دکتر سید سلمان فاطمی

متخصص داخلی مغز و اعصاب


کانال تلگرام دکتر فاطمی

آدرس مطب دکتر سلمان فاطم

آدرس دکتر زهره ابوطالبی

ابزار بقای موجود زنده از نخستین هماند سازها تا مغز، از مغز تا کرونا قسمت سوم

ابزار بقای موجود زنده از نخستین هماند سازها تا مغز، از مغز تا ابزارهای دفاعی ویروس کرونا(قسمت سوم)
در قسمت قبل، بحث مفصلی در مورد فرایندهای تکاملی ویروس برای فرار از دست سیستم های رقیب انجام شد. در این قسمت، به سیستم دفاعی موجود در بدن میزبان برای مقابله با ویروس و عوامل مهاجم می پردازیم.
سیستم ایمنی بدن ما از پوست و مخاط شروع میشود که جلوی نفوذ عامل ببیماری زا را می گیرد. اگر عامل بیماری زا بتواند وارد خون شود با صف بزرگی از سیستم پیچیده ایمنی درون خون مواجه خواهد شد.

سیستم ایمنی درون خون، شامل گلبول های سفید خون و پادتن های ترشح شده از آنهاست. گروهی از گلبول های سفید خون می توانند، دور عامل بیماری زا را احاطه کنند و آن را ببلعند و گروهی دیگر از این سلول ها شامل لنفوسیت های بی و تی، نقش مهمی را در تولید آنتی بادی ها یا پادتن ها در درون بدن موجود زنده دارند.

اکثر لنفوسیت‌های بزرگ، سلول‌های NK هستند. لنفوسیت‌های کوچک از سلول‌های T و سلول‌های B تشکیل شده اند. بدن یک فرد طبیعی هزار میلیارد سلول لنفوییدی دارد، و بافت لنفوییدی، تشکیل دهنده حدود ۲درصد از وزن بدن است. لنفوسیت‌ها به‌طور معمول بین ۸ تا ۱۲ میکرون قطر دارند
در ایمنی سلولی لنفوسیت‌های T فعالیت دارند. لنفوسیت‌های T پس از اتصال به پادگِن (آنتی‌ژن) تکثیر پیدا می‌کنند و انواعی از سلول‌های T از جمله تعدادی T کشنده و تعدادی T خاطره به وجود می‌آورند. سلول‌های T کشنده به طور مستقیم به سلول‌های آلوده به ویروس و سلول‌های سرطانی حمله می‌کنند و با تولید پروتئین خاص به نام پرفورین، منافذی در این سلول‌ها به وجود می‌آورند و موجب مرگ آن‌ها می‌شوند. به همین علت این نوع از پاسخ ایمنی، به ایمنی سلولی معروف است. انواع سلول‌های T عبارت است از T کشنده، T خاطره، یاری‌کننده (h.c) و مهارکننده.

لنفوسیت تی سیتوتوکسیک و سرکوبگر، CD8 مثبت هستند ولی دو گروه دیگر، CD4 مثبتند.

مراحل ساخته شدن و بالغ شدن لنفوسیتT : لنفوسیتT همانند لنفوسیت B در مغز استخوان (مغز قرمز استخوان) ساخته می‌شود ولی همانند لنفوسیتB در مغز استخوان، بالغ نمی‌شود بلکه از طریق خون به تیموس- که پشت جناغ و جلوی نای قرار دارد- می‌رود و در تیموس بالغ می‌شود. لنفوسیت T اغلب بین خون و لنف در گردش است و در برخورد با پادگِن(آنتی ژن) خاص روی میکروب فعال می‌شود که اغلب لنفوسیت‌های T ضد ویروس، انگل، سرطان و رد بافت پیوند شده می‌باشد.

وظیفه‌های لنفوسیت تی:
حضور میکروب را به سایر گلبول‌ها خبر می‌دهد.
میکروب‌ها را گرفته و کشته و به گلبول‌های سفید تحویل داده که مستقیماً بیگانه خوارند.
در سطح خود گیرنده‌های پادتن (آنتی‌بادی) مانندی دارند که به پادگِن (آنتی‌ژن) میکروب چسبیده و دیوارهٔ سلول را حل می‌کند.
در مبارزه با سلول‌های سرطانی، T کشنده به همراه درشت خوارها (ماکروفاژها) نقش اصلی را دارند.
به جایگاه‌های التهابی و گره‌های لنفاوی تخلیه‌کننده مهاجرت می‌کنند تا عمل سرکوبگری خود را اعمال نمایند.
سلول‌های T تنظیمی از سلول‌های موثر در سیستم ایمنی محسوب می‌شوند که نقش مهمی در سرطان‌ها، بیماری‌های خودایمنی و بیماری‌های عفونی دارند.
لنفوسیت‌های بی، نقش بزرگی در ایمنی هومورال (در کنار آن پاسخ ایمنی سلولی قرار دارد که توسط لنفوسیت‌های تی مدیریت می‌شود) دارند. کارکرد اصلی لنفوسیت‌های بی، تولید پادتن علیه آنتی‌ژنها، ایفای نقش به عنوان سلول‌های ارائه دهندهٔ آنتی‌ژن(ای پی سی)، و در نهایت تکامل یافتن به سلول‌های بی خاطره پس از فعال شدن توسط برهم‌کنش‌های آنتی‌ژنی است. سلول‌های خاطره در برخورد مجدد با همان آنتی‌ژن، پادتن بیشتری را در مدت زمان کوتاه‌تری تولید می‌کنند. لنفوسیت‌های بی، جزء اساسی سیستم ایمنی تطابقی است.
(سید علی مهبد امیر، هماتولوژی عملی، چاپ چهارم، تهران، نشر اشراقیه، زمستان ۱۳۸۷ صص ۱۶۶-۱۵۳)
پادتن یا آنتی‌بادی (به انگلیسی: antibody) نوعی پروتئین است که در دستگاه ایمنی بدن، در پاسخ به حضور آنتی‌ژن خاصی، تولید می‌شود و در خون به گردش درمی‌آید یا در محل تولید، باقی می‌ماند تا به آنتی‌ژن (معمولاً اجسام بیگانه همچون باکتری و ویروس ولی گاه حتی بافت طبیعی بدن یا یک ماده غذای است) حمله‌ور شود. هر پادتن یک آنتی‌ژن ویژه را هدف خود تشخیص می‌دهد. پادتن‌ها از پلاسموسیت‌ها ترشح می‌شوند؛ و به ایمنی هومورال مربوط است. پس از برخورد لنفوسیت B با آنتی‌ژن خاص خود، تقسیم شده و سلول B خاطره و پلاسموسیت به وجود می‌آورند. سلول‌های خاطره همواره در کمین هستند تا در صورت برخورد مجدد با همان آنتی‌ژن با سرعت بیشتری تقسیم شوند.
هر ماده‌ای- که به‌طور اختصاصی واکنش ایمنی ویژه‌ای را پس از ورود به بدن موجب گردد- پادگن(آنتی‌ژن) نامیده می‌شود. با ورود یک پادگن(آنتی‌ژن) به بدن پادتن(آنتی‌بادی) تولید می‌گردد که قادر به ایجاد پیوند اختصاصی با پادگن (آنتی‌ژن) محرک تولید آن است. پادتن‌ها تحت نام کلی ایمنوگلوبولین نیز شناخته می‌شوند
ایمونوگلوبولین‌ها بر مبنای خواص فیزیکی، شیمیایی و ایمن‌شناختی به ۵ گروه عمده IgA، IgM، IgG، IgD، IgE تقسیم می‌شوند.

Underdown B, Schiff J (1986). Immunoglobulin A: strategic defense initiative at the mucosal surface. Annu Rev Immunol. 4 (1): 389417. doi:10.1146/annurev.iy.04.040186.002133. PMID 3518747.
Geisberger R, Lamers M, Achatz G (2006). The riddle of the dual expression of IgM and IgD. Immunology. 118 (4): 060526021554006. doi:10.1111/j.1365-
سیستم پیچیده ایمنی بدن، به یک سیستم دفاعی خلاصه نمی شود بلکه سیتمی فعال و پرتکاپو است که مانند پازلی پویا، دائما اجزا، را به شکل جدیدی کنار هم قرار میدهد. اگر یک بخش نتواند کار کند بخش دیگر، وارد عمل میشود؛ اگر پادتن ها موثر نباشد سلول های مهاجم وارد عمل میشود و این قابلیت را دارد نوع آنتی بادی ها را دائما در مواجهه با عوامل مهاجم، تغییر دهد.

و این واقعا شگفت انگیز است!
میلیاردها ها باکتری و ویروس که در هوای تنفسی ما و یا از راه های دیگر وارد بدن میشود، در رویارویی با سیستم ایمنی ما قادر به بیماری زایی نیستند. شگفتی عملکرد پیچیده سیستم ایمنی، وقتی بیشتر مشخص میشود که بدانیم میلیاردها میکروب و ویروس و عوامل خارجی، وجود دارد که بدن می تواند در برابر آنها پادتن خاص تولید کند. گویا در رقابتی سنگین، سیستم ایمنی هر موجود پر سلولی، یکه و تنها در برابر میلیاردها عامل مهاجم- که هر روز می توانند با جهش های جدید، متحول شوند و میلیاردها میلیارد، عامل بیماری زای جدید ایجاد کند- مواجه است!
یکه و تها در برابر میلیاردها میلیارد عامل مهاجم و این شگفتی نزدیک به بی نهایت!!
این، نشان میدهد هر یک ساعت زندگی ما، معجزه ای است که قابل توصیف نیست. برنامه درون ژن های سیستم ایمنی بدن ما آنچنان در برابر عوامل مهاجم، مقاومت میکند که واقعا چیزی شگفت انگیز می نماید؛ سیستمی کاملا پویا، که در هر ساعت و هر لحظه زندگی ما در حال نوآوری است.

مهندسی روی این سلول ها و مهندسی روی سلول های ایمنی و آنتی بادی ها(پادتن ها) امروز از متخصصان آن، مهندسان بزرگی ساخته است که معمار بزگترین بنا درتاریخ پزشکی نو خواهند بود. در این مسیر، دستیابی به روش های مهندسی ژنتیک در تولید آنتی بادی های منوکلونتال، جهش بسیار عظیمی است که میتواند به زودی همه درمان های موجود را متحول کند.

