دکتر سید سلمان فاطمی

متخصص داخلی مغز و اعصاب


کانال تلگرام دکتر فاطمی

آدرس مطب دکتر سلمان فاطم

آدرس دکتر زهره ابوطالبی

بیماری های میتوکندری

اختلال در منابع انرژی و تنفس سلول، چه میکند؟
میوپاتی میتوکندریایی چیست؟


بیماری‌های میتوکندری ناشی از نقص در میتوکندری است- که کارخانه‌های انرژی هستند و تقریباً در تمام سلول‌های بدن یافت می‌شود. بیماری‌های میتوکندریایی- که باعث مشکلات عضلانی برجسته می‌شوند- میوپاتی میتوکندریایی نامیده می‌شوند (میو به معنای ماهیچه و پاتوس به معنای بیماری است)، در حالی که بیماری‌های میتوکندری- که باعث مشکلات عضلانی و عصبی برجسته می‌شوند- آنسفالومیوپاتی میتوکندری نامیده می‌شوند (انسفالو به مغز اشاره دارد).
یک سلول انسانی معمولی برای برآوردن نیازهای انرژی خود به صدها میتوکندری متکی است. علائم بیماری میتوکندری متفاوت است، زیرا یک فرد می تواند ترکیبی منحصر به فرد از میتوکندری سالم و معیوب، با توزیع منحصر به فرد در بدن داشته باشد. در بیشتر موارد، بیماری میتوکندری، یک اختلال چند سیستمی است که بیش از یک نوع سلول، بافت یا اندام را تحت تاثیر قرار می دهد.
چون سلول‌های عضلانی و عصبی نیاز به انرژی بالایی دارند، مشکلات عضلانی و عصبی از ویژگی‌های مشترک بیماری میتوکندری هستند.
سایر عوارض مکرر عبارتند از: اختلال در بینایی، آریتمی قلبی (ضربان غیر طبیعی قلب)، دیابت و توقف رشد.
معمولاً یک فرد مبتلا به بیماری میتوکندری، دارای دو یا چند مورد از این موارد است و برخی از آنها به قدری منظم با هم رخ می دهند که در دسته سندرم ها گروه بندی می شود.
میوپاتی:
علائم اصلی میوپاتی میتوکندری عبارتند از:
خستگی عضلانی
ضعف
عدم تحمل ورزش
شدت هر یک از این علائم از فردی به فرد دیگر حتی در یک خانواده بسیار متفاوت است.
در برخی افراد، ضعف در ماهیچه هایی که حرکات چشم و پلک را کنترل می کنند، بارزتر است. عواقب رایج عبارتند از فلج تدریجی حرکات چشم به نام افتالموپلژی خارجی پیشرونده (PEO) و افتادگی پلک های فوقانی که پتوز نامیده می شود. اغلب، افراد به طور خودکار PEO را با حرکت دادن سر خود برای نگاه کردن به جهات مختلف جبران می کنند و ممکن است متوجه هیچ مشکل بینایی نشوند.
پتوز می تواند بینایی را مختل کند و باعث بی حالی شود، اما می توان آن را با جراحی اصلاح کرد.
میوپاتی میتوکندریال همچنین می تواند باعث ضعف و تحلیل عضلات دیگر صورت و گردن شود و می تواند منجر به مشکل در بلع و به ندرت تکلم شود.
افراد مبتلا به میوپاتی میتوکندریال، ممکن است ضعف عضلانی در بازوها و پاهای خود را تجربه کنند.
عدم تحمل ورزش- که خستگی ناشی از فعالیت نیز نامیده می شود- به احساس خستگی غیرعادی ناشی از فعالیت بدنی اشاره دارد. درجه عدم تحمل ورزش در بین افراد، بسیار متفاوت است. برخی افراد ممکن است فقط با فعالیت های ورزشی مانند دویدن، مشکل داشته باشند، در حالی که برخی دیگر ممکن است در فعالیت های روزمره مانند راه رفتن به سمت صندوق پست یا بلند کردن جعبه ی شیر دچار مشکل شوند.
گاهی، بیماری میتوکندریال با گرفتگی عضلات همراه است. در موارد نادری می‌تواند منجر به تحلیل عضلات و درد بعد از ورزش شود. این تجزیه، باعث نشت پروتئینی به نام میوگلوبین از ماهیچه ها به داخل ادرار (میوگلوبینوری) می شود. گرفتگی یا میوگلوبینوری معمولاً زمانی اتفاق می‌افتد که فرد مبتلا به عدم تحمل ورزش، «بیش از حد آن را انجام دهد» و می‌تواند در طول فعالیت بیش از حد یا چندین ساعت پس از آن رخ دهد.
در حالی که باید از فعالیت بیش از حد اجتناب شود، به نظر می رسد ورزش متوسط، ​​به افراد مبتلا به میوپاتی میتوکندری کمک می کند تا قدرت خود را حفظ کنند.
آنسفالومیوپاتی:
انسفالومیوپاتی میتوکندریال معمولاً شامل برخی از علائم میوپاتی به اضافه یک یا چند علامت عصبی است. این علائم در بین افراد از نظر نوع و شدت بسیار متفاوت است.
انسفالومیوپاتی میتوکندریال علاوه بر تأثیر بر عضلات چشم، می تواند خود چشم و بخش هایی از مغز را- که در بینایی نقش دارند- تحت تأثیر قرار دهد. به عنوان مثال، از دست دادن بینایی، به دلیل آتروفی بینایی (کوچک شدن عصب بینایی) یا رتینوپاتی (دژنراسیون برخی از سلول های پشت چشم)، یکی از علائم رایج انسفالومیوپاتی میتوکندری است.
کم شنوایی حسی عصبی SNHL یکی از علائم شایع بیماری های میتوکندری است. علت آن، آسیب به گوش داخلی(حلزون گوش) یا عصب شنوایی است که گوش داخلی را به مغز متصل می کند. کم شنوایی حسی عصبی، دائمی است اما می توان آن را از طریق اشکال جایگزین ارتباط، سمعک یا کاشت حلزون کنترل کرد. سمعک صداها را قبل از رسیدن به گوش داخلی تقویت می کند. کاشت حلزون قسمت های آسیب دیده گوش داخلی را دور می زند و عصب شنوایی را تحریک می کند.
بیماری‌های میتوکندری می‌توانند باعث آتاکسیعدم تعادل شوند که به اختلال در تعادل و هماهنگی اشاره دارد. افراد مبتلا به آتاکسی، مستعد افتادن هستند و ممکن است نیاز به استفاده از وسایل کمکی مانند نرده، واکر یا ویلچر داشته باشند.

دکتر سید سلمان فاطمی . نورولوژیست, [5/10/2023 8:46 AM]
فیزیوتراپی و کاردرمانی ممکن است کمک کند.
سایر علائم رایج آنسفالومیوپاتی میتوکندری شامل سردردهای میگرنی و تشنج است. داروهای موثر بسیاری برای درمان و کمک به پیشگیری از میگرن و تشنج وجود دارد.
مسائل خاص در بیماری میتوکندری
مراقبت های تنفسی- بیماری های میتوکندریال می توانند بر عضلات یا قسمت هایی از مغز- که از تنفس پشتیبانی می کنند- تأثیر بگذارند. فردی با مشکلات تنفسی خفیف ممکن است نیاز به حمایت های تنفسی گاه به گاه مانند هوای تحت فشار داشته باشد. فردی که مشکلات شدیدتری دارد ممکن است نیاز به حمایت دائمی از یک دستگاه تنفس مصنوعی داشته باشد. افراد باید مراقب علائم و مشکلات تنفسی (مانند تنگی نفس یا سردردهای صبحگاهی) باشند و به طور منظم توسط متخصص تنفس معاینه شوند.
مراقبت از قلب: برخی از بیماری های میتوکندری می توانند باعث کاردیومیوپاتی (ضعف عضله قلب) یا آریتمی (ضربان قلب نامنظم) شوند. اگرچه آریتمی قلبی خطرناک است، اما با ضربان‌ساز، قابل درمان است. افراد مبتلا به اختلالات میتوکندری ممکن است نیاز به معاینات منظم توسط متخصص قلب داشته باشند.
سایر مشکلات سلامتی بالقوه - افراد مبتلا به بیماری میتوکندری ممکن است مشکلات گوارشی، دیابت و/یا مشکلات کلیوی را تجربه کنند. برخی از این مشکلات اثرات مستقیم نقص میتوکندری در سیستم گوارش، لوزالمعده (در دیابت) یا کلیه ها و برخی دیگر اثرات غیرمستقیم نقص میتوکندری در سایر بافت ها هستند. به عنوان مثال، میوگلوبینوری بر توانایی کلیه ها برای فیلتر کردن مواد زائد از خون تاکید می کند و می تواند باعث آسیب کلیه شود.
مسائل مورد توجه ویژه در کودکان:
بینایی - اگرچه فلج تدریجی حرکات چشم (PEO) و پتوز معمولاً فقط باعث اختلال خفیف بینایی در بزرگسالان می شود، اما به طور بالقوه در کودکان مبتلا به میوپاتی میتوکندری مضرتر هستند. چون رشد مغز به تجربیات دوران کودکی حساس است، PEO یا پتوز در دوران کودکی می تواند باعث آسیب دائمی به سیستم بینایی مغز شود. برای کودکان دارای علائم PEO یا پتوز مهم است که بینایی خود را توسط متخصص بررسی کنند.
تأخیر در رشد - به دلیل ضعف عضلانی، ناهنجاری های مغزی یا ترکیبی از هر دو، کودکان مبتلا به بیماری های میتوکندری ممکن است در رشد مهارت های خاصی دچار مشکل شوند. برای مثال، ممکن است زمان زیادی طول بکشد تا به نقاط عطف حرکتی مانند نشستن، خزیدن و راه رفتن برسند. همانطور که بزرگتر می شوند، ممکن است نتوانند به راحتی مانند سایر کودکان هم سن و سال خود رفت و آمد کنند و ممکن است مشکلات گفتاری و/یا اختلالات یادگیری داشته باشند. کودکانی که تحت تأثیر این مشکلات قرار می گیرند ممکن است از مداخلات اولیه و خدماتی مانند درمان فیزیکی و گفتار درمانی و احتمالاً یک برنامه آموزشی فردی در مدرسه بهره مند شوند.
چه کسانی بیشتر در معرض ابتلا به میوپاتی میتوکندری هستند؟
بیماری های میتوکندری در اثر جهش های ژنتیکی ایجاد می شوند. ژن‌ها دستورالعمل‌های ساخت پروتئین‌ها را ارائه می‌کنند و ژن‌های درگیر در بیماری میتوکندری معمولاً پروتئین‌هایی را می‌سازند که در داخل میتوکندری کار می‌کنند. در داخل هر میتوکندری، این پروتئین‌ها بخشی از خط مونتاژی را تشکیل می‌دهد که از مولکول‌های سوخت (قند و چربی) مشتق شده و از غذا همراه با اکسیژن برای تولید مولکول انرژی آدنوزین تری فسفات یا ATP استفاده می‌کند.
پروتئین ها در ابتدای خط مونتاژ، قند و چربی را وارد میتوکندری می کنند و سپس آنها را برای تامین انرژی تجزیه می کنند و از این انرژی برای ساخت ATP استفاده می‌کنند. این بخش بسیار کارآمد از فرآیند تولید ATP، به اکسیژن نیاز دارد و زنجیره ی تنفسی نامیده می شود.
یک سلول پر از میتوکندری معیوب، از ATP محروم می‌شود و می‌تواند مقداری از مولکول‌های سوخت استفاده نشده و اشکال مخرب اکسیژن به نام رادیکال‌های آزاد یا گونه‌های اکسیژن فعال را در خود جمع کند. اینها ترکیبات آنتی اکسیدانی (موجود در بسیاری از غذاها و مکمل های غذایی)، به نظر می رسد دفاعی کلی در برابر پیری و بیماری ارائه می دهند.
در چنین مواردی، مولکول‌های سوخت اضافی برای ساخت ATP از روش‌های ناکارآمد استفاده می‌کنند که می‌تواند محصولات جانبی بالقوه مضری مانند اسید لاکتیک تولید کند. (این همچنین زمانی اتفاق می‌افتد که یک سلول، اکسیژن کافی نداشته باشد. این حالت می‌تواند در طول ورزش شدید برای سلول‌های ماهیچه‌ای اتفاق بیفتد.)
تجمع اسید لاکتیک در خون - که اسیدوز لاکتیک نامیده می‌شود - با خستگی عضلانی مرتبط است و ممکن است به بافت عضلانی و عصبی آسیب برساند.
سلول های عضلانی و عصبی از ATP مشتق شده از میتوکندری، به عنوان منبع اصلی انرژی خود استفاده می کنند. اثرات ترکیبی کمبود انرژی و تجمع سم در این سلول ها می تواند منجر به بسیاری از علائم عضلانی و عصبی شود.
وراثت:


وراثت بیماری‌های میتوکندری پیچیده است و اغلب ردیابی میوپاتی میتوکندری از طریق یک شجره نامه، دشوار است. در واقع، بسیاری از موارد بیماری میتوکندری، پراکنده هستند، به این معنی که بدون هیچ سابقه ی خانوادگی، رخ می دهند.
برای درک چگونگی ارث بیماری های میتوکندری، مهم است که بدانید دو نوع ژن ضروری برای میتوکندری وجود دارد. نوع اول در داخل هسته ی سلول قرار دارد. این هسته محفظه ای در سلول های ما حاوی بیشتر مواد ژنتیکی یا DNA است. نوع دوم منحصراً در DNA موجود در میتوکندری قرار دارد.
جهش در DNA هسته ای (nDNA) یا DNA میتوکندریایی (mtDNA) می تواند باعث بیماری میتوکندری شود.
خطر انتقال بیماری میتوکندری به کودک به عوامل زیادی بستگی دارد، از جمله اینکه آیا این بیماری به دلیل جهش در nDNA یا mtDNA ایجاد می شود.
