دکتر سید سلمان فاطمی

متخصص داخلی مغز و اعصاب


کانال تلگرام دکتر فاطمی

آدرس مطب دکتر سلمان فاطم

آدرس دکتر زهره ابوطالبی

بحثی درباره احساسات متفاوت از احساسات مادی پنجگانه

بحثی درباره احساسات متفاوت از احساسات مادی پنجگانه

آن چیزی که بيشتر در مدارس تدریس می شود، آن است که احساسات انسان محدود به پنج حس معروف بینایی، چشایی، بویایی، لامسه و شنوایی است. بله این احساسات در وجود انسان و دیگر حيوانات وجود دارد ولی این احساسات صرفا مادی، با احساسات دیگر مانند ترس و خشم و احساس گناه ... تا حدی متفاوت است.

درک ما از عالم هستی و احساس ما از آن، نخستین برخوردی است که با جهان اطراف خود داریم، ولی این ادراک صرفا با اندامهای حسی معروف(sensation) ما انجام نمیشود بلکه ابزار دیگری در موجودات هست که باعث می شود تا حسی درونی در آنها شکل بگیرد و این حس درونی(emotion)، اهمیت خاصی را در واکنشهای آنها دارد. و حتی امروزه نوع خاصي از هوش را به همین احساسات خاص مربوط می دانند.(emotional intelligence)

مثلا اگر گرگی درنده را در جلوي خودتان ببینید، این حس بینایی شما نیست که ناگهان سبب میشود فرار کنید بلکه به دنبال حس بینایی دیدن گرگ، حسی دیگر در درون شما شکل می گیرد و آن حس ترس است. به دنبال این احساس ترس، هورمونهايي در بدن ترشح می شود که بدن را وادار به فعالیت بیشتر می کند و قدرت لازم را برای اندام هايي مانند قلب و عضلات پا فراهم می سازد و این اندامها سرعت خاصی را به موجود زنده می دهند تا بتواند فرار کند.

نمونه دیگر این احساس ها،
احساس اضطراب است- که میتواند در شرایطی نه تنها زیان بار نباشد بلکه باعث تحرک فرد و نجات او از یک گرفتاری بزرگ شود.
این احساسات مهمی که جزو پنج دسته اصلی احساسات موجودات نیستند، شکلهای مختلفی دارند.

اکثر این احساسات، مثبت نیستند زیرا هدف از این احساسات، القاي حالت هوشیاری بیشتر و تحرک در موجود زنده است تا خود را از مخمصه ای نجات دهد. حس مثبت، در موجودات ابتدايي تر، کمتر منجر به تحرک برجسته ای می شود در حالی که حس منفی، منجر به واکنشي شدیدتر می شود.

این اهمیت احساسات منفی، به عنوان میراثی تکاملی به انسانها هم رسیده است تا آنجا که قرار دادن احساسات مثبت در مغزهایی که احساسات منفی را بیشتر در خود جای میدهد، کاری نسبتا دشوار است. ما تجربه بیشتری نسبت به غم و اندوه و ترس داریم و در برابر هنر شاد بودن و لذت بردن و مهمتر از آن، به خاطر سپردن این شادیها و لذت ها، در اندکی از ما وجود دارد.

در همه زبان های عالم مي بينيم کلمات منفی بیشتر از کلمات مثبت است.

و به طور کلی هفت احساس اساسی در هر زبان وجود دارد و آنها عبارتند از:

شادی ، اندوه ، ترس ، خشم ، تنفر، خجالت و گناه

شش عدد از این هفت احساس، منفی و یکی از آنها، مثبت است. از نظر تکاملی، ما احساسات منفی را ترجیح می دهیم و مغزهای ما به این احساسات منفی به شکل سریع تر پاسخ مي دهد.

علت اين ترجیح، به طبیعت انسان برمی گردد زیرا او نیاز دارد، به سرعت دخالت کند و از احساسات منفی، عبرت و درس بگیرد و اهمیت این عبرت گرفتن تا حدی است که آن را به مساله مرگ و زندگی تبدیل می کند.

و به این دلیل، یادآوری اين احساسات و عبرت گرفتن از آنها، هم، هر چند زمانی بر آن گذشته باشد، مهم است.

اما در سیر تکاملی موجودات، احساسات مثبت آنقدر مهم نیست و میتوانی هر قدر میخواهی در آن غرق شوی سپس به سرعت از آن بیرون بیایی و این برعکس احساسات منفی است.

(.Dr. Rick Hanson, Hardwiring happiness, TEDxMarin, 2013)

ترس در موجودات ابتدایی، خود را به صورت واکنشي سریع به شرایط خطر و دشمن نشان می دهد. در یک حیوان تکامل یافته تر این احساس میتواند با افزایش ضربانات قلب یا حتی سیخ شدن موها خود را نشان دهد. ما از احساس درونی حیوانات باخبر نیستیم ولی با مقایسه واکنشي که حیوانات به شرایط خطرناک نشان می دهند، تا حد زیادی میتوانیم احساس درونی آنها را درک کنیم.

ترس، از ابتدایی ترین احساساتی است که در موجودات زنده شکل گرفته و این ترس، زمینه بسیار مساعدی را برای حفظ بقای موجودات فراهم کرده است، به گونه ای که با ایجاد ترس، موجود زنده به هر وسیله ای مي کوشد تا از شرایط خطرناک بگریزد و خود این فرار سبب می شود تا موجود، زنده بماند و بقای بهتری برای او ایجاد گردد.

مغز موجودات ابتدایی، آن پيچيدگي مغز انسان را ندارد بنابراین احساساتی مانند ترس، به صورتی خام و پرداخت نشده در این موجودات رخ می دهد.

مغز اولیه شامل غشایی ابتدایی است که از هيپوکمپ و کورتکس سينگوليت و آميگدال تشکیل می شود. در این مغز ابتدایی، غشای ضخیمی روی قسمت های ابتدايي وجود ندارد. این قسمت های ابتدایی با احساسات اولیه مانند حس چشاي یا بویایی مرتبط است. همچنين نخستین احساسات( emotion ها) را هم مانند ترس، ایجاد می کند.

به خصوص در موجودات پیش از انسان ، قسمت پیشانی مغز هم بسیار کوچکتر است و این را به خوبی میتوان در مغز حیوانات دید. حتی دايناسورهاي بزرگی که شاید قدی به بلندای یک آپارتمان ده طبقه داشتند، فاقد پیشان

ی ای بلند بودند و قسمت پیشانی مغز آنها بسیار کوچک بود .

@salmanfatemi

همین حالت در حیوانات پیش از رده انسان يعني شامپانزه و گوریل هم مشاهده می شود.

بعدها با توسعه غشای مغز و به خصوص قسمت پیشانی مغز- که خاص انسان است- فعالیت های پیچیده تری مانند یادگیری و حافظه و استدلال و برنامه ریزی و تفکر انتزاعي و نهایتا قدرت تکلم شکل گرفت.

احساساتی مانند ترس و خشم و تنفر و ..... در قسمت مرکزی و ابتدایی کورتکس مغز پستانداران و پرندگان به نام سيستم ليمبيک و آميگدال پردازش میشود. Limbus به معنی منطقه ای حاشیه ای هست که اطراف قسمت مرکزی مغز قرار می گیرد .

برخی دانشمندان معتقدند مناطق اميگدال و ليمبيک در خزندگان مشاهده نمی شود و خاص پستانداران است ولی برخی دیگر تاکید دارند که مناطقی مشابه اميگدال و سیستم ليمبيک را در این حيوانات هم یافته اند.

نکته جالب توجه آنکه اندازه شبکه ليمبيک و آميگدال، در پستانداران- هر چه تکامل یافته تر باشند- کوچکتر است. در این جانداران ، کورتکس دور مغز، بزرگ و بزرگتر ميشود ولی به قیمت کوچک شدن سیستم ليمبيک!!!

پس اهمیت احساسات خام مانند ترس یا خشم خام، در موجودات پیشرفته تر مانند انسان کمتر می شود و انسان بر خلاف حيوانات، قادر است بر بسیاری از این احساسات غلبه کند، آنها را پردازش دهد و حتی خود را از قید احساسات منفی برهاند.

دانشمندی به نام مک لین سیستم ليمبيک را مختص پستانداران میداند و معتقد است خزندگان فقط بازال گانگليا و ساقه مغز دارند و فاقد سیستم ليمبيک هستند.

این دیدگاه توسط دانشمندان آناتومی مورد قبول نیست زیرا آنها امروزه فهمیده اند که پرندگان و خزندگان هم کورتکس مغزی و قسمتهای ساب کورتيکال مانند سیستم ليمبيک و اميگدال و سیستم هيپوکامپ کوچکی دارند. ارتباط سیستم ليمبيک با کورتکس مغزی بسیار برجسته است و ارتباطات زیادی بین کورتکس و سیستم ليمبيک و هیپو تالاموس وجود دارد. این ارتباطات نقش مهمی در کنترل عملکرد این قسمتهای قدیمی تر توسط قسمتهای بالایی مغز دارد.

بر اساس مطالعات جدید نقش هيپوکامپوس در قسمت وسطی سیستم ليمبيک، در فعالیتهای شناختی کشف شده است و به نظر میرسد نقش آن محدود به احساسات و emotion نباشد.

قسمتی از سیستم ليمبيک به نام اميگدال در بروز احساسات (emotion) نقش دارد. برداشتن لوب تمپورال- که هيپوکامپ و آميگدال را درون خود دارد- منجر به بیماری خاصی در میمون ها میشود: آنها بی مهابا هر آشغالی را مي خورند و بی محابا شریک جنسی بر می گزینند و روابط جنسی بدون مهاري دارند. همچنین ترسی از انسان ها و شرایط دشوار ندارند. در حقیقت اینطور تصور میشود که اميگدال، سبب درک اهمیت تحریک محیطی است يعنی اگر آميگدال آسیب ببیند فرد اهمیت تحریکات احساسی از محیطی را درک نمی کند .

رفتارهای اجتماعی و کنترلی تا حدی به وسیله اميگدال انجام می شود ولی به دلیل پیچیدگی آن و وجود ده ها هسته عصبي در آن و نیز به دلیل پیچیدگی عملکردهای اجتماعی و کنترلی، ابهامات زیادی در مورد عملکرد آميگدال وجود دارد.

این ساختمان مغز، نقش مهمی را در رفتارهای اجتماعی دارد. نمونه برجسته آن تغییر حالت موجود زنده به دنبال دریافت تنبیه هست (conditoning) .

در این حالت، ایجاد شرایطی که موجود را دچار تنبیه و آزار کند، سبب حالت اجتناب و دور شدن از آن شرایط میگردد.

اين احساسات، در حفظ بقای موجود زنده تاثیرگذار است. این موجود زنده لازم نیست چیز خاصی را یاد بگیرد بلکه قرار گرفتن در شرایط آزار یا تنبيه باعث تغییراتی در غدد درون ریز و سیستم اتونوم او میشود تا او را به صورت ناخودآگاه از قرار گرفتن در شرایط خطرناک دور کند. این اتفاقات در هسته لترال آميگدال انجام می شود و تغییر در این هسته، از ترس و کانديشنینگ در شرایط خطر جلوگیری ميکند.

بخش مهم دیگر از اميگدال که در emotion نقش دارد، بخش سنترال و مرکزی آن است. تخریب مصنوعی این قسمت هم مانع از ترس ناشی از conditioning مي شود.

از این دو قسمت لترال و مرکزی اميگدال، پیامهایی به هیپوتالاموس میرود و از آنجا فعالیتهای اتونوم و تغییرات هورمونی و رفتاری را ایجاد می کند و منجر به واکنش موجود زنده به پیامهای خطر از محیط می شود.

همچنین واکنش های احساسی دیگری مانند خشم و احساسات مادری و جنسی و احساسات چشایی و لذت یا نفرت از غذا، هم در اميگدال پردازش می شود.

واکنشهای اجتنابی فقط پاسخهای احساسی (emotional) نیستند و محدود به ترس نیستند بلکه بخشی از این واکنشها، ناشی از یادگیری موجود زنده است. مثلا موجود زنده به تدریج یاد میگیرد در شرایط خطرناک بدود یا شنا کند و فقط احساس درونی ترس نیست که او را به حرکت در می آورد و هر چه مغز پیچیده تر باشد و هر چه قسمت جلویی مغز بزرگ تر و کامل تر باشد این یادگیری پس از ترس خام، دقیق تر و پيچيده تر ميشود. حتی شاید به جای ترس خام، منجر به واکنشي کامل تر و عاقلانه

تر شود.

