دکتر سید سلمان فاطمی

متخصص داخلی مغز و اعصاب


کانال تلگرام دکتر فاطمی

آدرس مطب دکتر سلمان فاطم

آدرس دکتر زهره ابوطالبی

شبکه های مصنوعی مغز به درک عملکرد مغز کمک میکند

چگونه شبکه های مصنوعی عصبی، به ما کمک میکند شبکه های عصبی را در مغز انسان، بشناسیم؟

پژوهشگران، یک قالب محاسباتی جالب و افسانه ای را مطرح می کنند که از تکنولوژی هوش مصنوعی استفاده میکند تا ارتباط بین حس و حافظه را در مغز انسان، شناسایی کند. علوم اعصاب در مقایسه با علوم فیزیکی، نسبتا جوان است.
در حالی که ما تا حد زیادی می دانیم خصوصیات فیزیکی چگونه از نیروهای اتمی و زیر اتمی منشا می گیرد با این حال اندکی در مورد این- که چگونه رفتار هوشمند، از عملکرد عصبی منشا می گیرد- می دانیم.
هوش مصنوعی از عروسک های بازی تا کمک به انسان در تولیدات تا زیان های آن بر جسم و روح انسان- قسمت هجدهم
سیستم هوش مصنوعی به چالش کشیده میشود تا مسائلی را حل کند که در برابر انسان وجود دارد و رفتارهای هوشمند را به طور مستقیم از داده های آزمایشگاهی تولید کند....استفاده از وسایل ایده آل و افسانه ای هوش مصنوعی برای فرموله کردن دانش ما از عملکرد عصبی!
برای بررسی این چالش، دانشمندان علوم اعصاب معمولا بر موضوعات شهودی مانند حس و حافظه تمرکز می کنند و آنها را قادر می سازد ارتباط بین مغز و رفتار را شناسایی کنند.(حس و ادراک، شناخت ما نسبت به محیط اطراف ما و یا شناخت ما نسبت به خویش است. این حس، در قالب حافظه ی کتاه مدت یا بلندمدت در ذهن میماند و با استفاده از این حافظه، فرد میتواند تصویر سازی کند و اطراف خود را بشناسد. این حس، هرچند به نظر میرسد فقط از دنیای پیرامون ما منشا می گیرد، گاهی از درک محیط اطراف ما فراتر میرود. مثلا رویا در زمانی که چشمان ما بسته است و در اطراف ما صدای چندانی شنیده نمیشود، نمونه ی واضح از درک و احساسی است که از دنیای پیرامون ما منشا نمی گیرد.

هرچند فرضیه های زیادی از طرف روان شناسان و دانشمندان علوم اعصاب مطرح شده است تا رویا را در نتیجه ی احساسات مادی فرد؛ چه در گذشته یا حین خواب، توجیه کند، ولی این فرضیه ها حداقل در تفسیر رویاهایی که آینده را پیشگویی میکند ناتوان هستند. بخش بزرگی از احساسات و ادراک، از دنیای پیرامون ما منشا نمیگیرد و حتی فراتر از ابعاد مرسوم عالم مادی است.

همچنین رمزدار بودن رویاها، به طوری که برای بسیاری از افراد در جوامع مختلف این رمزدار بودن قابل لمس استمثلا مشاهده ی افتادن دندان در عالم رویا معمولا به صورت مرگ یکی از نزدیکان در آینده تعبیر میشوداین رمزدار بودن، نشان میدهد، رویاهایی- که بخش بزرگی از آنها محدود به ابعاد عالم مادی زمان و مکان نیست- به وسیله ی قانون و مدیریتی خاص در حال شکلگیری است. توصیه میشود به سلسله مباحث حس و ادراک و مقاله ئ منبع رویا و خواب کجاست؟ در همین کانال مراجعه شود.)

در این مسیر(کشف ارتباط بین مغز و رفتار)، تلاش هایی شروع شده است تا عملکردهای عصبی را در سکته های وسیع، بررسی کند. برای نمونه در نخستی ها(میمون و شامپانزه) ما می دانیم مسیر پایینی بینایی به نام ventral visual stream(VVS) از حس بینایی حمایت میکند؛ در حالی که قسمت میانی لوب تمپورال رفتارهای مربوط به حافظه را در بینایی پردازش میکند.

ولی استفاده از این موضوعات برای توضیح و دسته بندی فرایند عصبی به این معنی نیست که ما عملکردهای عصبی ای را می شناسیم که از این رفتارها حمایت میکند؛ حداقل نه آنطور که فیزیک دان ها الکترون را میشناسند. توضیح این مطلب و این رویکرد، سبب بحث های بسیار پیچیده در علوم اعصاب شده است:
در کجا حس به پایان می رسد و حافظه شروع می شود؟
آیا آنطور که در زبان، ما برای توضیح استفاده می کنیم مغز تفاوت ها را طراحی می کند؟
با درک اینکه مغز در موارد دچار مشکلات عصب شناختی(یا موارد اختلال در خیال و تصور با وجود مغز سالم) چگونه کار میکند میتوان از افرادی حمایت کرد که شرایط مختل مغزی وابسته به حافظه دارند مانند افرادی که پس از تصادف، دچار استرس شده اند. متاسفانه حتی بعد از قرن ها پژوهش که ارتباط بین این سیستم های حسی و حافظه را بررسی کرده است، بحث وجدل شدید و غیر قابل انکاری وجود دارد و این، تلاش هایی را- که دانش ما را از مغز را زمینه های کاربردی به کار میگیرد- کمرنگ میکند.

دانشمندان علوم اعصاب در هر طرف این بحث و نزاع، بر داده های آزمایشگاهی مشابهی نگاه می کنند ولی آنها را به روش های مختلفی تفسیر می کنند: گروهی از دانشمندان ادعا میکنند مدیال لوب تمپورال در هر دو بخش حس و حافظه درگیر میشود در حالی که گروهی دیگر ادعا می کنند این قسمت مغز، فقط مربوط به مسائل و رفتارهای مربوط به حافظه است.

برای درک بهتر اینکه چگونه بخش مدیال لوب تمپورال ازاین رفتارها حمایت و پشتیبانی میکند تایلر بونن روانشناس در استانفورد با دانیل یامینز پروفسور دستیار روانشناسی و علوم کامپیوتر و عضو موسسه ی هوش مصنوعی انسان مدارHAI و آنتونی واگنر پروفسور روانشناسی و مدیر آزمایشگاه حافظه در استانفورد، همکاری کرده است.

کار جدید آنها که در مجله ی نورون چاپ شده است یک قالب محاسباتی را برای بررسی این چالش با استفاده از پیشرفته ترین وسایل هوش مصنوعی برای درک ارتباط بین حس و حافظه در مغز انسان، پیشنهاد میدهد. بونن می گوید: موضوعات حس و حافظه در روانشناسی سودمند بوده؛ به طوری که به ما اجازه داده است مطالب زیادی در مورد عملکرد عصبی بدانیم این اصطلاحات در نهایت اطلاعات کمی در مورد عملکرد مغز بر این رفتارها میدهد ما میتوانیم این مطلب را در بحث ها و جدل های گذشته بر عملکردهای حسی لوب میانی تمپورال ببینیم.

چون متخصصان تحت فشار بوده اند بر شهود خود برای بررسی چیزی که حس و حافظه خوانده میشود اعتماد کنند، تفسیرهای متفاوتی را در این موضوع ارائه داده اند. این یافته ها و داده ها بر اساس نتایج ما، در حقیقت همراه با یک مدل یگانه بوده است.
راه حل تیم پژوهش استفاده از پیشرفت های جدید در هوش مصنوعی به نام دید کامپیوتری computer vision بوده است. این عرصه از پیشرفته ترین عرصه ها در هوش مصنوعی است.

(دید کامپیوتری، عرصه ای از هوش مصنوعی است که به کامپیوترها و سیستم ها اجازه میدهد داده های معنی داری را از تصاویر و ویدیوهای دیجیتال، و دیگر داده ها به دست بیاورد و بر اساس آن داده ها کارهایی کند و یا توصیه هایی ارائه دهد.

اگر هوش مصنوعی به کامیپیوترها اجازه میدهد فکر کنند، دید کامپیوتری به آنها اجازه میدهد ببینند، مشاهده کنند و بفهمند.
دید کامپیوتری مشابه دید انسان عمل میکند. دید انسان، مزیت یادگیری در طول زندگی را دارد تا بیاموزد، چیزهای جدای از هم را بشناسد و ببیند چقدر آنها از هم فاصله دارند و آیا آنها حرکت میکنند و یا چیز اشتباهی در تصویر هست یا نه.
دید کامپیوتر به ماشین ها یاد میدهد این وظایف را انجام دهند ولی باید دوربین ها، داده ها و آلگوریتم های آن در زمان کمتر در مقایسه با شبکیه، اعصاب بینایی و قشر بینایی کار کند. چون یک سیستم، آموزش داده می شود تا محصولات را در نظر بگیرد یا دارایی و سرمایه های یک محصول را ببیند میتواند هزاران محصول یا فرایند را در یک دقیقه، تحلیل کند و نقص ها یا موضوعات غیر قابل مشاهده را ببیند و به این ترتیب از توانایی های انسان فراتر میرود.

دید کامپیوتری چگونه کار میکند؟
دید کامپیوتر به داده های زیادی نیاز دارد. این دید، تحلیل هایی از داده را که بر هم انباشته شده است تحلیل میکند تا تمایزها را درک کند و نهایتا تصاویر را بشناسد. برای نمونه برای آنکه کامپیوتر آموزش داده شود لاستیک های ماشین را بشناسد، نیاز دارد مقدار زیادی از تصاویر لاستیک و موضوعات مربوط به لاستیک را داشته باشد تا تفاوت ها را بشناسد و لاستیک و به خصوص موردی را- که بدون نقص است- شناسایی کند.
دو تکنولوژی اساسی به کار میرود تا این کار انجام شود
: یک نوع یادگیری ماشین به نام یادگیری عمیق
و یک شبکه ی عصبی پیچشیکانولوشن convolutional neural network (CNN
یادگیری ماشین از مدل های آلگوریتمی استفاده میکند که به کامپیوتر قدرت میدهد خودش را در مورد زمینه ی داده های بینایی آموزش دهد. اگر داده های کافی به مدل داده شود کامپیوتر بر داده ها نگاه خواهد کرد و به خودش آموزش میدهد تا یک تصویر را از دیگری بازشناسی کند. آلگوریتم ها ماشین را توانمند می کند خودش یاد بگیرد؛ به جای آنکه کسی به آن برنامه بدهد تا تصویر را یاد بگیرد.
CNN به یادگیری ماشین یا مدل یادگیری عمیق، کمک میکند با بریدن تصاویر، به پیکسل هایی که تگ یا نشانه به آنها داده میشود بنگرد و از نشانه ها استفاده میکند تا کانوولوشن را انجام دهد(عملیات ریاضی روی دو عملکرد برای تولید عملکرد سوم) و پیشبینی هایی را در مورد چیزی که تصور میکند انجام میدهد. شبکه ی عصبی، کانولوشن ها را اجرا میکند و درستی پیشبینی های آن را در یک سری بازگویی ها چک میکند تا پیشبینی ها، به نظر درست برسد. بنابراین در حال شناسایی تصاویر به روش انسان ها است.)

به طور خاص تر تیم پژوهش از مدل های محاسباتی استفاده کرده است که می تواند پاسخ های عصبی را در سیستم بینایی نخستی ها(میمون و شامپانزه) پیشبینی کند و این از طریق شبکه های عصبی کانولوشن که برای انجام کاری بهینه شده است(CNN)انجام میشود.

بونن میگوید: این مدل ها در مقایسه با هر مدل- که دانشمندان علوم اعصاب به طور عیان برای این منظور ایجاد کرده اند- به شکل بهتری برای پیشگویی پاسخ های عصبی در سیستم بینایی نخستی ها انجام وظیفه می کند. برای پروژه ی ما این قابل استفاده است زیرا ما را توانمند میکند از این مدل ها به عنوان نمونه ای برای سیستم بینایی انسان استفاده کنیم. استفاده ی از این وسایل، به بونن، این امکان را داد تا آزمون های قبلی را- که توسط هر دو طرف مجادله برای رسیدن به مدارک معتبر بر سر نقش لوب مدیال تمپورال در درک انجام میشود- بررسی مجدد کند.

در ابتدا آنها تحریک ها و داده های رفتاری را از 30 آزمون تایید شده ی قبلی، جمع آوری کردند. سپس با استفاده از محرک های دقیقا مشابه آزمون های اولیه- یعنی تصاویر مشابه، اجزای مشابه و ترتیب مشابه عرضه ی آن- را تعیین کردند تا ببینند چگونه مدل، این کارها را به خوبی انجام میدهد. در پایان بونن عملکرد مدل را به طور مستقیم با رفتار شرکت کنندگان آزمایشگاهی مقایسه کرد.

