دکتر سید سلمان فاطمی

متخصص داخلی مغز و اعصاب


کانال تلگرام دکتر فاطمی

آدرس مطب دکتر سلمان فاطم

آدرس دکتر زهره ابوطالبی

پیوند مغز و سر و چالشهای پیش رو

بحثي در مورد مقاله پیوند سر در انسان و چالشهای پیش رو از دکتر میر شهرام صفاری

پیوند سر، یکی از راه حلهایی است که به زودی برای برخی بیماری های عصب و عضله، پنجره جديدی را برای درمان باز خواهد کرد. بیماری هایی که در آنها محل اصلی آسیب عضلات و یا اعصاب محيطي است و اختلالی در عملکرد مغز وجود ندارد. برخی از این بیماران در همان سنین جوانی ناتوان از راه رفتن و حتی حرکت دستها میشوند و در موارد پیشرفته آن، حتی عضلات دهان و غذا خوردن و تنفس را هم درگیر میکند به گونه ای که فرد، بدون کمک دستگاه های کمکی قادر نیست تنفس کند. تا زمانی که درمان مناسبی برای این بیماران کشف گردد، پیوند سر آنها به بدن یک فرد سالم میتواند راه حلی قابل قبول باشد(البته در صورتی که هويت دهنده سر پس از پیوند مشابه همان فرد قبل از پیوند باشد!!)و زندگی پر از رنج آنها را با وجود یک بدن سالم، بسیار دگرگون کند..

مقاله ای درباره پیوند سر از دکتر ميرشهرام صفاری نوشته شده است که به دلیل اهمیت مطلب فوق و مطالب ايشان، لازم می دانم بحث بیشتری را در این مورد داشته باشم.

در تاریخ ۱۷ نوامبر ۲۰۱۷ گزارشی در رسانه های بین المللی منتشر شد مبنی بر انجام موفق اولین پیوند سر انسان روی جسد. ادعا شده در این جراحی ۱۸ ساعته نخاع و اعصاب و عروق گردنی از جسد یک انسان به انسان دیگری پیوند زده شده است و این عمل جراحی با توجه به پاسخهای مشاهده شده در اندامها با تحریک الکتریکی نواحی عصبی مرکزی، موفقیت آمیز بوده است. انتشار خبر توسط جراح و دانشمند ایتالیایی سرجیو کاناوارو بوده و جراحی با همکاری تیم پزشکی در چین صورت گرفته است

اول صحبتهای جالب سرجیو کاناوارو را در روز مصاحبه خبری بخوانیم که جنجال اخیر را به پا کرده است:

“طبیعت برای زمانی بیش از حد طولانی، قوانین خود را به ما تحمیل کرده است.

“ما متولد می شویم، رشد می کنیم، پیر می شویم و می میریم.

برای میلیونها سال انسانها تکامل یافته و ۱۱۰ میلیارد انسان تاکنون در این روند حیات، جان خود را از دست داده اند.

این یک نسل کشی در مقیاسی وسیع بوده است.

ما وارد دورانی تاریخی شده ایم که سرنوشتمان را در دستان خودمان بگیریم.

این، همه چیز را تغییر خواهد داد. این موفقیت شما را در هر سطحی تغییر خواهد داد.

پیوند اولیه سر انسان در روی انسان، تحقق یافته است. عمل جراحی ۱۸ ساعت طول کشید و مقاله آن در چند روز آینده منتشر خواهد شد.

همه می گفتند این کار غیرممکن است، اما جراحی موفقیت آمیز بود موفقیت در مدلهای حیوانی کامل و پایدار نبوده است، نه ارتباط عملکردی کاملی بین سر پیوند زده شده و بدن در مدلهای حیوانی ایجاد شده و نه این حیوانات توانسته اند برای مدتی طولانی زنده بمانند.

در سال ۱۹۷۰ روبرت وایت توانست سر یک میمون را به میمونی دیگر پیوند بزند و میمون ۹ روز زنده بوده است و به علت پس زدن ارگان پیوندی توسط بدن جدید، میمون مرده است. میمون پیوند زده شده توسط کاناوارو بعد از پیوند توانایی دیدن، حرکت دادن چشمها و خوردن را داشته است ولی به خاطر پیوند نزدن نخاع، از گردن به پایین فلج بوده است.

همچنین دانشمندی روس در سال ۱۹۵۰ همچنین با پیوند زدن عروق گردن یک سگ به سر سگ دیگری دانشمندان توانست به مدت ۲۹ روز سر جدا شده سگ را زنده و دارای واکنش نگه دارند.

شباهت بین بدن انسان و حیوان کاملا مشخص است و در همه آزمایشات بالینی، مرحله اول آزمایشات روی حيوان انجام میشود و رسیدن به نتایجی این چنینی، نویدی از انجام آن روی انسان است و نشان ميدهد که اين کار، شدنی است و فقط به گذر زمان، نیازمند است . و مانند دیگر غیر ممکن هایی که با گذر زمان ممکن شده است، این هم با گذر زمان انجام خواهد شد. به خصوص که خود این جراحی، روی انسان مرده انجام شده و موفقیت آمیز بوده است.

تفاوت جسم انسان مرده و زنده، فقط در نبود محرکی است که کارهای سلولهای بدن را سامان دهد. و برای به دست آوردن مهارتهاي لازم، برای انجام این جراحی پیچیده باید چندین بار روي اجساد، تمرین کرد.

1- مشکلی که مطرح میشود چگونگی اتصال نخاع قطع شده است. امروزه بیماران قطع نخاعی، با پیشرفت کند، در درمان مواجهند که چند علت دارد:

1- بافت نخاعی آسیب دیده معمولا به صورت اورژانسي ترمیم نمیشود و به مرور زمان، بافت تخریب شده تغییر شکل میدهد و با سلولهای حمایتی پر میشود . و فيبروز، شکل میگیرد به علاوه بافت نخاع آسیب دیده مگر در مواردي که کاملا با چاقو بریده شده باشد، معمولا له شده است که یا به دلیل تصادفات رانندگی و یا سقوط از ارتفاع یا برخورد گلوله به نخاع است. این بافت له شده و متلاشی، قابل مقایسه با بافتی که بسیار تمیز و دقیق توسط جراح ماهر مغز و اعصاب بریده میشود، نیست و شاید واقعا یکی از علل نا موفق بودن ترميم نخاع، پس از قطع شدن آن، له شدگی شدیدی باشد که معمولا در بافت نخاع قطع شده وجود دارد.
@salmanfatemi

2-میلیونها عصب، ارتباط بین مغز و اندامها را از طریق نخاع برقرار می کنند که اتصال دقیق مجدد آنها در صورت قطع شدن هنوز میسر نشده است. این مشکل بزرگی است و میلیونها راه که از مغز خارج ميشودو از طریق نخاع به دیگر قسمت های بدن میرسد، باید با دقتی بسیار بالا پیوند شوند که کاری بسیار ظریف و دقیق را ميطلبد ولي باید توجه داشت اگر برش دقیق، روی نخاع داده شود و بافتها تقریبا در محل های مشابه قرار گیرند، مواد شيميایی مشابه در سلولها در دو منطقه مشابه هم، میتوانند اجزای مشابه را در کنار هم قرار دهد. مشابه اين حالت، در ترمیم با سلولهای بنیادی مثلا در قلب دچار سکته مغزی مشاهده شده است، توصیه میشود مقاله اي در همین کانال تحت عنواندانشمندان ، سلولهاي بنیادی قلب را تولید میکنندمطالعه شود. یا مثلا در مقاله ای با عنوان تزریق سلولهای mesenchymal stem cells (MSCs)
در درمان بیماران دچار سکته مغزی در همين کانال، نقش سلول های بنیادی در ترمیم سلولهای تخریب شده عصبی وقتی در مجاورت آن قرار گرفته اند، بیان شده است.

یعنی سلول بنیادی یا تا حدي دیگر سلولها در هر محیطی، قرار بگیرد با توجه به مواد شيميایي و واکنشهای موجود در آن محیط، میتواند نقش همان سلول هدف را بازی کند مثلا در قلب به سلول قلب تبدیل شود یا در مغز به سلول مغز تبدیل شود یا در نخاع به سلول نخاع با عملکردهاي سلولهای مجاور آن، تبدیل شود. همین فرآیند میتواند به سادگی همراه مواد شیمیایی ذکر شده توسط دکتر سرجيو کاناوارو استفاده شود، مثلا همراه چسب پروپیلن گليکول یاد شده در ازمايش پیوند نخاع روی موش، از سلولهاي بنیادی هم در فاصله دو نخاع پیوند شده استفاده گردد تا خود سلول بنیادی پر پتانسیل، با قرارگیری در جایگاه خود، تبدیل به سلولهایی مشابه سلولهای مجاور خود شود.(مقاله استفاده از سلولهای بنیادی در ترمیم نخاع موش در قسمت های قبلی اين کانال بیان شد)

و در این صورت شاید نیازی به اتصال ميليونها راه عصبي جدا از هم نباشد. قطعا به فرض که بتوان هزاران راه از آن راهها را به هم متصل کرد، با هزاران راه باقی مانده متصل نشده چه میتوان کرد؟ چرا از هوش درونی سلول های زنده و به خصوص هوش درونی سلول های زنده بنيادي پر پتانسیل با قابلیت های فراوان استفاده نشود؟

3- بیان میشود در صورت میسر شدن پیوند، میزان درد احساس شده توسط دریافت کننده، باور نکردنی خواهد بود. و تجربه ای بدتر از مرگ را برای فرد به همراه خواهد داشت. باید توجه کرد درد به خصوص در ناحيه گردن، در نتیجه ارتباطات وسیع سلولهای حسی عصبی از گردن و از طریق نخاع، به سوی مغز است، بنابراین وقتی برش نخاع قدری بالاتر از برش پوستی روی گردن باشد بیشتر سلولهای حسی که اطلاعات را از نخاع به مغز منتقل میکنند، در مرحله اول جراحي نخاع قطع خواهند شد و کارکرد درستی ندارند و انتظار درد چندانی را در مراحل اوليه بعد از عمل نداریم بنابراین روزهای اولیه پس از عمل بدون درد یا حداقل همراه با دردی اندک است(به شرط رعایت برش پوستی و نخاعی در محل مناسب). در مراحل بعدی هم میتوان از روشهای ضد درد استفاده کرد. اینکه تصور شود آسیب نخاعی همراه با درد است، درست نیست. نخاعی که خوب کار نکند، نه تنها درد چندانی ایجاد نمی کند بلکه باعث میشود دردهای قبلی هم بلوکه شود و حس نگردد.

4- بیان میشود که در صورت امکان پیوند، هیچ مقدار داروی سرکوب کننده ایمنی جهت جلوگیری از رد پیوند کافی نخواهد بود. در این مورد باید گفت اگر بتوان از سلولهای بنيادي خود فرد در محل اتصال سر به بدن استفاده شود و در چسب موجود از آن، کمک گرفت نه تنها احتمال داروی مهار کننده ايمني بیشتر نمیشود بلکه ممکن است اصلا نیازی به داروی ضد ایمنی نباشد.

سلول بنیادی با قابلیت های گوناگون میتواند در مجاورت هر سلولی تبدیل به سلولهای مشابه آن شوند و در مجاورت سلول دهنده بدن، تبدیل به سلولهای مشابه آن و در مجاورت سلولهای فرد گیرنده (یعنی سر) تبدیل به سلولهای مشابه آن شود و استفاده از سلولهای بنیادی شاید راهی بسیار ارزشمند نه تنها در این پیوند بلکه در دیگر پیوندهای اعضای بدن باشد و نیاز به مواد ضد ایمنی را کم کند به خصوص که در آینده اي نه چندان دور، خود اعضای بدن هر فرد را شايد بتوان از روی سلولهای بنيادی او ساخت.

5- بیان میشود کار ایشان اخلاقی نیست و مراکز علمی اروپا و امریکا اجازه انجام این کار را روی انسان به ایشان نداده اند. پیوند سر همانطور که در ابتدای بحث بیان شد روشی بسیارخوب برای درمان بسیاری از بیماری های عصب و عضله است و تا زمانی که درمان مناسب آنها، کشف شود شاید تنها راه پایان دادن به درد و رنج انهاباشد و قطعا تلاش برای یافتن درمان آنها اصلا غیراخلاقی نیست. در اینجا فقط به دو رضایت از طرف دهنده سر و دهنده بدن نیاز است و به چیزی بیشتر نیاز نداریم.

6- شخصیت و طرز فکر فرد اهدا کننده سر روی بدن جدید
@salmanfatemi

با پیوند سر تغییر خواهد یافت. در مورد انتقال نوع خاصی از خاطرات به فرد جدید با پیوند اندامی خاص وجود دارد . این مورد چالش بزرگی است و نظرات، با توجه به اینکه شخصیت فرد جديد، نزدیک به شخصیت دهنده بدن یا فرد دهنده سر باشد، متفاوت است . به درستی مشخص نیست که هویت فرد در مغز است یا در قلب.

همانطور که قبلا در این کانال بیان شد قلب موجودات، خود دارای سیستم خودکاری است که مستقل از مغز و دیگر قسمتهای سیستم عصبی عمل می کند و همین سیستم اوتونوم است که باعث گردش خون در انسان و حیات همه اندامهای او ميشود یعنی بدون این سیستم اوتونوم اصلا مغزی در کار نخواهد بود.

اینکه چقدر این سیستم اوتونوم در بخشیدن هویت به فرد نقش دارد مشخص نیست . آنچه بیشتر محتمل است آنکه هویت فرد، وابسته به مغز او باشد و هویت این افراد، شبیه فرد دهنده سر باشد و این، با کنترل بدنی که سالها زیر سلطه مغز دیگری بوده است اصلا آسان نیست.

7- بیان میشود مغز با همراهی و هماهنگی بدن، عملکردهای خود را شکل می دهد. این هماهنگی به هم خواهد ریخت. مثلا مغز یک موسیقیدان در بدن یک کارگر ساختمانی ممکن است توانایی بروز مهارتهای موسیقیایی را نداشته باشد. خوب این معضل هم معضل بزرگی است، بدنی که سالها یک مهارت خاص را آموخته است، و مغز خود را با آن مهارتها هماهنگ کرده است، قابلیت پذيرش بدني با مهارتهای دیگر را به سختی به دست می آورد . در این زمینه شاید بتوان به جای بدنی از فرد دیگر از روشهای دیگری مانند ساخت بدن از روی سلولهای بنيادي یا حداقل انتخاب بدن های مشابه از نظر شغلی و مرتبه اجتماعی و توانایی ها استفاده کرد. کلون سازی و همانند سازي از روی سلولهاي بنيادي هرچند یک راه حل احتمالی است ولی با مشکلات زیادی در انسان مواجه خواهد بود . اولا اگر بشود یک بدن کاملا جدید و مشابه را ساخت چرا نتوان سر آنرا هم تولید کرد و این یک همانند سازی کامل است مانند همان کاری که مشابه آن در مورد برخی حیوانات انجام شده است.