@salmanfatemi

هيپوکامپوس نقش مهمی در عملکردهای شناختی مانند حافظه explicit و حافظه implicit و شناخت فضایی دارد(حافظه اکسپليسيت ، حافظه ای است که به صورت آگاهانه فرد میتواند آن را به یاد بیاورد ولی حافظه ايمپليسيت حافظه ای است که به صورت ناخودآگاه انجام میشود مثلا کسی که دوچرخه سواری میکند، فنونی را که لازم است حین دوچرخه سواری انجام دهد، به صورت ناخودآگاه اجرا ميکند و لازم نیست در مورد آن بیندیشد)

هيپوکامپ نقش اصلیش در رفتارهای شناختی و نه احساسی است.

برخی احساسات، درونی هستند و در همه افراد در سرتاسر جهان رخ میدهد. کورتکس پره فرونتال نقش مهمی در درک و کنترل احساسات ما دارد. اگر احساسات یا emotion به مرحله هوشیار، برسد قسمت دورسولترال کورتکس پره فرونتال فعال می شود.

اين قسمت از لوب فرونتال خاص پستانداران است و در انسان، پیچیدگی آن از همه پستانداران دیگر بیشتر است. تجربیات هوشیار در انسان، وابسته به این ساختارهای موجود در لوب فرونتال است.

زبان و تکلم هم خاص انسان است و تکلم بر درک هوشیار این احساسات تاثیر می گذارد. زبان و تکلم در بیان emotion موثر است مثلا در زبان انگلیسی بیش از سی عبارت برای بیان احساس وجود دارد.

در دیگر موجودات که قادر به صحبت کردن نیستند نحوه درک محیط و چگونگی ابراز این درک، به دلیل نداشتن قدرت تکلم بسیار محدود می شود.

بیشترین قسمتی که بین پستانداران و دیگر موجودات، با هم متفاوت است، قسمت جلویی مغز (forebrain) میباشد.

این دیدگاه وجود دارد که تکامل پستانداران در نتیجه اضافه شدن سیستم ليمبيک و نئوکورتکس در forebrain ایجاد شده است.