بونن میگوید: نتایج ما شگفت انگیز بود طی انجام آزمایشات، قالب مدلسازی ما قادر بود رفتار افرادی را تعیین کند- که دچار ضایعه در مدیال تمپورال لوب MTL به دلیل تصادف ، شده بودند. با این همه افراد با MTL سالم می توانستند مدل محاسباتی ما را به شکل خیلی خوبی انجام دهند.

بونن می گوید: این نتایج،MTL را به خوبی به شکلی- که برای مدت طولانی به عنوان مرکز رفتار حسی توصیف شده است- نشان میدهد و ده ها سال عدم قطعیت را برطرف میکند. ولی وقتی از بونن سوال میشود آیا MTL در حس نقش دارد یا نه سکوت میکند در حالی که آن توضیح، کاملا با یافته های ما منطبق است برای ما مهم نیست مردم با چه عباراتی باید این توانایی های وابسته به MTL را توضیح دهند. ما بیشتر علاقه مند هستیم از این روش مدل سازی استفاده کنیم تا بدانیم MTL چگونه از چنین رفتارهایی- که گاهی فریبنده و غیر قابل توضیح هستند- پشتیبانی میکند.

بونن تاکید می کند: تفاوت اصلی بین کار ما و آنچه قبل از ما انجام شده بود یک پیشرفت نظری جدید نیست بلکه روش آن است: ما سیستم هوش مصنوعی را به چالش می کشیم تا مسائل مشابهی را حل کند که در برابر انسان وجود دارد و رفتارهای هوشمند را به طور مستقیم از داده های آزمایشگاهی تولید کند.
کار تیم پژوهش یک مطالعه ی موردی بر محدودیت های معاصر در الگوی اپروچ در علوم اعصاب و راه های پیش رو فراهم میکند: استفاده از وسایل ایده آل و افسانه ای هوش مصنوعی برای فرموله کردن دانش ما از عملکرد عصبی!

بونن پیشنهاد میدهد : با نشان دادن قابلیت استفاده از این اپروچ و الگو در موضوع و زمینه ی بحث رام نشدنی علوم اعصاب ما راهی قدرتمند برای اثبات مدارک فراهم کرده ایم این روش های محاسباتی که از نظر بیولوژیک قابل پذیرش است میتواند به ما کمک کند سیستم های عصبی را فراتر از کورتکس های بینایی متعارف بشناسیم.
برای MTL این مطالعات نه فقط پتانسیل درک رفتارهای مربوط به حافظه را دارد بلکه میتواند روش های بسیار خوب برای کمک به افرادی پیدا کند که از آسیب های مربوط به حافظه مانند بیماری استرس پس از تروما و آسیب، رنج میبرند.

بونن توجه میدهد آلگوریتم هایی- که برای درک این رفتارهای دریافتی وابسته به حافظه مورد نیاز است- به اندازه ی مدل های کامپیوتری بینایی- که او در این مطالعه، ردیف کرده است- توسعه یافته نیستند. مدلهای کامپیوتری پیشرفته هنوز وجود ندارند و باید توسعه پیدا کنند به گونه ای که سیستم های بیولوژیک مشابهی را منعکس کند که از این رفتارها حمایت میکند. با این همه هوش مصنوعی وسایل قدرتمندی را پبشنهاد داده است تا مشاهدات ما را از رفتار حیوانات، فرمول بندی کند و تا حد زیادی درک ما را از مغز توسعه دهد
وقتی بخش پایینی مسیر بینایی VVS کافی نیست، آموزش عمیق، نقش لوب تمپورال مدیال را در حس مشخص میکند. (وقتی دسترسی به بافت زنده در تعیین عملکرد بخش خاصی از مغز محدود است، میتوان از آموزش ماشین برای پیشبینی مسیرها و عملکردها استفاده کرد. آموزش ماشین که مبتنی بر عملکرد بخش های قابل دسترس بافت زنده و عملکرد افراد مورد آزمون است میتواند دست به پیشبینی ها و پیشگویی های زیادی در مورد عمکرد بخش ها و یا عملکردهای غیر قابل دسترس بزند. هرچند این پیشگویی ها صد در صد نیست ولی از حدس و گمان ذهن محدود ما بسیار قدرتمندتر و وسیعتر است.)
خلاصه:
MTL از مجموعه ی رفتارهای مربوط به حافظه حمایت میکند. با این همه نقش آن در فرایندهای حسی زیر فشار مجادله های زیاد بوده است. این بحث بر قشر اطراف بینی perirhinal cortex(PRC) یعنی بخشی از ساختار MTL در آپکس جریان بینایی پایینی ventral visual stream(VVS) تمرکز کرده است.

در اینجا ما از قالب یادگیری عمیق استفاده کردیم- که رفتارهای بینایی را- که با VVS حمایت میشود- تخمین می زند. ما در ابتدا این اپروچ را به صورت گذشته نگر به کار بردیم و 30 مقاله ی تایید شده در مورد آزمون های تشخیص بینایی را مورد پژوهش قرار دادیم: با کنار گذاشتن مجموعه ای از تحریک های غیر تشخیصی، یک ارتباط برجسته بین رفتار PRC آسیب دیده و رفتار VVS مدلسازی شده، وجود داشت و هر کدام به وسیله ی شرکت کنندگان دارای PRC سالم، به خوبی انجام میشد.

ما این نتایج را با آزمون های قبلی مقایسه و همراه کردیم و به طور مستقیم رفتار انسانی با PRC سالم را با یافته های الکتروفیزیولوژیک از VVS میمون مقایسه کردیم. شرکت کنندگان با PRC سالم، بازخوانی سطح بالای بینایی را به خوبی انجام می دهند. این مطالعه با تعیین وضعیت ضایعه، نتایج الکتروفیزیولوژیک و رفتاری در قالب محاسباتی، چالش دهه ها یافته های نامطئن و نامشخص در مورد نقش PRC در ادراک و احساس و حافظه را حل میکند. https://neurosciencenews.com/ann-human-brain-19024/?fbclid=IwAR2SpCkvUNUrIWBa7uVX8UWmcIxtnmLdRg2HJAe5Rz0XVbCayWkexVQM_08