نکته دوم: به فرض بتوان با همانند سازی، بدنی که از نظر ژنتیکی عین فرد قبلی است تولید کرد چند سال باید صبر نمود تا بدن ساخته شده دوباره به اندازه پیش از جراحی پیوند سر برسد و مثلا سر جوانی 36 ساله را بتوان به بدن همان فرد در 10 سالگی یا حداقل 20 سالگي پیوند کرد ؟
به نظر میرسد استفاده از روشهای کلونی سازی تفاوتي آنچنانی با پیوند سر یک نفر روی یک نفر دیگر نداشته باشد و حتی شاید انتخاب دو فرد با جنسیت و سن و ساختار بدنی مشابه روشی عملی تر در پیوند سر باشد. ولی هر چقدر شباهتها بین دو نفر بر قرار باشد مثلا در دوقلو های تک تخمکی، باز ساختارهای مغزی دو فرد مشابه نخواهد بود، برای بررسی بیشتر این مطلب به مقاله مغز هر فرد ، منحصر به فرد است در همین کانال مراجعه شود. بر اساس این مقاله، نقشه نورونها و ارتباطات مغز، هر یکصد روز، 13% تغییر می یابد که نشان دهنده تاثیر محیط زندگی هر فرد، روی این ارتباطات مغزی است.

به نظر میرسد یک دوره طولانی برای افرادی که تحت این جراحی قرار می گیرند باید سپری شود تا بتوانند بدن خود را با مغز جدید یا مغز خود را با بدن جدید، هماهنگ سازند و این، نیازمند دوره های طولانی روان درمانی و يا حتي کاشت الکترودها و پیس ميکرها و باطری های مصنوعی در اطراف مغز و بدن است

8- بیان می شود عوارض دراز مدت انجام چنین جراحی اي قابل پیش بینی نیست.
در مورد این عوارض، مفصلا در قسمتهای گذشته مطالبي بیان شد. در اینجا بر روی عوارض احتمالی روانی ناشی از بدنی غریبه یا سری غریبه روی یک فرد، بحث میشود . باید توجه کرد که آیا محرک انسان و در حقیقت، نیرو بخش او در بخشی از مغز است؟!

این احتمال هست ولی فرض کنید، شما رويايي را مشاهده می کنید و در این رویا خودتان را در حال انجام کاری می بینید یا فراتر از این، فرض کنید شما در رويايي آینده خودتان را مشاهده کنید. آیا این فردی که در رویا دیده میشود و من فرد است درون سلولهای مغزی او جا دارد؟

سلولهای مغزی هم مانند همه اجزای عالم مادی، محدود به زمان و مکان خویش است و محدود به قیدهای عالم ماده است. اینکه فراتر از زمان خود برود ، این مطلبی است که در عالم ماده نمی گنجد و منظور مراتب خیلی بالایی هم نیست بلکه یک قدم که از عالم ماده فراتر برویم، دیگر نه خورشیدی هست نه ماه و نه شب و روز.
در اینجا دیگر امروز و فردا مطرح نیست( مقاله بيوسنتريسم در این کانال مطالعه شود ) و سلول عصبی محدود به عالم مادي ماست و اگر بتواند اطلاعاتی را هم از آینده و گذشته به دست بیاورد، به خاطر خود آن نيست بلکه به دلیل منبعی از انرژی، خارج از سلول عصبی است و در اینجاست که با گنجینه ای و انباری از اطلاعات، فراتر از زمان و مکان مواجهيم که در اجزای عالم مادی نیست و هویت فرد، با همین انبار اطلاعات شناخته میشود.

به نظر میرسد اگر اجزای بدن فردی تغییر کند،

@salmanfatemi

هویت او تغییر نمیکند یعنی هویت فرد وابسته به اجزای بدن مادی او نیست. و این تصور که مغز فرمانده همه بدن میباشد هم درست نیست و برای نمونه به سیستم اوتونوم و خودکار گره های خودکار عصبی در قلب اشاره شد و اگر لحظه ای از کار بیفتد، کم شدن خون مغز منجر به عوارض شدید حتی مرگ ميشود. پس هویت فرد در اجزای بدن او نیست . شاید در قلب و یا در مغز باشد.

پس در پیوند مغز هویت فرد دهنده بدن، مشابه خودش مي شود یا مشابه سری که روی آن قرار میگیرد؟ باید منظر ماند و مشاهده کرد و یک دانشمند و محقق، تا چیزی را زیر مشاهده خود نبیند به قطعیت آن حکم نمی دهد و مشاهدات ماست که جهان را می آفریند.

9- مي گویند جاودانه شدن یک انسان اخلاقی نیست. فعلا بحث بر سر کشف روشی جدید برای بیمارانی است که از کارافتاده و ناتوان هستند و بدن آنها هیچ کارايي ای ندارد و طرف دیگر قضیه افرادی دچار مرگ مغزی هستند- که اگر بدن سالم آنها به سر سالم دیگری پیوند، نشود- برگشت نخواهند داشت. پس تا اینجای کار اصلا قضیه غیر اخلاقی ای مطرح نیست . مساله احتمالا غیر اخلاقی در آینده این است که مثلا سر فرد پیری روی بدن فردی جوان پیوند شود که در این صورت دقیقا نمی توانیم هویت فرد جدید را پیشگویی کنیم، احتمالا بیشتر شبیه دهنده سر است ولی باید منتظر ماند و این تجربه را در عمل دید.

در مطالعه ای روی 47 بیمار تحت جراحی قلب، مشاهده شد که 79% آنها تغییر شخصیتی پس از عمل جراحی را بيان نمی کنند با این حال، در مصاحبه با آنها یک حالت دفاع و مقاومت شدید یا واکنشهای شدید انکاری و مسخره کردن سوال، مشاهده میشد. در حدود شش درصد آنها تغییر شدید در شخصیت ذکر شد به طوری که باعث تغییر احسسات و واکنشهایی شبیه دهنده قلب گرديد.

( https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/1299456/)

با توجه به تغييراتي در شخصیت پس از پیوند، فرضیه حافظه سلولی در اندامی که پیوند زده ميشود مطرح گردید. در حال حاضر بیشترین تغییرات شخصیتی در پیوند قلب، مشاهده ميشود که آن را مرتبط با حافظه ذخیره شده درون سلولهای عصبی اطراف قلب می دانند. محققان دانشکده پرستاري هاوايي بررسی کردند که آیا تغییرات شخصیتی، در پیوند قلب، مشابه شخصیت فرد دهنده پیوند است یا نه. آنها دیدند دو تا پنج مورد از خصوصيات رفتاري کاملا مشابه شخصیت فرد دهنده، ایجاد میشود و این شباهت ها بیشتر در هنر، غذا و موسیقی و رابطه جنسی و تفریحات است.

در یک مورد، فردی که با گلوله به صورت کشته شده بود، پيوند دهنده قلب بود و فرد گیرنده، دائما یک امواج الکتريکي فلاش مانند پررنگ را روی صورت خود تجربه میکرد

فرد دیگری به نام کلير سيلويا از یک مرد 18 ساله که بر اثر تصادف رانندگی با موتور سیکلت کشته شده بود، قلب دریافت کرد. و پس از پیوند، رویاهایی در مورد مردی به نام تيم لي میدید و بعد که بررسی کرد فهميد فردی که قلب را اهدا کرده است همین نام را داشته است.
( http://www.medicaldaily.com/can-organ-transplant-change-recipients-personality-cell-memory-theory-affirms-yes-247498)
پس، به نظر میرسد پیوند سر، به تنهایی هویتی مشابه فرد دهنده سرايجاد نمی کند و با یک جریان پیچیده مواجهيم، سیستم اتونوم و عصبی قلب، با خاطرات ذخیره شده درونش میتواند صاحب سر را با تضادهای فراوان مواجه کند، به خصوص در رفتارهایی که در مقاله بالا بیان شد و آنها عبارت بودند از تفریحات و تمایلات جنسی و هنر و غذا و موسیقی.

و اگر موارد دیگری مانند تمایلات مذهبی، دین یا افکار فلسفی هم در مطالعه بررسی میشد، نتایج احتمالا مشابهی به دست می آمد. پس بهتر است منتظر باشیم و پس از چند پیوند موفقیت آمیز سر و تجربیات فرد صاحب سر و یا فرد دهنده بدن، به نتیجه ای تجربي با مشاهده ای دقیق برسیم!

10- بیان میشود به علت تفاوتهای بیوشیمیایی در مغز جدید با مغز قبلی، احتمالا هوشیاری معمول در مغز پیوند شده به وجود نخواهد آمد. باید صبر کرد و نتایج را به صورت کامل شناخت و لمس نمود.

11- بیان میشود که چسب به کار رفته جهت چسباندن نخاع (ترکیبی از پلی اتیلن گلیکول) برای پیوند نخاع کارایی ندارد. ### در موش کوچک آزمایشگاهی روش به کار رفته موفق بوده است و حیوان توانایی راه رفتن را بعد از ۲ روز به دست آورده است. استفاده از سلولهای بنیادی میتواند تا حدی بر موفقیت آمیز بودن این اتصال کمک کند. در مورد اين سلولها مفصلا در قسمتهاي بالا صحبت شد .

12- بیان میشود این کار را نمی توان، پیوند سر نامید بلکه فعلا باید اسم آنرا پیوند بدن گذاشت. با توجه به مطالب بالا در مورد هویت فرد پس از پیوند مورد نظر، میتوان نام دقیق آن را تعیین کرد. ديدیم که پس از پیوند قلب، تغییرات زیادی در شخصیت فرد گیرنده، رخ میدهد تا حدی که در خیلی رفتارها شبیه فرد دهنده میشود و این اثر به خاطر حافظه درون سلولی است..

@salmanfatemi

13- با توجه به اینکه هنوز نمی دانیم پس از این پیوند هویت حقیقی فرد چگونه خواهد بود، مشکلات زیاد در وضع قوانین مربوط به زندگی پس از پیوند، وجود خواهد داشت. مهارتهای شغلی فقط در اندامها یا فقط در مغز نیست. به همين ترتیب عشق و محبت، فقط در قلب یا فقط در مغز نیست. تغییر عشق و محبت و علاقه ها و انتخاب شغل پس از پیوند از ابهامات زیادی است که باید حل شود. به خصوص در مسائل مذهبی مانند محرم و نامحرم یا زن و شوهر ابهامات زیادی هست که باید حل شود مثلا فرض کنید بدن یک زن، روی سر یک زن دیگر قرار گیرد، شوهر سابق کدام یک از زنها بر زن جدید حلال است؟

فرض کنيم کودکی از زن جدید متولد شود، خوب! مي دانيم که سلول تخمک او حاوی کروموزومهای زنی است که بدن را اهدا کرده است و فرزند حاصل هم پیوند اسپرم مردی با این تخمک خواهد بود.. شرایط پس از پیوند در مورد ارث و قوانین مادر و فرزندي و پدری چگونه خواهد بود؟ یا در شرایط دشوار اگر سر زنی روي بدن مردی پیوند شود ادامه روابط زندگی او چگونه خواهد بود و آیا فرد جدید زن است یا مرد و در هر صورت آیا میتوان جراحيهاي تغییر جنسیت را روی بدن او انجام داد یا نه؟ مثلا فرض کنیم تعیین جنسیت از روی اندامهای تناسلی است و فرض کنید سر مردی بر بدن خانمی پیوند شود وضعیت جنسیت تو چگونه خواهد بود؟!

باید منتظر آینده ماند!!

اصل مقاله از دکتر میر شهرام صفاری

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1895470537435742&id=100009184420613