@salmanfatemi

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3600914/#R107


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
منبع هوشیاری کجاست؟(قسمحس و ادراک قسمت 67از تکینگی تا مغز از مغز تدانش بی نهایتهز ذره، یک دنیاستبیان ژن های اسکیزوفرنی دکیهان خود را طراحی میکنددست آسمانتقویت سیستم ایمنیآنژیوگرافی از مغزمغز چون ابزار هوش است دلیزونا به وسیله ویروس ابله تاثیر ویروس کرونا بر مغز اندام حسی، درک از بخش هایسردرد و علتهای آنقفس را بشکنتغییر عمودی سر انسان از پنوروپلاستیسیتی چیستابعاد اضافه ی کیهانهمراه سختی، اسانی هستسایتهای دیگرمهندسی بدنحس و ادراک قسمت هجدهماز تکامل تا مغز، از مغز تداروهای ضد بیماری ام اس وویتامین E برای فعالیت صحباید از انسان ترسیدکاربرد روباتهای ريزنانورفتار وابسته به شکلتمدن زیر آبآیا هوش مصنوعی می تواند نمغز ایندگان چگونه استزبان نیاز تکاملی استتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسانیت در هم تنیده و متصشناسایی سلول های ایمنی اقانونمندی و محدودیت عالمجنسیت و تفاوت های بیناییچگونه مغز ما، موسیقی را پحس و ادراک قسمت بیستماحتیاط در تعویض داروهاهوش مصنوعی می تواند بر احمیگرن و روزه داریاستفاده از انرژی خلاداروی سل سپتواقعیت های متفاوتبحثی جالب درباره محدودیتکشف ارتباط جدیدی از ارتبرویا و خبر از آیندهتو یک جهان در مغز خودت هستاثیر داروی ضد تشنج سدیم آیا بزرگ شدن مغز فقط در دمغزهای کوچک بی احساسسفر فقط مادی نیستايا اراده آزاد توهم است یشاهکار شش گوشلووفلوکساسینجهان یکپارچهنگاه کلی نگرخفاش کور و انسان بینا؟ادب برخورد با دیگرانهوش مصنوعی از عروسک بازی ما به جهان های متفاوت خوداصل، روان و نفس استدر هم تنیدگی مرزها و بی مبخش بزرگی حس و ادراک ما اواکسن اسپایکوژن ضد کروناگیلگمش باستانی کیستروزه داری و بیمار ی ام اس توقف؛ شکستتاثیر درجه حرارت بر عملکآپومورفین در پارکینسوننقش هورمون های تیروئید دسلول بنیادین از مخاط بیناینترنت بدون فیلتر ماهواشجاعت و ترسلزوم عدم وابستگی به گوگل جهش های ژنتیکی مفید در ساارتباط از بالا به پایین مچالش دیدگاه های سنتی در بخودروهای هیدروژنیهوش مصنوعی از عروسک بازی ماشین دانشاعداد بینهایت در دنیای مورزش هوازی ، بهترین تمریدرمان های اسرار آمیز در آبرای خودآگاه بودن تو بایگزارش یک مورد جالب لخته وروشی جدید در درمان سکته متوهم وجودآزمون تجربی، راهی برای رتاریکی من و تو و گرد و غبانقش روی و منیزیم در سلامتسندرم پس از ضربه به سراگر فقط مردم میفهمیدند کنخاع ما تا پایین ستون فقرضرب المثل یونانیمنابع انرژی از نفت و گاز جاذبه و نقش آن در شکلگیریاز نخستین همانند سازها تخدایا جز تو که را دارمهوش مصنوعی در خدمت خلق وحمخاطب قرار دادن مردم، کابه بالا بر ستارگان نگاه کیادگیری مهارت های جدید ددرمان جدید میگرن با انتی برخی توجهات در ببمار پارپیوند مغز و سر و چالشهای مرکز حافظه کجاستراه فراری نیستتوصیه هایی در مصرف ماهیآغاز مبهم آفرینشترقی واقعی یا شعار ترقینقص در تشخیص هیجانات عامسیاهچاله و تکینگی ابتدایابزار بقا از نخستین همانچرا حیوانات سخن نمی گوینعقل مجادله گرمناطق خاصی از مغز در جستجحقیقت اشیااز تکنیکی تا مغز از مغز تدنیای شگفت انگیز کوانتومهوش عاطفی قسمت دومبی ذهن و بی روحکل اقیانوس در یک ذرهدرهای اسرارآمیز و پوشیدهبزرگ فکر کنپپوگستمسمومیت دانش آموزان بی گرستگاری محدود به یک راه نتکامل و ریشه ی مشترک خلقتالکترودهای کاشتنیفیزیک هوشیاریتسلیم شدن از نورون شروع منه به اعدامسانسور بر بسیاری از حقایابزار بقا از نخستین هماننشانه های بیداری روحیعماد الدین نسیمی قربانی منبع هوشیاری کجاست قسمت53حافظه های کاذباز تکینگی تا مغز از مغز تدوپامین قابل حل در آبهیچ کاری نکردن به معنی چیبیماری ای شبیه ام اس مولتکنترل همجوشی هسته ای با هدرگیری مغز در بیماری کویتفکر ترکیبی در هوش مصنوعپرتوهای صادر شده از سیاهمطالبی در مورد تشنجزمان شگفت انگیزتأثیر نگاه انسان بر رفتاامیدی تازه در درمان سرطافراموشی آرمانتصور ما ازمشکلات و واقعینوار مغز در فراموشی هاستارگانی قبل از آغاز کیهابزار بقای موجود زنده از همه چیز در زمان مناسبعسل طبیعی موثر در کنترل بابزار بقای موجود زنده از همه چیز در زمان کنونی استعشق درونی به یگانگی خلقتمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمحس و ادراک قسمت 74از تکینگی تا مغز از مغز تدانشمندان موفق به بازگردهزینه ای که برای اندیشیدبیان حقیقتکیهانِ هوشیارِ در حال یادست بالای دستتلقین اطلاعات و حافظهآنان که در قله اند هرگز خمغز چگونه صداها را فیلتر زیان غذاهای پرچربتاثیر ژنها بر اختلالات خانرژی بی پایان در درون هرسردرد به دلیل مصرف زیاد مقله برای دیدن نه برای به تغییرات منطقه بویایی مغزنوروز مبارکابعاد بالاترهمراهی میاستنی با برخی سمهربانی، شرط موفقیتحس و ادراک قسمت هشتماز تکامل تا مغز، از مغز تداروی فامپیریدین یا نورلویتامین E در چه مواد غذایبابا زود بیاکاربرد روباتهای ريز، در رفتار اجتماعی انسان، حاصتمدنی قدیمی در شمال خلیج آیا هوش مصنوعی زندگی بشرمغز ابزار بقای برتر مادیزبان و کلمه حتی برای کسانتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسانیت در برابر دیگرانشواهدی از نوع جدیدی از حاقارچ بی مغز در خدمت موجودجنسیت و تفاوت های بیناییچگونه مغز پیش انسان یا همحس و ادراک قسمت دهماحساس گذر سریعتر زمانهوش مصنوعی و کشف زبان هایمیگرن سردردی ژنتیکی که باستفاده از سلول های بنیاداروی ضد چاقیواقعیت و مجازبحثی در مورد نقش ویتامين کشف جمجمه ای درکوه ایرهورویا بخشی حقیقی از زندگی تو کجای جهانیتاثیر درجه حرارت بر مغزآیا تکامل و تغییرات ژنتیمغز، فقط گیرندهسفر نامه سفر به بم و جنوب ايا اراده آزاد توهم است یشاید گوشی و چشمی، آماده شلوب فرونتال یا پیشانی مغجهان کنونی و مغز بزرگترینگاه انسان محدود به ادراخفاش با شیوع همه گیری جدیادراک ما درک ارتعاشی است هوش مصنوعی از عروسک بازی ما با کمک مغز خود مختاريماصلاح خطا با رفتن بر مسیردر هم تنیدگی کوانتومیبخش بزرگتر کیهان ناشناختواکسن دیگر کرونا ساخته شگیاه بی عقل به سوی نور میروزه داری سلول های بنیادتولید مولکول جدید توسط هتاثیر درجه حرارت بر عملکنقش هورمون زنانه استروژنسلول عصبی شاهکار انطباق ایندرالشرکت نورالینک ویدیویی ازمقاومت به عوارض فشار خون جهش های ژنتیکی غیر تصادفارتباط بین هوش طبیعی و هوچاالش ها در تعیین منبع هوخورشید مصنوعیهوش مصنوعی از عروسک بازی مبانی ذهنی سیاه و سفیدبقا با سازگارترین فرد اسورزش و میگرندرمان های بیماری آلزایمربرای رشد، باید از مسیر خطگشایش دروازه جدیدی از طرريتوکسيمب در درمان ام استوهم وجودآزمون ذهنی گربه ی شرودینتاریکی و نورنقش روزه داری در سالم و جسندرم جدایی مغزاگر میدانی مصیبت بزرگتر نخستین تمدن بشریضربه مغزی در تصادف رانندمنابع انرژی از نفت و گاز جبران از دست رفته هااز نخستین همانند سازها تخرما منبع بسیار خوب آنتی هوش مصنوعی درمانگر کامپیمدل همه جانبه نگر ژنرالیبه بالاتر از ماده بیندیشیادگیری هوش مصنوعی، عمیقدرمان جدید کنترل مولتیپلبرخی توصیه ها برای واکسیپیوند اندام از حیوانات بمرکز حافظه کجاستراه نجاتتوضیحی ساده در مورد هوش مإِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَتروس جریان انرژینقطه ی رسیدن به قلهسیاهچاله ی منفرد یا سیاهابزار بقا از نخستین همانچرا حجم مغز گونه انسان درعقل سالممنبع هوشیاری کجاست قسمت حقیقت تنها چیزی است که شااز تکینگی تا مغز و از مغز دنیایی پر از سیاهچاله هوش عاطفی قسمت سومبی سوادی در قرن 21کلمات بلند نه صدای بلنددرون قفس یا بیرون از آنبزرگ شدن مغز محدود به دورپایان، یک آغاز استمسمومیت دانش آموزان، قمارشته نوروایمونولوژی و نقتکامل ابزار هوش ، راه پر الگو نداشتیمفیزیک و هوشیاریتست نوار عصب و عضلهنه به اعدامساهچاله ها تبخیر نمیشودابزار بقا از نخستین هماننظام مثبت زندگیعوامل موثر در پیدایش زبامنبع هوشیاری کجاست؟ (قسمحافظه و اطلاعات در کجاست از تکینگی تا مغز از مغز تدورترین نقطه ی قابل مشاههیچ کس مانند تو نگاه نمیکبیماری اسپینال ماسکولار کنترل جاذبهدرگیری مغز در بیماران مبتفکر خلا ق در برابر توهم پرتوزایی از جسم سیاهمطالعه ای بیان میکند اهدزمزمه ات مانده در گوشمتأثیر شیرینی های حاوی لوامگا سه عامل مهم سلامتفرایند پیچیده ی خونرسانیتصور از زمان و مکاننوار مغز در تشخیص بیماری سخن نیکو مانند درخت نیکوابزار بقای موجود زنده از همه چیز، ثبت می شودعشق، شلوغ کردن نیستمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمحس و ادراک قسمت 75از تکینگی تا مغز- از مغز دانشمندان نورون مصنوعی سهزینه سنگین انسان در ازابیداری و خواب کدام بهتر اکیست هیداتید مغزدستورالعمل مرکز کنترل بیتلاش ها برای کشف منابع جدآنزیم تولید انرژی در سلومغز ناتوان از توجیه پیدازیباترین چیز در پیر شدنتاثیر کلام در آیات کلام بانرژی تاریکسردرد تنشنقله سقوطتغییرات مغز پس از 40 سالگینوروز یا روز پایانیاتفاق و تصادفهمراهی نوعی سردرد میگرنیموفقیت هوش مصنوعی در امتحس و ادراک قسمت هشتاد و ناز تکامل تا مغز، از مغز تداروی لیراگلوتیدویتامین کاباد و موجکاش شرف اجباری بود یا حتیرقیبی قدرتمند در برابر متمرکز و مدیتیشنآیا هوش ارثی دریافتی از پمغز ابزار برتر بقازبان و بیان نتیجه ساختماتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان، گونه ای پر از تضادشواهدی از دنیسوان(شبه نئقبل از آغازجهل مقدسچگونه هموساپينس بر زمین حس و ادراک قسمت دوازدهماحساسات کاذبهوش مصنوعی یا حماقت طبیعمیگرن شدید قابل درمان اساستفاده از سلول های بنیاداروی ضد چاقیواقعیت و انعکاسبحثی در مورد نقش کلسیم و کشف جدید تلسکوپ جیمز وبرویا تخیل یا واقعیتتو کز محنت دیگران بی غمیتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا جنین انسان، هوشمندی مغزتان را در جوانی سیم کشسفر به مریخ در 39 روزای نعمت من در زندگیمشاید درست نباشدلوتیراستامجهان کاملی در اطراف ما پرنگاه از بیرون مجموعهخلا، حقیقی نیستادغام میان گونه های مختلهوش مصنوعی از عروسک بازی ما بخشی از این جهان مرتبطاصول انجام برخی نرمش ها ددر هم تنیدگی کوانتومی و پبخش دیگری در وجود انسان هواکسن دیگری ضد کرونا از دگیاه خواری و گوشت خوار کدروزهای بد باقی نمیماندتولید مثل اولین ربات های تاثیر درجه حرارت بر عملکنقش ویتامین K در ترمیم اسسلول عصبی، در محل خاص خودایا کوچک شدن مغزانسان الشربت ضد خلطمقایسه رقابت و همکاریجهش های بیماری زا، معمولارتباط شگفت مغز انسان و فنابینایی در نتیجه ی گوشی خوش قلبی و مهربانیهوش مصنوعی از عروسک بازی مباحث مهم حس و ادراکبقا در ازای بیماریورزش بهترین درمان بیش فعدرمان های بیماری اس ام ایبرای زندگی سالم، یافتن تپل جویی اصفهانریه زغالیتوهم بی خداییآزمون ذهنی گربه شرودینگرتاریکی خواهد ترسیدنقش رژیم غذایی بر رشد و اسندرم دزدی ساب کلاویناگر نیروی مغناطیس نباشد