاز است و اینکه چرا فعالیت نرمال این نورون ها در مطالعاتی تحریکی با فرکانس بالا رخ می‌دهد.
بیشتر سلول های عصبی MCH، گلوتامیک اسید دکربوکسیلازGAD را شناسایی می‌کنند و در کنار آنها قرار می‌گیرند و این، آنزیمی است که
اع
صاب ترشح کننده GABA و نیز ترجمه و ترانکریپت تنظیم شده با کوکائین و امفتامین(nesfatin-1) را شناسایی و تنظیم میکند و هر کدام از اینها در تنظیم خواب، نقش دارند.
یکی از یافته های مهم در این مطالعه- که به وسیله جگو و همکاران او کشف شد- آن است که توسعه دوره خواب REM، به وسیله تحریک اپتوژنتیک نورون های MCH در موشی- که فاقد MCHR1 است- یعنی فاقد گیرنده ای است که معمولا در مغز موش وجود دارد، سودمند میباشد. آنها نشان دادند که مهار نورون های ترشح کننده هیستامین در محیط آزمایشگاه به وسیله GABA انجام می‌شود.
دل سید پلیترو و جونز قبلا پیشنهاد داده بودند که چنین مکانیسم
ی باعث مهار نورن های لوکوس سرولوس، به وسیله نورن های MCH میشود.(لوکوس سرلوس، نقش مهمی در حفظ حافظه، یادگیری مهارت‌های تفکر و اندیشه در افراد دارد. و آسیب آن، در بسیاری از بیماران دچار آلزایمر دیده می‌شود.)
در حقیقت مدارکی پیشنهاد می‌دهد که بسیاری از عملکردهای نورون های ترشح کننده پروتئین، به وسیله نوروترانسمیترهای سنتی کنترل میشود. برای نمونه، تحریک ابتدایی نورون های ترشح کننده هیستامین به وسیله نورون های هیپوکراتین ممکن است به وسیله گلوتامات انجام شود. مهار نورون های هیپوکراتین- که مرتبط با خواب است- به نظر میرسد در درجه اول به وسیله GABA و نه به وسیله نوروپپتید ایجاد شود. نوروپپتیدها در کیسه های متراکمی بسته بندی می‌شوند و بیشتر به وسیله غشای سیناپتیک و نه وزیکول هایی که دارا گلوتامات یا گابا هستند- آزاد می‌شود. آزادشدن نوروپپتیدها به نظر میرسد نیازمند تخلیه فرکانس بالا یا انفجارهای تخلیه ای باشد. پیشنهاد شده است که نورترانسمیترها و پپتیدها ممکن است نقش های مکملی داشته باشند.
مثلا اولی فعالیت سریع را ایجاد کند و دومی فعالیت مداوم را سبب شود پس فعال شدن نورون های MCH ممکن است هر دو را ایجاد کند: هم مهار با واسطه GABA که عامل انتقال از بیداری به خواب nonREM و خواب nonREM به REM است و نیز باعث عامل مهار برای طولانی کردن خواب REM هستند که به وسیله پروتئین MCH است.(نقش ای

ن سلول‌ها هر چند کاستن از به یادآوردن رویاست ولی میتواند با طولانی کردن خواب REM، باعث مدت طولانی تر دیدن رویا شود. بنابراین فقط در نظر گرفتن نقش منفی آن در یادآوری اطلاعات، شاید درست نباشد.)
تحریک اپتوژنتیکی برای فنوتیپ نورون خاص، انتخابی است ولی می‌تواند گرما ایجاد کند و برخی نورون های هیپوتالاموس شامل نورون های کناری هیپوتالاموس، حساس به حرارت هستند. گرم کردن هیپوتالاموسی باعث ایجاد خواب می‌شود. تحریک اپتوژنتیکی، باید باعث تحریک سینکرونوس در همه نورون های هدفی شود که در معرض تابش و گرما قرار گفته اند. تاثیرات چنین همزمانی و سینکرونی، شناخته شده نیست.
در مطالعه ای منحصر به فرد در مورد ترشح هیپوکراتین و MCH در آمیگدال انسان، نشان داده شده است که ترشح تشدید شده MCH در آغاز خواب، در خواب و در زمان خوردن مشاهده شد. سطوح هیپوکراتین به خصوص در فعالیت تحریکی بیشتر می‌شود. در جوندگان ترشح هیپوتالاموسی و ترشح امیگدالی، مرتبط با هم هستند و این از ارتباط محتمل ترشح آمیگدالی با فعالیت های عمومی MCH پشتیبانی می‌کند.
مدارک زیادی وجود دارد که MCH باعث بهبود تغذیه در جوندگان میشود. مثلا ترشح میکرو MCH در مناطقی از هیپوتالاموس، باعث تغذیه بیشتر می شود. با محرومیت از غذا، تظاهر فوس در نورون های MCH بیشتر میشود.
این مطالعات می‌تواند با تغییرات خواب و بیداری توجیه شود. ما نمیدانیم آیا فعالیت های اشتها آور و خوب آور MCH با دسته ای جدا از نورون ها کنترل میشود یا فعالیت های نورونی می‌تواند بر اساس دریافت های دیگر تغییر کند و مثلا شدت جریان برق، می‌تواند باعث القای تغذیه طی دوره های تغذیه معمول و منجر به خواب طی دوره های معمول خواب شود. و هر دو رفتار به کار می‌رود تا توازن انرژی منفی را بهبود بخشد.
مشخص است هرچند بسیاری مطالب دانسته شده است ولی ما در ابتدای دانش خود در مورد این سلول ها هستیم.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3825422/
@salmanfatemi
بحث:
گذر از مرز رویا(ملکوت) و عالم مادی، گذر بین دو مجموعه متفاوت است و این گذر، در شرایطی- که قوانین دو مجموعه با هم متفاوت است و ما طی زندگی مادی با قوانین عالم مادی، مانوس شده ایم- می تواند باعث گیجی و به هم ریختگی شود.
https://www.facebook.com/715730038543070/posts/2738556122927108/
مشاهده عالمی- که در آن، چشم و گوش مادی، کار نمی‌کند، ما را با حقایقی رویارو می‌کند که ناچاریم آن را در قالب عالم مادی خود ترجمه کنیم و چون ساختارها و حدود و مرزها متفاوت است، گنجاندن دریایی از معلومات در ظرفی کوچک در عالم مادی می‌تواند خیلی ساده، باعث گیجی ما شود.
به خصوص وقتی بدانیم مغز، به دلیل کم بودن و محدودیت ظرفیتش، کوشش می‌کند بسیاری از اطلاعات بی ارتباط با عالم ماده را بزداید و این حالت سبب می‌شود گاهی جز سایه ای از سه ساعت رویا دیدن، در ذهن انسان باقی نماند!
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3825422
https://t.ly/VrV8Z
همه این عوامل، دست در دست هم می‌دهد تا احساس گیجی پس از بیدار شدن از خواب، وجود داشته باشد.
نتیجه گیری:
احساس گیجی پس از خواب، شاید هشداری بر انسان باشد که گذر از جهان های موازی موجود را جدی بگیرد و بداند مرزهای بسیاری وجود دارد- که نگاه در آنها پس از جابجا شدن در آنها کار آسانی نیست-
و بفهمد در پس این حیرت، برای شناخت آنچه در پس این مرزهاست، باید به دانایی مراجعه کند که گامی در درون آن جهان ها دارد؛ وگرنه کوشش بیهوده برای ترجمه رمزها- که حقیقت بسیاری از آنها در دسترس ما نیست بلکه محاط بر وجود ماست- جز حیرت نمی افزاید
و اینجاست که مکاتب لغوی و زبانی، مانند مکتب تصادفی و اتفاقی بودن زبان یا حتی مکتب قصدی بودن زبان- که فرد شنونده کلام را یک بار در میدان تصادف و اتفاق و یک بار در میدان نظم گرفته و قصد شده و نه اتفاقی کلام، مسئول ترجمه رمزها می‌کند- هیچ کدام رو به سوی معنی و حقیقت کلام ندارند بلکه آن کسی باید این رمز را به معنی ترجمه کند که مسیر رمز تا معنی را در دست خود داشته باشد و او همان کسی است که مجوز این ترجمه را در هر زمان از طرف خالق کلمه، با امضای وصیت، در دست دارد.(به کتاب از زبان تصادفی تا زبان ناطق به حق، از دکتر زکی صبیحاوی مراجعه شود.