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
وراپامیل در بارداریحس و ادراک قسمت هشتاد و ناز تکامل تا مغز، از مغز تسندرم گیلن باره به دنبال ضایعه ی شبکه لومبوساکرالگربه شرودینگر و تاثیر مشباد و موجآرامش و سکونتمرکز و مدیتیشنخطا در محاسبات چیزی کاملمقابله با کرونا با علم اساکسی توسین و تکامل پیش انجات در راستگوییتاثیر گیاه خواری بر رشد ونقش انتخاب از طرف محیط، ندرمان جدید ام اسمتواضع باشجهل مقدسرژیم غذایی حاوی تخم مرغ وهوش مصنوعی در تفکر خلاق انازوکلسینیاد گرفتن مداوماستفاده از سلول های بنیاسیگار عامل افزایش مرگ ومطبیعت بر اساس هماهنگیپیچیدگی های مغزی در درک زبحثی در مورد نقش کلسیم و آغاز فرایند دانستنتو کز محنت دیگران بی غمیدندان ها را مسواک بزنید تمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار هوش در حال ارتقا ازچرا بیماری های تخریبی مغنقش سجده بر عملکرد مغزدرون قفس یا بیرون از آنجهان کاملی در اطراف ما پررحم مصنوعیهوش عاطفی قسمت اولژنهای حاکم بر انسان و انساصول انجام برخی نرمش ها دسکوت، پر از صدابخش دیگری در وجود انسان هعلایم کمبود ویتامین E را پیشرفت ذهن در خلاقیت استفقر داده ها در هوش مصنوعیالکترومغناطیس شنوایی و هتولید مثل اولین ربات های مرگ انتقال است یا نابود شدی متیل فومارات(زادیوا)(منبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین هماننشانه های گذشته در کیهان نمایش تک نفرهدرگیری مغز در بیماران مبجهش های بیماری زا، معمولارتباط شگفت انگیز مغز انزمان و صبرهیچ چیز، چقدر حقیقی استکنگره بین المللی سردرد دبقا در ازای بیماریسازگاری با محیط بین اجزابرای زندگی سالم، یافتن تعارضه جدید ویروس کرونا سپرورش مغز مینیاتوری انسافال نیکوامیدواری و مغزتوهم بی خداییمشکل از کجاستدانشمندان یک فرضیه رادیکمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاریکی خواهد ترسیدابزار بقای موجود زنده از همه چیز و هیچ چیزنهایت در بی نهایتدست بالای دستجدا کردن ناخالصی هااز نشانه ها و آثار درک شدزندگی سلول در بدن، جدای اهر حرکت خمیده می شود و هر سربازان ما محققا غلبه می کوری گذرای ناشی از موبایبه جای محکوم کردن دیگران برخی درمان های Spinal Muscular Atتاثیر ویتامین دی بر بیماآنچه حس می کنیم، نتیجه ی فراتر از دیوارهای باوراندوه دردی را دوا نمیکندتیوتیکسن داروی ضد جنونمعجزه ی علمداروی تشنجی دربارداریمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتری فلوپرازینابزارهای دفاعی و بقای موذرات کوانتومی زیر اتمی قهمانند سازی در انساننوار عصب و عضلهحقیقت خواب و رویااز تکینگی تا مغز از مغز تزبان فرایند تکاملی برای وقتی ریشه ها عمیقند از چیشناخت و معرفت، و نقش آن دکارهای کوچک، بی ارزش نیسبی شرمیبزرگ شدن تقریبا ناگهانی آیا مغز تا بزرگسالی توسعحس و ادراک قسمت سومقلب و عقلانسان خطرناکترین موجودتکامل تکنولوژیمغز کوانتومیداروی ضد تشنج با قابليت تمولکول ضد پیریتست آر ان اس دز میاستنی گاحیای بینایی نسبی یک بیمرهبر حقیقیهورمون شیرساز یا پرولاکتنیکولا تسلاحافظه و اطلاعات در کجاست از تکینگی تا مغز از مغز تزبان شناسی نوین نیازمند واقعیت چیستشگفتی های زنبور عسلکشف مکانیسم عصبی خوانش پبیماری اضطراب عمومیتفاوت مغز انسان و میمون هآیا احتمال دارد رویا از آخلا، خالی نیستقبرستان ها با بوی شجاعتاوکرلیزوماب داروی جدید شتئوری تکامل امروز در درممغز بزرگ چقدر مفید هست ؟در هم تنیدگی کوانتومی و دمیدان های مغناطیسی قابل تصادف یا قوانین ناشناختهادامه بحث تکامل چشمروح در جهانی دیگر استهوش مصنوعی از عروسک بازی چگونه به سطح بالایی از هوحس و ادراک قسمت 75از تکینگی تا مغز- از مغز سلول های بنیادیواکسن ایرانی کرونا تولیدشباهت های ریشه ای چند بیمگوشه بیماری اتوزومال رسسبیداری و خواب کدام بهتر اتلاش ها برای کشف منابع جدآگاهی فراتر از آگاهیخوش خیالی و خوش بینیلیروپریم داروی ترکیبی ضداینکه به خاطرخودت زندگی تاثیر کلام در آیات کلام بچقدر به چشم اعتماد کنیمدرمان های جدید ALSمانند آب باشتغییرات مغز پس از 40 سالگیروشهای شناسایی قدرت شنواهوش مصنوعی از عروسک بازی نگاه دوبارهورزش هوازی مرتب خیلی به قحس و ادراک قسمت هشتاد و شاز خود رها شوسندرم پیریفورمیسضایعه ی عروقی مخچهگزیده ای از وبینار یا کنفباد غرور و سر پر از نخوت وآرامش(سکوت) stillness و تکاپوتمرکز بر هدفخطا در محاسبات چیزی کاململاحظه های اخلاقی دربارهاکسکاربازپین در درمان تشنخاع ما تا پایین ستون فقرتاثیر گیاه خواری بر رشد ونقش اتصالات بین سلولهای درمان جدید ای ال اس، توفرمجموعه های پر سلولی بدن مجهان فراکتالرژیم غذایی سالم و ضد التههوش مصنوعی در خدمت خلق وحنباید صبر کرد آتش را بعد یاد بگیر فراموش کنیاستفاده از سلول های بنیاسیاهچاله هاطعمه ی شبکه های ارتباط اجپیوند قلب خوک، به فرد دچابحثی در مورد حقیقت فضا و آغاز فصل سرما و دوباره تکتو پیچیده ترین تکنولوژی ده روش موفقیتمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانچرا حیوانات سخن نمی گویننقش غذاها و موجودات دريادرون آشفته ی تو و ظاهر خنجهان پیوستهادغام میان گونه های مختلرحم مصنوعیهوش عاطفی قسمت دهمکفش و کتاباصول توسعه ی یک ذهن کاملسکته مغزیبخشیدن دیگران یعنی آرامشعلایم کمبود ویتامین E را پیشرفتی مستقل از ابزار هفلج نخاعی با الکترودهای الکتروتاکسی(گرایش و حرکتولید یا دریافت علممرگ تصادفیدین اجباریمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین هماننشانه های پروردگار در جهچند نرمش مفید برای کمردردرگیری مغزی در سندرم کووجهش تمدنی عجیب و شگفت انسارتباط شگفت انگیز مغز انزمان واقعیت است یا توهمهیچ وقت خودت را محدود به کنگره بین المللی سردرد دبقای حقیقی در دور ماندن استم با شعار قانون بدترین برخی ملاحظات در تشنج های عدم توقف تکامل در یک انداپرکاری تیروئیدفاکسیبتامیدی به این سوی قبر نیستتوهم تنهاییمشکلات نخاعیدانشمندان ژنی از مغز انسمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاریخ همه چیز را ثبت کردهابزار بقای موجود زنده از همه چیز کهنه میشودنهادینه سازی فرهنگ اختلادستورالعمل مرکز کنترل بیجدایی خطای حسی استاز نظر علم اعصاب یا نرووسزندگی، مدیریت انرژیهرچیز با یک تاب تبدیل به سردرد میگرنکی غایب شدی تا نیازمند دلبه خوبی های دیگران فکرکنبرخی روش های تربیتی کودکصفحه اصلیآنها نمیخواهند دیگران رافرد موفقاندوهگین نباش اگر درب یا تیک و اختلال حرکتیمعجزه ی علم در کنترل کرونداروی جدید ALSمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتری فلوپرازینابعاد و نیازهای تکاملیذرات کوانتومی زیر اتمی قهمجوشی هسته ای، انرژِی بنوار عصب و عضله مهم در تشحقیقت در علم، هرگز نهایی از تکینگی تا مغز از مغز تزبان متغیرویتنام نوعی کرونا ویروس شناخت حقیقت یا آرزوهای گکارهایی بیش از طراحی و گپبی عدالتی در توزیع واکسن بزرگترین خطایی که مردم مآیا همه جنایت ها نتیجه بیحس و ادراک قسمت سی و هشتمقلب یا مغزانسان عامل توقف رشد مغزتکامل جریان همیشگی خلقتمغز آیندگان چگونه است ؟داروی ضد تشنج با قابليت تمولتیپل اسکلروز در زنان تشنچ پانایوتوپولوس تشنج احتیاط در ورزش زانو در خاروی و منیزیم در تقویت استهوش فوق العاده، هر فرد اسنیاز به آموزش مجازی دیجیحافظه و اطلاعات در کجاستاز تکینگی تا مغز از مغز تزبان، نشان دهنده ی سخنگو واقعیت چیستشانس یا نتیجه ی تلاشکشف مکانیسمی پیچیده در ببیماری بیش فعالیتفاوت ها و تمایزها کلید بآیا برای تولید مثل همیشه خلاصه ای از مطالب همایش مقدم زدن و حرکت دید را تغیايندگان چگونه خواهند دیدتئوری تکامل در پیشگیری و مغز بزرگ چالش است یا منفعدر هر سوراخی سر نکنمیدان های کوانتومی خلاتضادهای علمیاداراوون تنها داروی تاییروح رهاییهوش مصنوعی از عروسک بازی چگونه باغبانی باعث کاهش حس و ادراک قسمت 78از تکینگی تا مغز- از مغزتسلول های بنیادی منابع و اواکسن اسپایکوژنشباهت کیهان و مغزگوشت خواری یا گیاه خواریبیست تمرین ساده برای جلوتلاش های جدید در ALSخوشبختی چیستلیس دگرامفتامین یا ویاساینکه خانواده ات سالم باتاثیر کپسول نوروهرب بر ننقش قهوه در سلامتیدرمان های جدید میگرنماه رجبتغییرات آب و هوایی که به روشی برای بهبود هوش عاطفهوش مصنوعی از عروسک بازی نگاهی بر قدرت بینایی دراروشی جدید در درمان قطع نخهوش مصنوعی از عروسک بازی نگاهی بر توانایی اجزاي بورزش هوازی ، بهترین تمریحس و ادراک قسمت پنجماز درخواست ها جدا شوسندرم پیریفورمیسضایعات در عصب زیر زبانیگزارش یک مورد جالب لخته وبار مغز بر دو استخوانآزمون تجربی، راهی برای رتمرکز بر امروزخطای ادراک کارماملاحظات بیهوشی قبل از جراگر فقط مردم میفهمیدند کنخستین تمدن بشریتاثیر گیاه خواری بر رشد ونقش تیروئید در تکامل مغزدرمان جدید سرطانمجرم، گاهی قربانی استجهان قابل مشاهده بخش کوچرژیم غذایی ضد التهابیهوش مصنوعی در خدمت خلق وحنبرو و انرژی مداومیادگیری مهارت های جدید داستفاده از سلول های بنیاسیاهچاله های فضایی منابعظهور امواج مغزی در مغز مصپیوند مغز و سر و چالشهای آغاز مبهم آفرینشتو آرامش و صلحیمدل های ریز مغز مینی بریندهن، بزرگترین سرمایهمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانچرا حجم مغز گونه انسان درنقش غذاها و موجودات دريادروغ نگو به خصوص به خودتجهان پیوستهادغام دو حیطه علوم مغز و رسم عاشق کُشی و شیوهٔ شهرهوش عاطفی قسمت دومکل اقیانوس در یک ذرهاصول سلامت کمرسال سیزده ماههبخشش، عقلانی یا غیر عاقلعلائم عصبی آلزایمر، با اپپوگستفلج بل، فلجی ترسناک که آنالکترودهای کاشتنیتولید پاک و فراوان انرژیمرگی وجود ندارددین، اجباری نیستمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر رو ح و روان بر جسمابزار بقا از نخستین هماننشانه های بیداری روحیچند جهانیدرگیری مغزی در سندرم کووجهشهای مفید و ذکاوتی که دارتباط غیرکلامی بین انسازمان پلانکهیچ کاری نکردن به معنی چیکنترل همجوشی هسته ای با هبلندی در ذهن ما درک بلندیستم، بی پاسخ نیستبرخی مرزهای اخلاق و علوم عدم درکپرتوهای صادر شده از سیاهفاجعه ی جهل مقدسامیدی تازه در درمان سرطاتوهم جداییمشکلات بین دو همسر و برخیدانشمندان پاسخ کوانتومی منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاریخ، اصیل نیست و ساخته ابزار بقای موجود زنده از همه چیز در زمان مناسبچهار میلیارد سال تکامل بدغدغه نتیجه ی نادانی استجریان انرژی در سیستم های از نظر علم اعصاب اراده آززندان ذهنیهز ذره، یک دنیاستسردرد میگرن در کودکانکیهان خود را طراحی میکندبه خودت مغرور نشوبرخی سلولهای عصبی در تلاسوالات پزشکیآنژیوگرافی از مغزفرد یا اندیشهاندام حسی، درک از بخش هایتیکاگرلور داروی ضد انعقامعجزه در هر لحظه زندگیداروی جدید s3 در درمان ام منبع هوشیاری در کجاست؟ قترک امروزابعاد اضافه ی کیهانرفلکس وتری با توضیح دکتر همراه سختی، اسانی هستنوار عصب و عضله تعیین محلحقیقت راستین انسان علم باز تکینگی تا مغز از مغز تزبان مشترک ژنتیکی موجوداویتامین E برای فعالیت صحشناخت درون، شناخت بیرون؛کاربرد روباتهای ريزنانوبیمار 101 ساله، مبتلا به سبزرگترین درد از درون است آیا هوش مصنوعی می تواند نحس و ادراک قسمت سی و ششمقلب دروازه ی ارتباطانسانیت در هم تنیده و متصتکامل داروینی هنوز در حامغز اندامی تشنه ی انرژی اداروی ضد تشنج توپیراماتمواد کوانتومی جدید، ممکنتشنج چیستاحتیاط در تعویض داروهارویا و واقعیتهوش مصنوعی می تواند بر احچیز جدید را بپذیرحافظه ی هوش مصنوعیاز تکینگی تا مغز از مغز تزبان، وسیله شناسایی محیطواقعیت های متفاوتشانس یا تلاشکشف ارتباط جدیدی از ارتببیماری تی تی پیتفاوت ها را به رسمیت بشناآیا بزرگ شدن مغز فقط در دخلاصه ای از درمان های جدیقدرت مردمايا اراده آزاد توهم است یتئوری جدید، ویران کردن گمغز بزرگ چالشهای پیش رودر والنتاین کتاب بدید هممیدان بنیادین اطلاعاتتظاهر خوابیده ی مادهادب برخورد با دیگرانروزه داری متناوب، مغز را هوش مصنوعی از عروسک بازی چگونه تکامل مغزهای کنونیحس و ادراک قسمت 82از تکینگی تا مغز، از مغز سلول های بدن تو پیر نیستنواکسن اسپایکوژن ضد کروناشباهت زیاد بین سلول هاي عگیلگمش باستانی کیستبیش از نیمی از موارد انتقتلاش های جدید در درمان فرخوشبختی دور از رنج های ملا اکراه فی الدیناینترنت بدون فیلتر ماهواتاثیر کپسول نوروهرب بر تنقش مهاجرت در توسعه نسل ادرمان های جدید در بیماری ماپروتیلینتغییرات تکاملی سر انسان روشی جدید در درمان نابینهوش مصنوعی از عروسک بازی نگاهت را بلند کنورزش و میگرنحس و ادراک قسمت پنجاهاز روده تا مغزسندرم پای بی قرارضرورت زدودن افکارگشایش دروازه جدیدی از طربار بزرگ ایستادن بر دو پاآزمون ذهنی گربه ی شرودینتمساح حد واسط میان مغز کوخطای حسممانتین یا آلزیکسا یا اباگر میدانی مصیبت بزرگتر نخستین تصویر از سیاهچالهتاثیر گیاهخواری بر رشد و نقش حفاظتی مولکول جدید ددرمان جدید سرطانمحل درک احساسات روحانیجهان موازی و حجاب هارژیم غذایی ضد دردهوش مصنوعی درمانگر کامپییادگیری هوش مصنوعی، عمیقاستیفن هاوکینگ در مورد هسیاهچاله ها، دارای پرتو ظرف باید پر شود چه با چرک پیوند اندام از حیوانات بإِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَتو افق رویداد جهان هستیمدیون خود ناموجوددو ویژگی انتزاع و قدرت تجمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانچرا خشونت و تعصبنقش غذاها و موجودات دريادریای خداجهان پر از چیزهای اسرار آارتقا و تکامل سنت آفرینش رساناها و ابر رساناها و عهوش عاطفی قسمت سومکلمات بلند نه صدای بلنداضطراب و ترسسانسور از روی قصد بسیاری بدون پیر فلکعلت خواب آلودگی بعد از خوپایان، یک آغاز استفلج خوابالگو نداشتیمتولید اندام با چاپ سه بعدمراحل ارتقای پله پله کیهدیوار همه اش توهم بودمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر روده بر مغزابزار بقا از نخستین هماننظام مثبت زندگیچند جهانیدرگیری اعصاب به علت میتوجهشهای مفید و ذکاوتی که دارتروز یا خوردگی و التهازمان به چه دلیل ایجاد میشهیچ کس مانند تو نگاه نمیککنترل جاذبهبلوغ چیستستون فقرات انسان دو پا جلبرخی نکات از گاید لاین پرعدالت برای من یا برای همهپرتوزایی از جسم سیاهفاصله ها در مکانیک کوانتامگا سه عامل مهم سلامتتوهم جدایی و توهم علممشکلات روانپزشکی پس از سدانشمندان اولین سلول مصنمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتازه های اسکیزوفرنی(جنوابزار بقای موجود زنده از همه چیز در زمان کنونی استچهار ساعت پس از کشتار خوکذهن ما از در هم شکستن منبجریان انرژی در سیستم های از نظر علم اعصاب اراده آززونیسومایدهزینه ای که برای اندیشیدسردرد میگرنی در کودکانکیهانِ هوشیارِ در حال یابه دنبال رستگاری باشبرخی سيناپسها طی تکامل و پیامهای کاربرانآنان که در قله اند هرگز خفرد حساس از نظر عاطفی و بانرژی بی پایان در درون هرتیروفیبان موثر در سکته ی معرفت و شناختداروی جدید لنفوم و لوکمیمنبع هوشیاری در کجاست؟(قترکیب آمار و ژنتیکابعاد بالاتررفتار مانند بردههمراهی میاستنی با برخی سنوبت کودکانحقیقت غیر فیزیکیاز تکینگی تا مغز از مغز تزبان چهار حرفی حیات زمینویتامین E در چه مواد غذایشناسایی تاریخچه ی تکاملیکاربرد روباتهای ريز، در بیمار مرکز تنفس سلولیبسیاری از مجرمان، خودشانآیا هوش مصنوعی زندگی بشرحس و ادراک قسمت سیزدهمقلب روباتیکانسانیت در برابر دیگرانتکامل داروینی هنوز در حامغز انسان ایا طبیعتا تماداروی ضد جنون در درمان تیموجود بی مغزی که می تواندتشنج و حرکات شبه تشنجی قااحساس گذر سریعتر زمانرویا و کابوسهوش مصنوعی و کشف زبان هایچیزی منتظر شناخته شدنحافظه انسان و حافظه ی هوشاز تکینگی تا مغز از مغز تزدودن نقص از هوش مصنوعیواقعیت و مجازشاهکار قرنکشف جمجمه ای درکوه ایرهوبیماری دویکتفاوت های بین زن و مرد فقآیا تکامل و تغییرات ژنتیخم شدن فضا-زمانقدرت و شناخت حقیقتايا اراده آزاد توهم است یتا 20 سال آینده مغز شما به مغز بزرگ و فعال یا مغز کودر یک فراکتال هر نقطه مرکمیدازولام در درمان تشنج تظاهری از ماده است که بیدادراک ما درک ارتعاشی است روزه داری و التهاب زیانبهوش مصنوعی از عروسک بازی چگونه جمعیت های بزرگ شکل حس و ادراک قسمت 87از تکینگی تا مغز، از مغز سلول بنیادی و ای ال اسواکسن دیگر کرونا ساخته ششباهت زیاد بین سلول هاي عگیاه بی عقل به سوی نور میبیشتر کمردردها نیازی به آپومورفین در پارکینسونتلاش های جدید در درمان سرخانه ی تاریکلاموژین داروی ضد اوتیسم؟ایندرالتاثیر کپسول نوروهرب بر سنقش میدان مغناطیسی زمین درمان های جدید سرطانماجرای جهل مقدستغذیه بر ژنها تاثیر دارددرمان های رایج ام اسماجرای عجیب گالیلهثبت و دستکار ی حافظهروشی جدید در درمان سکته مهوش مصنوعی از عروسک بازی چالش هوشیاری و اینکه چرا ورزش بهترین درمان بیش فعحس و ادراک قسمت پنجاه و یاز سایه بگذرسندرم پس از ضربه به سرضرب المثل یونانیپل جویی اصفهانبار سنین ابزار هوشمندی اآزمون ذهنی گربه شرودینگرتنفس هوازی و میتوکندریخطر آلودگی هوامن کسی در ناکسی دریافتم اگر نیروی مغناطیس نباشد نخستین روبات های زنده ی جتاثیر انتخاب از طرف محیط نقش حیاتی تلومر دی ان آ ددرمان دارویی سرطان رحم بمحل درک احساسات روحانی دجهان ما میتواند به اندازراه فراری نیستهوش مصنوعی درخدمت خلق وحیادگرفتن، آغاز حرکت است استیفن هاوکینگ در تفسیر سیاهچاله و تکینگی ابتدایبحثی در مورد عملکرد لوب فعقل مجادله گرپیوند اندام حیوانات به اافت فشار خون ناگهانی در وتو انسانی و انسان، شایستمدیریت اینترنت بر جنگدو بیماری روانی خود بزرگ منابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانچرا در مغز انسان، فرورفتنقش غذاها در کاهش دردهای درک فرد دیگر و رفتارهای اجهان پر از چیزهای جادویی ارتقا یا بازگشت به قبل ازرستگاری محدود به یک راه نهوش عاطفی قسمت ششمکلوزاپین داروی ضد جنوناطلاع رسانی اینترنتیسانسور بر بسیاری از حقایبدون بار گذشتهعماد الدین نسیمی قربانی پاکسازی مغزفلج خواب چیستالگو و عادت را بشکن و در اتولید سلولهای جنسی از سلمرز مرگ و زندگی کجاستدیوار، از ابتدا توهم بودمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر روزه داری بر سلامت ابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیچند جهانی و علمدرب بسته با غیر خود باز مجوانان وطنارزش های وارونهزمان شگفت انگیزهیچ کس حقیقت را درون مغز کندر در بیماریهای التهاببلعیدن ستاره توسط سیاهچاستارگانی قبل از آغاز کیهبرخی نرمش ها برای درد زانعسل طبیعی موثر در کنترل بپرسش و چستجو همیشه باقی افاصله ی همیشگی تصویر سازاما شما از دید خفاش کور هتوهم جسممشکلات روانپزشکی در عقب دانشمندان تغییر میدان مغمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتازه های بیماری پارکینسوابزار بقای موجود زنده از همه چیز، ثبت می شودنون و القلمذهن چند جانبه نیازمند نگجریان انرژی در سیستم های از واقعیت امروز تا حقیقتزونا به وسیله ویروس ابله هزینه سنگین انسان در ازاسردرد و علتهای آنکیست هیداتید مغزبه زودی شبکه مغزی به جای برداشت مغز ما از گذر زمانسایتهای دیگرآنزیم تولید انرژی در سلوفردا را نمیدانیمانرژی تاریکتکنولوژی های جدید و حالتمغز فکر میکند مرگ برای دیداروی جدید میاستنی گراویمنبع خواب و رویاترکیب حیوان و انساناتفاق و تصادفرفتار وابسته به شکلهمراهی نوعی سردرد میگرنینور از عمق تاریکیحقیقت غیر قابل شناختاز تکینگی تا مغز از مغز تزبان نیاز تکاملی استویتامین کاشناسایی سلول های ایمنی اکاش شرف اجباری بود یا حتیبیماری لبر و نابینایی آنبسیاری از بیماری های جدیآیا هوش ارثی دریافتی از پحس و ادراک قسمت ششمقلب را نشکنانسان، گونه ای پر از تضادتکامل داروینی هنوز در حامغز انسان برای ایجاد تمددارویی خلط آورموجودات مقهور ژنها هستندتشنج عدم توازن بین نورون احساسات کاذبرویا و خبر از آیندههوش مصنوعی یا حماقت طبیعچیزی خارج از مغزهای ما نیحباب های کیهانی تو در تواز تکینگی تا مغز از مغز تسفر فقط مادی نیستواقعیت و انعکاسشاهکار شش گوشکشف جدید تلسکوپ جیمز وببیماری دیستروفی میوتونیتفاوت های تکاملی در مغز وآیا جنین انسان، هوشمندی خونریزی مغز در سندرم کووقدرت کنترل خودای نعمت من در زندگیمتا بحر یفعل ما یشامغز بزرگترین مصرف کننده در کمتر از چند ماه سوش جدمکان زمان یا حافظه زمانتعویض دارو در تشنجروزه داری و بیمار ی ام اس هوش مصنوعی از عروسک بازی چگونه جمعیت های بزرگ شکل حس و ادراک قسمت چهلاز تکینگی تا مغز، از مغز سلول بنیادین از مخاط بینواکسن دیگری ضد کرونا از دشجاعت و ترسگیاه خواری و گوشت خوار کدبا هوش مصنوعی خودکار روبآپومورفین در پارکینسونتلاش های جدید شرکت نورالخانواده پایدارلایو دوم دکتر سید سلمان فایا کوچک شدن مغزانسان التاثیر کپسول نوروهرب بر سنقش محیط زندگی و مهاجرت ددرمان های علامتی در ام اسماده ی تاریکثبت امواج الکتریکی در عصريتوکسيمب در درمان ام اسهوش مصنوعی از عروسک تا کمچالش هوشیاری و اینکه چرا ورزش در کمر دردحس و ادراک قسمت پنجاه و داز علم جز اندکی به شما داسندرم جدایی مغزضربه مغزی در تصادف رانندپل خواجو اصفهانبارداری بدون رحمآزادی عقیده، آرمانی که تتنفس هوازی و میتوکندریخطرات هوش مصنوعیمن پر از تلخیماگر نعمت فراموشی نبود بسنرمش های مفید برای درد زانقش خرچنگ های نعل اسبی دردرمان زخم دیابتی با تکنومحدودیت چقدر موثر استجهان مادی، تجلی فضا در ذهراه نجاتهوش مصنوعی ساخته هوش طبییادآوری خواب و رویااستخوان های کشف شده، ممکسیاهچاله ی منفرد یا سیاهبحثی درباره هوش و تفاوتهعقل سالمپیوند سر آیا ممکن استافت هوشیاری به دنبال کاهتو با همه چیز در پیوندیمداخله ی زیانبار انساندو بار در هفته ماهی مصرف منابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانچرا ذرات بنیادی معمولاً نقشه مغزی هر فرد منحصر بهدرک نیازمند شناخت خویش اجهان دارای برنامهارتوکين تراپی روشی جديد رشته