@salmanfatemi


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
مقابله با کرونا با علم استاثیر گیاه خواری بر رشد وایجاد احساساتسیاهچاله و تکینگی ابتدایجهان کنونی و مغز بزرگتریصدای بم با فرکانس پایین، هندسه زبانِ زمان استماجرای عجیب گالیلهارزش های وارونهوقتی فهمیدی خطا کردی برگحس و ادراک- قسمت بیست و پبقا با سازگارترین فرد اسداروهای تغییر دهنده ی سیکوری گذرای ناشی از موبایمباحث مهم حس و ادراکبخش فراموش شده ی حافظهپروتز عصبی برای تکلمدرس گرفتن از شکست هاتو انسانی و انسان، شایستزمان و مکان، ابعاد کیهان نقش نظام غذایی در تکامل مافسردگی و اضطراب در بیمانگاه از کنار و یا از روبرمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر داروی ضد تشنج سدیم اپل ویژن پرو در تشخیص بیمجهان، تصادفی نیستطولانی ترین شبهوش مصنوعی الفاگواز واقعیت امروز تا حقیقتویتامین دی گنجینه ای بزرخواب و بیداری نوسانی مغزبه بالاتر از ماده بیندیشداروی جدید برای کاهش وزنکار امروز را به فردا نیندذهن تو همیشه به چیزی اعتقمدل هولوگرافیک ژنرالیزهبرای یک زندگی معمولیآموزش نوین زبانفیروز نادریتولید اندام با چاپ سه بعدزندگی بی دودنقش داروهاي مختلف معروف امیوتروفیک لترال اسکلروساختن آینده، بهترین روش چالش دیدگاه های سنتی در بمناطق خاصی از مغز در جستجتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانجاذبهعلم اپی ژنتیک دریچه ای بههوش مصنوعی از عروسک بازی خواص شکلات تلخاز تکینگی تا مغز از مغز تواکنش های ناخودآگاه و تقبوزون هیگز جهان را از متلدخالت در ساختار ژنهاکریستال زمان(قسمت دوم)رموزی از نخستین تمدن بشرمرگ و سوال از قاتلبرخی اختلالات عصبی مثانهآینده ی انسان در فراتر ازفراموش کارها باهوش تر هستوهم جدایی و توهم علمزیرک ترین مردمنقشه های مغزی جدید با جزیتربیت کودکان وظیفه ای مهانفجار بزرگ پایان بوده اسدسازی روش مناسب برای مقنجات در اعتماد به خودمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاریک ترین بخش شبابزار بقا از نخستین همانحقیقت آنطور نیست که به نظعوارض ازدواج و بچه دار شدهوش مصنوعی از عروسک تا کمخاویار گیاهیاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن علیه سرطانبیماری های روانی با تاثیدر آسمان هدیه های نادیدنگنجینه ای به نام ویتامین رویا بخشی حقیقی از زندگی مسئولیت جدیدبررسی ژنها در تشخیص بیماآیا واکنش های یاد گرفته وفشار و قدرتتیوتیکسن داروی ضد جنونزبان و شناخت حقیقت قسمت اچند روش ساده برای موفقیتتشنج به صورت اختلال رفتاانرژی تاریک که ما نمی توسردرد عروقی میگرنچرا یک ساعت، 60 دقیقه و یک منبع هوشیاری کجاست؟(قسمتحریک عمقی مغز در آلزایمابزار بقای موجود زنده از حوادث روزگار از جمله ویرعسل طبیعی موثر در کنترل بهوش مصنوعی درخدمت خلق وحخطای حساز تکینگی تا مغز، از مغز وسیله، فقط دعا نیستبیماری شارکو ماری توثدرمان های جدید سرطانگاهی مغز بزرگ چالش استروزه داری سلول های بنیادمعنی روزهبعد از کروناآیا جنین انسان، هوشمندی قوی تر باشتکامل و ریشه ی مشترک خلقتسفرنامه سفر به بم و جنوب نون و القلمتظاهر خوابیده ی مادهانسان، گونه ای پر از تضادشواهدی از نوع جدیدی از حانزاع بین علم و جهل رو به پمهمان ناخواندهاثرات مفید قهوهحرکت چرخشی و دائمی کیهانسوالات پزشکیهوش عاطفی قسمت سومده روش موفقیتاز روده تا مغزژن همه چیز نیستبیست تمرین ساده برای جلودرمان جدید ام استفاوت ایستایی و تکاپوپناه به بیابانروشی برای بهبود هوش عاطفمغز چگونه صداها را فیلتر آب زندگی است قسمت چهارمقدرت کنترل خودتأثیر نگاه انسان بر رفتاسلولهای ایمنی القا کنندهنوار عصب و عضله تعیین محلتغییرات مغز پس از 40 سالگیايا اراده آزاد توهم است یشانس یا تلاشنظریه تکامل در درمان بیممیوپاتی و نوار عصب و عضلهاختلال خواب فرد را مستعد حس و ادراک قسمت نهماستفاده از سلول های بنیاهیچ چیز، چقدر حقیقی استدی متیل فومارات(زادیوا)(کلید، در ناشناخته هاستباید از انسان ترسیدپیوند اندام از حیوانات بدرون قفس یا بیرون از آنتلاش هایی در بیماران قطع رژیم ضد التهابیمغز ایندگان چگونه استآرامش عقللا اکراه فی الدینتاثیر ویتامین دی بر بیمااین ایده که ذرات سیاهچالسندرم دزدی ساب کلاویننوعی سکته مغزی ، وحشتناک جهل مقدسشباهت زیاد بین سلول هاي عهمیشه به آنچه داری، خوشنمکانیزمهای دفاعی در برابارتقا یا بازگشت به قبل ازهر چیز با هر چیز دیگر در تحس و ادراک قسمت بیست و یکاصلاح خطا با رفتن بر مسیردانش بی نهایتکندن ریشه ی خودبحتی علمی درباره تمایل بپیشرفت ذهن در خلاقیت استدرک عمیق در حیواناتتنفس هوازی و میتوکندریراست دستی و چپ دستیمغز زنان جوانتر از مغز مرآشنا پنداریچگونه هموساپينس بر زمین آشناپنداری چیستچگونه هوشیاری خود را توسملاحظه های اخلاقی دربارهتاثیر گیاه خواری بر رشد وایران بزرگسیاهچاله ی منفرد یا سیاهجهان کاملی در اطراف ما پرصرع و درمان های آنهندسه، نمایشی از حقیقتماده ی تاریکارزش های حقیقی ارزش های غوقتی ناراحتی چیکار میکنیحس و ادراک- قسمت شصت و چهبقا در ازای بیماریداروهای ضد بیماری ام اس وکی غایب شدی تا نیازمند دلمبتکران خودشکوفابخش های تنظیمی ژنومپرورش مغز مینیاتوری انسادست و پا زدن در سایه؟ALS نگاهی کامل بر بیماری وتو با همه چیز در پیوندیزمان و گذر آن سریع استنقش نظریه تکامل در شناساافسردگی و ساختار مغزنگاه از بیرون مجموعهمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر مغزاپی ژنتیکجهش های ژنتیکی مفید در ساطی یکصد هزار سال اخیر هرچهوش مصنوعی اکنون می تواناز کجا آمده ام و به کجا میویروس مصنوعیخواب زمستانی سلول های سربه جای محکوم کردن دیگران داروی جدید برای ای ال اسکار با یگانگی و یکپارچگیذهن خود را مشغول هماهنگیمدل هولوگرافیک تعمیم یافبرای پیش بینی آینده مغز دآمارهای ارائه شده در سطح فیزیک مولکولها و ذرات در تولید سلولهای جنسی از سلزندگی در جمع مواردی را برنقش درختان در تکاملامید نیکو داشته باش تا آنساختار فراکتال وجود و ذهچاالش ها در تعیین منبع هومنبع نور واقعی و ثابت، حقتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانجاذبه و نقش آن در شکلگیریعلم به ما کمک میکند تا موهوش مصنوعی از عروسک بازی خواص شگفت هویجاز تکینگی تا مغز از مغز تواکنش به حس جدیدبی نهایت در میان مرزهادر موج، راز خلقت نهفته اسکریستال زمان(قسمت سوم)رمز و رازهای ارتباط غیر کمرگ انتقال است یا نابود شبرخی اصول سلامت کمرآینده ی حمل و نقل هوایی دفراموشی همیشه هم بد نیستتوهم جسمزیست شناسی کل در جزء فراکنقشه با واقعیت متفاوت استرجمه فعالیت های عضله به انقراض را انتخاب نکنیدسرنوشتنجات در راستگوییمنبع هوشیاری کجاست قسمت53تاریکی من و تو و گرد و غباابزار بقا از نخستین همانحقیقت افرادعید نوروز مبارکهوش مصنوعی از عروسک تا کمخار و گلاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسنی با تاثیر دوگانه ابیماری وسواسدر آستانه ی موج پنجم کوویگندم بکاری، جو درو نمیکنرویا تخیل یا واقعیتمسئولیت در برابر محیط زیبررسی بیماری التهابی رودآیا یک، وجود داردفشار روحی، همیشه بد نیست تیک و اختلال حرکتیزبان و شناخت حقیقت قسمت دچندین ماده غذایی که ماننتشنج عدم توازن بین نورون انرژی خلا ممکن استسرطان کمیت گراییچرا پس از بیدار شدن از خومنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتخریب مغز به دلیل کمبود بابزارهای پیشرفته ارتباط حکمت الهی در پس همه چیزعشق به هفت مرتبه ی شناختیهوش مصنوعی ساخته هوش طبیخطر آلودگی هوااز تکینگی تا مغز، از مغز یک پیام منفرد نورون مغزی بیماری ضعف عضلات نزدیک بدرمان های رایج ام اسگاهی جهت را عوض کنروزهای بد باقی نمیماندمعاینه قبل از نوار عصب و بعد از کروناآیا جهان ذهن و افکار ما مقیچی ژنتیکیتکامل ابزار هوش ، راه پر سفرنامه سفر به بم و جنوب نوآوری ای شگفت انگیز دانتظاهری از ماده است که بیدانعطاف پذیری مکانیسمی علشواهدی از دنیسوان(شبه نئنسبیت عام از زبان دکتر برمهندسی ژنتیک در حال تلاش اثرات مفید روزه داریحس متفاوتپیامهای کاربرانهوش عاطفی قسمت ششمدهن، بزرگترین سرمایهاز سایه نترسژن هوش و ساختارهای حیاتی بیش از نیمی از موارد انتقدرمان جدید ای ال اس، توفرتفاوت ارباب و رهبر حقیقیپنج اکتشاف شگفت آور در موروشی جدید در درمان قطع نخمغز ناتوان از توجیه پیداآب زندگی است قسمت هفتمقدرت انسان در نگاه به ابعتأثیر شیرینی های حاوی لوسلولهای بنیادی مصنوعی درنوار عصب و عضله در مطب دکتغییرات آب و هوایی که به شاهکار قرننعناعمیوتونیک دیستروفیاختلال در شناسایی حروف و حس و ادراک قسمت چهارماستفاده از سلول های بنیاهیچ وقت خودت را محدود به دین اجباریکلام و زبان، گنجینه ای بسبابا زود بیاپیوند اندام حیوانات به ادرون و بیرون، جدای از هم تلاش در تولید انرژی به رنرژیم غذایی حاوی تخم مرغ ومغز ابزار بقای برتر مادیآرامش(سکوت) stillness و تکاپولاموژین داروی ضد اوتیسم؟تاثیر ویروس کرونا بر مغز این ابتدای تناقض هاستسندرم سردرد به دلیل افت فنیوالینجهان فراکتالشباهت زیاد بین سلول هاي عهمیشه داناتر از ما وجود دما انسانها چه اندازه نزدارتوکين تراپی روشی جديد هر جا که جات میشه، جات نیحس و ادراک قسمت بیست و دواصول انجام برخی نرمش ها ددانشمندان موفق به بازگردکندر در بیماریهای التهاببحث درباره پیدایش و منشا پیشرفتی مستقل از ابزار هدرگیری قلب در بیماری ویرتنفس هوازی و میتوکندریرجزخوانی هایی که امروز بمغزهای کوچک بی احساسآشتی بهتر استچگونه واکسن کرونا را توزملاحظات بیهوشی قبل از جرتاثیر گیاه خواری بر رشد وایرادهای موجود در خلقت بسیاهچاله ی تولید کنندهجهان پیوستهضایعه ی شبکه لومبوساکرالهنر فراموشیارزش حقیقی زبان قسمت اولوقتی پر از گل شدی خودت را حسن یوسف باغچه ی منبقای حقیقی در دور ماندن اداروهای ضد تشنج با توضیح کیهان خود را طراحی میکندمتواضع باشبخش بزرگی حس و ادراک ما اپرکاری تیروئیددست کردن در گوشNVG 291تو با باورهایت کنترل میشزمان و صبرنقش هورمون های تیروئید داقلیت خلاقسکته ی مغزی در جواناننگاه از دور و نگاه از نزدمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکابتدا سخت ترین استجهش های ژنتیکی غیر تصادفطیف انسفالیت، گیلن باره هوش مصنوعی از عروسک های باز کسی که یک کتاب خوانده ویروس های باستانی، مغز مخواب سالم عامل سلامتیبه جای تولید، بیشتر گوش کداروی جدید برای دیابتکارهای کوچک، بی ارزش نیسذهن خالی از شلوغی افکارمدل های ریز مغز مینی برینبرای اولین بار دانشمندانآن چیزی که ما جریان زمان فیزیک هوشیاریتولترودینزندگی در سیاهچالهنقش ذهن و شناخت در حوادث امید نجاتساختار شبکه های مغزی ثابنابینایی در نتیجه ی گوشی منبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانجبران از دست رفته هاعلم بدون توقفهوش مصنوعی از عروسک بازی خواص عجیب لوبیااز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن های شرکت فایزر آمربی نظمی مقدمه شناختدر میان تاریکی و روشناییکشف مکانیسم عصبی خوانش پرمز گشایی از اتصالات مغزمرگ تصادفیبرخی اطلاعات روانشناسی مآینده ی علم و فیزیک در60 ثفراموشی و مسیر روحانیتوهمات و شناخت حقیقتزیست شناسی باور حقیقت یا نقص های سیستمی ایمنیترجمه ی فعالیت های عضله بانواع سکته های مغزیسریع دویدن مهم نیستنخاع ما تا پایین ستون فقرمنبع هوشیاری کجاست؟ (قسمتاریکی و نورابزار بقای موجود زنده از حقیقت انسانعامل کلیدی در کنترل کارآهوش مصنوعی از عروسک تا کمخارق العاده و استثنایی باز تکینگی تا مغز از مغز توابسته به دوستی این و آن بیماری کروتز فیلد جاکوبدر برابر حقایق جدیدگوهر با نظر دیگران سنگ نمرویا حقی از طرف خدامستند جهان متصلبررسی سیستم تعادلی بدن اآیا کیهان می تواند یک شبیفضا و ذهن بازتیکاگرلور داروی ضد انعقازبان و شناخت حقیقت قسمت سچندجهانیتشویق خواندن به کودکانانرژِی برای ایجاد اضطرابسرعت فکر کردن چگونه استچرا ارتعاش بسیار مهم استمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتداوم مهم است نه سرعتابزارهای بقا از نخستین هحافظه میتواند بزرگترین دعشق درونی به یگانگی خلقتهوش مصنوعی، کیفیت فریب مخطر حقیقی، خود انسان استاز تکینگی تا مغز، از مغز یک پیشنهاد خوب برای آسان بیماریهای تحلیل عضلانی ادرمان های علامتی در ام اسگاهی در پارکینسون باید پروزهای سختمعادله ها فقط بخش خسته کنبعد از کرونا دلخوشی بیهوآیا جهش های ژنتیکی، ویروقیچی ژنتیکی تهدید یا فرصتکامل تکنولوژیسفرنامه سفر به بم و جنوب نوار مغز مشاهده ی غیر مستتعویض دارو در تشنجاهمیت کنترل خشمشیر و دوغ بادامچسبیدن به خود، مانع بزرگ مهندسی بدناثرات مضر ماری جواناحس چشایی و بویاییسایتهای دیگرهوش عاطفی بیشتر در زناندو ویژگی انتزاع و قدرت تجاز سایه بگذرژن یا نقشه توسعه مغز و نقبیشتر کمردردها نیازی به درمان جدید سرطانتفاوتهای جنسیتی راهی براپول و شادیروشی جدید در درمان نابینمغز و قلب در جنین موش مصنآب زندگی است قسمت اولقدرت ذهنتئوری تکامل امروز در درمسلام تا روشنایینوبت کودکانتغییرات تکاملی سر انسان شاهکار شش گوشهفت چیز که عملکرد مغز تو میگرن و پروتئین مرتبط با اختلال در شناسایی حروف و حس و ادراک قسمت نوزدهماستفاده از سلول های بنیاهیچ کاری نکردن به معنی چیدین، اجباری نیستکلام، در تحولی شگفت آور بباد و موجپیوند سر آیا ممکن استدرون آشفته ی تو و ظاهر خنتلاشی برای درمان قطع نخارژیم غذایی سالم و ضد التهمغز ابزار برتر بقاآرزوها را کم کنلایو دوم دکتر سید سلمان فتاثیر ژنها بر اختلالات خاین بیمار را باید چه کار سوی ما آید نداها را صدانیکولا تسلاجهان قابل مشاهده بخش کوچشجاعت و ترسهمیشه راهی هستما انسانها چه اندازه نزدارتباط میکروب روده و پارهر حرکت خمیده می شود و هر حس و ادراک قسمت بیست و سواصول توسعه ی یک ذهن کاملدانشمندان نورون مصنوعی سکندر علیه سرطانبحثي درباره هوش و تفاوتهپپوگستدرگیری مغز در بیماری کویتنفس بدون اکسیژنرحم مصنوعیمغز، فقط گیرندهرحم مصنوعیمغز، همه ی واقعیت را نمیبآغاز فرایند دانستنچگونه آن شکری که می خوریمممانتین یا آلزیکسا یا ابتاثیر گیاه خواری بر رشد وایستادن در برابر آزادی بسیاهچاله، سیاه خالص یا پجهان پیوستهضایعه ی عروقی مخچههنر حفظ گرهارزش حقیقی زبان قسمت دوموقتی تو از یاد گرفتن باز حساسیت روانی متفاوتبلندی در ذهن ما درک بلندیداروی فامپیریدین یا نورلکیهانِ هوشیارِ در حال یامجموعه های پر سلولی بدن مبخش بزرگتر کیهان ناشناختپراسینزوماب در پارکینسودست آسمانفقر داده ها در هوش مصنوعیتو باید نیکان را به دست بزمان واقعیت است یا توهمنقش هورمون زنانه استروژناقیانوس نادانیسکته ی چشمینگاه از درون قفس یا بیرونمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکابتدایی که در ذهن دانشمنجهش های بیماری زا، معمولطبیعت موجی جهانهوش مصنوعی از عروسک های باز آغاز خلقت تا نگاه انساویرایش DNA جنین انسان، برخواب سالم عامل سلامتی و یبه خوبی های دیگران فکرکنداروی جدید ضد فشار خونکارهایی بیش از طراحی و گپذهن سالممدیون خود ناموجودبرای بقا به جایی فراتر ازآنچه می دانم، آنچه را میخفیزیک و هوشیاریتومورها و التهاب مغزی عازندگی زمینی امروز بیش از نقش روی و منیزیم در سلامتامید یا ناامیدی؟سادیسم یا لذت از آزار دادناتوانی از درمان برخی ویمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانجدا کردن ناخالصی هاعلم در حال توسعههوش مصنوعی از عروسک بازی خود جسم و یا تصویراز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن کووید 19 چیزهایی که بی هیچ می ایی و بی هیچ میردر مانهای کمر دردکشف مکانیسمی پیچیده در برمز پیشرفت تواضع است نه طمرگ عاطفه و محبتبرخی بیماری ها که در آن بآینده با ترس جمع نمیشودفراموشی آرمانتوکل بر خدازیست، مرز افق رویداد هستنقص در تشخیص هیجانات عامترجمه ای ابتدایی از اسراانیس بی کسانسریعترین کامپیوتر موجودنخاع درازتر یا کوتاهتر کمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاریکی خواهد ترسیدابزار بقای موجود زنده از حقیقت اشیاعادت همیشه خوب نیستهوش مصنوعی از عروسک تا کمخبر مهم تلسکوپ هابلاز تکینگی تا مغز از مغز توابستگی یعنی قلادهبیماری گیلن باره و بیماردر جراحی کمر عجله نکنیدگویید نوزده و ایمنی ساکترویاها از مغز است یا ناخومشکل از کجاستبررسی علل کمر درد در میانآیا گذشته، امروز وآینده فضای قلب منبع نبوغ استتیروفیبان موثر در سکته ی زبان جانسوزنه ناامیدی بلکه ارتقاتشخیص ژنتیکی آتروفی های انسولینسطح آگاهی، رخدادهای زندگچرا به هم اعتماد نمیکنیممنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتداخل مرزها و صفات با بینابزارهای بقا ازنخستین همحافظه های کاذبعشق، شلوغ کردن نیستهوش مصنوعی، اتفاقات و تحخطر را بپذیراز تکامل تا مغز از مغز تا یک آلل ژنتیکی که از نئاندبیماری، رساله ای برای سلدرمان ژنتیکی برای نوآوریگذر زمان کاملا وابسته به روزهای سخت میگذردمعجزه های هر روزهبعد از کرونا دلخوشی بیهوآیا جهش ژنتیکی و تنظیم اجقانون مندی نقشه ژنتیکی متکامل جریان همیشگی خلقتسفرنامه سفر به بم و جنوب نوار مغز با توضیح دکتر فاتعیین پیش آگهی آسیب به عصاهرام مصر از شگفتی های جهشیشه ی بازالتی و سیلیکوننسبت ها در کیهانمهربانی، شرط موفقیتاجزای پر سلولی بدن انسان حس و ادراک (قسمت اول )هوش عاطفی در زنان بیشتر ادو بیماری روانی خود بزرگ از علم جز اندکی به شما داژن درمانی در درمان چاقیبیشتر علم، در نادانسته هدرمان جدید سرطانتقلید مرحله ای نسبتا پیشپول و عقیدهروشی جدید در درمان سکته ممغز و هوش، برترین ابزار بآب زندگی است قسمت دومقدرت شناختی انسان، محدودتئوری تکامل در پیشگیری و ای نعمت من در زندگیمسلاح و راهزنینور از عمق تاریکیتغذیه بر ژنها تاثیر داردشاید گوشی و چشمی، آماده شهفت سین یادگاری از میراث میگرن و خواباختلالات مخچهحس و ادراک قسمت هفتماستفاده از سلول های بنیاهیچ کس مانند تو نگاه نمیکدیوار همه اش توهم بودکلرال هیدرات برای خوابانباد غرور و سر پر از نخوت وپیوند سر برای چه بیماراندروغ نگو به خصوص به خودتتلاشی تازه برای گشودن معرژیم غذایی ضد التهابیمغز از بسیاری حقایق می گرآزمون تجربی، راهی برای رلازم است هیچ کاری نکنیدتاثیر کلام در آیات کلام باینکه به خاطرخودت زندگی سوپاپ ها یا ترانزیستورهانیاز به آموزش مجازی دیجیجهان موازی و حجاب هاشرکت نورالینک ویدیویی ازهمیشه عسل با موم بخوریمما اکنون میدانیم فضا خالارتباط ماده و انرژیهرچیز با یک تاب تبدیل به حس و ادراک قسمت بیستماصول سلامت کمردانشمندان یک فرضیه رادیککو کیو تن coQ10بحثی جالب درباره محدودیتپایان، یک آغاز استدرگیری مغز در بیماران مبتنها مانع در زندگی موارد تنها در برابر جهانرسم عاشق کُشی و شیوهٔ شهرمغزتان را در جوانی سیم کشآغاز فصل سرما و دوباره تکچگونه انتظارات بر ادراک من و وجود توهمیتاثیر گیاه خواری بر رشد واکنون را با همه ی نقص هایسیاره ی ابلهانجهان پر از چیزهای اسرار آضایعات در عصب زیر زبانیهنر دانستنارزش حقیقی زبان قسمت سوموقتی خودت را در آینه دیدیخفاش کور و انسان بینا؟بلوغ چیستداروی لیراگلوتیدکیست هیداتید مغزمجرم، گاهی قربانی استبخش دیگری در وجود انسان هپرتوهای صادر شده از سیاهدست بالای دستفلج نخاعی با الکترودهای تو برای خزیدن خلق نشده ایزمان پلانکنقش ویتامین K در ترمیم اسالکترومغناطیس شنوایی و هسال 2025 سال بین المللی علمنگاه از درون مجموعه با نگمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکابتذال با شعار دینجهش تمدنی عجیب و شگفت انسطبیعت بر اساس هماهنگیهوش مصنوعی از عروسک های باز انفجار بزرگ تا انفجار ویشن پروخواب عامل دسته بندی و حفطبه خودت مغرور نشوداروی جدید ضد میگرنکاربرد روباتهای ريزنانوذهت را روی چیزهای مفید متمدیریت اینترنت بر جنگبرای تمدن سازی، باید در بآنچه ناشناخته است باید شفیزیک آگاهیتومورهای نخاعیزندگی زودگذرنقش روزه داری در سالم و جامید جدید بر آسیب نخاعیسازگاری با محیط بین اجزاناتوانی در شناسایی چهره منبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر رو ح و روان بر جسمابزار بقا از نخستین همانجدایی خطای حسی استعلم راهی برای اندیشیدن اهوش مصنوعی از عروسک بازی خودآگاهی و هوشیارياز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن کرونا و گشودن پنجربی ذهن و بی روحدر محل کار ارزش خودت را بکشف ژن جدید، می تواند گسترمز امید، بی نیازی از مردمرگی وجود نداردبرخی بیماری های خاص که بدآیا فراموشی حتمی استفرایند پیچیده ی خونرسانیتوپیراماتزاویه نگاه ها یکسان نیستنقطه ی رسیدن به قلهترس و آرمان هاانگشت ماشه ایسرکه انگبین عسلی مفید برنخستین تمدن بشریمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاریخ همه چیز را ثبت کردهابزار بقای موجود زنده از حقیقت تنها چیزی است که شاعادت کن از بالا نگاه کنیهوش مصنوعی از عروسک تا کمخدا موجود استاز تکینگی تا مغز از مغز تواسطه ها د رمسیر ایجاد مغبیماری آلزایمر، استیل کودر درمان بیماری مولتیپل گوش دادن بهتر از حرف زدنرویاهای پر رمز و حیرتی درمشکلات نخاعیبرطرف کردن خشونت را از خاآیا پیدایش مغز از روی تصافضای خالی ای وجود نداردتکلم در گیاهانزبان ریشه هایی شناختی اسنه به اعدامتشخیص آلزایمر سالها قبل انسولین هوشمندسعی کن به حدی محدود نشویچرا بیماری های تخریبی مغمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمترقی واقعی یا شعار ترقیابزارهای بقای موجود زندهحافظه و اطلاعات در کجاست عصب حقوق نورولووهوش احساسیخطرات هوش مصنوعیاز تکامل تا مغز، از مغز تیک جهش ممکن است ذهن انسانبیمارستان هوش مصنوعیدرمان کارتی سل و تومور مغگذشته را دفن کنروش مقابله مغز با محدودیمعجزه ی چشمتفکر قبل از کارآیا خداباوری محصول تکاملقانون گذاری و تکاملتکامل داروینی هنوز در حاسفری به آغاز کیهاننوار مغز ترجمه رخدادهای تعامل انسان و هوش مصنوعیاولویت بندی ها کجاستشکل های متفاوت پروتئین هنسبت طلایی، نشانه ای به سموفقیت هوش مصنوعی در امتاجزایی ناشناخته در شکل گحس و ادراک (قسمت دوم )هوش عاطفی در زنان بیشتر ادو بار در هفته ماهی مصرف ژن ضد آلزایمربا همه مهربان باشدرمان دارویی سرطان رحم بتقلید از روی طبیعتپوست ساعتی مستقل از مغز دريتوکسيمب در درمان ام اسمغز و اخلاقآب زندگی است قسمت سومقدرت عشقتئوری جدید، ویران کردن گای همه ی وجود منسلسله مباحث هوش مصنوعینور درونثبت و دستکار ی حافظهشاید درست نباشدهم نوع خواری در میان پیشیمیگرن و روزه داریاختلالات حرکتی در انسانحس و ادراک قسمت هفدهماستیفن هاوکینگ در مورد ههیچ کس حقیقت را درون مغز دیوار، از ابتدا توهم بودکم کردن کالری روشی سودمنبار مغز بر دو استخوانپیوند سر، یکی از راه حلهادریا آرام نخواهد شد کشتی تلاشی جدید در درمان ام اسرژیم غذایی ضد دردمغز به تنهایی برای فرهنگ آزمون ذهنی گربه ی شرودینلبخند بزن شاید صبح فردا زتاثیر کپسول نوروهرب بر ناینکه خانواده ات سالم باسوپاپ ها یا ترانزیستورهانیروی پنجم در طبیعتجهان ما میتواند به اندازشربت رب انارهمیشه، آنطور نیست که هستما از اینجا نخواهیم رفتارتباط متقابل با همه ی حیهرگز از زندگی یا امکاناتحس و ادراک قسمت دهماضطراب و ترسدانشمندان ژنی از مغز انسکوچ از محیط نامناسببحثی در مورد نقش ویتامين پاکسازی مغزدرگیری مغزی در سندرم کووپارادوکس ها در علمدرگیری مغزی در سندرم کووتنهاییرساناها و ابر رساناها و عمغزتان را در جوانی سیمکشآغاز مبهم آفرینشچگونه به سطح بالایی از هومن کسی در ناکسی دریافتم تاثیر گیاه خواری بر رشد واکوییفلکسسیاره ابلهانجهان پر از چیزهای جادویی ضرورت زدودن افکارهنر رها شدن از وابستگیارزش خود را چگونه میشناسوقتی خورشید هست شمع به کاخفاش با شیوع همه گیری جدیبلعیدن ستاره توسط سیاهچاداروی کنترل چربی خونکیست کلوئید بطن سوممحل درک احساسات روحانیبخشیدن دیگران یعنی آرامشپرتوزایی از جسم سیاهدست خدا بارها را از دوشت فلج بل، فلجی ترسناک که آنتو تغییر و تحولیزمان به چه دلیل ایجاد میشنقش ژنتیک در درمان اختلاالکتروتاکسی(گرایش و حرکسال سیزده ماههنگاه حقیقی نگاه به درون امنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکابداع دی ان ای بزرگترین دجهشهای مفید و ذکاوتی که دطعمه ی شبکه های ارتباط اجهوش مصنوعی از عروسک های باز بار خود بکاه تا پرواز واقعیت فیزیکی، تابعی از خواص فلفل سبزبه خودت نگاه کنداروی جدید ضد الزایمرکاربرد روباتهای ريز، در ذخیره ی شگفت انگیز اطلاعمدیریت اضطراب، از مهمتریبرای خودآگاه بودن تو بایآنچه واقعیت تصور میکنیم فیزیکدانان ماشینی برای تتومورهای ستون فقراتزندگی سلول در بدن، جدای انقش رژیم غذایی بر رشد و اامید درمان کرونا با همانستم با شعار قانون بدترین نادیدنی ها واقعی هستندمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر روده بر مغزابزار بقا از نخستین همانجریان انرژی در سیستم های علم ساختن برج های چرخانهوش مصنوعی از عروسک بازی خودآگاهی و هوشیارياز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن کرونا از حقیقت تاتبی سوادی در قرن 21در چه مرحله ای از خواب ، رکشف ارتباط جدیدی از ارتبرمز بقای جهش ژنتیکیمراقب خودتون و خانواده هبرخی توجهات در ببمار پارآیا ممکن است موش کور بی مفرایند تکامل و دشواری هاتوانایی مغز و دیگر اجزای زاوسکا درمان گوشرنقطه ای بود و دگر هیچ نبوترسناک تر از کوریانگشت نگاری مغز نشان میدسرگیجه از شایعترین اختلانخستین تصویر از سیاهچالهمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاریخ، اصیل نیست و ساخته ابزار بقای موجود زنده از حقیقت خواب و رویاعادت کن خوب حرف بزنیهوش مصنوعی از عروسک تا کمخدا نور آسمان ها و زمین ااز تکینگی تا مغز از مغز توبینار اساتید نورولوژی دبیماری الزایمردر دعواها چه میکنی؟