www.almahdyoon.org)


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
ابزار بقا از نخستین هماننظریه ی ریسمانحس و ادراک قسمت 67از تکینگی تا مغز از مغز تدانشمندان یک فرضیه رادیکهدف یکسان و مسیرهای مختلبیندیشکووید نوزده و خطر بیماری ذهن هوشیار در پس ماده ی متقلید از طبیعتزیباترین چیز در افزایش سآموزش نوین زبانمطالعه ای بیان میکند اهدلا اکراه فی الدینتاثیر نگاه انسان بر رفتاانگشت نگاری مغز نشان میدسرطان کمیت گراییتغییر عمودی سر انسان از پنوار مغز، مفید و بی خطرماجرای جهل مقدسابزارهای پیشرفته ارتباط همیشه چشمی مراقب و نگهباحس و ادراک قسمت هجدهماز تکامل تا مغز از مغز تا داروی تشنجی دربارداریوفور و فراوانیبا طبیعت بازی نکنکاهش حافظه هرچند فرایندیرمز و رازهای ارتباط غیر کتمدن قدیمی ای در جنوب ایرزبان و بیان، در سایه پیشرآیا فراموشی حتمی استمغز چگونه صداها را فیلتر ملاحظات بیهوشی قبل از جرتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان میوه ی تکاملشکل پنجم مادهجنسیت و تفاوت های بینایینوسانات کوانتومی منبع مامحل درک احساسات روحانیاثرات مفید روزه داریهندسه در پایه ی همه ی واکحس و ادراک قسمت دوازدهماسکلت خارجی در درمان اختداروی ضد تشنج با قابليت تویروس مصنوعیبازسازي مغز و نخاع چالشی کرونا چه بر سر مغز می آوررویاها از مغز است یا ناخوتنبیه چقدر موثر استسفر تجهیزات ناسا به مریخ آیا پیدایش مغز از روی تصامغز ابزار بقای برتر مادیمنابع انرژی از نفت و گاز شایسته نیست در جیب خود قرتاثیر داروی ضد تشنج سدیم اولین هیبرید بین انسان و جهان یکپارچهچگونه واکسن کرونا را توزاختلالات حرکتی در انسانهوش مصنوعی از عروسک های باسرار بازسازی اندام هادر هم تنیدگی کوانتومی و دواکسن های شرکت فایزر آمرروزهای بد باقی نمیماندبخش فراموش شده ی حافظهگمان میکنی جرمی کوچکی در فلج نخاعی با الکترودهای تو دی ان ای خاص ميتوکندريسلولهای ایمنی القا کنندهتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا دست مصنوعی به زودی قامغز، فقط گیرندهمنبع هوشیاری کجاست قسمت ششمین کنگره بین المللی سایمان به رویاجهش های ژنتیکی مفید در سانگاه از درون قفس یا بیرونخورشید مصنوعیارتباط چاقی و کاهش قدرت بهوش مصنوعی از عروسک بازی اعتقاد اشتباه، نتیجه ی ندرمان های جدید در بیماری برای یک زندگی معمولیوابستگی یعنی قلادهریه زغالیگاهی مغز بزرگ چالش استفاجعه ی جهل مقدستوهم چیستسندرم سردرد به دلیل افت فتاثیر عصاره تغلیظ شده گیآتش منبع انرژینقش هورمون زنانه استروژنمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتطلوع و حقیقتایران بزرگجاذبه و نقش آن در شکلگیریارزش حقیقی زبان قسمت دومناتوانی در شناسایی چهره خسته نباشی باباهوش مصنوعی از عروسک تا کمبه نقاش بنگردرمان جدید سرطانبرخی اصول سلامت کمرراه های جدید برای قضاوت رپوست ساعتی مستقل از مغز دفرد یا اندیشهتوصیه های سازمان بهداشت آسانی موفقیتسیاره ی ابلهانتداوم مهم است نه سرعتنقش روزه داری در سالم و جمنبع هوشیاری در کجاست؟ قعلم و روحاپی ژنتیکنرمش های مفید برای درد زاحقیقت اشیااز آغاز خلقت تا نگاه انسادندان ها را مسواک بزنید تهوش در طبیعتبهبود حافظه پس از رخدادهژن یا نقشه توسعه مغز و نقدرک نیازمند شناخت خویش ابررسی سیستم تعادلی بدن ارشد مغز علت تمایل انسان بپیدایش زبانمرکز حافظه کجاستقلب دروازه ی ارتباطتکامل چشمافزایش سرعت پیشرفت علوم سایه را اصالت دادن، جز فرترس و آرمان هانقطه ی رسیدن به قلهمواد کوانتومی جدید، ممکنعید نوروز مبارکابزار بقا از نخستین همانچرا ذرات بنیادی معمولاً حافظه های کاذباز تکینگی تا مغز از مغز تدی متیل فومارات(زادیوا)(هوشیاری و افسردگیبیماری کروتز فیلد جاکوبکمالگرایی دشمن پیشرفتدرختان چگونه بر تشکیل اببعد از کرونا دلخوشی بیهوزنجیرها را ما باید پاره کپروانه ی آسمانیمسمومیت دانش آموزان، قماقدرت مردمتکثیر سلول در برابر توقف امید نجاتسخن پاک و ثابتتصور ما ازمشکلات و واقعینه به اعداممیدازولام در درمان تشنج عضلانی که طی سخن گفتن چقدمکان زمان یا حافظه زمانغم بی پایانابزار بقای موجود زنده از نظریه تکامل در درمان بیمحس و ادراک قسمت 74از تکینگی تا مغز از مغز تدانشمندان ژنی از مغز انسهدف یکسان، در مسیرهای متبیهوش کردن در جراحی و بیمکودک هشت ساله لازم است آدذهن و شیمی بدنتقویت استخوان در گرو تغذزیر فشار کووید چه باید کرآمارهای ارائه شده در سطح معماری، هندسه ی قابل مشالاموژین داروی ضد اوتیسم؟تاثیر ویتامین دی بر بیماانتقال ماده و انرژیسرعت فکر کردن چگونه استتغییرات منطقه بویایی مغزنوار مغز، ترجمه ی فعالیت ماجرای عجیب گالیلهابزارهای بقا از نخستین ههمیشه اطمینان تو بر خدا بحس و ادراک قسمت هشتماز تکامل تا مغز، از مغز تداروی جدید ALSوقاحت و تمسخر دیگرانبالاترین هدف از دولتکاهش دوپامین عامل بیماریرمز گشایی از اتصالات مغزتمدن پیشرفته ی پیشینیانزبان و تکلم برخی بیماریهآیا ممکن است موش کور بی ممغز ناتوان از توجیه پیداممانتین یا آلزیکسا یا ابتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان ها می توانند میدان شکرگزار هر چیزی باش که داجنسیت و تفاوت های بینایینوشیدن چای برای مغز مفید محل درک احساسات روحانی داثرات مضر ماری جواناهندسه زبانِ زمان استحس و ادراک قسمت سوماسکار، لگوی هوشمندداروی ضد تشنج با قابليت تویروس های باستانی، مغز مبحتی علمی درباره تمایل بکریستال هارویاهای پر رمز و حیرتی درتهدیدهای هوش مصنوعیسفر دشوار اکتشافآیا آگاهی پس از مرگ از بیمغز ابزار برتر بقامنابع انرژی از نفت و گاز شادی، پاداش انجام وظیفهتاثیر درجه حرارت بر مغزاولین تصویر در تاریخ از سجهان کنونی و مغز بزرگتریچگونه آن شکری که می خوریمخفاش با شیوع همه گیری جدیاختلالات صحبت کردن در انهوش مصنوعی از عروسک های باصفهان زیبادر هر سوراخی سر نکنواکسن کووید 19 چیزهایی که روزهای سختبخش های تنظیمی ژنومگنجینه ای به نام ویتامین فلج بل، فلجی ترسناک که آنتو در میانه ی جهان نیستی سلولهای بنیادی مصنوعی درتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا رژیم غذایی گیاهی سلامغزتان را در جوانی سیم کشمنبع هوشیاری کجاست قسمت صبور باشاین پیوند نه با مغز بلکه جهش های ژنتیکی غیر تصادفنگاه از درون مجموعه با نگخوش قلبی و مهربانیارتباط هوش ساختار مغز و ژهوش مصنوعی از عروسک بازی اعتماد به خوددرمان های جدید سرطانبرای پیش بینی آینده مغز دواسطه ها د رمسیر ایجاد مغریواستیگمینگاهی جهت را عوض کنفاصله ها در مکانیک کوانتتوهم و خیالسوپاپ ها یا ترانزیستورهاتاریک ترین بخش شبآثار باستانی تمدن های قدنقش ویتامین K در ترمیم اسمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتطلای سیاهایرادهای موجود در خلقت بجبران از دست رفته هاارزش حقیقی زبان قسمت سومنادیدنی ها واقعی هستندخطا در محاسبات چیزی کاملهوش مصنوعی از عروسک تا کمبه نقاش بنگردرمان دارویی سرطان رحم ببرخی اطلاعات روانشناسی مراه پیروزی در زندگی چیستپوشاندن خود از نورفرد حساس از نظر عاطفی و بتوصیه های غیر دارویی در سآشنا پنداریسیاره ابلهانتداخل مرزها و صفات با بیننقش رژیم غذایی بر رشد و امنبع هوشیاری در کجاست؟(قعلم اپی ژنتیک دریچه ای بهابتدا سخت ترین استنرمش های مفید در سرگیجهحقیقت تنها چیزی است که شااز انفجار بزرگ تا انفجار ده روش موفقیتهوش عاطفی قسمت 11بهداشت خوابژن ضد آلزایمردرک و احساسبررسی علل کمر درد در میانرشد در سختی استپیر شدن حتمی نیستمرکز خنده در کجای مغز استقلب روباتیکتکامل و ارتقای نگاه تا عمافسردگی و اضطراب در بیماساخت سلول عصبی حتی پس از تسلیم شدن از نورون شروع منقطه ای بود و دگر هیچ نبوموجود بی مغزی که می تواندعامل کلیدی در کنترل کارآابزار بقا از نخستین همانچراروياها را به یاد نمی آحافظه و اطلاعات در کجاست از تکینگی تا مغز از مغز تدین اجباریهوشیاری کوانتومیبیماری گیلن باره و بیمارکمردرددرختان اشعار زمینبعد از کرونا دلخوشی بیهوزندگی فعال و مثبت روند آلپرواز از نیویورک تا لوس آمسیر دشوار تکامل و ارتقاقدرت و شناخت حقیقتتأثیر نیکوتین سیگار بر مامید جدید بر آسیب نخاعیسختی ها رفتنی استتصور از زمان و مکاننه جنگ و نه خونریزیچه زیاد است بر من که در ایمکانیک کوانتومی بی معنی غم بی پایانابزار بقای موجود زنده از نظریه تکامل در درمان بیمحس و ادراک قسمت 75از تکینگی تا مغز از مغز تدانشمندان پاسخ کوانتومی هدف از تکامل مغزبیهوشی در بیماران دچار اکودک ایرانی که هوش او از ذهن تو همیشه به چیزی اعتقتقویت حافظه یا هوش مصنوعزیرفون داروی ضد ام اسآن چیزی که ما جریان زمان معنی روزهلایو دوم دکتر سید سلمان فتاثیر ویروس کرونا بر مغز انتروپی و هوشیاریسطح آگاهی، رخدادهای زندگتغییرات مغز پس از 40 سالگینوار عصب و عضلهماده ی تاریکابزارهای بقا ازنخستین همهمیشه به آنچه داری، خوشنحس و ادراک قسمت هشتاد و ناز تکامل تا مغز، از مغز تداروی جدید s3 در درمان ام وقت نهيب هاي غير علمي گذشباهوش ترین و با کیفیت تریکاهش سن بیولوژیکی، تنها رمز پیشرفت تواضع است نه طتمدن بشری و مغز اخلاقیزبان و شناخت حقیقت قسمت چآیا ما کالا هستیممغز و قلب در جنین موش مصنمن کسی در ناکسی دریافتم تاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان یک کتابخانه استشکست