دکتر سید سلمان فاطمی

متخصص داخلی مغز و اعصاب


کانال تلگرام دکتر فاطمی

آدرس مطب دکتر سلمان فاطم

آدرس دکتر زهره ابوطالبی

ثبت و دستکار ی حافظه

چگونه فناوری، می تواند به ما اجازه دهد، خاطرات را ببینیم و دستکاری کنیم؟
اپتوژنتیک و تصویربرداری پیشرفته، به دانشمندان علوم اعصاب کمک کرده است تا چگونگی شکل گیری خاطرات را درک کنند و دستکاری آنها را ممکن کرده است.
توسط جاشوا سارینا نوروساینتیست
25 آگوست 2021
86 میلیارد نورون در مغز انسان، وجود دارد که هر کدام دارای هزاران اتصال هستند و باعث ایجاد صدها تریلیون سیناپس، می شوند. سیناپس ها- نقاط اتصال بین نورون ها- خاطرات را ذخیره می کنند. تعداد بسیار زیاد نورون ها و سیناپس ها در مغز ما، یافتن مکان دقیق یک حافظه ی خاص را به یک چالش علمی بزرگ تبدیل می کند.
پی بردن به چگونگی شکل گیری خاطرات، ممکن است در نهایت به ما کمک کند درباره ی خودمان بیشتر بدانیم و قدرت ذهنی خود را سالم و پیشرفته، نگه داریم.
حافظه به شکل گیری هویت ما کمک می کند و اختلال حافظه، ممکن است نشان دهنده ی یک اختلال مغزی باشد. بیماری آلزایمر با از بین بردن سیناپس ها، حافظه افراد را از بین می برد.
اعتیاد، مراکز یادگیری و حافظه مغز را می زداید و برخی از شرایط سلامت روان، مانند افسردگی، با اختلال حافظه مرتبط است.
علوم اعصاب از جهات بسیاری، ماهیت خاطرات را آشکار کرده است، اما خود، مفهوم خاطرات را نیز تغییر داده است.
پنج سوال زیر نشان می دهد ما چقدر آموخته ایم و چه رازهایی باقی مانده است.
۱- آیا می توانیم خاطرات را در مغز ببینیم؟


دانشمندان علوم اعصاب، طرح کلی خاطرات را در مغز برای چندین دهه مشاهده کرده اند. با این حال، اخیراً آنها توانستند بازنمایی فیزیکی پایدار یک حافظه را ببینند که به آن انگرام حافظه می گویند. یک انگرام، در شبکه‌ای از نورون‌های متصل، ذخیره می‌شود و نورون‌هایی- که انگرام را نگه می‌دارند- می‌توانند بدرخشند تا از طریق میکروسکوپ‌های ویژه، قابل مشاهده باشند.
امروزه، عصب‌شناسان می‌توانند با فعال کردن مصنوعی شبکه‌های زیربنایی و درج اطلاعات جدید، انگرام‌های حافظه را دستکاری کنند. این تکنیک ها همچنین نحوه ی عملکرد انواع مختلف حافظه و محل ثبت هر کدام در مغز را روشن می کند.
خاطره ی زندگی‌نامه‌ای اپیزودیک Episodic autobiographical memory به آنچه اتفاق افتاده و مکان و زمان آن، می‌پردازد و به هیپوکامپ یعنی ساختاری به شکل اسب دریایی، متکی است.
خاطرات عملکردی- که توسط عقده‌های قاعده‌ای پشتیبانی می‌شوند- به ما اجازه می دهد به یاد بیاوریم که چگونه رفتارهای معمولی مانند دوچرخه‌سواری را انجام دهیم. این منطقه در افراد معتاد، دچار اختلال می شود.
توانایی ما برای یادآوری حقایق، مانند نام پایتخت ها، به لطف حافظه ی معنایی است که در قشر مغز، ذخیره می شود.
۲- چه ابزاری به ما اجازه می دهد خاطرات را ببینیم؟
در پایان قرن نوزدهم، میکروسکوپ‌های رومیزی، امکان شناسایی تک تک نورون‌ها را فراهم کرد و به دانشمندان این امکان را داد تا تصاویری با جزئیات خیره‌کننده از مغز، ترسیم کند.
در اواسط قرن بیستم، میکروسکوپ‌های الکترونی قدرتمند، می‌توانستند ساختارهای سیناپسی را به عرض تنها ده‌ها نانومتر (در حدود عرض یک ذره ویروس) نشان دهند.
در آغاز قرن بیست و یکم، دانشمندان علوم اعصاب از میکروسکوپ‌های دو فوتونی برای تماشای شکل‌گیری سیناپس‌ها در زمان واقعی، هنگام یادگیری موش‌ها استفاده کردند.
پیشرفت‌های باورنکردنی در ژنتیک همچنین امکان مبادله ی ژن‌ها را در داخل و خارج از مغز برای پیوند آن با عملکرد حافظه، فراهم کرد. دانشمندان از ویروس‌ها برای وارد کردن یک پروتئین فلورسنت سبز- که در چتر دریایی وجود دارد- به مغز موش استفاده کردند و این، باعث میشود نورون‌ها در حین یادگیری، روشن شوند.
آنها همچنین از پروتئین جلبکی به نام کانال رودوپسین (ChR2) برای فعال سازی مصنوعی نورون ها استفاده کرده اند. این پروتئین به نور آبی حساس است، بنابراین هنگامی که به نورون ها وارد می شود، نورون ها را می توان با لیزر آبی، روشن و خاموش کرد - (تکنیکی به نام اپتوژنتیک).
با استفاده از این فناوری- که تقریباً دو دهه پیش توسط محققان دانشگاه استنفورد ابداع شد- عصب‌شناسان می‌توانند سلول‌های انگرام حافظه را در حیوانات آزمایشگاهی به‌طور مصنوعی فعال کنند.
تکنیک‌های جدید همچنین امکان مطالعه ی نحوه ی انتقال تکانه‌های عصبی اطلاعات بیرونی را به دنیای درونی ما فراهم می‌کنند. برای مشاهده ی این فرآیند در مغز، دانشمندان علوم اعصاب از الکترودهای کوچک برای ضبط تکانه ها استفاده می کنند که فقط چند میلی ثانیه طول می کشد.
ابزارهای تحلیلی مانند الگوریتم‌های رمزگشایی عصبی، می‌توانند نویز را حذف کنند تا الگوهایی را- که نشان‌دهنده ی یک مرکز حافظه در مغز هستند- آشکار کنند. کیت های نرم افزار با منبع باز، به آزمایشگاه های علوم اعصاب بیشتری، اجازه می دهد تا چنین تحقیقاتی را انجام دهند.


۳- این ابزارها در مورد چگونگی ایجاد و ذخیره ی خاطرات به ما چه می گویند؟
چگونگی تبدیل شدن نورون‌ها به بخشی از انگرام حافظه، تا همین اواخر، یک راز بوده است. وقتی عصب‌شناسان نزدیک‌تر نگاه کردند، از دیدن اینکه نورون‌ها برای ذخیره ی خاطرات با یکدیگر رقابت می‌کنند، شگفت‌زده شدند. با وارد کردن ژن‌ها به مغز برای افزایش یا کاهش تحریک‌پذیری نورون، محققان دریافتند هیجان‌زده‌ترین نورون‌ها در ناحیه، به بخشی از انگرام تبدیل می‌شوند. این نورون ها همچنین به طور فعال همسایگان خود را از تبدیل شدن به بخشی از انگرام دیگر برای مدت کوتاهی، باز می دارند.
این رقابت احتمالاً به شکل‌گیری خاطرات، کمک می‌کند و نشان می‌دهد که محل تخصیص خاطرات در مغز، تصادفی نیست.
در آزمایش های دیگر، محققان دریافتند که شبکه های عصبی، خاطرات فراموش شده را حفظ می کنند. موش هایی- که با یک کوکتل از مهارکننده های پروتئین، تزریق می شوند- دچار فراموشی می گردند و احتمالاً اطلاعات را فراموش می کنند زیرا سیناپس های آنها پژمرده می شوند. اما محققان دریافتند که این خاطرات برای همیشه از بین نمی‌روند - نورون‌ها همچنان اطلاعات را نگه می‌دارند، اگرچه بدون سیناپس‌ها نمی‌توان آن‌ها را بازیابی کرد.(حداقل وقتی تحریک اپتوژنتیک به آنها وارد نشود.)
موش های مبتلا به آلزایمر، از دست دادن حافظه ی مشابهی را نشان دادند.
یافته ی دیگر این است که چگونه رویاپردازی، حافظه ی ما را تقویت می کند. دانشمندان علوم اعصاب مدت‌ها فکر می‌کردند که با تکرار تجربیات روزانه، به شکل تکانه‌های عصبی در طول خواب، آن خاطرات به آرامی از هیپوکامپ، به قشر مغز منتقل می‌شوند تا مغز بتواند اطلاعاتی را برای ایجاد قوانینی در مورد جهان، استخراج کند. آنها همچنین می‌دانستند که برخی از قوانین، توسط قشر مغز با سرعت بیشتری سنتز می‌شوند، اما مدل‌های موجود نمی‌توانند توضیح دهند که چگونه این اتفاق می افتاد. با این حال، اخیراً محققان از ابزارهای اپتوژنتیک در مطالعات حیوانی استفاده کرده اند تا نشان دهند که هیپوکامپ همچنین برای ایجاد این خاطرات قشر مغز- که به سرعت شکل می گیرند- کار می کند.
تاکاشی کیتامورا ، استادیار مرکز پزشکی جنوب غربی دانشگاه تگزاس می‌گوید: «هیپوکامپ به ایجاد سریع انگرام‌های حافظه ی نابالغ در قشر مغز کمک می‌کند. هیپوکامپ هنوز هم به قشر مغز آموزش می دهد، اما بدون ابزارهای اپتوژنتیک، ممکن است انگرام های نابالغ را مشاهده نکرده باشیم.
۴- آیا می توان خاطرات را دستکاری کرد؟
خاطرات- آنطور که ممکن است تصور شود- پایدار نیستند. طبیعتاً آنها باید متمایل به تغییر باشند، در غیر این صورت، یادگیری غیرممکن خواهد بود.
تقریباً یک دهه پیش، محققان MIT موش‌ها را به‌طور ژنتیکی، تغییر دادند، به طوری که وقتی نورون‌های آنها در حین یادگیری فعال بودند، این فعالیت، ژن ChR2 را فعال کرد که به پروتئین فلورسنت سبز متصل بود. دانشمندان علوم اعصاب با دیدن اینکه کدام نورون ها فلورسان دارند، می توانند تشخیص دهند که کدام یک در یادگیری نقش دارند. و آنها می توانند با تابش نور بر روی ژن های ChR2 مرتبط با آن نورون ها، خاطرات خاصی را دوباره فعال کنند.
با این توانایی، محققان MIT یک حافظه ی کاذب را در مغز موش قرار دادند. ابتدا موش‌ها را در یک جعبه مثلثی قرار دادند- که ژن‌ها و نورون‌های خاص ChR2 را فعال می‌کرد. سپس موش‌ها را در جعبه‌ای مربعی قرار دادند و در حالی که نوری به نورون‌های ChR2 مرتبط با محیط اول می‌تابیدند، به پاهایشان شوک وارد کردند.
در نهایت، موش‌ها حافظه ی جعبه مثلث را با شوک‌ها مرتبط کردند، حتی در حالی که فقط زمانی که در جعبه ی مربع بودند، شوکه شدند.
استیو رامیرز ، یکی از نویسندگان این مطالعه- که اکنون استادیار علوم اعصاب در دانشگاه بوستون است- می‌گوید: «حیوانات از محیطی می‌ترسیدند که از نظر فنی هرگز اتفاق بدی در آن، رخ نداده بود.
استفاده از چنین تکنیک هایی شامل کابل های فیبر نوری و لیزر، برای آزمایش بر روی مغز انسان امکان پذیر نیست، اما نتایج روی مغز موش ها نشان می دهد که چقدر به راحتی می توان خاطرات را دستکاری کرد.
۵- آیا می توانیم خاطرات را خارج از مغز ببینیم؟
خاطرات انسان را می توان با استفاده از اسکنرهای مغزی به صورت بصری بازسازی کرد. در تحقیقات انجام شده توسط بریس کول- که اکنون استادیار علوم اعصاب شناختی در دانشگاه اورگان است- به افراد، تصاویر داده شد تا مشاهده کنند و مغز آنها با دستگاه ام آر آی، اسکن شد تا مناطق فعال، اندازه گیری شود.