گوشه بیماری اتوزومال رسسرویای شفافمشکلات بین دو همسر و برخیبزرگ فکر کنآیا آگاهی پس از مرگ از بیقفس دور خود را بشکنتکنولوژی های جدید و حالتزبان شناسی مدرن در سطح سلنه به اعدامتشخیص ایدزانسان قدیم در شبه جزیره عشلیک فراموشیچرا حیوانات سخن نمی گوینمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتروس جریان انرژیابزارهای بقای از نخستین حافظه و اطلاعات در کجاست عصب سیاتیکهوش احساسیدفاع از پیامبراز تکامل تا مغز، از مغز تیک رژیم غذایی جدید، می توبیندیشدرمان پوکی استخوانگر جان به جز تو خواهد از خروش های صرفه جویی در ایجامعجزه ی علمتفکر ترکیبی در هوش مصنوعآیا دلفین ها می تواند از قانون جنگلتکامل داروینی هنوز در حاسقوط درون جاذبه ای خاص، چنوار مغز در فراموشی هاتعامل انسان با هوش مصنوعاولین قدم شناخت نقص های خشکل پنجم مادهنشانه های گذشته در کیهان موفقیت در تفکر استاحیای بینایی نسبی یک بیمحس و ادراک قسمت 67هوش عاطفی رمز آزادگیدو برابر شدن خطر مرگ و میژنها نقشه ایجاد ابزار هوبا هوش مصنوعی خودکار روبدرمان زخم دیابتی با تکنوتقلید از طبیعتپوشاندن خود از نورریه زغالیمغز و اخلاقآب، زندگی است(قسمت پنجم)قسم به فقرتا 20 سال آینده مغز شما به ای آنکه نامش درمان و یادشسلطان جنگل یا صاحب ملکوتنوروفیبروماتوزثبت امواج الکتریکی در عصشایسته نیست در جیب خود قرهمه چیز موج استمیگرن سردردی ژنتیکی که باختلالات صحبت کردن در انحس و ادراک قسمت هجدهماستیفن هاوکینگ در تفسیر هیچ اندر هیچدید تو همیشه محدود به مقدکمی زاویه ی دیدت را عوض کبار بزرگ ایستادن بر دو پاپیوندهای پیچیده با تغییردریافت هورمون امید با ورتمایل زیاد به خوردن بستنراه فراری نیستمغز بیش از آنچه تصور میشوآزمون ذهنی گربه شرودینگرلحظات خوش با کودکانتاثیر کپسول نوروهرب بر تاین، فقط راه توستسوپاپ ها یا ترانزیستورهاچیز جدید را بپذیرجهان مادی، تجلی فضا در ذهشربت ضد خلطهمکاری یا رقابتما اشیا را آنطور که هستندارتباط چاقی و کاهش قدرت بهز ذره، یک دنیاستحس و ادراک قسمت دوازدهماطلاع رسانی اینترنتیدانشمندان پاسخ کوانتومی کوچک شدن مغز از نئاندرتابحثی در مورد نقش کلسیم و بحثی در مورد حقیقت فضا و پاسخ گیاهان در زمان خورددرگیری اعصاب به علت میتوتنهایی رمز نوآوری استرستگاری محدود به یک راه نمغط یک گیرنده استإِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَچگونه باغبانی باعث کاهش من پر از تلخیمتاثیر گیاهخواری بر رشد و اکسی توسین و تکامل پیش اسیاره ابلهانجهان دارای برنامهضرب المثل یونانیهنر، پر کردن است نه فحش داز فرد ایستا و متعصب بگذروقتی ریشه ها عمیقند از چیخلا، حقیقی نیستبنی عباس، ننگی بر تاریخداروی تشنجی دربارداریکپسول ژری لاکتمحل درک احساسات روحانی دبخشش، عقلانی یا غیر عاقلپرسشدستورالعمل مرکز کنترل بیفلج خوابتو جهانی هستی که خودش را زمان شگفت انگیزنقش گرمایش آب و هوا در همالکترودهای کاشتنیسانسور از روی قصد بسیاری نگاه دوبارهمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار هوش در حال ارتقا ازجهشهای مفید و ذکاوتی که دظهور امواج مغزی در مغز مصهوش مصنوعی از عروسک بازی از بحث های کنونی در ویروسواقعیت چند سویهخواص منیزیمبه دنبال رستگاری باشداروی سل سپتکاش شرف اجباری بود یا حتیذره ی معین یا ابری از الکمداخله ی زیانبار انسانبرای رشد، باید از مسیر خطآنچه حس می کنیم، نتیجه ی فال نیکوتوهم فضای خالیزندگی، مدیریت انرژینقش رژیم غذایی در رشد و اامیدهای جدید برای بازیابستم، بی پاسخ نیستنادیدنی ها بیشتر از دیدنمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر روزه داری بر سلامت ابزار بقا از نخستین همانجریان انرژی در سیستم های علیت رو به عقبهوش مصنوعی از عروسک بازی خودت را از اندیشه هایت حفاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن کرونا ساخته شده توبی شرمیدر ناامیدی بسی امید استکشف جمجمه ای درکوه ایرهورمز جهانمراحل ارتقای پله پله کیهبرخی توصیه ها برای واکسیآیا ما کالا هستیمفرایند حذف برخی اجزای مغتوانایی یک فرد، برای تغیزبان فرایند تکاملی برای نقطه بی بازگشتترسان نیستیانتقال ماده و انرژیسرگردانینخستین روبات های زنده ی جمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتازه های اسکیزوفرنی(جنوابزار بقای موجود زنده از حقیقت در علم، هرگز نهایی عادت کردن به نعمتهوش مصنوعی از عروسک تا کمخدا بخشنده است پس تو هم باز تکینگی تا مغز از مغز توجود قبل از ناظر هوشمندبیماری ای شبیه آلزایمر و در سال حدود 7 میلیون نفر گوشت خواری یا گیاه خواریروان سالممشکلات روانپزشکی پس از سبزرگ شدن مغز محدود به دورآیا امکان بازسازی اندامهقفس ذهنتکنولوژی و پیشرفتزبان شناسی نوین نیازمند نه بدبخت بلکه نادانتصویر خورشید یا خود خورشانسان میوه ی تکاملشلیک فراموشیچرا حجم مغز گونه انسان درمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمتری فلوپرازینابزارهای دفاعی و بقای موحافظه و اطلاعات در کجاستعضلانی که طی سخن گفتن چقدهوش بشری تهدید برای بشریدفاع در برابر تغییر ساختاز تکامل تا مغز، از مغز تیکی از علل محدودیت مغز امبیهوش کردن در جراحی و بیمدرمان پوکی استخوانگرفتار محدودیت ها و ابعاروش های عملی برای رفع کمرمعجزه ی علم در کنترل کرونتفکر خلا ق در برابر توهم آیا دلفین ها میتوانند باقانون جنگلتکامل داروینی هنوز در حاسقوط زیگزاگی یا ناگهانینوار مغز در تشخیص بیماری تعداد کلی ذهن ها در جهان اولین مورد PML به دنبال تکشکرگزار هر چیزی باش که دانشانه های پروردگار در جهمولکول ضد پیریاحیای بینایی نسبی یک بیمحس و ادراک قسمت 74ازدواج های بین گونه ای، رهوشمندی کیهاندو برابر شدن خطر مرگ و میژنها ، مغز و ارادهبا هر چیزی که نفس می کشد مدرمان ساده ی روماتیسمتقویت مغز با ورزشپیموزایدریواستیگمینمغز و سیر تکامل ان دلیلی آتاکسیقضاوت ممنوعتا بحر یفعل ما یشاای جان جان بی تن مروسم زنبور ، کلیدی برای وارنورون هاي مصنوعی می توانجلو رفتن یا عقبگردشادی، پاداش انجام وظیفههمه چیز و هیچ چیزمیگرن شدید قابل درمان اساختلالات عضلانی ژنتیکحس و ادراک قسمت هشتماستخوان های کشف شده، ممکهیچگاه از فشار و شکست نتردیدن خدا در همه چیزکمالگرایی دشمن پیشرفتبار سنین ابزار هوشمندی اپیوندی که فراتر از امکاندریای خداتمایز یا کشف یگانگیراه نجاتمغز باستانی، هنوز نقش هاآزادی در چیستلرزش ناشی از اسیب به عصبتاثیر کپسول نوروهرب بر ساینترنت بدون فیلتر ماهواسوخت هیدروژنی پاکچیزی منتظر شناخته شدنجهان مرئی و نامرئیشش مرحله تکامل چشمهمانند سازی در انسانما به جهان های متفاوت خودارتباط هوش ساختار مغز و ژهزینه ای که برای اندیشیدحس و ادراک قسمت سوماطلاعات حسی ما از جهان، چدانشمندان اولین سلول مصنکوچکی قلبکوچکترین چیز یک معجزه اسماده ی خالیبحثی در مورد عملکرد لوب فپختگی پس از چهل سالگي به درب بسته با غیر خود باز متنبیه چقدر موثر استرشته نوروایمونولوژی و نقنفرت، اسیب به خود استافت فشار خون ناگهانی در وچگونه تکامل مغزهای کنونیمن بی من، بهتر یاد میگیرمتاثیر انتخاب از طرف محیط اکسکاربازپین در درمان تشسیب یکسان و دیدگاه های متجهان در حال نوسان و چرخشضربه مغزی در تصادف رانندهوموارکتوس ها ممکن است داز مخالفت بشنووقتی شروع به بیدار شدن میخلا، خالی نیستبه قفس های سیاهت ننازداروی جدید ALSکامپیوتر سایبورگمحدودیت چقدر موثر استبدون پیر فلکپرسش و چستجو همیشه باقی ادغدغه نتیجه ی نادانی استفلج خواب چیستتو جدای از کیهان نیستیزمان طلایی سکته ی مغزی رانقش پیش زمینه ها و اراده الگو نداشتیمسانسور بر بسیاری از حقاینگاهی بر قدرت بینایی درامنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانجوانان وطنظرف باید پر شود چه با چرک هوش مصنوعی از عروسک بازی از تلسکوپ گالیله تا تلسکواقعیت چیستخواص میوه ی بهبه زودی شبکه مغزی به جای داروی ضد چاقیکتاب گران و پرهزینه شد ولذرات کوانتومی زیر اتمی قمدارک ژنتیکی چگونه انسانبرای زندگی سالم، یافتن تآنها نمیخواهند دیگران رافاکسیبتتوهم فضای خالی یا توهم فضزندگی، مراتب هوشیاری استنقش زنجبیل در جلوگیری از امیدوار باش حتی اگر همه چستون فقرات انسان دو پا جلنادانی در قرن بیست و یکم،منبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر روزها، ماه ها یا ساابزار بقا از نخستین همانجریان انرژی در سیستم های علایم کمبود ویتامین E را هوش مصنوعی از عروسک بازی خودروهای هیدروژنیاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن آلزایمربی عدالتی در توزیع واکسن در هم تنیدگی مرزها و بی مکشف جدید تلسکوپ جیمز وبرمز جهان خاصیت فراکتالمرز مرگ و زندگی کجاستبرخی درمان های Spinal Muscular Atآیا ما تنها موجودات زنده فراتر از دیوارهای باورتوازن مهمتر از فعالیت زیزبان متغیرنقطه، وجود است یا فاصلهتزریق قیچی ژنتیکی کریسپرانتروپی و هوشیاریسربازان ما محققا غلبه می نرمش های مفید برای درد زامنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتازه های بیماری پارکینسوابزار بقای موجود زنده از حقیقت راستین انسان علم بعادت بد را ترک کنهوش مصنوعی به کمک هوش طبیخدا تاس نمیریزداز تکینگی تا مغز از مغز توراپامیل در بارداریبیماری ای شبیه ام اس مولتدر عید نوروز مراقب تصادف گیلگمش باستانی کیستروبات ها قول میدهندمشکلات روانپزشکی در عقب بزرگ شدن تقریبا ناگهانی آیا انسان با مغز بزرگش اخقفس را بشکنتکنولوژی به طرز وحشتناکیزبان، نشان دهنده ی سخنگو نه جنگ و نه خونریزیتصویر در هم تنیدگی کوانتانسان ها می توانند میدان شنا در ابهای گرم جنوب نیاچرا خشونت و تعصبمنبع هوشیاری در کجاست؟ قتری فلوپرازینابعاد و نیازهای تکاملیحافظه ی ما انسان ها چرا مغم بی پایانهوش در طبیعتدقیق ترین تصاویر از مغز ااز تکامل تا مغز، از مغز تیافته های نوین علوم پرده بیهوشی در بیماران دچار ادرمان آرتروز با ورزش موضگریه ی ابر، رمز طراوت باغروش هایی برای مقابله با امعجزه در هر لحظه زندگیآیا دست مصنوعی به زودی قاقانونمندی و محدودیت عالمتکامل داروینی هنوز در حاسلول های مغزی عامل پارکینوار مغزی روشی مهم در تشختعذیه ی ذهناولین مورد پیوند سر در انشکست حتمینشانه های بیداری روحیمولتیپل اسکلروز در زنان احتیاط در ورزش زانو در خاحس و ادراک قسمت 75اسکلت خارجی در درمان اختهوشمندسازی زندان هادو داروی جدید برای میاستژنهای مشترک بین انسان و وبا آتش، بازی نکن و بعد از درمان سرگیجه بدون نیاز بتقویت استخوان در گرو تغذپیموزایدریاضیات یک حس جدید استمغز کوانتومیآتاکسی فریدریشقطار پیشرفتتاول کف پا و حقیقتایمونوگلوبولین وریدی IVIgسماگلوتید داروی کاهش دهننورون های ردیاب حافظهجلوتر را دیدنشب سیاه سحر شودهمه چیز کهنه میشودمیاستنی گراویس بدون آنتیاختراع جدید اینترنت کوانحس و ادراک قسمت هشتاد و ناستروژن مانند سپر زنان دهیپرپاراتیروئیدیسمدیدگاه نارسای دوگانه ی مکمردردباربر دیگران نباشپیوستگی همه ی اجزای جهاندرک فرد دیگر و رفتارهای اتمدن قدیمی ای در جنوب ایرراه های جدید برای قضاوت رمغز برای فراموشی بیشتر کآزادی عقیده، آرمانی که تلرزش دست ها و گردن و سر ETتاثیر کپسول نوروهرب بر ساینترنت، حقیقت جامعه ی فسودمندی موجودات ابزی بر چیزی خارج از مغزهای ما نیجهان مشارکتیششمین کنگره بین المللی سهمجوشی هسته ای، انرژِی بما با کمک مغز خود مختاريمارتباط پیوسته ی جهانهزینه سنگین انسان در ازاحس و ادراک قسمت سی و هشتماطلاعاتی عمومی در مورد مدانشمندان تغییر میدان مغکووید نوزده و خطر بیماری ماده ای ضد التهابیبحثی درباره هوش و تفاوتهپدیده خاموش روشن در پارکدرختان چگونه بر تشکیل ابتهدیدهای هوش مصنوعیرشد مغز فرایندی پیچیده انقاشی هایی با بوی گذشته یافت هوشیاری به دنبال کاهچگونه جمعیت های بزرگ شکل مننژیتتاثیر احتمالی عصاره تغلیاگر فقط مردم میفهمیدند کسیر آفرینش از روح تا مغز جهان در حال ایجاد و ارتقاضررهای مصرف شکر و قند بر هورمون شیرساز یا پرولاکتاز نخستین همانند سازها تویتنام نوعی کرونا ویروس خلاصه ای از مطالب همایش مبه مغز خزندگان خودت اجازداروی جدید s3 در درمان ام کانال یوتیوب دکتر سلمان محدودیت های حافظه و حافظبدون بار گذشتهپرسشگری نامحدودذهن ما از در هم شکستن منبفلج دوطرفه عصب 6 چشمتو دی ان ای خاص ميتوکندريزمان، واقعی نیستنقش پیشرفته ی سلول های بنالگو و عادت را بشکن و در اسانسور ذهننگاهی بر توانایی اجزاي بمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانجوانان وطنظرفیت مغز چقدر استهوش مصنوعی از عروسک بازی از تلسکوپ گالیله تا تلسکواقعیت چیستخواص هلو برگ هلوبه زیر پای خود نگاه نکن بداروی ضد چاقیکتاب زیست شناسی باورذرات کوانتومی زیر اتمی قمروری بر تشنج و درمان هایبرخی ملاحظات در تشنج های آنژیوگرافی از مغزفاجعه ی جهل مقدستوهم لیلیپوتی(ریزبینی)زندان ذهنینقش زبان در سلطه و قدرت اامیدواریستارگانی قبل از آغاز کیهنازوکلسینمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر روغن رزماری استنشاابزار بقا از نخستین همانجراحی هوشیار مغزعلایم کمبود ویتامین E را هوش مصنوعی از عروسک بازی خورشید مصنوعیاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن ایرانی کرونا تولیدبیمار 101 ساله، مبتلا به سدر هم تنیدگی کوانتومیکشیدن مادی روشی برای جلورنگ کردن، حقیقت نیستمرز بین انسان و حیوان کجابرخی روش های تربیتی کودکآیا مصرف مولتی ویتامین هفرار در فرار از میزبان، دتوت زیاد بخوریدزبان مشترک ژنتیکی موجودانمیتوان با بیرون انداختنتسلیم ارتباط با من برترانتظار گذر تندباد؟سربرولایزیننرمش های مفید در سرگیجهمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتازه های درمان ام اسابزار بقای موجود زنده از حقیقت غیر فیزیکیعادت دادن مغز بر تفکرهوش مصنوعی به شناسایی کاخدای رنگین کماناز تکینگی تا مغز از مغز تورزش هوازی مرتب خیلی به قبیماری اسپینال ماسکولار درمان نگهدارنده ی اعتیادگیاه بی عقل به سوی نور میروبات های ریز در درمان بیمشاهده گر جدای از شیء مشابزرگترین خطایی که مردم مآیا انسان در آستانه ی انققله برای دیدن نه برای به تکنولوژی جدید که سلول هازبان، وسیله شناسایی محیطنه روش تقویت مغزتصویر زیبا از سلولانسان یک کتابخانه استشناخت ناشناختهچرا در مغز انسان، فرورفتمنبع هوشیاری در کجاست؟(قترک امروزابعاد اضافه ی کیهانحافظه ی ما انسان ها چرا مغم بی پایانهوش عاطفی قسمت 11دل به دریا بزناز تکامل تا مغز، از مغز تیاد گرفتن مداومبیو الکترونیک؛ ترکیب موجدرمان ام اس(مولتیپل اسکلگربه شرودینگر و تاثیر مشروش هایی برای کم کردن اضطمعرفی مورد نادر بیماری گآیا رژیم غذایی گیاهی سلاقارچ بی مغز در خدمت موجودتکامل زبانسلول های بنیادینوار مغز، مفید و بی خطرتغییراولین هیبرید بین انسان و شکستن مرز دور مغزنظام مثبت زندگیمواد کوانتومی جدید، ممکناحتیاط در تعویض داروهاحس و ادراک قسمت 78اسکار، لگوی هوشمندهوشیاری و وجوددو سوی واقعیتژنهای هوش ، کدامندبا تعمق در اسرار ابدیت و درمان سرگیجه بدون نیاز بتقویت حافظه یا هوش مصنوعپیچیدگی های مغزمگسریتوکسیمابمغز آیندگان چگونه است ؟آتاکسی مخچه ای خودایمنقطره قطرهتابوهای ذهنیایمپلانت مغزیسندرم میلر فیشرنوروپلاستیسیتی چیستجمجمه انسان های اولیهشبیه سازی میلیون ها جهان همه چیز در زمان مناسبمیاستنی گراویس در جوانانادامه بحث تکامل چشمحس و ادراک قسمت هشتاد و شاسرار آفرینش در موجهاوکينگ پیش از مرگش رسالدیروز و امروزکمردرد ناشی از تنگی کانابارداری بدون رحمپیام های ناشناخته بر مغز درک نیازمند شناخت خویش اتمدن پیشرفته ی پیشینیانراه های جدید برای قضاوت رمغز بزرگ چقدر مفید هست ؟آزار حقیقیلرزش عضله یا فاسیکولاسیوتاثیر کتامین در درمان پاایندرالسی و سه پل اصفهانجهان معناشعار و عملهمدلی و هوش عاطفیما بخشی از این جهان مرتبطارتباط انسانی، محدود به هزاران سال چشم های بینا وحس و ادراک قسمت سی و ششماطلاعاتی عمومی در مورد مدانشمندان روش هاي جدیدی دانشمندان روشی برای تبدیکودک هشت ساله لازم است آدماده، چیزی نیستبحثی درباره هوش و تفاوتهپروژه ی ژنوم انسانیدرختان اشعار زمینتو یک معجزه ایرشد مغز علت تمایل انسان بچقدر به چشم اعتماد کنیمافتخار انسانچگونه جمعیت های بزرگ شکل من، ما یا چی؟تاثیر بینش و انتظارات فراگر میدانی مصیبت بزرگتر سیستم تخلیه ی مغز بینشی نجهان ریز و درشتضررهای شکر بر سلامت مغزهوش فوق العاده، هر فرد اساز نخستین همانند سازها تویتامین E برای فعالیت صحخلاصه ای از درمان های جدیبه نقاش بنگرداروی جدید لنفوم و لوکمیکاهش میل جنسی در ام اسمحدودیت درک انسانبدون زمان، ماده ای وجود نپس از اگو یا بعد از نفسذهن چند جانبه نیازمند نگفن آوری های جدید علیه شناتو در میانه ی جهان نیستی زمان، اندک استنقش آتش در رسیدن انسان بهالگوی بنیادین و هوشیاریساهچاله ها تبخیر نمیشودنگاهت را بلند کنمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانجواب دانشمند سوال کننده عقل مجادله گرهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکنیکی تا مغز از مغز تواقعیت های متفاوتخواص هندوانهبه سیاهی عادت نکنیمداروی ضد تشنج با قابليت تکتاب طبیعت در قالب هندسهذرات کوانتومی زیر اتمی قمرکز هوشیاری، روح یا بدن برخی مرزهای اخلاق و علوم آنان که در قله اند هرگز خفارغ التحصیلان، فقیر و دتوهم چیستزونیسومایدنقش زبان در سلطه و قدرت اترکیب حیوان و انسانامیدواری و مغزسخن نیکو مانند درخت نیکونبودن مدرک و شاهد، مدرک منبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر رژیم گیاه خواری بر ابزار بقا از نخستین همانجراحی گردن همیشه برای دیعلائم عصبی آلزایمر، با اهوش مصنوعی از عروسک بازی خوش قلبی و مهربانیاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن اسپایکوژنبیمار مرکز تنفس سلولیدر هم تنیدگی کوانتومی و پکشتن عقیده ممکن نیسترنگین کمانمرز جدید جستجو و اکتشاف، برخی سلولهای عصبی در تلاآیا مغز تا بزرگسالی توسعفرد موفقتوسعه هوش مصنوعی قادر اسزبان چهار حرفی حیات زمیننمیتوان بر سیاه سیاه نوشتسلیم شدن از نورون شروع مانحراف و حقیقتسردرد میگرننرمش های موثر در کمردردمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتاسف بار است انسان، حق خوابزار بقای موجود زنده از حقیقت غیر قابل شناختعارضه جدید ویروس کرونا سهوش مصنوعی تعاملیخدایی که ساخته ی ذهن بشر از تکینگی تا مغز از مغز تورزش هوازی ، بهترین تمریبیماری اضطراب عمومیدرمان نابینایان آیا ممکنگیاه خواری و گوشت خوار کدروبات کیانمشاهده آینده از روی مشاهبزرگترین درد از درون است آیا احتمال دارد رویا از آقله سقوطتکنولوژی جدید که سلول هازدودن نقص از هوش مصنوعیچه زیاد است بر من که در ایتصویر زیبای اصفهانانسان باششناخت و معرفت، و نقش آن دچرا ذرات بنیادی معمولاً منبع خواب و رویاترکیب آمار و ژنتیکابعاد بالاترحافظه ی هوش مصنوعیغیرقابل دیدن کردن مادههوش عاطفی قسمت نهمدلایلی که نشان میدهد ما باز تکامل تا مغز، از مغز تیاد بگیر فراموش کنیبیوگرافیدرمان با سلول های بنیادیتفاوت قند طبیعی با قند و گزیده ای از وبینار یا کنفروش هایی برای جلوگیری از معرفت و شناختآیا رژیم غذایی گیاهی سلاقبل و بعد از حقیقتتکامل زبانسلول های بنیادی منابع و انوار مغز، ترجمه ی فعالیت تغییر الگوی رشد مغزی با زاولین تصویر در تاریخ از سشکستگی لگن یا سکته ی مغزینظریه ی تکامل در درمان بیموجود بی مغزی که می توانداحساس گذر سریعتر زمانحس و ادراک قسمت 82اسارت و پرخوریهوشیاری و افسردگیدولت یا گروهکژنهای حاکم بر انسان و انسبا خودت نجنگدرمان سرگیجه بدون داروتقویت سیستم ایمنیپیچیدگی های مغزی در درک زریسپریدونمغز اندامی تشنه ی انرژی اآتش منبع انرژیلمس کوانتومیتاثیر فکر بر سلامتایمپلانت مغزی و کنترل دو سندرم کووید طولانینوروز مبارکجنین مصنوعیشبیه سازی سیستم های کوانهمه چیز در زمان کنونی استمیدان مغناطيسي زمین بشر اداراوون تنها داروی تاییحس و ادراک قسمت پنجماسرار بازسازی اندام هاهاوکينگ پیش از مرگش رسالدیسک گردنکمردرد و علل آنبازگشایی مجدد مطب دکتر سپیدایش زباندرک و احساستمدن بشری و مغز اخلاقیراه پیروزی در زندگی چیستمغز بزرگ چالش است یا منفعآزار دیگری، آزار خود استلزوم گذر انسان از حدها و تاثیر گیاه خواری بر رشد وایپیداکرینسیلی محکم محیط زیست بر انجهان معکوسصبور باشهمراه سختی، اسانی هستما تحت کنترل ژنها هستیم یارتباط از بالا به پایین مهستي مادي ای که ما کوچکترحس و ادراک قسمت سیزدهماعتقاد اشتباه، نتیجه ی ناعتماد به خوددانش، قفل ذهن را باز میکنکودک ایرانی که هوش او از ماده، چیزی بیش از یک خلا بحثی درباره هوش و تفاوتهپروژه ی ژنوم انسانیدرد و درستو یک جهان در مغز خودت هسرشد در سختی استنقش قهوه در سلامتیافراد آغاز حرکت خودشان رچگونه حافظه را قویتر کنیمن، خود تو هستمتاثیر ترکیبات استاتین (ساگر نیروی مغناطیس نباشد سیستم تعادلی بدنجهان شگفت انگیزضعیف و قویهوش مصنوعی می تواند بر احاز نخستین همانند سازها تویتامین E در چه مواد غذایخم شدن فضا-زمانبه نقاش بنگرداروی جدید میاستنی گراویکاهش مرگ و میر ناشی از ابمخچه فراتر از حفظ تعادلبر کسی اعتماد نکن مگر اینآلودگی هوا چالش قرن جدیدذهن هوشیار در پس ماده ی مفناوری هوش مصنوعی نحوه ختوقف؛ شکستزمزمه ات مانده در گوشمنقش انتخاب از طرف محیط، نالگوبرداری از طبیعتسایه ی هوشیاریچالش هوشیاری و اینکه چرا منابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانجواب سنگ اندازیعقل در جهان جدید، عجیب اسهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز و از مغز واقعیت و مجازبه سخن توجه کن نه گویندهداروی ضد تشنج با قابليت تکتاب، سفری به تاریخرفلکس وتری با توضیح دکتر مرکز حافظه کجاستبرخی نکات از گاید لاین پرآنتی بادی منوکلونال در دفاصله ها در مکانیک کوانتتوهم و خیالزونا به وسیله ویروس ابله نقش سجده بر عملکرد مغزترازودونامیدی به این سوی قبر نیستسخن و سکوتنباید صبر کرد آتش را بعد منبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر رژیم گیاه خواری بر ابزار بقا از نخستین همانجز تو که را دارمعلت خواب آلودگی بعد از خوهوش مصنوعی از عروسک بازی خوش خیالی و خوش بینیاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن اسپایکوژن ضد کرونابیماری لبر و نابینایی آندر هم تنیدگی کوانتومی و دگل خاردار، زیباسترهبر حقیقیمرزهای حقیقی یا مرزهای تبرخی سيناپسها طی تکامل و آیا همه جنایت ها نتیجه بیفرد یا اندیشهتوسعه برخی شغل ها با هوش زبان نیاز تکاملی استنمای موفقیتتست نوار عصب و عضلهاندوه در دنیا استسردرد میگرن در کودکاننرمشهای مهم برای تقویت عمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتبدیل پلاستیک به کربن و سابزار بقای موجود زنده از حقیقت، آن چیزی نیست که جلعبارت های مبهم مانند انرهوش مصنوعی در قضاوت های اخدایا جز تو که را دارماز تکینگی تا مغز از مغز تورزش و میگرنبیماری بیش فعالیدرمان های اسرار آمیز در آگیرنده باید سازگار با پیروح و آب حیاتمشاهدات آمیخته با اشتباهبسیاری از مجرمان، خودشانآیا احتمال دارد رویا از آقلب های سادهتکینگیسفر فقط مادی نیستنه عدم مطلق بلکه عدم با قتصویربرداری فضاپیمای آمانسان جدید از چه زمانی پاشناخت حقیقت یا آرزوهای گچراروياها را به یاد نمی آمنتظر نمان چیزی نور را بهاتفاق و تصادفحافظه انسان و حافظه ی هوشغار افلاطونهوش عاطفی قسمت هفتمدنیا فریب و سرگرمیاز