برخی از سندرم های مرتبط با بیماری میتوکندری عبارتند از:
شروع سندرم بارثBarth : ویژگی های دوران نوزادی: علائم معمولی شامل کاردیومیوپاتی، ضعف عمومی عضلانی و تعداد کم گلبول های سفید خون است که منجر به افزایش خطر عفونت می شود. این سندرم زمانی در دوران نوزادی به طور یکنواخت کشنده در نظر گرفته می شد، اما برخی افراد اکنون بسیار طولانی تر زندگی می کنند.
افتالموپلژی خارجی پیشرونده مزمن (cPEO)
شروع: معمولاً در نوجوانی یا اوایل بزرگسالی
ویژگی ها: PEO اغلب علامت بیماری میتوکندری است. در برخی افراد، این یک بیماری مزمن و به آرامی پیشرونده است که با بی ثباتی حرکت چشم ها و ضعف عمومی و عدم تحمل ورزش همراه است.
شروع سندرم Kearns-Sayre (KSS)
: قبل از 20 سالگی
ویژگی ها: PEO (معمولاً به عنوان علامت اولیه) و رتینوپاتی رنگدانه، یک رنگدانه نمک و فلفل در شبکیه چشم که می تواند بینایی را تحت تاثیر قرار دهد.
سایر علائم رایج شامل کاردیومیوپاتی، بلوک هدایت (نوعی آریتمی قلبی) آتاکسی، کوتاهی قد، نوروپاتی و ناشنوایی است.
سندرم لی leigh (MILS یا سندرم لی ارثی مادر)
شروع: در دوران نوزادی یا اوایل کودکی
ویژگی ها: ناهنجاری های مغزی که می تواند منجر به تون ماهیچه های غیر طبیعی، آتاکسی، تشنج، اختلال در بینایی و شنوایی، تاخیر در رشد و مشکلات تنفسی شود. نوزادان مبتلا به این بیماری پیش آگهی بدی دارند.
سندرم های کاهش DNA میتوکندریایی (MDDS)
شروع: در دوران نوزادی
ویژگی ها: شکل میوپاتیک MDDS، با ضعف مشخص می شود که در نهایت بر عضلات تنفسی تأثیر می گذارد. برخی از اشکال MDDS، مانند سندرم آلپر، با ناهنجاری های مغزی و بیماری کبدی پیشرونده مشخص می شوند. داروی ضد تشنج سدیم والپروات باید در کودکان مبتلا به سندرم آلپر alpers با احتیاط مصرف شود زیرا می تواند خطر نارسایی کبدی را افزایش دهد.
انسفالومیوپاتی میتوکندری، اسیدوز لاکتیک و اپیزودهای شبه سکته مغزی (MELAS)
شروع: از کودکی تا اوایل بزرگسالی
ویژگی‌ها: علائم MELAS انسفالومیوپاتی همراه با تشنج و/یا زوال عقل، اسیدوز لاکتیک و دوره‌های مکرر شبیه سکته ی مغزی است. این دوره‌ها سکته‌های معمولی نیستند، که وقفه‌هایی در جریان خون مغز هستند که باعث علائم عصبی ناگهانی می‌شوند. با این حال، این اپیزودها می توانند در کوتاه مدت علائمی شبیه به سکته ی مغزی ایجاد کنند (مانند از دست دادن موقت بینایی، مشکل در صحبت کردن، یا مشکل در درک گفتار) و منجر به آسیب مغزی پیشرونده شوند. علت اپیزودهای سکته مانند نامشخص است.
انسفالومیوپاتی عصبی میتوکندریایی گوارشی (MNGIE)
شروع: معمولاً قبل از 20 سالگی
ویژگی ها: این اختلال با PEO، پتوز، ضعف اندام و مشکلات گوارشی (هضم) از جمله استفراغ، اسهال مزمن و درد شکمی مشخص می شود. یکی دیگر از علائم رایج، نوروپاتی محیطی است (یک اختلال در عملکرد اعصاب که می تواند منجر به اختلال حسی و ضعف عضلانی شود).
صرع میوکلونوس با الیاف قرمز پاره شده (MERRF)
شروع: اواخر کودکی تا نوجوانی
ویژگی ها: بارزترین علائم MERRF عبارتند از میوکلونوس (تکان های عضلانی)، تشنج، آتاکسی و ضعف عضلانی. این بیماری همچنین می تواند باعث کاهش شنوایی و کوتاهی قد شود.
نوروپاتی، آتاکسی و رتینیت پیگمانتوزا (NARP)
شروع: از نوزادی تا بزرگسالی
ویژگی ها: NARP توسط یک جهش mtDNA ایجاد می شود که به MILS نیز مرتبط است و این دو سندرم می توانند در یک خانواده رخ دهند. NARP علاوه بر علائم اصلی که برای آنها نامگذاری شده است، می تواند شامل تاخیر رشد، تشنج و زوال عقل باشد. (رتینیت پیگمانتوزا به تخریب شبکیه ی چشم و در نتیجه از دست دادن بینایی اشاره دارد.)
سندرم پیرسون:
ویژگی های دوران نوزادی: این سندرم شامل کم خونی شدید و اختلال در عملکرد پانکراس است. کودکان مبتلا به این بیماری معمولاً به سندرم کرنز-سایر مبتلا می شوند.
میوپاتی میتوکندریایی چگونه تشخیص داده و درمان می شود؟
تشخیص میوپاتی میتوکندریایی
تشخیص میوپاتی میتوکندری به طور کلی شامل موارد زیر است:
ارزیابی سابقه پزشکی و خانوادگی.

دکتر سید سلمان فاطمی . نورولوژیست, [5/10/2023 8:46 AM]
معاینات فیزیکی و عصبی. معاینه فیزیکی معمولاً شامل تست‌های قدرت و استقامت است، مانند تست ورزش (که می‌تواند شامل فعالیت‌هایی مانند مشت کردن مکرر باشد). معاینه عصبی می تواند شامل تست های رفلکس، بینایی، گفتار و مهارت های اساسی شناختی (تفکر) باشد.
آزمایشات آزمایشگاهی برای بررسی دیابت، مشکلات کبدی و کلیوی و افزایش اسید لاکتیک در خون و ادرار. برخی موارد ممکن است نیاز به اندازه گیری اسید لاکتیک در مایع مغزی نخاعی (CSF) داشته باشد که فضاهای داخل مغز و نخاع را پر می کند. اندازه‌گیری را می‌توان با جمع‌آوری مایع مغزی نخاعی از طریق شیر نخاعی انجام داد، یا با طیف‌سنجی MR - تکنیکی- که از سیگنال MRI برای تشخیص تغییرات در سطح اسید لاکتیک و سایر مواد شیمیایی در مغز استفاده می‌کند- تخمین زد.
الکتروکاردیوگرام (EKG) برای بررسی قلب برای علائم آریتمی و کاردیومیوپاتی.
تصویربرداری تشخیصی، مانند توموگرافی کامپیوتری (CT) یا تصویربرداری رزونانس مغناطیسی (MRI) برای بررسی مغز برای ناهنجاری‌های رشدی یا علائم آسیب. تشنج با نوار مغز مشخص میشود.
نهایتا بیوپسی عضلانی، که شامل برداشتن و بررسی نمونه ی کوچکی از بافت عضلانی است. هنگامی که با رنگی که میتوکندری را به رنگ قرمز رنگ می‌کند، پرداخت می‌شود، ماهیچه‌هایی که تحت تأثیر بیماری میتوکندری قرار می‌گیرند، اغلب فیبرهای قرمز ناهموار را نشان می‌دهند.
سایر لکه ها می توانند عدم وجود آنزیم های ضروری میتوکندری را در عضله تشخیص دهند. همچنین می توان پروتئین های میتوکندری را از ماهیچه، استخراج کرد و فعالیت آنها را اندازه گیری کرد. از تکنیک های غیرتهاجمی مانند طیف سنجی MR می توان برای بررسی عضله بدون نمونه برداری از بافت استفاده کرد.
آزمایش ژنتیکی می تواند تعیین کند آیا فردی دارای جهش ژنتیکی است که باعث بیماری میتوکندری می شود یا خیر. در این آزمایشات از مواد ژنتیکی استخراج شده از خون یا نمونه برداری از عضله استفاده می شود. اگرچه یک نتیجه ی آزمایش مثبت، می تواند تشخیص اختلال میتوکندری را تأیید کند، اما تفسیر نتیجه ی آزمایش منفی می تواند دشوارتر باشد. این می تواند به این معنی باشد که یک فرد، دارای یک جهش ژنتیکی است که آزمایش قادر به تشخیص آن نیست.
درمان میوپاتی میتوکندریایی:
اگرچه درمان خاصی برای هیچ یک از میوپاتی های میتوکندری وجود ندارد، فیزیوتراپی ممکن است دامنه حرکت عضلات را افزایش داده و مهارت را بهبود بخشد.
به‌جای تمرکز بر عوارض خاص بیماری میتوکندری، برخی از درمان‌های تحت بررسی به رفع یا دور زدن میتوکندری معیوب می‌پردازند. این درمان‌ها مکمل‌های تغذیه‌ای هستند که بر پایه سه ماده طبیعی دخیل در تولید ATP در سلول‌های ما هستند - کراتین، کارنیتین و کوآنزیم Q10 (همچنین به عنوان CoQ10 یا ubiquinone نیز شناخته می‌شود).
دانشمندان در حال بررسی مزایای احتمالی برنامه های ورزشی و مکمل های غذایی، عمدتاً نسخه های طبیعی و مصنوعی CoQ10 هستند. در حالی که CoQ10 برای کمبود اولیه CoQ10 مفید است، مشخص نیست که آیا سایر مکمل‌های غذایی برای درمان بیماری‌های میتوکندری مفید هستند یا خیر.
دانشمندان بسیاری از جهش های ژنتیکی را که باعث بیماری های میتوکندری می شوند، شناسایی کرده اند. آنها از این دانش برای ایجاد مدل های حیوانی بیماری میتوکندری استفاده کرده اند که می تواند برای بررسی درمان های بالقوه مورد استفاده قرار گیرد. دانشمندان همچنین آزمایش‌های ژنتیکی طراحی کرده‌اند که امکان تشخیص دقیق نقص‌های میتوکندری را فراهم می‌کند و اطلاعات ارزشمندی را برای تنظیم خانواده فراهم می‌کند. دانستن جهش‌های ژنتیکی که باعث بیماری میتوکندری می‌شوند، امکان ایجاد درمان‌هایی را فراهم می‌کند که به طور خاص هدف قرار می‌گیرند.
دانشمندان امیدوارند از طریق درک بهتر زیست شناسی میتوکندری، رویکردهای منحصر به فردی برای درمان بیماری های میتوکندری ایجاد کنند. از آنجا که افراد مبتلا به بیماری میتوکندری اغلب ترکیبی از میتوکندری های سالم و جهش یافته در سلول های خود دارند، درمان موثر می تواند شامل کنترل میتوکندری سالم باشد. میتوکندری های جهش یافته را میتوان تحریک کرد تا با میتوکندری سالم ترکیب شود. رویکرد دیگر ممکن است تحریک تولد میتوکندری‌های جدید باشد و میتدکندری سالم را تشویق به تکثیر و پیشی گرفتن از جهش‌یافته‌ها کند.