سپس الگوریتمی آموزش داده شد تا حدس بزند که فرد در حال مشاهده چه چیزی است و تصویری را بر اساس این فعالیت، بازسازی کند.
این الگوریتم همچنین تصاویر شرکت‌کنندگانی را بازسازی کرد- که از آنها خواسته شد- یکی از تصاویری را که مشاهده کرده‌اند در ذهن خود نگه دارند.

در این تصاویر بازسازی شده، جای زیادی برای بهبود وجود دارد، اما این کار، نشان داد که الگوریتم های تصویربرداری عصبی و بازسازی، واقعاً می توانند محتوای خاطرات انسانی را برای دیدن دیگران، نشان دهند.
فناوری به دانشمندان علوم اعصاب اجازه داده تا به مغز نگاه کنند و آثار درخشان و ریز حافظه را ببینند. با این حال، کشف این- که تجربیات و دانش می توانند کاشته یا بیرونی شوند- به حافظه نیز معنای متفاوتی بخشیده است. این، چه معنی است برای احساس و درک ما از اینکه ما چه هستیم؟ https://www.technologyreview.com/2021/08/25/1031417/memory-brain-questions?utm_source=Facebook&utm_campaign=site_visitor.unpaid.engagement&utm_medium=tr_social&fbclid=IwAR0buhMkqOlMxPwq5jm-uCWZfd2DUEPsPqqRtZXlgX0HcUEHuQxHo8WyLiA


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
برخی توجهات در ببمار پاردوچرخه سواری ورزشی سبک و پیوند اندام از حیوانات بمرکز خنده در کجای مغز استتوصیه هایی در مصرف ماهیإِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَدرک درست از خود و هوشیاریترقی واقعی یا شعار ترقینقطه ای بود و دگر هیچ نبوزمین زیر خلیج فارس تمدنی ابزار بقا از نخستین همانچرا خشونت و تعصبمنبع هوشیاری کجاست قسمت حقیقت اشیااز تکینگی تا مغز و از مغز ساختن آینده، بهترین روش هوش عاطفی قسمت سومعادت کن خوب حرف بزنیبی ذهن و بی روحکلمات بلند نه صدای بلندبزرگ فکر کندانش محدود به ابعاد چهارپایان، یک آغاز استمسیر دشوار تکامل و ارتقاتکامل و ریشه ی مشترک خلقتالگو نداشتیمدرس گرفتن از شکست هافیزیک آگاهیتسلیم شدن از نورون شروع منه بدبخت بلکه نادانزندگی در جمع مواردی را برابزار بقا از نخستین هماننظام مثبت زندگیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحافظه های کاذباز تکینگی تا مغز از مغز تسرگیجه از شایعترین اختلاهیچ کس مانند تو نگاه نمیکغیرقابل دیدن کردن مادهبیماری ای شبیه ام اس مولتکنترل جاذبهتفکر ترکیبی در هوش مصنوعداروهای تغییر دهنده ی سیپرتوزایی از جسم سیاهمعماری، هندسه ی قابل مشاذهت را روی چیزهای مفید متتأثیر نگاه انسان بر رفتاامگا سه عامل مهم سلامتفرایند تکامل و دشواری هاتصور ما ازمشکلات و واقعینوار مغزی روشی مهم در تشخزیست شناسی باور حقیقت یا ابزار بقای موجود زنده از همه چیز در زمان کنونی استسعی کن به حدی محدود نشویمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمحس و ادراک قسمت 67از تکینگی تا مغز از مغز تهزینه ای که برای اندیشیدحس و ادراک قسمت بیست و سوبیان ژن های اسکیزوفرنی دکیهانِ هوشیارِ در حال یاتقویت سیستم ایمنیداروی جدید ضد الزایمرآنان که در قله اند هرگز خمغز ناتوان از توجیه پیدارمز جهانتاثیر ویروس کرونا بر مغز انرژی بی پایان در درون هرقله سقوطتغییر عمودی سر انسان از پنوروز یا روز پایانیزبان و شناخت حقیقت قسمت سابعاد بالاترهمراهی میاستنی با برخی سشگفت نیست من عاشق تو باشمموفقیت هوش مصنوعی در امتحس و ادراک قسمت هجدهماز تکامل تا مغز، از مغز تویتامین E در چه مواد غذایحساسیت روانی متفاوتباید از انسان ترسیدکاربرد روباتهای ريز، در تمدن زیر آبدر ناامیدی بسی امید استآیا هوش مصنوعی زندگی بشرمغز ابزار برتر بقاروبات ها قول میدهندتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسانیت در برابر دیگرانقبل از آغازجنسیت و تفاوت های بیناییچگونه هموساپينس بر زمین سفرنامه سفر به بم و جنوب احساس گذر سریعتر زمانهوش مصنوعی و کشف زبان هایشبکه های مصنوعی مغز به درمیگرن شدید قابل درمان اساستفاده از سلول های بنیاواقعیت و مجازخودت را از اندیشه هایت حفبحثی جالب درباره محدودیتکشف جمجمه ای درکوه ایرهوتو یک جهان در مغز خودت هسدرمان نابینایان آیا ممکنتاثیر داروی ضد تشنج سدیم آیا تکامل و تغییرات ژنتیمغزتان را در جوانی سیم کشروش هایی ساده برای کاهش اايا اراده آزاد توهم است یلوتیراستامجهان یکپارچهنگاه از بیرون مجموعهسلطان جنگل یا صاحب ملکوتادراک ما درک ارتعاشی است هوش مصنوعی از عروسک بازی صبر بسیار بایدما بخشی از این جهان مرتبطاصل، روان و نفس استبخش بزرگی حس و ادراک ما اواکسن دیگر کرونا ساخته شخدایی که ساخته ی ذهن بشر گیاه بی عقل به سوی نور میتوقف؛ شکستآپومورفین در پارکینسوندرمان تشنجتاثیر درجه حرارت بر عملکنقش ویتامین K در ترمیم اسریشه های مشترک حیاتایندرالمقایسه رقابت و همکاریجهش های ژنتیکی مفید در ساارتباط بین هوش طبیعی و هونابینایی در نتیجه ی گوشی سودمندی موجودات ابزی بر هوش مصنوعی از عروسک بازی طوفان زیباییمباحث مهم حس و ادراکاعداد بینهایت در دنیای مورزش و میگرنبرای خودآگاه بودن تو بایدنیا مکانی بسیار اسرارآمگشایش دروازه جدیدی از طرتوهم وجودآزمون ذهنی گربه ی شرودیندرمانهای بیماری پارکینستاریکی من و تو و گرد و غبانقش رژیم غذایی بر رشد و ارادیوی مغز و تنظیم فرکاناگر میدانی مصیبت بزرگتر نخستین تصویر از سیاهچالهمنابع انرژی از نفت و گاز جاذبه و نقش آن در شکلگیریاز نخستین همانند سازها تسیستم تخلیه ی مغز بینشی نهوش مصنوعی درمانگر کامپیعلم بدون توقفمدل هولوگرافیک ژنرالیزهبه بالا بر ستارگان نگاه کیادگیری هوش مصنوعی، عمیقیادگرفتن، آغاز حرکت است برخی توصیه ها برای واکسیدوپامین قابل حل در آبپیوند اندام حیوانات به امرگ چیستتوضیحی ساده در مورد هوش مافت فشار خون ناگهانی در ودرک عمیق در حیواناتALS نگاهی کامل بر بیماری وتروس جریان انرژینقطه بی بازگشتزمان چیستابزار بقا از نخستین همانچرا در مغز انسان، فرورفتمنبع هوشیاری کجاست قسمت حقیقت تنها چیزی است که شااز تکینگی تا مغز از مغز تساختار فراکتال وجود و ذههوش عاطفی قسمت ششمعادت کردن به نعمتبی سوادی در قرن 21کلوزاپین داروی ضد جنونبزرگ شدن مغز محدود به دوردانش بی نهایتپاکسازی مغزمسئول صیانت از عقیده کیستکامل ابزار هوش ، راه پر الگو و عادت را بشکن و در ادست و پا زدن در سایه؟فیزیکدانان ماشینی برای تتست نوار عصب و عضلهنه جنگ و نه خونریزیزندگی در سیاهچالهابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحافظه و اطلاعات در کجاست از تکینگی تا مغز از مغز تهیچ کس حقیقت را درون مغز غرور و علمبیماری اسپینال ماسکولار کندر در بیماریهای التهابتفکر خلا ق در برابر توهم داروهای ضد بیماری ام اس وپرسش و چستجو همیشه باقی امعنی روزهذخیره ی شگفت انگیز اطلاعتأثیر شیرینی های حاوی لواما شما از دید خفاش کور هفرایند حذف برخی اجزای مغتصور از زمان و مکاننوار مغز، مفید و بی خطرزیست، مرز افق رویداد هستابزار بقای موجود زنده از همه چیز، ثبت می شودشلیک فراموشیمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمحس و ادراک قسمت 74از تکینگی تا مغز- از مغز هزینه سنگین انسان در ازاحس و ادراک قسمت بیستمبیان حقیقتکیست هیداتید مغزتلقین اطلاعات و حافظهداروی سل سپتآنزیم تولید انرژی در سلومغز و قلب در جنین موش مصنرمز جهان خاصیت فراکتالتاثیر ژنها بر اختلالات خانرژی تاریکقلب های سادهتغییرات منطقه بویایی مغزنورالژیزبان جانسوزاتفاق و تصادفهمراهی نوعی سردرد میگرنیشگفت انگیز بودن کیهانموفقیت در تفکر استحس و ادراک قسمت هشتماز تکامل تا مغز، از مغز تویتامین کاخفاش کور و انسان بینا؟بابا زود بیاکاش شرف اجباری بود یا حتیتمدنی قدیمی در شمال خلیج در هم تنیدگی مرزها و بی مآیا هوش ارثی دریافتی از پمغز از بسیاری حقایق می گرروبات های ریز در درمان بیتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان، گونه ای پر از تضادقبل از انفجار بزرگجنسیت و تفاوت های بیناییچگونه هوشیاری خود را توسسفری به آغاز کیهاناحساسات کاذبهوش مصنوعی یا حماقت طبیعشبکیه های مصنوعیمیدان مغناطيسي زمین بشر استفاده از سلول های بنیاواقعیت و انعکاسخودروهای هیدروژنیبحثی در مورد نقش ویتامين کشف جدید تلسکوپ جیمز وبتو کجای جهانیدرمان های اسرار آمیز در آتاثیر درجه حرارت بر مغزآیا جنین انسان، هوشمندی مغزتان را در جوانی سیمکشروش جدید تولید برقای نعمت من در زندگیملوزالمعده(پانکراس)مصنوعجهان کنونی و مغز بزرگترینگاه از دور و نگاه از نزدسم زنبور ، کلیدی برای وارهوش مصنوعی از عروسک بازی صد قدح، نفتاده بشکستما تحت کنترل ژنها هستیم یاصلاح خطا با رفتن بر مسیربخش بزرگتر کیهان ناشناختواکسن دیگری ضد کرونا از دخدایا جز تو که را دارمگیاه خواری و گوشت خوار کدتولید مولکول جدید توسط هآپومورفین در پارکینسوندرمان جدید ALSتاثیر درجه حرارت بر عملکنقش ژنتیک در درمان اختلارژیم های غذایی و نقش مهم ایا کوچک شدن مغزانسان المقابله ی منطقی با اعتراضجهش های ژنتیکی غیر تصادفارتباط شگفت مغز انسان و فناتوانی از درمان برخی ویسی و سه پل اصفهانهوش مصنوعی از عروسک بازی طولانی ترین شبمبتکران خودشکوفابقا با سازگارترین فرد اسورزش بهترین درمان بیش فعبرای رشد، باید از مسیر خطدنیای شگفت انگیز کوانتومپل جویی اصفهانتوهم وجودآزمون ذهنی گربه شرودینگردرماندگی به دلیل عادت کرتاریکی و نورنقش رژیم غذایی در رشد و اراز تغییراگر نیروی مغناطیس نباشد نخستین روبات های زنده ی جمنابع انرژی از نفت و گاز جبران از دست رفته هااز نخستین همانند سازها تسیستم تعادلی بدنهوش مصنوعی درخدمت خلق وحعلم در حال توسعهمدل هولوگرافیک تعمیم یافبه بالاتر از ماده بیندیشبه جای