تکامل تا مغز، از مغز تیادگیری مهارت های جدید دبیوگرافیدرمان تومورهای مغزی با اتفاوت مغز انسان و میمون هگزارش یک مورد جالب لخته وروش هایی ساده برای کاهش امغز فکر میکند مرگ برای دیآیا راهی برای بهبود وضعیقبل از آغازتکامل زبان انسان از پیشیسلول های بدن تو پیر نیستننوار عصب و عضلهتغییر خود یا تغییر دیگرااولین دارو برای آتاکسی فشگفت نیست من عاشق تو باشمنظریه ی تکامل در درمان بیموجودات مقهور ژنها هستنداحساسات کاذبحس و ادراک قسمت 87اساس انسان اندیشه و باور هوشیاری کوانتومیدونپزیل در بیماران قلبی کفش و کتاببا خدا باشدرمان سرطان با امواج صوتتلقین اطلاعات و حافظهپیوند قلب خوک، به فرد دچاریسدیپلام تنها داروی تایمغز انسان ایا طبیعتا تماآثار باستانی تمدن های قدلووفلوکساسینتاثیر مشاهده بر واقعیت بایمپلانت مغزی کمک میکند سندرم گیلن باره به دنبال نوروز یا روز پایانیجنگ هفتاد و دو ملت همه را شبکه های مصنوعی مغز به درهمه چیز، ثبت می شودمیدان های مغناطیسی قابل ادب برخورد با دیگرانحس و ادراک قسمت پنجاهاصفهان زیباهدف یکسان و مسیرهای مختلدیستونی قابل درمانکمردرد با پوشیدن کفش منابازگشت از آثار به سوی خداپیر شدن حتمی نیستدرک کنیم ما همه یکی هستیمتمدن زیر آبراه انسان شدن، راه رفتن ومغز بزرگ چالشهای پیش روآسيب میکروواسکولاریا آسچیزی شبیه نور تو نیستلزوم سازگاری قانون مجازاتاثیر گیاه خواری بر رشد وایا کوچک شدن مغزانسان السینوریپا داروی ترکیبی ضدجهان هوشمندصبور باشهمراهی میاستنی با برخی سمانند کودکان باشیدارتباط بین هوش طبیعی و هوهستی ما پس از شروعی چگال حس و ادراک قسمت ششمهشت توصیه برای کاستن از دحس و ادراک قسمت شصت و هشتاعتماد به خوددانش، یک انسان را ناسازگکودکان مهاجرماست مالیبحثی درباره هوش و تفاوتهپروژه ی علمی پیوند مغز سادرد باسن و پا به دلیل کاهتو کجای جهانیرشد، رسیدن به یک هدف نیستنقش مهاجرت در توسعه نسل اافراد بی دلیل دوستدار تو نگاه من، نگاه تو و یا حقیمنابع انرژي پاک سرچشمه حتاثیر تغذیه بر سلامت روااگر نعمت فراموشی نبود بسسیستم دفاعی بدن علیه مغز جهان شگفت انگیز و بی زمانطلوع و حقیقتهوش مصنوعی متصل با مغزاز نخستین همانند سازها تویتامین کاخونریزی مغز در سندرم کووبه نادیدنی ایمان بیاورداروی جدید کنترل قند خونکاهش التهاب ناشی از بیمامخچه ، فراتر از حفظ تعادلبرلیتیونآلودگی هوا و ویروس کروناذهن و زندگیفواید روزه داری متناوبتولید مولکول جدید توسط هزنان باهوش ترنقش اتصالات بین سلولهای التهاب شریان تمپورالسایه را اصالت دادن، جز فرچالش هوشیاری و اینکه چرا منابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانجوسازی مدرنعقل سالمهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تواقعیت و انعکاسبهبود حافظه پس از رخدادهداروی ضد تشنج توپیراماتکتابخانهرفتار مانند بردهمرکز حافظه کجاستبرخی نرمش ها برای درد زانآنتروبات؛ ترکیب سلول زندفاصله ی همیشگی تصویر سازتوهم وجودزیان غذاهای پرچربنقش غذاها و موجودات درياترازودونامیدی تازه در درمان سرطاسخن پاک و ثابتنبرو و انرژی مداوممنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر رژیم گیاه خواری بر ابزار بقا از نخستین همانجستجوی متن و تصویر به صورعماد الدین نسیمی قربانی هوش مصنوعی از عروسک بازی خوشبختی چیستاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن دیگر کرونا ساخته شبیماری میاستنی گراویسدر هر سوراخی سر نکنگل درون گلدانروی و منیزیم در تقویت استمزایای شکلات تلخ برای سلبرداشت مغز ما از گذر زمانآیا هوش مصنوعی می تواند نفرد حساس از نظر عاطفی و بتوصیه های سازمان بهداشت زبان و کلمه حتی برای کساننمایش تک نفرهتست کم هزینه ی بزاق برای اندوه دردی را دوا نمیکندسردرد میگرنی در کودکانچرا ماشین باید نتایج را پمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتبدیل تراکت صوتی مصنوعی ابزار بقای موجود زنده از حقایق ممکن و غیر ممکنعجول نباشهوش مصنوعی در کامپیوترهاخرما منبع بسیار خوب آنتی از تکینگی تا مغز- از مغز ورزش بهترین درمان بیش فعبیماری تی تی پیدرمان های بیماری آلزایمرگالکانزوماب، دارویی جدیروح در جهانی دیگر استمطالبه ی حق خودبسیاری از بیماری های جدیآیا بدون ناظر هوشمند هم بقلب و عقلتکامل فردی یا اجتماعیسفر نامه سفر به بم و جنوب نهایت معرفت و شناخت درک عتصور ما ازمشکلات و واقعیانسان خطرناکترین موجودشناخت درون، شناخت بیرون؛چراروياها را به یاد نمی آمنتظر نتیجه ی کارهایت بااتوبان اطلاعات و پلِ بینحباب های کیهانی تو در توغرور و علمهوش عاطفی قسمت یازدهدنیا مکانی بسیار اسرارآماز تکامل تا مغز، از مغز تیادگیری هوش مصنوعی، عمیقبیان ژن های اسکیزوفرنی ددرمان تشنجتفاوت ها و تمایزها کلید بگشایش دروازه جدیدی از طرروش استفاده از بالش طبیمغز قلبآیا راهی برای رفع کم آبی قبل از انفجار بزرگتکامل ساختار رگهای مغزی سلول بنیادی و ای ال اسنوار عصب و عضلهتغییر دیگران یا تغییر خواولین دروغشگفت انگیز بودن کیهاننظریه ی تکامل در درمان بیمورد نادر همپوشانی دو بیاخلاق و علوم اعصابحس و ادراک قسمت چهلاستفاده از مغز، وزن را کمهوشیاری سنتی یا هوشیاری دوچرخه در کاهش دردهای کمکفش بد، عامل مهم کمردردبا طبیعت بازی نکندرمان ضایعات نخاعیتلاش ها برای کشف منابع جدپیوند مدفوعریشه های مشترک همه ی موجومغز انسان برای ایجاد تمدآدم عاقل، وقت خودش را هدرلوب فرونتال یا پیشانی مغتاثیر نگاه ناظر هوشیار بایمپلانت نخاعی میتواند دسندرم پیریفورمیسنورالژیجنگ و تصور از جنگشبکیه های مصنوعیهمه ی سردردها بی خطر نیستمیدان های کوانتومی خلاادراک ما درک ارتعاشی است حس و ادراک قسمت پنجاه و یاصل بازخورددژا وو یا اشنا پنداریکنفرانس تشنج هتل کوثر اصبازگشت به ریشه های تکاملپیراستامدرک احساسات و تفکرات دیگتمدنی قدیمی در شمال خلیج راه بی شکستمغز بزرگ و فعال یا مغز کوآسیب ها ناشی از آلودگی هونکاتی در مورد تشنجلزوم سازگاری قانون مجازاتاثیر گیاه خواری بر رشد وایا این جمله درست است کسیسیناپس، شگفتی خلقتجهان هوشیارصبر لازمه ی پیروزی استهمراهی نوعی سردرد میگرنیمانند آب باشارتباط شگفت مغز انسان و فماه رجبارتباط شگفت انگیز مغز انو هر کس تقوای خدا پیشه کنحس و ادراک قسمت شصت و دواعتماد بی مورددائما بخوانکودکان میتوانند ناقل بی ماست مالی با هوش انسانیبحثی درباره هوش و تفاوتهپروانه ی آسمانیدرد زانو همیشه نیاز به جرتو کز محنت دیگران بی غمیز گهواره تا گورنقش میدان مغناطیسی زمین افزایش قدرت ادراکات و حسنگاه مادی غیر علمی استمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر حرکات چشم بر امواج اگر نعمت فراموشی نبود بسسکوت و نیستیجهانی که نه با یک رخداد و طلای سیاههوش مصنوعی و کشف زبان هایاز نشانه ها و آثار درک شدویتامین کا و استخوانخونریزی مغزی کشندهبه هلال بنگرداروی جدید آلزایمرکاهش حافظه هرچند فرایندیمخچه ابزاري که وظیفه آن فبرنامه و ساختار پیچیده مآلودگی هوا و پارکینسونذهن و شیمی بدنفواید روزه داری متناوبتولید مثل فقط با یک مادر زنجیرها را ما باید پاره کنقش تیروئید در تکامل مغزام آر آی جدید با قدرت شگفساخت سلول عصبی حتی پس از چالش هوشیاری و اینکه چرا منابع انرژی از نفت و گاز تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانجامعه ی آسمانیعقلانیت بدون تغییرهوش مصنوعی از عروسک بازی خواص اناراز تکینگی تا مغز از مغز تواقعیت تقویت شدهبهداشت خوابداروی ضد جنون در درمان تیکجای مغز مسئول پردازش تجرفتار وابسته به شکلمرکز خنده در کجای مغز استبرخی نرمش ها برای زانوآنزیم تولید انرژی در سلوفتون های زیستیتوهم وجودزیباترین چیز در پیر شدننقش غذاها و موجودات درياتراشه مغز بدون واسطه ی دامگا سه عامل مهم سلامتسخت ترین حصارچت جی پی تیمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر رژیم گیاهخواری بر ابزار بقا از نخستین همانجستجوی هوشیاری در مغز ماعنصر اصلی تعیین واقعیتهوش مصنوعی از عروسک بازی خوشبختی دور از رنج های ماز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن دیگری ضد کرونا از دبیماری میاستنی گراویسدر والنتاین کتاب بدید همگل زندگیرویکردهای جدید ضایعات نخمسمومیت دانش آموزان بی گبرداشتت از جهان رو زیاد آیا هوش مصنوعی زندگی بشرفردا را نمیدانیمتوصیه های غیر دارویی در سزبان و بیان نتیجه ساختماچند نرمش مفید برای کمردرتست آر ان اس دز میاستنی گاندوهگین نباش اگر درب یا سردرد و علتهای آنچرا مردم با زندگی میجنگنمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتبدیل سلولهای محافط به سابزار بقای موجود زنده از حل مشکلعدم توقف تکامل در یک انداهوش مصنوعی در تفکر خلاق اخسته نباشی بابااز تکینگی تا مغز- از مغز ورزش در کمر دردبیماری خود ایمن اعصاب محدرمان های بیماری اس ام ایگام کوچک ولی تاثیرگذارروح رهاییمطالبی در مورد تشنجبسیاری از بیماری های جدیآیا برای تولید مثل همیشه قلب یا مغزتکامل مادی تا ابزار هوشمسفر به مریخ در 39 روزنهایت در بی نهایتتصور از زمان و مکانانسان در هستی یا هستی در شناسایی تاریخچه ی تکاملیچراغ های متفاوت و نور یکسمنتظر زمان ایده آل نشواتوسوکسیمایدحباب هایی تو در توغربال در زندگیهوش عاطفی قسمت پنجمدنیای شگفت انگیز کوانتوماز تکامل تا مغز، از مغز تیادگرفتن، آغاز حرکت است بیان حقیقتدرمان جدید ALSتفاوت ها را به رسمیت بشناپل جویی اصفهانروش جدید تولید برقمغز ما کوچکتر از نیم نقطهآیاما مقهور قوانین فیزیکقبرستان ها با بوی شجاعتتکامل شناخت انسان با کشفسلول بنیادی در درمان ایدنوار عصب و عضلهتغییر دادن ژنها آیا روزی اولین سلول مصنوعیشگفت زده و حیران باشنظریه ی ریسمانموسیقی نواخلاق پایه تکامل و فرهنگحس و ادراک قسمت چهل و هفتاستفاده از نظریه ی تکامل هوش، ژنتیکی است یا محیطیدوچرخه سواری ورزشی سبک و کل اقیانوس در یک ذرهبالای هر دستی، دستی هستدرمانهای بیماری پارکینستلاش های جدید در ALSپیوند مدفوع در درمان بیمریشه های مشترک حیاتمغز انسان برای شادمانی طآرمانگرای تخیلی نباشلوتیراستامتاثیر نگاه و مشاهده ناظر ایمپلانت استخوانی در آسیسندرم پیریفورمیسنورالژی تریژمینالجنگ داده هاشباهت مغز و کیهانهمه جا خیر بکارمیدان بنیادین اطلاعاتادراک، فراتر از آنچه معمحس و ادراک قسمت پنجاه و داصل در هم تنیدگی و جهانی دژاوو یا آشناپنداریکنگره بین المللی سردرد دبازخورد یا فیدبکپیشینیان انسان از هفت میدرک تصویر و زبان های مخلتتمرکز و مدیتیشنراه طولانی را به سلامت گذمغز بزرگترین مصرف کننده آسیب روانی شبکه های اجتمچگونه مولکول های دی ان ایلزوم عدم وابستگی به گوگل تاثیر گیاه خواری بر رشد وایا ابزار هوشمندی یا مغز سیگار عامل افزایش مرگ ومجهان های بسیار دیگرصبر و واقعیتهندسه ی پایه ایهندسه ی رایج کیهانماهیچه ی صبرارتباط شگفت انگیز مغز انوفور و فراوانیحس و ادراک قسمت شصت و ششاعتیاد و تلاش های درمانی دارچینکودکان گذشته به آینده فکماشین های دارای روحبحثی درباره احساسات متفاپرواز از نیویورک تا لوس آدردهای سال گذشته فراموش تو پیچیده ترین تکنولوژی زمین در برابر عظمت کیهاننقش محیط زندگی و مهاجرت دافزایش میل جنسی با خوردن نگاه محدود و تک جانبه، مشمنابع انرژی از منابع نهفتاثیر دوپامین و سروتونیناگر با مطالعه فیزیک کوانسکوت، پر از صداجهانی که از یک منبع، تغذیطوفان فقر و گرسنگی و بی سهوش مصنوعی یا حماقت طبیعاز نظر علم اعصاب یا نرووسویتامین کا در سبزیجاتخونریزی مغزی کشنده ولی قبه کدامین گناه کشته شدندداروی جدید آلزایمر تاییدکاهش دوپامین عامل بیماریمخچه تاثیر گذار بر حافظهبرنامه ی مسلط ژنها در اختآلزایمرفواید زیاد دوچرخه سواریتولید مثل اولین ربات های زندگی فعال و مثبت روند آلنقش حفاظتی مولکول جدید دام اس و سرطانساخت شبکه عصبی مصنوعی با چالش هوشیاری و اینکه چرا منابع بی نهایت انرژی در دتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانجاودانگی مصنوعیعقیده ی بی عملهوش مصنوعی از عروسک بازی خواص اردهاز تکینگی تا مغز از مغز تواقعیت تقویت شدهبهداشت خواب، امروز در جهدارویی خلط آورکرونا چه بر سر مغز می آوررفتار اجتماعی انسان، حاصمرگ چیستبرخی نرمش های گردنآواز خواندن در قفس، نشانفروتنی معرفتیتوهم بی خداییزیباترین چیز در افزایش سنقش غذاها و موجودات درياتراشه