نخستین تصویر از سیاهچالهضررهای مصرف شکر و قند بر منابع انرژی از نفت و گاز جدا کردن ناخالصی هااز نخستین همانند سازها تخسته نباشی باباهوش مصنوعی درخدمت خلق وحمدل هولوگرافیک ژنرالیزهبه جای محکوم کردن دیگران یادگرفتن، آغاز حرکت است درمان جدید ام اسبرخی درمان های Spinal Muscular Atپیوند اندام حیوانات به امرکز خنده در کجای مغز استراه های جدید برای قضاوت رتیوتیکسن داروی ضد جنونافت فشار خون ناگهانی در وتری فلوپرازیننقطه ای بود و دگر هیچ نبوسیاهچاله ی تولید کنندهابزار بقا از نخستین همانچرا خشونت و تعصبعقلانیت بدون تغییرمنبع هوشیاری کجاست قسمت حقیقت خواب و رویااز تکینگی تا مغز از مغز تدنیا، هیچ استهوش عاطفی قسمت ششمبی شرمیکلوزاپین داروی ضد جنوندرون آشفته ی تو و ظاهر خنبزرگ شدن تقریبا ناگهانی پاکسازی مغزمسیر دشوار تکامل و ارتقارشد مغز فرایندی پیچیده اتکامل تکنولوژیالگو و عادت را بشکن و در افیزیک آگاهیتست آر ان اس دز میاستنی گنه بدبخت بلکه نادانسایه ی هوشیاریابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیعوامل ایجاد لغت انسانی و منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحافظه و اطلاعات در کجاست از تکینگی تا مغز از مغز تديدن با چشم بسته در خواب هیچ کس حقیقت را درون مغز بیماری اضطراب عمومیکندر در بیماریهای التهابدرگیری مغزی در سندرم کووتفاوت مغز انسان و میمون هپرسش و چستجو همیشه باقی امعماری، هندسه ی قابل مشازنان باهوش ترتئوری تکامل امروز در درماما شما از دید خفاش کور هفرایند تکامل و دشواری هاتصادف یا قوانین ناشناختهنوار مغزی روشی مهم در تشخسخن و سکوتنوار مغز، مفید و بی خطرسخن پاک و ثابتابزار بقای موجود زنده از همه ی سردردها بی خطر نیستعصب حقوق نورولوومنبع هوشیاری کجاست؟(قسمحس و ادراک قسمت 78از تکینگی تا مغز- از مغز دانشمندان یک فرضیه رادیکهزاران سال چشم های بینا وبیست تمرین ساده برای جلوکیست کلوئید بطن سومدغدغه نتیجه ی نادانی استتلاش های جدید در ALSآواز خواندن در قفس، نشانمغز و قلب در جنین موش مصنزیباترین چیز در افزایش ستاثیر کپسول نوروهرب بر نانرژی تاریک که ما نمی توسردرد سکه ایقلب های سادهتغییرات آب و هوایی که به نورالژیاتوبان اطلاعات و پلِ بینهندسه ی پایه ایموفقیت در تفکر استحس و ادراک قسمت هشتاد و شاز تکامل تا مغز، از مغز تداروی تشنجی دربارداریویتامین کا و استخوانباد غرور و سر پر از نخوت وکتاب گران و پرهزینه شد ولرموزی از نخستین تمدن بشرتمرکز بر هدفآیا هوش سریعی که بدون احسمغز از بسیاری حقایق می گرزبان و بیان، در سایه پیشرتاثیر گیاه خواری بر رشد وانعطاف پذیری مکانیسمی علشیشه ی بازالتی و سیلیکونقبل از انفجار بزرگجهان فراکتالچگونه هوشیاری خود را توسحس و ادراک قسمت سوماخلاق و علوم اعصابهوش مصنوعی گوگل به کمک تشمیدان مغناطيسي زمین بشر استفاده از سلول های بنیاداروی ضد تشنج با قابليت تواقعیت تقویت شدهبحثی در مورد حقیقت فضا و کشتن عقیده ممکن نیسترویا حقی از طرف خداتو پیچیده ترین تکنولوژی تاثیر درجه حرارت بر عملکآیا جهان ذهن و افکار ما ممغزتان را در جوانی سیمکشسفر تجهیزات ناسا به مریخ ای همه ی وجود منشایسته نیست در جیب خود قرلوزالمعده(پانکراس)مصنوعجهان پیوستهنگاه از دور و نگاه از نزدخلا، خالی نیستادغام دو حیطه علوم مغز و هوش مصنوعی از عروسک بازی ما تحت کنترل ژنها هستیم یاصول توسعه ی یک ذهن کاملدر هم تنیدگی کوانتومی و دبخشیدن دیگران یعنی آرامشواکسن سرطانگیرنده باید سازگار با پیروزهای سختتولید یا دریافت علمآب زندگی است قسمت چهارمتاثیر درجه حرارت بر عملکنقش ژنتیک در درمان اختلاسلولهای ایمنی القا کنندهایا این جمله درست است کسیشش مرحله تکامل چشممقابله ی منطقی با اعتراضجهش تمدنی عجیب و شگفت انسارتباط شگفت انگیز مغز انناتوانی از درمان برخی ویخوش خیالی و خوش بینیهوش مصنوعی از عروسک تا کممبتکران خودشکوفابقای حقیقی در دور ماندن اورزش در کمر درددرمان های جدید میگرنبرخی ملاحظات در تشنج های پل خواجو اصفهانریواستیگمینتوهم تنهاییآزادی عقیده، آرمانی که تتاریخ همه چیز را ثبت کردهنقش رژیم غذایی در رشد و اسندرم سردرد به دلیل افت فاگر نعمت فراموشی نبود بسنخستین روبات های زنده ی جضررهای شکر بر سلامت مغزمنابع انرژی از نفت و گاز جدایی خطای حسی استاز نشانه ها و آثار درک شدخطا در محاسبات چیزی کاملهوش مصنوعی ساخته هوش طبیمدل هولوگرافیک تعمیم یافبه خوبی های دیگران فکرکنیادآوری خواب و رویادرمان جدید ای ال اس، توفربرخی روش های تربیتی کودکپیوند سر آیا ممکن استمرگ چیستراه های جدید برای قضاوت رتیک و اختلال حرکتیافت هوشیاری به دنبال کاهتری فلوپرازیننقطه بی بازگشتسیاره ی ابلهانابزار بقا از نخستین همانچرا در مغز انسان، فرورفتعقیده ی بی عملمنبع هوشیاری کجاست قسمت حقیقت در علم، هرگز نهایی از تکینگی تا مغز از مغز تدندان ها را مسواک بزنید تهوش عاطفی بیشتر در زنانبی عدالتی در توزیع واکسن کلید نزدیک و نگاه تو بر فدروغ نگو به خصوص به خودتبزرگترین خطایی که مردم مپارادوکس ها در علممسئول صیانت از عقیده کیسرشد مغز علت تمایل انسان بتکامل جریان همیشگی خلقتالگوی بنیادین و هوشیاریفیزیکدانان ماشینی برای تتشنچ پانایوتوپولوس تشنج نه جنگ و نه خونریزیسایه را اصالت دادن، جز فرابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیعواملی که برای ظهور لغت امنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحافظه و اطلاعات در کجاستاز تکینگی تا مغز از مغز تدی متیل فومارات(زادیوا)(هیچ اندر هیچبیماری بیش فعالیکندر علیه سرطاندرگیری مغزی در سندرم کووتفاوت ها و تمایزها کلید بپرسشگری نامحدودمعنی روزهزنجیرها را ما باید پاره کتئوری تکامل در پیشگیری و امروز دانش ژنتیک هیچ ابهفرایند حذف برخی اجزای مغتضادهای علمیفراتر از دیوارهای باورتظاهر خوابیده ی مادهنوار مغز، ترجمه ی فعالیت سختی ها رفتنی استابزار بقای موجود زنده از همه جا خیر بکارعصب سیاتیکمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمحس و ادراک قسمت 82از تکینگی تا مغز- از مغزتدانشمندان ژنی از مغز انسهستي مادي ای که ما کوچکتربیش از نیمی از موارد انتقکپسول ژری لاکتذهن ما از در هم شکستن منبتلاش های جدید در درمان فرآینه در اینهمغز و اخلاقزیر فشار کووید چه باید کرتاثیر کپسول نوروهرب بر تانرژی خلا ممکن استسردرد عروقی میگرنقلب و عقلتغییرات تکاملی سر انسان نوسانات کوانتومی منبع مااتوسوکسیمایدهندسه ی رایج کیهانمولکول ضد پیریحس و ادراک قسمت پنجماز خود رها شوداروی جدید ALSویتامین کا در سبزیجاتبار مغز بر دو استخوانکتاب زیست شناسی باوررمز و رازهای ارتباط غیر کتمرکز بر امروزآیا هشیاری کوانتومی وجودمغز به تنهایی برای فرهنگ زبان و تکلم برخی بیماریهتاثیر گیاه خواری بر رشد واهرام مصر از شگفتی های جهشکل های متفاوت پروتئین هقبرستان ها با بوی شجاعتجهان قابل مشاهده بخش کوچچگونه واکسن کرونا را توزحس و ادراک قسمت سی و هشتماخلاق پایه تکامل و فرهنگهوش مصنوعی گوگل به کمک تشمیدان های مغناطیسی قابل استفاده از سلول های بنیاداروی ضد تشنج با قابليت تواقعیت خلا و وجود و درک مبحثی در مورد عملکرد لوب فگل خاردار، زیباسترویاها از مغز است یا ناخوتو آرامش و صلحیتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا جهش های ژنتیکی، ویرومغط یک گیرنده استسفر دشوار اکتشافای آنکه نامش درمان و یادششادی، پاداش انجام وظیفهلیروپریم داروی ترکیبی ضدجهان پیوستهنگاه از درون قفس یا بیرونخلاصه ای از مطالب همایش مهوش مصنوعی از عروسک بازی مانند آب باشاصول سلامت کمردر هر سوراخی سر نکنبخشش، عقلانی یا غیر عاقلواکسن سرطانگالکانزوماب، دارویی جدیروش مقابله مغز با محدودیتولید پاک و فراوان انرژیآب زندگی است قسمت هفتمتاثیر رو ح و روان بر جسمنقش گرمایش آب و هوا در همسلولهای بنیادی مصنوعی درایا ابزار هوشمندی یا مغز ششمین کنگره بین المللی سمقابله با کرونا با علم اسجهشهای مفید و ذکاوتی که دارتباط شگفت انگیز مغز انناتوانی در شناسایی چهره خوشبختی چیستهوش مصنوعی از عروسک تا کممتواضع باشبلندی در ذهن ما درک بلندیوزن حقیقی معرفت و شناختدرمان های جدید در بیماری برخی مرزهای اخلاق و علوم پلاسمای غالبریاضیات یک حس جدید استتوهم جداییآزار دیگری، آزار خود استتاریخ، اصیل نیست و ساخته نقش زنجبیل در جلوگیری از سوپاپ ها یا ترانزیستورهااگر نعمت فراموشی نبود بسنرمش های مفید برای درد زاضعیف و قویمنابع انرژی از نفت و گاز جریان انرژی در سیستم های از نظر علم اعصاب یا نرووسخطا در محاسبات چیزی کاملهوش مصنوعی، اتفاقات و تحمدل های ریز مغز مینی برینبه خودت مغرور نشویاری خدا نزدیک استدرمان جدید سرطانبرخی سلولهای عصبی در تلاپیوند سر، یکی از راه حلهامرگ و میر پنهانراه پیروزی در زندگی چیستتیکاگرلور داروی ضد انعقاافتخار انسانALS نگاهی کامل بر بیماری وترک امروزنمیتوان با بیرون انداختنسیاره ابلهانابزار بقا از نخستین همانچرا ذرات بنیادی معمولاً علم و ادراک فقط مشاهده ی منبع هوشیاری کجاست قسمت حقیقت راستین انسان علم باز تکینگی تا مغز از مغز تده روش موفقیتهوش عاطفی در زنان بیشتر ابیمار 101 ساله، مبتلا به سکلام و زبان، گنجینه ای بسدریای خدابزرگترین درد از درون است پاسخ گیاهان در زمان خوردمسئولیت جدیدرشد در سختی استتکامل داروینی هنوز در حاالگوبرداری از طبیعتفال نیکوتشنج چیستچه زیاد است بر من که در ایساخت سلول عصبی حتی پس از ابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیعوارض ازدواج و بچه دار شدمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحافظه ی هوش مصنوعیاز تکینگی تا مغز از مغز تدین اجباریهیچگاه از فشار و شکست نتربیماری تی تی پیکوچ از محیط نامناسبدرگیری اعصاب به علت میتوتفاوت ها را به رسمیت بشناآلودگی هوا چالش قرن جدیدمعادله ها فقط بخش خسته کنزندگی فعال و مثبت روند آلتئوری جدید، ویران کردن گانفجار و توقف تکاملی نشاانقراض را انتخاب نکنیدفرد موفقتظاهری از ماده است که بیدنوار عصب و عضلهسرنوشتابزار بقای موجود زنده از همیشه چیزی برای تنهایی دعضلانی که طی سخن گفتن چقدمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمحس و ادراک قسمت 87از تکینگی تا مغز، از مغز دانشمندان پاسخ کوانتومی هستی ما پس از شروعی چگال بیشتر کمردردها نیازی به کامپیوتر سایبورگذهن چند جانبه نیازمند نگتلاش های جدید در درمان سرآیندهمغز و اخلاقزیرفون داروی ضد ام استاثیر کپسول نوروهرب بر سانرژِی برای ایجاد اضطرابسرطان کمیت گراییقلب یا مغزتغذیه بر ژنها تاثیر داردنوشیدن چای برای مغز مفید اتصال مغز و کامپیوترهندسه بنیادینمولتیپل اسکلروز در زنان حس و ادراک قسمت پنجاهاز درخواست ها جدا شوداروی جدید s3 در درمان ام ویتامین بی 12 در درمان دردبار بزرگ ایستادن بر دو پاکتاب طبیعت در قالب هندسهرمز گشایی از اتصالات مغزتمساح حد واسط میان مغز کوآیا واکنش های یاد گرفته ومغز بیش از آنچه تصور میشوزبان و شناخت حقیقت قسمت چتاثیر گیاهخواری بر