با این آنتی بادی ها، درمان بیماری های دشواری مانند مولتیپل اسکلروز و یا بیماری های خاص سیستم ایمنی(چه به دلیل کم کاری سیستم ایمنی یا پرکاری سیسیتم ایمنی و یا به طور خلاصه سیستم ایمنی نامنظم مانند انواع روماتیسم ها)کشف شده است که تحولی عظیم را به خصوص در موارد شدید این بیماری ها ایجاد میکند.
در مقالات زیادی در کانال ایجانب با توجه به تخصص من، در مورد دو داروی تاثیر گذار بر بیماری مولتیپل اسکلروز به خصوص در موارد شدید بیماری، بحث شد این دو دارو آنتی بادی های منوکلونال هستند که با روش های پیچیده مهندسی ژنتیک، در بدن حیوانات آزمایشگاهی تولید می شود. دو مورد این داروها ریتوکسیماب و اوکرلیزوماب هستند که برخی از آنها در دوره تحریم های ایران به وسیله شرکت های داروسازی داخلی(از جمله شرکت داروسازی عبیدی و ....) تولید شده است و در اینجا لازم است تلاش دانشمندان غیور کشورمان، قدر داشته شود.
تولید این آنتی بادی ها، میتواند شکل های مختلفی داشته باشد و همانطور که سیستم ایمنی بدن ما قادر است میلیاردها میلیارد آنتی بادی تولید کند که هر کدام آنها علیه نوع خاصی از آنتی ژنها موثر است، مهندسی ژنتیکی قادر خواهد بود میلیاردها میلیاد آنتی بادی تولید کند که علیه آنتی ژن های ویروس و باکتری و دیگرعوامل مهاجم تاثیر گذار باشد(همانطور که تاثیر شگف انگیز یکی از این آنتی بادی های منوکلونال به نام تاسی لیزوماب اخیرا روی یکی از بیماران مبتلا به پنومونی ویروس کرونا با موفقیت آزموده شده است.)
؛ حتی میتواند پا را از این فراتر بگذارد، و در مواردی که سیستم ایمنی بدن، پر کار میشود و بیماری های خود ایمنی ایجاد میکند علیه خود سلول های پرکار عمل کند و در این هجوم، میتوان آنتی بادی هایی تولید کرد که به کشتن سلول ایمنی بدکار محدود نمیشوند بلکه این سلول را خوش اخلاق می کنند و آن را ادب و آرام می کنند!!
و این آرام کردن و تنظیم ، به بدن در آینده در مقابله با دیگر عوامل مهاجم کمک خواهد کرد.

این از نگاه مثبت،
ولی روی دیگر این توانایی های پیچیده و گسترده که امروز در اختیار انسان است، توانایی مهندسی ژنتیکی برای تولید زشت ترین عوامل بیماری زا است که فقط به مقابله ساده با سیستم ایمنی فرد و کم کار کردن آن نمی پردازند(کم کار شدن سیستم ایمنی فرد را در بیماری ایدز به وسیله ویروس HIV می بینیم که ممکن است در سالهای تا زمان مرگ فرد به تضعیف سیستم ایمنی بپردازد. ) بلکه ممکن است با قدرتی شگفت آور، همه سیستم ایمنی فرد را از کار بیندازد و مرگی ناگهانی را برای او رقم بزند.
تولید مصنوعی این عوامل خطرناک، دست آن کسانی را باز خواهد کرد که برای حفظ ژنهای خود از هیچ کوششی فروگذار نخواهند کرد حتی اگر به قیمت نسل کشی دیگر نژاد ها باشد
آنچه در این میان جایش خالی است، آن خالق آگاهی است که این مهندسی ها و مدیریت ها را تنظیم کند
ای آفریننده آسمان ها و زمین و ای خالق مردمان و زنان!
ای شکافنده شب تار و ای پوشاننده روز روشن!
امروز دستان بسیاری به سوی تو دراز است.
آن گشاینده روزهای روشن و آن درخشنده رشید و آن سفید روی حمید را به ما نشان بده و چشمان ما را با نگاه به سوی او سرمه ای از نور بکش!
و تو ای صاحب روزها و ساعت های شتابان! در مناجات شب های تنهاییت ما را دعا کن که امروز بیش ار همیشه به تو محتاجیم.
@salmanfatemi

در قسمت گذشته این مباحث بیان شد که عوامل بیماری زا از جمله ویروس ها- که محصول ژن ها هستند- برای بقای خود از هیچ کوششی فروگذار نمی کنند. گاهی آنچنان برای بقای ژنها کوشش می کنند که سبب می شود موجودی مانند باکتری، همه ریخت و ساختمان خود را از دست بدهد و حیاتی ترین عوامل زیستی را از دست بدهد یعنی به موجودی مرده و بی تحرک مانند ویروس تبدیل شود که زندگی آن، کاملا انگلی و فقط وابسته به عوامل انرژی زاو تولید مثلی میزبان است.
در نزاعی که عامل بیماری زا قادر است، به شگفت ترین پروژه ها برای انتفال ژن ها اقدام کند و گاهی خود را با ژن های میزبان در هم آمیزد و گاهی خود را در بیرون بدن میزبان، به مرگ حقیقی بزند، شگفت انگیز نیست سیستم ایمنی بدن ما ناچار باشد از هر پروژه و برنامه دفاعی ای برای مقابله با آن بهره ببرد.

هر دم که فرو میرود، ممد حیات است و چون برآید مفرح ذات پس در هر نفس دو نعمت موجود است و بر هر نعمت شکری واجب از دست و زبان که برآید تا از عهده شکرت به درآید
و در آن زمان، سعدی شیراز از فرایندهای پیچیده تکاملی سیستم ایمنی بدن ما آگاه نبود و اگر آگاه بود شایسته بود شعر خود را اینگونه تغییر دهد: در هر نفس میلیاردها میلیارد نعمت موجود است و بر هر نعمت شکری واجب!!!! و اگر بدانیم هر ذره کوانتومی بدن ما از جمله سیستم ایمنی، تجلی ای از جهانی موازی است که آن را ایجاد میکند و هر جهان موازی نیازمند جهانی فراتر از آن به عنوان علت است، واقعا در شکر نفس های خود درمانده می شدیم.
(ان تعدوا نعمت الله لا تحصوها) اگر بتوانیم نعمت های خدا را شماره کنید، نمی توانید آن را بشمارید. بله نعمت ها بی نهایت نیست ولی نزدیک بی نهایت است و نزدیک به بینهایت، قابل شمارش نیست هرچند عددی را بتوانیم روی آن، بگذاریم.

غرق شدن در سیستم ایمنی پیچیده بدن، به این حد خلاصه نمیشود: بر اساس پژوهش های جدید دانشمندان، حتی قلب انسان و سیستم اتونوم(خودکار) قلب- که جدای از مغز، خون را در بدن به چرخش در می آورد- تحت هدایت برخی گلبول های سفید خونی است (ماکروفاژها) و ما مدیون این سلول های درشت و پیچیده هستیم؛ نه فقط به خاطر قدرت وسیع آن در زدودن عوامل بیماری زا بلکه به خاطر هدایت هر لحظه گردش خون در رگ های بدنمان .
( مجموعه های پر سلولی بدن ما مانند قلب و مغز ، تحت کنترل تک سلولی های بدن!!

سلول های ایمنی، به صورتي غیر منتظره، به قلب کمک می‌کنند تا ضربان خود را حفظ کند!

آن زمان که سلول تکی، تبدیل به موجودات پرسلولي و پیچیده شد شاید مجموعه پر سلولی، تصور نمی کرد باز در بسیاری از کارهایش نیازمند همان سلول تکی و جداست!

سلولهای ايمنی جاری در جریان خون- امرزه بسیار روي نقش های مهم آن بحث میشود- و بسیاری از بیماری های تخریب کننده موجود پر سلولی به خصوص بیماری های تخریب کننده مغز مانند بیماری مولتيپل اسکلروز، در نتیجه درست کار نکردن همین سلول های ايمني در خون است.

کثرت که همچنان به وحدت(در اینجا سلول های منفرد و جدای از هم) نیازمند است

و اگر همین سلول های منفرد و جدا نباشند بسياري از عملکرد های مجموعه های پیچیده و پر سلول انجام نمی شود.

سلولهای ایمنی معروف به ماکروفاژ وظایف مهمی در بدن ما دارد. در برابر باکتری مقاومت می کنند و در واکنش ترمیم زخمها و دیگر وظایف حياتي، نقش دارندّ

مطالعه ای جدید نشان میدهد که برای نبض و ضربان قلب طبیعی هم مهم هستند و آن را به عنوان هدفی احتمالی برای درمان حالات اختلال در ریتم قلب- که در آن قلب به صورت نامنظم عمل میکند- قرار می دهد. دانشمند فیزیولوژی الکترومغناطيس قلب دوگلاس زيپس از دانشکده پزشکی در دانشگاه اندیانا در اندياناپوليس می گوید: اين مطالعه ای بسیار دقیق از همه جهات است و اضافه می کند: این سلولها نقش مهمی را به صورتي واضح در قلب، بازی می کنند.

وقتی تنظیم کننده قلب يعني گره سينواتريال(سینوسی دهليزي)( گره ای در گوشه دهلیز راست قلب که به صورت خودکار مسئولیت انقباض قلب را با تولید پتانسیل فعالیت خودبخودي، بر عهده دارد و این، یک ضربان ساز خودبخودی وطبيعي است. هرچند این ضربان ساز به صورت خودکار عمل میکند، ضربان آن، وابسته به اعصابی است که به آن وارد میشود)

این قسمت ضربان ساز، ضربان الکتریکی را مي فرستد و در طول دهليزها- که آن را جمع می کنند- منتشر میشود ولی برای رسیدن به بطن ها- که حفره هایی بزرگ، در قلب هستند- این ارسال به کمک کوچکی نيازمند است زیرا به کمک گره دیگری به نام گره دهلیزی بطنی، نبض را به دو بطن مي برد و به آنها اجازه انقباض می دهد و دانشمندان در گذشته فکر می کردند این سلولهای خورنده یعنی ماکروفاژها نقشی در این فرآیند ندارند. ولی ماکروفاژها به صورت گسترده اي در قلب، پراکنده هستند و دانشمند زیست شناس سلولی به نام ماتیوس نهرندورف از دانشکده پزشکی دانشگاه هاروارد، در بوستون و همکاران او خواستند مشخص کنند که آن سلول ها در اينجا چه می کنند. وقتی گروهی از آنها شروع به جستجوی موش هایی کردند که فاقد ماکروفاژ بودند، مشاهده کردند که فرکانس الکتریکی قلب حیوانات، غیر طبیعی است.

نهرندورف میگوید موشها گره بین دهلیز و بطن داشتند ولی این گره دهلیزی بطنی پیام را به دو بطن نمی فرستاد !!

و محققان فهمیدند که ماکروفاژها، در گره دهلیزی بطنی موشها و انسان فراوان هستند و اين گره، همچنین تعداد زیادی از سلول های عضلانی قلبی را دارد که می توانند پیام را منتقل کنند و منجر به انقباض ناگهانی شوند.

پس وقتي محققان، ماکروفاژها و سلول های عضلانی قلب را با هم در طبقات بطنها کاشتند دیدند که هر دوی سلول ها از نظر فیزیولوژیک و از نظر الکتریکی به هم متصل مي شوند و ماکروفاژها توانستند در این اتصال، عمل عضلات قلبی را تسهیل کنند. گزارشات یافت شده، در سایت سلول منتشر شده است.

ولی آیا ماکروفاژها همان تاثیر را بر قلب تپنده دارند؟

براي کشف این مورد، دانشمندان قلب های جدا شده از موش هایی با دستکاري ژنتیکی را مطالعه کردند و این موش ها ماکروفاژهايي داشتند که به نور جواب میداد. نور، بار الکتریکی سلول ها را بیشتر مثبت می کرد و این، به نوبه خود ارسال پیام ها را از طرف سلول ها به عضله مجاور تسهیل میکرد. و پس از تحریک قلب حیوانات برای نبض زدن بیشتر با واسطه محرک الکتریکی گره، کابلی از الیاف نوری را برای روشن کردن عضو، استفاده می کردند و این باعث تحریک ماکروفاژها میشد.