حتمیجهل مقدسنوعی سکته مغزی ، وحشتناک محدودیت چقدر موثر استاجزای پر سلولی بدن انسان هندسه، نمایشی از حقیقتحس و ادراک قسمت سی و هشتماساس انسان اندیشه و باور داروی ضد تشنج توپیراماتویرایش DNA جنین انسان، بربحث درباره پیدایش و منشا کریستال زمان(قسمت اولتو یک معجزه ایسفرنامه سفر به بم و جنوب آیا امکان بازسازی اندامهمغز از بسیاری حقایق می گرمنابع انرژی از نفت و گاز شب سیاه سحر شودتاثیر درجه حرارت بر عملکاولین دارو برای آتاکسی فجهان کاملی در اطراف ما پرچگونه انتظارات بر ادراک خلا، حقیقی نیستاختلالات عضلانی ژنتیکهوش مصنوعی از عروسک بازی اصل بازخورددر والنتاین کتاب بدید همواکسن کرونا و گشودن پنجرروش مقابله مغز با محدودیبخش بزرگی حس و ادراک ما اگوهر با نظر دیگران سنگ نمفلج خوابتوقف؛ شکستسلام تا روشناییتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا رژیم غذایی گیاهی سلامغزتان را در جوانی سیمکشمنبع هوشیاری کجاست قسمت صبر لازمه ی پیروزی استاین اندوه چیستجهش های بیماری زا، معمولنگاه حقیقی نگاه به درون اخوش خیالی و خوش بینیارتباط پیوسته ی جهانهوش مصنوعی از عروسک بازی اعتماد به خوددرمان های رایج ام اسبرای اولین بار دانشمندانوبینار اساتید نورولوژی دریاضیات یک حس جدید استگذر زمان کاملا وابسته به فاصله ی همیشگی تصویر سازتوهم وجودسوپاپ ها یا ترانزیستورهاتاریکی من و تو و گرد و غباآرامش و دانشنقش ژنتیک در درمان اختلامنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتطوفان فقر و گرسنگی و بی سایستادن در برابر آزادی بجدا کردن ناخالصی هاارزش خود را چگونه میشناسنادانی در قرن بیست و یکم،خطا در محاسبات چیزی کاملهوش مصنوعی از عروسک تا کمبه نادیدنی ایمان بیاوریک جهش ممکن است ذهن انساندرمان زخم دیابتی با تکنوبرخی بیماری ها که در آن براه انسان شدن، راه رفتن وپیموزایدفردا را نمیدانیمتوصیه هایی در مصرف ماهیآشنا پنداریسیاره ابلهانترقی واقعی یا شعار ترقینقش رژیم غذایی در رشد و امنبع خواب و رویاعلم به ما کمک میکند تا موابتدایی که در ذهن دانشمننرمش های موثر در کمردردحقیقت خواب و رویااز بار خود بکاه تا پرواز دهن، بزرگترین سرمایههوش عاطفی قسمت نهمبوزون هیگز چیستژنها نقشه ایجاد ابزار هودرک کنیم ما همه یکی هستیمبرطرف کردن خشونت را از خارشد، رسیدن به یک هدف نیستپیشینیان انسان از هفت میمرگ چیستقلب را نشکنتکامل و ریشه ی مشترک خلقتافسردگی و ساختار مغزساخت شبکه عصبی مصنوعی با تست آر ان اس دز میاستنی گنقطه بی بازگشتموجودات مقهور ژنها هستندعادت همیشه خوب نیستابزار بقا از نخستین همانچراروياها را به یاد نمی آحافظه و اطلاعات در کجاست از تکینگی تا مغز از مغز تدین، اجباری نیستهوشیاری سنتی یا هوشیاری بیماری آلزایمر، استیل کوکمردرد ناشی از تنگی کانادرد و درستفکر قبل از کارزندگی هوشمند در خارج از زپروتئین های ساده ی ابتدامسئول صیانت از عقیده کیسقدرت کنترل خودتأثیر نگاه انسان بر رفتاامید درمان کرونا با همانسرنوشتتصادف یا قوانین ناشناختهسریع دویدن مهم نیستتضادهای علمینه عدم مطلق بلکه عدم با قمکانیزمهای دفاعی در برابغیرقابل دیدن کردن مادهابزار بقای موجود زنده از نظریه تکامل در درمان بیمحس و ادراک قسمت 78از تکینگی تا مغز از مغز تدانشمندان اولین سلول مصنهدف از خلقت رسیدن به ابزابیوگرافیکودکان میتوانند ناقل بی ذهن خود را مشغول هماهنگیتقویت سیستم ایمنیزیرک ترین مردمآنچه ناشناخته است باید شمعادله ها فقط بخش خسته کنلبخند بزن شاید صبح فردا زتاثیر ژنها بر اختلالات خانتظار گذر تندباد؟سعی کن به حدی محدود نشویتغییرات آب و هوایی که به نوار عصب و عضلهماده ی خالیابزارهای بقای موجود زندههمیشه داناتر از ما وجود دحس و ادراک قسمت هشتاد و شاز تکامل تا مغز، از مغز تداروی جدید لنفوم و لوکمیوقتی فهمیدی خطا کردی برگباور و کیهان شناسیکایروپاکتیک چیسترمز بقای جهش ژنتیکیتمدن زیر آبزبان و شناخت حقیقت قسمت اآیا ما تنها موجودات زنده مغز و اخلاقمن پر از تلخیمتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان باششگفت نیست من عاشق تو باشمجهان فراکتالنیکولا تسلامحدودیت های حافظه و حافظاجزایی ناشناخته در شکل گهنر فراموشیحس و ادراک قسمت سی و ششماستفاده از مغز، وزن را کمداروی ضد جنون در درمان تیویشن پروبحثي درباره هوش و تفاوتهکریستال زمان(قسمت دوم)تو یک جهان در مغز خودت هسسفرنامه سفر به بم و جنوب آیا انسان با مغز بزرگش اخمغز به تنهایی برای فرهنگ منابع انرژی از نفت و گاز شبیه سازی میلیون ها جهان تاثیر درجه حرارت بر عملکاولین دروغجهان پیوستهچگونه به سطح بالایی از هوخلا، خالی نیستاختراع جدید اینترنت کوانهوش مصنوعی از عروسک بازی اصل در هم تنیدگی و جهانی در یک فراکتال هر نقطه مرکواکسن کرونا از حقیقت تاتروش های صرفه جویی در ایجابخش بزرگتر کیهان ناشناختگویید نوزده و ایمنی ساکتفلج خواب چیستتولید مولکول جدید توسط هسلاح و راهزنیتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا راهی برای رفع کم آبی مغط یک گیرنده استمنبع هوشیاری کجاست قسمت صبر و واقعیتاین ایده که ذرات سیاهچالجهش تمدنی عجیب و شگفت انسنگاه دوبارهخوشبختی چیستارتباط انسانی، محدود به هوش مصنوعی از عروسک بازی اعتماد بی مورددرمان های علامتی در ام اسبرای تمدن سازی، باید در بوجود قبل از ناظر هوشمندریتوکسیمابگذشته را دفن کنفتون های زیستیتوهم وجودسوپاپ ها یا ترانزیستورهاتاریکی و نورنقش گرمایش آب و هوا در هممنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتطوفان زیباییاکنون را با همه ی نقص هایجدایی خطای حسی استاز فرد ایستا و متعصب بگذرنازوکلسینخطای ادراک کارماهوش مصنوعی به کمک هوش طبیبه هلال بنگریک رژیم غذایی جدید، می تودرمان سرگیجه بدون نیاز ببرخی بیماری های خاص که بدراه بی شکستپیموزایدفرزندان زمان خودتوضیحی ساده در مورد هوش مآشناپنداری چیستسیب یکسان و دیدگاه های متتروس جریان انرژینقش زنجبیل در جلوگیری از منتظر نمان چیزی نور را بهعلم بدون توقفابتذال با شعار دیننرمشهای مهم برای تقویت عحقیقت در علم، هرگز نهایی از بحث های کنونی در ویروسدو ویژگی انتزاع و قدرت تجهوش عاطفی قسمت هفتمبوزون هیگز جهان را از متلژنها ، مغز و ارادهدرک احساسات و تفکرات دیگبزرگ فکر کنز گهواره تا گورپیشرفت های جدید علوم اعصمرگ و میر پنهانقوی تر باشتکامل ابزار هوش ، راه پر اقلیت خلاقساخت شبکه عصبی با الفبای تشنچ پانایوتوپولوس تشنج نمیتوان با بیرون انداختنمورد نادر همپوشانی دو بیعادت کن خوب حرف بزنیابزار بقا از نخستین هماننزاع بین جهل و علم رو به پحافظه و اطلاعات در کجاستاز تکینگی تا مغز از مغز تدیوار همه اش توهم بودهوش، ژنتیکی است یا محیطیبیماری الزایمرکمردرد و علل آندرد باسن و پا به دلیل کاهتفکر ترکیبی در هوش مصنوعزندگی و داراییپروتز چشممسئولیت جدیدقدرت انسان در نگاه به ابعتأثیر شیرینی های حاوی لوامیدوار باش حتی اگر همه چامیدواریسریعترین کامپیوتر موجودتظاهر خوابیده ی مادهنهایت معرفت و شناخت درک عما انسانها چه اندازه نزدغرور و علمابزار بقای موجود زنده از نعناعحس و ادراک قسمت 82از تکینگی تا مغز از مغز تدانشمندان تغییر میدان مغهر چیز با هر چیز دیگر در تبیوگرافیکودکان خود را مشابه خود تذهن سالمتلقین اطلاعات و حافظهزیست شناسی کل در جزء فراکآنچه واقعیت تصور میکنیم معجزه های هر روزهلحظات خوش با کودکانتاثیر کلام در آیات کلام باندوه در دنیا استشلیک فراموشیتغییرات تکاملی سر انسان نوار عصب و عضلهماده ای ضد التهابیابزارهای بقای از نخستین همیشه راهی هستحس و ادراک قسمت پنجماز تکامل تا مغز، از مغز تداروی جدید میاستنی گراویوقتی پر از گل شدی خودت را باید از انسان ترسیدکار امروز را به فردا نیندرمز جهانتمدنی قدیمی در شمال خلیج زبان و شناخت حقیقت قسمت دآیا مصرف مولتی ویتامین همغز و اخلاقمن بی من، بهتر یاد میگیرمتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان جدید از چه زمانی پاشگفت انگیز بودن کیهانجهان قابل مشاهده بخش کوچنیاز به آموزش مجازی دیجیمخچه فراتر از حفظ تعادلاحیای بینایی نسبی یک بیمهنر حفظ گرهحس و ادراک قسمت سیزدهماستفاده از نظریه ی تکامل دارویی خلط آورواقعیت فیزیکی، تابعی از رویای شفافبحثی جالب درباره محدودیتکریستال زمان(قسمت سوم)تو کجای جهانیسفرنامه سفر به بم و جنوب آیا احتمال دارد رویا از آمغز بیش از آنچه تصور میشومنابع انرژی از نفت و گاز شبیه سازی سیستم های کوانتاثیر درجه حرارت بر عملکاولین سلول مصنوعیجهان پیوستهچگونه باغبانی باعث کاهش خلاصه ای از مطالب همایش مادامه بحث تکامل چشمهوش مصنوعی از عروسک بازی اصل علت و تاثیردر کمتر از چند ماه سوش جدواکسن کرونا ساخته شده توروش هایی برای کم کردن اضطبخش دیگری در وجود انسان هگوش دادن بهتر از حرف زدنفلج دوطرفه عصب 6 چشمتولید مثل اولین ربات های سلسله مباحث هوش مصنوعیتاثیر درجه حرارت بر عملکآیاما مقهور قوانین فیزیکنفرت، اسیب به خود استمنبع هوشیاری کجاست قسمت صبر بسیار بایداین ابتدای تناقض هاستجهشهای مفید و ذکاوتی که دنگاهی بر قدرت بینایی دراخوشبختی دور از رنج های مارتباط از بالا به پایین مهوش مصنوعی از عروسک بازی اعتیاد و تلاش های درمانی درمان ژنتیکی برای نوآوریبرای خودآگاه بودن تو بایوراپامیل در بارداریریسدیپلام تنها داروی