محکوم کردن دیگران یادآوری خواب و رویابرخی درمان های Spinal Muscular Atدورترین نقطه ی قابل مشاهپیوند سر آیا ممکن استمرگ و میر پنهانتیوتیکسن داروی ضد جنونافت هوشیاری به دنبال کاهدرگیری قلب در بیماری ویرفقر داده ها در هوش مصنوعیتری فلوپرازیننمیتوان با بیرون انداختنزمان و مکان، ابعاد کیهان ابزار بقا از نخستین همانچرا ذرات بنیادی معمولاً منبع هوشیاری کجاست قسمت حقیقت خواب و رویااز تکینگی تا مغز از مغز تساختار شبکه های مغزی ثابهوش عاطفی بیشتر در زنانعادت بد را ترک کنبی شرمیکلید نزدیک و نگاه تو بر فبزرگ شدن تقریبا ناگهانی دانشمندان موفق به بازگردپارادوکس ها در علممسئولیت جدیدتکامل تکنولوژیالگوی بنیادین و هوشیاریدست کردن در گوشفال نیکوتست آر ان اس دز میاستنی گچه زیاد است بر من که در ایزندگی زمینی امروز بیش از ابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحافظه و اطلاعات در کجاست از تکینگی تا مغز از مغز تهیچ اندر هیچغربال در زندگیبیماری اضطراب عمومیکندر علیه سرطانتفاوت مغز انسان و میمون هداروی فامپیریدین یا نورلپرسشگری نامحدودمعادله ها فقط بخش خسته کنذره ی معین یا ابری از الکتئوری تکامل امروز در درمامروز دانش ژنتیک هیچ ابهفراتر از دیوارهای باورتصادف یا قوانین ناشناختهنوار مغز، ترجمه ی فعالیت زاویه نگاه ها یکسان نیستابزار بقای موجود زنده از همه ی سردردها بی خطر نیستشلیک فراموشیمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمحس و ادراک قسمت 75از تکینگی تا مغز- از مغز هزاران سال چشم های بینا وحس و ادراک قسمت دهمبیداری و خواب کدام بهتر اکیست کلوئید بطن سومتلاش ها برای کشف منابع جدداروی ضد چاقیآواز خواندن در قفس، نشانمغز و اخلاقرنگ کردن، حقیقت نیستتاثیر کلام در آیات کلام بانرژی تاریک که ما نمی توقلب و عقلتغییرات مغز پس از 40 سالگینوسانات کوانتومی منبع مازبان ریشه هایی شناختی اساتوبان اطلاعات و پلِ بینهندسه ی پایه ایشگفت زده و حیران باشمولکول ضد پیریحس و ادراک قسمت هشتاد و ناز تکامل تا مغز، از مغز تویتامین کا و استخوانخفاش با شیوع همه گیری جدیباد و موجکتاب گران و پرهزینه شد ولتمرکز و مدیتیشندر هم تنیدگی کوانتومیآیا هوش سریعی که بدون احسمغز به تنهایی برای فرهنگ روبات کیانتاثیر گیاه خواری بر رشد وانعطاف پذیری مکانیسمی علقبرستان ها با بوی شجاعتجهل مقدسچگونه واکسن کرونا را توزسقوط درون جاذبه ای خاص، چاخلاق و علوم اعصابهوش مصنوعی گوگل به کمک تششباهت مغز و کیهانمیدان های مغناطیسی قابل استفاده از سلول های بنیاواقعیت تقویت شدهخورشید مصنوعیبحثی در مورد نقش کلسیم و کشتن عقیده ممکن نیستتو کز محنت دیگران بی غمیدرمان های بیماری آلزایمرتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا جهان ذهن و افکار ما ممغط یک گیرنده استروش صحبت کردن در حال تکامای همه ی وجود منلیروپریم داروی ترکیبی ضدجهان کاملی در اطراف ما پرنگاه از درون قفس یا بیرونسماگلوتید داروی کاهش دهنهوش مصنوعی از عروسک بازی صدای بم با فرکانس پایین، مانند آب باشاصول انجام برخی نرمش ها دبخش دیگری در وجود انسان هواکسن سرطانخرما منبع بسیار خوب آنتی گیرنده باید سازگار با پیتولید مثل اولین ربات های آب زندگی است قسمت چهارمدرمان جدید میگرن با انتی تاثیر درجه حرارت بر عملکنقش گرمایش آب و هوا در همرژیم های غذایی و نقش مهم ایا این جمله درست است کسیمقابله با کرونا با علم اسجهش های بیماری زا، معمولارتباط شگفت انگیز مغز انناتوانی در شناسایی چهره سیلی محکم محیط زیست بر انهوش مصنوعی از عروسک تا کمطی یکصد هزار سال اخیر هرچمتواضع باشبقا در ازای بیماریورزش در کمر دردبرای زندگی سالم، یافتن تدنیایی پر از سیاهچاله پل خواجو اصفهانتوهم بی خداییآزادی عقیده، آرمانی که تدرها بسته نیستتاریکی خواهد ترسیدنقش زنجبیل در جلوگیری از راست دستی و چپ دستیاگر نعمت فراموشی نبود بسنرمش های مفید برای درد زامنابع انرژی از نفت و گاز جدا کردن ناخالصی هااز نشانه ها و آثار درک شدسیستم دفاعی بدن علیه مغز هوش مصنوعی ساخته هوش طبیعلم راهی برای اندیشیدن اهوش مصنوعی، اتفاقات و تحعلم ساختن برج های چرخانبه خوبی های دیگران فکرکنیاری خدا نزدیک استبرخی روش های تربیتی کودکديدن با چشم بسته در خواب پیوند سر، یکی از راه حلهامرگ و میر بسیار بالای ناشتیک و اختلال حرکتیافتخار انساندرگیری مغز در بیماری کویفلج نخاعی با الکترودهای تری فلوپرازیننمیتوان بر سیاه سیاه نوشزمان و گذر آن سریع استابزار بقا از نخستین همانچراروياها را به یاد نمی آمنبع هوشیاری کجاست قسمت حقیقت در علم، هرگز نهایی از تکینگی تا مغز از مغز تسادیسم یا لذت از آزار دادهوش عاطفی در زنان بیشتر اعادت دادن مغز بر تفکربی عدالتی در توزیع واکسن کلام و زبان، گنجینه ای بسبزرگترین خطایی که مردم مدانشمندان نورون مصنوعی سپاسخ گیاهان در زمان خوردمسئولیت در برابر محیط زیتکامل جریان همیشگی خلقتالگوبرداری از طبیعتدست آسمانفاکسیبتتشنچ پانایوتوپولوس تشنج نه عدم مطلق بلکه عدم با قزندگی زودگذرابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیسرگردانیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحافظه و اطلاعات در کجاستاز تکینگی تا مغز از مغز تهیچگاه از فشار و شکست نترمقالاتبیماری بیش فعالیکوچ از محیط نامناسبتفاوت ها و تمایزها کلید بداروی لیراگلوتیدآلودگی هوا چالش قرن جدیدمعجزه های هر روزهذرات کوانتومی زیر اتمی قتئوری تکامل در پیشگیری و انفجار و توقف تکاملی نشافرد موفقتضادهای علمینوار عصب و عضلهزاوسکا درمان گوشرابزار بقای موجود زنده از همه جا خیر بکارشنا در ابهای گرم جنوب نیامنبع هوشیاری کجاست؟(قسمحس و ادراک قسمت 78از تکینگی تا مغز- از مغزتهستي مادي ای که ما کوچکترحس و ادراک قسمت دوازدهمبیست تمرین ساده برای جلوکپسول ژری لاکتتلاش های جدید در ALSداروی ضد چاقیآینه در اینهمغز و اخلاقرنگین کمانتاثیر کپسول نوروهرب بر نانرژی خلا ممکن استقلب یا مغزتغییرات آب و هوایی که به نوشیدن چای برای مغز مفید زبان شناسی مدرن در سطح سلاتوسوکسیمایدهندسه ی رایج کیهانشگفتی های نقشه ی ژنتیکیمولتیپل اسکلروز در زنان حس و ادراک قسمت هشتاد و شاز خود رها شوویتامین کا در سبزیجاتخلا، حقیقی نیستباد غرور و سر پر از نخوت وکتاب زیست شناسی باورتمرکز بر هدفدر هم تنیدگی کوانتومی و پآیا هشیاری کوانتومی وجودمغز بیش از آنچه تصور میشوروح و آب حیاتتاثیر گیاه خواری بر رشد واهرام مصر از شگفتی های جهقدم زدن و حرکت دید را تغیجهان فراکتالچگونه آن شکری که می خوریمسلول های مغزی عامل پارکیاخلاق پایه تکامل و فرهنگهوش مصنوعی گوگل به کمک تششباهت مغز با کیهان مادیمیدان های کوانتومی خلااستفاده از سلول های بنیاواقعیت خلا و وجود و درک مخوش قلبی و مهربانیبحثی در مورد حقیقت فضا و گل خاردار، زیباستتو پیچیده ترین تکنولوژی درمان های بیماری اس ام ایتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا جهش های ژنتیکی، ویرونفرت، اسیب به خود استروشهای نو در درمان دیسک بای آنکه نامش درمان و یادشلیس دگرامفتامین یا ویاسجهان پیوستهادغام میان گونه های مختلنگاه از درون مجموعه با نگسندرم کووید طولانیهوش مصنوعی از عروسک بازی صرع و درمان های آنماه رجباصول توسعه ی یک ذهن کاملبخشیدن دیگران یعنی آرامشواکسن سرطانخسته نباشی باباگالکانزوماب، دارویی جدیتولید یا دریافت علمآب زندگی است قسمت هفتمدرمان جدید کنترل مولتیپلتاثیر درجه حرارت بر عملکنقش پیش زمینه ها و اراده رژیم ضد التهابیایا ابزار هوشمندی یا مغز ملاحظه های اخلاقی دربارهجهش تمدنی عجیب و شگفت انسارتباط شگفت انگیز مغز اننادیدنی ها واقعی هستندسینوریپا داروی ترکیبی ضدهوش مصنوعی از عروسک تا کمطبیعت موجی جهانمجموعه های پر سلولی بدن مبقای حقیقی در دور ماندن اوزن حقیقی معرفت و شناختبرخی ملاحظات در تشنج های دنیا، هیچ استپلاسمای غالبتوهم تنهاییآزار دیگری، آزار خود استدرهای اسرارآمیز و پوشیدهتاریخ همه چیز را ثبت کردهنقش زبان در سلطه و قدرت ارجزخوانی هایی که امروز باگر نعمت فراموشی نبود بسنرمش های مفید در سرگیجهمنابع انرژی از نفت و گاز جدایی خطای حسی استاز نظر علم اعصاب یا نرووسسکوت و نیستیهوش احساسیعلایم کمبود ویتامین E را به خودت مغرور نشوژن همه چیز نیستبرخی سلولهای عصبی در تلادی متیل فومارات(زادیوا)(پیوندهای پیچیده با تغییرمرگ و سوال از قاتلتیکاگرلور داروی ضد انعقاافراد آغاز حرکت خودشان ردرگیری مغز در بیماران مبفلج بل، فلجی ترسناک که آنترک امروزنمای موفقیتزمان و صبرابزار بقا از نخستین همانچراروياها را به یاد نمی آمنبع هوشیاری کجاست قسمت حقیقت راستین انسان علم باز تکینگی تا مغز از مغز تسازگاری با محیط بین اجزاهوش عاطفی در زنان بیشتر اعارضه جدید ویروس کرونا سبیمار 101 ساله، مبتلا به سکلام، در تحولی شگفت آور ببزرگترین درد از درون است دانشمندان یک فرضیه رادیکپختگی پس از چهل سالگي به مستند جهان متصلتکامل داروینی هنوز در حاالتهاب شریان تمپورالدست بالای دستفاجعه ی جهل مقدستشنج چیستنهایت معرفت و شناخت درک عزندگی سلول در بدن، جدای اابزار بقا از نخستین هماننظریه ی ریسمانسربازان ما محققا غلبه می منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحافظه ی هوش مصنوعیاز تکینگی تا مغز از مغز تهیپرپاراتیروئیدیسمتاثیر ویتامین دی بر بیمابیماری تی تی پیکوچک شدن مغز از نئاندرتاتفاوت ها را به رسمیت بشناداروی تشنجی دربارداریآلودگی هوا و ویروس کرونامعجزه ی چشمذرات کوانتومی زیر اتمی قتئوری جدید، ویران کردن گانقراض را انتخاب نکنیدفرد یا اندیشهتظاهر خوابیده ی مادهنوار عصب و عضلهزبان فرایند تکاملی برای ابزار بقای موجود زنده از همیشه چیزی برای تنهایی دشناخت و معرفت، و نقش آن دمنبع هوشیاری در کجاست؟ قحس و ادراک قسمت 82از تکینگی تا مغز، از مغز هستی ما پس از شروعی چگال حس و ادراک قسمت سومبیش از نیمی از موارد انتقکامپیوتر سایبورگتلاش های جدید در درمان فرداروی ضد تشنج با قابليت تآیندهمغز و سیر تکامل ان دلیلی رهبر حقیقیتاثیر کپسول نوروهرب بر تانرژِی برای ایجاد اضطرابقلب دروازه ی ارتباطتغییرات تکاملی سر انسان نوعی سکته مغزی ، وحشتناک زبان شناسی نوین نیازمند اتصال مغز و کامپیوترهندسه بنیادینشگفتی های زنبور عسلمواد کوانتومی جدید، ممکنحس و ادراک قسمت پنجماز درخواست ها جدا شوویتامین بی 12 در درمان دردخلا، خالی نیستبار مغز بر دو استخوانکتاب طبیعت در قالب هندسهتمرکز بر امروزدر هم تنیدگی کوانتومی و دآیا واکنش های یاد گرفته ومغز برای فراموشی بیشتر کروح در جهانی دیگر استتاثیر گیاه خواری بر رشد واولویت بندی ها کجاستقدرت مردمجهان قابل مشاهده بخش کوچچگونه انتظارات بر ادراک سلول های بنیادیاختلاف خانوادگی را حل کنهوش مصنوعی الفاگوشباهت های ریشه ای چند بیممیدان بنیادین اطلاعاتاستفاده از سلول های بنیاوالزارتان داروی ضد فشار خوش خیالی و خوش بینیگل درون گلدانتو آرامش و صلحیدرمان های جدید ALSتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا جهش ژنتیکی و تنظیم اجنقاشی هایی با بوی گذشته یروشهای شناسایی قدرت شنواایمپلانت مغزیلا اکراه فی الدینجهان پیوستهادغام دو حیطه علوم مغز و نگاه حقیقی نگاه به درون اسندرم گیلن باره به دنبال هوش مصنوعی از عروسک بازی ضایعه ی شبکه لومبوساکرالماپروتیلیناصول سلامت کمربخشش، عقلانی یا غیر عاقلواکسن ضد اعتیادخطا در محاسبات چیزی کاملگام کوچک ولی تاثیرگذارتولید پاک و فراوان انرژیآب زندگی است قسمت اولدرمان جدید ام استاثیر رو ح و روان بر جسمنقش آتش در رسیدن انسان بهرژیم غذایی حاوی تخم مرغ وایا بیماری ام اس (مولتیپملاحظات بیهوشی قبل از جرجهشهای مفید و ذکاوتی که دارتباط غیرکلامی بین انسانادانی در قرن بیست و یکم،سیگار عامل افزایش مرگ ومهوش مصنوعی از عروسک تا کمطبیعت بر اساس هماهنگیمجرم، گاهی قربانی استبلندی در ذهن ما درک بلندیوزوز گوشبرخی مرزهای اخلاق و علوم دندان ها را مسواک بزنید تپمبرولیزوماب در بیماری چتوهم جداییآسيب میکروواسکولاریا آسدرون قفس یا بیرون از آنتاریخ، اصیل نیست و ساخته نقش زبان در سلطه و قدرت ارحم مصنوعیاگر با مطالعه فیزیک کواننرمش های موثر در کمردردمنابع انرژی از نفت و گاز جریان انرژی در سیستم های از نظر علم اعصاب اراده آزسکوت، پر از صداسکته مغزیهوش احساسیعلایم کمبود ویتامین E را به دنبال رستگاری باشژن همه چیز نیستبرخی سيناپسها طی تکامل و دین اجباریپیوندی که فراتر از امکانمرگ انتقال است یا نابود شتیروفیبان موثر در سکته ی افراد بی دلیل دوستدار تو درگیری مغزی در سندرم کووفلج خوابترکیب آمار و ژنتیکنمایش تک نفرهزمان واقعیت است یا توهمابزار بقا از نخستین همانچراغ های متفاوت و نور یکسمنبع هوشیاری کجاست قسمت حقیقت غیر فیزیکیاز تکینگی تا مغز از مغز تستم با شعار قانون بدترین هوشمندی کیهانعدم توقف تکامل در یک اندابیمار مرکز تنفس سلولیکلرال هیدرات برای خوابانبسیاری از مجرمان، خودشاندانشمندان ژنی از مغز انسپدیده خاموش روشن در پارکمشکل از کجاستتکامل داروینی هنوز در حاامواجی که به وسیله ی ماشیدستورالعمل مرکز کنترل بیفاصله ها در مکانیک کوانتتشنج و حرکات شبه تشنجی قانهایت در بی نهایتزندگی، مدیریت انرژیابزار بقا از نخستین هماننظریه تکامل در درمان بیمسردرد میگرنمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحافظه انسان و حافظه ی هوشاز تکینگی تا مغز از مغز تهاوکينگ پیش از مرگش رسالصفحه اصلیبیماری دویککوچکی قلبتفاوت های بین زن و مرد فقداروی جدید ALSآلودگی هوا و پارکینسونمعجزه ی علمذرات کوانتومی زیر اتمی قتا 20 سال آینده مغز شما به انواع سکته های مغزیفرد حساس از نظر عاطفی و بتظاهری از ماده است که بیدنوار عصب و عضلهزبان متغیرابزار بقای موجود زنده از همیشه چشمی مراقب و نگهباشناخت حقیقت یا آرزوهای گمنبع هوشیاری در کجاست؟(قحس و ادراک قسمت 87از تکینگی تا مغز، از مغز هشت توصیه برای کاستن از دحس و ادراک قسمت سی و هشتمبیشتر کمردردها نیازی به کاهش مرگ و میر ناشی از ابتلاش های جدید در درمان سرداروی ضد تشنج با قابليت تآینده ی انسان در فراتر ازمغز کوانتومیروی و منیزیم در تقویت استتاثیر کپسول نوروهرب بر سانسولینقلب روباتیکتغذیه بر ژنها تاثیر داردنیکولا تسلازبان، نشان دهنده ی سخنگو اثر مضر مصرف طولانی مدت رهندسه در پایه ی همه ی واکشانس یا نتیجه ی تلاشموجود بی مغزی که می تواندحس و ادراک قسمت پنجاهاز روده تا مغزویتامین بی هفدهخلاصه ای از مطالب همایش مبار بزرگ ایستادن بر دو پاکتاب، سفری به تاریختمساح حد واسط میان مغز کودر هر سوراخی سر نکنآیا یک، وجود داردمغز بزرگ چقدر مفید هست ؟روح رهاییتاثیر گیاهخواری بر رشد و اولین قدم شناخت نقص های خقدرت و شناخت حقیقتجهان موازی و حجاب هاچگونه به سطح بالایی از هوسلول های بنیادی منابع و ااختلال خواب فرد را مستعد هوش مصنوعی از عروسک های بشباهت کیهان و مغزمیدازولام در درمان تشنج استیفن هاوکینگ در مورد هواکنش های ناخودآگاه و تقخوشبختی چیستگل زندگیتو افق رویداد جهان هستیدرمان های جدید میگرنتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا خداباوری محصول تکاملچقدر به چشم اعتماد کنیمروشی برای بهبود هوش عاطفایمپلانت مغزی و کنترل دو لاموژین داروی ضد اوتیسم؟جهان پر از چیزهای اسرار آارتقا و تکامل سنت آفرینش نگاه دوبارهسندرم پیریفورمیسهوش مصنوعی از عروسک بازی ضایعه ی عروقی مخچهماجرای جهل مقدساضطراب و ترسبدون پیر فلکواکسن علیه سرطانخطا در محاسبات چیزی کاملگامی در درمان بیماریهای تولید اندام با چاپ سه بعدآب زندگی است قسمت دومدرمان جدید ای ال اس، توفرتاثیر روده بر مغزنقش انتخاب از طرف محیط، نرژیم غذایی سالم و ضد التهایا بدون زبان میتوانیم تممانتین یا آلزیکسا یا ابجهشهای مفید و ذکاوتی که دارتروز یا خوردگی و التهانازوکلسینسیاهچاله هاهوش مصنوعی از عروسک تا کمطعمه ی شبکه های ارتباط اجمحل درک احساسات روحانیبلوغ چیستوسواس، بیماری استبرخی نکات از گاید لاین پرده روش موفقیتپنج اکتشاف شگفت آور در موتوهم جدایی و توهم علمآسیب ها ناشی از آلودگی هودرون آشفته ی تو و ظاهر خنتازه های اسکیزوفرنی(جنونقش سجده بر عملکرد مغزرحم مصنوعیاگر تلاش انسان امروز برانرمشهای مهم برای تقویت عمنابع انرژی از نفت و گاز جریان انرژی در سیستم های از نظر علم اعصاب اراده آزمنابع انرژی از نفت و گاز جریان انرژی در سیستم های از واقعیت امروز تا حقیقتسال سیزده ماهههوش بشری تهدید برای بشریعلائم عصبی آلزایمر، با ابه زودی شبکه مغزی به جای ژن هوش و ساختارهای حیاتی برداشت مغز ما از گذر زماندین، اجباری نیستپیوستگی همه ی اجزای جهانمرگ تصادفیتکنولوژی های جدید و حالتافزایش قدرت ادراکات و حسدرگیری مغزی در سندرم کووفلج خواب چیستترکیب حیوان و انسانچند نرمش مفید برای کمردرزمان پلانکابزار بقا از نخستین هماننزاع بین جهل و علم رو به پمنبع هوشیاری کجاست قسمت حقیقت غیر قابل شناختاز تکینگی تا مغز از مغز تستم، بی پاسخ نیستهوشیاری و وجودعدم درکبیماری لبر و نابینایی آنکم کردن کالری روشی سودمنبسیاری از بیماری های جدیدانشمندان پاسخ کوانتومی پروژه ی ژنوم انسانیمشکلات نخاعیتکامل داروینی هنوز در حاامیوتروفیک لترال اسکلرودغدغه نتیجه ی نادانی استفاصله ی همیشگی تصویر سازتشنج عدم توازن بین نورون نهادینه سازی فرهنگ اختلازندان ذهنیابزار بقا از نخستین هماننظریه تکامل در درمان بیمسردرد میگرن در کودکانمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحباب های کیهانی تو در تواز تکینگی تا مغز از مغز تهاوکينگ پیش از مرگش رسالسوالات پزشکیبیماری دیستروفی میوتونیکوچکترین چیز یک معجزه استفاوت های تکاملی در مغز وداروی جدید s3 در درمان ام آلزایمرمعجزه ی علم در کنترل کرونرفلکس وتری با توضیح دکتر تا بحر یفعل ما یشاانیس بی کسانفردا را نمیدانیمتعویض دارو در تشنجنوار عصب و عضله مهم در تشزبان مشترک ژنتیکی موجوداابزار بقای موجود زنده از همیشه اطمینان تو بر خدا بشناخت درون، شناخت بیرون؛منبع خواب و رویاحس و ادراک قسمت چهلاز تکینگی تا مغز، از مغز و هر کس تقوای خدا پیشه کنحس و ادراک قسمت سی و ششمبا هوش مصنوعی خودکار روبکاهش التهاب ناشی از بیماتلاش های جدید شرکت نورالداروی ضد تشنج توپیراماتآینده ی علم و فیزیک در60 ثمغز آیندگان چگونه است ؟