و چون قلب در این آزمایشات، با سرعت بالا میزند گاهی وقتی گره دهلیزی بطنی نتواند پیام انقباض را به بطنها بفرستد، ضربانی را از دست می دهد، و دانشمندان فهمیدند این تازيانه هاي گم شده در قلب هایی که با واسطه نور ماکروفاژهاي آن تحریک شده اند، با فرکانس کمتر رخ ميدهد.

نهرندروف می گوید: وقتی تاباندن نور انجام شد، گره دهلیزی بطنی به صورتی بهتر عمل میکرد . و محققان فهمیدند که گره دهلیزی بطنی در دو گروه مختلف موش ها که از نظر وراثتي دستکاری شده بودند، فاقد پروتئینی بود که ماکروفاژها را به سلول های عضله قلب می رساند یا حاوی پروتئینی هستند که اقدام به کشتن ماکروفاژها می کند.

@salmanfatemi

نهرندوف می‌گوید: تاثیر واضح، آن است که ماکروفاژها سبب می شوند ارتباط، فعالتر گردد.

دانشمند زیست شناس مولکولي و سلولی ونسنت کریستوفیلز از دانشگاه آمستردام در هلند می گوید: این مطالعه ماکروفاژها را بر یک نقشه یا ساختار قرار میدهد ولی او خبر داد که برخی مطالعات گذشته، به مداخله سلول های عضلانی غیر قلبی مانند سلول های فيبروبلاست در عمل گره های سینوسی بطنی اشاره کرده است. از این رو، ما نیازمند مقداری مشارکت ماکروفاژها با دیگر سلول ها هستیم.

نهرندروف می گوید: مشخص نیست چرا گره دهلیزی بطنی نیازمند کمک ماکروفاژها است زیرا خود سلول های عضله قلب جریان الکتريکي را به صورتي کاملا خوب و دقیق می فرستند! و سبب هر چه باشد، نتایج سبب ميشود ما بپرسیم آیا ماکروفاژها در شرایطی که ضربان قلب در آن غیر طبیعی است نقش دارد یا نه؟!

و اگر این نقش را دارد محققان میتوانند ضربان قلب را مثلا از طریق تغییر در ماکروفاژها با داروهایی- که رفتار آن را تغییر بدهد- تنظیم کنند. و برخی از اين داروها در مورد تجربه های بالینی انتخاب میشود.
http://www.sciencemag.org/news/2017/04/immune-cells-unexpectedly-help-heart-keep-its-beat?utm_source=sciencemagazine&utm_medium=facebook-text&utm_campaign=immuneheart-12606)
پیچیدگی سیستم ایمنی و گردش خون ما به این حد خلاصه نمی شود. سلول های بنیادین- که پیش سازهای همه اجزای سیستم ایمنی ما هستند- به عنوان نخستین پایه های حیات چند سلولی، قابلیت تبدیل شدن به سول های متعددی را دارند. یافتن این سلولهای شگفت- که پایه سلول های بدن چند سلولی ها را تشکیل میدهد- جهشی بزرگ در پزشکی بوده است به طوری که امروز با دست کاری روی این سلول ها، دروازه های نویی به روی پزشکی روز، باز شده است تا اندام های از دست رفته یا ضعیف را نوسازی کند و امیدی نو را به افراد فاقد برخی اندام ها مانند کلیه و یا دست و پا و .. بدهد.