رشد و اولویت بندی ها کجاستشکل پنجم مادهقدم زدن و حرکت دید را تغیجهان موازی و حجاب هاچگونه آن شکری که می خوریمحس و ادراک قسمت سی و ششماختلاف خانوادگی را حل کنهوش مصنوعی الفاگومیدان های کوانتومی خلااستیفن هاوکینگ در مورد هداروی ضد تشنج توپیراماتوالزارتان داروی ضد فشار بحثی درباره هوش و تفاوتهگل درون گلدانرویاهای پر رمز و حیرتی درتو افق رویداد جهان هستیتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا جهش ژنتیکی و تنظیم اجنفرت، اسیب به خود استسفرنامه سفر به بم و جنوب ایمپلانت مغزیشب سیاه سحر شودلیس دگرامفتامین یا ویاسجهان پر از چیزهای اسرار آنگاه از درون مجموعه با نگخلاصه ای از درمان های جدیهوش مصنوعی از عروسک بازی ماه رجباضطراب و ترسدر والنتاین کتاب بدید همبدون پیر فلکواکسن ضد اعتیادگام کوچک ولی تاثیرگذارروش های صرفه جویی در ایجاتولید اندام با چاپ سه بعدآب زندگی است قسمت اولتاثیر روده بر مغزنقش پیش زمینه ها و اراده سلام تا روشناییایا بیماری ام اس (مولتیپصبور باشملاحظه های اخلاقی دربارهجهشهای مفید و ذکاوتی که دارتباط غیرکلامی بین انسانادیدنی ها واقعی هستندخوشبختی دور از رنج های مهوش مصنوعی از عروسک تا کممجموعه های پر سلولی بدن مبلوغ چیستوزوز گوشدرمان های جدید سرطانبرخی نکات از گاید لاین پرپمبرولیزوماب در بیماری چریتوکسیمابتوهم جدایی و توهم علمآسيب میکروواسکولاریا آستازه های اسکیزوفرنی(جنونقش زبان در سلطه و قدرت اسوپاپ ها یا ترانزیستورهااگر با مطالعه فیزیک کواننرمش های مفید در سرگیجهطلوع و حقیقتمنابع انرژی از نفت و گاز جریان انرژی در سیستم های از نظر علم اعصاب اراده آزخطای ادراک کارماهوش احساسیبه دنبال رستگاری باشژن همه چیز نیستدرمان جدید سرطانبرخی سيناپسها طی تکامل و پیوندهای پیچیده با تغییرمرگ و میر بسیار بالای ناشراه انسان شدن، راه رفتن وتیروفیبان موثر در سکته ی افراد آغاز حرکت خودشان رفقر داده ها در هوش مصنوعیترکیب آمار و ژنتیکنمیتوان بر سیاه سیاه نوشسیاره ابلهانابزار بقا از نخستین همانچراروياها را به یاد نمی آعلم و روحمنبع هوشیاری کجاست قسمت حقیقت غیر فیزیکیاز تکینگی تا مغز از مغز تدهن، بزرگترین سرمایههوش عاطفی در زنان بیشتر ابیمار مرکز تنفس سلولیکلام، در تحولی شگفت آور بدرک فرد دیگر و رفتارهای ابسیاری از مجرمان، خودشانپختگی پس از چهل سالگي به مسئولیت در برابر محیط زیرشد، رسیدن به یک هدف نیستتکامل داروینی هنوز در حاالتهاب شریان تمپورالفاکسیبتتشنج و حرکات شبه تشنجی قانه عدم مطلق بلکه عدم با قساخت شبکه عصبی مصنوعی با ابزار بقا از نخستین هماننظریه ی ریسمانعید نوروز مبارکمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحافظه انسان و حافظه ی هوشاز تکینگی تا مغز از مغز تدین، اجباری نیستهیپرپاراتیروئیدیسمبیماری دویککوچک شدن مغز از نئاندرتادرب بسته با غیر خود باز متفاوت های بین زن و مرد فقآلودگی هوا و ویروس کرونامعجزه های هر روزهزندگی هوشمند در خارج از زتا 20 سال آینده مغز شما به تا بحر یفعل ما یشاانواع سکته های مغزیفرد یا اندیشهتعویض دارو در تشنجنوار عصب و عضلهسریع دویدن مهم نیستابزار بقای موجود زنده از همیشه چشمی مراقب و نگهباغم بی پایانمنبع هوشیاری در کجاست؟ قحس و ادراک قسمت چهلاز تکینگی تا مغز، از مغز دانشمندان اولین سلول مصنهشت توصیه برای کاستن از دبا هوش مصنوعی خودکار روبکاهش مرگ و میر ناشی از ابذهن هوشیار در پس ماده ی متلاش های جدید شرکت نورالآینده ی انسان در فراتر ازمغز و سیر تکامل ان دلیلی زیرک ترین مردمتاثیر کپسول نوروهرب بر سانسولینسرعت فکر کردن چگونه استقلب دروازه ی ارتباطثبت و دستکار ی حافظهنوعی سکته مغزی ، وحشتناک اثر مضر مصرف طولانی مدت رهندسه در پایه ی همه ی واکمواد کوانتومی جدید، ممکنحس و ادراک قسمت پنجاه و یاز روده تا مغزداروی جدید لنفوم و لوکمیویتامین بی هفدهبار سنین ابزار هوشمندی اکتاب، سفری به تاریخرمز پیشرفت تواضع است نه طتنفس هوازی و میتوکندریآیا یک، وجود داردمغز برای فراموشی بیشتر کزبان و شناخت حقیقت قسمت اتاثیر انتخاب از طرف محیط اولین قدم شناخت نقص های خشکرگزار هر چیزی باش که داقدرت مردمجهان ما میتواند به اندازچگونه انتظارات بر ادراک حس و ادراک قسمت سیزدهماختلال خواب فرد را مستعد هوش مصنوعی از عروسک های بمیدان بنیادین اطلاعاتاستیفن هاوکینگ در تفسیر داروی ضد جنون در درمان تیواکنش های ناخودآگاه و تقبحثی درباره هوش و تفاوتهگل زندگیرویای شفافتو انسانی و انسان، شایستتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا خداباوری محصول تکاملنقاشی هایی با بوی گذشته یسفرنامه سفر به بم و جنوب ایمپلانت مغزی و کنترل دو شبیه سازی میلیون ها جهان لا اکراه فی الدینجهان پر از چیزهای جادویی ارتقا و تکامل سنت آفرینش نگاه حقیقی نگاه به درون اخم شدن فضا-زمانهوش مصنوعی از عروسک بازی ماپروتیلیناطلاع رسانی اینترنتیدر یک فراکتال هر نقطه مرکبدون بار گذشتهواکسن علیه سرطانگامی در درمان بیماریهای روش هایی برای کم کردن اضطتولید سلولهای جنسی از سلآب زندگی است قسمت دومتاثیر روزه داری بر سلامت نقش آتش در رسیدن انسان بهسلاح و راهزنیایا بدون زبان میتوانیم تصبر لازمه ی پیروزی استملاحظات بیهوشی قبل از جرجوانان وطنارتروز یا خوردگی و التهانادانی در قرن بیست و یکم،خانه ی تاریکهوش مصنوعی از عروسک تا کممجرم، گاهی قربانی استبلعیدن ستاره توسط سیاهچاوسواس، بیماری استدرمان های رایج ام اسبرخی نرمش ها برای درد زانپنج اکتشاف شگفت آور در موریسدیپلام تنها داروی تایتوهم جسمآسیب ها ناشی از آلودگی هوتازه های بیماری پارکینسونقش زبان در سلطه و قدرت اسوپاپ ها یا ترانزیستورهااگر تلاش انسان امروز برانرمش های موثر در کمردردطلای سیاهمنابع انرژی از نفت و گاز جریان انرژی در سیستم های از نظر علم اعصاب اراده آزخطای حسهوش احساسیبه زودی شبکه مغزی به جای ژن همه چیز نیستدرمان دارویی سرطان رحم ببرداشت مغز ما از گذر زمانپیوندی که فراتر از امکانمرگ و سوال از قاتلراه بی شکستتکنولوژی های جدید و حالتافراد بی دلیل دوستدار تو فلج نخاعی با الکترودهای ترکیب حیوان و انساننمای موفقیتسیب یکسان و دیدگاه های متابزار بقا از نخستین همانچراروياها را به یاد نمی آعلم اپی ژنتیک دریچه ای بهمنبع هوشیاری کجاست قسمت حقیقت غیر قابل شناختاز تکینگی تا مغز از مغز تدو ویژگی انتزاع و قدرت تجهوشمندی کیهانبیماری لبر و نابینایی آنکلرال هیدرات برای خواباندرک نیازمند شناخت خویش ابسیاری از بیماری های جدیپدیده خاموش روشن در پارکمستند جهان متصلز گهواره تا گورتکامل داروینی هنوز در حاامواجی که به وسیله ی ماشیفاجعه ی جهل مقدستشنج عدم توازن بین نورون نهایت معرفت و شناخت درک عساخت شبکه عصبی با الفبای ابزار بقا از نخستین هماننظریه تکامل در درمان بیمعامل کلیدی در کنترل کارآمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحباب های کیهانی تو در تواز تکینگی تا مغز از مغز تدیوار همه اش توهم بودهاوکينگ پیش از مرگش رسالبیماری دیستروفی میوتونیکوچکی قلبدرختان چگونه بر تشکیل ابتفاوت های تکاملی در مغز وآلودگی هوا و پارکینسونمعجزه ی چشمزندگی و داراییآلزایمرمعجزه ی علمزندگی بی دودتاول کف پا و حقیقتانیس بی کسانفرد حساس از نظر عاطفی و بتعامل انسان و هوش مصنوعینوار عصب و عضلهسریعترین کامپیوتر موجودابزار بقای موجود زنده از همیشه اطمینان تو بر خدا بغم بی پایانمنبع هوشیاری در کجاست؟(قحس و ادراک قسمت چهل و هفتاز تکینگی تا مغز، از مغز دانشمندان تغییر میدان مغو هر کس تقوای خدا پیشه کنبا هر چیزی که نفس می کشد مکاهش التهاب ناشی از بیماذهن و شیمی بدنتلاش هایی در بیماران قطع آینده ی علم و فیزیک در60 ثمغز کوانتومیزیست شناسی کل در جزء فراکتاثیر کتامین در درمان پاانسولین هوشمندسطح آگاهی، رخدادهای زندگقلب روباتیکثبت امواج الکتریکی در عصنیکولا تسلااثرات فشار روحی شدیدهندسه زبانِ زمان استموجود بی مغزی که می تواندحس و ادراک قسمت پنجاه و داز سایه بگذرداروی جدید میاستنی گراویویتامین دی گنجینه ای بزربارداری بدون رحمکتابخانهرمز بقای جهش ژنتیکیتنفس هوازی و میتوکندریآیا کیهان می تواند یک شبیمغز بزرگ چقدر مفید هست ؟زبان و شناخت حقیقت قسمت دتاثیر احتمالی عصاره تغلیاولین مورد PML به دنبال تکشکست حتمیقدرت و شناخت حقیقتجهان مادی، تجلی فضا در ذهچگونه به سطح بالایی از هوحس و ادراک قسمت ششماختلال در شناسایی حروف و هوش مصنوعی از عروسک های بمیدازولام در درمان تشنج استخوان های کشف شده، ممکدارویی خلط آورواکنش به حس جدیدگلوله ی ساچمه ایروان سالمتو با همه چیز در پیوندیتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا دلفین ها می تواند از چقدر به چشم اعتماد کنیمسفرنامه سفر به بم و جنوب ایمپلانت مغزی کمک میکند شبیه سازی سیستم های کوانلاموژین داروی ضد اوتیسم؟جهان دارای برنامهارتقا یا بازگشت به قبل ازنگاه دوبارهخونریزی مغز در سندرم کووهوش مصنوعی از عروسک بازی ماجرای جهل مقدساطلاعات حسی ما از جهان، چدر کمتر از چند ماه سوش جدبدون زمان، ماده ای وجود نواکسنی با تاثیر دوگانه اگامی در درمان بیماریهای روش هایی برای جلوگیری از تولترودینآب زندگی است قسمت سومتاثیر روغن رزماری استنشانقش انتخاب از طرف محیط، نسلسله مباحث هوش مصنوعیایا تکامل هدفمند استصبر و واقعیتممانتین یا آلزیکسا یا ابجوانان وطنارزش های وارونهنازوکلسینخانواده پایدارهوش مصنوعی از عروسک تا کممحل درک احساسات روحانیبنی عباس، ننگی بر تاریخیک پیام منفرد نورون مغزی درمان های علامتی در ام اسبرخی نرمش ها برای زانوپول و شادیریشه های مشترک همه ی موجوتوهمات و شناخت حقیقتآسیب روانی شبکه های اجتمتازه های درمان ام اسنقش سجده بر عملکرد مغزسوخت هیدروژنی پاکاگر خواهان پیروزی هستینرمشهای مهم برای تقویت عطوفان فقر و گرسنگی و بی سمنابع انرژی از نفت و گاز جراحی گردن همیشه برای دیاز واقعیت امروز تا حقیقتخطر آلودگی هواهوش بشری تهدید برای بشریبه زیر پای خود نگاه نکن بژن هوش و ساختارهای حیاتی درمان زخم دیابتی با تکنوبرداشتت از جهان رو زیاد پیوستگی همه ی اجزای جهانمرگ انتقال است یا نابود شرابطه تشنج و اوتیسمتکنولوژی و پیشرفتافزایش قدرت ادراکات و حسفلج بل، فلجی ترسناک که آنترازودوننمایش تک نفرهسیر آفرینش از روح تا مغز ابزار بقا از نخستین هماننزاع بین جهل و علم رو به پعلم به ما کمک میکند تا مومنبع هوشیاری کجاست قسمت حقیقت، آن چیزی نیست که جلاز تکینگی تا مغز از مغز تدو بیماری روانی خود بزرگ هوشیاری و وجودبیماری میاستنی گراویسکم کردن کالری روشی سودمندرک و احساسبسیاری از بیماری های جدیپروژه ی ژنوم انسانیمشکل از کجاستزمین در برابر عظمت کیهانتکامل داروینی هنوز در حاامیوتروفیک لترال اسکلروفاصله ها در مکانیک کوانتتشویق خواندن به کودکاننهایت در بی نهایتساختن آیندهابزار بقا از نخستین هماننظریه تکامل در درمان بیمعادت همیشه خوب نیستمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحباب هایی تو در تواز تکینگی تا مغز از مغز تدیوار، از ابتدا توهم بودهاوکينگ پیش از مرگش رسالبیماری سلیاککوچکترین چیز یک معجزه اسدرختان اشعار زمینتفاوت های زبانی سرمنشا تآملودیپین داروی ضد فشار معجزه ی علم در کنترل کرونزندگی در جمع مواردی را برتابوهای ذهنیانگشت ماشه ایفردا را نمیدانیمتعامل انسان با هوش مصنوعنوار عصب و عضله مهم در تشسرگیجه از شایعترین اختلاابزار بقای موجود زنده از همیشه به آنچه داری، خوشنغیرقابل دیدن کردن مادهمنبع خواب و رویاحس و ادراک قسمت چهل و هشتاز تکینگی تا مغز، از مغز دانشمندان روش هاي جدیدی وفور و فراوانیبا آتش، بازی نکن و بعد از کاهش حافظه هرچند فرایندیذهن تو همیشه به چیزی اعتقتلاشی برای درمان قطع نخاآینده با ترس جمع نمیشودمغز آیندگان چگونه است ؟