رویا و واقعیتتاثیر کپسول نوروهرب بر سانسولین هوشمندقلب را نشکنثبت و دستکار ی حافظهنیاز به آموزش مجازی دیجیزبان، وسیله شناسایی محیطاثرات فشار روحی شدیدهندسه زبانِ زمان استشانس یا تلاشموجودات مقهور ژنها هستندحس و ادراک قسمت پنجاه و یاز سایه بگذرویتامین دی گنجینه ای بزرخلاصه ای از درمان های جدیبار سنین ابزار هوشمندی اکتابخانهتنفس هوازی و میتوکندریدر والنتاین کتاب بدید همآیا کیهان می تواند یک شبیمغز بزرگ چالش است یا منفعروزه داری متناوب، مغز را تاثیر انتخاب از طرف محیط اولین مورد PML به دنبال تکقدرت کنترل خودجهان ما میتواند به اندازچگونه باغبانی باعث کاهش سلول های بدن تو پیر نیستناختلال در شناسایی حروف و هوش مصنوعی از عروسک های بشباهت زیاد بین سلول هاي عمکان زمان یا حافظه زماناستیفن هاوکینگ در تفسیر بحثی در مورد عملکرد لوب فواکنش به حس جدیدخوشبختی دور از رنج های مگلوله ی ساچمه ایتو انسانی و انسان، شایستدرمان های جدید در بیماری تاثیر درجه حرارت بر عملکآیا دلفین ها می تواند از نقش قهوه در سلامتیروشی جدید در درمان قطع نخایمپلانت مغزی کمک میکند لایو دوم دکتر سید سلمان فجهان پر از چیزهای جادویی ارتقا یا بازگشت به قبل ازنگاهی بر قدرت بینایی دراسندرم پیریفورمیسهوش مصنوعی از عروسک بازی ضایعات در عصب زیر زبانیماجرای عجیب گالیلهاطلاع رسانی اینترنتیبدون بار گذشتهواکسنی با تاثیر دوگانه اخطای ادراک کارماگامی در درمان بیماریهای تولید سلولهای جنسی از سلآب زندگی است قسمت سومدرمان جدید سرطانتاثیر روزه داری بر سلامت نقش اتصالات بین سلولهای رژیم غذایی ضد التهابیایا تکامل هدفمند استمن کسی در ناکسی دریافتم جوانان وطنارزش های وارونهنباید صبر کرد آتش را بعد سیاهچاله های فضایی منابعهوش مصنوعی از عروسک تا کمظهور امواج مغزی در مغز مصمحل درک احساسات روحانی دبلعیدن ستاره توسط سیاهچایک پیام منفرد نورون مغزی برخی نرمش ها برای درد زاندهن، بزرگترین سرمایهپول و شادیتوهم جسمآسیب روانی شبکه های اجتمدروغ نگو به خصوص به خودتتازه های بیماری پارکینسونقش غذاها و موجودات دريارسم عاشق کُشی و شیوهٔ شهراگر خواهان پیروزی هستیچرا ماشین باید نتایج را پچرا مردم با زندگی میجنگنمنابع انرژی از نفت و گاز جراحی گردن همیشه برای دیاز کجا آمده ام و به کجا میسانسور از روی قصد بسیاری هوش در طبیعتعلت خواب آلودگی بعد از خوبه زیر پای خود نگاه نکن بژن یا نقشه توسعه مغز و نقبرداشتت از جهان رو زیاد دیوار همه اش توهم بودپیام های ناشناخته بر مغز مرگی وجود نداردتکنولوژی و پیشرفتافزایش مرگ و میر سندرم کودرگیری اعصاب به علت میتوفلج دوطرفه عصب 6 چشمترازودونچند جهانیزمان به چه دلیل ایجاد میشابزار بقا از نخستین هماننزاع بین علم و نادانی رو منبع هوشیاری کجاست قسمت حقیقت، آن چیزی نیست که جلاز تکینگی تا مغز از مغز تستون فقرات انسان دو پا جلهوشیاری و افسردگیعدالت برای من یا برای همهبیماری میاستنی گراویسکمالگرایی دشمن پیشرفتبسیاری از بیماری های جدیدانشمندان اولین سلول مصنپروژه ی ژنوم انسانیمشکلات بین دو همسر و برخیتکامل داروینی هنوز در حاامید نیکو داشته باش تا آنذهن ما از در هم شکستن منبفتون های زیستیتشویق خواندن به کودکانچهار میلیارد سال تکامل بزونیسومایدابزار بقا از نخستین هماننظریه تکامل در درمان بیمسردرد میگرنی در کودکانمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحباب هایی تو در تواز تکینگی تا مغز از مغز تهدف یکسان و مسیرهای مختلپیامهای کاربرانبیماری سلیاککووید نوزده و خطر بیماری تفاوت های زبانی سرمنشا تداروی جدید لنفوم و لوکمیآملودیپین داروی ضد فشار معجزه در هر لحظه زندگیرفتار مانند بردهتاول کف پا و حقیقتانگشت ماشه ایفرزندان زمان خودتعامل انسان و هوش مصنوعینوار عصب و عضله تعیین محلزبان چهار حرفی حیات زمینابزار بقای موجود زنده از همیشه به آنچه داری، خوشنشناسایی تاریخچه ی تکاملیمنتظر نمان چیزی نور را بهحس و ادراک قسمت چهل و هفتاز تکینگی تا مغز، از مغز وفور و فراوانیحس و ادراک قسمت سیزدهمبا هر چیزی که نفس می کشد مکاهش حافظه هرچند فرایندیتلاش هایی در بیماران قطع داروی ضد جنون در درمان تیآینده با ترس جمع نمیشودمغز اندامی تشنه ی انرژی ارویا و کابوستاثیر کتامین در درمان پاانسان قدیم در شبه جزیره عقوی تر باشثبت امواج الکتریکی در عصچیز جدید را بپذیرزدودن نقص از هوش مصنوعیاثرات مفید قهوههندسه، نمایشی از حقیقتشاهکار قرنمورد نادر همپوشانی دو بیحس و ادراک قسمت پنجاه و داز علم جز اندکی به شما داویروس مصنوعیخم شدن فضا-زمانبارداری بدون رحمکجای مغز مسئول پردازش تجتنفس هوازی و میتوکندریدر یک فراکتال هر نقطه مرکآیا گذشته، امروز وآینده مغز بزرگ چالشهای پیش روروزه داری و التهاب زیانباولین مورد پیوند سر در انقدرت انسان در نگاه به ابعجهان مادی، تجلی فضا در ذهچگونه تکامل مغزهای کنونیسلول بنیادی و ای ال اساختلال در شناسایی حروف و هوش مصنوعی از عروسک های بشباهت زیاد بین سلول هاي عمکانیک کوانتومی بی معنی استخوان های کشف شده، ممکبحثی درباره هوش و تفاوتهواکسن های شرکت فایزر آمرخانه ی تاریکگلوئونتو با همه چیز در پیوندیدرمان های جدید سرطانتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا دلفین ها میتوانند بانقش مهاجرت در توسعه نسل اروشی جدید در درمان نابینایمپلانت نخاعی میتواند دلبخند بزن شاید صبح فردا زجهان دارای برنامهارتوکين تراپی روشی جديد نگاهی بر توانایی اجزاي بسندرم پای بی قرارهوش مصنوعی از عروسک بازی ضرورت زدودن افکارماده ی تاریکاطلاعات حسی ما از جهان، چبدون زمان، ماده ای وجود نوابستگی یعنی قلادهخطای حسگاهی لازم است برای فهم و تولترودینآب، زندگی است(قسمت پنجم)درمان جدید سرطانتاثیر روغن رزماری استنشانقش تیروئید در تکامل مغزرژیم غذایی ضد دردایجاد احساساتمن پر از تلخیمجوانان وطنارزش های حقیقی ارزش های غنبرو و انرژی مداومسیاهچاله ها، دارای پرتو هوش مصنوعی از عروسک تا کمظرف باید پر شود چه با چرک محدودیت چقدر موثر استبنی عباس، ننگی بر تاریخیک پیشنهاد خوب برای آسان برخی نرمش ها برای زانودو ویژگی انتزاع و قدرت تجپول و عقیدهمدل های ریز مغز مینی برینتوهمات و شناخت حقیقتآسیب عصب پا به دنبال اعتیدریای خداتازه های درمان ام اسنقش غذاها و موجودات دريارساناها و ابر رساناها و عاپل ویژن پرو در تشخیص بیماپی ژنتیکچرا مغز انسان سه هزار سالمنابع انرژی از نفت و گاز جستجوی متن و تصویر به صوراز کسی که یک کتاب خوانده سانسور بر بسیاری از حقایهوش عاطفی قسمت 11عماد الدین نسیمی قربانی به سیاهی عادت نکنیمژن ضد آلزایمربررسي علل احتمالي تغيير دیوار، از ابتدا توهم بودپیدایش زبانمراحل ارتقای پله پله کیهتکنولوژی جدید که سلول هاافزایش سرعت پیشرفت علوم درب بسته با غیر خود باز مفن آوری های جدید علیه شناترازودونچند جهانیزمان شگفت انگیزابزار بقا از نخستین هماننزاع بین علم و جهل رو به پمنبع هوشیاری کجاست قسمت حقایق ممکن و غیر ممکناز تکینگی تا مغز از مغز تستارگانی قبل از آغاز کیههوشیاری کوانتومیعسل طبیعی موثر در کنترل ببیماری های میتوکندریکمردردبشکه ای که ته نداره پر نمدانشمندان تغییر میدان مغپروانه ی آسمانیمشکلات روانپزشکی پس از ستکامل زبانامید نجاتذهن چند جانبه نیازمند نگفروتنی معرفتیتشخیص ژنتیکی آتروفی های چهار ساعت پس از کشتار خوکزونا به وسیله ویروس ابله ابزار بقا از نخستین هماننعناعسردرد و علتهای آنمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحد و مرزها توهم ذهن ماستاز تکینگی تا مغز از مغز تهدف یکسان، در مسیرهای متسایتهای دیگربیماری ضعف عضلات نزدیک بکودک هشت ساله لازم است آدتفاوت ایستایی و تکاپوداروی جدید میاستنی گراویآموزش نوین زبانمعرفت و شناخترفتار وابسته به شکلتابوهای ذهنیانگشت نگاری مغز نشان میدفرضیه ای جدید توضیح میدهتعامل انسان با هوش مصنوعنوبت کودکانزبان نیاز تکاملی استابزارهای پیشرفته ارتباط همیشه داناتر از ما وجود دشناسایی سلول های ایمنی امنتظر زمان ایده آل نشوحس و ادراک قسمت چهل و هشتاز تکینگی تا مغز، از مغز وقاحت و تمسخر دیگرانحس و ادراک قسمت ششمبا آتش، بازی نکن و بعد از کاهش دوپامین عامل بیماریتلاشی برای درمان قطع نخادارویی خلط آورآیا فراموشی حتمی استمغز انسان ایا طبیعتا تمارویا و خبر از آیندهتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان میوه ی تکاملقیچی ژنتیکیجلو رفتن یا عقبگردچیزی منتظر شناخته شدنسفر فقط مادی نیستاثرات مفید روزه داریهنر فراموشیشاهکار شش گوشموسیقی نوحس و ادراک قسمت پنجاه و سازدواج های بین گونه ای، رویروس های باستانی، مغز مخونریزی مغز در سندرم کووبازگشایی مجدد مطب دکتر سکرونا چه بر سر مغز می آورتنفس بدون اکسیژندر کمتر از چند ماه سوش جدآیا پیدایش مغز از روی تصامغز بزرگ و فعال یا مغز کوروزه داری و بیمار ی ام اس اولین هیبرید بین انسان و قدرت ذهنجهان مرئی و نامرئیچگونه جمعیت های بزرگ شکل سلول بنیادین از مخاط بیناختلالات مخچههوش مصنوعی از عروسک بازی شجاعت و ترسمکانیزمهای دفاعی در براباستروژن مانند سپر زنان دبحثی درباره هوش و تفاوتهواکسن کووید 19 چیزهایی که خانواده پایدارگمان میکنی جرمی کوچکی در تو با باورهایت کنترل میشدرمان های رایج ام استاثیر درجه حرارت بر عملکآیا دست مصنوعی به زودی قانقش میدان مغناطیسی زمین روشی جدید در درمان سکته مایمان به رویالحظات خوش با کودکانجهان در حال نوسان و چرخشارتباط میکروب روده و پارنگاهت را بلند کنسندرم پس از ضربه به سرهوش مصنوعی از عروسک بازی ضرب المثل یونانیماده ی خالیاطلاعاتی عمومی در مورد مبرنامه و ساختار پیچیده مواسطه ها د رمسیر ایجاد مغخطر آلودگی هواگاهی مغز بزرگ چالش استتومورها و التهاب مغزی عاآتاکسی فریدریشدرمان دارویی سرطان رحم بتاثیر رژیم گیاه خواری بر نقش حفاظتی مولکول جدید دراه فراری نیستایران بزرگمن بی من، بهتر یاد میگیرمجواب دانشمند سوال کننده ارزش حقیقی زبان قسمت اولسیاهچاله و تکینگی ابتدایهوش مصنوعی از عروسک تا کمعقل مجادله گرمحدودیت های حافظه و حافظبه قفس های سیاهت ننازیک آلل ژنتیکی که از نئاندبرخی نرمش های گردندو بیماری روانی خود بزرگ پوست ساعتی مستقل از مغز دمدیون خود ناموجودتوکل بر خداآسانی موفقیتدرک فرد دیگر و رفتارهای اتبدیل پلاستیک به کربن و سنقش غذاها و موجودات دريارستگاری محدود به یک راه ننقش غذاها در کاهش دردهای رشته نوروایمونولوژی و نقابتدا سخت ترین استچرا مغزهای ما ارتقا یافت منابع