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
از تکامل تا مغز، از مغز تسودمندی موجودات ابزی بر تحریک عمقی مغز در آلزایمویتامین E در چه مواد غذایطوفان زیباییبابا زود بیاکاربرد روباتهای ريز، در حقیقت آنطور نیست که به نظتمدنی قدیمی در شمال خلیج دلایلی که نشان میدهد ما بآیا هوش مصنوعی زندگی بشرمغز ابزار بقای برتر مادیفیزیک و هوشیاریتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسانیت در برابر دیگراندرمانهای بیماری پارکینسچگونه مغز پیش انسان یا همرادیوی مغز و تنظیم فرکانمنبع هوشیاری کجاست؟ (قسماحساس گذر سریعتر زمانهوش مصنوعی و کشف زبان هایاستفاده از سلول های بنیاسیستم تخلیه ی مغز بینشی نتربیت کودکان وظیفه ای مهواقعیت و مجازعلم بدون توقفبحثی در مورد نقش ویتامين کشف جمجمه ای درکوه ایرهوحوادث روزگار از جمله ویرتو کجای جهانیدولت یا گروهکآیا تکامل و تغییرات ژنتیمغز، فقط گیرندهفرایند پیچیده ی خونرسانیايا اراده آزاد توهم است یدرک درست از خود و هوشیارینگاه انسان محدود به ادرازمین زیر خلیج فارس تمدنی منبع هوشیاری کجاست؟(قسمادراک ما درک ارتعاشی است هوش مصنوعی از عروسک بازی اصلاح خطا با رفتن بر مسیرساختن آینده، بهترین روش تصویر زیبا از سلولبخش بزرگتر کیهان ناشناختواکسن دیگر کرونا ساخته شعادت کن خوب حرف بزنیگیاه بی عقل به سوی نور میحس چشایی و بویاییتولید مولکول جدید توسط هدگرگونی های نژادی و تغیینقش هورمون زنانه استروژنقله برای دیدن نه برای به ایندرالدرس گرفتن از شکست هاارتباط بین هوش طبیعی و هوچاالش ها در تعیین منبع هوزندگی در جمع مواردی را برمهربانی، شرط موفقیتهوش مصنوعی از عروسک بازی بقا با سازگارترین فرد اسورزش و میگرنسرگیجه از شایعترین اختلاتغییر دیگران یا تغییر خوبرای رشد، باید از مسیر خطغیرقابل دیدن کردن مادهگشایش دروازه جدیدی از طرحس و ادراک قسمت نوزدهمتوهم وجودآزمون ذهنی گربه ی شرودینداروهای مصرفی در ام اسنقش روزه داری در سالم و جقارچ بی مغز در خدمت موجوداگر میدانی مصیبت بزرگتر نخستین تمدن بشریذره ی معین یا ابری از الکاز نخستین همانند سازها تزیست شناسی باور حقیقت یا میگرن سردردی ژنتیکی که بهوش مصنوعی درمانگر کامپیسعی کن به حدی محدود نشویبه بالاتر از ماده بیندیشیادگیری هوش مصنوعی، عمیقجنگ و تصور از جنگبرخی توصیه ها برای واکسیپیوند اندام از حیوانات بمرکز حافظه کجاستتوضیحی ساده در مورد هوش مإِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَداروی جدید برای دیابتنقطه ی رسیدن به قلهرمز جهانلوب فرونتال یا پیشانی مغابزار بقا از نخستین همانچرا حجم مغز گونه انسان دراز تکینگی تا مغز و از مغز زبان و شناخت حقیقت قسمت سما با کمک مغز خود مختاريمتاثیر دوپامین و سروتونینهوش عاطفی قسمت سومشگفت نیست من عاشق تو باشمبی سوادی در قرن 21کلمات بلند نه صدای بلندجهان های بسیار دیگربزرگ شدن مغز محدود به دورحس و ادراک- قسمت بیست و پپایان، یک آغاز استمسمومیت دانش آموزان، قماتکامل ابزار هوش ، راه پر الگو نداشتیمدر محل کار ارزش خودت را بنه به اعدامروبات ها قول میدهندمقاومت به عوارض فشار خون ابزار بقا از نخستین هماننظام مثبت زندگیاز تکینگی تا مغز از مغز تسفرنامه سفر به بم و جنوب مبانی ذهنی سیاه و سفیدتاثیر درجه حرارت بر عملکهیچ کس مانند تو نگاه نمیکشبکه های مصنوعی مغز به دربیماری اسپینال ماسکولار کنترل جاذبهجهانی که از یک منبع، تغذیتفکر خلا ق در برابر توهم خودآگاهی و هوشیاريپرتوزایی از جسم سیاهمطالعه ای بیان میکند اهدتأثیر شیرینی های حاوی لوامگا سه عامل مهم سلامتدر عید نوروز مراقب تصادف نوار مغز در تشخیص بیماری روش هایی ساده برای کاهش امنابع انرژی از نفت و گاز ابزار بقای موجود زنده از همه چیز در زمان کنونی استاز تکینگی تا مغز از مغز تسلطان جنگل یا صاحب ملکوتمدل همه جانبه نگر ژنرالیتاثیر سلامت دستگاه گوارشهزینه ای که برای اندیشیدصبر بسیار بایدبیان حقیقتکیهانِ هوشیارِ در حال یاجایی برای یاد گرفتن باقی تلقین اطلاعات و حافظهخدا بخشنده است پس تو هم بآنان که در قله اند هرگز خمغز چگونه صداها را فیلتر تاثیر ژنها بر اختلالات خانرژی بی پایان در درون هردرمان تومورهای مغزی با انوروز مبارکریشه های مشترک حیاتمنبع هوشیاری کجاست قسمت ابعاد بالاترهمراهی میاستنی با برخی ساز تکامل تا مغز، از مغز تسی و سه پل اصفهانتداوم مهم است نه سرعتویتامین کاطولانی ترین شبباد و موجکاش شرف اجباری بود یا حتیحقیقت افرادتمرکز و مدیتیشندنیا فریب و سرگرمیآیا هوش ارثی دریافتی از پمغز ابزار برتر بقافیزیک آگاهیتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان، گونه ای پر از تضاددرماندگی به دلیل عادت کرچگونه هموساپينس بر زمین راز تغییرمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاحساسات کاذبهوش مصنوعی یا حماقت طبیعاستفاده از سلول های بنیاسیستم تعادلی بدنترجمه ای ابتدایی از اسراواقعیت و انعکاسعلم در حال توسعهبحثی در مورد نقش کلسیم و کشف جدید تلسکوپ جیمز وبحکمت الهی در پس همه چیزتو کز محنت دیگران بی غمیدوچرخه در کاهش دردهای کمآیا جنین انسان، هوشمندی مغزتان را در جوانی سیم کشفرایند تکامل و دشواری هاای نعمت من در زندگیمدرک عمیق در حیواناتنگاه از بیرون مجموعهزمان چیستمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمادغام میان گونه های مختلهوش مصنوعی از عروسک بازی اصول انجام برخی نرمش ها دساختار فراکتال وجود و ذهتصویر زیبای اصفهانبخش دیگری در وجود انسان هواکسن دیگری ضد کرونا از دعادت کردن به نعمتگیاه خواری و گوشت خوار کدحس و ادراک (قسمت اول )تولید مثل اولین ربات های دانش قدرت استنقش ویتامین K در ترمیم اسقله سقوطایا کوچک شدن مغزانسان الدست و پا زدن در سایه؟ارتباط شگفت مغز انسان و فنابینایی در نتیجه ی گوشی زندگی در سیاهچالهموفقیت هوش مصنوعی در امتهوش مصنوعی از عروسک بازی بقا در ازای بیماریورزش بهترین درمان بیش فعسرگردانیتغییر دادن ژنها آیا روزی برای زندگی سالم، یافتن تغرور و علمپل جویی اصفهانحس و ادراک قسمت هفتمتوهم بی خداییآزمون ذهنی گربه شرودینگرداروهای ام اسنقش رژیم غذایی بر رشد و اقبل از آغازاگر نیروی مغناطیس نباشد نخستین تصویر از سیاهچالهذرات کوانتومی زیر اتمی قاز نخستین همانند سازها تزیست، مرز افق رویداد هستمیگرن شدید قابل درمان اسهوش مصنوعی درخدمت خلق وحشلیک فراموشیبه جای محکوم کردن دیگران یادگرفتن، آغاز حرکت است جنگ داده هابرخی درمان های Spinal Muscular Atپیوند اندام حیوانات به امرکز خنده در کجای مغز استتیوتیکسن داروی ضد جنونافت فشار خون ناگهانی در وداروی جدید ضد میگرننقطه ای بود و دگر هیچ نبورمز جهان خاصیت فراکتاللوتیراستامابزار بقا از نخستین همانچرا خشونت و تعصباز تکینگی تا مغز از مغز تزبان جانسوزما بخشی از این جهان مرتبطتاثیر دپاکین بر بیماری مهوش عاطفی قسمت ششمشگفت انگیز بودن کیهانبی شرمیکلوزاپین داروی ضد جنونجهان هایی در جهان دیگربزرگ شدن تقریبا ناگهانی حس و ادراک- قسمت شصت و چهپاکسازی مغزمسیر دشوار تکامل و ارتقاتکامل تکنولوژیالگو و عادت را بشکن و در ادر چه مرحله ای از خواب ، رنه بدبخت بلکه نادانروبات های ریز در درمان بیمقایسه رقابت و همکاریابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیاز تکینگی تا مغز از مغز تسفری به آغاز کیهانمباحث مهم حس و ادراکتاثیر درجه حرارت بر عملکهیچ کس حقیقت را درون مغز شبکیه های مصنوعیبیماری اضطراب عمومیکندر در بیماریهای التهابجهانی در ذهنتفاوت مغز انسان و میمون هخودآگاهی و هوشیاريپرسش و چستجو همیشه باقی امعماری، هندسه ی قابل مشاتئوری تکامل امروز در درماما شما از دید خفاش کور هدرمان نگهدارنده ی اعتیادنوار مغزی روشی مهم در تشخروش جدید تولید برقمنابع انرژی از نفت و گاز ابزار بقای موجود زنده از همه چیز، ثبت می شوداز تکینگی تا مغز- از مغز سم زنبور ، کلیدی برای وارمدل هولوگرافیک ژنرالیزهتاثیر عصاره تغلیظ شده گیهزینه سنگین انسان در ازاصد قدح، نفتاده بشکستبیداری و خواب کدام بهتر اکیست هیداتید مغزجایی خالی نیستتلاش ها برای کشف منابع جدخدای رنگین کمانآنزیم تولید انرژی در سلومغز ناتوان از توجیه پیداتاثیر کلام در آیات کلام بانرژی تاریکدرمان تشنجنوروز یا روز پایانیرژیم های غذایی و نقش مهم منبع هوشیاری کجاست قسمت اتفاق و تصادفهمراهی نوعی سردرد میگرنیاتوبان اطلاعات و پلِ بینهندسه ی پایه ایاز تکامل تا مغز، از مغز تسیلی محکم محیط زیست بر انتداخل مرزها و صفات با بینویتامین کا و استخوانطی یکصد هزار سال اخیر هرچباد غرور و سر پر از نخوت وکتاب گران و پرهزینه شد ولحقیقت انسانتمرکز بر هدفدنیا مکانی بسیار اسرارآمآیا هوش سریعی که بدون احسمغز از بسیاری حقایق می گرفیزیکدانان ماشینی برای تتاثیر گیاه خواری بر رشد وانعطاف پذیری مکانیسمی علدرها بسته نیستچگونه هوشیاری خود را توسراست دستی و چپ دستیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاخلاق و علوم اعصابهوش مصنوعی گوگل به کمک تشاستفاده از سلول های بنیاسیستم دفاعی بدن علیه مغز ترس و آرمان هاواقعیت تقویت شدهعلم راهی برای اندیشیدن ابحثی در مورد حقیقت فضا و کشتن عقیده ممکن نیستحافظه میتواند بزرگترین دتو پیچیده ترین تکنولوژی دوچرخه سواری ورزشی سبک و آیا جهان ذهن و افکار ما ممغزتان را در جوانی سیمکشفرایند حذف برخی اجزای مغای همه ی وجود مندرگیری قلب در بیماری ویرنگاه از دور و نگاه از نزدزمان و مکان، ابعاد کیهان منبع هوشیاری کجاست؟