زیست شناسی باور حقیقت یا تاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان قدیم در شبه جزیره عسعی کن به حدی محدود نشویقلب را نشکنجلو رفتن یا عقبگردنیاز به آموزش مجازی دیجیاثرات مفید قهوههندسه، نمایشی از حقیقتموجودات مقهور ژنها هستندحس و ادراک قسمت پنجاه و ساز علم جز اندکی به شما داداروی جدید آلزایمرویروس مصنوعیبازگشایی مجدد مطب دکتر سکجای مغز مسئول پردازش تجرمز جهانتنفس بدون اکسیژنآیا گذشته، امروز وآینده مغز بزرگ چالش است یا منفعزبان و شناخت حقیقت قسمت ستاثیر ترکیبات استاتین (ساولین مورد پیوند سر در انشگفت نیست من عاشق تو باشمقدرت کنترل خودجهان مرئی و نامرئیچگونه باغبانی باعث کاهش حس و ادراک قسمت شصت و هشتاختلال در شناسایی حروف و هوش مصنوعی از عروسک های بمکان زمان یا حافظه زماناستروژن مانند سپر زنان ددارویی ضد بیش فعالی سیستواکسن های شرکت فایزر آمرگلوئونروبات ها قول میدهندتو با باورهایت کنترل میشتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا دلفین ها میتوانند بانقش قهوه در سلامتیسفرنامه سفر به بم و جنوب ایمپلانت نخاعی میتواند دشبکه های مصنوعی مغز به درلایو دوم دکتر سید سلمان فجهان در حال نوسان و چرخشارتوکين تراپی روشی جديد نگاهی بر قدرت بینایی دراخواندن ، یکی از شستشو دهنهوش مصنوعی از عروسک بازی ماجرای عجیب گالیلهاطلاعاتی عمومی در مورد مدر آرزوهایت مداومت داشتهبرنامه و ساختار پیچیده موابستگی یعنی قلادهگاهی لازم است برای فهم و روش هایی ساده برای کاهش اتومورها و التهاب مغزی عاآب، زندگی است(قسمت پنجم)تاثیر رژیم گیاه خواری بر نقش اتصالات بین سلولهای سلطان جنگل یا صاحب ملکوتایجاد احساساتصبر بسیار بایدمن کسی در ناکسی دریافتم جواب دانشمند سوال کننده ارزش های حقیقی ارزش های غنباید صبر کرد آتش را بعد خار و گلهوش مصنوعی از عروسک تا کممحل درک احساسات روحانی دبه قفس های سیاهت ننازیک پیشنهاد خوب برای آسان درمان ژنتیکی برای نوآوریبرخی نرمش های گردنپول و عقیدهریشه های مشترک حیاتتوکل بر خداآسیب عصب پا به دنبال اعتیتبدیل پلاستیک به کربن و سنقش غذاها و موجودات درياسودمندی موجودات ابزی بر اپل ویژن پرو در تشخیص بیمچرا ماشین باید نتایج را پطوفان زیباییمنابع انرژی از نفت و گاز جستجوی متن و تصویر به صوراز کجا آمده ام و به کجا میخطرات هوش مصنوعیهوش در طبیعتبه سیاهی عادت نکنیمژن یا نقشه توسعه مغز و نقدرمان ساده ی روماتیسمبررسي علل احتمالي تغيير پیام های ناشناخته بر مغز مرگ تصادفیرادیوی مغز و تنظیم فرکانتکنولوژی جدید که سلول هاافزایش مرگ و میر سندرم کوفلج خوابترازودونچند نرمش مفید برای کمردرسیستم تخلیه ی مغز بینشی نابزار بقا از نخستین هماننزاع بین علم و نادانی رو علم بدون توقفمنبع هوشیاری کجاست قسمت حقایق ممکن و غیر ممکناز تکینگی تا مغز از مغز تدو بار در هفته ماهی مصرف هوشیاری و افسردگیبیماری های میتوکندریکمالگرایی دشمن پیشرفتدرک کنیم ما همه یکی هستیمبشکه ای که ته نداره پر نمپروژه ی ژنوم انسانیمشکلات نخاعیزمین زیر خلیج فارس تمدنی تکامل زبانامید نیکو داشته باش تا آنفاصله ی همیشگی تصویر سازتشخیص ژنتیکی آتروفی های نهادینه سازی فرهنگ اختلاساختن آینده، بهترین روش ابزار بقا از نخستین هماننظریه تکامل در درمان بیمعادت کن خوب حرف بزنیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحد و مرزها توهم ذهن ماستاز تکینگی تا مغز از مغز تدید تو همیشه محدود به مقدهدف یکسان و مسیرهای مختلبیماری ضعف عضلات نزدیک بکووید نوزده و خطر بیماری درد و درستفاوت ایستایی و تکاپوآموزش نوین زبانمعجزه در هر لحظه زندگیزندگی در سیاهچالهتاثیر فکر بر سلامتانگشت نگاری مغز نشان میدفرزندان زمان خودتعداد کلی ذهن ها در جهان نوار عصب و عضله تعیین محلسرگردانیابزارهای پیشرفته ارتباط همیشه داناتر از ما وجود دغرور و علممنتظر نمان چیزی نور را بهحس و ادراک قسمت چهل و دوماز تکینگی تا مغز، از مغز دانشمندان روشی برای تبدیوقاحت و تمسخر دیگرانبا تعمق در اسرار ابدیت و کاهش دوپامین عامل بیماریذهن خود را مشغول هماهنگیتلاشی تازه برای گشودن معآیا فراموشی حتمی استمغز اندامی تشنه ی انرژی ازیست، مرز افق رویداد هستتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان میوه ی تکاملشلیک فراموشیقوی تر باشجلوتر را دیدنچیز جدید را بپذیراثرات مفید روزه داریهنر فراموشیمورد نادر همپوشانی دو بیحس و ادراک قسمت پنجاه و شازدواج های بین گونه ای، رداروی جدید ای ال اسویروس های باستانی، مغز مبازگشت از آثار به سوی خداکرونا چه بر سر مغز می آوررمز جهان خاصیت فراکتالتنها مانع در زندگی موارد آیا پیدایش مغز از روی تصامغز بزرگ چالشهای پیش روزبان جانسوزتاثیر تغذیه بر سلامت روااولین هیبرید بین انسان و شگفت انگیز بودن کیهانقدرت انسان در نگاه به ابعجهان مشارکتیچگونه تکامل مغزهای کنونیحس و ادراک قسمت شصت و دواختلالات مخچههوش مصنوعی از عروسک بازی مکانیک کوانتومی بی معنی اسرار آفرینش در موجداستانها و مفاهیمی اشتبابحثی درباره هوش و تفاوتهواکسن کووید 19 چیزهایی که گمان میکنی جرمی کوچکی در روبات های ریز در درمان بیتو باید نیکان را به دست بتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا دست مصنوعی به زودی قانقش مهاجرت در توسعه نسل اسفری به آغاز کیهانایمان به رویاشبکیه های مصنوعیلبخند بزن شاید صبح فردا زجهان در حال ایجاد و ارتقاارتباط میکروب روده و پارنگاهی بر توانایی اجزاي بخواب زمستانی سلول های سرهوش مصنوعی از عروسک بازی ماده ی تاریکاطلاعاتی عمومی در مورد مدر آسمان هدیه های نادیدنبرنامه ی مسلط ژنها در اختواسطه ها د رمسیر ایجاد مغگاهی مغز بزرگ چالش استروش جدید تولید برقتومورهای نخاعیآتاکسی فریدریشتاثیر رژیم گیاه خواری بر نقش تیروئید در تکامل مغزسم زنبور ، کلیدی برای وارایران بزرگصد قدح، نفتاده بشکستمن پر از تلخیمجواب سنگ اندازیارزش حقیقی زبان قسمت اولنبرو و انرژی مداومخارق العاده و استثنایی بهوش مصنوعی از عروسک تا کممحدودیت چقدر موثر استبه مغز خزندگان خودت اجازیک آلل ژنتیکی که از نئانددرمان پوکی استخوانبرخی یونها و مولکول های مپوست ساعتی مستقل از مغز درژیم های غذایی و نقش مهم توپیراماتآسانی موفقیتتبدیل تراکت صوتی مصنوعی نقش غذاها و موجودات درياسی و سه پل اصفهاناپی ژنتیکچرا مردم با زندگی میجنگنطولانی ترین شبمنابع انرژی از نفت و گاز جستجوی هوشیاری در مغز مااز کسی که یک کتاب خوانده دفاع از پیامبرهوش عاطفی قسمت 11به سخن توجه کن نه گویندهژن ضد آلزایمردرمان سرگیجه بدون نیاز ببررسی مغز با امواج مادون پیدایش زبانمرگی وجود نداردراز تغییرتکنولوژی جدید که سلول هاافزایش سرعت پیشرفت علوم فلج خواب چیستتراشه مغز بدون واسطه ی دچند جهانیسیستم تعادلی بدنابزار بقا از نخستین هماننزاع بین علم و جهل رو به پعلم در حال توسعهمنبع هوشیاری کجاست قسمت حل مشکلاز تکینگی تا مغز از مغز تدو برابر شدن خطر مرگ و میهوشیاری کوانتومیبیماری های مغز و اعصاب و کمردرددرک احساسات و تفکرات دیگبشریت از یک پدر و مادر نیپروانه ی آسمانیمشکلات بین دو همسر و برخیزمان چیستتکامل زبانامید نجاتفتون های زیستیتشخیص آلزایمر سالها قبل چهار میلیارد سال تکامل بساختار فراکتال وجود و ذهابزار بقا از نخستین هماننعناععادت کردن به نعمتمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحریص نباشاز تکینگی تا مغز از مغز تدیدن خدا در همه چیزهدف یکسان، در مسیرهای متبیماریهای تحلیل عضلانی اکودک هشت ساله لازم است آددرد باسن و پا به دلیل کاهتفاوت ارباب و رهبر حقیقیدرد زانو همیشه نیاز به جرتفاوتهای جنسیتی راهی براآمارهای ارائه شده در سطح معرفت و شناختزندگی زمینی امروز بیش از تاثیر مشاهده بر واقعیت بانتقال ماده و انرژیفرضیه ای جدید توضیح میدهتعذیه ی ذهننوبت کودکانسربازان ما محققا غلبه می ابزارهای بقا از نخستین ههمیشه راهی هستغربال در زندگیمنتظر زمان ایده آل نشوحس و ادراک قسمت چهل و سوماز تکامل تا مغز از مغز تا دانش، قفل ذهن را باز میکنوقت نهيب هاي غير علمي گذشبا خودت نجنگکاهش سن بیولوژیکی، تنها ذهن سالمتلاشی جدید در درمان ام اسآیا ممکن است موش کور بی ممغز انسان ایا طبیعتا تمازاویه نگاه ها یکسان نیستتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان ها می توانند میدان شلیک فراموشیقیچی ژنتیکیجمجمه انسان های اولیهچیزی منتظر شناخته شدناثرات مضر ماری جواناهنر حفظ گرهموسیقی نوحس و ادراک قسمت بیست و چهاسکلت خارجی در درمان اختداروی جدید برای میاستنی ویرایش DNA جنین انسان، بربازگشت به ریشه های تکاملکریستال هارنگ کردن، حقیقت نیستتنها در برابر جهانآیا آگاهی پس از مرگ از بیمغز بزرگ و فعال یا مغز کوزبان ریشه هایی شناختی اساولین تصویر در تاریخ از سشگفت زده و حیران باشقدرت ذهنجهان معناچگونه جمعیت های بزرگ شکل حس و ادراک قسمت شصت و ششاختلالات حرکتی در انسانهوش مصنوعی از عروسک بازی مکانیزمهای دفاعی در براباسرار بازسازی اندام هادخالت در ساختار ژنهابحثی درباره هوش و تفاوتهواکسن کرونا و گشودن پنجرگنجینه ای به نام ویتامین روبات کیانتو برای خزیدن خلق نشده ایتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا رژیم غذایی گیاهی سلانقش میدان مغناطیسی زمین سقوط درون جاذبه ای خاص، چاین پیوند نه با مغز بلکه شباهت مغز و کیهانلحظات خوش با کودکانجهان ریز و درشتارتباط ماده و انرژینگاهت را بلند کنخواب سالم عامل سلامتیهوش مصنوعی از عروسک بازی ماده ی خالیاعتقاد اشتباه، نتیجه ی ندر آستانه ی موج پنجم کوویبرندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۱وبینار اساتید نورولوژی دگاهی جهت را عوض کنروش صحبت کردن در حال تکامتومورهای ستون فقراتآتاکسی مخچه ای خودایمنتاثیر رژیم گیاه خواری بر نقش حفاظتی مولکول جدید دسماگلوتید داروی کاهش دهنایرادهای موجود در خلقت بصدای بم با فرکانس پایین، من بی من، بهتر یاد میگیرمجوسازی مدرنارزش حقیقی زبان قسمت دومچت جی پی تیخبر مهم تلسکوپ هابلهوش مصنوعی به کمک هوش طبیمحدودیت های حافظه و حافظبه نقاش بنگریک جهش ممکن است ذهن انساندرمان پوکی استخوانبرخی اثرات مضر ویتامین دپوشاندن خود از نورمدیون خود ناموجودرژیم های غذایی و نقش مهم