انرژی از نفت و گاز جستجوی هوشیاری در مغز مااز آغاز خلقت تا نگاه انساساهچاله ها تبخیر نمیشودهوش عاطفی قسمت نهمعوامل موثر در پیدایش زبابه سخن توجه کن نه گویندهژنها نقشه ایجاد ابزار هوبررسی مغز با امواج مادون دید تو همیشه محدود به مقدپیر شدن حتمی نیستمرز مرگ و زندگی کجاستتکنولوژی جدید که سلول هاافسردگی و اضطراب در بیمادرختان چگونه بر تشکیل ابفناوری هوش مصنوعی نحوه ختراشه مغز بدون واسطه ی دچند جهانی و علمزمزمه ات مانده در گوشمابزار بقا از نخستین هماننسبیت عام از زبان دکتر برمنبع هوشیاری کجاست قسمت حل مشکلاز تکینگی تا مغز از مغز تسخن نیکو مانند درخت نیکوهوشیاری سنتی یا هوشیاری عشق درونی به یگانگی خلقتبیماری های مغز و اعصاب و کمردرد ناشی از تنگی کانابشریت از یک پدر و مادر نیدانشمندان روش هاي جدیدی پرواز از نیویورک تا لوس آمشکلات روانپزشکی در عقب تکامل زبانامید جدید بر آسیب نخاعیذهن هوشیار در پس ماده ی مفروتنی و غرورتشخیص آلزایمر سالها قبل نون و القلمزیان غذاهای پرچربابزار بقای موجود زنده از هفت چیز که عملکرد مغز تو سردرد به دلیل مصرف زیاد ممنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحریص نباشاز تکینگی تا مغز از مغز تهدف از تکامل مغزبیماریهای تحلیل عضلانی اکودک ایرانی که هوش او از تفاوت ارباب و رهبر حقیقیداروی جدید آلزایمرآمارهای ارائه شده در سطح مغز فکر میکند مرگ برای دیرفتار اجتماعی انسان، حاصتاثیر فکر بر سلامتانتقال ماده و انرژیفساد اقتصادی سیتماتیک درتعداد کلی ذهن ها در جهان نور از عمق تاریکیزبان و کلمه حتی برای کسانابزارهای بقا از نخستین ههمیشه راهی هستشواهدی از نوع جدیدی از حامنحنی که ارتباط بین معرفحس و ادراک قسمت چهل و دوماز تکامل تا مغز از مغز تا وقت نهيب هاي غير علمي گذشحس و ادراک قسمت شصت و هشتبا تعمق در اسرار ابدیت و کاهش سن بیولوژیکی، تنها تلاشی تازه برای گشودن معدارویی ضد بیش فعالی سیستآیا ممکن است موش کور بی ممغز انسان برای ایجاد تمدرویا بخشی حقیقی از زندگی تاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان ها می توانند میدان قیچی ژنتیکی تهدید یا فرصجلوتر را دیدنچیزی خارج از مغزهای ما نیسفر نامه سفر به بم و جنوب اثرات مضر ماری جواناهنر حفظ گرهشاید گوشی و چشمی، آماده شموسیقی هنر مایع استحس و ادراک قسمت پنجاه و شاسکلت خارجی در درمان اختویرایش DNA جنین انسان، برخواندن ، یکی از شستشو دهنبازگشت از آثار به سوی خداکریستال هاتنها مانع در زندگی موارد در آرزوهایت مداومت داشتهتاثیر احتمالی عصاره تغلیآیا آگاهی پس از مرگ از بیمغز بزرگترین مصرف کننده روزه داری سلول های بنیاداولین تصویر در تاریخ از سقدرت عشقجهان مشارکتیچگونه جمعیت های بزرگ شکل سلول عصبی شاهکار انطباق اختلالات حرکتی در انسانهوش مصنوعی از عروسک بازی شرکت نورالینک ویدیویی ازما انسانها چه اندازه نزداسرار آفرینش در موجبحثی درباره هوش و تفاوتهواکسن کرونا و گشودن پنجرخار و گلگنجینه ای به نام ویتامین تو باید نیکان را به دست بدرمان های علامتی در ام استاثیر درجه حرارت بر عملکآیا رژیم غذایی گیاهی سلانقش محیط زندگی و مهاجرت دريتوکسيمب در درمان ام اساین پیوند نه با مغز بلکه لرزش ناشی از اسیب به عصبجهان در حال ایجاد و ارتقاارتباط ماده و انرژیچالش هوشیاری و اینکه چرا سندرم جدایی مغزهوش مصنوعی از عروسک بازی ضربه مغزی در تصادف رانندماده ای ضد التهابیاطلاعاتی عمومی در مورد مبرنامه ی مسلط ژنها در اختوبینار اساتید نورولوژی دخطرات هوش مصنوعیگاهی جهت را عوض کنتومورهای نخاعیآتاکسی مخچه ای خودایمندرمان زخم دیابتی با تکنوتاثیر رژیم گیاه خواری بر نقش حیاتی تلومر دی ان آ دراه نجاتایرادهای موجود در خلقت بمننژیتجواب سنگ اندازیارزش حقیقی زبان قسمت دومسیاهچاله ی منفرد یا سیاههوش مصنوعی به کمک هوش طبیعقل سالممحدودیت درک انسانبه مغز خزندگان خودت اجازیک جهش ممکن است ذهن انسانبرخی یونها و مولکول های مدو بار در هفته ماهی مصرف پوشاندن خود از نورمدیریت اینترنت بر جنگتوپیراماتآشنا پنداریدرک نیازمند شناخت خویش اتبدیل تراکت صوتی مصنوعی تبدیل سلولهای محافط به سنقشه مغزی هر فرد منحصر بهرشد مغز فرایندی پیچیده اابتدایی که در ذهن دانشمنچرا ویروس کرونای دلتا وامنابع انرژی از نفت و گاز حفره در مغزاز انفجار بزرگ تا انفجار سایه ی هوشیاریهوش عاطفی قسمت هفتمعوامل ایجاد لغت انسانی و بهبود حافظه پس از رخدادهژنها ، مغز و ارادهبررسی و اپروچ جدید بر بیمدیدن خدا در همه چیزپیشینیان انسان از هفت میمرز بین انسان و حیوان کجاتکینگیافسردگی و ساختار مغزدرختان اشعار زمینفواید روزه داری متناوبتراشه ها روی مغزچند روش ساده برای موفقیتزنان باهوش ترابزار بقا از نخستین همانچسبیدن به خود، مانع بزرگ منبع هوشیاری کجاست قسمت حلقه های اسرارآمیزاز تکینگی تا مغز از مغز تسخن و سکوتهوش، ژنتیکی است یا محیطیعشق، شلوغ کردن نیستبیماری وسواسکمردرد و علل آنبعد پنجمدانشمندان روشی برای تبدیپروتئین های ساده ی ابتدامشاهده گر جدای از شیء مشاتکامل زبان انسان از پیشیامید درمان کرونا با همانذهن و شیمی بدنفرگشت و تکامل تصادفی محض تشخیص ایدزنوآوری ای شگفت انگیز دانزیباترین چیز در پیر شدنابزار بقای موجود زنده از هفت سین یادگاری از میراث سردرد تنشنمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحرکات چشم، ترجمه کننده ی از تکینگی تا مغز از مغز تهدف از خلقت رسیدن به ابزابیماری، رساله ای برای سلکودکان میتوانند ناقل بی تفاوتهای جنسیتی راهی براداروی جدید ای ال اسآن چیزی که ما جریان زمان مغز قلبرقیبی قدرتمند در برابر متاثیر مشاهده بر واقعیت بانتروپی و هوشیاریفشار و قدرتتعذیه ی ذهننور درونزبان و بیان نتیجه ساختماابزارهای بقا ازنخستین همهمیشه عسل با موم بخوریمشواهدی از دنیسوان(شبه نئمنشأ اطلاعات و آموخته ها حس و ادراک قسمت چهل و سوماز تکامل تا مغز، از مغز توقتی فهمیدی خطا کردی برگحس و ادراک قسمت شصت و دوبا خودت نجنگکایروپاکتیک چیستتلاشی جدید در درمان ام اسداستانها و مفاهیمی اشتباآیا ما کالا هستیممغز انسان برای شادمانی طرویا تخیل یا واقعیتتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان یک کتابخانه استقانون مندی نقشه ژنتیکی مجمجمه انسان های اولیهچیزی شبیه نور تو نیستسفر به مریخ در 39 روزاجزای پر سلولی بدن انسان هنر رها شدن از وابستگیشاید درست نباشدمیهمانهای ناخوانده عامل اسکار، لگوی هوشمندویشن پروخواب زمستانی سلول های سربازگشت به ریشه های تکاملکریستال زمان(قسمت اولتنها در برابر جهاندر آسمان هدیه های نادیدنتاثیر ترکیبات استاتین (سآیا امکان بازسازی اندامهمغز حریص برای خون، کلید تروزهای بد باقی نمیمانداولین دارو برای آتاکسی فقضاوت ممنوعجهان معناچگونه حافظه را قویتر کنیسلول عصبی، در محل خاص خوداختلالات صحبت کردن در انهوش مصنوعی از عروسک بازی شربت ضد خلطما انسانها چه اندازه نزداسرار بازسازی اندام هابحثی درباره هوش و تفاوتهواکسن کرونا از حقیقت تاتخارق العاده و استثنایی بگوهر با نظر دیگران سنگ نمتو برای خزیدن خلق نشده ایدرمان ژنتیکی برای نوآوریتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا رژیم غذایی گیاهی سلانقش مرکز تنفس سلولی در بیریه زغالیاین اندوه چیستلرزش عضله یا فاسیکولاسیوجهان ریز و درشتارتباط متقابل با همه ی حیچالش هوشیاری و اینکه چرا سندرم دزدی ساب کلاوینهوش مصنوعی از عروسک بازی ضررهای مصرف شکر و قند بر ماده، چیزی نیستاعتقاد اشتباه، نتیجه ی نبرندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۱وجود قبل از ناظر هوشمنددفاع از پیامبرگذر زمان کاملا وابسته به تومورهای ستون فقراتآتش منبع انرژیدرمان ساده ی روماتیسمتاثیر رژیم گیاه خواری بر نقش خرچنگ های نعل اسبی درراه های جدید برای قضاوت رایستادن در برابر آزادی بچت جی پی تیمنابع انرژي پاک سرچشمه حجوسازی مدرنارزش حقیقی زبان قسمت سومسیاهچاله ی تولید کنندههوش مصنوعی به شناسایی کاعقلانیت بدون تغییرمخچه فراتر از حفظ تعادلبه نقاش بنگریک رژیم غذایی جدید، می توبرخی اثرات مضر ویتامین ددو برابر شدن خطر مرگ و میپیموزایدمداخله ی زیانبار انسانتوانایی مغز و دیگر اجزای آشنا پنداریدرک و احساسدرک کنیم ما همه یکی هستیمتبر را بردارنقشه های مغزی جدید با جزیرشد مغز علت تمایل انسان بابتذال با شعار دینچرا پس از بیدار شدن از خومنابع بی نهایت انرژی در دحق انتخاباز بار خود بکاه تا پرواز سایه را اصالت دادن، جز فرهوش عاطفی قسمت یازدهعواملی که برای ظهور لغت ابهداشت خوابژنهای مشترک بین انسان و وبررسی ژنها در تشخیص بیمادیدگاه نارسای دوگانه ی مپیشرفت های جدید علوم اعصمرز جدید جستجو و اکتشاف، تکامل فردی یا اجتماعیاقلیت خلاقدرد و درسفیلمی بسیار جالب از تغییتراشه ی هوش مصنوعی در مغزچندین ماده غذایی که ماننزنجیرها را ما باید پاره کابزار بقا از نخستین هماننسبت ها در کیهانمنبع هوشیاری کجاست قسمت حمله ویروس کرونا به مغزاز تکینگی تا مغز از مغز تسخن پاک و ثابتهیچ نقطه ای مرکزی تر از اعصب حقوق نورولووبیماری کروتز فیلد جاکوبکمردرد با پوشیدن کفش منابعد از کرونادانش، قفل ذهن را باز میکنپروتز چشممشاهده آینده از روی مشاهتکامل ساختار رگهای مغزی امیدوار باش حتی اگر همه چذهن تو همیشه به چیزی اعتقفراموش کارها باهوش تر هستصویر خورشید یا خود خورشنوار مغز مشاهده ی غیر مستزیباترین چیز در افزایش سابزار بقای موجود زنده از هم نوع خواری در میان پیشیسردرد سکه ایمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحرکت چرخشی و دائمی کیهاناز تکینگی تا مغز از مغز تهر چیز با هر چیز دیگر در تبیندیشکودکان خود را مشابه خود تتقلید مرحله ای نسبتا پیشداروی جدید برای میاستنی آنچه ناشناخته است باید شمغز ما کوچکتر از نیم نقطهرموزی از نخستین تمدن بشرتاثیر نگاه ناظر هوشیار بانتظار گذر تندباد؟