(قسمادغام دو حیطه علوم مغز و هوش مصنوعی از عروسک بازی اصول توسعه ی یک ذهن کاملساختار شبکه های مغزی ثابتصویربرداری فضاپیمای آمبخشیدن دیگران یعنی آرامشواکسن سرطانعادت بد را ترک کنگیرنده باید سازگار با پیحس و ادراک (قسمت دوم )تولید یا دریافت علمآب زندگی است قسمت چهارمدانش محدود به ابعاد چهارنقش ژنتیک در درمان اختلاقلب های سادهایا این جمله درست است کسیدست کردن در گوشارتباط شگفت انگیز مغز انناتوانی از درمان برخی ویزندگی زمینی امروز بیش از موفقیت در تفکر استهوش مصنوعی از عروسک تا کمبقای حقیقی در دور ماندن اورزش در کمر دردسربازان ما محققا غلبه می تغییر زودتر اتصالات مغزیبرخی ملاحظات در تشنج های غربال در زندگیپل خواجو اصفهانحس و ادراک قسمت هفدهمتوهم تنهاییآزادی عقیده، آرمانی که تداروهای تغییر دهنده ی سینقش رژیم غذایی در رشد و اقبل از انفجار بزرگاگر نعمت فراموشی نبود بسنخستین روبات های زنده ی جذرات کوانتومی زیر اتمی قاز نشانه ها و آثار درک شدزاویه نگاه ها یکسان نیستمیدان مغناطيسي زمین بشر هوش مصنوعی ساخته هوش طبیشلیک فراموشیبه خوبی های دیگران فکرکنیادآوری خواب و رویاجنبه های موجی واقعیتبرخی روش های تربیتی کودکحس و ادراک قسمت بیست و سوپیوند سر آیا ممکن استمرگ چیستتیک و اختلال حرکتیافت هوشیاری به دنبال کاهداروی جدید ضد الزایمرنقطه بی بازگشترنگ کردن، حقیقت نیستلوزالمعده(پانکراس)مصنوعابزار بقا از نخستین همانچرا در مغز انسان، فرورفتاز تکینگی تا مغز از مغز تزبان ریشه هایی شناختی اسما تحت کنترل ژنها هستیم یتاثیر داروهای ضد التهاب هوش عاطفی بیشتر در زنانشگفت زده و حیران باشبی عدالتی در توزیع واکسن کلید نزدیک و نگاه تو بر فجهان یکپارچهبزرگترین خطایی که مردم محساسیت روانی متفاوتپارادوکس ها در علممسئول صیانت از عقیده کیستکامل جریان همیشگی خلقتالگوی بنیادین و هوشیاریدر ناامیدی بسی امید استنه جنگ و نه خونریزیروبات کیانمقابله ی منطقی با اعتراضابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیاز تکینگی تا مغز از مغز تسقوط درون جاذبه ای خاص، چمبتکران خودشکوفاتاثیر درجه حرارت بر عملکهیچ اندر هیچشباهت مغز و کیهانبیماری بیش فعالیکندر علیه سرطانجهان، تصادفی نیستتفاوت ها و تمایزها کلید بخودت را از اندیشه هایت حفپرسشگری نامحدودمعنی روزهتئوری تکامل در پیشگیری و امروز دانش ژنتیک هیچ ابهدرمان نابینایان آیا ممکننوار مغز، مفید و بی خطرروش صحبت کردن در حال تکاممنابع انرژی از نفت و گاز ابزار بقای موجود زنده از همه ی سردردها بی خطر نیستاز تکینگی تا مغز- از مغز سماگلوتید داروی کاهش دهنمدل هولوگرافیک تعمیم یافتاریک ترین بخش شبهزاران سال چشم های بینا وصدای بم با فرکانس پایین، بیست تمرین ساده برای جلوکیست کلوئید بطن سومجاذبهتلاش های جدید در ALSخدایی که ساخته ی ذهن بشر آواز خواندن در قفس، نشانمغز و قلب در جنین موش مصنتاثیر کپسول نوروهرب بر نانرژی تاریک که ما نمی تودرمان جدید ALSنورالژیرژیم های غذایی و نقش مهم منبع هوشیاری کجاست قسمت منبع هوشیاری کجاست قسمت اتوسوکسیمایدهندسه ی رایج کیهاناز خود رها شوسینوریپا داروی ترکیبی ضدترقی واقعی یا شعار ترقیویتامین کا در سبزیجاتطبیعت موجی جهانبار مغز بر دو استخوانکتاب زیست شناسی باورحقیقت اشیاتمرکز بر امروزدنیای شگفت انگیز کوانتومآیا هشیاری کوانتومی وجودمغز به تنهایی برای فرهنگ فال نیکوتاثیر گیاه خواری بر رشد واهرام مصر از شگفتی های جهدرهای اسرارآمیز و پوشیدهچگونه واکسن کرونا را توزرجزخوانی هایی که امروز بمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاخلاق پایه تکامل و فرهنگهوش مصنوعی گوگل به کمک تشاستفاده از سلول های بنیاسکوت و نیستیتسلیم شدن از نورون شروع مواقعیت خلا و وجود و درک معلم ساختن برج های چرخانبحثی در مورد عملکرد لوب فگل خاردار، زیباستحافظه های کاذبتو آرامش و صلحیدوپامین قابل حل در آبآیا جهش های ژنتیکی، ویرومغط یک گیرنده استفراتر از دیوارهای باورای آنکه نامش درمان و یادشدرگیری مغز در بیماری کوینگاه از درون قفس یا بیرونزمان و گذر آن سریع استمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمهوش مصنوعی از عروسک بازی اصول سلامت کمرسادیسم یا لذت از آزار دادتصور ما ازمشکلات و واقعیبخشش، عقلانی یا غیر عاقلواکسن سرطانعادت دادن مغز بر تفکرگالکانزوماب، دارویی جدیحس و ادراک قسمت 67تولید پاک و فراوان انرژیآب زندگی است قسمت هفتمدانش بی نهایتنقش گرمایش آب و هوا در همقلب و عقلایا ابزار هوشمندی یا مغز دست آسمانارتباط شگفت انگیز مغز انناتوانی در شناسایی چهره زندگی زودگذرمولکول ضد پیریهوش مصنوعی از عروسک تا کمبلندی در ذهن ما درک بلندیوزن حقیقی معرفت و شناختسردرد میگرنتغییر عمودی سر انسان از پبرخی مرزهای اخلاق و علوم مقالاتپلاسمای غالبحس و ادراک قسمت هجدهمتوهم جداییآزار دیگری، آزار خود استداروهای ضد بیماری ام اس ونقش زنجبیل در جلوگیری از قبرستان ها با بوی شجاعتاگر نعمت فراموشی نبود بسنرمش های مفید برای درد زااز نظر علم اعصاب یا نرووسزاوسکا درمان گوشرمیدان های مغناطیسی قابل هوش مصنوعی، اتفاقات و تحشنا در ابهای گرم جنوب نیابه خودت مغرور نشویاری خدا نزدیک استجنسیت و تفاوت های بیناییبرخی سلولهای عصبی در تلاحس و ادراک قسمت بیستمپیوند سر، یکی از راه حلهامرگ و میر پنهانتیکاگرلور داروی ضد انعقاافتخار انسانداروی سل سپتنمیتوان با بیرون انداختنرنگین کمانلیروپریم داروی ترکیبی ضدابزار بقا از نخستین همانچرا ذرات بنیادی معمولاً از تکینگی تا مغز از مغز تزبان شناسی مدرن در سطح سلمانند آب باشتاثیر داروی ضد تشنج سدیم هوش عاطفی در زنان بیشتر اشگفتی های نقشه ی ژنتیکیبیمار 101 ساله، مبتلا به سکلام و زبان، گنجینه ای بسجهان یکپارچهبزرگترین درد از درون است خفاش کور و انسان بینا؟پاسخ گیاهان در زمان خوردمسئولیت جدیدتکامل داروینی هنوز در حاالگوبرداری از طبیعتدر هم تنیدگی مرزها و بی مچه زیاد است بر من که در ایروح و آب حیاتمقابله با کرونا با علم اسابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیاز تکینگی تا مغز از مغز تسلول های مغزی عامل پارکیمتواضع باشتاثیر درجه حرارت بر عملکهیچگاه از فشار و شکست نترشباهت مغز با کیهان مادیبیماری تی تی پیکوچ از محیط نامناسبجهش های ژنتیکی مفید در ساتفاوت ها را به رسمیت بشناخودروهای هیدروژنیآلودگی هوا چالش قرن جدیدمعادله ها فقط بخش خسته کنتئوری جدید، ویران کردن گانفجار و توقف تکاملی نشادرمان های اسرار آمیز در آنوار مغز، ترجمه ی فعالیت روشهای نو در درمان دیسک بمنابع انرژی از نفت و گاز ابزار بقای موجود زنده از همه جا خیر بکاراز تکینگی تا مغز- از مغزتسندرم کووید طولانیمدل های ریز مغز مینی برینتاریکی من و تو و گرد و غباهستي مادي ای که ما کوچکترصرع و درمان های آنبیش از نیمی از موارد انتقکپسول ژری لاکتجاذبه و نقش آن در شکلگیریتلاش های جدید در درمان فرخدایا جز تو که را دارمآینه در اینهمغز و اخلاقALS نگاهی کامل بر بیماری وتاثیر کپسول نوروهرب بر تانرژی خلا ممکن استدرمان جدید میگرن با انتی نوسانات کوانتومی منبع مارژیم ضد التهابینوشیدن چای برای مغز مفید رژیم غذایی حاوی تخم مرغ ومنبع هوشیاری کجاست قسمت اتصال مغز و کامپیوترهندسه بنیادیناز درخواست ها جدا شوسیگار عامل افزایش مرگ ومتروس جریان انرژیویتامین بی 12 در درمان دردطبیعت بر اساس هماهنگیبار بزرگ ایستادن بر دو پاکتاب طبیعت در قالب هندسهحقیقت تنها چیزی است که شاتمساح حد واسط میان مغز کودنیایی پر از سیاهچاله آیا واکنش های یاد گرفته ومغز بیش از آنچه تصور میشوفاکسیبتتاثیر گیاهخواری بر رشد و اولویت بندی ها کجاستدرون قفس یا بیرون از آنچگونه آن شکری که می خوریمرحم مصنوعیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاختلاف خانوادگی را حل کنهوش مصنوعی الفاگواستیفن هاوکینگ در مورد هسکوت، پر از صداتست نوار عصب و عضلهوالزارتان داروی ضد فشار علایم کمبود ویتامین E را بحثی درباره هوش و تفاوتهگل درون گلدانحافظه و اطلاعات در کجاست تو افق رویداد جهان هستیدورترین نقطه ی قابل مشاهآیا جهش ژنتیکی و تنظیم اجنفرت، اسیب به خود استفرد موفقایمپلانت مغزیدرگیری مغز در بیماران مبنگاه از درون مجموعه با نگزمان و صبرمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمهوش مصنوعی از عروسک بازی اضطراب و ترسسازگاری با محیط بین اجزاتصور از زمان و مکانبدون پیر فلکواکسن ضد اعتیادعارضه جدید ویروس کرونا سگام کوچک ولی تاثیرگذارحس و ادراک قسمت 74تولید اندام با چاپ سه بعدآب زندگی است قسمت اولدانشمندان موفق به بازگردنقش پیش زمینه ها و اراده قلب یا مغزایا بیماری ام اس (مولتیپدست بالای دستارتباط غیرکلامی بین انسانادیدنی ها واقعی هستندزندگی سلول در بدن، جدای امولتیپل اسکلروز در زنان هوش مصنوعی از عروسک تا کمبلوغ چیستوزوز گوشسردرد میگرن در کودکانتغییرات منطقه بویایی مغزبرخی نکات از گاید لاین پرتاثیر ویتامین دی بر بیماپمبرولیزوماب در بیماری چحس و ادراک قسمت هشتمتوهم جدایی و توهم علمآسيب میکروواسکولاریا آسداروی فامپیریدین یا نورلنقش زبان در سلطه و قدرت اقدم زدن و حرکت دید را تغیاگر با مطالعه فیزیک کواننرمش های مفید در سرگیجهاز نظر علم اعصاب اراده آززبان فرایند تکاملی برای میدان های کوانتومی خلاهوش احساسیشناخت و معرفت، و نقش آن دبه دنبال رستگاری باشژن همه چیز نیستجنسیت و تفاوت های بیناییبرخی سيناپسها طی تکامل و حس و ادراک قسمت دهمپیوندهای پیچیده با تغییرمرگ و میر بسیار بالای ناشتیروفیبان موثر در سکته ی افراد آغاز حرکت خودشان رداروی ضد چاقینمیتوان بر سیاه سیاه نوشرهبر حقیقیلیس دگرامفتامین یا ویاسابزار بقا از نخستین همانچراروياها را به یاد نمی آاز تکینگی تا مغز از مغز تزبان شناسی نوین نیازمند ماه رجبتاثیر درجه حرارت بر مغزهوش عاطفی در زنان بیشتر اشگفتی های زنبور عسلبیمار مرکز