توانایی مغز و دیگر اجزای آشنا پنداریتبدیل سلولهای محافط به سنقش غذاها و موجودات درياسیلی محکم محیط زیست بر انابتدا سخت ترین استچرا مغز انسان سه هزار سالطی یکصد هزار سال اخیر هرچمنابع انرژی از نفت و گاز حفره در مغزاز آغاز خلقت تا نگاه انسادفاع در برابر تغییر ساختهوش عاطفی قسمت نهمبهبود حافظه پس از رخدادهژنها نقشه ایجاد ابزار هودرمان سرگیجه بدون نیاز ببررسی و اپروچ جدید بر بیمپیر شدن حتمی نیستمراحل ارتقای پله پله کیهراست دستی و چپ دستیتکینگیافسردگی و اضطراب در بیمافلج دوطرفه عصب 6 چشمتراشه ها روی مغزچند جهانیسیستم دفاعی بدن علیه مغز ابزار بقا از نخستین هماننسبیت عام از زبان دکتر برعلم راهی برای اندیشیدن امنبع هوشیاری کجاست قسمت حلقه های اسرارآمیزاز تکینگی تا مغز از مغز تدو برابر شدن خطر مرگ و میهوشیاری سنتی یا هوشیاری بیماری وسواسکمردرد ناشی از تنگی کانادرک تصویر و زبان های مخلتبعد پنجمپرواز از نیویورک تا لوس آمشکلات روانپزشکی پس از سزمان و مکان، ابعاد کیهان تکامل زبان انسان از پیشیامید جدید بر آسیب نخاعیفروتنی معرفتیتشخیص ایدزچهار ساعت پس از کشتار خوکساختار شبکه های مغزی ثابابزار بقای موجود زنده از هفت چیز که عملکرد مغز تو عادت بد را ترک کنمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحرکات چشم، ترجمه کننده ی از تکینگی تا مغز از مغز تدیدگاه نارسای دوگانه ی مهدف از تکامل مغزبیماری، رساله ای برای سلکودک ایرانی که هوش او از کودکان میتوانند ناقل بی دردهای سال گذشته فراموش تقلید مرحله ای نسبتا پیشآن چیزی که ما جریان زمان مغز فکر میکند مرگ برای دیزندگی زودگذرتاثیر نگاه ناظر هوشیار بانتروپی و هوشیاریفساد اقتصادی سیتماتیک درتغییرنور از عمق تاریکیسردرد میگرنابزارهای بقا ازنخستین همهمیشه عسل با موم بخوریممقالاتمنحنی که ارتباط بین معرفحس و ادراک قسمت نهماز تکامل تا مغز، از مغز تدانش، یک انسان را ناسازگوقتی فهمیدی خطا کردی برگبا خدا باشکایروپاکتیک چیستذهت را روی چیزهای مفید متتمایل زیاد به خوردن بستنآیا ما کالا هستیممغز انسان برای ایجاد تمدزاوسکا درمان گوشرتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان یک کتابخانه استشنا در ابهای گرم جنوب نیاقیچی ژنتیکی تهدید یا فرصجنین مصنوعیچیزی خارج از مغزهای ما نیاجزای پر سلولی بدن انسان هنر رها شدن از وابستگیموسیقی هنر مایع استحس و ادراک قسمت بیست و یکاسکار، لگوی هوشمندداروی جدید برای کاهش وزنویشن پروبازخورد یا فیدبککریستال زمان(قسمت اولرنگین کمانتنهاییآیا امکان بازسازی اندامهمغز بزرگترین مصرف کننده زبان شناسی مدرن در سطح سلاولین دارو برای آتاکسی فشگفتی های نقشه ی ژنتیکیقدرت عشقجهان هوشمندچگونه جمعیت های بزرگ شکل حس و ادراک سی و هفتماختلالات صحبت کردن در انهوش مصنوعی از عروسک بازی ما انسانها چه اندازه نزداصفهان زیبادر میان تاریکی و روشناییبحثی درباره هوش و تفاوتهواکسن کرونا از حقیقت تاتگوهر با نظر دیگران سنگ نمروح و آب حیاتتو تغییر و تحولیتاثیر درجه حرارت بر عملکآیا رژیم غذایی گیاهی سلانقش محیط زندگی و مهاجرت دسلول های مغزی عامل پارکیاین اندوه چیستشباهت مغز با کیهان مادیلرزش ناشی از اسیب به عصبجهان شگفت انگیزارتباط متقابل با همه ی حیچالش هوشیاری و اینکه چرا خواب سالم عامل سلامتی و یهوش مصنوعی از عروسک بازی ماده ای ضد التهابیاعتماد به خوددر درمان بیماری مولتیپل برین نت به جای اینترنتوجود قبل از ناظر هوشمندگذر زمان کاملا وابسته به روشهای نو در درمان دیسک بتوهم فضای خالیآتش منبع انرژیتاثیر رژیم گیاهخواری بر نقش حیاتی تلومر دی ان آ دسندرم کووید طولانیایستادن در برابر آزادی بصرع و درمان های آنمننژیتجامعه ی آسمانیارزش حقیقی زبان قسمت سومخدا موجود استهوش مصنوعی به شناسایی کامحدودیت درک انسانبه نقاش بنگریک رژیم غذایی جدید، می تودرمان آرتروز با ورزش موضبرخی اختلالات عصبی مثانهپیموزایدمدیریت اینترنت بر جنگرژیم ضد التهابیتوازن مهمتر از فعالیت زیآشنا پنداریتبر را بردارنقش غذاها در کاهش دردهای سینوریپا داروی ترکیبی ضدابتدایی که در ذهن دانشمنچرا مغزهای ما ارتقا یافت طبیعت موجی جهانمنابع انرژی از نفت و گاز حق انتخاباز انفجار بزرگ تا انفجار دقیق ترین تصاویر از مغز اهوش عاطفی قسمت هفتمبهداشت خوابژنها ، مغز و ارادهدرمان سرگیجه بدون داروبررسی ژنها در تشخیص بیماپیشینیان انسان از هفت میمرز مرگ و زندگی کجاسترجزخوانی هایی که امروز بتکامل فردی یا اجتماعیافسردگی و ساختار مغزفن آوری های جدید علیه شناتراشه ی هوش مصنوعی در مغزچند جهانی و علمسکوت و نیستیابزار بقا از نخستین همانچسبیدن به خود، مانع بزرگ علم ساختن برج های چرخانمنبع هوشیاری کجاست قسمت حمله ویروس کرونا به مغزاز تکینگی تا مغز از مغز تدو داروی جدید برای میاستهوش، ژنتیکی است یا محیطیبیماری کروتز فیلد جاکوبکمردرد و علل آندرک حقیقت نردبان و مسیری بعد از کروناپروتئین های ساده ی ابتدامشکلات روانپزشکی در عقب زمان و گذر آن سریع استتکامل ساختار رگهای مغزی امید درمان کرونا با همانفروتنی و غرورتصویر خورشید یا خود خورشنون و القلمسادیسم یا لذت از آزار دادابزار بقای موجود زنده از هفت سین یادگاری از میراث عادت دادن مغز بر تفکرمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحرکت چرخشی و دائمی کیهاناز تکینگی تا مغز از مغز تدژا وو یا اشنا پنداریهدف از خلقت رسیدن به ابزابیندیشبیهوش کردن در جراحی و بیمکودکان خود را مشابه خود تدردی که سالهاست درمان نشتقلید از روی طبیعتآنچه ناشناخته است باید شمغز قلبزندگی سلول در بدن، جدای اتاثیر نگاه و مشاهده ناظر انتظار گذر تندباد؟فشار و قدرتتغییر الگوی رشد مغزی با زنور درونسردرد میگرن در کودکانابزارهای بقای موجود زندههمیشه، آنطور نیست که هستتاثیر ویتامین دی بر بیمامنشأ اطلاعات و آموخته ها حس و ادراک قسمت چهارماز تکامل تا مغز، از مغز تدائما بخوانوقتی پر از گل شدی خودت را با طبیعت بازی نکنکار امروز را به فردا نیندذخیره ی شگفت انگیز اطلاعتمایز یا کشف یگانگیآیا ما تنها موجودات زنده مغز انسان برای شادمانی طزبان فرایند تکاملی برای تاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان باششناخت و معرفت، و نقش آن دقانون مندی نقشه ژنتیکی مجنگ هفتاد و دو ملت همه را چیزی شبیه نور تو نیستاجزایی ناشناخته در شکل گهنر، پر کردن است نه فحش دمیهمانهای ناخوانده عامل حس و ادراک قسمت بیست و دواساس انسان اندیشه و باور داروی جدید برای ای ال اسواقعیت فیزیکی، تابعی از بازسازي مغز و نخاع چالشی کریستال زمان(قسمت دوم)رهبر حقیقیتنهایی رمز نوآوری استتاثیر حرکات چشم بر امواج آیا انسان با مغز بزرگش اخمغز حریص برای خون، کلید تزبان شناسی نوین نیازمند اولین دروغشگفتی های زنبور عسلقضاوت ممنوعجهان هوشیارچگونه حافظه را قویتر کنیحس و ادراک- قسمت پنجاه و اختلالات عضلانی ژنتیکهوش مصنوعی از عروسک بازی ما انسانها چه اندازه نزداصل بازخورددر مانهای کمر دردبحثی درباره احساسات متفاواکسن کرونا ساخته شده توگویید نوزده و ایمنی ساکتروح در جهانی دیگر استتو جهانی هستی که خودش را تاثیر درجه حرارت بر عملکآیا راهی برای رفع کم آبی نقش مرکز تنفس سلولی در بیسلول های بنیادیاین ایده که ذرات سیاهچالشباهت های ریشه ای چند بیملرزش عضله یا فاسیکولاسیوجهانی که نه با یک رخداد و ارتباط چاقی و کاهش قدرت بچالش هوشیاری و اینکه چرا خواب عامل دسته بندی و حفطهوش مصنوعی از عروسک بازی ماده، چیزی نیستاعتماد به خوددر سال حدود 7 میلیون نفر برای یک زندگی معمولیوراپامیل در بارداریگذشته را دفن کنروشهای شناسایی قدرت شنواتوهم فضای خالی یا توهم فضآثار باستانی تمدن های قدتاثیر رژِیم غذایی بر میگنقش خرچنگ های نعل اسبی درسندرم گیلن باره به دنبال اکنون را با همه ی نقص هایضایعه ی شبکه لومبوساکرالمنابع انرژي پاک سرچشمه حجاودانگی مصنوعیارزش خود را چگونه میشناسخدا نور آسمان ها و زمین اهوش مصنوعی تعاملیمخچه فراتر از حفظ تعادلبه نادیدنی ایمان بیاوریکی از علل محدودیت مغز امدرمان ام اس(مولتیپل اسکلبرخی اصول سلامت کمرپیموزایدمداخله ی زیانبار انسانرژیم غذایی حاوی تخم مرغ وتوسعه هوش مصنوعی قادر اسآشناپنداری چیستتحریک عمقی مغزنقشه مغزی هر فرد منحصر بهسیگار عامل افزایش مرگ ومابتذال با شعار دینچرا ویروس کرونای دلتا واطبیعت بر اساس هماهنگیمنابع انرژی از نفت و گاز حقیقت قربانی نزاع بین بی از بار خود بکاه تا پرواز دل به دریا بزنهوش عاطفی قسمت یازدهبوزون هیگز چیستژنهای مشترک بین انسان و ودرمان سرطان با امواج صوتبررسی بیماری التهابی رودپیشرفت های جدید علوم اعصمرز بین انسان و حیوان کجارحم مصنوعیتکامل مادی تا ابزار هوشماقلیت خلاقفناوری هوش مصنوعی نحوه ختراشه ی بیولوژِیکچند روش ساده برای موفقیتسکوت، پر از صداابزار بقا از نخستین هماننسبت ها در کیهانعلایم کمبود ویتامین E را منبع هوشیاری کجاست قسمت حمایت از طبیعتاز تکینگی تا مغز از مغز تدو سوی واقعیتهیچ نقطه ای مرکزی تر از ابیماری گیلن باره و بیمارکمردرد با پوشیدن کفش منادرک دیگرانبعد از کروناپروتز چشممشاهده گر جدای از شیء مشازمان و صبرتکامل شناخت انسان با کشفامیدوار باش حتی اگر همه چفرگشت و تکامل تصادفی محض تصویر در هم تنیدگی کوانتنوآوری ای شگفت انگیز دانسازگاری با محیط بین اجزاابزار بقای موجود زنده از هم نوع خواری در میان پیشیعارضه جدید ویروس کرونا سمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحس متفاوتاز تکینگی تا مغز از مغز تدژاوو یا آشناپنداریهر چیز با هر چیز دیگر در تهر جا که جات میشه، جات نیبیهوشی در بیماران دچار اکودکان را برای راه آماده درس گرفتن از شکست هاتقلید از طبیعتآنچه واقعیت تصور میکنیم مغز ما کوچکتر از نیم نقطهزندگی، مدیریت انرژیتاثیر نگاه انسان بر رفتااندوه در دنیا استفضا و ذهن بازتغییر دیگران یا تغییر خونوروفیبروماتوزسردرد میگرنی در کودکانابزارهای بقای از نخستین همکاری یا رقابتصفحه اصلیمنشاء کوانتومی هوشیاری احس و ادراک قسمت نوزدهماز تکامل تا مغز، از مغز تداروهای مصرفی در ام اسوقتی تو از یاد گرفتن باز بالاترین هدف از دولتکار با یگانگی و یکپارچگیذرات کوانتومی زیر اتمی قذره ی معین یا ابری از الکتمدن قدیمی ای در جنوب ایرآیا مصرف مولتی ویتامین همغز انسان برای شادمانی طزبان متغیرتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان جدید از چه زمانی پاشناخت حقیقت یا آرزوهای گقانون گذاری و تکاملجنگ و تصور از جنگنکاتی در مورد تشنجاحیای بینایی نسبی یک بیمهوموارکتوس ها ممکن است دمیوتونیک دیستروفیاستفاده از مغز، وزن را کمداروی جدید برای دیابتواقعیت چند سویهبحتی علمی درباره تمایل بکریستال زمان(قسمت سوم)روی و منیزیم در تقویت استتنبیه چقدر موثر استتاثیر دوپامین و سروتونینآیا احتمال دارد رویا از آمغز در تنهایی آسیب میبینزبان، نشان دهنده ی سخنگو اولین سلول مصنوعیشانس یا نتیجه ی تلاشقطار پیشرفتجهان های بسیار دیگرنگاه من، نگاه تو و یا حقیحس و ادراک- قسمت بیست