فضا و ذهن بازتغییرنوروفیبروماتوززبان و بیان، در سایه پیشرابزارهای بقای موجود زندههمیشه، آنطور نیست که هستشیشه ی بازالتی و سیلیکونمنشاء کوانتومی هوشیاری احس و ادراک قسمت نهماز تکامل تا مغز، از مغز توقتی پر از گل شدی خودت را حس و ادراک قسمت شصت و ششبا خدا باشکار امروز را به فردا نیندتمایل زیاد به خوردن بستندخالت در ساختار ژنهاآیا ما تنها موجودات زنده مغز انسان برای شادمانی طرویا حقی از طرف خداتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان باشقانون گذاری و تکاملجنین مصنوعینکاتی در مورد تشنجسفر تجهیزات ناسا به مریخ اجزایی ناشناخته در شکل گهنر، پر کردن است نه فحش دشایسته نیست در جیب خود قرمیوتونیک دیستروفیاساس انسان اندیشه و باور واقعیت فیزیکی، تابعی از خواب سالم عامل سلامتیبازخورد یا فیدبککریستال زمان(قسمت دوم)تنهاییدر آستانه ی موج پنجم کوویتاثیر تغذیه بر سلامت رواآیا انسان با مغز بزرگش اخمغز در تنهایی آسیب میبینروزهای سختاولین دروغقطار پیشرفتجهان هوشمندنگاه من، نگاه تو و یا حقیسلولهای ایمنی القا کنندهاختلالات عضلانی ژنتیکهوش مصنوعی از عروسک بازی شش مرحله تکامل چشمما اکنون میدانیم فضا خالاصفهان زیبابحثی درباره هوش و تفاوتهواکسن کرونا ساخته شده توخبر مهم تلسکوپ هابلگویید نوزده و ایمنی ساکتتو تغییر و تحولیدرمان پوکی استخوانتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا راهی برای رفع کم آبی نقش نگاه از پایین یا نگاهریواستیگمیناین ایده که ذرات سیاهچاللزوم گذر انسان از حدها و جهان شگفت انگیزارتباط چاقی و کاهش قدرت بچالش هوشیاری و اینکه چرا سندرم سردرد به دلیل افت فهوش مصنوعی از عروسک بازی ضررهای شکر بر سلامت مغزماده، چیزی بیش از یک خلا اعتماد به خودبرین نت به جای اینترنتدفاع در برابر تغییر ساختگذشته را دفن کنتوهم فضای خالیآثار باستانی تمدن های قددرمان سرگیجه بدون نیاز بتاثیر رژیم گیاهخواری بر نقش داروهاي مختلف معروف راه های جدید برای قضاوت راکنون را با همه ی نقص هایچت جی پی تیمنابع انرژی از نفت و گاز جامعه ی آسمانیارزش خود را چگونه میشناسسیاره ی ابلهانهوش مصنوعی تعاملیعقیده ی بی عملمخچه ، فراتر از حفظ تعادلبه نقاش بنگریکی از علل محدودیت مغز امبرخی اختلالات عصبی مثانهدو برابر شدن خطر مرگ و میپیموزایدمدارک ژنتیکی چگونه انسانتوازن مهمتر از فعالیت زیآشناپنداری چیستتوسعه هوش مصنوعی قادر اسآشتی بهتر استدرک احساسات و تفکرات دیگتحریک عمقی مغزنقشه با واقعیت متفاوت اسرشد در سختی استابداع دی ان ای بزرگترین دچرا ارتعاش بسیار مهم استمنابع جدید انرژیحقیقت قربانی نزاع بین بی از بحث های کنونی در ویروسساخت سلول عصبی حتی پس از هوش عاطفی قسمت پنجمعوارض ازدواج و بچه دار شدبوزون هیگز چیستژنهای هوش ، کدامندبررسی بیماری التهابی روددژا وو یا اشنا پنداریپیشرفت در عقل است یا ظواهمرزهای حقیقی یا مرزهای تتکامل مادی تا ابزار هوشماقیانوس نادانیدرد باسن و پا به دلیل کاهفیروز نادریتراشه ی بیولوژِیکچندجهانیزندگی فعال و مثبت روند آلابزار بقا از نخستین هماننسبت طلایی، نشانه ای به سمنبع هوشیاری کجاست قسمت حمایت از طبیعتاز تکینگی تا مغز از مغز تسختی ها رفتنی استهیچ چیز همیشگی نیستعصب سیاتیکبیماری گیلن باره و بیمارکنفرانس تشنج هتل کوثر اصبعد از کرونادانش، یک انسان را ناسازگپروتز عصبی برای تکلممشاهدات آمیخته با اشتباهتکامل شناخت انسان با کشفامیدواریذهن خود را مشغول هماهنگیفراموشی همیشه هم بد نیستتصویر در هم تنیدگی کوانتنوار مغز با توضیح دکتر فازیر فشار کووید چه باید کرابزار بقای موجود زنده از همه چیز موج استسردرد عروقی میگرنمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحس متفاوتاز تکینگی تا مغز از مغز تهر جا که جات میشه، جات نیبیهوش کردن در جراحی و بیمکودکان را برای راه آماده تقلید از روی طبیعتداروی جدید برای کاهش وزنآنچه واقعیت تصور میکنیم مغز مانند تلفن استرمز و رازهای ارتباط غیر کتاثیر نگاه و مشاهده ناظر اندوه در دنیا استفضای قلب منبع نبوغ استتغییر الگوی رشد مغزی با زنورون هاي مصنوعی می توانزبان و تکلم برخی بیماریهابزارهای بقای از نخستین همکاری یا رقابتشکل های متفاوت پروتئین همهمان ناخواندهحس و ادراک قسمت چهارماز تکامل تا مغز، از مغز توقتی تو از یاد گرفتن باز حس و ادراک سی و هفتمبا طبیعت بازی نکنکار با یگانگی و یکپارچگیتمایز یا کشف یگانگیدر میان تاریکی و روشناییآیا مصرف مولتی ویتامین همغز انسان رو به کوچک تر شرویاها از مغز است یا ناخوتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان جدید از چه زمانی پاقانون جنگلجنگ هفتاد و دو ملت همه را چگونه مولکول های دی ان ایسفر دشوار اکتشافاحیای بینایی نسبی یک بیمهوموارکتوس ها ممکن است دشادی، پاداش انجام وظیفهمیگرن و پروتئین مرتبط با استفاده از مغز، وزن را کمواقعیت چند سویهخواب سالم عامل سلامتی و یبازسازي مغز و نخاع چالشی کریستال زمان(قسمت سوم)تنهایی رمز نوآوری استدر درمان بیماری مولتیپل تاثیر حرکات چشم بر امواج آیا احتمال دارد رویا از آمغز را از روی امواج بشناسروش مقابله مغز با محدودیاولین سلول مصنوعیقطره قطرهجهان هوشیارنگاه مادی غیر علمی استسلولهای بنیادی مصنوعی دراختراع جدید اینترنت کوانهوش مصنوعی از عروسک بازی ششمین کنگره بین المللی سما از اینجا نخواهیم رفتاصل بازخوردبحثی درباره احساسات متفاواکسن آلزایمرخدا موجود استگوش دادن بهتر از حرف زدنتو جهانی هستی که خودش را درمان پوکی استخوانتاثیر درجه حرارت بر عملکآیاما مقهور قوانین فیزیکنقش نظام غذایی در تکامل مریاضیات یک حس جدید استاین ابتدای تناقض هاستلزوم سازگاری قانون مجازاجهانی که نه با یک رخداد و ارتباط هوش ساختار مغز و ژچالش هوشیاری و اینکه چرا سوپاپ ها یا ترانزیستورهاهوش مصنوعی از عروسک بازی ضعیف و قویماست مالیاعتماد به خودبرای یک زندگی معمولیدقیق ترین تصاویر از مغز اگریه ی ابر، رمز طراوت باغتوهم فضای خالی یا توهم فضآرامش و دانشدرمان سرگیجه بدون نیاز بتاثیر رژِیم غذایی بر میگنقش درختان در تکاملراه پیروزی در زندگی چیستاکوییفلکسنتایج نادانی و جهلمنابع انرژی از نفت و گاز جاودانگی مصنوعیاز فرد ایستا و متعصب بگذرسیاره ابلهانهوش مصنوعی در کامپیوترهاعلم و ادراک فقط مشاهده ی مخچه ابزاري که وظیفه آن فبه نادیدنی ایمان بیاوریافته های نوین علوم پرده برخی اصول سلامت کمردو داروی جدید برای میاستپیچیدگی های مغزمگسمروری بر تشنج و درمان هایمرکز هوشیاری، روح یا بدن توسعه برخی شغل ها با هوش آغاز فرایند دانستندرک تصویر و زبان های مخلتتحریک عمقی مغز در آلزایمنقص های سیستمی ایمنیرشد، رسیدن به یک هدف نیستابزار هوش در حال ارتقا ازچرا بیماری های تخریبی مغمناطق خاص زبان در مغزحقیقت آنطور نیست که به نظاز تلسکوپ گالیله تا تلسکساخت شبکه عصبی مصنوعی با هوش عاطفی قسمت اولعید نوروز مبارکبوزون هیگز جهان را از متلژنهای حاکم بر انسان و انسبررسی سیستم تعادلی بدن ادژاوو یا آشناپنداریپیشرفت ذهن در خلاقیت استمزایای شکلات تلخ برای سلتکامل مداومالکترومغناطیس شنوایی و هدرد زانو همیشه نیاز به جرفیزیک مولکولها و ذرات در تربیت کودکان وظیفه ای مهنه ناامیدی بلکه ارتقازندگی هوشمند در خارج از زابزار بقا از نخستین هماننشانه های گذشته در کیهان منبع هوشیاری کجاست قسمت حوادث روزگار از جمله ویراز تکینگی تا مغز از مغز تسرنوشتهیچ چیز، چقدر حقیقی استعضلانی که طی سخن گفتن چقدبیماری آلزایمر، استیل کوکنگره بین المللی سردرد دبعد از کرونا دلخوشی بیهودائما بخوانپرورش مغز مینیاتوری انسامطالبه ی حق خودتکامل، نتیجه ی برنامه ریامیدواری و مغزذهن سالمفراموشی و مسیر روحانیتصویر زیبا از سلولنوار مغز ترجمه رخدادهای زیرفون داروی ضد ام اسابزار بقای موجود زنده از همه چیز و هیچ چیزسرطان کمیت گراییمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمحس چشایی و بویاییاز تکینگی تا مغز از مغز تهر حرکت خمیده می شود و هر حس و ادراک قسمت بیست و چهبیهوشی در بیماران دچار اکوری گذرای ناشی از موبایتقلید از طبیعتداروی جدید برای ای ال اسآنچه حس می کنیم، نتیجه ی مغز مادران و کودکان در زمرمز گشایی از اتصالات مغزتاثیر نگاه انسان بر رفتااندوه دردی را دوا نمیکندقفس ذهنتغییر دیگران یا تغییر خونورون های ردیاب حافظهزبان و شناخت حقیقت قسمت چابزارهای دفاعی و بقای موهمانند سازی در انسانشکل پنجم مادهمهندسی ژنتیک در حال تلاش حس و ادراک قسمت نوزدهماز تکامل تا مغز، از مغز توقتی ریشه ها عمیقند از چیحس و ادراک- قسمت پنجاه و بالاترین هدف از دولتکارهای کوچک، بی ارزش نیستمدن قدیمی ای در جنوب ایردر مانهای کمر دردآیا مغز تا بزرگسالی توسعمغز انسان رو به کوچکتر شدرویاهای پر رمز و حیرتی درتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان خطرناکترین موجودقانون جنگلجنگ و تصور از جنگچگونه میتوان با قانون جنسفرنامه سفر به بم و جنوب احیای بینایی نسبی یک بیمهورمون شیرساز یا پرولاکتشب سیاه سحر شودمیگرن و خواباستفاده از نظریه ی تکامل واقعیت چیستخواب عامل دسته بندی و حفطبحتی علمی درباره تمایل بکشف مکانیسم عصبی خوانش پتنبیه چقدر موثر استدر سال حدود 7 میلیون نفر تاثیر دوپامین و سروتونینآیا احتمال دارد رویا از آمغز زنان جوانتر از مغز مرروش های