https://www.ninds.nih.gov/health-information/disorders/mitochondrial-myopathies?fbclid=IwAR1MFQ9IeicCMAIVw5R4_4QECSn71cM-ISoEDBkkYoPlUH0vAuaBBl7u6g0#:~:text=Mitochondrial%20diseases%20that%20cause%20prominent,encephalo%20refers%20to%20the%20brain


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
برطرف کردن خشونت را از خاعشق، شلوغ کردن نیستپپوگستمسمومیت دانش آموزان، قماتکامل و ارتقای نگاه تا عمفرایند پیچیده ی خونرسانیالکترودهای کاشتنیترس و آرمان هانه به اعداممنبع هوشیاری کجاست؟(قسمابزار بقا از نخستین هماننشانه های بیداری روحیحافظه میتواند بزرگترین داز تکینگی تا مغز از مغز تزیباترین چیز در پیر شدندوچرخه سواری ورزشی سبک و هیچ کاری نکردن به معنی چیسردرد تنشنبیماری ای شبیه آلزایمر و کنترل همجوشی هسته ای با هدرک درست از خود و هوشیاریتفکر قبل از کارپرتوهای صادر شده از سیاهمطالعه ای بیان میکند اهدتأثیر نیکوتین سیگار بر مقله برای دیدن نه برای به امیدی تازه در درمان سرطاتصویربرداری فضاپیمای آمنوار مغز در تشخیص بیماری رقیبی قدرتمند در برابر ممهربانی، شرط موفقیتابزار بقای موجود زنده از همه چیز در زمان مناسبحس و ادراک (قسمت دوم )از تکینگی تا مغز از مغز تزبان و بیان نتیجه ساختمادانش محدود به ابعاد چهارهز ذره، یک دنیاستشواهدی از دنیسوان(شبه نئبیوگرافیکیهان خود را طراحی میکنددرس گرفتن از شکست هاتقویت حافظه یا هوش مصنوعآنژیوگرافی از مغزمغز چگونه صداها را فیلتر تاثیر ویتامین دی بر بیماقارچ بی مغز در خدمت موجوداندام حسی، درک از بخش هایتغییر زودتر اتصالات مغزینوروز مبارکرویا تخیل یا واقعیتمیگرن سردردی ژنتیکی که بابعاد اضافه ی کیهانهمراه سختی، اسانی هستحس و ادراک قسمت هفدهماز تکامل تا مغز، از مغز تسفر به مریخ در 39 روزداروهای تغییر دهنده ی سیویتامین E برای فعالیت صحشاید درست نباشدباور و کیهان شناسیکاربرد روباتهای ريزنانوتمدن بشری و مغز اخلاقیآیا هوش مصنوعی می تواند نمغز ابزار بقای برتر مادیتاثیر گیاه خواری بر رشد ولوب فرونتال یا پیشانی مغانسانیت در هم تنیده و متصجنبه های موجی واقعیتچگونه مغز پیش انسان یا همروزهای بد باقی نمیماندحس و ادراک قسمت بیست و سوما با کمک مغز خود مختاريماحتیاط در تعویض داروهاهوش مصنوعی می تواند بر احاستفاده از انرژی خلاسلول عصبی، در محل خاص خودداروی جدید ضد الزایمرواقعیت های متفاوتشربت ضد خلطبحثي درباره هوش و تفاوتهکشف ارتباط جدیدی از ارتبتو یک معجزه ایتاثیر داروهای ضد التهاب آیا بزرگ شدن مغز فقط در دمغز، فقط گیرندهمقاومت به عوارض فشار خون ايا اراده آزاد توهم است یجهان یکپارچهنگاه انسان محدود به ادراریه زغالیحساسیت روانی متفاوتمبانی ذهنی سیاه و سفیدادب برخورد با دیگرانهوش مصنوعی از عروسک بازی اصل عدم قطعیت از کوانتوم سندرم دزدی ساب کلاویندر ناامیدی بسی امید استبخش های تنظیمی ژنومواکسن اسپایکوژن ضد کروناضررهای مصرف شکر و قند بر گیلگمش باستانی کیستتو در میانه ی جهان نیستی تاثیر درجه حرارت بر عملکنقش هورمون زنانه استروژنمنابع انرژی از نفت و گاز اینترنت بدون فیلتر ماهواجهان، تصادفی نیستارتباط از بالا به پایین مچاالش ها در تعیین منبع هوراه های جدید برای قضاوت رخودت را از اندیشه هایت حفمدل همه جانبه نگر ژنرالیهوش مصنوعی از عروسک بازی اعتیاد را به دور بیندازورزش هوازی ، بهترین تمریسیاهچاله ی تولید کنندهدرمان نابینایان آیا ممکنبرای تمدن سازی، باید در بعقلانیت بدون تغییرگزارش یک مورد جالب لخته وتوهم و خیالآزمون تجربی، راهی برای رتاریک ترین بخش شبنقش روزه داری در سالم و جمنبع هوشیاری کجاست قسمت اگر فقط مردم میفهمیدند کنخستین تمدن بشریجاذبهاز نخستین همانند سازها ترشد مغز فرایندی پیچیده اخدایی که ساخته ی ذهن بشر هوش مصنوعی در خدمت خلق وحبه امید روزهای بهتریادگیری مهارت های جدید دسایه ی هوشیاریدرمان تشنجبرخی بیماری های خاص که بدعوامل ایجاد لغت انسانی و پیوند مغز و سر و چالشهای مرکز حافظه کجاستتوصیه های غیر دارویی در سفیزیک و هوشیاریآغاز مبهم آفرینشتداخل مرزها و صفات با بیننقطه ی رسیدن به قلهمنبع هوشیاری کجاست؟ (قسمابزار بقا از نخستین همانچرا حجم مغز گونه انسان درحقیقت انساناز تکنیکی تا مغز از مغز تزنان باهوش تردنیا مکانی بسیار اسرارآمهوش عاطفی قسمت دومبی هیچ می ایی و بی هیچ میرکل اقیانوس در یک ذرهسخن و سکوتدرمانهای بیماری پارکینسدرماندگی به دلیل عادت کربزرگ فکر کنعصب حقوق نورولووپایان، یک آغاز استمسیر دشوار تکامل و ارتقاتکامل و ریشه ی مشترک خلقتفرایند تکامل و دشواری هاالگو نداشتیمتسلیم شدن از نورون شروع منه بدبخت بلکه نادانمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمابزار بقا از نخستین هماننظام مثبت زندگیحافظه های کاذباز تکینگی تا مغز از مغز تزیباترین چیز در افزایش سدوپامین قابل حل در آبهیچ کس مانند تو نگاه نمیکسردرد سکه ایبیماری ای شبیه ام اس مولتکنترل جاذبهدرک عمیق در حیواناتتفکر ترکیبی در هوش مصنوعپرتوزایی از جسم سیاهمعماری، هندسه ی قابل مشاتأثیر نگاه انسان بر رفتاقله سقوطامگا سه عامل مهم سلامتتصور ما ازمشکلات و واقعینوار مغزی روشی مهم در تشخرموزی از نخستین تمدن بشرموفقیت هوش مصنوعی در امتابزار بقای موجود زنده از همه چیز در زمان کنونی استحس و ادراک قسمت 67از تکینگی تا مغز از مغز تزبان و بیان، در سایه پیشردانش بی نهایتهزینه ای که برای اندیشیدشیشه ی بازالتی و سیلیکونبیان ژن های اسکیزوفرنی دکیهانِ هوشیارِ در حال یادست و پا زدن در سایه؟تقویت سیستم ایمنیآنان که در قله اند هرگز خمغز ناتوان از توجیه پیداتاثیر ویروس کرونا بر مغز قبل از آغازانرژی بی پایان در درون هرتغییر عمودی سر انسان از پنوروز یا روز پایانیرویا حقی از طرف خدامیگرن شدید قابل درمان اسابعاد بالاترهمراهی میاستنی با برخی سحس و ادراک قسمت هجدهماز تکامل تا مغز، از مغز تسفر تجهیزات ناسا به مریخ داروهای ضد بیماری ام اس وویتامین E در چه مواد غذایشایسته نیست در جیب خود قرباید از انسان ترسیدکاربرد روباتهای ريز، در تمدن زیر آبآیا هوش مصنوعی زندگی بشرمغز ابزار برتر بقاتاثیر گیاه خواری بر رشد ولوتیراستامانسانیت در برابر دیگرانجنسیت و تفاوت های بیناییچگونه هموساپينس بر زمین روزهای سختحس و ادراک قسمت بیستمما بخشی از این جهان مرتبطاحساس گذر سریعتر زمانهوش مصنوعی و کشف زبان هایاستفاده از سلول های بنیاسلولهای ایمنی القا کنندهداروی سل سپتواقعیت و مجازشش مرحله تکامل چشمبحثی جالب درباره محدودیتکشف جمجمه ای درکوه ایرهوتو یک جهان در مغز خودت هستاثیر داروی ضد تشنج سدیم آیا تکامل و تغییرات ژنتیمغزتان را در جوانی سیم کشمقایسه رقابت و همکاریايا اراده آزاد توهم است یجهان یکپارچهنگاه از بیرون مجموعهریواستیگمینخفاش کور و انسان بینا؟مباحث مهم حس و ادراکادراک ما درک ارتعاشی است هوش مصنوعی از عروسک بازی اصل، روان و نفس استسندرم سردرد به دلیل افت فدر هم تنیدگی مرزها و بی مبخش بزرگی حس و ادراک ما اواکسن دیگر کرونا ساخته شضررهای شکر بر سلامت مغزگیاه بی عقل به سوی نور میتوقف؛ شکستآپومورفین در پارکینسونتاثیر درجه حرارت بر عملکنقش ویتامین K در ترمیم اسمنابع انرژی از نفت و گاز ایندرالجهش های ژنتیکی مفید در ساارتباط بین هوش طبیعی و هونابینایی در نتیجه ی گوشی راه های جدید برای قضاوت رخودروهای هیدروژنیمدل هولوگرافیک ژنرالیزههوش مصنوعی از عروسک بازی اعداد بینهایت در دنیای مورزش و میگرنسیاره ی ابلهاندرمان های اسرار آمیز در آبرای خودآگاه بودن تو بایعقیده ی بی عملگشایش دروازه جدیدی از طرتوهم وجودآزمون ذهنی گربه ی شرودینتاریکی من و تو و گرد و غبانقش رژیم غذایی بر رشد و امنبع هوشیاری کجاست قسمت اگر میدانی مصیبت بزرگتر نخستین تصویر از سیاهچالهجاذبه و نقش آن در شکلگیریاز نخستین همانند سازها ترشد مغز علت تمایل انسان بخدایا جز تو که را دارمهوش مصنوعی درمانگر کامپیبه بالا بر ستارگان نگاه کیادگیری هوش مصنوعی، عمیقسایه را اصالت دادن، جز فردرمان جدید ALSبرخی توجهات در ببمار پارعواملی که برای ظهور لغت اپیوند اندام از حیوانات بمرکز خنده در کجای مغز استتوصیه هایی در مصرف ماهیفیزیک آگاهیإِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَترقی واقعی یا شعار ترقینقطه ای بود و دگر هیچ نبومنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتابزار بقا از نخستین همانچرا خشونت و تعصبحقیقت اشیااز تکینگی تا مغز و از مغز زنجیرها را ما باید پاره کدنیای شگفت انگیز کوانتومهوش عاطفی قسمت سومبی ذهن و بی روحکلمات بلند نه صدای بلندسخن پاک و ثابتبی سوادی در قرن 21کلوزاپین داروی ضد جنونسختی ها رفتنی استدرها بسته نیستبزرگ شدن مغز محدود به دورعصب سیاتیکپاکسازی مغزمسئول صیانت از عقیده کیستکامل ابزار هوش ، راه پر فرایند حذف برخی اجزای مغالگو و عادت را بشکن و در اتست نوار عصب و عضلهنه جنگ و نه خونریزیمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیحافظه و اطلاعات در کجاست از تکینگی تا مغز از مغز تزیر فشار کووید چه باید کردورترین نقطه ی قابل مشاههیچ کس حقیقت را درون مغز سردرد عروقی میگرنبیماری اسپینال ماسکولار کندر در بیماریهای التهابدرگیری قلب در بیماری ویرتفکر خلا ق در برابر توهم پرسش و چستجو همیشه باقی امعنی روزهتأثیر شیرینی های حاوی لوقلب های سادهاما شما از دید خفاش کور هتصور از زمان و مکاننوار مغز، مفید و بی خطررمز و رازهای ارتباط غیر کموفقیت در تفکر استابزار بقای موجود زنده از همه چیز، ثبت می شودحس و ادراک قسمت 74از تکینگی تا مغز- از مغز زبان و تکلم برخی بیماریهدانشمندان موفق به بازگردهزینه سنگین انسان در ازاشکل های متفاوت پروتئین هبیان حقیقتکیست هیداتید مغزدست کردن در گوشتلقین اطلاعات و حافظهآنزیم تولید انرژی در سلومغز و قلب در جنین موش مصنتاثیر ژنها بر اختلالات خقبل از انفجار بزرگانرژی تاریکتغییرات منطقه بویایی مغزنورالژیرویاها از مغز است یا ناخومیدان مغناطيسي زمین بشر اتفاق و تصادفهمراهی نوعی سردرد میگرنیحس و ادراک قسمت هشتماز تکامل تا مغز، از مغز تسفر دشوار اکتشافداروی فامپیریدین یا نورلویتامین کاشادی، پاداش انجام وظیفهبابا زود بیاکاش شرف اجباری بود یا حتیتمدنی قدیمی در شمال خلیج آیا هوش ارثی دریافتی از پمغز از بسیاری حقایق می گرتاثیر گیاه خواری بر رشد ولوزالمعده(پانکراس)مصنوعانسان، گونه ای پر از تضادجنسیت و تفاوت های بیناییچگونه هوشیاری خود را توسروش مقابله مغز با محدودیحس و ادراک قسمت دهمما تحت کنترل ژنها هستیم یاحساسات کاذبهوش مصنوعی یا حماقت طبیعاستفاده از سلول های بنیاسلولهای بنیادی مصنوعی درداروی ضد چاقیواقعیت و انعکاسششمین کنگره بین المللی سبحثی در مورد نقش ویتامين کشف جدید تلسکوپ جیمز وبتو کجای جهانیتاثیر درجه حرارت بر مغزآیا جنین انسان، هوشمندی مغزتان را در جوانی سیمکشمقابله ی منطقی با اعتراضای نعمت من در زندگیمجهان کنونی و مغز بزرگترینگاه از دور و