تایگریه ی ابر، رمز طراوت باغفروتنی معرفتیتوهم بی خداییسوخت هیدروژنی پاکتاریکی خواهد ترسیدنقش پیش زمینه ها و اراده منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتطولانی ترین شباکوییفلکسجریان انرژی در سیستم های از مخالفت بشنونباید صبر کرد آتش را بعد خطای حسهوش مصنوعی به شناسایی کابه کدامین گناه کشته شدندیکی از علل محدودیت مغز امدرمان سرگیجه بدون نیاز ببرخی توجهات در ببمار پاررابطه تشنج و اوتیسمپیچیدگی های مغزمگسفرضیه ای جدید توضیح میدهتیوتیکسن داروی ضد جنونآشتی بهتر استسیر آفرینش از روح تا مغز تری فلوپرازیننقش زبان در سلطه و قدرت امنتظر زمان ایده آل نشوعلم در حال توسعهابداع دی ان ای بزرگترین دچرا ماشین باید نتایج را پحقیقت راستین انسان علم باز تلسکوپ گالیله تا تلسکدو بیماری روانی خود بزرگ هوش عاطفی قسمت یازدهبی نهایت در میان مرزهاژنهای مشترک بین انسان و ودرک تصویر و زبان های مخلتبزرگ شدن مغز محدود به دورزمین در برابر عظمت کیهانپیشرفت در عقل است یا ظواهمرگ و میر بسیار بالای ناشقیچی ژنتیکیتکامل تکنولوژیاقیانوس نادانیساختن آیندهتشنج چیستنمیتوان بر سیاه سیاه نوشموسیقی نوعادت کردن به نعمتابزار بقا از نخستین هماننزاع بین علم و نادانی رو حافظه ی هوش مصنوعیاز تکینگی تا مغز از مغز تدیوار، از ابتدا توهم بودهیچ نقطه ای مرکزی تر از ابیماری ای شبیه آلزایمر و کمردرد با پوشیدن کفش منادرد زانو همیشه نیاز به جرتفکر خلا ق در برابر توهم زندگی بی دودپروتز عصبی برای تکلممسئولیت در برابر محیط زیقدرت ذهنتئوری تکامل امروز در درمقدرت عشقتئوری تکامل در پیشگیری و امیدواری و مغزسرگیجه از شایعترین اختلاتظاهری از ماده است که بیدنهایت در بی نهایتما انسانها چه اندازه نزدغربال در زندگیابزار بقای موجود زنده از هفت چیز که عملکرد مغز تو حس و ادراک قسمت 87از تکینگی تا مغز از مغز تدانشمندان روش هاي جدیدی هر جا که جات میشه، جات نیبیان ژن های اسکیزوفرنی دکودکان را برای راه آماده ذهت را روی چیزهای مفید متتلاش ها برای کشف منابع جدزیست شناسی باور حقیقت یا آنچه حس می کنیم، نتیجه ی معجزه ی چشملرزش ناشی از اسیب به عصبتاثیر کپسول نوروهرب بر ناندوه دردی را دوا نمیکندشلیک فراموشیتغذیه بر ژنها تاثیر داردنوار عصب و عضله مهم در تشماده، چیزی نیستابزارهای دفاعی و بقای موهمیشه عسل با موم بخوریمحس و ادراک قسمت پنجاهاز تکامل تا مغز، از مغز تداروی جدید آلزایمروقتی تو از یاد گرفتن باز بابا زود بیاکار با یگانگی و یکپارچگیرمز جهان خاصیت فراکتالتمرکز و مدیتیشنزبان و شناخت حقیقت قسمت سآیا مغز تا بزرگسالی توسعمغز و سیر تکامل ان دلیلی مننژیتتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان خطرناکترین موجودجهان موازی و حجاب هاچیز جدید را بپذیرمخچه ، فراتر از حفظ تعادلاحیای بینایی نسبی یک بیمهنر رها شدن از وابستگیحس و ادراک قسمت ششماستفاده از هوش مصنوعی در دارویی ضد بیش فعالی سیستواقعیت چند سویهروان سالمبحثی در مورد نقش ویتامين کشف مکانیسم عصبی خوانش پتو کز محنت دیگران بی غمیسفرنامه سفر به بم و جنوب آیا احتمال دارد رویا از آمغز برای فراموشی بیشتر کمنابع انرژی از نفت و گاز شبکه های مصنوعی مغز به درتاثیر درجه حرارت بر عملکاوکرلیزوماب داروی جدید شجهان پر از چیزهای اسرار آچگونه تکامل مغزهای کنونیخلاصه ای از درمان های جدیاداراوون تنها داروی تاییهوش مصنوعی از عروسک بازی اصل عدم قطعیت از کوانتوم در آرزوهایت مداومت داشتهواکسن آلزایمرروش هایی برای جلوگیری از بخشیدن دیگران یعنی آرامشگوشه بیماری اتوزومال رسسفن آوری های جدید علیه شناتولید یا دریافت علمسلطان جنگل یا صاحب ملکوتتاثیر درجه حرارت بر عملکآگاهی فراتر از آگاهینقاشی هایی با بوی گذشته یمنبع هوشیاری کجاست قسمت صد قدح، نفتاده بشکستاینکه به خاطرخودت زندگی جهشهای مفید و ذکاوتی که دنگاهی بر توانایی اجزاي بخانه ی تاریکارتباط بین هوش طبیعی و هوهوش مصنوعی از عروسک بازی اعتیاد را به دور بیندازدرمان پوکی استخوانبرای رشد، باید از مسیر خطورزش هوازی مرتب خیلی به قریشه های مشترک همه ی موجوگربه شرودینگر و تاثیر مشفروتنی و غرورتوهم تنهاییآرامش و سکونسودمندی موجودات ابزی بر تاریخ همه چیز را ثبت کردهنقش آتش در رسیدن انسان بهمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتطی یکصد هزار سال اخیر هرچاکسی توسین و تکامل پیش اجریان انرژی در سیستم های از نخستین همانند سازها تنبرو و انرژی مداومخطر آلودگی هواهوش مصنوعی تعاملیبه امید روزهای بهتریافته های نوین علوم پرده درمان سرگیجه بدون داروبرخی توصیه ها برای واکسیرادیوی مغز و تنظیم فرکانپیچیدگی های مغزی در درک زفساد اقتصادی سیتماتیک درتیک و اختلال حرکتیآغاز فرایند دانستنسیستم تخلیه ی مغز بینشی نتری فلوپرازیننقش زبان در سلطه و قدرت امنحنی که ارتباط بین معرفعلم راهی برای اندیشیدن اابزار هوش در حال ارتقا ازچرا مردم با زندگی میجنگنحقیقت غیر فیزیکیاز تلسکوپ گالیله تا تلسکدو بار در هفته ماهی مصرف هوش عاطفی قسمت پنجمبی هیچ می ایی و بی هیچ میرژنهای هوش ، کدامنددرک حقیقت نردبان و مسیری بزرگ شدن تقریبا ناگهانی زمین زیر خلیج فارس تمدنی پیشرفت ذهن در خلاقیت استمرگ و سوال از قاتلقیچی ژنتیکی تهدید یا فرصتکامل جریان همیشگی خلقتالکترومغناطیس شنوایی و هساختن آینده، بهترین روش تشنج و حرکات شبه تشنجی قانمای موفقیتموسیقی هنر مایع استعادت بد را ترک کنابزار بقا از نخستین هماننزاع بین علم و جهل رو به پحافظه انسان و حافظه ی هوشاز تکینگی تا مغز از مغز تدید تو همیشه محدود به مقدهیچ چیز همیشگی نیستبیماری ای شبیه ام اس مولتکنفرانس تشنج هتل کوثر اصدردهای سال گذشته فراموش تفاوت مغز انسان و میمون هزندگی در جمع مواردی را برپرورش مغز مینیاتوری انسامستند جهان متصلپرکاری تیروئیدمشکل از کجاستقضاوت ممنوعتئوری جدید، ویران کردن گامیدی به این سوی قبر نیستسرگردانیتعویض دارو در تشنجنهادینه سازی فرهنگ اختلاما اکنون میدانیم فضا خالمقالاتابزار بقای موجود زنده از هفت سین یادگاری از میراث حس و ادراک قسمت چهلاز تکینگی تا مغز از مغز تدانشمندان روشی برای تبدیهر حرکت خمیده می شود و هر بیان حقیقتکوری گذرای ناشی از موبایذخیره ی شگفت انگیز اطلاعتلاش های جدید در ALSزیست، مرز افق رویداد هستآنها نمیخواهند دیگران رامعجزه ی علملرزش عضله یا فاسیکولاسیوتاثیر کپسول نوروهرب بر تاندوهگین نباش اگر درب یا شنا در ابهای گرم جنوب نیاثبت و دستکار ی حافظهنوار عصب و عضله تعیین محلماده، چیزی بیش از یک خلا ابعاد و نیازهای تکاملیهمیشه، آنطور نیست که هستحس و ادراک قسمت پنجاه و یاز تکامل تا مغز، از مغز تداروی جدید ای ال اسوقتی ریشه ها عمیقند از چیباد و موجکارهای کوچک، بی ارزش نیسرنگ کردن، حقیقت نیستتمرکز بر هدفزبان جانسوزآیا همه جنایت ها نتیجه بیمغز کوانتومیمنابع انرژي پاک سرچشمه حتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان عامل توقف رشد مغزجهان ما میتواند به اندازچیزی منتظر شناخته شدنمخچه ابزاري که وظیفه آن فاحتیاط در تعویض داروهاهنر، پر کردن است نه فحش دحس و ادراک قسمت شصت و هشتاستفاده از انرژی خلاداستانها و مفاهیمی اشتباواقعیت چیستروبات ها قول میدهندبحثی در مورد نقش کلسیم و کشف مکانیسمی پیچیده در بتو پیچیده ترین تکنولوژی سفری به آغاز کیهانآیا برای تولید مثل همیشه مغز بزرگ چقدر مفید هست ؟منابع انرژی از نفت و گاز شبکیه های مصنوعیتاثیر درجه حرارت بر عملکايندگان چگونه خواهند دیدجهان پر از چیزهای جادویی چگونه جمعیت های بزرگ شکل خم شدن فضا-زمانادب برخورد با دیگرانهوش مصنوعی از عروسک بازی اصل، روان و نفس استدر آسمان هدیه های نادیدنواکسن ایرانی کرونا تولیدروش هایی ساده برای کاهش ابخشش، عقلانی یا غیر عاقلگوشت خواری یا گیاه خواریفناوری هوش مصنوعی نحوه ختولید پاک و فراوان انرژیسم زنبور ، کلیدی برای وارتاثیر رو ح و روان بر جسمآپومورفین در پارکینسونچقدر به چشم اعتماد کنیممنبع هوشیاری کجاست قسمت صدای بم با فرکانس پایین، اینکه خانواده ات سالم باجوانان وطننگاهت را بلند کنخانواده پایدارهوش مصنوعی از عروسک بازی اعداد بینهایت در دنیای مدرمان پوکی استخوانبرای زندگی سالم، یافتن تورزش هوازی ، بهترین تمریریشه های مشترک حیاتگزیده ای از وبینار یا کنففرگشت و تکامل تصادفی محض توهم جداییآرامش(سکوت) stillness و تکاپوسی و سه پل اصفهانتاریخ، اصیل نیست و ساخته نقش انتخاب از طرف محیط، نمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتطبیعت موجی جهاناکسکاربازپین در درمان تشجریان انرژی در سیستم های از نخستین همانند سازها تچت جی پی تیخطرات هوش مصنوعیهوش مصنوعی در کامپیوترهابه بالا بر ستارگان نگاه کیاد گرفتن مداومدرمان سرطان با امواج صوتبرخی درمان های Spinal Muscular Atراز تغییرپیوند قلب خوک، به فرد دچافشار و قدرتتیکاگرلور داروی ضد انعقاآغاز فصل سرما و دوباره تکسیستم تعادلی بدنترک امروزنقش سجده بر عملکرد مغزمنشأ اطلاعات و آموخته ها علم ساختن برج های چرخانابزار بقا از نخستین همانچرا مغز انسان سه هزار سالحقیقت غیر قابل شناختاز تکنیکی تا مغز از مغز تدو برابر شدن خطر مرگ و میهوش عاطفی قسمت اولبی ذهن و بی روحژنهای حاکم بر انسان و انسدرک دیگرانبزرگترین خطایی که مردم مزمان چیستپیشرفتی