صرفه جویی در ایجااوکرلیزوماب داروی جدید شلمس کوانتومیجهان های بسیار دیگرنگاه محدود و تک جانبه، مشسلام تا روشناییادامه بحث تکامل چشمهوش مصنوعی از عروسک بازی صبور باشما اشیا را آنطور که هستنداصل در هم تنیدگی و جهانی بحثی درباره احساساتی غیرواکسن ایرانی کرونا تولیدخدا نور آسمان ها و زمین اگوشه بیماری اتوزومال رسستو جدای از کیهان نیستیدرمان آرتروز با ورزش موضتاثیر درجه حرارت بر عملکآگاهی فراتر از آگاهینقش نظریه تکامل در شناساریتوکسیماباینکه به خاطرخودت زندگی لزوم سازگاری قانون مجازاجهانی که از یک منبع، تغذیارتباط پیوسته ی جهانچالش کمبود اندام برای پیسوپاپ ها یا ترانزیستورهاهوش مصنوعی از عروسک بازی طلوع و حقیقتماست مالی با هوش انسانیاعتماد بی موردوراپامیل در بارداریبرای پیش بینی آینده مغز ددل به دریا بزنگربه شرودینگر و تاثیر مشتوهم لیلیپوتی(ریزبینی)آرامش و سکوندرمان سرگیجه بدون داروتاثیر سلامت دستگاه گوارشنقش ذهن و شناخت در حوادث راه انسان شدن، راه رفتن واکسی توسین و تکامل پیش انجات در راستگوییمنابع انرژی از نفت و گاز جایی برای یاد گرفتن باقی از مخالفت بشنوسیاره ابلهانهوش مصنوعی در تفکر خلاق اعلم و روحمخچه تاثیر گذار بر حافظهبه هلال بنگریاد گرفتن مداومبرخی اطلاعات روانشناسی مدو سوی واقعیتپیچیدگی های مغزی در درک زپیوند قلب خوک، به فرد دچامرکز حافظه کجاستتوصیه های سازمان بهداشت آغاز فصل سرما و دوباره تکدرک حقیقت نردبان و مسیری تداوم مهم است نه سرعتنقص در تشخیص هیجانات عامز گهواره تا گورابزار بقا از نخستین همانچرا حیوانات سخن نمی گوینمناطق خاصی از مغز در جستجحقیقت افراداز تلسکوپ گالیله تا تلسکساخت شبکه عصبی با الفبای هوش عاطفی قسمت دهمعامل کلیدی در کنترل کارآبی نهایت در میان مرزهاکفش و کتاببررسی علل کمر درد در میاندگرگونی های نژادی و تغییپیشرفتی مستقل از ابزار همسمومیت دانش آموزان بی گتکامل چشمالکتروتاکسی(گرایش و حرکدردهای سال گذشته فراموش فیزیک هوشیاریترجمه ای ابتدایی از اسرانه به اعدامزندگی و داراییابزار بقا از نخستین هماننشانه های پروردگار در جهمنبع هوشیاری کجاست قسمت53حکمت الهی در پس همه چیزاز تکینگی تا مغز از مغز تسریع دویدن مهم نیستهیچ وقت خودت را محدود به غم بی پایانبیماری الزایمرکنگره بین المللی سردرد دبعد از کرونا دلخوشی بیهوداروهای مصرفی در ام اسپرکاری تیروئیدمطالبی در مورد تشنجتکثیر سلول در برابر توقف امیدی به این سوی قبر نیستفراموشی آرمانتصویر زیبای اصفهاننوار مغز در فراموشی هازیرک ترین مردمابزار بقای موجود زنده از همه چیز کهنه میشودسرعت فکر کردن چگونه استمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمحس و ادراک (قسمت اول )از تکینگی تا مغز از مغز تهرچیز با یک تاب تبدیل به حس و ادراک قسمت بیست و یکبیوگرافیکی غایب شدی تا نیازمند دلتقویت استخوان در گرو تغذداروی جدید برای دیابتآنها نمیخواهند دیگران رامغز چون ابزار هوش است دلیرمز پیشرفت تواضع است نه طتاثیر نگاه انسان بر رفتااندوهگین نباش اگر درب یا قفس را بشکنتغییر دادن ژنها آیا روزی نوروپلاستیسیتی چیستزبان و شناخت حقیقت قسمت اابعاد و نیازهای تکاملیهمجوشی هسته ای، انرژِی بشکرگزار هر چیزی باش که دامهندسی بدنحس و ادراک قسمت هفتماز تکامل تا مغز، از مغز تویتنام نوعی کرونا ویروس حس و ادراک- قسمت بیست و پباهوش ترین و با کیفیت تریکارهایی بیش از طراحی و گپتمدن پیشرفته ی پیشینیاندر محل کار ارزش خودت را بآیا همه جنایت ها نتیجه بیمغز ایندگان چگونه استرویای شفافتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان عامل توقف رشد مغزقانونمندی و محدودیت عالمجنگ داده هاچگونه مغز ما، موسیقی را پسفرنامه سفر به بم و جنوب احتیاط در ورزش زانو در خاهوش فوق العاده، هر فرد اسشبیه سازی میلیون ها جهان میگرن و روزه داریاستفاده از هوش مصنوعی در واقعیت چیستخودآگاهی و هوشیاريبحث درباره پیدایش و منشا کشف مکانیسمی پیچیده در بتهدیدهای هوش مصنوعیدر عید نوروز مراقب تصادف تاثیر دپاکین بر بیماری مآیا برای تولید مثل همیشه مغزهای کوچک بی احساسروش هایی برای کم کردن اضطايندگان چگونه خواهند دیدلووفلوکساسینجهان هایی در جهان دیگرنگاه کلی نگرسلاح و راهزنیاداراوون تنها داروی تاییهوش مصنوعی از عروسک بازی صبر لازمه ی پیروزی استما به جهان های متفاوت خوداصل علت و تاثیربخش فراموش شده ی حافظهواکسن اسپایکوژنخدا بخشنده است پس تو هم بگوشت خواری یا گیاه خواریتو دی ان ای خاص ميتوکندريدرمان ام اس(مولتیپل اسکلتاثیر درجه حرارت بر عملکنقش هورمون های تیروئید دریسدیپلام تنها داروی تایاینکه خانواده ات سالم بالزوم عدم وابستگی به گوگل جهانی در ذهنارتباط انسانی، محدود به چالش دیدگاه های سنتی در بسوپاپ ها یا ترانزیستورهاهوش مصنوعی از عروسک بازی طلای سیاهماشین دانشاعتیاد و تلاش های درمانی ورزش هوازی مرتب خیلی به قبرای اولین بار دانشمنداندلایلی که نشان میدهد ما بگزیده ای از وبینار یا کنفتوهم چیستآرامش(سکوت) stillness و تکاپودرمان سرطان با امواج صوتتاثیر عصاره تغلیظ شده گینقش روی و منیزیم در سلامتراه بی شکستاکسکاربازپین در درمان تشنخاع ما تا پایین ستون فقرمنابع انرژی از نفت و گاز جایی خالی نیستاز نخستین همانند سازها تسیب یکسان و دیدگاه های متهوش مصنوعی در خدمت خلق وحعلم اپی ژنتیک دریچه ای بهمخاطب قرار دادن مردم، کابه کدامین گناه کشته شدندیاد بگیر فراموش کنیبرخی بیماری ها که در آن بدولت یا گروهکدوچرخه در کاهش دردهای کمپیوند مغز و سر و چالشهای مرکز حافظه کجاستتوصیه های غیر دارویی در سآغاز مبهم آفرینشدرک دیگرانتداخل مرزها و صفات با بیننقطه ی رسیدن به قلهزمین در برابر عظمت کیهانابزار بقا از نخستین همانچرا حجم مغز گونه انسان درمنبع هوشیاری کجاست قسمت حقیقت انساناز تکنیکی تا مغز از مغز تساختن آیندههوش عاطفی قسمت دومعادت همیشه خوب نیستبی هیچ می ایی و بی هیچ میرکل اقیانوس در یک ذرهبرطرف کردن خشونت را از خادانش قدرت استپپوگستمسمومیت دانش آموزان، قماتکامل و ارتقای نگاه تا عمالکترودهای کاشتنیدردی که سالهاست درمان نشفیزیک و هوشیاریترس و آرمان هانه به اعدامزندگی بی دودابزار بقا از نخستین هماننشانه های بیداری روحیمنبع هوشیاری کجاست؟ (قسمحافظه میتواند بزرگترین داز تکینگی تا مغز از مغز تسریعترین کامپیوتر موجودهیچ کاری نکردن به معنی چیغم بی پایانبیماری ای شبیه آلزایمر و کنترل همجوشی هسته ای با هتفکر قبل از کارداروهای ام اسپرتوهای صادر شده از سیاهمطالعه ای بیان میکند اهدتأثیر نیکوتین سیگار بر مامیدی تازه در درمان سرطافرایند پیچیده ی خونرسانیتصویربرداری فضاپیمای آمنوار مغز در تشخیص بیماری زیست شناسی کل در جزء فراکابزار بقای موجود زنده از همه چیز در زمان مناسبسطح آگاهی، رخدادهای زندگمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمحس و ادراک (قسمت دوم )از تکینگی تا مغز از مغز تهز ذره، یک دنیاستحس و ادراک قسمت بیست و دوبیوگرافیکیهان خود را طراحی میکندتقویت حافظه یا هوش مصنوعداروی جدید ضد میگرنآنژیوگرافی از مغزمغز چگونه صداها را فیلتر رمز بقای جهش ژنتیکیتاثیر ویتامین دی بر بیمااندام حسی، درک از بخش هایقله برای دیدن نه برای به تغییر زودتر اتصالات مغزینوروز مبارکزبان و شناخت حقیقت قسمت دابعاد اضافه ی کیهانهمراه سختی، اسانی هستشکست حتمیمهربانی، شرط موفقیتحس و ادراک قسمت هفدهماز تکامل تا مغز، از مغز تویتامین E برای فعالیت صححس و ادراک- قسمت شصت و چهباور و کیهان شناسیکاربرد روباتهای ريزنانوتمدن بشری و مغز اخلاقیدر چه مرحله ای از خواب ، رآیا هوش مصنوعی می تواند نمغز ابزار بقای برتر مادیروان سالمتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسانیت در هم تنیده و متصقارچ بی مغز در خدمت موجودجنبه های موجی واقعیتچگونه مغز پیش انسان یا همسفرنامه سفر به بم و جنوب احتیاط در تعویض داروهاهوش مصنوعی می تواند بر احشبیه سازی سیستم های کوانمیگرن سردردی ژنتیکی که باستفاده از انرژی خلاواقعیت های متفاوتخودآگاهی و هوشیاريبحثي درباره هوش و تفاوتهکشف ارتباط جدیدی از ارتبتو یک معجزه ایدرمان نگهدارنده ی اعتیادتاثیر داروهای ضد التهاب آیا بزرگ شدن مغز فقط در دمغز، فقط گیرندهروش هایی برای جلوگیری از ايا اراده آزاد توهم است یلوب فرونتال یا پیشانی مغجهان یکپارچهنگاه انسان محدود به ادراسلسله مباحث هوش مصنوعیادب برخورد با دیگرانهوش مصنوعی از عروسک بازی صبر و واقعیتما با کمک مغز خود مختاريماصل عدم قطعیت از کوانتوم بخش های تنظیمی ژنومواکسن اسپایکوژن ضد کروناخدای رنگین کمانگیلگمش باستانی کیستتو در میانه ی جهان نیستی درمان تومورهای مغزی با اتاثیر درجه حرارت بر عملکنقش هورمون زنانه استروژنریشه های مشترک همه ی موجواینترنت بدون فیلتر ماهوامقاومت به عوارض فشار خون جهان، تصادفی نیستارتباط از بالا به پایین مچاالش ها در تعیین منبع هوسوخت هیدروژنی پاکهوش مصنوعی از عروسک بازی طوفان فقر و گرسنگی و بی سمبانی ذهنی سیاه و سفیداعتیاد را به دور بیندازورزش هوازی ، بهترین تمریبرای تمدن سازی، باید در بدنیا فریب و سرگرمیگزارش یک مورد جالب لخته وتوهم و خیالآزمون تجربی، راهی برای ردرمان ضایعات نخاعیتاریک ترین بخش شبنقش روزه داری در سالم و جرابطه تشنج و اوتیسماگر فقط مردم میفهمیدند کنخستین تمدن بشریمنابع انرژی از نفت و گاز جاذبهاز نخستین همانند سازها تسیر آفرینش از روح تا مغز هوش مصنوعی در خدمت خلق وحعلم به ما کمک میکند تا مومدل همه جانبه نگر ژنرالیبه امید روزهای بهتریادگیری مهارت های جدید دبرخی بیماری های خاص که بد