نگاه از نزدریاضیات یک حس جدید استخفاش با شیوع همه گیری جدیمبتکران خودشکوفاهوش مصنوعی از عروسک بازی اصلاح خطا با رفتن بر مسیرسوپاپ ها یا ترانزیستورهادر هم تنیدگی کوانتومیبخش بزرگتر کیهان ناشناختواکسن دیگری ضد کرونا از دضعیف و قویگیاه خواری و گوشت خوار کدتولید مولکول جدید توسط هآپومورفین در پارکینسونتاثیر درجه حرارت بر عملکنقش ژنتیک در درمان اختلامنابع انرژی از نفت و گاز ایا کوچک شدن مغزانسان الجهش های ژنتیکی غیر تصادفارتباط شگفت مغز انسان و فناتوانی از درمان برخی ویراه پیروزی در زندگی چیستخورشید مصنوعیمدل هولوگرافیک تعمیم یافهوش مصنوعی از عروسک بازی بقا با سازگارترین فرد اسورزش بهترین درمان بیش فعسیاره ابلهاندرمان های بیماری آلزایمربرای رشد، باید از مسیر خطعلم و ادراک فقط مشاهده ی پل جویی اصفهانتوهم وجودALS نگاهی کامل بر بیماری وآزمون ذهنی گربه شرودینگرتاریکی و نورنقش رژیم غذایی در رشد و امنبع هوشیاری کجاست قسمت اگر نیروی مغناطیس نباشد نخستین روبات های زنده ی ججبران از دست رفته هااز نخستین همانند سازها ترشد در سختی استخرما منبع بسیار خوب آنتی هوش مصنوعی درخدمت خلق وحبه بالاتر از ماده بیندیشیادگرفتن، آغاز حرکت است ساخت سلول عصبی حتی پس از درمان جدید میگرن با انتی برخی توصیه ها برای واکسیعوارض ازدواج و بچه دار شدپیوند اندام حیوانات به امرگ چیستتوضیحی ساده در مورد هوش مفیزیکدانان ماشینی برای تافت فشار خون ناگهانی در وتروس جریان انرژینقطه بی بازگشتمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتابزار بقا از نخستین همانچرا در مغز انسان، فرورفتحقیقت تنها چیزی است که شااز تکینگی تا مغز از مغز تزندگی فعال و مثبت روند آلدنیایی پر از سیاهچاله هوش عاطفی قسمت ششمبی شرمیکلید نزدیک و نگاه تو بر فسرنوشتدرهای اسرارآمیز و پوشیدهبزرگ شدن تقریبا ناگهانی عضلانی که طی سخن گفتن چقدپارادوکس ها در علممسئولیت جدیدتکامل تکنولوژیفراتر از دیوارهای باورالگوی بنیادین و هوشیاریتست آر ان اس دز میاستنی گچه زیاد است بر من که در ایمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیحافظه و اطلاعات در کجاست از تکینگی تا مغز از مغز تزیرفون داروی ضد ام اسديدن با چشم بسته در خواب هیچ اندر هیچسرطان کمیت گراییبیماری اضطراب عمومیکندر علیه سرطاندرگیری مغز در بیماری کویتفاوت مغز انسان و میمون هپرسشگری نامحدودمعادله ها فقط بخش خسته کنتئوری تکامل امروز در درمقلب و عقلامروز دانش ژنتیک هیچ ابهتصادف یا قوانین ناشناختهنوار مغز، ترجمه ی فعالیت رمز گشایی از اتصالات مغزمولکول ضد پیریابزار بقای موجود زنده از همه ی سردردها بی خطر نیستحس و ادراک قسمت 75از تکینگی تا مغز- از مغز زبان و شناخت حقیقت قسمت چدانشمندان نورون مصنوعی سهزاران سال چشم های بینا وشکل پنجم مادهبیداری و خواب کدام بهتر اکیست کلوئید بطن سومدست آسمانتلاش ها برای کشف منابع جدآواز خواندن در قفس، نشانمغز و اخلاقتاثیر کلام در آیات کلام بقبرستان ها با بوی شجاعتانرژی تاریک که ما نمی توتغییرات مغز پس از 40 سالگینوسانات کوانتومی منبع مارویاهای پر رمز و حیرتی درمیدان های مغناطیسی قابل اتوبان اطلاعات و پلِ بینهندسه ی پایه ایحس و ادراک قسمت هشتاد و ناز تکامل تا مغز، از مغز تسفرنامه سفر به بم و جنوب داروی لیراگلوتیدویتامین کا و استخوانشب سیاه سحر شودباد و موجکتاب گران و پرهزینه شد ولتمرکز و مدیتیشنآیا هوش سریعی که بدون احسمغز به تنهایی برای فرهنگ تاثیر گیاه خواری بر رشد ولیروپریم داروی ترکیبی ضدانعطاف پذیری مکانیسمی علجهل مقدسچگونه واکسن کرونا را توزروش های صرفه جویی در ایجاحس و ادراک قسمت دوازدهممانند آب باشاخلاق و علوم اعصابهوش مصنوعی گوگل به کمک تشاستفاده از سلول های بنیاسلام تا روشناییداروی ضد چاقیواقعیت تقویت شدهصبور باشبحثی در مورد نقش کلسیم و کشتن عقیده ممکن نیستتو کز محنت دیگران بی غمیتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا جهان ذهن و افکار ما ممغط یک گیرنده استمقابله با کرونا با علم اسای همه ی وجود منجهان کاملی در اطراف ما پرنگاه از درون قفس یا بیرونریتوکسیمابخلا، حقیقی نیستمتواضع باشهوش مصنوعی از عروسک بازی اصول انجام برخی نرمش ها دسوپاپ ها یا ترانزیستورهادر هم تنیدگی کوانتومی و پبخش دیگری در وجود انسان هواکسن سرطانطلوع و حقیقتگیرنده باید سازگار با پیتولید مثل اولین ربات های آب زندگی است قسمت چهارمتاثیر درجه حرارت بر عملکنقش گرمایش آب و هوا در هممنابع انرژی از نفت و گاز ایا این جمله درست است کسیجهش های بیماری زا، معمولارتباط شگفت انگیز مغز انناتوانی در شناسایی چهره راه انسان شدن، راه رفتن وخوش قلبی و مهربانیهوش مصنوعی از عروسک تا کمبقا در ازای بیماریورزش در کمر دردسیاره ابلهاندرمان های بیماری اس ام ایبرای زندگی سالم، یافتن تعلم و روحپل خواجو اصفهانتوهم بی خداییفقر داده ها در هوش مصنوعیآزادی عقیده، آرمانی که تتاریکی خواهد ترسیدنقش زنجبیل در جلوگیری از منبع هوشیاری کجاست قسمت اگر نعمت فراموشی نبود بسنرمش های مفید برای درد زاجدا کردن ناخالصی هااز نشانه ها و آثار درک شدرشد، رسیدن به یک هدف نیستخسته نباشی باباهوش مصنوعی ساخته هوش طبیبه جای محکوم کردن دیگران یادآوری خواب و رویاساخت شبکه عصبی مصنوعی با درمان جدید کنترل مولتیپلبرخی درمان های Spinal Muscular Atعید نوروز مبارکپیوند سر آیا ممکن استمرگ و میر پنهانتیوتیکسن داروی ضد جنونفال نیکوافت هوشیاری به دنبال کاهتری فلوپرازیننمیتوان با بیرون انداختنمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتابزار بقا از نخستین همانچرا ذرات بنیادی معمولاً حقیقت خواب و رویااز تکینگی تا مغز از مغز تزندگی هوشمند در خارج از زدنیا، هیچ استهوش عاطفی بیشتر در زنانهوش عاطفی در زنان بیشتر ابی عدالتی در توزیع واکسن کلام و زبان، گنجینه ای بسسریع دویدن مهم نیستدرون قفس یا بیرون از آنبزرگترین خطایی که مردم مغم بی پایانپاسخ گیاهان در زمان خوردمسئولیت در برابر محیط زیتکامل جریان همیشگی خلقتفرد موفقالگوبرداری از طبیعتتشنچ پانایوتوپولوس تشنج نه عدم مطلق بلکه عدم با قمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیحافظه و اطلاعات در کجاستاز تکینگی تا مغز از مغز تزیرک ترین مردمدی متیل فومارات(زادیوا)(هیچگاه از فشار و شکست نترسرعت فکر کردن چگونه استبیماری بیش فعالیکوچ از محیط نامناسبدرگیری مغز در بیماران مبتفاوت ها و تمایزها کلید بآلودگی هوا چالش قرن جدیدمعجزه های هر روزهتئوری تکامل در پیشگیری و قلب یا مغزانفجار و توقف تکاملی نشاتضادهای علمینوار عصب و عضلهرمز پیشرفت تواضع است نه طمولتیپل اسکلروز در زنان ابزار بقای موجود زنده از همه جا خیر بکارحس و ادراک قسمت 78از تکینگی تا مغز- از مغزتزبان و شناخت حقیقت قسمت ادانشمندان یک فرضیه رادیکهستي مادي ای که ما کوچکترشکرگزار هر چیزی باش که دابیست تمرین ساده برای جلوکپسول ژری لاکتدست بالای دستتلاش های جدید در ALSآینه در اینهمغز و اخلاقتاثیر کپسول نوروهرب بر نقدم زدن و حرکت دید را تغیانرژی خلا ممکن استتغییرات آب و هوایی که به نوشیدن چای برای مغز مفید رویای شفافمیدان های کوانتومی خلااتوسوکسیمایدهندسه ی رایج کیهانحس و ادراک قسمت هشتاد و شاز خود رها شوسفرنامه سفر به بم و جنوب داروی تشنجی دربارداریویتامین کا در سبزیجاتشبیه سازی میلیون ها جهان باد غرور و سر پر از نخوت وکتاب زیست شناسی باورتمرکز بر هدفآیا هشیاری کوانتومی وجودمغز بیش از آنچه تصور میشوتاثیر گیاه خواری بر رشد ولیس دگرامفتامین یا ویاساهرام مصر از شگفتی های جهجهان فراکتالچگونه آن شکری که می خوریمروش هایی برای کم کردن اضطحس و ادراک قسمت سومماه رجباخلاق پایه تکامل و فرهنگهوش مصنوعی گوگل به کمک تشاستفاده از سلول های بنیاسلاح و راهزنیداروی ضد تشنج با قابليت تواقعیت خلا و وجود و درک مصبر لازمه ی پیروزی استبحثی در مورد حقیقت فضا و گل خاردار، زیباستتو پیچیده ترین تکنولوژی تاثیر درجه حرارت بر عملکآیا جهش های ژنتیکی، ویرونفرت، اسیب به خود استملاحظه های اخلاقی دربارهای آنکه نامش درمان و یادشجهان پیوستهادغام میان گونه های مختلنگاه از درون مجموعه با نگریسدیپلام تنها داروی تایخلا، خالی نیستمجموعه های پر سلولی بدن مهوش مصنوعی از عروسک بازی اصول توسعه ی یک ذهن کاملسوپاپ ها یا ترانزیستورهادر هم تنیدگی کوانتومی و دبخشیدن دیگران یعنی آرامشواکسن سرطانطلای سیاهگالکانزوماب، دارویی جدیتولید یا دریافت علمآب زندگی است قسمت هفتمتاثیر درجه حرارت بر عملکنقش پیش زمینه ها و اراده منابع انرژی از نفت و گاز ایا ابزار هوشمندی یا مغز جهش تمدنی عجیب و شگفت انسارتباط شگفت انگیز مغز اننادیدنی ها واقعی هستندراه بی شکستخوش خیالی و خوش بینیهوش مصنوعی از عروسک تا کمبقای حقیقی در دور ماندن اوزن حقیقی معرفت و شناختسیب یکسان و دیدگاه های متدرمان های جدید ALSبرخی ملاحظات در تشنج های علم اپی ژنتیک دریچه ای بهپلاسمای غالبتوهم تنهاییفلج نخاعی با الکترودهای آزار دیگری، آزار خود استتاریخ همه چیز را ثبت کردهنقش زبان در سلطه و قدرت امنبع هوشیاری کجاست قسمت اگر نعمت فراموشی نبود بسنرمش های مفید در سرگیجهجدایی خطای حسی استاز نظر علم اعصاب یا نرووسز گهواره تا گورخطا در محاسبات چیزی کاملهوش مصنوعی، اتفاقات و تحبه خوبی های دیگران فکرکنیاری خدا نزدیک استساخت شبکه عصبی با الفبای درمان جدید ام اسبرخی روش های تربیتی کودکعامل کلیدی در کنترل کارآپیوند سر، یکی از راه حلهامرگ و میر بسیار بالای ناشتیک و اختلال حرکتیفاکسیبتافتخار انسانتری فلوپرازیننمیتوان بر سیاه سیاه نوشمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتابزار بقا از نخستین همانچراروياها را به یاد نمی آحقیقت در علم، هرگز نهایی از تکینگی تا مغز از مغز تزندگی و داراییدندان ها را مسواک بزنید تده روش موفقیتهوش عاطفی در زنان بیشتر ابیمار 101 ساله، مبتلا به سکلام، در تحولی شگفت آور بسریعترین کامپیوتر موجوددرون آشفته ی تو و ظاهر خنبزرگترین درد از درون است غم بی پایانپختگی پس از چهل سالگي به مستند جهان متصلتکامل داروینی هنوز در حافرد یا اندیشهالتهاب شریان تمپورالتشنج چیستنهایت معرفت و شناخت درک عمنبع هوشیاری در کجاست؟ قابزار بقا از نخستین هماننظریه ی ریسمانحافظه ی هوش مصنوعیاز تکینگی تا مغز از مغز تزیست شناسی کل در جزء فراکدین اجباریهیپرپاراتیروئیدیسمسطح آگاهی، رخدادهای زندگبیماری تی تی پیکوچک شدن مغز از نئاندرتادرگیری مغزی در سندرم کووتفاوت ها را به رسمیت بشناآلودگی هوا و ویروس کرونامعجزه ی چشمتئوری جدید، ویران کردن گقلب دروازه ی ارتباطانقراض را انتخاب نکنیدتظاهر خوابیده ی مادهنوار عصب و عضلهرمز بقای جهش ژنتیکیمواد کوانتومی جدید، ممکنابزار بقای موجود زنده از همیشه چیزی برای تنهایی دحس و ادراک قسمت 82از تکینگی تا مغز، از مغز زبان و شناخت حقیقت قسمت ددانشمندان ژنی از مغز انسهستی ما پس از شروعی چگال شکست حتمیبیش از نیمی از موارد انتقکامپیوتر سایبورگدستورالعمل مرکز کنترل بیتلاش های جدید در درمان فرآیندهمغز و سیر تکامل ان دلیلی تاثیر کپسول نوروهرب بر تقدرت مردمانرژِی برای ایجاد اضطرابتغییرات تکاملی سر انسان نوعی سکته مغزی ، وحشتناک روان سالممیدان بنیادین اطلاعاتاتصال مغز و کامپیوترهندسه بنیادینحس و ادراک قسمت پنجماز درخواست ها جدا شوسفرنامه سفر به بم و جنوب داروی جدید ALSویتامین بی 12 در درمان دردشبیه سازی سیستم های کوانبار مغز بر دو استخوانکتاب طبیعت در قالب هندسهتمرکز بر امروزآیا واکنش های یاد گرفته ومغز برای فراموشی بیشتر کتاثیر گیاه خواری بر رشد ولا اکراه فی الدیناولویت بندی ها کجاستجهان قابل مشاهده بخش کوچچگونه انتظارات بر ادراک روش هایی برای جلوگیری از حس و ادراک قسمت سی و هشتمماپروتیلیناختلاف خانوادگی را حل کنهوش مصنوعی الفاگواستفاده از سلول های بنیاسلسله مباحث هوش مصنوعیداروی ضد تشنج با قابليت توالزارتان داروی ضد فشار صبر و واقعیتگل درون گلدانتو آرامش و صلحیتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا جهش ژنتیکی و تنظیم اجنقاشی هایی با بوی گذشته یملاحظات بیهوشی قبل از جرایمپلانت مغزیجهان پیوستهادغام دو حیطه علوم مغز و نگاه حقیقی نگاه به درون اریشه های مشترک همه ی موجوخلاصه ای از مطالب همایش ممجرم، گاهی قربانی استهوش مصنوعی از عروسک بازی اصول سلامت کمرسوخت هیدروژنی پاکدر هر سوراخی سر نکنبخشش، عقلانی یا غیر عاقلواکسن ضد اعتیادطوفان فقر و گرسنگی و بی سگام کوچک ولی تاثیرگذارتولید پاک و فراوان انرژیآب زندگی است قسمت اولتاثیر رو ح و روان بر جسمنقش آتش در رسیدن انسان بهمنابع انرژی از نفت و گاز ایا بیماری ام اس (مولتیپجهشهای مفید و ذکاوتی که دارتباط غیرکلامی بین انسانادانی در قرن بیست و یکم،رابطه تشنج و اوتیسمخوشبختی چیستهوش مصنوعی از عروسک تا کمبلندی در ذهن ما درک بلندیوزوز گوشسیر آفرینش از روح تا مغز درمان های جدید میگرنبرخی مرزهای اخلاق و علوم علم به ما کمک میکند تا موپمبرولیزوماب در بیماری چتوهم جداییفلج بل، فلجی ترسناک که آنآسيب میکروواسکولاریا آستاریخ، اصیل نیست و ساخته نقش زبان در سلطه و قدرت امنبع هوشیاری کجاست قسمت اگر با مطالعه فیزیک کواننرمش های موثر در کمردردجریان انرژی در سیستم های از نظر علم اعصاب اراده آززمین در برابر عظمت کیهانخطا در محاسبات چیزی کاملهوش احساسیبه خودت مغرور نشوژن همه چیز نیستساختن آیندهدرمان جدید ای ال اس، توفربرخی سلولهای عصبی در تلاعادت همیشه خوب نیستپیوندهای پیچیده با تغییرمرگ و سوال از قاتلتیکاگرلور داروی ضد انعقافاجعه ی جهل مقدسافراد آغاز حرکت خودشان رترک امروزنمای موفقیتمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتابزار بقا از نخستین همانچراروياها را به یاد نمی آحقیقت راستین انسان علم باز تکینگی تا مغز از مغز تزندگی بی دوداز تکینگی تا مغز از مغز تزندگی در جمع مواردی را بردهن، بزرگترین سرمایههوشمندی کیهانبیمار مرکز تنفس سلولیکلرال هیدرات برای خوابانسرگیجه از شایعترین اختلادروغ نگو به خصوص به خودتبسیاری از مجرمان، خودشانغیرقابل دیدن کردن مادهپدیده خاموش روشن در پارکمشکل از کجاستتکامل داروینی هنوز در حافرد حساس از نظر عاطفی و بامواجی که به وسیله ی ماشیتشنج و حرکات شبه تشنجی قانهایت در بی نهایتذهت را روی چیزهای مفید متمنبع هوشیاری در کجاست؟(قابزار بقا از نخستین هماننظریه تکامل در درمان بیمحافظه انسان و حافظه ی هوشاز تکینگی تا مغز از مغز تزیست شناسی باور حقیقت یا دین، اجباری نیستهاوکينگ پیش از مرگش رسالسعی کن به حدی محدود نشویبیماری دویککوچکی قلبدرگیری مغزی در سندرم کووتفاوت های بین زن و مرد فقآلودگی هوا و پارکینسونمعجزه ی علمتا 20 سال آینده مغز شما به قلب روباتیکانواع سکته های مغزیتظاهری از ماده است که بیدنوار عصب و عضلهرمز جهانموجود بی مغزی که می تواندابزار بقای موجود زنده از همیشه چشمی مراقب و نگهباحس و ادراک قسمت 87از تکینگی تا مغز، از مغز زبان و شناخت حقیقت قسمت سدانشمندان پاسخ کوانتومی هشت توصیه برای کاستن از دشگفت نیست من عاشق تو باشمبیشتر کمردردها نیازی به کاهش مرگ و میر ناشی از ابدغدغه نتیجه ی نادانی استتلاش های جدید در درمان سرآینده ی انسان در فراتر ازمغز کوانتومیتاثیر کپسول نوروهرب بر سقدرت و شناخت حقیقتانسولینتغذیه بر ژنها تاثیر داردنیکولا تسلاروبات ها قول میدهندمیدازولام در درمان تشنج اثر مضر مصرف طولانی مدت رهندسه در پایه ی همه ی واکحس و ادراک قسمت پنجاهاز روده تا مغزسفرنامه سفر به بم و جنوب داروی جدید s3 در درمان ام ویتامین بی هفدهشبکه های مصنوعی مغز به دربار بزرگ ایستادن بر دو پاکتاب، سفری به تاریختمساح حد واسط میان مغز کوآیا یک، وجود داردمغز بزرگ چقدر مفید هست ؟تاثیر گیاهخواری بر رشد و لاموژین داروی ضد اوتیسم؟اولین قدم شناخت نقص های خجهان موازی و حجاب هاچگونه به سطح بالایی از هوروش هایی ساده برای کاهش احس و ادراک قسمت سی و ششمماجرای جهل مقدساختلال خواب فرد را مستعد هوش مصنوعی از عروسک های باستیفن هاوکینگ در مورد هسلطان جنگل یا صاحب ملکوتداروی ضد تشنج توپیراماتواکنش های ناخودآگاه و تقصبر بسیار بایدگل زندگیتو افق رویداد جهان هستیتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا خداباوری محصول تکاملچقدر به چشم اعتماد کنیمممانتین یا آلزیکسا یا ابایمپلانت مغزی و کنترل دو جهان پر از چیزهای اسرار آارتقا و تکامل سنت آفرینش نگاه دوبارهریشه های مشترک حیاتخلاصه ای از درمان های جدیمحل درک احساسات روحانیهوش مصنوعی از عروسک بازی اضطراب و ترسسودمندی موجودات ابزی بر در والنتاین کتاب بدید همبدون پیر فلکواکسن علیه سرطانطوفان زیباییگامی در درمان بیماریهای تولید اندام با چاپ سه بعدآب زندگی است قسمت دومتاثیر روده بر مغزنقش انتخاب از طرف محیط، نمنابع انرژی از نفت و گاز ایا بدون زبان میتوانیم تجهشهای مفید و ذکاوتی که دارتروز یا خوردگی و التهانازوکلسینرادیوی مغز و تنظیم فرکانخوشبختی دور از رنج های مهوش مصنوعی از عروسک تا کمبلوغ چیستوسواس، بیماری استسیستم تخلیه ی مغز بینشی ندرمان های جدید در بیماری برخی نکات از گاید لاین پرعلم بدون توقفپنج اکتشاف شگفت آور در موتوهم جدایی و توهم علمفلج خوابآسیب ها ناشی از آلودگی هوتازه های اسکیزوفرنی(جنونقش سجده بر عملکرد مغزمنبع هوشیاری کجاست قسمت اگر تلاش انسان امروز برانرمشهای مهم برای تقویت عجریان انرژی در سیستم های از نظر علم اعصاب اراده آززمین زیر خلیج فارس تمدنی خطای ادراک کارماهوش احساسیبه دنبال رستگاری باشژن همه چیز نیستساختن آینده، بهترین روش درمان جدید سرطانبرخی سيناپسها طی تکامل و عادت کن خوب حرف بزنیپیوندی که فراتر از امکانمرگ انتقال است یا نابود شتیروفیبان موثر در سکته ی فاصله ها در مکانیک کوانتافراد بی دلیل دوستدار تو ترکیب آمار و ژنتیکنمایش تک نفرهمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتابزار بقا از نخستین همانچراغ های متفاوت و نور یکسحقیقت غیر فیزیکیحقیقت غیر قابل شناختاز تکینگی تا مغز از مغز تزندگی در سیاهچالهدو ویژگی انتزاع و قدرت تجهوشیاری و وجودبیماری لبر و نابینایی آنکم کردن کالری روشی سودمندریای خدابسیاری از بیماری های جدیغرور و علمپروژه ی ژنوم انسانیمشکلات نخاعیتکامل داروینی هنوز در حافردا را نمیدانیمامیوتروفیک لترال اسکلروتشنج عدم توازن بین نورون نهادینه سازی فرهنگ اختلاذخیره ی شگفت انگیز اطلاعمنبع خواب و رویاابزار بقا از نخستین هماننظریه تکامل در درمان بیمحباب های کیهانی تو در تواز تکینگی تا مغز از مغز تزیست، مرز افق رویداد هستدیوار همه اش توهم بودهاوکينگ پیش از مرگش رسالشلیک فراموشیبیماری دیستروفی میوتونیکوچکترین چیز یک معجزه اسدرگیری اعصاب به علت میتوتفاوت های تکاملی در مغز وآلزایمرمعجزه ی علم در کنترل کرونتا بحر یفعل ما یشاقلب را نشکنانیس بی کسانتعویض دارو در تشنجنوار عصب و عضله مهم در تشرمز جهان خاصیت فراکتالموجودات مقهور ژنها هستندابزار بقای موجود زنده از همیشه اطمینان تو بر خدا بحس و ادراک قسمت چهلاز تکینگی تا مغز، از مغز زبان جانسوزدانشمندان اولین سلول مصنو هر کس تقوای خدا پیشه کنشگفت انگیز بودن کیهانبا هوش مصنوعی خودکار روبکاهش التهاب ناشی از بیماذهن ما از در هم شکستن منبتلاش های جدید شرکت نورالآینده ی علم و فیزیک در60 ثمغز آیندگان چگونه است ؟تاثیر کپسول نوروهرب بر سقدرت کنترل خودانسولین هوشمندثبت و دستکار ی حافظهنیاز به آموزش مجازی دیجیروبات های ریز در درمان بیمکان زمان یا حافظه زماناثرات فشار روحی شدیدهندسه زبانِ زمان استحس و ادراک قسمت پنجاه و یاز سایه بگذرسفری به آغاز کیهانداروی جدید لنفوم و لوکمیویتامین دی گنجینه ای بزرشبکیه های مصنوعیبار سنین ابزار هوشمندی اکتابخانهتنفس هوازی و میتوکندریآیا کیهان می تواند یک شبیمغز بزرگ چالش است یا منفعتاثیر انتخاب از طرف محیط لایو دوم دکتر سید سلمان فاولین مورد PML به دنبال تکجهان ما میتواند به اندازچگونه باغبانی باعث کاهش روش جدید تولید برقحس و ادراک قسمت سیزدهمماجرای عجیب گالیلهاختلال در شناسایی حروف و هوش مصنوعی از عروسک های باستیفن هاوکینگ در تفسیر سم زنبور ، کلیدی برای وارداروی ضد جنون در درمان تیبحثی در مورد عملکرد لوب فواکنش به حس جدیدصد قدح، نفتاده بشکستگلوله ی ساچمه ایتو انسانی و انسان، شایستتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا دلفین ها می تواند از نقش قهوه در سلامتیمن کسی در ناکسی دریافتم ایمپلانت مغزی کمک میکند جهان پر از چیزهای جادویی ارتقا یا بازگشت به قبل ازنگاهی بر قدرت بینایی درارژیم های غذایی و نقش مهم خم شدن فضا-زمانمحل درک احساسات روحانی دهوش مصنوعی از عروسک بازی اطلاع رسانی اینترنتیسی و سه پل اصفهاندر یک فراکتال هر نقطه مرکبدون بار گذشتهواکسنی با تاثیر دوگانه اطولانی ترین شبگامی در درمان بیماریهای تولید سلولهای جنسی از سلآب زندگی است قسمت سومتاثیر روزه داری بر سلامت نقش اتصالات بین سلولهای منابع انرژی از نفت و گاز ایا تکامل هدفمند استجوانان وطنارزش های وارونهنباید صبر کرد آتش را بعد راز تغییرخانه ی تاریکهوش مصنوعی از عروسک تا کمبلعیدن ستاره توسط سیاهچایک پیام منفرد نورون مغزی سیستم تعادلی بدندرمان های جدید سرطانبرخی نرمش ها برای درد زانعلم در حال توسعهپول و شادیتوهم جسمفلج خواب چیستآسیب روانی شبکه های اجتمتازه های بیماری پارکینسونقش غذاها و موجودات دريامنبع هوشیاری کجاست قسمت اگر خواهان پیروزی هستیچرا ماشین باید نتایج را پجریان انرژی در سیستم های از واقعیت امروز تا حقیقتزمان چیستخطای حسهوش بشری تهدید برای بشریبه زودی شبکه مغزی به جای ژن هوش و ساختارهای حیاتی ساختار فراکتال وجود و ذهدرمان جدید سرطانبرداشت مغز ما از گذر زمانعادت کردن به نعمتپیوستگی همه ی اجزای جهانمرگ تصادفیتکنولوژی های جدید و حالتفاصله ی همیشگی تصویر سازافزایش قدرت ادراکات و حسترکیب حیوان و انسانچند نرمش مفید