مستقل از ابزار همرگ انتقال است یا نابود شقانون مندی نقشه ژنتیکی متکامل داروینی هنوز در حاالکتروتاکسی(گرایش و حرکساختار فراکتال وجود و ذهتشنج عدم توازن بین نورون نمایش تک نفرهمیهمانهای ناخوانده عامل عادت دادن مغز بر تفکرابزار بقا از نخستین هماننسبیت عام از زبان دکتر برحباب های کیهانی تو در تواز تکینگی تا مغز از مغز تدیدن خدا در همه چیزهیچ چیز، چقدر حقیقی استبیماری اسپینال ماسکولار کنگره بین المللی سردرد ددردی که سالهاست درمان نشتفاوت ها و تمایزها کلید بزندگی در سیاهچالهزندگی زمینی امروز بیش از پرتوهای صادر شده از سیاهمشکلات نخاعیقطار پیشرفتتا 20 سال آینده مغز شما به امیدی تازه در درمان سرطاسربازان ما محققا غلبه می تعامل انسان و هوش مصنوعیچهار میلیارد سال تکامل بما از اینجا نخواهیم رفتتاثیر ویتامین دی بر بیماابزار بقای موجود زنده از هم نوع خواری در میان پیشیحس و ادراک قسمت چهل و هفتاز تکینگی تا مغز از مغز تدانش، قفل ذهن را باز میکنهرچیز با یک تاب تبدیل به بیداری و خواب کدام بهتر اکی غایب شدی تا نیازمند دلذره ی معین یا ابری از الکتلاش های جدید در درمان فرزاویه نگاه ها یکسان نیستآنژیوگرافی از مغزمعجزه ی علم در کنترل کرونلزوم گذر انسان از حدها و تاثیر کپسول نوروهرب بر ساندام حسی، درک از بخش هایشناخت و معرفت، و نقش آن دثبت امواج الکتریکی در عصنوبت کودکانماست مالیابعاد اضافه ی کیهانهمکاری یا رقابتحس و ادراک قسمت پنجاه و داز تکامل تا مغز، از مغز تداروی جدید برای میاستنی ویتنام نوعی کرونا ویروس باد غرور و سر پر از نخوت وکاربرد روباتهای ريزنانورنگین کمانتمرکز بر امروززبان ریشه هایی شناختی اسآیا هوش مصنوعی می تواند نمغز آیندگان چگونه است ؟منابع انرژی از نفت و گاز شگفت زده و حیران باشتاثیر گیاهخواری بر رشد و انسانیت در هم تنیده و متصجهان مادی، تجلی فضا در ذهچیزی خارج از مغزهای ما نیمخچه تاثیر گذار بر حافظهاحساس گذر سریعتر زمانهوموارکتوس ها ممکن است دحس و ادراک قسمت شصت و دواستفاده از سلول های بنیادخالت در ساختار ژنهاواقعیت چیستروبات های ریز در درمان بیبحثی در مورد حقیقت فضا و کشف ارتباط جدیدی از ارتبتو آرامش و صلحیسقوط درون جاذبه ای خاص، چآیا بزرگ شدن مغز فقط در دمغز بزرگ چالش است یا منفعمنابع بی نهایت انرژی در دشباهت مغز و کیهانتاثیر درجه حرارت بر عملکايا اراده آزاد توهم است یجهان دارای برنامهچگونه جمعیت های بزرگ شکل خونریزی مغز در سندرم کووادراک ما درک ارتعاشی است هوش مصنوعی از عروسک بازی اصلاح خطا با رفتن بر مسیردر آستانه ی موج پنجم کوویواکسن اسپایکوژنروش جدید تولید برقبدون پیر فلکگیلگمش باستانی کیستفیلمی بسیار جالب از تغییتولید اندام با چاپ سه بعدسماگلوتید داروی کاهش دهنتاثیر روده بر مغزآپومورفین در پارکینسوننقش قهوه در سلامتیمنبع هوشیاری کجاست قسمت صرع و درمان های آناینترنت بدون فیلتر ماهواجوانان وطنچالش هوشیاری و اینکه چرا خار و گلهوش مصنوعی از عروسک بازی بقا با سازگارترین فرد اسدرمان آرتروز با ورزش موضبرخی ملاحظات در تشنج های ورزش و میگرنرژیم های غذایی و نقش مهم گزارش یک مورد جالب لخته وفراموش کارها باهوش تر هستوهم جدایی و توهم علمآزمون تجربی، راهی برای رسیلی محکم محیط زیست بر انتازه های اسکیزوفرنی(جنونقش اتصالات بین سلولهای منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتطبیعت بر اساس هماهنگیاگر فقط مردم میفهمیدند کجراحی گردن همیشه برای دیاز نخستین همانند سازها تچت جی پی تیدفاع از پیامبرهوش مصنوعی در تفکر خلاق ابه بالاتر از ماده بیندیشیاد بگیر فراموش کنیدرمانهای بیماری پارکینسبرخی روش های تربیتی کودکراست دستی و چپ دستیپیوند مغز و سر و چالشهای فضا و ذهن بازتیروفیبان موثر در سکته ی آغاز مبهم آفرینشسیستم دفاعی بدن علیه مغز ترکیب آمار و ژنتیکنقش غذاها و موجودات دريامنشاء کوانتومی هوشیاری اعلایم کمبود ویتامین E را ابزار بقا از نخستین همانچرا مغزهای ما ارتقا یافت حقیقت، آن چیزی نیست که جلاز تکینگی تا مغز و از مغز دو برابر شدن خطر مرگ و میهوش عاطفی قسمت دهمبی سوادی در قرن 21کفش و کتابدرک درست از خود و هوشیاریبزرگترین درد از درون است زمان و مکان، ابعاد کیهان پپوگستمرگ تصادفیقانون گذاری و تکاملتکامل داروینی هنوز در حاالکترودهای کاشتنیساختار شبکه های مغزی ثابتشویق خواندن به کودکانچند نرمش مفید برای کمردرمیوتونیک دیستروفیعارضه جدید ویروس کرونا سابزار بقا از نخستین همانچسبیدن به خود، مانع بزرگ حباب هایی تو در تواز تکینگی تا مغز از مغز تدیدگاه نارسای دوگانه ی مهیچ وقت خودت را محدود به بیماری اضطراب عمومیکنگره بین المللی سردرد ددرس گرفتن از شکست هاتفاوت ها را به رسمیت بشنازندگی زودگذرپرتوزایی از جسم سیاهمشکلات بین دو همسر و برخیقطره قطرهتا بحر یفعل ما یشاامگا سه عامل مهم سلامتسردرد میگرنتعامل انسان با هوش مصنوعچهار ساعت پس از کشتار خوکما اشیا را آنطور که هستندصفحه اصلیابزار بقای موجود زنده از همه چیز موج استحس و ادراک قسمت چهل و هشتاز تکینگی تا مغز- از مغز دانش، یک انسان را ناسازگهز ذره، یک دنیاستبیست تمرین ساده برای جلوکیهان خود را طراحی میکندذرات کوانتومی زیر اتمی قتلاش های جدید در درمان سرزاوسکا درمان گوشرآنان که در قله اند هرگز خمعجزه در هر لحظه زندگیلزوم سازگاری قانون مجازاتاثیر کپسول نوروهرب بر سانرژی بی پایان در درون هرشناخت حقیقت یا آرزوهای گجلو رفتن یا عقبگردنور از عمق تاریکیماست مالی با هوش انسانیابعاد بالاترهمانند سازی در انسانحس و ادراک قسمت پنجاه و ساز تکامل تا مغز، از مغز تداروی جدید برای کاهش وزنویتامین E برای فعالیت صحبار مغز بر دو استخوانکاربرد روباتهای ريز، در رهبر حقیقیتمساح حد واسط میان مغز کوزبان شناسی مدرن در سطح سلآیا هوش مصنوعی زندگی بشرمغز اندامی تشنه ی انرژی امنابع انرژی از نفت و گاز شگفتی های نقشه ی ژنتیکیتاثیر انتخاب از طرف محیط انسانیت در برابر دیگرانجهان مرئی و نامرئیچیزی شبیه نور تو نیستمدل همه جانبه نگر ژنرالیاحساسات کاذبهورمون شیرساز یا پرولاکتحس و ادراک قسمت شصت و ششاستفاده از سلول های بنیادر میان تاریکی و روشناییواقعیت های متفاوتروبات کیانبحثی در مورد عملکرد لوب فکشف جمجمه ای درکوه ایرهوتو افق رویداد جهان هستیسلول های مغزی عامل پارکیآیا تکامل و تغییرات ژنتیمغز بزرگ چالشهای پیش رومنابع جدید انرژیشباهت مغز با کیهان مادیتاثیر درجه حرارت بر عملکايا اراده آزاد توهم است یجهان در حال نوسان و چرخشچگونه حافظه را قویتر کنیخواندن ، یکی از شستشو دهنادغام میان گونه های مختلهوش مصنوعی از عروسک بازی اصول انجام برخی نرمش ها ددر درمان بیماری مولتیپل واکسن اسپایکوژن ضد کروناروش صحبت کردن در حال تکامبدون بار گذشتهگیاه بی عقل به سوی نور میفیروز نادریتولید سلولهای جنسی از سلسندرم کووید طولانیتاثیر روزه داری بر سلامت آب زندگی است قسمت چهارمنقش مهاجرت در توسعه نسل امنبع هوشیاری کجاست قسمت ضایعه ی شبکه لومبوساکرالایندرالجواب دانشمند سوال کننده ارتباط شگفت مغز انسان و فچالش هوشیاری و اینکه چرا خارق العاده و استثنایی بهوش مصنوعی از عروسک بازی بقا در ازای بیماریدرمان ام اس(مولتیپل اسکلبرخی مرزهای اخلاق و علوم ورزش بهترین درمان بیش فعرژیم های غذایی و نقش مهم گشایش دروازه جدیدی از طرفراموشی همیشه هم بد نیستتوهم جسمآزمون ذهنی گربه ی شرودینسینوریپا داروی ترکیبی ضدتازه های بیماری پارکینسونقش تیروئید در تکامل مغزمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتطعمه ی شبکه های ارتباط اجاگر میدانی مصیبت بزرگتر جستجوی متن و تصویر به صوراز نخستین همانند سازها تنتایج نادانی و جهلدفاع در برابر تغییر ساختهوش مصنوعی در خدمت خلق وحبه جای محکوم کردن دیگران یادگیری مهارت های جدید ددرماندگی به دلیل عادت کربرخی سلولهای عصبی در تلارجزخوانی هایی که امروز بپیوند اندام از حیوانات بفضای قلب منبع نبوغ استتکنولوژی های جدید و حالتإِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَسکوت و نیستیترکیب حیوان و انساننقش غذاها و موجودات دريامهمان ناخواندهعلایم کمبود ویتامین E را ابزار بقا از نخستین همانچرا ویروس کرونای دلتا واحقایق ممکن و غیر ممکناز تکینگی تا مغز از مغز تدو داروی جدید برای میاستهوش عاطفی قسمت دومبی شرمیکل اقیانوس در یک ذرهدرک عمیق در حیواناتبسیاری از مجرمان، خودشانزمان و گذر آن سریع استپایان، یک آغاز استمرگی وجود نداردقانون جنگلتکامل داروینی هنوز در حاالگو نداشتیمسادیسم یا لذت از آزار دادتشخیص ژنتیکی آتروفی های چند جهانیمیگرن و پروتئین مرتبط با عدم توقف تکامل در یک انداابزار بقا از نخستین هماننسبت ها در کیهانحد و مرزها توهم ذهن ماستاز تکینگی تا مغز از مغز تدژا وو یا اشنا پنداریهیچ کاری نکردن به معنی چیبیماری بیش فعالیکنترل همجوشی هسته ای با هدست و پا زدن در سایه؟