ها روی مغزاما شما از دید خفاش کور هسخت ترین کار، شناخت خود اچت جی پی تیمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر رژِیم غذایی بر میگابزار بقا از نخستین همانحفره در مغزعوامل موثر در پیدایش زباهوش مصنوعی از عروسک بازی خیالپردازی نکناز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن سرطانبیماری های میتوکندریدر یک فراکتال هر نقطه مرکگلوله ی ساچمه ایرویا و واقعیتمسمومیت دانش آموزان، قمابررسي علل احتمالي تغيير آیا هوش ارثی دریافتی از پفرزندان زمان خودتوصیه هایی در مصرف ماهیزبان و بیان، در سایه پیشرچند جهانیتشنچ پانایوتوپولوس تشنج اندام حسی، درک از بخش هایسردرد به دلیل مصرف زیاد مچرا مغز انسان سه هزار سالمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتبر را بردارابزار بقای موجود زنده از حلقه های اسرارآمیزعدم تعادل دوپامین، فقط بهوش مصنوعی در خدمت خلق وحخطا در محاسبات چیزی کاملاز تکینگی تا مغز- از مغزتوزن حقیقی معرفت و شناختبیماری دویکدرمان های جدید ALSگامی در درمان بیماریهای روزه داری متناوب، مغز را مطالعه ای بیان میکند اهدبشکه ای که ته نداره پر نمآیا بزرگ شدن مغز فقط در دقلب دروازه ی ارتباطتکامل مداومسفر به درون سفری زیبانهادینه سازی فرهنگ اختلاتصاویر زیبای رعد و برقانسان عامل توقف رشد مغزشناسایی زبان حیوانات با نزاع ها بیهوده استمنحنی که ارتباط بین معرفاتصال مغز و کامپیوترحد و مرزها توهم ذهن ماستمقالاتهوش عاطفی قسمت اولدنیایی پر از سیاهچاله از خود رها شویادآوری خواب و رویابیداری معنوی یعنی دوستی درمان جدید مولتیپل میلومتفاوت های بین زن و مرد فقپل خواجو اصفهانروش صحبت کردن در حال تکاممغز مانند تلفن استآگاهی فراتر از آگاهیقدم زدن و حرکت دید را تغیتکامل، نتیجه ی برنامه ریسلول بنیادین از مخاط بیننوار عصب و عضلهتغییر زودتر اتصالات مغزیاوکرلیزوماب داروی جدید ششگفتی های نقشه ی ژنتیکینظریه ی ریسمان و هوشیاریموسیقی هنر مایع استاختلا ل در خود عضلهحس و ادراک قسمت چهل و هشتاستفاده از هوش مصنوعی در هوض مصنوعی زندهدوپامین قابل حل در آبکلمات بلند نه صدای بلندبالاترین هدف از دولتدرماندگی به دلیل عادت کرتلاش های جدید در درمان فرپیوند مغز و سر و چالشهای ریشه های اخلاقمغز انسان برای شادمانی طآرام باشلوزالمعده(پانکراس)مصنوعتاثیر نگاه انسان بر رفتاایمان به رویاسندرم پای بی قرارنوزاد ناشنوای متولد شده،جنبه های موجی واقعیتشباهت مغز با کیهان مادیهمیشه چیزی برای تنهایی دمیدازولام در درمان تشنج ادغام میان گونه های مختلهدف یکسان، در مسیرهای متحس و ادراک قسمت پنجاه و ساصل علت و تاثیردگرگونی های نژادی و تغییکنگره بین المللی سردرد دبازسازي مغز و نخاع چالشی پیشرفت های باور نکردنی ددرک حقیقت نردبان و مسیری تمرکز بر هدفرابطه تشنج و اوتیسممغز حریص برای خون، کلید تآسیب عصب پا به دنبال اعتیچگونه میتوان با قانون جنمقاومت به عوارض فشار خون تاثیر گیاه خواری بر رشد وایا بیماری ام اس (مولتیپسیاهچاله هاجهان هایی در جهان دیگرصبر بسیار بایدصد قدح، نفتاده بشکستهندسه بنیادینماپروتیلینارتباط غیرکلامی بین انساوقاحت و تمسخر دیگرانحس و ادراک سی و هفتماعتیاد را به دور بیندازداروهای مصرفی در ام اسکودکان خود را مشابه خود تماشین دانشبحثی درباره احساساتی غیرپروتئین های ساده ی ابتدادردی که سالهاست درمان نشتو آرامش و صلحیزمین زیر خلیج فارس تمدنی نقش مرکز تنفس سلولی در بیافزایش مرگ و میر سندرم کونگاه کلی نگرمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر دپاکین بر بیماری ماگر تلاش انسان امروز براسکوت، در برابر گزافه گویجهانی پر از سیاهچاله یا پطوفان بیداریهوش مصنوعی گوگل به کمک تشاز نظر علم اعصاب اراده آزویتامین بی 12 در درمان دردخواندن ، یکی از شستشو دهنبه امید روزهای بهترداروی جدید ای ال اسکاهش سن بیولوژیکی، تنها مخاطب قرار دادن مردم، کابرندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۱آلزایمر در جوانانفیلم کوتاه هیروشیما از هتولید یا دریافت علمزندگی هوشمند در خارج از زنقش حیاتی تلومر دی ان آ دام اس یا تومور؟ساخت شبکه عصبی با الفبای چالش های ایستادن بر دو پامنابع جدید انرژیتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانجایی برای یاد گرفتن باقی علم و ادراک فقط مشاهده ی هوش مصنوعی از عروسک بازی خواص باداماز تکینگی تا مغز از مغز تواقعیت خلا و وجود و درک مبهداشت خواب، رمز حافظه ی دارویی ضد بیش فعالی سیستکریستال هارقیبی قدرتمند در برابر ممرگ و میر پنهانبرخی یونها و مولکول های مآینه در اینهفروتنی و غرورتوهم تنهاییزیر فشار کووید چه باید کرنقش غذاها در کاهش دردهای تراشه ی هوش مصنوعی در مغزامروز دانش ژنتیک هیچ ابهسختی ها رفتنی استنتایج نادانی و جهلمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر سلامت دستگاه گوارشابزار بقا از نخستین همانحق انتخابعوامل ایجاد لغت انسانی و هوش مصنوعی از عروسک بازی خانه ی تاریکاز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن سرطانبیماری های مغز و اعصاب و در کمتر از چند ماه سوش جدگلوئونرویا و کابوسمسیر دشوار تکامل و ارتقابررسی مغز با امواج مادون آیا هوش سریعی که بدون احسفرضیه ای جدید توضیح میدهتوضیحی ساده در مورد هوش مزبان و تکلم برخی بیماریهچند جهانیتشنج چیستانرژی بی پایان در درون هرسردرد تنشنچرا مغزهای ما ارتقا یافت منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتحریک الکترومغناطیسی مغابزار بقای موجود زنده از حمله ویروس کرونا به مغزعدم درکهوش مصنوعی در خدمت خلق وحخطا در محاسبات چیزی کاملاز تکینگی تا مغز، از مغز وزوز گوشبیماری دیستروفی میوتونیدرمان های جدید میگرنگامی در درمان بیماریهای روزه داری و التهاب زیانبمعمای اخلاقی قطاربشریت از یک پدر و مادر نیآیا تکامل و تغییرات ژنتیقلب روباتیکتکامل چشمسفر تجهیزات ناسا به مریخ چهار میلیارد سال تکامل بتصادف یا قوانین ناشناختهانسانیت در هم تنیده و متصشناسایی سلول های ایمنی انزاع بین جهل و علم رو به پمنشأ اطلاعات و آموخته ها اثر مضر مصرف طولانی مدت رحریص نباشتاثیر ویتامین دی بر بیماهوش عاطفی قسمت دهمدنیا، هیچ استاز درخواست ها جدا شویاری خدا نزدیک استبیداری و خواب کدام بهتر ادرمان جدید میگرن با انتی تفاوت های تکاملی در مغز وپلاسمای غالبروشهای نو در درمان دیسک بمغز مادران و کودکان در زمآپومورفین در پارکینسونقدرت مردمتکثیر سلول در برابر توقف سلول عصبی شاهکار انطباق نوار عصب و عضله مهم در تشتغییر عمودی سر انسان از پايندگان چگونه خواهند دیدشگفتی های زنبور عسلنظریه تکامل در درمان بیممیلر فیشر نوعی نادر از گیاختلاف خانوادگی را حل کنحس و ادراک قسمت چهل و دوماستفاده از انرژی خلاهیچ نقطه ای مرکزی تر از ادورترین نقطه ی قابل مشاهکلوزاپین داروی ضد جنونباهوش ترین و با کیفیت تریدرها بسته نیستتلاش های جدید در درمان سررژیم های غذایی و نقش مهم مغز انسان رو به کوچک تر شآرامش و دانشلیروپریم داروی ترکیبی ضدتاثیر نگاه انسان بر رفتااین پیوند نه با مغز بلکه سندرم پس از ضربه به سرنوسانات کوانتومی منبع ماجنسیت و تفاوت های بیناییشباهت های ریشه ای چند بیمهمیشه چشمی مراقب و نگهبامکان زمان یا حافظه زمانادغام دو حیطه علوم مغز و هدف از تکامل مغزحس و ادراک قسمت پنجاه و شاصل عدم قطعیت از کوانتوم دانش قدرت استکنترل همجوشی هسته ای با هباغچه ی منپیشرفت های جدید علوم اعصدرک دیگرانتمرکز بر امروزرادیوی مغز و تنظیم فرکانمغز در تنهایی آسیب میبینآسانی موفقیتچگونه مغز ما، موسیقی را پمقایسه رقابت و همکاریتاثیر گیاه خواری بر رشد وایا بدون زبان میتوانیم تسیاهچاله های فضایی منابعجهان یکپارچهجهان یکپارچهصداقتهندسه در پایه ی همه ی واکماجرای جهل مقدسارتروز یا خوردگی و التهاوقت نهيب هاي غير علمي گذشحس و ادراک- قسمت پنجاه و اعداد بینهایت در دنیای مداروهای ام اسکودکان را برای راه آماده مبانی ذهنی سیاه و سفیدبحران ذهن فیلمی قابل تامپروتز چشمدرد، رمز موفقیتتو افق رویداد جهان هستیزمان چیستنقش نگاه از پایین یا نگاهافزایش سرعت پیشرفت علوم نگاه انسان محدود به ادرامنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر داروهای ضد التهاب اگر خواهان پیروزی هستیسکته مغزیجهانی در ذهنطوفان زیباییهوش مصنوعی گوگل به کمک تشاز نظر علم اعصاب اراده آزویتامین بی هفدهخواندن، دوست روزهای سختبه بالا بر ستارگان نگاه کداروی جدید برای میاستنی کایروپاکتیک چیستذهن پر در برابر آگاهیمدل همه جانبه نگر ژنرالیبرین نت به جای اینترنتآملودیپین داروی ضد فشار فیلمی بسیار جالب از تغییتولید پاک و فراوان انرژیزندگی و دارایینقش خرچنگ های نعل اسبی درامواجی که به وسیله ی ماشیساختن آیندهچالش کمبود اندام برای پیمناطق خاص زبان در مغزتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانجایی خالی نیستعلم و روحهوش مصنوعی از عروسک بازی خواص بادام زمینیاز تکینگی تا مغز از مغز توالزارتان داروی ضد فشار بوزون هیگز چیستداستانها و مفاهیمی اشتباکریستال زمان(قسمت اولرقابتی بی هدف یا رقابتی همرگ و میر بسیار بالای ناشبرخی اثرات مضر ویتامین دآیندهفرگشت و تکامل تصادفی محض توهم جداییزیرفون داروی ضد ام اسنقشه مغزی هر فرد منحصر بهتراشه ی بیولوژِیکانفجار و توقف تکاملی نشاسختی در بلند شدن از روی صنتاران، جذب کنمنبع هوشیاری کجاست قسمت تاثیر عصاره تغلیظ شده گیابزار بقا از نخستین همانحقیقت قربانی نزاع بین بی عواملی که برای ظهور لغت اهوش مصنوعی از عروسک بازی خانواده پایداراز تکینگی تا مغز از مغز تواکسن ضد اعتیادبیماری های ژنرالیزه ی عصدر آرزوهایت مداومت داشتهگمان میکنی جرمی کوچکی در رویا و خبر از آیندهمسئول صیانت از عقیده کیسبررسی و اپروچ جدید بر بیمآیا هشیاری کوانتومی وجودفساد اقتصادی سیتماتیک درتوضیحات دکتر فاطمی در موزبان و شناخت حقیقت قسمت چچند جهانی و علمتشنج و حرکات شبه تشنجی قاانرژی تاریکسردرد سکه ایچرا ویروس کرونای دلتا وامنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتتحریک عمقی مغزابزار بقای موجود زنده از حمایت از طبیعتعدالت برای من یا برای همههوش مصنوعی درمانگر کامپیخطای ادراک کارمااز تکینگی تا مغز، از مغز وسواس، بیماری استبیماری سلیاکدرمان های جدید در بیماری گاهی لازم است برای فهم و روزه داری و بیمار ی ام اس معماری، هندسه ی قابل مشابعد پنجمآیا تراشه ها داخل مغز، میقلب را نشکنتکامل و ارتقای نگاه تا عمسفر دشوار اکتشافچهار ساعت پس از کشتار خوکتضادهای علمیانسانیت در برابر دیگرانشهر زیرزمینی در ژاپن برانزاع بین علم و نادانی رو منشاء کوانتومی هوشیاری ااثرات فشار روحی شدیدحرکات چشم، ترجمه کننده ی صفحه اصلیهوش عاطفی قسمت دومدندان ها را مسواک بزنید تاز دست دادن دم در پیشینیاژن همه چیز نیستبیرون اصل است یا دروندرمان جدید کنترل مولتیپلتفاوت های زبانی سرمنشا تپمبرولیزوماب در بیماری چروشهای شناسایی قدرت شنوامغز چون ابزار هوش است دلیآپومورفین در پارکینسونقدرت و شناخت حقیقتتأثیر نیکوتین سیگار بر مسلول عصبی، در محل خاص خودنوار عصب و عضله برای تاییتغییرات منطقه بویایی مغزايا اراده آزاد توهم است یشانس یا نتیجه ی تلاشنظریه تکامل در درمان بیممیهمانهای ناخوانده عامل اختلال حرکتی مانند لرزش حس و ادراک قسمت چهل و سوماستفاده از سلول های بنیاهیچ چیز همیشگی نیستديدن با چشم بسته در خواب کلید نزدیک و نگاه تو بر فباور و کیهان شناسیدرهای اسرارآمیز و پوشیدهتلاش های جدید شرکت نورالرژیم های غذایی و نقش مهم مغز انسان رو به کوچکتر شدآرامش و سکونلیس دگرامفتامین یا ویاستاثیر هوش مصنوعی بر مغزاین اندوه چیستسندرم جدایی مغزنوشیدن چای برای مغز مفید جنسیت و تفاوت های بیناییشباهت کیهان و مغزهمیشه اطمینان تو بر خدا بمکانیک کوانتومی بی معنی ارتقا و تکامل سنت آفرینش هدف از خلقت رسیدن به ابزاحس و ادراک قسمت بیست و چهاصل، روان و نفس استدانش محدود به ابعاد چهارکنترل جاذبهبترس از اینکه کسی، به درگپیشرفت در عقل است یا ظواهدرک درست از خود و هوشیاریتمساح حد واسط میان مغز کوراز تغییرمغز را از روی امواج بشناسآشنا پنداریچگونه مغز پیش انسان یا هممقابله ی منطقی با اعتراضتاثیر گیاه خواری بر رشد وایا تکامل هدفمند استسیاهچاله ها، دارای پرتو