نوروایمونولوژی و نقهوش عاطفی بیشتر در زنانکلید نزدیک و نگاه تو بر فاطلاعات حسی ما از جهان، چساهچاله ها تبخیر نمیشودبدون زمان، ماده ای وجود نعوامل موثر در پیدایش زباپارادوکس ها در علمفلج دوطرفه عصب 6 چشمالگوی بنیادین و هوشیاریتولترودینمرز بین انسان و حیوان کجادید تو همیشه محدود به مقدمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر روغن رزماری استنشاابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیچند روش ساده برای موفقیتدرختان چگونه بر تشکیل ابجوانان وطنارزش های حقیقی ارزش های غزمزمه ات مانده در گوشمهیچ اندر هیچکندر علیه سرطانبنی عباس، ننگی بر تاریخسخن نیکو مانند درخت نیکوبرخی نرمش ها برای زانوعشق درونی به یگانگی خلقتپرسشگری نامحدودفتون های زیستیامروز دانش ژنتیک هیچ ابهتوهمات و شناخت حقیقتمشاهده گر جدای از شیء مشادانشمندان روش هاي جدیدی منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتازه های درمان ام اسابزار بقای موجود زنده از همه ی سردردها بی خطر نیستنوآوری ای شگفت انگیز دانذهن هوشیار در پس ماده ی مجراحی گردن همیشه برای دیاز کجا آمده ام و به کجا میزیان غذاهای پرچربهزاران سال چشم های بینا وسردرد به دلیل مصرف زیاد مکیست کلوئید بطن سومبه زیر پای خود نگاه نکن ببرداشتت از جهان رو زیاد آواز خواندن در قفس، نشانفرزندان زمان خودانرژی تاریک که ما نمی توتکنولوژی و پیشرفتمغز قلبداروی جدید آلزایمرمنتظر نمان چیزی نور را بهترازودوناتوبان اطلاعات و پلِ بینرفتار اجتماعی انسان، حاصهندسه ی پایه اینور درونحقیقت، آن چیزی نیست که جلاز تکینگی تا مغز از مغز تزبان و کلمه حتی برای کسانویتامین کا و استخوانشواهدی از نوع جدیدی از حاکتاب گران و پرهزینه شد ولبیماری میاستنی گراویسبسیاری از بیماری های جدیآیا هوش سریعی که بدون احسحس و ادراک قسمت شصت و هشتقوی تر باشانعطاف پذیری مکانیسمی علتکامل داروینی هنوز در حامغز انسان برای شادمانی طدارویی ضد بیش فعالی سیستمورد نادر همپوشانی دو بیتشویق خواندن به کودکاناخلاق و علوم اعصابرویا بخشی حقیقی از زندگی هوش مصنوعی گوگل به کمک تشچیزی شبیه نور تو نیستحباب هایی تو در تواز تکینگی تا مغز از مغز تسفر نامه سفر به بم و جنوب واقعیت تقویت شدهشاید گوشی و چشمی، آماده شکشتن عقیده ممکن نیستبیماری سلیاکتفاوت های زبانی سرمنشا تآیا جهان ذهن و افکار ما مخواندن ، یکی از شستشو دهنقدرت انسان در نگاه به ابعای همه ی وجود منتاول کف پا و حقیقتمغز حریص برای خون، کلید تدر آرزوهایت مداومت داشتهمکانیک کوانتومی بی معنی تعامل انسان و هوش مصنوعیروزه داری سلول های بنیادهوش مصنوعی از عروسک بازی چگونه حافظه را قویتر کنیحس و ادراک قسمت چهل و هفتاز تکینگی تا مغز، از مغز سلول عصبی شاهکار انطباق واکسن سرطانشرکت نورالینک ویدیویی ازگیرنده باید سازگار با پیبا هر چیزی که نفس می کشد مآب زندگی است قسمت چهارمتلاش هایی در بیماران قطع خار و گللبخند بزن شاید صبح فردا زایا این جمله درست است کسیتاثیر کتامین در درمان پانقش مرکز تنفس سلولی در بیایا ابزار هوشمندی یا مغز تاثیر گیاه خواری بر رشد ونقش نگاه از پایین یا نگاهدرمان ژنتیکی برای نوآوریماده ی خالیجلو رفتن یا عقبگردریه زغالیهوش مصنوعی از عروسک تا کمچالش هوشیاری و اینکه چرا وزن حقیقی معرفت و شناختحس و ادراک قسمت پنجاه و سازدواج های بین گونه ای، رسندرم دزدی ساب کلاوینضررهای مصرف شکر و قند بر پلاسمای غالببازگشایی مجدد مطب دکتر سآزار دیگری، آزار خود استتنفس بدون اکسیژندفاع از پیامبرمن بی من، بهتر یاد میگیرماگر نعمت فراموشی نبود بسنرمش های مفید در سرگیجهنقش داروهاي مختلف معروف درمان ساده ی روماتیسممحدودیت های حافظه و حافظجهان مرئی و نامرئیراه های جدید برای قضاوت رهوش مصنوعی، اتفاقات و تحیاری خدا نزدیک استاستروژن مانند سپر زنان دسیاهچاله ی تولید کنندهبحثی درباره هوش و تفاوتهعقلانیت بدون تغییرپیوند سر، یکی از راه حلهاافتخار انسانتو با باورهایت کنترل میشمدارک ژنتیکی چگونه انساندو برابر شدن خطر مرگ و میمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانچراروياها را به یاد نمی آنقشه های مغزی جدید با جزیدرک و احساسجهان در حال نوسان و چرخشارتباط میکروب روده و پاررشد مغز فرایندی پیچیده اهوش عاطفی در زنان بیشتر اکلام و زبان، گنجینه ای بساطلاعاتی عمومی در مورد مسایه ی هوشیاریبرنامه و ساختار پیچیده معوامل ایجاد لغت انسانی و پاسخ گیاهان در زمان خوردفن آوری های جدید علیه شناالگوبرداری از طبیعتتومورها و التهاب مغزی عامرز جدید جستجو و اکتشاف، دیدن خدا در همه چیزمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر رژیم گیاه خواری بر ابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیچندین ماده غذایی که مانندرختان اشعار زمینجواب دانشمند سوال کننده ارزش حقیقی زبان قسمت اولزنان باهوش ترهیچگاه از فشار و شکست نترکوچ از محیط نامناسببه قفس های سیاهت ننازسخن و سکوتبرخی نرمش های گردنعشق، شلوغ کردن نیستآلودگی هوا چالش قرن جدیدفروتنی معرفتیانفجار و توقف تکاملی نشاتوکل بر خدامشاهده آینده از روی مشاهدانشمندان روشی برای تبدیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتبدیل پلاستیک به کربن و سابزار بقای موجود زنده از همه جا خیر بکارنوار مغز مشاهده ی غیر مستذهن و شیمی بدنجستجوی متن و تصویر به صوراز کسی که یک کتاب خوانده زیباترین چیز در پیر شدنهستي مادي ای که ما کوچکترسردرد تنشنکپسول ژری لاکتبه سیاهی عادت نکنیمبررسي علل احتمالي تغيير آینه در اینهفرضیه ای جدید توضیح میدهانرژی خلا ممکن استتکنولوژی جدید که سلول هامغز ما کوچکتر از نیم نقطهداروی جدید ای ال اسمنتظر زمان ایده آل نشوترازودوناتوسوکسیمایدرقیبی قدرتمند در برابر مهندسه ی رایج کیهاننوروفیبروماتوزحقایق ممکن و غیر ممکناز تکینگی تا مغز از مغز تزبان و بیان نتیجه ساختماویتامین کا در سبزیجاتشواهدی از دنیسوان(شبه نئکتاب زیست شناسی باوربیماری های میتوکندریبشکه ای که ته نداره پر نمآیا هشیاری کوانتومی وجودحس و ادراک قسمت شصت و دوقیچی ژنتیکیاهرام مصر از شگفتی های جهتکامل زبانمغز انسان برای شادمانی طداستانها و مفاهیمی اشتباموسیقی نوتشخیص ژنتیکی آتروفی های اخلاق پایه تکامل و فرهنگرویا تخیل یا واقعیتهوش مصنوعی گوگل به کمک تشنکاتی در مورد تشنجحد و مرزها توهم ذهن ماستاز تکینگی تا مغز از مغز تسفر به مریخ در 39 روزواقعیت خلا و وجود و درک مشاید درست نباشدگل خاردار، زیباستبیماری ضعف عضلات نزدیک بتفاوت ایستایی و تکاپوآیا جهش های ژنتیکی، ویروخواب زمستانی سلول های سرقدرت ذهنای آنکه نامش درمان و یادشتابوهای ذهنیمغز در تنهایی آسیب میبیندر آسمان هدیه های نادیدنمکانیزمهای دفاعی در برابتعامل انسان با هوش مصنوعروزهای بد باقی نمیماندهوش مصنوعی از عروسک بازی نگاه من، نگاه تو و یا حقیحس و ادراک قسمت چهل و هشتاز تکینگی تا مغز، از مغز سلول عصبی، در محل خاص خودواکسن سرطانشربت ضد خلطگالکانزوماب، دارویی جدیبا آتش، بازی نکن و بعد از آب زندگی است قسمت هفتمتلاشی برای درمان قطع نخاخارق العاده و استثنایی بلحظات خوش با کودکانایا بیماری ام اس (مولتیپتاثیر گیاه خواری بر رشد ونقش نظام غذایی در تکامل مدرمان پوکی استخوانماده ای ضد التهابیجلوتر را دیدنریواستیگمینهوش مصنوعی از عروسک تا کمچالش هوشیاری و اینکه چرا وزوز گوشحس و ادراک قسمت پنجاه و شاسکلت خارجی در درمان اختسندرم سردرد به دلیل افت فضررهای شکر بر سلامت مغزپمبرولیزوماب در بیماری چبازگشت از آثار به سوی خداآسيب میکروواسکولاریا آستنها مانع در زندگی موارد دفاع در برابر تغییر ساختمننژیتتاثیر احتمالی عصاره تغلیاگر با مطالعه فیزیک کواننرمش های موثر در کمردردنقش درختان در تکاملدرمان سرگیجه بدون نیاز بمحدودیت درک انسانجهان مشارکتیراه های جدید برای قضاوت رهوش احساسیژن همه چیز نیستاسرار آفرینش در موجسیاره ی ابلهانبحثی درباره هوش و تفاوتهعقیده ی بی عملپیوندهای پیچیده با تغییرافراد آغاز حرکت خودشان رتو باید نیکان را به دست بمروری بر تشنج و درمان هایدو برابر شدن خطر مرگ و میمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانچراروياها را به یاد نمی آنقشه با واقعیت متفاوت اسدرک کنیم ما همه یکی هستیمجهان در حال ایجاد و ارتقاارتباط ماده و انرژیرشد مغز علت تمایل انسان بهوش عاطفی در زنان بیشتر اکلام، در تحولی شگفت آور باطلاعاتی عمومی در مورد مسایه را اصالت دادن، جز فربرنامه ی مسلط ژنها در اختعواملی که برای ظهور لغت اپختگی پس از چهل سالگي به فناوری هوش مصنوعی نحوه خالتهاب شریان تمپورالتومورهای نخاعیمرزهای حقیقی یا مرزهای تدیدگاه نارسای دوگانه ی ممنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر رژیم گیاه خواری بر ابزار بقا از نخستین هماننظریه ی ریسمانچندجهانیدرد و درسجواب سنگ اندازیارزش حقیقی زبان قسمت دومزنجیرها را ما باید پاره کهیپرپاراتیروئیدیسمکوچک شدن مغز از نئاندرتابه مغز خزندگان خودت اجازسخن پاک و ثابتبرخی یونها و مولکول های معصب حقوق نورولووآلودگی هوا و ویروس کرونافروتنی و غرورانقراض را انتخاب نکنیدتوپیراماتمشاهدات آمیخته با اشتباهدانش، قفل ذهن را باز میکنمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتبدیل تراکت صوتی مصنوعی ابزار بقای موجود زنده از همیشه چیزی برای تنهایی دنوار مغز با توضیح دکتر فاذهن تو همیشه به چیزی اعتقجستجوی هوشیاری در مغز مااز آغاز خلقت تا نگاه انسازیباترین چیز در افزایش سهستی ما پس از شروعی چگال سردرد سکه ایکامپیوتر سایبورگبه سخن توجه کن نه گویندهبررسی مغز با امواج مادون آیندهفساد اقتصادی سیتماتیک درانرژِی برای ایجاد اضطرابتکنولوژی جدید که سلول هامغز مانند تلفن استداروی جدید برای میاستنی منحنی که ارتباط بین معرفتراشه مغز بدون واسطه ی داتصال مغز و کامپیوتررموزی از نخستین تمدن بشرهندسه بنیادیننورون هاي مصنوعی می توانحل مشکلاز تکینگی تا مغز از مغز تزبان و بیان، در سایه پیشرویتامین بی 12 در درمان دردشیشه ی بازالتی و سیلیکونکتاب طبیعت در قالب هندسهبیماری های مغز و اعصاب و بشریت از یک پدر و مادر نیآیا واکنش های یاد گرفته وحس و ادراک قسمت شصت و ششقیچی ژنتیکی تهدید یا فرصاولویت بندی ها کجاستتکامل زبانمغز انسان رو به کوچک تر شدخالت در ساختار ژنهاموسیقی هنر مایع استتشخیص آلزایمر سالها قبل اختلاف خانوادگی را حل کنرویا حقی از طرف خداهوش مصنوعی الفاگوچگونه مولکول های دی ان ایحریص نباشاز تکینگی تا مغز از مغز تسفر تجهیزات ناسا به مریخ والزارتان داروی ضد فشار شایسته نیست در جیب خود قرگل درون گلدانبیماریهای تحلیل عضلانی اتفاوت ارباب و رهبر حقیقیآیا جهش ژنتیکی و تنظیم اجخواب سالم عامل سلامتیقدرت عشقایمپلانت مغزیتاثیر فکر بر سلامتمغز را از روی امواج بشناسدر آستانه ی موج پنجم کوویما انسانها چه اندازه نزدتعداد کلی ذهن ها در جهان روزهای سختهوش مصنوعی از عروسک بازی نگاه مادی غیر علمی استحس و