تنفس سلولیکلام، در تحولی شگفت آور بجهان کنونی و مغز بزرگتریبسیاری از مجرمان، خودشانخفاش با شیوع همه گیری جدیپختگی پس از چهل سالگي به مسئولیت در برابر محیط زیتکامل داروینی هنوز در حاالتهاب شریان تمپورالدر هم تنیدگی کوانتومینه عدم مطلق بلکه عدم با قروح در جهانی دیگر استملاحظه های اخلاقی دربارهابزار بقا از نخستین هماننظریه ی ریسماناز تکینگی تا مغز از مغز تسلول های بنیادیمجموعه های پر سلولی بدن متاثیر درجه حرارت بر عملکهیپرپاراتیروئیدیسمشباهت های ریشه ای چند بیمبیماری دویککوچک شدن مغز از نئاندرتاجهش های ژنتیکی غیر تصادفتفاوت های بین زن و مرد فقخورشید مصنوعیآلودگی هوا و ویروس کرونامعجزه های هر روزهتا 20 سال آینده مغز شما به انقراض را انتخاب نکنیددرمان های بیماری آلزایمرنوار عصب و عضلهروشهای شناسایی قدرت شنوامنابع انرژی از نفت و گاز ابزار بقای موجود زنده از همیشه چیزی برای تنهایی داز تکینگی تا مغز، از مغز سندرم گیلن باره به دنبال تاریکی و نورهستی ما پس از شروعی چگال ضایعه ی شبکه لومبوساکرالبیشتر کمردردها نیازی به کامپیوتر سایبورگجبران از دست رفته هاتلاش های جدید در درمان سرخرما منبع بسیار خوب آنتی آیندهمغز و اخلاقفقر داده ها در هوش مصنوعیتاثیر کپسول نوروهرب بر سانرژِی برای ایجاد اضطرابدرمان جدید کنترل مولتیپلنوعی سکته مغزی ، وحشتناک رژیم غذایی سالم و ضد التهمنبع هوشیاری کجاست قسمت اثر مضر مصرف طولانی مدت رهندسه در پایه ی همه ی واکاز روده تا مغزسیاهچاله هاتری فلوپرازینویتامین بی هفدهطعمه ی شبکه های ارتباط اجبار سنین ابزار هوشمندی اکتاب، سفری به تاریخحقیقت خواب و رویاتنفس هوازی و میتوکندریدنیا، هیچ استآیا یک، وجود داردمغز برای فراموشی بیشتر کفاجعه ی جهل مقدستاثیر انتخاب از طرف محیط اولین قدم شناخت نقص های خدرون آشفته ی تو و ظاهر خنچگونه انتظارات بر ادراک رحم مصنوعیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاختلال خواب فرد را مستعد هوش مصنوعی از عروسک های باستیفن هاوکینگ در تفسیر سکته مغزیتست آر ان اس دز میاستنی گواکنش های ناخودآگاه و تقعلایم کمبود ویتامین E را بحثی درباره هوش و تفاوتهگل زندگیحافظه و اطلاعات در کجاست تو انسانی و انسان، شایستديدن با چشم بسته در خواب آیا خداباوری محصول تکاملنقاشی هایی با بوی گذشته یفرد یا اندیشهایمپلانت مغزی و کنترل دو درگیری مغزی در سندرم کووارتقا و تکامل سنت آفرینش نگاه حقیقی نگاه به درون ازمان واقعیت است یا توهممنبع هوشیاری در کجاست؟ قهوش مصنوعی از عروسک بازی اطلاع رسانی اینترنتیستم با شعار قانون بدترین تصادف یا قوانین ناشناختهبدون بار گذشتهواکسن علیه سرطانعدم توقف تکامل در یک انداگامی در درمان بیماریهای حس و ادراک قسمت 75تولید سلولهای جنسی از سلآب زندگی است قسمت دومدانشمندان نورون مصنوعی سنقش آتش در رسیدن انسان بهقلب دروازه ی ارتباطایا بدون زبان میتوانیم تدستورالعمل مرکز کنترل بیارتروز یا خوردگی و التهانادانی در قرن بیست و یکم،زندگی، مدیریت انرژیمواد کوانتومی جدید، ممکنهوش مصنوعی از عروسک تا کمبلعیدن ستاره توسط سیاهچاوسواس، بیماری استسردرد میگرنی در کودکانتغییرات مغز پس از 40 سالگیبرخی نرمش ها برای درد زانصفحه اصلیپنج اکتشاف شگفت آور در موحس و ادراک قسمت هشتاد و نتوهم جسمآسیب ها ناشی از آلودگی هوداروی لیراگلوتیدنقش زبان در سلطه و قدرت اذرات کوانتومی زیر اتمی ققدرت مردماگر تلاش انسان امروز برانرمش های موثر در کمردرداز نظر علم اعصاب اراده آززبان متغیرمیدان بنیادین اطلاعاتهوش احساسیشناخت حقیقت یا آرزوهای گبه زودی شبکه مغزی به جای ژن همه چیز نیستجهل مقدسبرداشت مغز ما از گذر زمانحس و ادراک قسمت دوازدهمپیوندی که فراتر از امکانمرگ و سوال از قاتلتکنولوژی های جدید و حالتافراد بی دلیل دوستدار تو داروی ضد چاقینمای موفقیتروی و منیزیم در تقویت استلا اکراه فی الدینابزار بقا از نخستین همانچراروياها را به یاد نمی آاز تکینگی تا مغز از مغز تزبان، نشان دهنده ی سخنگو ماپروتیلینتاثیر درجه حرارت بر عملکهوشمندی کیهانشانس یا نتیجه ی تلاشبیماری لبر و نابینایی آنکلرال هیدرات برای خوابانجهان کاملی در اطراف ما پربسیاری از بیماری های جدیخلا، حقیقی نیستپدیده خاموش روشن در پارکمستند جهان متصلتکامل داروینی هنوز در حاامواجی که به وسیله ی ماشیدر هم تنیدگی کوانتومی و پنهایت معرفت و شناخت درک عروح رهاییملاحظات بیهوشی قبل از جرابزار بقا از نخستین هماننظریه تکامل در درمان بیماز تکینگی تا مغز از مغز تسلول های بنیادی منابع و امجرم، گاهی قربانی استتاثیر درجه حرارت بر عملکهاوکينگ پیش از مرگش رسالشباهت کیهان و مغزبیماری دیستروفی میوتونیکوچکی قلبجهش های بیماری زا، معمولتفاوت های تکاملی در مغز وخوش قلبی و مهربانیآلودگی هوا و پارکینسونمعجزه ی چشمتا بحر یفعل ما یشاانواع سکته های مغزیدرمان های بیماری اس ام اینوار عصب و عضلهروشی برای بهبود هوش عاطفمنابع انرژی از نفت و گاز ابزار بقای موجود زنده از همیشه چشمی مراقب و نگهبااز تکینگی تا مغز، از مغز سندرم پیریفورمیستاریکی خواهد ترسیدهشت توصیه برای کاستن از دضایعه ی عروقی مخچهبا هوش مصنوعی خودکار روبکاهش مرگ و میر ناشی از ابجدا کردن ناخالصی هاتلاش های جدید شرکت نورالخسته نباشی باباآینده ی انسان در فراتر ازمغز و سیر تکامل ان دلیلی فلج نخاعی با الکترودهای تاثیر کپسول نوروهرب بر سانسولیندرمان جدید ام اسانسولین هوشمنددرمان جدید ای ال اس، توفرنیکولا تسلارژیم غذایی ضد التهابیمنبع هوشیاری کجاست قسمت اثرات فشار روحی شدیدهندسه زبانِ زمان استاز سایه بگذرسیاهچاله های فضایی منابعتری فلوپرازینویتامین دی گنجینه ای بزرظهور امواج مغزی در مغز مصبارداری بدون رحمکتابخانهحقیقت در علم، هرگز نهایی تنفس هوازی و میتوکندریدندان ها را مسواک بزنید تآیا کیهان می تواند یک شبیمغز بزرگ چقدر مفید هست ؟فاصله ها در مکانیک کوانتتاثیر احتمالی عصاره تغلیاولین مورد PML به دنبال تکدروغ نگو به خصوص به خودتچگونه به سطح بالایی از هورسم عاشق کُشی و شیوهٔ شهرمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاختلال در شناسایی حروف و هوش مصنوعی از عروسک های باستخوان های کشف شده، ممکسال سیزده ماههتشنچ پانایوتوپولوس تشنج واکنش به حس جدیدعلائم عصبی آلزایمر، با اگلوله ی ساچمه ایحافظه و اطلاعات در کجاستتو با همه چیز در پیوندیدی متیل فومارات(زادیوا)(آیا دلفین ها می تواند از چقدر به چشم اعتماد کنیمفرد حساس از نظر عاطفی و بایمپلانت مغزی کمک میکند درگیری مغزی در سندرم کووارتقا یا بازگشت به قبل ازنگاه دوبارهزمان پلانکمنبع هوشیاری در کجاست؟(قهوش مصنوعی از عروسک بازی اطلاعات حسی ما از جهان، چستم، بی پاسخ نیستتضادهای علمیبدون زمان، ماده ای وجود نواکسنی با تاثیر دوگانه اعدم درکگامی در درمان بیماریهای حس و ادراک قسمت 78تولترودینآب زندگی است قسمت سومدانشمندان یک فرضیه رادیکنقش انتخاب از طرف محیط، نقلب روباتیکایا تکامل هدفمند استدغدغه نتیجه ی نادانی استارزش های وارونهنازوکلسینزندان ذهنیموجود بی مغزی که می تواندهوش مصنوعی از عروسک تا کمبنی عباس، ننگی بر تاریخیک پیام منفرد نورون مغزی تغییرات آب و هوایی که به برخی نرمش ها برای زانوسوالات پزشکیپول و شادیحس و ادراک قسمت هشتاد و شتوهمات و شناخت حقیقتآسیب روانی شبکه های اجتمداروی تشنجی درباردارینقش سجده بر عملکرد مغزرفلکس وتری با توضیح دکتر قدرت و شناخت حقیقتاگر خواهان پیروزی هستینرمشهای مهم برای تقویت عاز واقعیت امروز تا حقیقتزبان مشترک ژنتیکی موجودامیدازولام در درمان تشنج هوش بشری تهدید برای بشریشناخت درون، شناخت بیرون؛به زیر پای خود نگاه نکن بژن هوش و ساختارهای حیاتی جهان فراکتالبرداشتت از جهان رو زیاد حس و ادراک قسمت سومپیوستگی همه ی اجزای جهانمرگ انتقال است یا نابود شتکنولوژی و پیشرفتافزایش قدرت ادراکات و حسداروی ضد تشنج با قابليت تنمایش تک نفرهرویا و واقعیتلاموژین داروی ضد اوتیسم؟ابزار بقا از نخستین هماننزاع بین جهل و علم رو به پاز تکینگی تا مغز از مغز تزبان، وسیله شناسایی محیطماجرای جهل مقدستاثیر درجه حرارت بر عملکهوشیاری و وجودشانس یا تلاشبیماری میاستنی گراویسکم کردن کالری روشی سودمنجهان پیوستهبسیاری از بیماری های جدیخلا، خالی نیستپروژه ی ژنوم انسانیمشکل از کجاستتکامل داروینی هنوز در حاامیوتروفیک لترال اسکلرودر هم تنیدگی کوانتومی و دنهایت در بی نهایتروزه داری متناوب، مغز را ممانتین یا آلزیکسا یا ابابزار بقا از نخستین هماننظریه تکامل در درمان بیماز تکینگی تا مغز از مغز تسلول های بدن تو پیر نیستنمحل درک احساسات روحانیتاثیر درجه حرارت بر عملکهاوکينگ پیش از مرگش رسالشباهت زیاد بین سلول هاي عبیماری سلیاککوچکترین چیز یک معجزه اسجهش تمدنی عجیب و شگفت انستفاوت های زبانی سرمنشا تخوش خیالی و خوش بینیآلزایمرمعجزه ی علمتاول کف پا و حقیقتانیس بی کساندرمان های جدید میگرننوار عصب و عضلهروشی جدید در درمان قطع نخمنابع انرژی از نفت و گاز ابزار بقای موجود زنده از همیشه اطمینان تو بر خدا باز تکینگی تا مغز، از مغز سندرم پیریفورمیستاریخ همه چیز را ثبت کردهو هر کس تقوای خدا پیشه کنضایعات در عصب زیر زبانیبا هر چیزی که نفس می کشد مکاهش التهاب ناشی از بیماجدایی خطای حسی استتلاش هایی در بیماران قطع خطا در محاسبات چیزی کاملآینده ی علم و فیزیک در60 ثمغز کوانتومیفلج بل، فلجی ترسناک که آنتاثیر کتامین در درمان پافلج خوابتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان قدیم در شبه جزیره عدرمان جدید سرطاننیاز به آموزش مجازی دیجیرژیم غذایی ضد دردمنبع هوشیاری کجاست قسمت اثرات مفید قهوههندسه، نمایشی از حقیقتاز علم جز اندکی به