تفاوت های بین زن و مرد فقدست کردن در گوشتفاوت های تکاملی در مغز وزندگی سلول در بدن، جدای اپرسش و چستجو همیشه باقی امشکلات روانپزشکی پس از سلمس کوانتومیتاول کف پا و حقیقتاما شما از دید خفاش کور هسردرد میگرن در کودکانتعداد کلی ذهن ها در جهان نون و القلمما به جهان های متفاوت خودسوالات پزشکیابزار بقای موجود زنده از همه چیز و هیچ چیزحس و ادراک قسمت چهل و دوماز تکینگی تا مغز- از مغز دائما بخوانهزینه ای که برای اندیشیدبیش از نیمی از موارد انتقکیهانِ هوشیارِ در حال یاذرات کوانتومی زیر اتمی قتلاش های جدید شرکت نورالزبان فرایند تکاملی برای آنزیم تولید انرژی در سلومعرفت و شناختلزوم سازگاری قانون مجازاتاثیر کتامین در درمان پاانرژی تاریکشناخت درون، شناخت بیرون؛جلوتر را دیدننور درونماشین دانشاتفاق و تصادفهمجوشی هسته ای، انرژِی بحس و ادراک قسمت پنجاه و شاز تکامل تا مغز، از مغز تداروی جدید برای ای ال اسویتامین E در چه مواد غذایبار بزرگ ایستادن بر دو پاکاش شرف اجباری بود یا حتیروی و منیزیم در تقویت استتنفس هوازی و میتوکندریزبان شناسی نوین نیازمند آیا هوش ارثی دریافتی از پمغز انسان ایا طبیعتا تمامنابع انرژی از نفت و گاز شگفتی های زنبور عسلتاثیر احتمالی عصاره تغلیانسان، گونه ای پر از تضادجهان مشارکتینکاتی در مورد تشنجمدل هولوگرافیک ژنرالیزهاخلاق و علوم اعصابهوش فوق العاده، هر فرد اسحس و ادراک سی و هفتماستفاده از سلول های بنیادر مانهای کمر دردواقعیت و مجازروح و آب حیاتبحثی درباره هوش و تفاوتهکشف جدید تلسکوپ جیمز وبتو انسانی و انسان، شایستسلول های بنیادیآیا جنین انسان، هوشمندی مغز بزرگ و فعال یا مغز کومناطق خاص زبان در مغزشباهت کیهان و مغزتاثیر درجه حرارت بر عملکای نعمت من در زندگیمجهان در حال ایجاد و ارتقانگاه من، نگاه تو و یا حقیخواب سالم عامل سلامتیادغام دو حیطه علوم مغز و هوش مصنوعی از عروسک بازی اصول توسعه ی یک ذهن کاملدر سال حدود 7 میلیون نفر واکسن دیگر کرونا ساخته شروشهای نو در درمان دیسک بگیاه خواری و گوشت خوار کدفیزیک مولکولها و ذرات در تولترودینسندرم گیلن باره به دنبال تاثیر روغن رزماری استنشاآب زندگی است قسمت هفتمنقش میدان مغناطیسی زمین منبع هوشیاری کجاست قسمت ضایعه ی عروقی مخچهایا کوچک شدن مغزانسان الجواب سنگ اندازیارتباط شگفت انگیز مغز انچالش هوشیاری و اینکه چرا خبر مهم تلسکوپ هابلهوش مصنوعی از عروسک بازی بقای حقیقی در دور ماندن ادرمان تومورهای مغزی با ابرخی نکات از گاید لاین پرورزش در کمر دردرژیم ضد التهابیپل جویی اصفهانفراموشی و مسیر روحانیتوهمات و شناخت حقیقتآزمون ذهنی گربه شرودینگرسیگار عامل افزایش مرگ ومتازه های درمان ام اسنقش حفاظتی مولکول جدید دمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمظهور امواج مغزی در مغز مصاگر نیروی مغناطیس نباشد جستجوی هوشیاری در مغز مااز نشانه ها و آثار درک شدنجات در راستگوییدقیق ترین تصاویر از مغز اهوش مصنوعی در خدمت خلق وحبه خوبی های دیگران فکرکنیادگیری هوش مصنوعی، عمیقدرها بسته نیستبرخی سيناپسها طی تکامل و رحم مصنوعیپیوند اندام حیوانات به اقفس ذهنتکنولوژی و پیشرفتافت فشار خون ناگهانی در وسکوت، پر از صداترازودوننقش غذاها و موجودات دريامهندسی ژنتیک در حال تلاش علائم عصبی آلزایمر، با اابزار بقا از نخستین همانچرا پس از بیدار شدن از خوحل مشکلاز تکینگی تا مغز از مغز تدو سوی واقعیتهوش عاطفی قسمت سومبی عدالتی در توزیع واکسن کلمات بلند نه صدای بلنددرگیری قلب در بیماری ویربسیاری از بیماری های جدیزمان و صبرپاکسازی مغزمراحل ارتقای پله پله کیهقانون جنگلتکامل داروینی هنوز در حاالگو و عادت را بشکن و در اسازگاری با محیط بین اجزاتشخیص آلزایمر سالها قبل چند جهانیمیگرن و خوابعدم درکابزار بقا از نخستین هماننسبت طلایی، نشانه ای به سحریص نباشاز تکینگی تا مغز از مغز تدژاوو یا آشناپنداریهیچ کس مانند تو نگاه نمیکبیماری تی تی پیکنترل جاذبهکندر در بیماریهای التهابدست آسمانتفاوت های زبانی سرمنشا تزندگی، مدیریت انرژیپرسشگری نامحدودمشکلات روانپزشکی در عقب لووفلوکساسینتابوهای ذهنیامروز دانش ژنتیک هیچ ابهسردرد میگرنی در کودکانتعذیه ی ذهننوآوری ای شگفت انگیز دانما با کمک مغز خود مختاريمپیامهای کاربرانابزار بقای موجود زنده از همه چیز کهنه میشودحس و ادراک قسمت چهل و سوماز تکینگی تا مغز- از مغزتداروهای مصرفی در ام اسهزینه سنگین انسان در ازابیشتر کمردردها نیازی به کیست هیداتید مغزذرات کوانتومی زیر اتمی قتلاش هایی در بیماران قطع زبان متغیرآواز خواندن در قفس، نشانمغز فکر میکند مرگ برای دیلزوم عدم وابستگی به گوگل تاثیر گیاه خواری بر رشد وانرژی تاریک که ما نمی توشناسایی تاریخچه ی تکاملیجمجمه انسان های اولیهنوروفیبروماتوزمبانی ذهنی سیاه و سفیداتوبان اطلاعات و پلِ بینهمراه سختی، اسانی هستحس و ادراک قسمت بیست و چهاز خود رها شوداروی جدید برای دیابتویتامین کابار سنین ابزار هوشمندی اکتاب گران و پرهزینه شد ولرویا و واقعیتتنفس هوازی و میتوکندریزبان، نشان دهنده ی سخنگو آیا هوش سریعی که بدون احسمغز انسان برای ایجاد تمدمنابع انرژی از نفت و گاز شانس یا نتیجه ی تلاشتاثیر ترکیبات استاتین (سانعطاف پذیری مکانیسمی علجهان معناچگونه مولکول های دی ان ایمدل هولوگرافیک تعمیم یافاخلاق پایه تکامل و فرهنگهوش مصنوعی می تواند بر اححس و ادراک- قسمت پنجاه و استفاده از سلول های بنیادر محل کار ارزش خودت را بواقعیت و انعکاسروح در جهانی دیگر استبحثی درباره هوش و تفاوتهکشتن عقیده ممکن نیستتو با همه چیز در پیوندیسلول های بنیادی منابع و اآیا جهان ذهن و افکار ما ممغز بزرگترین مصرف کننده مناطق خاصی از مغز در جستجشباهت زیاد بین سلول هاي عتاثیر درجه حرارت بر عملکای همه ی وجود منجهان ریز و درشتنگاه مادی غیر علمی استخواب سالم عامل سلامتی و یارتقا و تکامل سنت آفرینش هوش مصنوعی از عروسک بازی اصول سلامت کمردرمان نگهدارنده ی اعتیادواکسن دیگری ضد کرونا از دروشهای شناسایی قدرت شنواگیرنده باید سازگار با پیفیزیک هوشیاریتومورها و التهاب مغزی عاسندرم پیریفورمیستاثیر رژیم گیاه خواری بر آب زندگی است قسمت اولنقش محیط زندگی و مهاجرت دمنبع هوشیاری کجاست قسمت53ضایعات در عصب زیر زبانیایا این جمله درست است کسیجوسازی مدرنارتباط شگفت انگیز مغز انچالش هوشیاری و اینکه چرا خدا موجود استهوش مصنوعی از عروسک بازی بلندی در ذهن ما درک بلندیدرمان تشنجبرخی نرمش ها برای درد زانوزن حقیقی معرفت و شناخترژیم غذایی حاوی تخم مرغ وپل خواجو اصفهانفراموشی آرمانتوکل بر خداآزادی عقیده، آرمانی که تسیاهچاله هاتبدیل پلاستیک به کربن و سنقش حیاتی تلومر دی ان آ دمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمظرف باید پر شود چه با چرک اگر نعمت فراموشی نبود بسحفره در مغزاز نظر علم اعصاب یا نرووسنخاع ما تا پایین ستون فقردل به دریا بزنهوش مصنوعی درمانگر کامپیبه خودت مغرور نشویادگرفتن، آغاز حرکت است درهای اسرارآمیز و پوشیدهبرداشت مغز ما از گذر زمانرحم مصنوعیپیوند سر آیا ممکن استقفس را بشکنتکنولوژی جدید که سلول هاافت هوشیاری به دنبال کاهسکته مغزیترازودوننقش غذاها در کاهش دردهای مهندسی بدنعلت خواب آلودگی بعد از خوابزار بقا از نخستین همانچرا ارتعاش بسیار مهم استحلقه های اسرارآمیزاز تکینگی تا مغز از مغز تدولت یا گروهکهوش عاطفی قسمت ششمبیمار 101 ساله، مبتلا به سکلوزاپین داروی ضد جنوندرگیری مغز در بیماری کویبسیاری از بیماری های جدیزمان واقعیت است یا توهمپارادوکس ها در علممرز مرگ و زندگی کجاستقانونمندی و محدودیت عالمتکامل زبانالگوی بنیادین و هوشیاریستم با شعار قانون بدترین تشخیص ایدزچند جهانی و علممیگرن سردردی ژنتیکی که بعدالت برای من یا برای همهابزار بقا از نخستین هماننشانه های گذشته در کیهان حرکات چشم، ترجمه کننده ی از تکینگی تا مغز از مغز تدگرگونی های نژادی و تغییهیچ کس حقیقت را درون مغز بیماری دویکبیماری دیستروفی میوتونیکندر علیه سرطاندست بالای دستتفاوت ایستایی و تکاپوزندان ذهنیآلودگی هوا چالش قرن جدیدمشاهده گر جدای از شیء مشالوب فرونتال یا پیشانی مغتاثیر فکر بر سلامتانفجار و توقف تکاملی نشاسردرد و علتهای آنتغییرنوار مغز مشاهده ی غیر مستما بخشی از این جهان مرتبطسایتهای دیگرابزار بقای موجود زنده از همه چیز در زمان مناسبحس و ادراک قسمت نهماز تکینگی تا مغز، از مغز داروهای ام اسهزاران سال چشم های بینا وبا هوش مصنوعی خودکار روبکیست کلوئید بطن سومرفتار مانند بردهتلاشی برای درمان قطع نخازبان مشترک ژنتیکی موجوداآینه در اینهمغز قلبمقاومت به عوارض فشار خون تاثیر گیاه خواری بر رشد وانرژی خلا ممکن استشناسایی سلول های ایمنی اجنین مصنوعینورون هاي مصنوعی می توانمباحث مهم حس و ادراکاتوسوکسیمایدهمراهی میاستنی با برخی سحس و ادراک قسمت بیست و یکاز درخواست ها جدا شوداروی جدید ضد میگرنویتامین کا و استخوانبارداری بدون رحمکتاب زیست شناسی باوررویا و کابوستنفس بدون اکسیژنزبان، وسیله شناسایی محیطآیا هشیاری کوانتومی وجودمغز انسان برای شادمانی طمنابع انرژی از نفت و گاز شانس یا تلاشتاثیر تغذیه بر سلامت روااهرام مصر از شگفتی های جهجهان هوشمندچگونه میتوان با قانون جنمدل های ریز مغز مینی بریناختلاف خانوادگی را حل کنهوش مصنوعی و کشف زبان هایحس و ادراک- قسمت بیست و پاستیفن هاوکینگ در مورد هدر چه مرحله ای از خواب ، رواقعیت تقویت شدهروح رهاییبحثی درباره هوش و تفاوتهگل خاردار، زیباستتو با باورهایت کنترل میشسلول های بدن تو پیر نیستنآیا جهش های ژنتیکی، ویرومغز حریص برای خون، کلید تمنبع هوشیاری کجاست قسمت شباهت زیاد بین سلول هاي عتاثیر درجه حرارت بر عملکای آنکه نامش درمان و یادشجهان شگفت انگیزنگاه محدود و تک جانبه، مشخواب عامل دسته بندی و حفطارتقا یا بازگشت به قبل ازهوش مصنوعی از عروسک بازی اضطراب و ترسدرمان نابینایان آیا ممکنبدون زمان، ماده ای وجود نواکسن سرطانروشی برای بهبود هوش عاطفگالکانزوماب، دارویی جدیفیزیک و هوشیاریتومورهای نخاعیسندرم پیریفورمیستاثیر رژیم گیاه خواری بر آب زندگی است قسمت دومنقش مرکز تنفس سلولی در بیمنبع هوشیاری کجاست؟ (قسمضرورت زدودن افکارایا ابزار هوشمندی یا مغز جامعه ی آسمانیارتباط غیرکلامی بین انساچالش کمبود اندام برای پیخدا نور آسمان ها و زمین اهوش مصنوعی از عروسک بازی بلوغ چیستدرمان جدید ALSبرخی نرمش ها برای زانووزوز گوشرژیم غذایی ضد التهابیپلاسمای غالبفرایند پیچیده ی خونرسانیتوپیراماتآزار دیگری، آزار خود استسیاهچاله های فضایی منابعتبدیل تراکت صوتی مصنوعی نقش خرچنگ های نعل اسبی درمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمعقل مجادله گراگر نعمت فراموشی نبود بسحق انتخاباز نظر علم اعصاب اراده آزنخستین تمدن بشریدلایلی که نشان میدهد ما بهوش مصنوعی درخدمت خلق وحبه دنبال رستگاری باشیادآوری خواب و رویادرون قفس یا بیرون از آنبررسي علل احتمالي تغيير رسم عاشق کُشی و شیوهٔ شهرپیوند سر، یکی از راه حلهاقله برای دیدن نه برای به تکنولوژی جدید که سلول هاافتخار انسانسال سیزده ماههتراشه ها روی مغزنقشه مغزی هر فرد منحصر بهمهربانی، شرط موفقیتعماد الدین نسیمی قربانی ابزار بقا از نخستین همانچرا بیماری های تخریبی مغحمله ویروس کرونا به مغزاز تکینگی تا مغز از مغز تدوچرخه در کاهش دردهای کمهوش عاطفی بیشتر در زنانبیمار مرکز تنفس سلولیکلید نزدیک و نگاه تو بر فدرگیری مغز در بیماران مببشکه ای که ته نداره پر نمزمان پلانکپاسخ گیاهان در زمان خوردمرز بین انسان و حیوان کجاقارچ بی مغز در خدمت موجودتکامل زبانالگوبرداری از طبیعتستم، بی پاسخ نیستتصویر خورشید یا خود خورشچند روش ساده برای موفقیتمیگرن شدید قابل درمان اسعسل طبیعی موثر در کنترل بابزار بقا از نخستین هماننشانه های پروردگار در جهحرکت چرخشی و دائمی کیهاناز تکینگی تا مغز از مغز تدانش قدرت استهیچ اندر هیچهیچگاه از فشار و شکست نتربیماری سلیاککوچ از محیط نامناسبدستورالعمل مرکز کنترل بیتفاوت ارباب و رهبر حقیقیزونیسومایدآلودگی هوا و ویروس کرونامشاهده آینده از روی مشاهلوتیراستامتاثیر مشاهده بر واقعیت بانقراض را انتخاب نکنیدسردرد به دلیل مصرف زیاد متغییر الگوی رشد مغزی با زنوار مغز ترجمه رخدادهای ما تحت کنترل ژنها هستیم یابزار بقای موجود زنده از همه چیز در زمان کنونی استحس و ادراک قسمت چهارماز تکینگی تا مغز، از مغز داروهای تغییر دهنده ی سیهستي مادي ای که ما کوچکتربا هر چیزی که نفس می کشد مکپسول ژری لاکترفتار وابسته به شکلتلاشی تازه برای گشودن معزبان چهار حرفی حیات زمینآیندهمغز ما کوچکتر از نیم نقطهمقایسه رقابت و همکاریتاثیر گیاه خواری بر رشد وانرژِی برای ایجاد اضطرابشواهدی از نوع جدیدی از حاجنگ هفتاد و دو ملت همه را نورون های ردیاب حافظهمبتکران خودشکوفااتصال مغز و کامپیوترهمراهی نوعی سردرد میگرنیحس و ادراک قسمت بیست و دواز روده تا مغزداروی جدید ضد الزایمرویتامین کا در سبزیجاتبازگشایی مجدد مطب دکتر سکتاب طبیعت در قالب هندسهرویا و خبر از آیندهتنها مانع در زندگی موارد زدودن نقص از هوش مصنوعیآیا واکنش های یاد گرفته ومغز انسان برای شادمانی طمنابع انرژی از نفت و گاز شاهکار قرنتاثیر حرکات چشم بر امواج اولویت بندی ها کجاستجهان هوشیارچگونه مغز ما، موسیقی را پمدیون خود ناموجوداختلال خواب فرد را مستعد هوش مصنوعی یا حماقت طبیعحس و ادراک- قسمت شصت و چهاستیفن هاوکینگ در تفسیر در ناامیدی بسی امید استواقعیت خلا و وجود و درک مروزه داری متناوب، مغز را بحثی درباره هوش و تفاوتهگل درون گلدانتو باید نیکان را به دست بسلول بنیادی و ای ال اسآیا جهش ژنتیکی و تنظیم اجمغز در تنهایی آسیب میبینمنبع هوشیاری کجاست قسمت شجاعت و ترسایمپلانت مغزیجهانی که نه با یک رخداد و نگاه کلی نگرخودآگاهی و هوشیاريارتوکين تراپی روشی جديد هوش مصنوعی از عروسک بازی اطلاع رسانی اینترنتیدرمان های اسرار آمیز در آبرنامه و ساختار پیچیده مواکسن سرطانروشی جدید در درمان قطع نخگام کوچک ولی تاثیرگذارفیزیک آگاهیتومورهای ستون فقراتسندرم پای بی قرارتاثیر رژیم گیاه خواری بر آب زندگی است قسمت سومنقش نگاه از پایین یا نگاهمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتضرب المثل یونانیایا بیماری ام اس (مولتیپجاودانگی مصنوعیارتروز یا خوردگی و التهاچالش دیدگاه های سنتی در بخدا بخشنده است پس تو هم بهوش مصنوعی از عروسک تا کمبلعیدن ستاره توسط سیاهچادرمان جدید میگرن با انتی برخی نرمش های گردنوسواس، بیماری استرژیم غذایی ضد دردپمبرولیزوماب در بیماری چفرایند تکامل و دشواری هاتوانایی مغز و دیگر اجزای آسيب میکروواسکولاریا آسسیاهچاله ها، دارای پرتو تبدیل سلولهای محافط به سنقش داروهاي مختلف معروف منبع هوشیاری کجاست؟(قسمعقل سالماگر با مطالعه فیزیک کوانحقیقت قربانی نزاع بین بی از نظر علم اعصاب اراده آزنخستین تصویر از سیاهچالهدنیا فریب و سرگرمیهوش مصنوعی ساخته هوش طبیبه زودی شبکه مغزی به جای یاری خدا نزدیک استدرون آشفته ی تو و ظاهر خنبررسی مغز با امواج مادون رساناها و ابر رساناها و عپیوندهای پیچیده با تغییرمدارک ژنتیکی چگونه انسانقله سقوطتکینگیافراد آغاز حرکت خودشان رسانسور از روی قصد بسیاری تراشه ی هوش مصنوعی در مغزنقشه های مغزی جدید با جزیموفقیت هوش مصنوعی در امتعوامل موثر در پیدایش زباابزار بقا از نخستین همانچرا حیوانات سخن نمی گوینحمایت از طبیعتاز تکینگی تا مغز از مغز تدوچرخه سواری ورزشی سبک و هوش عاطفی در زنان بیشتر ابیماری لبر و نابینایی آنکلام و زبان، گنجینه ای بسدرگیری مغزی در سندرم کووبشریت از یک پدر و مادر نیزمان به چه دلیل ایجاد میشپختگی پس از چهل سالگي به مرز جدید جستجو و اکتشاف، قبل از آغازتکامل زبان انسان از پیشیالتهاب شریان تمپورالستون فقرات انسان دو پا جلتصویر در هم تنیدگی کوانتچندین ماده غذایی که ماننمیدان مغناطيسي زمین بشر عشق درونی به یگانگی خلقتابزار بقا از نخستین هماننظام مثبت زندگیحس متفاوتاز تکینگی تا مغز از مغز تدانش محدود به ابعاد چهاردانش بی نهایتهیپرپاراتیروئیدیسمبیماری ضعف عضلات نزدیک بکوچک شدن مغز از نئاندرتادغدغه نتیجه ی نادانی استتفاوتهای جنسیتی راهی برازونا به وسیله ویروس ابله آلودگی هوا و پارکینسونمشاهدات آمیخته با اشتباهلوزالمعده(پانکراس)مصنوعتاثیر نگاه ناظر هوشیار بانواع سکته های مغزیسردرد تنشنتغییر دیگران یا تغییر خونوار مغز در فراموشی هامانند آب باشابزار بقای موجود زنده از همه چیز، ثبت می شودحس و ادراک قسمت نوزدهماز تکینگی تا مغز، از مغز داروهای ضد بیماری ام اس وهستی ما پس از شروعی چگال با آتش، بازی نکن و بعد از کامپیوتر سایبورگرفتار اجتماعی انسان، حاصتلاشی جدید در درمان ام اسزبان نیاز تکاملی استآینده ی انسان در فراتر ازمغز مانند تلفن استمقابله ی منطقی با اعتراضتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسولینشواهدی از دنیسوان(شبه نئجنگ و تصور از جنگنوروپلاستیسیتی چیستمتواضع باشاثر مضر مصرف طولانی مدت رهندسه ی پایه ایحس و ادراک قسمت بیست و سواز سایه بگذرداروی سل سپتویتامین بی 12 در درمان دردبازگشت از آثار به سوی خداکتاب، سفری به تاریخرویا بخشی حقیقی از زندگی تنها در برابر جهانسفر فقط مادی نیستآیا یک، وجود داردمغز انسان رو به کوچک تر شمنابع انرژی از نفت و گاز شاهکار شش گوشتاثیر دوپامین و سروتونیناولین قدم شناخت نقص های خجهان های بسیار دیگرچگونه مغز پیش انسان یا هممدیریت اینترنت بر جنگاختلال در شناسایی حروف و هوش مصنوعی گوگل به کمک تشحساسیت روانی متفاوتاستخوان های کشف شده، ممکدر هم تنیدگی مرزها و بی موالزارتان داروی ضد فشار روزه داری و التهاب زیانببحثی درباره هوش و تفاوتهگل زندگیتو تغییر و تحولیسلول بنیادین از مخاط بینآیا خداباوری محصول تکاملمغز را از روی امواج بشناسمنبع هوشیاری کجاست قسمت شرکت نورالینک ویدیویی ازایمپلانت مغزی و کنترل دو جهانی که از یک منبع، تغذینگاه انسان محدود به ادراخودآگاهی و هوشیاريارتباط میکروب روده و پارهوش مصنوعی از عروسک بازی اطلاعات حسی ما از جهان، چدرمان های بیماری آلزایمربرنامه ی مسلط ژنها در اختواکسن ضد اعتیادروشی جدید در درمان نابینگامی در درمان بیماریهای فیزیکدانان ماشینی برای تتوهم فضای خالیسندرم پس از ضربه به سرتاثیر رژیم گیاهخواری بر آب، زندگی است(قسمت پنجم)نقش نظام غذایی در تکامل ممنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتضررهای مصرف شکر و قند بر ایا بدون زبان میتوانیم تجایی برای یاد گرفتن باقی ارزش های وارونهچاالش ها در تعیین منبع هوخدای رنگین کمانهوش مصنوعی از عروسک تا کمبنی عباس، ننگی بر تاریخدرمان جدید کنترل مولتیپلبرخی یونها و مولکول های میک پیام منفرد نورون مغزی راه فراری نیستپنج اکتشاف شگفت آور در موفرایند حذف برخی اجزای مغتوازن مهمتر از فعالیت زیآسیب ها ناشی از آلودگی هوسیاهچاله و تکینگی ابتدایتبر را بردارنقش درختان در تکاملمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمعقلانیت بدون تغییراگر تلاش انسان امروز