ادراک قسمت چهل و دوماز تکامل تا مغز از مغز تا سلولهای ایمنی القا کنندهواکسن ضد اعتیادشش مرحله تکامل چشمگام کوچک ولی تاثیرگذاربا تعمق در اسرار ابدیت و آب زندگی است قسمت اولتلاشی تازه برای گشودن معخبر مهم تلسکوپ هابللرزش ناشی از اسیب به عصبخدا موجود استلرزش عضله یا فاسیکولاسیوایا بدون زبان میتوانیم تتاثیر گیاه خواری بر رشد ونقش نظریه تکامل در شناسادرمان پوکی استخوانماده، چیزی نیستجمجمه انسان های اولیهریاضیات یک حس جدید استهوش مصنوعی از عروسک تا کمچالش کمبود اندام برای پیوسواس، بیماری استاسکار، لگوی هوشمندسوپاپ ها یا ترانزیستورهاضعیف و قویپنج اکتشاف شگفت آور در موبازگشت به ریشه های تکاملآسیب ها ناشی از آلودگی هوتنها در برابر جهاندقیق ترین تصاویر از مغز امنابع انرژي پاک سرچشمه حتاثیر ترکیبات استاتین (ساگر تلاش انسان امروز برانرمشهای مهم برای تقویت عنقش ذهن و شناخت در حوادث درمان سرگیجه بدون نیاز بمخچه فراتر از حفظ تعادلجهان معناراه پیروزی در زندگی چیستهوش احساسیژن همه چیز نیستاسرار بازسازی اندام هاسیاره ابلهانبحثی درباره هوش و تفاوتهعلم و ادراک فقط مشاهده ی پیوندی که فراتر از امکانافراد بی دلیل دوستدار تو تو برای خزیدن خلق نشده ایمرکز هوشیاری، روح یا بدن دو داروی جدید برای میاستمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانچراغ های متفاوت و نور یکسنقص های سیستمی ایمنیدرک احساسات و تفکرات دیگجهان ریز و درشتارتباط متقابل با همه ی حیرشد در سختی استهوشمندی کیهانکلرال هیدرات برای خواباناعتقاد اشتباه، نتیجه ی نساخت سلول عصبی حتی پس از برندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۱عوارض ازدواج و بچه دار شدپدیده خاموش روشن در پارکفواید روزه داری متناوبامواجی که به وسیله ی ماشیتومورهای ستون فقراتمزایای شکلات تلخ برای سلدژا وو یا اشنا پنداریمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر رژیم گیاه خواری بر ابزار بقا از نخستین هماننظریه تکامل در درمان بیمنه ناامیدی بلکه ارتقادرد باسن و پا به دلیل کاهجوسازی مدرنارزش حقیقی زبان قسمت سومزندگی فعال و مثبت روند آلهاوکينگ پیش از مرگش رسالکوچکی قلببه نقاش بنگرسختی ها رفتنی استبرخی اثرات مضر ویتامین دعصب سیاتیکآلودگی هوا و پارکینسونفرگشت و تکامل تصادفی محض انواع سکته های مغزیتوانایی مغز و دیگر اجزای مطالبه ی حق خوددانش، یک انسان را ناسازگمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتبدیل سلولهای محافط به سابزار بقای موجود زنده از همیشه چشمی مراقب و نگهبانوار مغز ترجمه رخدادهای ذهن خود را مشغول هماهنگیحفره در مغزاز انفجار بزرگ تا انفجار زیر فشار کووید چه باید کرهشت توصیه برای کاستن از دسردرد عروقی میگرنکاهش مرگ و میر ناشی از اببهبود حافظه پس از رخدادهبررسی و اپروچ جدید بر بیمآینده ی انسان در فراتر ازفشار و قدرتانسولینتکینگیمغز مادران و کودکان در زمداروی جدید برای کاهش وزنمنشأ اطلاعات و آموخته ها تراشه ها روی مغزاثر مضر مصرف طولانی مدت ررمز و رازهای ارتباط غیر کهندسه در پایه ی همه ی واکنورون های ردیاب حافظهحلقه های اسرارآمیزاز تکینگی تا مغز از مغز تزبان و تکلم برخی بیماریهویتامین بی هفدهشکل های متفاوت پروتئین هکتاب، سفری به تاریخبیماری وسواسبعد پنجمآیا یک، وجود داردحس و ادراک سی و هفتمقانون مندی نقشه ژنتیکی ماولین قدم شناخت نقص های ختکامل زبان انسان از پیشیمغز انسان رو به کوچکتر شددر میان تاریکی و روشناییمیهمانهای ناخوانده عامل تشخیص ایدزاختلال خواب فرد را مستعد رویاها از مغز است یا ناخوهوش مصنوعی از عروسک های بچگونه میتوان با قانون جنحرکات چشم، ترجمه کننده ی از تکینگی تا مغز از مغز تسفر دشوار اکتشافواکنش های ناخودآگاه و تقشادی، پاداش انجام وظیفهگل زندگیبیماری، رساله ای برای سلتفاوتهای جنسیتی راهی براآیا خداباوری محصول تکاملخواب سالم عامل سلامتی و یقضاوت ممنوعایمپلانت مغزی و کنترل دو تاثیر مشاهده بر واقعیت بمغز زنان جوانتر از مغز مردر درمان بیماری مولتیپل ما انسانها چه اندازه نزدتعذیه ی ذهنروش مقابله مغز با محدودیهوش مصنوعی از عروسک بازی نگاه محدود و تک جانبه، مشحس و ادراک قسمت چهل و سوماز تکامل تا مغز، از مغز تسلولهای بنیادی مصنوعی درواکسن علیه سرطانششمین کنگره بین المللی سگامی در درمان بیماریهای با خودت نجنگآب زندگی است قسمت دومتلاشی جدید در درمان ام اسخدا نور آسمان ها و زمین الزوم گذر انسان از حدها و ایا تکامل هدفمند استتاثیر گیاه خواری بر رشد ونقش هورمون های تیروئید ددرمان آرتروز با ورزش موضماده، چیزی بیش از یک خلا جنین مصنوعیریتوکسیمابهوش مصنوعی از عروسک تا کمچالش دیدگاه های سنتی در بیک پیام منفرد نورون مغزی اساس انسان اندیشه و باور سوپاپ ها یا ترانزیستورهاطلوع و حقیقتپول و شادیبازخورد یا فیدبکآسیب روانی شبکه های اجتمتنهاییدل به دریا بزنمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر تغذیه بر سلامت روااگر خواهان پیروزی هستیچرا ماشین باید نتایج را پنقش روی و منیزیم در سلامتدرمان سرگیجه بدون دارومخچه ، فراتر از حفظ تعادلجهان هوشمندراه انسان شدن، راه رفتن وهوش بشری تهدید برای بشریژن هوش و ساختارهای حیاتی اصفهان زیباسیاره ابلهانبحثی درباره هوش و تفاوتهعلم و روحپیوستگی همه ی اجزای جهانافزایش قدرت ادراکات و حستو تغییر و تحولیمرکز حافظه کجاستدو سوی واقعیتمنابع بی نهایت انرژی در دتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین هماننزاع بین جهل و علم رو به پنقص در تشخیص هیجانات عامدرک تصویر و زبان های مخلتجهان شگفت انگیزارتباط چاقی و کاهش قدرت برشد، رسیدن به یک هدف نیستهوشیاری و وجودکم کردن کالری روشی سودمناعتماد به خودساخت شبکه عصبی مصنوعی با برین نت به جای اینترنتعید نوروز مبارکپروژه ی ژنوم انسانیفیلمی بسیار جالب از تغییامیوتروفیک لترال اسکلروتوهم فضای خالیمسمومیت دانش آموزان بی گدژاوو یا آشناپنداریمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر رژیم گیاهخواری بر ابزار بقا از نخستین هماننظریه تکامل در درمان بیمنه به اعدامدرد زانو همیشه نیاز به جرجامعه ی آسمانیارزش خود را چگونه میشناسزندگی هوشمند در خارج از زهاوکينگ پیش از مرگش رسالکوچکترین چیز یک معجزه اسبه نقاش بنگرسرنوشتبرخی اختلالات عصبی مثانهعضلانی که طی سخن گفتن چقدآلزایمرفراموش کارها باهوش تر هسانیس بی کسانتوازن مهمتر از فعالیت زیمطالبی در مورد تشنجدائما بخوانمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتبر را بردارابزار بقای موجود زنده از همیشه اطمینان تو بر خدا بنوار مغز در فراموشی هاذهن سالمحق انتخاباز بار خود بکاه تا پرواز زیرفون داروی ضد ام اسو هر کس تقوای خدا پیشه کنسرطان کمیت گراییکاهش التهاب ناشی از بیمابهداشت خواببررسی ژنها در تشخیص بیماآینده ی علم و فیزیک در60 ثحس و ادراک قسمت بیست و چهفضا و ذهن بازانسولین هوشمندتکامل فردی یا اجتماعیمغز چون ابزار هوش است دلیداروی جدید برای ای ال اسمنشاء کوانتومی هوشیاری اتراشه ی هوش مصنوعی در مغزاثرات فشار روحی شدیدرمز گشایی از اتصالات مغزهندسه زبانِ زمان استنوروپلاستیسیتی چیستحمله ویروس کرونا به مغزاز تکینگی تا مغز از مغز تزبان و شناخت حقیقت قسمت چویتامین دی گنجینه ای بزرشکل پنجم مادهکتابخانهبیماری کروتز فیلد جاکوببعد از کروناآیا کیهان می تواند یک شبیحس و ادراک- قسمت پنجاه و قانون گذاری و تکاملاولین مورد PML به دنبال تکتکامل ساختار رگهای مغزی مغز ایندگان چگونه استدر مانهای کمر دردمیوتونیک دیستروفیتصویر خورشید یا خود خورشاختلال در شناسایی حروف و رویاهای پر رمز و حیرتی درهوش مصنوعی از عروسک های بچگونه مغز ما، موسیقی را پحرکت چرخشی و دائمی کیهاناز تکینگی تا مغز از مغز تسفرنامه سفر به بم و جنوب واکنش به حس جدیدشب سیاه سحر شودگلوله ی ساچمه ایبیندیشتقلید مرحله ای نسبتا پیشآیا دلفین ها می تواند از خواب عامل دسته بندی و حفطقطار پیشرفتایمپلانت مغزی کمک میکند تاثیر نگاه ناظر هوشیار بمغزهای کوچک بی احساسدر سال حدود 7 میلیون نفر ما اکنون میدانیم فضا خالتغییرروش های صرفه جویی در ایجاهوش مصنوعی از عروسک بازی نگاه کلی نگرحس و ادراک قسمت نهماز تکامل تا مغز، از مغز تسلام تا روشناییواکسنی با تاثیر دوگانه اصبور باشگامی در درمان بیماریهای با خدا باشآب زندگی است قسمت سومتمایل زیاد به خوردن بستنآب، زندگی است(قسمت پنجم)تمایز یا کشف یگانگیخدا بخشنده است پس تو هم بلزوم سازگاری قانون مجازاایجاد احساساتتاثیر گیاه خواری بر رشد ونقش هورمون زنانه استروژندرمان ام اس(مولتیپل اسکلماست مالیجنگ هفتاد و دو ملت همه را ریسدیپلام تنها داروی تایهوش مصنوعی از عروسک تا کمچاالش ها در تعیین منبع هویک پیشنهاد خوب برای آسان استفاده از مغز، وزن را کمسوپاپ ها یا ترانزیستورهاطلای سیاهپول و عقیدهبازسازي مغز و نخاع چالشی آسیب عصب پا به دنبال اعتیتنهایی رمز نوآوری استدلایلی که نشان میدهد ما بمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر حرکات چشم بر امواج اپل ویژن پرو در تشخیص بیمچرا مردم با زندگی میجنگننقش روزه داری در سالم و جدرمان سرطان با امواج صوتمخچه ابزاري که وظیفه آن فجهان هوشیارراه بی شکستهوش در طبیعتژن یا نقشه توسعه مغز و نقاصل بازخوردسیب یکسان و دیدگاه های متبحثی درباره احساسات متفاعلم اپی ژنتیک دریچه ای بهپیام های ناشناخته بر مغز افزایش مرگ و میر سندرم کوتو جهانی هستی که خودش را مرکز حافظه کجاستدولت یا گروهکمنابع جدید انرژیتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین هماننزاع بین علم و نادانی رو نقطه ی رسیدن به قلهدرک حقیقت نردبان و مسیری جهانی که نه با یک رخداد و ارتباط هوش ساختار مغز و ژز گهواره تا گورهوشیاری و افسردگیکمالگرایی دشمن پیشرفتاعتماد به خودساخت شبکه عصبی با الفبای برای یک زندگی معمولیعامل کلیدی در کنترل کارآپروژه ی ژنوم انسانیفیروز نادریامید نیکو داشته باش تا آنتوهم فضای خالی یا توهم فضمسمومیت دانش آموزان، قمادگرگونی های نژادی و تغییمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر رژِیم غذایی بر میگابزار بقا از نخستین هماننظریه تکامل در درمان بیمنه به اعدامدردهای سال گذشته فراموش جاودانگی مصنوعیاز فرد ایستا و متعصب بگذرزندگی و داراییهدف یکسان و مسیرهای مختلکووید نوزده و خطر بیماری به نادیدنی ایمان بیاورسریع دویدن مهم نیستبرخی اصول سلامت کمرغم بی پایانآملودیپین داروی ضد فشار فراموشی همیشه هم بد نیستانگشت ماشه ایتوسعه هوش مصنوعی قادر اسمطالعه ای بیان میکند اهدداروهای مصرفی در ام اسمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتحریک عمقی مغزابزار بقای موجود زنده از همیشه به آنچه داری، خوشننوار مغز در تشخیص بیماری حقیقت قربانی نزاع بین بی از بحث های کنونی در ویروسزیرک ترین مردموفور و فراوانیسرعت فکر کردن چگونه استکاهش حافظه هرچند فرایندیبوزون هیگز چیستبررسی بیماری التهابی