برای کمردرمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتابزار بقا از نخستین هماننزاع بین جهل و علم رو به پابزار بقا از نخستین هماننزاع بین علم و نادانی رو حقیقت، آن چیزی نیست که جلاز تکینگی تا مغز از مغز تزندگی زمینی امروز بیش از دو بیماری روانی خود بزرگ هوشیاری و افسردگیبیماری میاستنی گراویسکمالگرایی دشمن پیشرفتدرک فرد دیگر و رفتارهای ابسیاری از بیماری های جدیغربال در زندگیپروژه ی ژنوم انسانیمشکلات بین دو همسر و برخیتکامل داروینی هنوز در حافرزندان زمان خودامید نیکو داشته باش تا آنتشویق خواندن به کودکانچهار میلیارد سال تکامل بذره ی معین یا ابری از الکمنتظر نمان چیزی نور را بهابزار بقا از نخستین هماننظریه تکامل در درمان بیمحباب هایی تو در تواز تکینگی تا مغز از مغز تزاویه نگاه ها یکسان نیستدیوار، از ابتدا توهم بودهدف یکسان و مسیرهای مختلشلیک فراموشیبیماری سلیاککووید نوزده و خطر بیماری درب بسته با غیر خود باز متفاوت های زبانی سرمنشا تآملودیپین داروی ضد فشار معجزه در هر لحظه زندگیتاول کف پا و حقیقتقوی تر باشانگشت ماشه ایتعامل انسان و هوش مصنوعینوار عصب و عضله تعیین محلرنگ کردن، حقیقت نیستمورد نادر همپوشانی دو بیابزار بقای موجود زنده از همیشه به آنچه داری، خوشنحس و ادراک قسمت چهل و هفتاز تکینگی تا مغز، از مغز زبان ریشه هایی شناختی اسدانشمندان تغییر میدان مغوفور و فراوانیشگفت زده و حیران باشبا هر چیزی که نفس می کشد مکاهش حافظه هرچند فرایندیذهن چند جانبه نیازمند نگتلاش هایی در بیماران قطع آینده با ترس جمع نمیشودمغز اندامی تشنه ی انرژی اتاثیر کتامین در درمان پاقدرت انسان در نگاه به ابعانسان قدیم در شبه جزیره عثبت امواج الکتریکی در عصچیز جدید را بپذیرروبات کیانمکانیک کوانتومی بی معنی اثرات مفید قهوههندسه، نمایشی از حقیقتحس و ادراک قسمت پنجاه و داز علم جز اندکی به شما داسقوط درون جاذبه ای خاص، چداروی جدید میاستنی گراویویروس مصنوعیشباهت مغز و کیهانبارداری بدون رحمکجای مغز مسئول پردازش تجتنفس هوازی و میتوکندریآیا گذشته، امروز وآینده مغز بزرگ چالشهای پیش رولبخند بزن شاید صبح فردا زاولین مورد پیوند سر در انجهان مادی، تجلی فضا در ذهچگونه تکامل مغزهای کنونیروش صحبت کردن در حال تکامحس و ادراک قسمت ششمماده ی تاریکاختلال در شناسایی حروف و هوش مصنوعی از عروسک های باستخوان های کشف شده، ممکسماگلوتید داروی کاهش دهندارویی خلط آوربحثی درباره هوش و تفاوتهواکسن های شرکت فایزر آمرصدای بم با فرکانس پایین، گلوئونتو با همه چیز در پیوندیتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا دلفین ها میتوانند بانقش مهاجرت در توسعه نسل امن پر از تلخیمایمپلانت نخاعی میتواند دجهان دارای برنامهارتوکين تراپی روشی جديد نگاهی بر توانایی اجزاي برژیم های غذایی و نقش مهم خونریزی مغز در سندرم کوومحدودیت چقدر موثر استهوش مصنوعی از عروسک بازی اطلاعات حسی ما از جهان، چسیلی محکم محیط زیست بر اندر کمتر از چند ماه سوش جدبدون زمان، ماده ای وجود نوابستگی یعنی قلادهطی یکصد هزار سال اخیر هرچگاهی لازم است برای فهم و تولترودینآب، زندگی است(قسمت پنجم)تاثیر روغن رزماری استنشانقش تیروئید در تکامل مغزمنابع انرژی از نفت و گاز ایجاد احساساتجوانان وطنارزش های حقیقی ارزش های غنبرو و انرژی مداومراست دستی و چپ دستیخانواده پایدارهوش مصنوعی از عروسک تا کمبنی عباس، ننگی بر تاریخیک پیشنهاد خوب برای آسان سیستم دفاعی بدن علیه مغز درمان های رایج ام اسبرخی نرمش ها برای زانوعلم راهی برای اندیشیدن اپول و عقیدهمدل های ریز مغز مینی برینتوهمات و شناخت حقیقتفلج دوطرفه عصب 6 چشمآسیب عصب پا به دنبال اعتیتازه های درمان ام اسنقش غذاها و موجودات دريامنبع هوشیاری کجاست قسمت اپل ویژن پرو در تشخیص بیمچرا مردم با زندگی میجنگنجراحی گردن همیشه برای دیاز کجا آمده ام و به کجا میزمان و مکان، ابعاد کیهان خطر آلودگی هواهوش در طبیعتبه زیر پای خود نگاه نکن بژن یا نقشه توسعه مغز و نقساختار شبکه های مغزی ثابدرمان دارویی سرطان رحم ببرداشتت از جهان رو زیاد عادت بد را ترک کنپیام های ناشناخته بر مغز مرگی وجود نداردتکنولوژی و پیشرفتفتون های زیستیافزایش مرگ و میر سندرم کوترازودونچند جهانیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتابزار بقا از نخستین هماننزاع بین علم و جهل رو به پحقایق ممکن و غیر ممکناز تکینگی تا مغز از مغز تزندگی زودگذردو بار در هفته ماهی مصرف هوشیاری کوانتومیسرگردانیبیماری های میتوکندریکمردرددرک نیازمند شناخت خویش ابشکه ای که ته نداره پر نممقالاتپروانه ی آسمانیمشکلات روانپزشکی پس از ستکامل زبانفرضیه ای جدید توضیح میدهامید نجاتتشخیص ژنتیکی آتروفی های چهار ساعت پس از کشتار خوکذرات کوانتومی زیر اتمی قمنتظر زمان ایده آل نشوابزار بقا از نخستین هماننعناعحد و مرزها توهم ذهن ماستاز تکینگی تا مغز از مغز تزاوسکا درمان گوشردید تو همیشه محدود به مقدهدف یکسان، در مسیرهای متشنا در ابهای گرم جنوب نیابیماری ضعف عضلات نزدیک بکودک هشت ساله لازم است آددرختان چگونه بر تشکیل ابتفاوت ایستایی و تکاپوآموزش نوین زبانمعرفت و شناختتابوهای ذهنیقیچی ژنتیکیانگشت نگاری مغز نشان میدتعامل انسان با هوش مصنوعنوبت کودکانرنگین کمانموسیقی نوابزارهای پیشرفته ارتباط همیشه داناتر از ما وجود دحس و ادراک قسمت چهل و هشتاز تکینگی تا مغز، از مغز زبان شناسی مدرن در سطح سلدانشمندان روش هاي جدیدی وقاحت و تمسخر دیگرانشگفتی های نقشه ی ژنتیکیبا آتش، بازی نکن و بعد از کاهش دوپامین عامل بیماریذهن هوشیار در پس ماده ی متلاشی برای درمان قطع نخاآیا فراموشی حتمی استمغز انسان ایا طبیعتا تماتاثیر گیاه خواری بر رشد وقدرت ذهنانسان میوه ی تکاملجلو رفتن یا عقبگردچیزی منتظر شناخته شدنروح و آب حیاتمکانیزمهای دفاعی در براباثرات مفید روزه داریهنر فراموشیحس و ادراک قسمت پنجاه و سازدواج های بین گونه ای، رسلول های مغزی عامل پارکیداروی جدید آلزایمرویروس های باستانی، مغز مشباهت مغز با کیهان مادیبازگشایی مجدد مطب دکتر سکرونا چه بر سر مغز می آورتنفس بدون اکسیژنآیا پیدایش مغز از روی تصامغز بزرگ و فعال یا مغز کولحظات خوش با کودکاناولین هیبرید بین انسان و جهان مرئی و نامرئیچگونه جمعیت های بزرگ شکل روشهای نو در درمان دیسک بحس و ادراک قسمت شصت و هشتماده ی خالیاختلالات مخچههوش مصنوعی از عروسک بازی استروژن مانند سپر زنان دسندرم کووید طولانیدارویی ضد بیش فعالی سیستبحثی درباره هوش و تفاوتهواکسن کووید 19 چیزهایی که صرع و درمان های آنگمان میکنی جرمی کوچکی در تو با باورهایت کنترل میشتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا دست مصنوعی به زودی قانقش میدان مغناطیسی زمین من بی من، بهتر یاد میگیرمایمان به رویاجهان در حال نوسان و چرخشارتباط میکروب روده و پارنگاهت را بلند کنرژیم ضد التهابیخواندن ، یکی از شستشو دهنمحدودیت های حافظه و حافظهوش مصنوعی از عروسک بازی اطلاعاتی عمومی در مورد مسینوریپا داروی ترکیبی ضددر آرزوهایت مداومت داشتهبرنامه و ساختار پیچیده مواسطه ها د رمسیر ایجاد مغطبیعت موجی جهانگاهی مغز بزرگ چالش استتومورها و التهاب مغزی عاآتاکسی فریدریشتاثیر رژیم گیاه خواری بر نقش حفاظتی مولکول جدید دمنابع انرژی از نفت و گاز ایران بزرگجواب دانشمند سوال کننده ارزش حقیقی زبان قسمت اولرجزخوانی هایی که امروز بخار و گلهوش مصنوعی از عروسک تا کمبه قفس های سیاهت ننازیک آلل ژنتیکی که از نئاندسکوت و نیستیدرمان های علامتی در ام اسبرخی نرمش های گردنعلم ساختن برج های چرخانپوست ساعتی مستقل از مغز دمدیون خود ناموجودتوکل بر خدافن آوری های جدید علیه شناآسانی موفقیتتبدیل پلاستیک به کربن و سنقش غذاها و موجودات دريامنبع هوشیاری کجاست قسمت اپی ژنتیکچرا مغز انسان سه هزار سالجستجوی متن و تصویر به صوراز کسی که یک کتاب خوانده زمان و گذر آن سریع استخطرات هوش مصنوعیهوش عاطفی قسمت 11به سیاهی عادت نکنیمژن ضد آلزایمرسادیسم یا لذت از آزار داددرمان زخم دیابتی با تکنوبررسي علل احتمالي تغيير عادت دادن مغز بر تفکرپیدایش زبانمراحل ارتقای پله پله کیهتکنولوژی جدید که سلول هافروتنی معرفتیافزایش سرعت پیشرفت علوم ترازودونچند جهانیچند جهانی و علممنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتابزار بقا از نخستین هماننسبیت عام از زبان دکتر برحل مشکلاز تکینگی تا مغز از مغز تزندگی سلول در بدن، جدای ادو برابر شدن خطر مرگ و میهوشیاری سنتی یا هوشیاری سربازان ما محققا غلبه می بیماری های مغز و اعصاب و کمردرد ناشی از تنگی کانادرک و احساسبشریت از یک پدر و مادر نیتاثیر ویتامین دی بر بیماپرواز از نیویورک تا لوس آمشکلات روانپزشکی در عقب تکامل زبانفساد اقتصادی سیتماتیک درامید جدید بر آسیب نخاعیتشخیص آلزایمر سالها قبل نون و القلمذرات کوانتومی زیر اتمی قمنحنی که ارتباط بین معرفابزار بقای موجود زنده از هفت چیز که عملکرد مغز تو حریص نباشاز تکینگی تا مغز از مغز تزبان فرایند تکاملی برای دیدن خدا در همه چیزهدف از تکامل مغزشناخت و معرفت، و نقش آن دبیماریهای تحلیل عضلانی اکودک ایرانی که هوش او از درختان اشعار زمینتفاوت ارباب و رهبر حقیقیآمارهای ارائه شده در سطح مغز فکر میکند مرگ برای دیتاثیر فکر بر سلامتقیچی ژنتیکی تهدید یا فرصانتقال ماده و انرژیتعداد کلی ذهن ها در جهان نور از عمق تاریکیرهبر حقیقیموسیقی هنر مایع استابزارهای بقا از نخستین ههمیشه راهی هستحس و ادراک قسمت چهل و دوماز تکامل تا مغز از مغز تا زبان شناسی نوین نیازمند دانشمندان روشی برای تبدیوقت نهيب هاي غير علمي گذششگفتی های زنبور عسلبا تعمق در اسرار ابدیت و کاهش سن بیولوژیکی، تنها ذهن و شیمی بدنتلاشی تازه برای گشودن معآیا ممکن است موش کور بی ممغز انسان برای ایجاد تمدتاثیر گیاه خواری بر رشد وقدرت عشقانسان ها می توانند میدان جلوتر را دیدنچیزی خارج از مغزهای ما نیروح در جهانی دیگر استما انسانها چه اندازه نزداثرات مضر ماری جواناهنر حفظ گرهحس و ادراک قسمت پنجاه و شاسکلت خارجی در درمان اختسلول های بنیادیداروی جدید ای ال اسویرایش DNA جنین انسان، برشباهت های ریشه ای چند بیمبازگشت از آثار به سوی خداکریستال هاتنها مانع در زندگی موارد تاثیر احتمالی عصاره تغلیآیا آگاهی پس از مرگ از بیمغز بزرگترین مصرف کننده لرزش ناشی از اسیب به عصباولین تصویر در تاریخ از سجهان مشارکتیچگونه جمعیت های بزرگ شکل روشهای شناسایی قدرت شنواحس و ادراک قسمت شصت و دوماده ای ضد التهابیاختلالات حرکتی در انسانهوش مصنوعی از عروسک بازی اسرار آفرینش در موجسندرم گیلن باره به دنبال داستانها و مفاهیمی اشتبابحثی درباره هوش و تفاوتهواکسن کرونا و گشودن پنجرضایعه ی شبکه لومبوساکرالگنجینه ای به نام ویتامین تو باید نیکان را به دست بتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا رژیم غذایی گیاهی سلانقش محیط زندگی و مهاجرت دمننژیتاین پیوند نه با مغز بلکه