براحقیقت آنطور نیست که به نظاز واقعیت امروز تا حقیقتدنیای شگفت انگیز کوانتومهوش مصنوعی، اتفاقات و تحبه زیر پای خود نگاه نکن بژن همه چیز نیستدروغ نگو به خصوص به خودتبررسی و اپروچ جدید بر بیمرستگاری محدود به یک راه نپیوندی که فراتر از امکانمروری بر تشنج و درمان هایقلب های سادهتکامل فردی یا اجتماعیافراد بی دلیل دوستدار تو سانسور بر بسیاری از حقایتراشه ی بیولوژِیکنقشه با واقعیت متفاوت اسموفقیت در تفکر استعوامل ایجاد لغت انسانی و ابزار بقا از نخستین همانچرا حجم مغز گونه انسان درحوادث روزگار از جمله ویراز تکینگی تا مغز از مغز تدوپامین قابل حل در آبهوش عاطفی در زنان بیشتر ابیماری های میتوکندریکلام، در تحولی شگفت آور بدرگیری مغزی در سندرم کووبعد پنجمزمان شگفت انگیزپدیده خاموش روشن در پارکمرزهای حقیقی یا مرزهای تقبل از انفجار بزرگتکامل ساختار رگهای مغزی امواجی که به وسیله ی ماشیستارگانی قبل از آغاز کیهتصویر زیبا از سلولچندجهانیمیدان های مغناطیسی قابل عشق، شلوغ کردن نیستابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیحس چشایی و بویاییاز تکینگی تا مغز از مغز تدانشمندان موفق به بازگردهاوکينگ پیش از مرگش رسالبیماریهای تحلیل عضلانی اکوچکی قلبذهن ما از در هم شکستن منبتقلید مرحله ای نسبتا پیشزیان غذاهای پرچربآلزایمرمطالبه ی حق خودلیروپریم داروی ترکیبی ضدتاثیر نگاه و مشاهده ناظر انیس بی کسانسردرد سکه ایتغییر دادن ژنها آیا روزی نوار مغز در تشخیص بیماری ماه رجبابزار بقای موجود زنده از همه ی سردردها بی خطر نیستحس و ادراک قسمت هفتماز تکینگی تا مغز، از مغز داروی فامپیریدین یا نورلهشت توصیه برای کاستن از دبا تعمق در اسرار ابدیت و کاهش مرگ و میر ناشی از ابرقیبی قدرتمند در برابر متمایل زیاد به خوردن بستنزبان و کلمه حتی برای کسانآینده ی علم و فیزیک در60 ثمغز مادران و کودکان در زممقابله با کرونا با علم استاثیر گیاه خواری بر رشد وانسولین هوشمندشیشه ی بازالتی و سیلیکونجنگ داده هانوروز یا روز پایانیمجموعه های پر سلولی بدن ماثرات فشار روحی شدیدهندسه ی رایج کیهانحس و ادراک قسمت بیستماز علم جز اندکی به شما داداروی ضد چاقیویتامین بی هفدهبازگشت به ریشه های تکاملکتابخانهرویا تخیل یا واقعیتتنهاییسفر نامه سفر به بم و جنوب آیا کیهان می تواند یک شبیمغز انسان رو به کوچکتر شدمنابع انرژی از نفت و گاز شاید گوشی و چشمی، آماده شتاثیر دپاکین بر بیماری ماولین مورد PML به دنبال تکجهان هایی در جهان دیگرچگونه هموساپينس بر زمین مداخله ی زیانبار انساناختلال در شناسایی حروف و هوش مصنوعی گوگل به کمک تشخفاش کور و انسان بینا؟استروژن مانند سپر زنان ددر هم تنیدگی کوانتومیواکنش های ناخودآگاه و تقروزه داری و بیمار ی ام اس بحثی درباره احساسات متفاگلوله ی ساچمه ایALS نگاهی کامل بر بیماری وتو جهانی هستی که خودش را سلول عصبی شاهکار انطباق تاثیر درجه حرارت بر عملکآیا دلفین ها می تواند از مغز زنان جوانتر از مغز مرمنبع هوشیاری کجاست قسمت شربت ضد خلطایمپلانت مغزی کمک میکند جهانی در ذهننگاه از بیرون مجموعهخودت را از اندیشه هایت حفارتباط ماده و انرژیهوش مصنوعی از عروسک بازی اطلاعاتی عمومی در مورد مدرمان های بیماری اس ام ایبرندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۱واکسن علیه سرطانروشی جدید در درمان سکته مگامی در درمان بیماریهای فال نیکوتوهم فضای خالی یا توهم فضسندرم جدایی مغزتاثیر رژِیم غذایی بر میگآتاکسی فریدریشنقش نظریه تکامل در شناسامنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتضررهای شکر بر سلامت مغزایا تکامل هدفمند استجایی خالی نیستارزش های حقیقی ارزش های غنابینایی در نتیجه ی گوشی خدایی که ساخته ی ذهن بشر هوش مصنوعی از عروسک تا کمبه قفس های سیاهت ننازدرمان جدید ای ال اس، توفربرخی اثرات مضر ویتامین دیک پیشنهاد خوب برای آسان راه نجاتپول و شادیفراتر از دیوارهای باورتوسعه هوش مصنوعی قادر اسآسیب روانی شبکه های اجتمسیاهچاله ی منفرد یا سیاهتحریک عمقی مغزنقش ذهن و شناخت در حوادث منبع هوشیاری کجاست؟(قسمعقیده ی بی عملاگر خواهان پیروزی هستیحقیقت افراداز کجا آمده ام و به کجا میدنیایی پر از سیاهچاله هوش احساسیبه سیاهی عادت نکنیمژن همه چیز نیستدریای خدابررسی ژنها در تشخیص بیمارشته نوروایمونولوژی و نقپیوستگی همه ی اجزای جهانمرکز هوشیاری، روح یا بدن قلب و عقلتکامل مادی تا ابزار هوشمافزایش قدرت ادراکات و حسساهچاله ها تبخیر نمیشودتربیت کودکان وظیفه ای مهنقص های سیستمی ایمنیمولکول ضد پیریعواملی که برای ظهور لغت اابزار بقا از نخستین همانچرا خشونت و تعصبحکمت الهی در پس همه چیزاز تکینگی تا مغز از مغز تدورترین نقطه ی قابل مشاههوشمندی کیهانبیماری های مغز و اعصاب و کلرال هیدرات برای خواباندرگیری اعصاب به علت میتوبعد از کرونازمزمه ات مانده در گوشمپروژه ی ژنوم انسانیمزایای شکلات تلخ برای سلقبرستان ها با بوی شجاعتتکامل شناخت انسان با کشفامیوتروفیک لترال اسکلروسخن نیکو مانند درخت نیکوتصویر زیبای اصفهاننه ناامیدی بلکه ارتقامیدان های کوانتومی خلاعصب حقوق نورولووابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیحس و ادراک (قسمت اول )از تکینگی تا مغز از مغز تحس و ادراک (قسمت دوم )از تکینگی تا مغز از مغز تدانشمندان نورون مصنوعی سهاوکينگ پیش از مرگش رسالبیماری، رساله ای برای سلکوچکترین چیز یک معجزه اسذهن چند جانبه نیازمند نگتقلید از روی طبیعتزیباترین چیز در پیر شدنآملودیپین داروی ضد فشار مطالبی در مورد تشنجلیس دگرامفتامین یا ویاستاثیر نگاه انسان بر رفتاانگشت ماشه ایسردرد عروقی میگرنتغییر زودتر اتصالات مغزینوار مغزی روشی مهم در تشخماپروتیلینابزار بقای موجود زنده از همه جا خیر بکارحس و ادراک قسمت هفدهماز تکینگی تا مغز، از مغز داروی لیراگلوتیدو هر کس تقوای خدا پیشه کنبا خدا باشکاهش التهاب ناشی از بیمارموزی از نخستین تمدن بشرتمایز یا کشف یگانگیزبان و بیان نتیجه ساختماآینده با ترس جمع نمیشودمغز چون ابزار هوش است دلیملاحظه های اخلاقی دربارهتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان قدیم در شبه جزیره عشکل های متفاوت پروتئین هجنبه های موجی واقعیتنورالژیمجرم، گاهی قربانی استاثرات مفید قهوههندسه بنیادینحس و ادراک قسمت دهمازدواج های بین گونه ای، رداروی ضد چاقیویتامین دی گنجینه ای بزربازخورد یا فیدبککجای مغز مسئول پردازش تجرویا حقی از طرف خداتنهایی رمز نوآوری استسفر به مریخ در 39 روزآیا گذشته، امروز وآینده مغز ایندگان چگونه استمنابع انرژی از نفت و گاز شاید درست نباشدتاثیر داروهای ضد التهاب اولین مورد پیوند سر در انجهان یکپارچهچگونه هوشیاری خود را توساختلالات مخچههوش مصنوعی الفاگواسرار آفرینش در موجدر هم تنیدگی کوانتومی و پواکنش به حس جدیدروزه داری سلول های بنیادبحثی درباره احساساتی غیرگلوئونفقر داده ها در هوش مصنوعیتو جدای از کیهان نیستیسلول عصبی، در محل خاص خودتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا دلفین ها میتوانند بامغزهای کوچک بی احساسمنبع هوشیاری کجاست قسمت شش مرحله تکامل چشمایمپلانت نخاعی میتواند دجهان، تصادفی نیستنگاه از دور و نگاه از نزدخودروهای هیدروژنیارتباط متقابل با همه ی حیهوش مصنوعی از عروسک بازی اطلاعاتی عمومی در مورد مدرمان های جدید میگرنبرین نت به جای اینترنتواکسنی با تاثیر دوگانه اريتوکسيمب در درمان ام اسگاهی لازم است برای فهم و فاکسیبتتوهم لیلیپوتی(ریزبینی)سندرم دزدی ساب کلاوینتاثیر سلامت دستگاه گوارشآتاکسی مخچه ای خودایمننقش هورمون های تیروئید دمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتضعیف و قویایجاد احساساتجاذبهارزش حقیقی زبان قسمت اولناتوانی از درمان برخی ویخدایا جز تو که را دارمهوش مصنوعی از عروسک تا کمبه مغز خزندگان خودت اجازدرمان جدید سرطانبرخی اختلالات عصبی مثانهیک آلل ژنتیکی که از نئاندراه های جدید برای قضاوت رپول و عقیدهفرد موفقتوسعه برخی شغل ها با هوش آسیب عصب پا به دنبال اعتیسیاهچاله ی تولید کنندهتحریک عمقی مغز در آلزایمنقش روی و منیزیم در سلامتمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمعلم و ادراک فقط مشاهده ی اپل ویژن پرو در تشخیص بیمنخستین روبات های زنده ی جحقیقت انساناز کسی که یک کتاب خوانده دنیا، هیچ استهوش احساسیبه سخن توجه کن نه گویندهژن هوش و ساختارهای حیاتی درک فرد دیگر و رفتارهای ابررسی بیماری التهابی رودرشد مغز فرایندی پیچیده اپیام های ناشناخته بر مغز مرکز حافظه کجاستقلب یا مغزتکامل مداومافزایش مرگ و میر سندرم کوسایه ی هوشیاریترجمه ای ابتدایی از اسرانقص در تشخیص هیجانات عاممولتیپل اسکلروز در زنان عوارض ازدواج و بچه دار شدابزار بقا از نخستین همانچرا در مغز انسان، فرورفتحافظه میتواند بزرگترین داز تکینگی تا مغز از مغز تديدن با چشم بسته در خواب هوشیاری و وجودبیماری وسواسکم کردن کالری روشی سودمندرب بسته با غیر خود باز مبعد از کرونازنان باهوش ترپروژه ی ژنوم انسانیمسمومیت دانش آموزان بی گقدم زدن و حرکت دید را تغیتکامل، نتیجه ی برنامه ریامید نیکو داشته باش تا آنسخن و سکوتتصویربرداری فضاپیمای آمنه به اعداممیدان بنیادین اطلاعاتعصب سیاتیکابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بی