رودآینده با ترس جمع نمیشودحس و ادراک قسمت بیست و یکفضای قلب منبع نبوغ استانسان قدیم در شبه جزیره عتکامل مادی تا ابزار هوشممغز چگونه صداها را فیلتر داروی جدید برای دیابتمهمان ناخواندهتراشه ی بیولوژِیکاثرات مفید قهوهرمز پیشرفت تواضع است نه طهندسه، نمایشی از حقیقتنوروز مبارکحمایت از طبیعتاز تکینگی تا مغز از مغز تزبان و شناخت حقیقت قسمت اویروس مصنوعیشکرگزار هر چیزی باش که داکجای مغز مسئول پردازش تجبیماری گیلن باره و بیماربعد از کروناآیا گذشته، امروز وآینده حس و ادراک- قسمت بیست و پقانون جنگلاولین مورد پیوند سر در انتکامل شناخت انسان با کشفمغز ابزار بقای برتر مادیدر محل کار ارزش خودت را بمیگرن و پروتئین مرتبط با تصویر در هم تنیدگی کوانتاختلال در شناسایی حروف و رویای شفافهوش مصنوعی از عروسک های بچگونه مغز پیش انسان یا همحس متفاوتاز تکینگی تا مغز از مغز تسفرنامه سفر به بم و جنوب واکسن های شرکت فایزر آمرشبیه سازی میلیون ها جهان گلوئونبیهوش کردن در جراحی و بیمتقلید از روی طبیعتآیا دلفین ها میتوانند باخودآگاهی و هوشیاريقطره قطرهایمپلانت نخاعی میتواند دتاثیر نگاه و مشاهده ناظر مغز، فقط گیرندهدر عید نوروز مراقب تصادف ما از اینجا نخواهیم رفتتغییر الگوی رشد مغزی با زروش هایی برای کم کردن اضطهوش مصنوعی از عروسک بازی نگاه انسان محدود به ادراحس و ادراک قسمت چهارماز تکامل تا مغز، از مغز تسلاح و راهزنیوابستگی یعنی قلادهصبر لازمه ی پیروزی استگاهی لازم است برای فهم و با طبیعت بازی نکنآتاکسی فریدریشتمدن قدیمی ای در جنوب ایرخدای رنگین کمانلزوم سازگاری قانون مجازاایران بزرگتاثیر گیاه خواری بر رشد ونقش ویتامین K در ترمیم اسدرمان تومورهای مغزی با اماست مالی با هوش انسانیجنگ و تصور از جنگریشه های مشترک همه ی موجوهوش مصنوعی از عروسک تا کمنابینایی در نتیجه ی گوشی یک آلل ژنتیکی که از نئانداستفاده از نظریه ی تکامل سوخت هیدروژنی پاکطوفان فقر و گرسنگی و بی سپوست ساعتی مستقل از مغز دبحتی علمی درباره تمایل بآسانی موفقیتتنبیه چقدر موثر استدنیا فریب و سرگرمیمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر دوپامین و سروتونیناپی ژنتیکچرا مغز انسان سه هزار سالنقش رژیم غذایی بر رشد و ادرمان ضایعات نخاعیمخچه تاثیر گذار بر حافظهجهان های بسیار دیگررابطه تشنج و اوتیسمهوش عاطفی قسمت 11ژن ضد آلزایمراصل در هم تنیدگی و جهانی سیر آفرینش از روح تا مغز بحثی درباره احساساتی غیرعلم به ما کمک میکند تا موپیدایش زبانافزایش سرعت پیشرفت علوم تو جدای از کیهان نیستیمرکز خنده در کجای مغز استدوچرخه در کاهش دردهای کممناطق خاص زبان در مغزتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین هماننزاع بین علم و جهل رو به پنقطه ای بود و دگر هیچ نبودرک دیگرانجهانی که از یک منبع، تغذیارتباط پیوسته ی جهانزمین در برابر عظمت کیهانهوشیاری کوانتومیکمردرداعتماد بی موردساختن آیندهبرای پیش بینی آینده مغز دعادت همیشه خوب نیستپروانه ی آسمانیفیزیک مولکولها و ذرات در امید نجاتتوهم لیلیپوتی(ریزبینی)مسیر دشوار تکامل و ارتقادانش قدرت استمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر سلامت دستگاه گوارشابزار بقا از نخستین هماننعناعنه بدبخت بلکه ناداندردی که سالهاست درمان نشجایی برای یاد گرفتن باقی از مخالفت بشنوزندگی بی دودهدف یکسان، در مسیرهای متکودک هشت ساله لازم است آدبه هلال بنگرسریعترین کامپیوتر موجودبرخی اطلاعات روانشناسی مغم بی پایانآموزش نوین زبانفراموشی و مسیر روحانیانگشت نگاری مغز نشان میدتوسعه برخی شغل ها با هوش معماری، هندسه ی قابل مشاداروهای ام اسمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتحریک عمقی مغز در آلزایمابزارهای پیشرفته ارتباط همیشه داناتر از ما وجود دنوار مغزی روشی مهم در تشخحقیقت آنطور نیست که به نظاز تلسکوپ گالیله تا تلسکزیست شناسی کل در جزء فراکوقاحت و تمسخر دیگرانسطح آگاهی، رخدادهای زندگکاهش دوپامین عامل بیماریبوزون هیگز جهان را از متلبررسی سیستم تعادلی بدن اآیا فراموشی حتمی استحس و ادراک قسمت بیست و دوقفس ذهنانسان میوه ی تکاملتکامل مداوممغز ناتوان از توجیه پیداداروی جدید ضد میگرنمهندسی ژنتیک در حال تلاش تربیت کودکان وظیفه ای مهاثرات مفید روزه داریرمز بقای جهش ژنتیکیهنر فراموشینوروز یا روز پایانیحوادث روزگار از جمله ویراز تکینگی تا مغز از مغز تزبان و شناخت حقیقت قسمت دویروس های باستانی، مغز مشکست حتمیکرونا چه بر سر مغز می آوربیماری آلزایمر، استیل کوبعد از کرونا دلخوشی بیهوآیا پیدایش مغز از روی تصاحس و ادراک- قسمت شصت و چهقانون جنگلاولین هیبرید بین انسان و تکامل، نتیجه ی برنامه ریمغز ابزار برتر بقادر چه مرحله ای از خواب ، رمیگرن و خوابتصویر زیبا از سلولاختلالات مخچهروان سالمهوش مصنوعی از عروسک بازی چگونه هموساپينس بر زمین حس چشایی و بویاییاز تکینگی تا مغز از مغز تسفرنامه سفر به بم و جنوب واکسن کووید 19 چیزهایی که شبیه سازی سیستم های کوانگمان میکنی جرمی کوچکی در بیهوشی در بیماران دچار اتقلید از طبیعتآیا دست مصنوعی به زودی قاخودآگاهی و هوشیاريلمس کوانتومیایمان به رویاتاثیر نگاه انسان بر رفتامغزتان را در جوانی سیم کشدرمان نگهدارنده ی اعتیادما اشیا را آنطور که هستندتغییر دیگران یا تغییر خوروش هایی برای جلوگیری از هوش مصنوعی از عروسک بازی نگاه از بیرون مجموعهحس و ادراک قسمت نوزدهماز تکامل تا مغز، از مغز تسلسله مباحث هوش مصنوعیواسطه ها د رمسیر ایجاد مغصبر و واقعیتگاهی مغز بزرگ چالش استبالاترین هدف از دولتگاهی جهت را عوض کنباهوش ترین و با کیفیت تریآتاکسی مخچه ای خودایمنتمدن پیشرفته ی پیشینیانخدایی که ساخته ی ذهن بشر لزوم عدم وابستگی به گوگل ایرادهای موجود در خلقت بتاثیر گیاه خواری بر رشد ونقش ژنتیک در درمان اختلادرمان تشنجماشین دانشجنگ داده هاریشه های مشترک حیاتهوش مصنوعی به کمک هوش طبیناتوانی از درمان برخی وییک جهش ممکن است ذهن انساناستفاده از هوش مصنوعی در سودمندی موجودات ابزی بر طوفان زیباییپوشاندن خود از نوربحث درباره پیدایش و منشا آشنا پنداریتهدیدهای هوش مصنوعیدنیا مکانی بسیار اسرارآممنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر دپاکین بر بیماری مابتدا سخت ترین استچرا مغزهای ما ارتقا یافت نقش رژیم غذایی در رشد و ادرمانهای بیماری پارکینسمخاطب قرار دادن مردم، کاجهان هایی در جهان دیگررادیوی مغز و تنظیم فرکانهوش عاطفی قسمت نهمژنها نقشه ایجاد ابزار هواصل علت و تاثیرسیستم تخلیه ی مغز بینشی نبخش فراموش شده ی حافظهعلم بدون توقفپیر شدن حتمی نیستافسردگی و اضطراب در بیماتو دی ان ای خاص ميتوکندريمرگ چیستدوچرخه سواری ورزشی سبک و مناطق خاصی از مغز در جستجتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین هماننسبیت عام از زبان دکتر برنقطه بی بازگشتدرک درست از خود و هوشیاریجهانی در ذهنارتباط انسانی، محدود به زمین زیر خلیج فارس تمدنی هوشیاری سنتی یا هوشیاری کمردرد ناشی از تنگی کانااعتیاد و تلاش های درمانی ساختن آینده، بهترین روش برای اولین بار دانشمندانعادت کن خوب حرف بزنیپرواز از نیویورک تا لوس آفیزیک هوشیاریامید جدید بر آسیب نخاعیتوهم چیستمسئول صیانت از عقیده کیسدانش محدود به ابعاد چهارمنبع هوشیاری کجاست قسمت53تاثیر عصاره تغلیظ شده گیابزار بقای موجود زنده از هفت چیز که عملکرد مغز تو نه جنگ و نه خونریزیدرس گرفتن از شکست هاجایی خالی نیستاز نخستین همانند سازها تزندگی در جمع مواردی را برهدف از تکامل مغزکودک ایرانی که هوش او از به کدامین گناه کشته شدندسرگیجه از شایعترین اختلابرخی بیماری ها که در آن بغیرقابل دیدن کردن مادهآمارهای ارائه شده در سطح فراموشی آرمانانتقال ماده و انرژیتوصیه های سازمان بهداشت معنی روزهداروهای تغییر دهنده ی سیمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتداوم مهم است نه سرعتابزارهای بقا از نخستین هذهت را روی چیزهای مفید متهمیشه راهی هستنوار مغز، مفید و بی خطرحقیقت افراداز تلسکوپ گالیله تا تلسکزیست شناسی باور حقیقت یا وقت نهيب هاي غير علمي گذشسعی کن به حدی محدود نشویکاهش سن بیولوژیکی، تنها بی نهایت در میان مرزهابررسی علل کمر درد در میانآیا ممکن است موش کور بی محس و ادراک قسمت بیست و سوقفس را بشکنانسان ها می توانند میدان تکامل چشممغز و قلب در جنین موش مصنداروی جدید ضد الزایمرمهندسی بدنترجمه ای ابتدایی از اسرااثرات مضر ماری جوانارمز جهانهنر حفظ گرهنورالژیحکمت الهی در پس همه چیزاز تکینگی تا مغز از مغز تزبان و شناخت حقیقت قسمت سویرایش DNA جنین انسان، برشگفت نیست من عاشق تو باشمکریستال هابیماری الزایمربعد از کرونا دلخوشی بیهوآیا آگاهی پس از مرگ از بیحساسیت روانی متفاوتقانونمندی و محدودیت عالماولین تصویر در تاریخ از ستکثیر سلول در برابر توقف مغز از بسیاری حقایق می گردر ناامیدی بسی امید استمیگرن و روزه داریتصویر زیبای اصفهاناختلالات حرکتی در انسانروبات ها قول میدهندهوش مصنوعی از عروسک بازی چگونه هوشیاری خود را توسحس و ادراک (قسمت اول )از تکینگی تا مغز از مغز تسفرنامه سفر به بم و جنوب واکسن کرونا و گشودن پنجرشبکه های مصنوعی مغز به درگنجینه ای به نام ویتامین بیوگرافیتقویت استخوان در گرو تغذآیا رژیم غذایی گیاهی سلاخودت را از اندیشه هایت حفلووفلوکساسیناین پیوند نه با مغز بلکه تاثیر نگاه انسان بر رفتامغزتان را در جوانی سیمکشدرمان نابینایان آیا ممکنما به جهان های متفاوت خودتغییر دادن ژنها آیا روزی روش هایی ساده برای کاهش اهوش مصنوعی از عروسک بازی نگاه از دور و نگاه از نزدحس و ادراک قسمت هفتماز تکامل تا مغز، از مغز تسلطان جنگل یا صاحب ملکوتوبینار اساتید نورولوژی دصبر بسیار بایدصد قدح، نفتاده بشکستگذر زمان کاملا وابسته به باور و کیهان شناسیآتش منبع انرژیتمدن بشری و مغز اخلاقیخدایا جز تو که را دارممقاومت به عوارض فشار خون ایستادن در برابر آزادی بچت جی پی تیتاثیر گیاه خواری بر رشد ونقش گرمایش آب و هوا در همدرمان جدید ALSمبانی ذهنی سیاه و سفیدجنبه های موجی واقعیترژیم های غذایی و نقش مهم هوش مصنوعی به شناسایی کاناتوانی در شناسایی چهره یک رژیم غذایی جدید، می تواستفاده از انرژی خلاسی و سه پل اصفهانطولانی ترین شبپیموزایدبحثي درباره هوش و تفاوتهآشنا پنداریتو یک معجزه ایدنیای شگفت انگیز کوانتوممنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر داروهای ضد التهاب ابتدایی که در ذهن دانشمنچرا ویروس کرونای دلتا وانقش زنجبیل در جلوگیری از درماندگی به دلیل عادت کرمدل همه جانبه نگر ژنرالیجهان یکپارچهراز تغییرهوش عاطفی قسمت هفتمژنها ، مغز و ارادهاصل عدم قطعیت از کوانتوم سیستم تعادلی بدنبخش های تنظیمی ژنومعلم در حال توسعهپیشینیان انسان از هفت میافسردگی و ساختار مغزتو در میانه ی جهان نیستی مرگ و میر پنهاندوپامین قابل حل در آبمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانچسبیدن به خود، مانع بزرگ نمیتوان با بیرون انداختندرک عمیق در حیواناتجهان، تصادفی نیستارتباط از بالا به پایین مزمان چیستهوش، ژنتیکی است یا محیطیکمردرد و علل آناعتیاد را به دور بیندازساختار فراکتال وجود و ذهبرای تمدن سازی، باید در بعادت کردن به نعمتپروتئین های ساده ی ابتدافیزیک و هوشیاریامید درمان کرونا با همانتوهم و خیالمسئولیت جدیددانش بی نهایتمنبع هوشیاری کجاست؟ (قسمتاریک ترین بخش شبابزار بقای موجود زنده از هفت سین یادگاری از میراث چه زیاد است بر من که در ایدست و پا زدن در سایه؟جاذبهاز نخستین همانند سازها تزندگی در سیاهچالههدف از خلقت رسیدن به ابزاکودکان میتوانند ناقل بی به امید روزهای بهتربرخی بیماری های خاص که بدغرور و علمآن چیزی که ما جریان زمان فرایند پیچیده ی خونرسانیانتروپی و هوشیاریتوصیه های غیر دارویی در سمعادله ها فقط بخش خسته کنداروهای ضد بیماری ام اس ومنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتداخل مرزها و صفات با بینابزارهای بقا ازنخستین همذخیره ی شگفت انگیز اطلاعهمیشه عسل با موم بخوریمنوار مغز، ترجمه ی فعالیت حقیقت انساناز تکنیکی تا مغز از مغز تزیست، مرز افق رویداد هستوقتی فهمیدی خطا کردی برگشلیک فراموشیکایروپاکتیک چیستبی هیچ می ایی و بی هیچ میربرطرف کردن خشونت را از خاآیا ما کالا هستیمحس و ادراک قسمت بیستمقله برای دیدن نه برای به انسان یک کتابخانه استتکامل و ارتقای نگاه تا عممغز و اخلاقداروی سل سپتمهربانی، شرط موفقیتترس و آرمان هااجزای پر سلولی بدن انسان رمز جهان خاصیت فراکتالهنر رها شدن از وابستگینوسانات کوانتومی منبع ماحافظه میتواند بزرگترین داز تکینگی تا مغز از مغز تزبان جانسوزویشن پروشگفت انگیز بودن کیهانکریستال زمان(قسمت اولبیماری ای شبیه آلزایمر و تفکر قبل از کارآیا امکان بازسازی اندامهخفاش کور و انسان بینا؟قارچ بی مغز در خدمت موجوداولین دارو برای آتاکسی فتأثیر نیکوتین سیگار بر ممغز به تنهایی برای فرهنگ در هم تنیدگی مرزها و بی ممیگرن سردردی ژنتیکی که بتصویربرداری فضاپیمای آماختلالات صحبت کردن در انروبات های ریز در درمان بیهوش مصنوعی از عروسک بازی چگونه واکسن کرونا را توزحس و ادراک (قسمت دوم )از تکینگی تا مغز از مغز تسفری به آغاز کیهانواکسن کرونا از حقیقت تاتشبکیه های مصنوعیگوهر با نظر دیگران سنگ نمبیوگرافیتقویت حافظه یا هوش مصنوعآیا رژیم غذایی گیاهی سلاخودروهای هیدروژنیلوب فرونتال یا پیشانی مغاین اندوه چیستتاثیر ویتامین دی بر بیمامغط یک گیرنده استدرمان های اسرار آمیز در آما با کمک مغز خود مختاريمتغییر زودتر اتصالات مغزیروش جدید تولید برقهوش مصنوعی از عروسک بازی نگاه از درون قفس یا بیرونحس و ادراک قسمت هفدهماز تکامل تا مغز، از مغز تسم زنبور ، کلیدی برای واروجود قبل از ناظر هوشمندصدای بم با فرکانس پایین، گذشته را دفن کنباید از انسان ترسیدآثار باستانی تمدن های قدتمدن زیر آبخرما منبع بسیار خوب آنتی مقایسه رقابت و همکاریاکنون را با همه ی نقص هایچت جی پی تیتاثیر گیاه خواری بر رشد ونقش پیش زمینه ها و اراده درمان جدید میگرن با انتی مباحث مهم حس و ادراکجنسیت و تفاوت های بیناییرژیم های غذایی و نقش مهم هوش مصنوعی تعاملینادیدنی ها واقعی هستندیکی از علل محدودیت مغز اماستفاده از سلول های بنیاسیلی محکم محیط زیست بر انطی یکصد هزار سال اخیر هرچپیموزایدبحثی جالب درباره محدودیتآشناپنداری چیستتو یک جهان در مغز خودت هسدنیایی پر از سیاهچاله منابع انرژی از نفت و گاز تاثیر داروی ضد تشنج سدیم ابتذال با شعار دینچرا پس از بیدار شدن از خونقش زبان در سلطه و قدرت ادرها بسته نیستمدل هولوگرافیک ژنرالیزهجهان یکپارچهراست دستی و چپ دستیهوش عاطفی قسمت یازدهژنهای مشترک بین انسان و واصل، روان و نفس استسیستم دفاعی بدن علیه مغز بخش بزرگی حس و ادراک ما اعلم راهی برای اندیشیدن اپیشرفت های جدید علوم اعصاقلیت خلاقتوقف؛ شکستمرگ و میر بسیار بالای ناشدورترین نقطه ی قابل مشاهمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین هماننسبت ها در کیهاننمیتوان بر سیاه سیاه نوشدرگیری قلب در بیماری ویرجهش های ژنتیکی مفید در ساارتباط بین هوش طبیعی و هوزمان و مکان، ابعاد کیهان هیچ نقطه ای مرکزی تر از اکمردرد با پوشیدن کفش منااعداد بینهایت در دنیای مساختار شبکه های مغزی ثاببرای خودآگاه بودن تو بایعادت بد را ترک کنپروتز چشمفیزیک آگاهیامیدوار باش حتی اگر همه چتوهم وجودمسئولیت در برابر محیط زیدانشمندان موفق به بازگردمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاریکی من و تو و گرد و غباابزار بقای موجود زنده از هم نوع خواری در میان پیشینه عدم مطلق بلکه عدم با قدست کردن در گوشجاذبه و نقش آن در شکلگیریاز نخستین همانند سازها تزندگی زمینی امروز بیش از هر چیز با هر چیز دیگر در تکودکان خود را مشابه خود تبه بالا بر ستارگان نگاه کبرخی توجهات در ببمار پارغربال در زندگیآنچه ناشناخته است باید شفرایند تکامل و دشواری هاانتظار گذر تندباد؟توصیه هایی در مصرف ماهیمعجزه های هر روزهداروی فامپیریدین یا نورلمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمترقی واقعی یا شعار ترقیابزارهای بقای موجود زندهذره ی معین یا ابری از الکهمیشه، آنطور نیست که هستنوار عصب و عضلهحقیقت اشیااز تکینگی تا مغز و از مغز زاویه نگاه ها یکسان نیستوقتی پر از گل شدی خودت را شلیک فراموشیکار امروز را به فردا نیندبی ذهن و بی روحبزرگ فکر کنآیا ما تنها موجودات زنده حس و ادراک قسمت دهمقله سقوطانسان باشتکامل و ریشه ی مشترک خلقتمغز و اخلاقداروی ضد چاقیموفقیت هوش مصنوعی در امتتسلیم شدن از نورون شروع ماجزایی ناشناخته در شکل گرنگ کردن، حقیقت نیستهنر، پر کردن است نه فحش دنوشیدن چای برای مغز مفید حافظه های کاذباز تکینگی تا مغز از مغز تزبان ریشه هایی شناختی اسواقعیت فیزیکی، تابعی از شگفت زده و حیران باشکریستال زمان(قسمت دوم)بیماری ای شبیه ام اس مولتتفکر ترکیبی در هوش مصنوعآیا انسان با مغز بزرگش اخخفاش با شیوع همه گیری جدیقبل از آغازاولین دروغتأثیر نگاه انسان بر رفتامغز بیش از آنچه تصور میشودر هم تنیدگی کوانتومیمیگرن شدید قابل درمان استصور ما ازمشکلات و واقعیاختلالات عضلانی ژنتیکروبات کیانهوش مصنوعی از عروسک بازی چگونه آن شکری که می خوریمحس و ادراک قسمت 67از تکینگی تا مغز از مغز تسقوط درون جاذبه ای خاص، چواکسن کرونا ساخته شده توشباهت مغز و کیهانگویید نوزده و ایمنی ساکتبیان ژن های اسکیزوفرنی دتقویت سیستم ایمنیآیا راهی برای رفع کم آبی خورشید مصنوعیلوتیراستاماین ایده که ذرات سیاهچالتاثیر ویروس کرونا بر مغز نفرت، اسیب به خود استدرمان های بیماری آلزایمرما بخشی از این جهان مرتبطتغییر عمودی سر انسان از پروش صحبت کردن در حال تکامهوش مصنوعی از عروسک بازی نگاه از درون مجموعه با نگحس و ادراک قسمت هجدهماز تکامل تا مغز، از مغز تسماگلوتید داروی کاهش دهنسندرم کووید طولانیصرع و درمان های آنگریه ی ابر، رمز طراوت باغبابا زود بیاآرامش و دانشتمدنی قدیمی در شمال خلیج خسته نباشی بابامقابله ی منطقی با اعتراضاکوییفلکسنتایج نادانی و جهلتاثیر گیاه خواری بر رشد ونقش آتش در رسیدن انسان بهدرمان جدید کنترل مولتیپلمبتکران خودشکوفاجنسیت و تفاوت های بیناییرژیم ضد التهابیهوش مصنوعی در کامپیوترهانادانی در قرن بیست و یکم،یافته های نوین علوم پرده استفاده از سلول های بنیاسینوریپا داروی ترکیبی ضدطبیعت موجی جهانپیچیدگی های مغزمگسبحثی در مورد نقش ویتامين آشتی بهتر استتو کجای جهانیدنیا، هیچ استمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر مغزابداع دی ان ای بزرگترین دچرا ارتعاش بسیار مهم استنقش زبان در سلطه و قدرت ادرهای اسرارآمیز و پوشیدهمدل هولوگرافیک تعمیم یافجهان کنونی و مغز بزرگتریرجزخوانی هایی که امروز بهوش عاطفی قسمت پنجمژنهای هوش ، کدامنداصلاح خطا با رفتن بر مسیرسکوت و نیستیبخش بزرگتر کیهان ناشناختعلم ساختن برج های چرخانپیشرفت در عقل است یا ظواهALS نگاهی کامل بر بیماری واقیانوس نادانیتولید مولکول جدید توسط همرگ و سوال از قاتلديدن با چشم بسته در خواب منبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین هماننسبت طلایی، نشانه ای به سنمای موفقیتدرگیری مغز در بیماری کویجهش های ژنتیکی غیر تصادفارتباط شگفت مغز انسان و فزمان و گذر آن سریع استهیچ چیز همیشگی نیستکنفرانس تشنج هتل کوثر اصبقا با سازگارترین فرد اسسادیسم یا لذت از آزار دادبرای رشد، باید از مسیر خطعادت دادن مغز بر تفکرپروتز عصبی برای تکلمفیزیکدانان ماشینی برای تامیدواریتوهم وجودمستند جهان متصلدانشمندان نورون مصنوعی سمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاریکی و نورابزار بقای موجود زنده از همه چیز موج استنهایت معرفت و شناخت درک عدست آسمانجبران از دست رفته هااز نخستین همانند سازها تزندگی زودگذرهر جا که جات میشه، جات نیسرگردانیکودکان را برای راه آماده به بالاتر از ماده بیندیشبرخی توصیه ها برای واکسیمقالاتآنچه واقعیت تصور میکنیم فرایند حذف برخی اجزای مغاندوه در دنیا استتوضیحی ساده در مورد هوش ممعجزه ی چشمداروی لیراگلوتیدمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتروس جریان انرژیابزارهای بقای از نخستین ذرات کوانتومی زیر اتمی قهمکاری یا رقابتنوار عصب و عضلهحقیقت تنها چیزی است که شااز تکینگی تا مغز از مغز تزاوسکا درمان گوشروقتی تو از یاد گرفتن باز شنا در ابهای گرم جنوب نیاکار با یگانگی و یکپارچگیبی سوادی در قرن 21بزرگ شدن مغز محدود به دورآیا مصرف مولتی ویتامین هحس و ادراک قسمت دوازدهمقلب های سادهانسان جدید از چه زمانی پاتکامل ابزار هوش ، راه پر مغز و سیر تکامل ان دلیلی داروی ضد چاقیموفقیت در تفکر استتست نوار عصب و عضلهاحیای بینایی نسبی یک بیمرنگین کمانهوموارکتوس ها ممکن است دنوعی سکته مغزی ، وحشتناک حافظه و اطلاعات در کجاست از تکینگی تا مغز از مغز تزبان شناسی مدرن در سطح سلواقعیت چند سویهشگفتی های نقشه ی ژنتیکیکریستال زمان(قسمت سوم)بیماری اسپینال ماسکولار تفکر خلا ق در برابر توهم آیا احتمال دارد رویا از آخلا، حقیقی نیستقبل از انفجار بزرگاولین سلول مصنوعیتأثیر شیرینی های حاوی لومغز برای فراموشی بیشتر کدر هم تنیدگی کوانتومی و پمیدان مغناطيسي زمین بشر تصور از زمان و مکاناختراع جدید اینترنت کوانروح و آب حیاتهوش مصنوعی از عروسک بازی چگونه انتظارات بر ادراک حس و ادراک قسمت 74از تکینگی تا مغز- از مغز سلول های مغزی عامل پارکیواکسن آلزایمرشباهت مغز با کیهان مادیگوش دادن بهتر از حرف زدنبیان حقیقتتلقین اطلاعات و حافظهآیاما مقهور قوانین فیزیکخوش قلبی و مهربانیلوزالمعده(پانکراس)مصنوعاین ابتدای تناقض هاستتاثیر ژنها بر اختلالات خنقاشی هایی با بوی گذشته یدرمان های بیماری اس ام ایما تحت کنترل ژنها هستیم یتغییرات منطقه بویایی مغزروشهای نو در درمان دیسک بهوش مصنوعی از عروسک بازی نگاه حقیقی نگاه به درون احس و ادراک قسمت هشتماز تکامل تا مغز، از مغز ت