جهان در حال ایجاد و ارتقاارتباط ماده و انرژیچالش هوشیاری و اینکه چرا رژیم غذایی حاوی تخم مرغ وخواب زمستانی سلول های سرمحدودیت درک انسانهوش مصنوعی از عروسک بازی اطلاعاتی عمومی در مورد مسیگار عامل افزایش مرگ ومدر آسمان هدیه های نادیدنبرنامه ی مسلط ژنها در اختوبینار اساتید نورولوژی دطبیعت بر اساس هماهنگیگاهی جهت را عوض کنتومورهای نخاعیآتاکسی مخچه ای خودایمنتاثیر رژیم گیاه خواری بر نقش حیاتی تلومر دی ان آ دمنابع انرژی از نفت و گاز ایرادهای موجود در خلقت بجواب سنگ اندازیارزش حقیقی زبان قسمت دومرحم مصنوعیخارق العاده و استثنایی بهوش مصنوعی به کمک هوش طبیبه مغز خزندگان خودت اجازیک جهش ممکن است ذهن انسانسکوت، پر از صدادرمان ژنتیکی برای نوآوریبرخی یونها و مولکول های معلایم کمبود ویتامین E را پوشاندن خود از نورمدیریت اینترنت بر جنگتوپیراماتفناوری هوش مصنوعی نحوه خآشنا پنداریتبدیل تراکت صوتی مصنوعی نقش غذاها در کاهش دردهای منبع هوشیاری کجاست قسمت ابتدا سخت ترین استچرا مغزهای ما ارتقا یافت جستجوی هوشیاری در مغز مااز آغاز خلقت تا نگاه انسازمان و صبردفاع از پیامبرهوش عاطفی قسمت نهمبه سخن توجه کن نه گویندهژنها نقشه ایجاد ابزار هوسازگاری با محیط بین اجزادرمان ساده ی روماتیسمبررسی مغز با امواج مادون عارضه جدید ویروس کرونا سپیر شدن حتمی نیستمرز مرگ و زندگی کجاستتکنولوژی جدید که سلول هافروتنی و غرورافسردگی و اضطراب در بیماتراشه مغز بدون واسطه ی دتراشه ها روی مغزچند روش ساده برای موفقیتمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتابزار بقا از نخستین همانچسبیدن به خود، مانع بزرگ حلقه های اسرارآمیزاز تکینگی تا مغز از مغز تزندگی، مدیریت انرژیدو برابر شدن خطر مرگ و میهوش، ژنتیکی است یا محیطیسردرد میگرنبیماری وسواسکمردرد و علل آندرک کنیم ما همه یکی هستیمبعد پنجمصفحه اصلیپروتئین های ساده ی ابتدامشاهده گر جدای از شیء مشاتکامل زبان انسان از پیشیفشار و قدرتامید درمان کرونا با همانتشخیص ایدزنوآوری ای شگفت انگیز دانذرات کوانتومی زیر اتمی قمنشأ اطلاعات و آموخته ها ابزار بقای موجود زنده از هفت سین یادگاری از میراث حرکات چشم، ترجمه کننده ی از تکینگی تا مغز از مغز تزبان متغیردیدگاه نارسای دوگانه ی مهدف از خلقت رسیدن به ابزاشناخت حقیقت یا آرزوهای گبیماری، رساله ای برای سلکودکان میتوانند ناقل بی درد و درستفاوتهای جنسیتی راهی براآن چیزی که ما جریان زمان مغز قلبتاثیر مشاهده بر واقعیت بقانون مندی نقشه ژنتیکی مانتروپی و هوشیاریتعذیه ی ذهننور درونروی و منیزیم در تقویت استمیهمانهای ناخوانده عامل ابزارهای بقا ازنخستین همهمیشه عسل با موم بخوریمحس و ادراک قسمت چهل و سوماز تکامل تا مغز، از مغز تزبان، نشان دهنده ی سخنگو دانش، قفل ذهن را باز میکنوقتی فهمیدی خطا کردی برگشانس یا نتیجه ی تلاشبا خودت نجنگکایروپاکتیک چیستذهن تو همیشه به چیزی اعتقتلاشی جدید در درمان ام اسآیا ما کالا هستیممغز انسان برای شادمانی طتاثیر گیاه خواری بر رشد وقضاوت ممنوعانسان یک کتابخانه استجمجمه انسان های اولیهچیزی شبیه نور تو نیستروح رهاییما انسانها چه اندازه نزداجزای پر سلولی بدن انسان هنر رها شدن از وابستگیاسکار، لگوی هوشمندسلول های بنیادی منابع و اداروی جدید برای میاستنی ویشن پروشباهت کیهان و مغزبازگشت به ریشه های تکاملکریستال زمان(قسمت اولتنها در برابر جهانتاثیر ترکیبات استاتین (سآیا امکان بازسازی اندامهمغز حریص برای خون، کلید تلرزش عضله یا فاسیکولاسیواولین دارو برای آتاکسی فجهان معناچگونه حافظه را قویتر کنیروشی برای بهبود هوش عاطفحس و ادراک قسمت شصت و ششماده، چیزی نیستاختلالات صحبت کردن در انهوش مصنوعی از عروسک بازی اسرار بازسازی اندام هاسندرم پیریفورمیسدخالت در ساختار ژنهابحثی درباره هوش و تفاوتهواکسن کرونا از حقیقت تاتضایعه ی عروقی مخچهگوهر با نظر دیگران سنگ نمتو برای خزیدن خلق نشده ایتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا رژیم غذایی گیاهی سلانقش مرکز تنفس سلولی در بیمنابع انرژي پاک سرچشمه حاین اندوه چیستجهان ریز و درشتارتباط متقابل با همه ی حیچالش هوشیاری و اینکه چرا رژیم غذایی سالم و ضد التهخواب سالم عامل سلامتیمخچه فراتر از حفظ تعادلهوش مصنوعی از عروسک بازی اعتقاد اشتباه، نتیجه ی نسیاهچاله هادر آستانه ی موج پنجم کوویبرندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۱وجود قبل از ناظر هوشمندطعمه ی شبکه های ارتباط اجگذر زمان کاملا وابسته به تومورهای ستون فقراتآتش منبع انرژیتاثیر رژیم گیاه خواری بر نقش خرچنگ های نعل اسبی درمنابع انرژی از نفت و گاز ایستادن در برابر آزادی بچت جی پی تیجوسازی مدرنارزش حقیقی زبان قسمت سومرحم مصنوعیخبر مهم تلسکوپ هابلهوش مصنوعی به شناسایی کابه نقاش بنگریک رژیم غذایی جدید، می توسکته مغزیدرمان پوکی استخوانبرخی اثرات مضر ویتامین دعلایم کمبود ویتامین E را پیموزایدمداخله ی زیانبار انسانتوانایی مغز و دیگر اجزای فواید روزه داری متناوبآشنا پنداریتبدیل سلولهای محافط به سنقشه مغزی هر فرد منحصر بهمنبع هوشیاری کجاست قسمت ابتدایی که در ذهن دانشمنچرا ویروس کرونای دلتا واحفره در مغزاز انفجار بزرگ تا انفجار زمان واقعیت است یا توهمدفاع در برابر تغییر ساختهوش عاطفی قسمت هفتمبهبود حافظه پس از رخدادهژنها ، مغز و ارادهستم با شعار قانون بدترین درمان سرگیجه بدون نیاز ببررسی و اپروچ جدید بر بیمعدم توقف تکامل در یک انداپیشینیان انسان از هفت میمرز بین انسان و حیوان کجاتکینگیفرگشت و تکامل تصادفی محض افسردگی و ساختار مغزاقلیت خلاقتراشه ی هوش مصنوعی در مغزچندین ماده غذایی که ماننمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتابزار بقا از نخستین هماننسبت ها در کیهانحمله ویروس کرونا به مغزاز تکینگی تا مغز از مغز تزندان ذهنیدو داروی جدید برای میاستهیچ نقطه ای مرکزی تر از اسردرد میگرن در کودکانبیماری کروتز فیلد جاکوبکمردرد با پوشیدن کفش منادرک احساسات و تفکرات دیگبعد از کروناسوالات پزشکیپروتز چشممشاهده آینده از روی مشاهتکامل ساختار رگهای مغزی فضا و ذهن بازامیدوار باش حتی اگر همه چتصویر خورشید یا خود خورشنوار مغز مشاهده ی غیر مسترفلکس وتری با توضیح دکتر منشاء کوانتومی هوشیاری اابزار بقای موجود زنده از هم نوع خواری در میان پیشیحرکت چرخشی و دائمی کیهاناز تکینگی تا مغز از مغز تزبان مشترک ژنتیکی موجودادژا وو یا اشنا پنداریهر چیز با هر چیز دیگر در تشناخت درون، شناخت بیرون؛بیندیشکودکان خود را مشابه خود تدرد باسن و پا به دلیل کاهتقلید مرحله ای نسبتا پیشآنچه ناشناخته است باید شمغز ما کوچکتر از نیم نقطهتاثیر نگاه ناظر هوشیار بقانون گذاری و تکاملانتظار گذر تندباد؟تغییرنوروفیبروماتوزرویا و واقعیتمیوتونیک دیستروفیابزارهای بقای موجود زندههمیشه، آنطور نیست که هستحس و ادراک قسمت نهماز تکامل تا مغز، از مغز تزبان، وسیله شناسایی محیطدانش، یک انسان را ناسازگوقتی پر از گل شدی خودت را شانس یا تلاشبا خدا باشکار امروز را به فردا نیندذهن خود را مشغول هماهنگیتمایل زیاد به خوردن بستنآیا ما تنها موجودات زنده مغز انسان برای شادمانی طتاثیر گیاه خواری بر رشد وقطار پیشرفتانسان باشجنین مصنوعینکاتی در مورد تشنجروزه داری متناوب، مغز را ما اکنون میدانیم فضا خالاجزایی ناشناخته در شکل گهنر، پر کردن است نه فحش داساس انسان اندیشه و باور سلول های بدن تو پیر نیستنداروی جدید برای کاهش وزنواقعیت فیزیکی، تابعی از شباهت زیاد بین سلول هاي عبازخورد یا فیدبککریستال زمان(قسمت دوم)تنهاییتاثیر تغذیه بر سلامت رواآیا انسان با مغز بزرگش اخمغز در تنهایی آسیب میبینلزوم گذر انسان از حدها و اولین دروغجهان هوشمندنگاه من، نگاه تو و یا حقیروشی جدید در درمان قطع نخحس و ادراک سی و هفتمماده، چیزی بیش از یک خلا اختلالات عضلانی ژنتیکهوش مصنوعی از عروسک بازی اصفهان زیباسندرم پیریفورمیسدر میان تاریکی و روشناییبحثی درباره هوش و تفاوتهواکسن کرونا ساخته شده توضایعات در عصب زیر زبانیگویید نوزده و ایمنی ساکتتو تغییر و تحولیتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا راهی برای رفع کم آبی نقش نگاه از پایین یا نگاهمنابع انرژی از نفت و گاز این ایده که ذرات سیاهچالجهان شگفت انگیزارتباط چاقی و کاهش قدرت بچالش هوشیاری و اینکه چرا رژیم غذایی ضد التهابیخواب سالم عامل سلامتی و یمخچه ، فراتر از حفظ تعادلهوش مصنوعی از عروسک بازی اعتماد به خودسیاهچاله های فضایی منابعدر درمان بیماری مولتیپل برین نت به جای اینترنتظهور امواج مغزی در مغز مصگذشته را دفن کنتوهم فضای خالیآثار باستانی تمدن های قدتاثیر رژیم گیاهخواری بر نقش داروهاي مختلف معروف منابع بی نهایت انرژی در داکنون را با همه ی نقص هایچت جی پی تیجامعه ی آسمانیارزش خود را چگونه میشناسرسم عاشق کُشی و شیوهٔ شهرخدا موجود استهوش مصنوعی تعاملیبه نقاش بنگریکی از علل محدودیت مغز امسال سیزده ماههدرمان پوکی استخوانبرخی اختلالات عصبی مثانهعلائم عصبی آلزایمر، با اپیموزایدمدارک ژنتیکی چگونه انسانتوازن مهمتر از فعالیت زیفیلمی بسیار جالب از تغییآشناپنداری چیستتبر را بردارنقشه های مغزی جدید با جزیمنبع هوشیاری کجاست قسمت ابتذال با شعار دینچرا پس از بیدار شدن از خوحق انتخاباز بار خود بکاه تا پرواز زمان پلانکدقیق ترین تصاویر از مغز اهوش عاطفی قسمت یازدهبهداشت خوابژنهای مشترک بین انسان و وستم، بی پاسخ نیستدرمان سرگیجه بدون نیاز ببررسی ژنها در تشخیص بیماعدم درکپیشرفت های جدید علوم اعصمرز جدید جستجو و اکتشاف، تکامل فردی یا اجتماعیفراموش کارها باهوش تر هستکامل مادی تا ابزار هوشمفراموشی همیشه هم بد نیستاقیانوس نادانیتراشه ی بیولوژِیکچندجهانیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتابزار بقا از نخستین هماننسبت طلایی، نشانه ای به سحمایت از طبیعتاز تکینگی تا مغز از مغز تزونیسومایددو سوی واقعیتهیچ چیز همیشگی نیستسردرد میگرنی در کودکانبیماری گیلن باره و بیمارکنفرانس تشنج هتل کوثر اصدرک تصویر و زبان های مخلتبعد از کروناپیامهای کاربرانپروتز عصبی برای تکلممشاهدات آمیخته با اشتباهتکامل شناخت انسان با کشففضای قلب منبع نبوغ استامیدواریتصویر در هم تنیدگی کوانتنوار مغز با توضیح دکتر فارفتار مانند بردهمهمان ناخواندهابزار بقای موجود زنده از همه چیز موج استحس متفاوتاز تکینگی تا مغز از مغز تزبان چهار حرفی حیات زمیندژاوو یا آشناپنداریهر جا که جات میشه، جات نیشناسایی تاریخچه ی تکاملیبیهوش کردن در جراحی و بیمکودکان را برای راه آماده درد زانو همیشه نیاز به جرتقلید از روی طبیعتآنچه واقعیت تصور میکنیم مغز مانند تلفن استتاثیر نگاه و مشاهده ناظر قانون جنگلاندوه در دنیا استتغییر الگوی رشد مغزی با زنورون هاي مصنوعی می توانرویا و کابوسمیگرن و پروتئین مرتبط با ابزارهای بقای از نخستین همکاری یا رقابتحس و ادراک قسمت چهارماز تکامل تا مغز، از مغز تزدودن نقص از هوش