مصرف ماهی میتواند به کاهش دردهای عضلانی و عصبی، کمک کند.
مصرف ماهی را دوبار در هفته فراموش نکنید.
عادت تهیه ی ماهی در ایران، سرخ کردن آن در روغن داغ است. این روش تهیه، سبب از میان رفتن مواد سودمند در گوشت ماهی و اضافه شدن مواد اکسید کننده ی خطرناک در آن میشود.
ماهی را به صورت کبابی یا در فر، تهیه کنیم.
مصرف زیاد گوشت قرمز، سبب افزایش مواد اکسید کننده میشود. این مواد علاوه بر ایجاد جهش های سرطان زا در بدن، باعث تحریک عصب ها و تشدید دردهای معمول در میانسالی و پیری میشود.
https://www.youtube.com/shorts/6KWbAnQhf3E
نگاه شود مقاله یروغن امگا ۳، عامل مهم سلامت و مقاله یآیا روزی از خودت پرسیده ای چرا وقتی نزدیک آب دریاها و رود خانه ها هستی ، احساس خوشبختی میکنی ؟در همین کانال)
آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031