شما داسیاهچاله ها، دارای پرتو ترک امروزویروس مصنوعیظرف باید پر شود چه با چرک بازگشایی مجدد مطب دکتر سکجای مغز مسئول پردازش تجحقیقت راستین انسان علم بتنفس بدون اکسیژنده روش موفقیتآیا گذشته، امروز وآینده مغز بزرگ چالش است یا منفعفاصله ی همیشگی تصویر سازتاثیر ترکیبات استاتین (ساولین مورد پیوند سر در اندریای خداچگونه باغبانی باعث کاهش رساناها و ابر رساناها و عمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاختلال در شناسایی حروف و هوش مصنوعی از عروسک های باستروژن مانند سپر زنان دسانسور از روی قصد بسیاری تشنج چیستواکسن های شرکت فایزر آمرعلت خواب آلودگی بعد از خوگلوئونحافظه ی هوش مصنوعیتو با باورهایت کنترل میشدین اجباریآیا دلفین ها میتوانند بانقش قهوه در سلامتیفردا را نمیدانیمایمپلانت نخاعی میتواند ددرگیری اعصاب به علت میتوارتوکين تراپی روشی جديد نگاهی بر قدرت بینایی درازمان به چه دلیل ایجاد میشمنبع خواب و رویاهوش مصنوعی از عروسک بازی اطلاعاتی عمومی در مورد مستون فقرات انسان دو پا جلتظاهر خوابیده ی مادهبرنامه و ساختار پیچیده موابستگی یعنی قلادهعدالت برای من یا برای همهگاهی لازم است برای فهم و حس و ادراک قسمت 82تومورها و التهاب مغزی عاآب، زندگی است(قسمت پنجم)دانشمندان ژنی از مغز انسنقش اتصالات بین سلولهای قلب را نشکنایجاد احساساتذهن ما از در هم شکستن منبارزش های حقیقی ارزش های غنباید صبر کرد آتش را بعد زونیسومایدموجودات مقهور ژنها هستندهوش مصنوعی از عروسک تا کمبه قفس های سیاهت ننازیک پیشنهاد خوب برای آسان تغییرات تکاملی سر انسان برخی نرمش های گردنپیامهای کاربرانپول و عقیدهحس و ادراک قسمت پنجمتوکل بر خداآسیب عصب پا به دنبال اعتیداروی جدید ALSنقش غذاها و موجودات دريارفتار مانند بردهقدرت کنترل خوداپل ویژن پرو در تشخیص بیمچرا ماشین باید نتایج را پاز کجا آمده ام و به کجا میزبان چهار حرفی حیات زمینمکان زمان یا حافظه زمانهوش در طبیعتشناسایی تاریخچه ی تکاملیبه سیاهی عادت نکنیمژن یا نقشه توسعه مغز و نقجهان قابل مشاهده بخش کوچبررسي علل احتمالي تغيير حس و ادراک قسمت سی و هشتمپیام های ناشناخته بر مغز مرگ تصادفیتکنولوژی جدید که سلول هاافزایش مرگ و میر سندرم کوداروی ضد تشنج با قابليت تچند نرمش مفید برای کمردررویا و کابوسلایو دوم دکتر سید سلمان فابزار بقا از نخستین هماننزاع بین علم و نادانی رو از تکینگی تا مغز از مغز تزدودن نقص از هوش مصنوعیماجرای عجیب گالیلهتاثیر درجه حرارت بر عملکهوشیاری و افسردگیشاهکار قرنبیماری های میتوکندریکمالگرایی دشمن پیشرفتجهان پیوستهبشکه ای که ته نداره پر نمخلاصه ای از مطالب همایش مپروژه ی ژنوم انسانیمشکلات نخاعیتکامل زبانامید نیکو داشته باش تا آندر هر سوراخی سر نکننهادینه سازی فرهنگ اختلاروزه داری و التهاب زیانبمن کسی در ناکسی دریافتم ابزار بقا از نخستین هماننظریه تکامل در درمان بیماز تکینگی تا مغز از مغز تسلول بنیادی و ای ال اسمحل درک احساسات روحانی دتاثیر رو ح و روان بر جسمهدف یکسان و مسیرهای مختلشباهت زیاد بین سلول هاي عبیماری ضعف عضلات نزدیک بکووید نوزده و خطر بیماری جهشهای مفید و ذکاوتی که دتفاوت ایستایی و تکاپوخوشبختی چیستآملودیپین داروی ضد فشار معجزه ی علم در کنترل کرونتابوهای ذهنیانگشت ماشه ایدرمان های جدید در بیماری نوار عصب و عضله مهم در تشروشی جدید در درمان نابینمنابع انرژی از نفت و گاز ابزار بقای موجود زنده از همیشه به آنچه داری، خوشناز تکینگی تا مغز، از مغز سندرم پای بی قرارتاریخ، اصیل نیست و ساخته وفور و فراوانیضرورت زدودن افکاربا آتش، بازی نکن و بعد از کاهش حافظه هرچند فرایندیجریان انرژی در سیستم های تلاشی برای درمان قطع نخاخطا در محاسبات چیزی کاملآینده با ترس جمع نمیشودمغز آیندگان چگونه است ؟آیا فراموشی حتمی استمغز اندامی تشنه ی انرژی افلج خواب چیستتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان میوه ی تکاملدرمان جدید سرطانچیز جدید را بپذیرراه فراری نیستمنبع هوشیاری کجاست قسمت اثرات مفید روزه داریهنر فراموشیازدواج های بین گونه ای، رسیاهچاله و تکینگی ابتدایترکیب آمار و ژنتیکویروس های باستانی، مغز معقل مجادله گربازگشت از آثار به سوی خداکرونا چه بر سر مغز می آورحقیقت غیر فیزیکیتنها مانع در زندگی موارد دهن، بزرگترین سرمایهآیا پیدایش مغز از روی تصامغز بزرگ چالشهای پیش روفتون های زیستیتاثیر تغذیه بر سلامت روااولین هیبرید بین انسان و درک فرد دیگر و رفتارهای اچگونه تکامل مغزهای کنونیرستگاری محدود به یک راه نمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاختلالات مخچههوش مصنوعی از عروسک بازی اسرار آفرینش در موجسانسور بر بسیاری از حقایتشنج و حرکات شبه تشنجی قابحثی درباره هوش و تفاوتهواکسن کووید 19 چیزهایی که عماد الدین نسیمی قربانی گمان میکنی جرمی کوچکی در حافظه انسان و حافظه ی هوشتو باید نیکان را به دست بدین، اجباری نیستآیا دست مصنوعی به زودی قانقش مهاجرت در توسعه نسل افرزندان زمان خودایمان به رویادرب بسته با غیر خود باز مارتباط میکروب روده و پارنگاهی بر توانایی اجزاي بزمان شگفت انگیزمنتظر نمان چیزی نور را بههوش مصنوعی از عروسک بازی اطلاعاتی عمومی در مورد مستارگانی قبل از آغاز کیهتظاهری از ماده است که بیدبرنامه ی مسلط ژنها در اختواسطه ها د رمسیر ایجاد مغعسل طبیعی موثر در کنترل بگاهی مغز بزرگ چالش استحس و ادراک قسمت 87تومورهای نخاعیآتاکسی فریدریشدانشمندان پاسخ کوانتومی نقش تیروئید در تکامل مغزقوی تر باشایران بزرگذهن چند جانبه نیازمند نگارزش حقیقی زبان قسمت اولنبرو و انرژی مداومزونا به وسیله ویروس ابله مورد نادر همپوشانی دو بیهوش مصنوعی از عروسک تا کمسردرد و علتهای آنبه مغز خزندگان خودت اجازیک آلل ژنتیکی که از نئاندتغذیه بر ژنها تاثیر داردبرخی یونها و مولکول های مسایتهای دیگرپوست ساعتی مستقل از مغز دحس و ادراک قسمت پنجاهتوپیراماتآسانی موفقیتداروی جدید s3 در درمان ام نقش غذاها و موجودات دريارفتار وابسته به شکلقدرت انسان در نگاه به ابعاپی ژنتیکچرا مردم با زندگی میجنگناز کسی که یک کتاب خوانده زبان نیاز تکاملی استمکانیک کوانتومی بی معنی هوش عاطفی قسمت 11شناسایی سلول های ایمنی ابه سخن توجه کن نه گویندهژن ضد آلزایمرجهان موازی و حجاب هابررسی مغز با امواج مادون حس و ادراک قسمت سی و ششمپیدایش زبانمرگی وجود نداردتکنولوژی جدید که سلول هاافزایش سرعت پیشرفت علوم داروی ضد تشنج توپیراماتچند جهانیرویا و خبر از آیندهلبخند بزن شاید صبح فردا زابزار بقا از نخستین هماننزاع بین علم و جهل رو به پاز تکینگی تا مغز از مغز تسفر فقط مادی نیستماده ی تاریکتاثیر درجه حرارت بر عملکهوشیاری کوانتومیشاهکار شش گوشبیماری های مغز و اعصاب و کمردردجهان پر از چیزهای اسرار آبشریت از یک پدر و مادر نیخلاصه ای از درمان های جدیپروانه ی آسمانیمشکلات بین دو همسر و برخیتکامل زبانامید نجاتدر والنتاین کتاب بدید همچهار میلیارد سال تکامل بروزه داری و بیمار ی ام اس من پر از تلخیمابزار بقا از نخستین هماننعناعاز تکینگی تا مغز از مغز تسلول بنیادین از مخاط بینمحدودیت چقدر موثر استتاثیر روده بر مغزهدف یکسان، در مسیرهای متشجاعت و ترسبیماریهای تحلیل عضلانی اکودک هشت ساله لازم است آدجهشهای مفید و ذکاوتی که دتفاوت ارباب و رهبر حقیقیخوشبختی دور از رنج های مآموزش نوین زبانمعجزه در هر لحظه زندگیتاثیر فکر بر سلامتانگشت نگاری مغز نشان میددرمان های جدید سرطاننوار عصب و عضله تعیین محلروشی جدید در درمان سکته ممنابع انرژی از نفت و گاز ابزارهای پیشرفته ارتباط همیشه داناتر از ما وجود داز تکینگی تا مغز، از مغز سندرم پس از ضربه به سرتازه های اسکیزوفرنی(جنووقاحت و تمسخر دیگرانضرب المثل یونانیبا تعمق در اسرار ابدیت و کاهش دوپامین عامل بیماریجریان انرژی در سیستم های تلاشی تازه برای گشودن معخطای ادراک کارماآیا ممکن است موش کور بی ممغز انسان ایا طبیعتا تمافلج دوطرفه عصب 6 چشمتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان ها می توانند میدان درمان دارویی سرطان رحم بچیزی منتظر شناخته شدنراه نجاتمنبع هوشیاری کجاست قسمت اثرات مضر ماری جواناهنر حفظ گرهاسکلت خارجی در درمان اختسیاهچاله ی منفرد یا سیاهترکیب حیوان و انسانویرایش DNA جنین انسان، برعقل سالمبازگشت به ریشه های تکاملکریستال هاحقیقت غیر قابل شناختتنها در برابر جهاندو ویژگی انتزاع و قدرت تجآیا آگاهی پس از مرگ از بیمغز بزرگ و فعال یا مغز کوفروتنی معرفتیاولین تصویر در تاریخ از سدرک نیازمند شناخت خویش اچگونه جمعیت های بزرگ شکل رشته نوروایمونولوژی و نقمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاختلالات حرکتی در انسانهوش مصنوعی از عروسک بازی اسرار بازسازی اندام هاساهچاله ها تبخیر نمیشودتشنج عدم توازن بین نورون بحثی درباره هوش و تفاوتهواکسن کرونا و گشودن پنجرعوامل موثر در پیدایش زباگنجینه ای به نام ویتامین حباب های کیهانی تو در توتو برای خزیدن خلق نشده ایدیوار همه اش توهم بودآیا رژیم غذایی گیاهی سلانقش میدان مغناطیسی زمین فرضیه ای جدید توضیح میدهاین پیوند نه با مغز بلکه درختان چگونه بر تشکیل ابارتباط ماده و انرژینگاهت را بلند کنزمزمه ات مانده در گوشممنتظر زمان ایده آل نشوهوش مصنوعی از عروسک بازی اعتقاد اشتباه، نتیجه ی نسخن نیکو مانند درخت نیکوتعویض دارو در تشنجبرندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۱وبینار اساتید نورولوژی دعشق درونی به یگانگی خلقتگاهی جهت را عوض کنحس و ادراک قسمت چهلتومورهای ستون فقراتآتاکسی مخچه ای خودایمندانشمندان اولین سلول مصننقش حفاظتی مولکول جدید دقیچی ژنتیکیایرادهای