مصنوعیدائما بخوانوقتی تو از یاد گرفتن باز شاهکار قرنبا طبیعت بازی نکنکار با یگانگی و یکپارچگیذهن سالمتمایز یا کشف یگانگیآیا مصرف مولتی ویتامین همغز انسان رو به کوچک تر شتاثیر گیاه خواری بر رشد وقطره قطرهانسان جدید از چه زمانی پاجنگ هفتاد و دو ملت همه را چگونه مولکول های دی ان ایروزه داری و التهاب زیانبحس و ادراک قسمت بیست و چهما از اینجا نخواهیم رفتاحیای بینایی نسبی یک بیمهوموارکتوس ها ممکن است داستفاده از مغز، وزن را کمسلول بنیادی و ای ال اسداروی جدید برای ای ال اسواقعیت چند سویهشباهت زیاد بین سلول هاي عبازسازي مغز و نخاع چالشی کریستال زمان(قسمت سوم)تنهایی رمز نوآوری استتاثیر حرکات چشم بر امواج آیا احتمال دارد رویا از آمغز را از روی امواج بشناسلزوم سازگاری قانون مجازااولین سلول مصنوعیجهان هوشیارنگاه مادی غیر علمی استروشی جدید در درمان نابینحس و ادراک- قسمت پنجاه و ماست مالیاختراع جدید اینترنت کوانهوش مصنوعی از عروسک بازی اصل بازخوردسندرم پای بی قراردر مانهای کمر دردبحثی درباره احساسات متفاواکسن آلزایمرضرورت زدودن افکارگوش دادن بهتر از حرف زدنتو جهانی هستی که خودش را تاثیر درجه حرارت بر عملکآیاما مقهور قوانین فیزیکنقش نظام غذایی در تکامل ممنابع انرژی از نفت و گاز این ابتدای تناقض هاستجهانی که نه با یک رخداد و ارتباط هوش ساختار مغز و ژچالش هوشیاری و اینکه چرا رژیم غذایی ضد دردخواب عامل دسته بندی و حفطمخچه ابزاري که وظیفه آن فهوش مصنوعی از عروسک بازی اعتماد به خودسیاهچاله ها، دارای پرتو در سال حدود 7 میلیون نفر برای یک زندگی معمولیظرف باید پر شود چه با چرک گریه ی ابر، رمز طراوت باغتوهم فضای خالی یا توهم فضآرامش و دانشتاثیر رژِیم غذایی بر میگنقش درختان در تکاملمنابع جدید انرژیاکوییفلکسنتایج نادانی و جهلجاودانگی مصنوعیاز فرد ایستا و متعصب بگذررساناها و ابر رساناها و عخدا نور آسمان ها و زمین اهوش مصنوعی در کامپیوترهابه نادیدنی ایمان بیاوریافته های نوین علوم پرده سانسور از روی قصد بسیاری درمان آرتروز با ورزش موضبرخی اصول سلامت کمرعلت خواب آلودگی بعد از خوپیچیدگی های مغزمگسمروری بر تشنج و درمان هایتوسعه هوش مصنوعی قادر اسفیروز نادریآشتی بهتر استتحریک عمقی مغزنقشه با واقعیت متفاوت اسمنبع هوشیاری کجاست قسمت ابداع دی ان ای بزرگترین دچرا ارتعاش بسیار مهم استحقیقت قربانی نزاع بین بی از بحث های کنونی در ویروسزمان به چه دلیل ایجاد میشدل به دریا بزنهوش عاطفی قسمت پنجمبوزون هیگز چیستژنهای هوش ، کدامندستون فقرات انسان دو پا جلدرمان سرگیجه بدون داروبررسی بیماری التهابی رودعدالت برای من یا برای همهپیشرفت در عقل است یا ظواهمرزهای حقیقی یا مرزهای تپیشرفت ذهن در خلاقیت استمزایای شکلات تلخ برای سلتکامل مداومفراموشی و مسیر روحانیالکترومغناطیس شنوایی و هتربیت کودکان وظیفه ای مهنه ناامیدی بلکه ارتقامنبع هوشیاری کجاست؟(قسمابزار بقا از نخستین هماننشانه های گذشته در کیهان حوادث روزگار از جمله ویراز تکینگی تا مغز از مغز تزونا به وسیله ویروس ابله دولت یا گروهکهیچ چیز، چقدر حقیقی استسردرد و علتهای آنبیماری آلزایمر، استیل کوکنگره بین المللی سردرد ددرک حقیقت نردبان و مسیری بعد از کرونا دلخوشی بیهوسایتهای دیگرپرورش مغز مینیاتوری انسامطالبه ی حق خودتکامل، نتیجه ی برنامه ریقفس ذهنامیدواری و مغزتصویر زیبا از سلولنوار مغز ترجمه رخدادهای رفتار وابسته به شکلمهندسی ژنتیک در حال تلاش ابزار بقای موجود زنده از همه چیز و هیچ چیزحس چشایی و بویاییاز تکینگی تا مغز از مغز تزبان نیاز تکاملی استدگرگونی های نژادی و تغییهر حرکت خمیده می شود و هر شناسایی سلول های ایمنی ابیهوشی در بیماران دچار اکوری گذرای ناشی از موبایدردهای سال گذشته فراموش تقلید از طبیعتآنچه حس می کنیم، نتیجه ی مغز مادران و کودکان در زمتاثیر نگاه انسان بر رفتاقانون جنگلاندوه دردی را دوا نمیکندتغییر دیگران یا تغییر خونورون های ردیاب حافظهرویا و خبر از آیندهمیگرن و خوابابزارهای دفاعی و بقای موهمانند سازی در انسانحس و ادراک قسمت نوزدهماز تکامل تا مغز، از مغز تسفر فقط مادی نیستداروهای مصرفی در ام اسوقتی ریشه ها عمیقند از چیشاهکار شش گوشبالاترین هدف از دولتکارهای کوچک، بی ارزش نیستمدن قدیمی ای در جنوب ایرآیا مغز تا بزرگسالی توسعمغز انسان رو به کوچکتر شدتاثیر گیاه خواری بر رشد ولمس کوانتومیانسان خطرناکترین موجودجنگ و تصور از جنگچگونه میتوان با قانون جنروزه داری و بیمار ی ام اس حس و ادراک قسمت بیست و یکما اشیا را آنطور که هستنداحیای بینایی نسبی یک بیمهورمون شیرساز یا پرولاکتاستفاده از نظریه ی تکامل سلول بنیادین از مخاط بینداروی جدید برای دیابتواقعیت چیستشجاعت و ترسبحتی علمی درباره تمایل بکشف مکانیسم عصبی خوانش پتنبیه چقدر موثر استتاثیر دوپامین و سروتونینآیا احتمال دارد رویا از آمغز زنان جوانتر از مغز مرلزوم سازگاری قانون مجازااوکرلیزوماب داروی جدید شجهان های بسیار دیگرنگاه محدود و تک جانبه، مشروشی جدید در درمان سکته محس و ادراک- قسمت بیست و پماست مالی با هوش انسانیادامه بحث تکامل چشمهوش مصنوعی از عروسک بازی اصل در هم تنیدگی و جهانی سندرم پس از ضربه به سردر محل کار ارزش خودت را ببحثی درباره احساساتی غیرواکسن ایرانی کرونا تولیدضرب المثل یونانیگوشه بیماری اتوزومال رسستو جدای از کیهان نیستیتاثیر درجه حرارت بر عملکآگاهی فراتر از آگاهینقش نظریه تکامل در شناسامنابع انرژی از نفت و گاز اینکه به خاطرخودت زندگی جهانی که از یک منبع، تغذیارتباط پیوسته ی جهانچالش کمبود اندام برای پیراه فراری نیستخودآگاهی و هوشیاريمخچه تاثیر گذار بر حافظههوش مصنوعی از عروسک بازی اعتماد بی موردوراپامیل در بارداریسیاهچاله و تکینگی ابتدایدر عید نوروز مراقب تصادف برای پیش بینی آینده مغز دعقل مجادله گرگربه شرودینگر و تاثیر مشتوهم لیلیپوتی(ریزبینی)آرامش و سکونتاثیر سلامت دستگاه گوارشنقش ذهن و شناخت در حوادث مناطق خاص زبان در مغزاکسی توسین و تکامل پیش انجات در راستگوییجایی برای یاد گرفتن باقی از مخالفت بشنورستگاری محدود به یک راه نخدا بخشنده است پس تو هم بهوش مصنوعی در تفکر خلاق ابه هلال بنگریاد گرفتن مداومسانسور بر بسیاری از حقایدرمان ام اس(مولتیپل اسکلبرخی اطلاعات روانشناسی معماد الدین نسیمی قربانی پیچیدگی های مغزی در درک زمرکز هوشیاری، روح یا بدن توسعه برخی شغل ها با هوش فیزیک مولکولها و ذرات در آغاز فرایند دانستنتحریک عمقی مغز در آلزایمنقص های سیستمی ایمنیمنبع هوشیاری کجاست قسمت ابزار هوش در حال ارتقا ازچرا بیماری های تخریبی مغحقیقت آنطور نیست که به نظاز تلسکوپ گالیله تا تلسکزمان شگفت انگیزدلایلی که نشان میدهد ما بهوش عاطفی قسمت اولبوزون هیگز جهان را از متلژنهای حاکم بر انسان و انسستارگانی قبل از آغاز کیهدرمان سرطان با امواج صوتبررسی سیستم تعادلی بدن اعسل طبیعی موثر در کنترل بپیشرفتی مستقل از ابزار همسمومیت دانش آموزان بی گتکامل چشمفراموشی آرمانالکتروتاکسی(گرایش و حرکترجمه ای ابتدایی از اسرانه به اعداممنبع هوشیاری کجاست؟(قسمابزار بقا از نخستین هماننشانه های پروردگار در جهحکمت الهی در پس همه چیزاز تکینگی تا مغز از مغز تزیان غذاهای پرچربدوچرخه در کاهش دردهای کمهیچ وقت خودت را محدود به سردرد به دلیل مصرف زیاد مبیماری الزایمرکنگره بین المللی سردرد ددرک دیگرانبعد از کرونا دلخوشی بیهوپرکاری تیروئیدمطالبی در مورد تشنجتکثیر سلول در برابر توقف قفس را بشکنامیدی به این سوی قبر نیستتصویر زیبای اصفهاننوار مغز در فراموشی هارفتار اجتماعی انسان، حاصمهندسی بدنابزار بقای موجود زنده از همه چیز کهنه میشودحس و ادراک (قسمت اول )از تکینگی تا مغز از مغز تزبان و کلمه حتی برای کساندانش قدرت استهرچیز با یک تاب تبدیل به شواهدی از نوع جدیدی از حابیوگرافیکی غایب شدی تا نیازمند دلدردی که سالهاست درمان نشتقویت استخوان در گرو تغذآنها نمیخواهند دیگران رامغز چون ابزار هوش است دلیتاثیر نگاه انسان بر رفتاقانونمندی و محدودیت عالماندوهگین نباش اگر درب یا تغییر دادن ژنها آیا روزی نوروپلاستیسیتی چیسترویا بخشی حقیقی از زندگی میگرن و روزه داریابعاد و نیازهای تکاملیهمجوشی هسته ای، انرژِی بحس و ادراک قسمت هفتماز تکامل تا مغز، از مغز تسفر نامه سفر به بم و جنوب داروهای ام اسویتنام نوعی کرونا ویروس شاید گوشی و چشمی، آماده شباهوش ترین و با کیفیت تریکارهایی بیش از طراحی و گپتمدن پیشرفته ی پیشینیانآیا همه جنایت ها نتیجه بیمغز ایندگان چگونه استتاثیر گیاه خواری بر رشد ولووفلوکساسینانسان عامل توقف رشد مغزجنگ داده هاچگونه مغز ما، موسیقی را پروزه داری سلول های بنیادحس و ادراک قسمت بیست و دوما به جهان های متفاوت خوداحتیاط در ورزش زانو در خاهوش فوق العاده، هر فرد اساستفاده از هوش مصنوعی در سلول عصبی شاهکار انطباق داروی جدید ضد میگرنواقعیت چیستشرکت نورالینک ویدیویی ازبحث درباره پیدایش و منشا کشف مکانیسمی پیچیده در بتهدیدهای هوش مصنوعیتاثیر دپاکین بر بیماری مآیا برای تولید مثل همیشه مغزهای کوچک بی احساسلزوم عدم وابستگی به گوگل ايندگان چگونه خواهند دیدجهان هایی در جهان دیگرنگاه کلی نگرريتوکسيمب در درمان ام اسحس و ادراک- قسمت شصت و چهماشین دانشاداراوون تنها داروی تاییهوش مصنوعی از عروسک بازی اصل علت و تاثیرسندرم جدایی مغزدر چه مرحله ای از خواب ، ربخش فراموش شده ی حافظهواکسن اسپایکوژنضربه مغزی در تصادف رانندگوشت خواری یا گیاه خواریتو دی ان ای خاص ميتوکندريتاثیر درجه حرارت بر عملکنقش هورمون های تیروئید دمنابع انرژی از نفت و گاز اینکه خانواده ات سالم باجهانی در ذهنارتباط انسانی، محدود به چالش دیدگاه های سنتی در براه نجاتخودآگاهی و هوشیاريمخاطب قرار دادن مردم، کاهوش مصنوعی از عروسک بازی اعتیاد و تلاش های درمانی ورزش هوازی مرتب خیلی به قسیاهچاله ی منفرد یا سیاهدرمان نگهدارنده ی اعتیادبرای اولین بار دانشمندانعقل سالمگزیده ای از وبینار یا کنفتوهم چیستآرامش(سکوت) stillness و تکاپوتاثیر عصاره تغلیظ شده گینقش روی و منیزیم در سلامتمناطق خاصی از مغز در جستجاکسکاربازپین در درمان تشنخاع ما تا پایین ستون فقرجایی خالی نیستاز نخستین همانند سازها ترشته نوروایمونولوژی و نقخدای رنگین کمانهوش مصنوعی در خدمت خلق وحبه کدامین گناه کشته شدندیاد بگیر فراموش کنیساهچاله ها تبخیر نمیشوددرمان تومورهای مغزی با ابرخی بیماری ها که در آن بعوامل موثر در پیدایش زباپیوند قلب خوک، به فرد دچامرکز حافظه کجاستتوصیه های سازمان بهداشت فیزیک هوشیاریآغاز فصل سرما و دوباره تکتداوم مهم است نه سرعتنقص در تشخیص هیجانات عاممنبع هوشیاری کجاست قسمت53ابزار بقا از نخستین همانچرا حیوانات سخن نمی گوینحقیقت افراداز تلسکوپ گالیله تا تلسکزمزمه ات مانده در گوشمدنیا فریب و سرگرمیهوش عاطفی قسمت دهمبی نهایت در میان مرزهاکفش و کتابسخن نیکو مانند درخت نیکودرمان ضایعات نخاعیبررسی علل کمر درد در میانعشق درونی به یگانگی خلقت