و پاختراع جدید اینترنت کوانهوش مصنوعی از عروسک بازی ما اکنون میدانیم فضا خالاصل در هم تنیدگی و جهانی در محل کار ارزش خودت را ببحثی درباره احساساتی غیرواکسن آلزایمرگوش دادن بهتر از حرف زدنروح رهاییتو جدای از کیهان نیستیتاثیر درجه حرارت بر عملکآیاما مقهور قوانین فیزیکنقش نگاه از پایین یا نگاهسلول های بنیادی منابع و ااین ابتدای تناقض هاستشباهت کیهان و مغزلزوم گذر انسان از حدها و جهانی که از یک منبع، تغذیارتباط هوش ساختار مغز و ژچالش هوشیاری و اینکه چرا خودآگاهی و هوشیاريهوش مصنوعی از عروسک بازی ماده، چیزی بیش از یک خلا اعتماد بی مورددر عید نوروز مراقب تصادف برای پیش بینی آینده مغز دورزش هوازی مرتب خیلی به قگریه ی ابر، رمز طراوت باغروشی برای بهبود هوش عاطفتوهم لیلیپوتی(ریزبینی)آرامش و دانشتاثیر سلامت دستگاه گوارشنقش داروهاي مختلف معروف سندرم پیریفورمیساکوییفلکسچت جی پی تیضایعه ی عروقی مخچهمنابع انرژی از نفت و گاز جایی برای یاد گرفتن باقی از فرد ایستا و متعصب بگذرخدا بخشنده است پس تو هم بهوش مصنوعی در کامپیوترهامخچه ، فراتر از حفظ تعادلبه هلال بنگریافته های نوین علوم پرده درمان تومورهای مغزی با ابرخی اطلاعات روانشناسی مپیچیدگی های مغزمگسمدارک ژنتیکی چگونه انسانرژیم غذایی سالم و ضد التهتوسعه برخی شغل ها با هوش آشتی بهتر استتحریک عمقی مغز در آلزایمنقشه های مغزی جدید با جزیسیاهچاله هاابداع دی ان ای بزرگترین دچرا پس از بیدار شدن از خوطعمه ی شبکه های ارتباط اجمنابع بی نهایت انرژی در دحقیقت آنطور نیست که به نظاز بحث های کنونی در ویروسدلایلی که نشان میدهد ما بهوش عاطفی قسمت پنجمبوزون هیگز جهان را از متلژنهای هوش ، کدامنددرمانهای بیماری پارکینسبررسی سیستم تعادلی بدن اپیشرفت در عقل است یا ظواهمرز جدید جستجو و اکتشاف، رحم مصنوعیتکامل مداوماقیانوس نادانیفیلمی بسیار جالب از تغییتربیت کودکان وظیفه ای مهچندین ماده غذایی که ماننسکته مغزیابزار بقا از نخستین هماننسبت طلایی، نشانه ای به سعلایم کمبود ویتامین E را منبع هوشیاری کجاست قسمت حوادث روزگار از جمله ویراز تکینگی تا مغز از مغز تدولت یا گروهکهیچ چیز همیشگی نیستبیماری آلزایمر، استیل کوکنفرانس تشنج هتل کوثر اصدرک درست از خود و هوشیاریبعد از کرونا دلخوشی بیهوپروتز عصبی برای تکلممشاهده آینده از روی مشاهزمان واقعیت است یا توهمتکامل، نتیجه ی برنامه ریامیدواریفراموش کارها باهوش تر هستصویر زیبا از سلولنوار مغز مشاهده ی غیر مستستم با شعار قانون بدترین ابزار بقای موجود زنده از همه چیز موج استعدم توقف تکامل در یک اندامنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحس چشایی و بویاییاز تکینگی تا مغز از مغز تدگرگونی های نژادی و تغییدانش قدرت استهر حرکت خمیده می شود و هر بیوگرافیکوری گذرای ناشی از موبایدست و پا زدن در سایه؟تقویت استخوان در گرو تغذآنچه حس می کنیم، نتیجه ی مغز مانند تلفن استزندان ذهنیتاثیر نگاه انسان بر رفتااندوه دردی را دوا نمیکندفضای قلب منبع نبوغ استتغییر دادن ژنها آیا روزی نورون هاي مصنوعی می توانابزارهای دفاعی و بقای موهمانند سازی در انسانسوالات پزشکیمهمان ناخواندهحس و ادراک قسمت هفتماز تکامل تا مغز، از مغز تداروهای ام اسوقتی ریشه ها عمیقند از چیباهوش ترین و با کیفیت تریکارهای کوچک، بی ارزش نیسرفلکس وتری با توضیح دکتر ذرات کوانتومی زیر اتمی قتمدن پیشرفته ی پیشینیانآیا مغز تا بزرگسالی توسعمغز انسان رو به کوچک تر شزبان مشترک ژنتیکی موجوداتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان خطرناکترین موجودشناخت درون، شناخت بیرون؛قانون جنگلجنگ داده هاچگونه مولکول های دی ان ایاحیای بینایی نسبی یک بیمهورمون شیرساز یا پرولاکتمیگرن و پروتئین مرتبط با استفاده از نظریه ی تکامل داروی جدید ضد میگرنواقعیت چیستبحث درباره پیدایش و منشا کشف مکانیسم عصبی خوانش پرویا و واقعیتتهدیدهای هوش مصنوعیتاثیر دپاکین بر بیماری مآیا احتمال دارد رویا از آمغز را از روی امواج بشناسزبان، وسیله شناسایی محیطاوکرلیزوماب داروی جدید ششانس یا تلاشقطره قطرهجهان هایی در جهان دیگرنگاه مادی غیر علمی استحس و ادراک- قسمت شصت و چهادامه بحث تکامل چشمهوش مصنوعی از عروسک بازی ما از اینجا نخواهیم رفتاصل علت و تاثیردر چه مرحله ای از خواب ، ربخش فراموش شده ی حافظهواکسن ایرانی کرونا تولیدگوشه بیماری اتوزومال رسسروزه داری متناوب، مغز را تو دی ان ای خاص ميتوکندريتاثیر درجه حرارت بر عملکآگاهی فراتر از آگاهینقش نظام غذایی در تکامل مسلول های بدن تو پیر نیستناینکه به خاطرخودت زندگی شباهت زیاد بین سلول هاي علزوم سازگاری قانون مجازاجهانی در ذهنارتباط پیوسته ی جهانچالش هوشیاری و اینکه چرا خودآگاهی و هوشیاريهوش مصنوعی از عروسک بازی ماست مالیاعتیاد و تلاش های درمانی درمان نگهدارنده ی اعتیادبرای اولین بار دانشمندانگربه شرودینگر و تاثیر مشروشی جدید در درمان قطع نختوهم چیستآرامش و سکونتاثیر عصاره تغلیظ شده گینقش درختان در تکاملسندرم پیریفورمیساکسی توسین و تکامل پیش انتایج نادانی و جهلضایعات در عصب زیر زبانیمنابع انرژی از نفت و گاز جایی خالی نیستاز مخالفت بشنوخدای رنگین کمانهوش مصنوعی در تفکر خلاق امخچه ابزاري که وظیفه آن فبه کدامین گناه کشته شدندیاد گرفتن مداومدرمان تشنجبرخی بیماری ها که در آن بپیچیدگی های مغزی در درک زمروری بر تشنج و درمان هایرژیم غذایی ضد التهابیتوصیه های سازمان بهداشت آغاز فرایند دانستنتداوم مهم است نه سرعتنقشه با واقعیت متفاوت اسسیاهچاله های فضایی منابعابزار هوش در حال ارتقا ازچرا ارتعاش بسیار مهم استظهور امواج مغزی در مغز مصمنابع جدید انرژیحقیقت افراداز تلسکوپ گالیله تا تلسکدنیا فریب و سرگرمیهوش عاطفی قسمت اولبی نهایت در میان مرزهاژنهای حاکم بر انسان و انسدرماندگی به دلیل عادت کربررسی علل کمر درد در میانپیشرفت ذهن در خلاقیت استمرزهای حقیقی یا مرزهای ترسم عاشق کُشی و شیوهٔ شهرتکامل چشمالکترومغناطیس شنوایی و هفیروز نادریترجمه ای ابتدایی از اسراچندجهانیسال سیزده ماههابزار بقا از نخستین هماننشانه های گذشته در کیهان علائم عصبی آلزایمر، با امنبع هوشیاری کجاست قسمت حکمت الهی در پس همه چیزاز تکینگی تا مغز از مغز تدوچرخه در کاهش دردهای کمهیچ چیز، چقدر حقیقی استبیماری الزایمرکنگره بین المللی سردرد ددرک عمیق در حیواناتبعد از کرونا دلخوشی بیهوپرورش مغز مینیاتوری انسامشاهدات آمیخته با اشتباهزمان پلانکتکثیر سلول در برابر توقف امیدواری و مغزفراموشی همیشه هم بد نیستتصویر زیبای اصفهاننوار مغز با توضیح دکتر فاستم، بی پاسخ نیستابزار بقای موجود زنده از همه چیز و هیچ چیزعدم درکمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتحس و ادراک (قسمت اول )از تکینگی تا مغز از مغز تدانش محدود به ابعاد چهارهرچیز با یک تاب تبدیل به بیوگرافیکی غایب شدی تا نیازمند دلدست کردن در گوشتقویت حافظه یا هوش مصنوعآنها نمیخواهند دیگران رامغز مادران و کودکان در زمزونیسومایدتاثیر ویتامین دی بر بیمااندوهگین نباش اگر درب یا قفس ذهنتغییر زودتر اتصالات مغزینورون های ردیاب حافظهابعاد و نیازهای تکاملیهمجوشی هسته ای، انرژِی بپیامهای کاربرانمهندسی ژنتیک در حال تلاش حس و ادراک قسمت هفدهماز تکامل تا مغز، از مغز تداروهای تغییر دهنده ی سیویتنام نوعی کرونا ویروس باور و کیهان شناسیکارهایی بیش از طراحی و گپرفتار مانند بردهذرات کوانتومی زیر اتمی قتمدن بشری و مغز اخلاقیآیا همه جنایت ها نتیجه بیمغز انسان رو به کوچکتر شدزبان چهار حرفی حیات زمینتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان عامل توقف رشد مغزشناسایی تاریخچه ی تکاملیقانون جنگلجنبه های موجی واقعیتچگونه میتوان با قانون جنحس و ادراک قسمت بیست و سواحتیاط در ورزش زانو در خاهوش فوق العاده، هر فرد اسمیگرن و خواباستفاده از هوش مصنوعی در داروی جدید ضد الزایمرواقعیت چیستبحثي درباره هوش و تفاوتهکشف مکانیسمی پیچیده در برویا و کابوستو یک معجزه ایتاثیر داروهای ضد التهاب آیا برای تولید مثل همیشه مغز زنان جوانتر از مغز مرزدودن نقص از هوش مصنوعیايندگان چگونه خواهند دیدشاهکار قرنلمس کوانتومیجهان یکپارچهنگاه محدود و تک جانبه، مشحساسیت روانی متفاوتاداراوون تنها داروی تاییهوش مصنوعی از عروسک بازی ما اشیا را آنطور که هستنداصل عدم قطعیت از کوانتوم در ناامیدی بسی امید استبخش های تنظیمی ژنومواکسن اسپایکوژنگوشت خواری یا گیاه خواریروزه داری و التهاب زیانبتو در میانه ی جهان نیستی تاثیر درجه حرارت بر عملکآپومورفین در پارکینسوننقش نظریه تکامل در شناساسلول بنیادی و ای ال اساینکه خانواده ات سالم باشباهت زیاد بین سلول هاي علزوم سازگاری قانون مجازاجهان، تصادفی نیستارتباط انسانی، محدود به چالش کمبود اندام برای پیخودت را از اندیشه هایت حفهوش مصنوعی از عروسک بازی ماست مالی با هوش انسانیاعتیاد را به دور بیندازدرمان نابینایان آیا ممکنبرای تمدن سازی، باید در بگزیده ای از وبینار یا کنفروشی جدید در درمان نابینتوهم و خیالآرامش(سکوت) stillness و تکاپوتاریک ترین بخش شبنقش ذهن و شناخت در حوادث سندرم پای بی قراراکسکاربازپین در درمان تشنجات در راستگوییضرورت زدودن افکارمنابع انرژی از نفت و گاز جاذبهاز نخستین همانند سازها تخدایی که ساخته ی ذهن بشر هوش مصنوعی در خدمت خلق وحمخچه تاثیر گذار بر حافظهبه امید روزهای بهتریاد بگیر فراموش کنیدرمان جدید ALSبرخی بیماری های خاص که بدپیوند قلب خوک، به فرد دچامرکز هوشیاری، روح یا بدن رژیم غذایی ضد دردتوصیه های غیر دارویی در سآغاز فصل سرما و دوباره تکتداخل مرزها و صفات با بیننقص های سیستمی ایمنیسیاهچاله ها، دارای پرتو ابزار بقا از نخستین همانچرا بیماری های تخریبی مغظرف باید پر شود چه با چرک مناطق خاص زبان در مغزحقیقت انساناز تلسکوپ گالیله تا تلسکدنیا مکانی بسیار اسرارآمهوش عاطفی قسمت دهمبی هیچ می ایی و بی هیچ میرکفش و کتابدرها بسته نیستبرطرف کردن خشونت را از خاپیشرفتی مستقل از ابزار همزایای شکلات تلخ برای سلرساناها و ابر رساناها و عتکامل و ارتقای نگاه تا عمالکتروتاکسی(گرایش و حرکفیزیک مولکولها و ذرات در ترس و آرمان هانه ناامیدی بلکه ارتقاسانسور از روی قصد بسیاری ابزار بقا از نخستین هماننشانه های پروردگار در جهعلت خواب آلودگی بعد از خومنبع هوشیاری کجاست قسمت حافظه میتواند بزرگترین داز تکینگی تا مغز از مغز تدوچرخه سواری ورزشی سبک و هیچ وقت خودت را محدود به بیماری ای شبیه آلزایمر و کنگره بین المللی سردرد ددرگیری قلب در بیماری ویرتفکر قبل از کارپرکاری تیروئیدمطالبه ی حق خودزمان به چه دلیل ایجاد میشتأثیر نیکوتین سیگار بر مامیدی به این سوی قبر نیستفراموشی و مسیر روحانیتصویربرداری فضاپیمای آمنوار مغز ترجمه رخدادهای ستون فقرات انسان دو پا جلابزار بقای موجود زنده از همه چیز کهنه میشودعدالت برای من یا برای همهمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمحس و ادراک (قسمت دوم )از تکینگی تا مغز از مغز ت