موجود در خلقت بذهن هوشیار در پس ماده ی مارزش حقیقی زبان قسمت دومچت جی پی تیزیان غذاهای پرچربموسیقی نوهوش مصنوعی به کمک هوش طبیسردرد به دلیل مصرف زیاد مبه نقاش بنگریک جهش ممکن است ذهن انسانثبت و دستکار ی حافظهبرخی اثرات مضر ویتامین دپوشاندن خود از نورمدیون خود ناموجودحس و ادراک قسمت پنجاه و یتوانایی مغز و دیگر اجزای آشنا پنداریداروی جدید لنفوم و لوکمینقش غذاها و موجودات دريارفتار اجتماعی انسان، حاصقدرت ذهنابتدا سخت ترین استچرا مغز انسان سه هزار سالاز آغاز خلقت تا نگاه انسازبان و کلمه حتی برای کسانمکانیزمهای دفاعی در برابهوش عاطفی قسمت نهمشواهدی از نوع جدیدی از حابهبود حافظه پس از رخدادهژنها نقشه ایجاد ابزار هوجهان ما میتواند به اندازبررسی و اپروچ جدید بر بیمحس و ادراک قسمت سیزدهمپیر شدن حتمی نیستمراحل ارتقای پله پله کیهتکینگیافسردگی و اضطراب در بیماداروی ضد جنون در درمان تیچند جهانیرویا بخشی حقیقی از زندگی لحظات خوش با کودکانابزار بقا از نخستین هماننسبیت عام از زبان دکتر براز تکینگی تا مغز از مغز تسفر نامه سفر به بم و جنوب ماده ی خالیتاثیر درجه حرارت بر عملکهوشیاری سنتی یا هوشیاری شاید گوشی و چشمی، آماده شبیماری وسواسکمردرد ناشی از تنگی کاناجهان پر از چیزهای جادویی بعد پنجمخم شدن فضا-زمانپرواز از نیویورک تا لوس آمشکلات روانپزشکی پس از ستکامل زبان انسان از پیشیامید جدید بر آسیب نخاعیدر یک فراکتال هر نقطه مرکچهار ساعت پس از کشتار خوکروزه داری سلول های بنیادمن بی من، بهتر یاد میگیرمابزار بقای موجود زنده از هفت چیز که عملکرد مغز تو از تکینگی تا مغز از مغز تسلول عصبی شاهکار انطباق محدودیت های حافظه و حافظتاثیر روزه داری بر سلامت هدف از تکامل مغزشرکت نورالینک ویدیویی ازبیماری، رساله ای برای سلکودک ایرانی که هوش او از جوانان وطنتفاوتهای جنسیتی راهی براخانه ی تاریکآمارهای ارائه شده در سطح معرفت و شناختتاثیر مشاهده بر واقعیت بانتقال ماده و انرژیدرمان های رایج ام اسنوبت کودکانريتوکسيمب در درمان ام اسمنابع انرژی از نفت و گاز ابزارهای بقا از نخستین ههمیشه راهی هستاز تکامل تا مغز از مغز تا سندرم جدایی مغزتازه های بیماری پارکینسووقت نهيب هاي غير علمي گذشضربه مغزی در تصادف رانندبا خودت نجنگکاهش سن بیولوژیکی، تنها جریان انرژی در سیستم های تلاشی جدید در درمان ام اسخطای حسخطر آلودگی هواآیا ما کالا هستیممغز انسان برای ایجاد تمدفن آوری های جدید علیه شناتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان یک کتابخانه استدرمان زخم دیابتی با تکنوچیزی خارج از مغزهای ما نیراه های جدید برای قضاوت رمنبع هوشیاری کجاست قسمت اجزای پر سلولی بدن انسان هنر رها شدن از وابستگیاسکار، لگوی هوشمندسیاهچاله ی تولید کنندهترازودونویشن پروعقلانیت بدون تغییربازخورد یا فیدبککریستال زمان(قسمت اولحقیقت، آن چیزی نیست که جلتنهاییدو بیماری روانی خود بزرگ آیا امکان بازسازی اندامهمغز بزرگترین مصرف کننده فروتنی و غروراولین دارو برای آتاکسی فدرک و احساسچگونه جمعیت های بزرگ شکل رشد مغز فرایندی پیچیده امنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاختلالات صحبت کردن در انهوش مصنوعی از عروسک بازی اصفهان زیباسایه ی هوشیاریتشویق خواندن به کودکانبحثی درباره هوش و تفاوتهواکسن کرونا از حقیقت تاتعوامل ایجاد لغت انسانی و گوهر با نظر دیگران سنگ نمحباب هایی تو در توتو تغییر و تحولیدیوار، از ابتدا توهم بودآیا رژیم غذایی گیاهی سلانقش محیط زندگی و مهاجرت دفساد اقتصادی سیتماتیک دراین اندوه چیستدرختان اشعار زمینارتباط متقابل با همه ی حیچالش هوشیاری و اینکه چرا زنان باهوش ترمنحنی که ارتباط بین معرفهوش مصنوعی از عروسک بازی اعتماد به خودسخن و سکوتتعامل انسان و هوش مصنوعیبرین نت به جای اینترنتوجود قبل از ناظر هوشمندعشق، شلوغ کردن نیستگذر زمان کاملا وابسته به حس و ادراک قسمت چهل و هفتتوهم فضای خالیآتش منبع انرژیدانشمندان تغییر میدان مغنقش حیاتی تلومر دی ان آ دقیچی ژنتیکی تهدید یا فرصایستادن در برابر آزادی بذهن و شیمی بدنارزش حقیقی زبان قسمت سومزیباترین چیز در پیر شدنموسیقی هنر مایع استهوش مصنوعی به شناسایی کاسردرد تنشنبه نقاش بنگریک رژیم غذایی جدید، می توثبت امواج الکتریکی در عصبرخی اختلالات عصبی مثانهپیموزایدمدیریت اینترنت بر جنگحس و ادراک قسمت پنجاه و دتوازن مهمتر از فعالیت زیآشنا پنداریداروی جدید میاستنی گراوینقش غذاها در کاهش دردهای رقیبی قدرتمند در برابر مقدرت عشقابتدایی که در ذهن دانشمنچرا مغزهای ما ارتقا یافت از انفجار بزرگ تا انفجار زبان و بیان نتیجه ساختماما انسانها چه اندازه نزدهوش عاطفی قسمت هفتمشواهدی از دنیسوان(شبه نئبهداشت خوابژنها ، مغز و ارادهجهان مادی، تجلی فضا در ذهبررسی ژنها در تشخیص بیماحس و ادراک قسمت ششمپیشینیان انسان از هفت میمرز مرگ و زندگی کجاستتکامل فردی یا اجتماعیافسردگی و ساختار مغزدارویی خلط آورچند جهانی و علمرویا تخیل یا واقعیتلرزش ناشی از اسیب به عصبابزار بقا از نخستین همانچسبیدن به خود، مانع بزرگ از تکینگی تا مغز از مغز تسفر به مریخ در 39 روزماده ای ضد التهابیتاثیر درجه حرارت بر عملکهوش، ژنتیکی است یا محیطیشاید درست نباشدبیماری کروتز فیلد جاکوبکمردرد و علل آنجهان دارای برنامهبعد از کروناخونریزی مغز در سندرم کووپروتئین های ساده ی ابتدامشکلات روانپزشکی در عقب تکامل ساختار رگهای مغزی امید درمان کرونا با هماندر کمتر از چند ماه سوش جدنون و القلمروزهای بد باقی نمیماندمننژیتابزار بقای موجود زنده از هفت سین یادگاری از میراث از تکینگی تا مغز از مغز تسلول عصبی، در محل خاص خودمحدودیت درک انسانتاثیر روغن رزماری استنشاهدف از خلقت رسیدن به ابزاشربت ضد خلطبیندیشکودکان میتوانند ناقل بی جوانان وطنتقلید مرحله ای نسبتا پیشخانواده پایدارآن چیزی که ما جریان زمان مغز فکر میکند مرگ برای دیتاثیر نگاه ناظر هوشیار بانتروپی و هوشیاریدرمان های علامتی در ام اسنور از عمق تاریکیریه زغالیمنابع انرژی از نفت و گاز ابزارهای بقا ازنخستین همهمیشه عسل با موم بخوریماز تکامل تا مغز، از مغز تسندرم دزدی ساب کلاوینتازه های درمان ام اسوقتی فهمیدی خطا کردی برگضررهای مصرف شکر و قند بر با خدا باشکایروپاکتیک چیستجراحی گردن همیشه برای دیتمایل زیاد به خوردن بستنتمایز یا کشف یگانگیخطرات هوش مصنوعیآیا ما تنها موجودات زنده مغز انسان برای شادمانی طفناوری هوش مصنوعی نحوه ختاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان باشدرمان ساده ی روماتیسمچیزی شبیه نور تو نیستراه های جدید برای قضاوت رمنبع هوشیاری کجاست قسمت اجزایی ناشناخته در شکل گهنر، پر کردن است نه فحش داساس انسان اندیشه و باور سیاره ی ابلهانترازودونواقعیت فیزیکی، تابعی از عقیده ی بی عملبازسازي مغز و نخاع چالشی کریستال زمان(قسمت دوم)حقایق ممکن و غیر ممکنتنهایی رمز نوآوری استدو بار در هفته ماهی مصرف آیا انسان با مغز بزرگش اخمغز حریص برای خون، کلید تفرگشت و تکامل تصادفی محض اولین دروغدرک کنیم ما همه یکی هستیمچگونه حافظه را قویتر کنیرشد مغز علت تمایل انسان بمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاختلالات عضلانی ژنتیکهوش مصنوعی از عروسک بازی اصل بازخوردسایه را اصالت دادن، جز فرتشخیص ژنتیکی آتروفی های بحثی درباره احساسات متفاواکسن کرونا ساخته شده توعواملی که برای ظهور لغت اگویید نوزده و ایمنی ساکتحد و مرزها توهم ذهن ماستتو جهانی هستی که خودش را دید تو همیشه محدود به مقدآیا راهی برای رفع کم آبی نقش مرکز تنفس سلولی در بیفشار و قدرتاین ایده که ذرات سیاهچالدرد و درسارتباط چاقی و کاهش قدرت بچالش هوشیاری و اینکه چرا زنجیرها را ما باید پاره کمنشأ اطلاعات و آموخته ها هوش مصنوعی از عروسک بازی اعتماد به خودسخن پاک و ثابتتعامل انسان با هوش مصنوعبرای یک زندگی معمولیوراپامیل در بارداریعصب حقوق نورولووگذشته را دفن کنحس و ادراک قسمت چهل و هشتتوهم فضای خالی یا توهم فضآثار باستانی تمدن های قددانشمندان روش هاي جدیدی نقش خرچنگ های نعل اسبی درقانون مندی نقشه ژنتیکی ماکنون را با همه ی نقص هایذهن تو همیشه به چیزی اعتقارزش خود را چگونه میشناسزیباترین چیز در افزایش سمیهمانهای ناخوانده عامل هوش مصنوعی تعاملیسردرد سکه ایبه نادیدنی ایمان بیاوریکی از علل محدودیت مغز امجلو رفتن یا عقبگردبرخی اصول سلامت کمرپیموزایدمداخله ی زیانبار انسانحس و ادراک قسمت پنجاه و ستوسعه هوش مصنوعی قادر اسآشناپنداری چیستداروی جدید آلزایمرنقشه مغزی هر فرد منحصر بهرموزی از نخستین تمدن بشرقضاوت ممنوعابتذال با شعار دینچرا ویروس کرونای دلتا وااز بار خود بکاه تا پرواز زبان و بیان، در سایه پیشرما انسانها چه اندازه نزدهوش عاطفی قسمت یازدهشیشه ی بازالتی و سیلیکونبوزون هیگز چیستژنهای مشترک بین انسان و وجهان مرئی و نامرئیبررسی بیماری التهابی رودحس و ادراک قسمت شصت و هشتپیشرفت های جدید علوم اعصمرز بین انسان و حیوان کجاتکامل مادی تا ابزار هوشماقلیت خلاقدارویی ضد بیش فعالی سیستچند روش ساده برای موفقیترویا حقی از طرف خدالرزش عضله یا فاسیکولاسیوابزار بقا از نخستین هماننسبت ها در کیهاناز تکینگی تا مغز از مغز تسفر تجهیزات ناسا به مریخ ماده، چیزی نیستتاثیر درجه حرارت بر عملکهیچ نقطه ای مرکزی تر از اشایسته نیست در جیب خود قربیماری گیلن باره و بیمارکمردرد با پوشیدن کفش مناجهان در حال نوسان و چرخشبعد از کروناخواندن ، یکی از شستشو دهنپروتز چشممشاهده گر جدای از شیء مشاتکامل شناخت انسان با کشفامیدوار باش حتی اگر همه چدر آرزوهایت مداومت داشتهنوآوری ای شگفت انگیز دانروزهای سختمنابع انرژي پاک سرچشمه حابزار بقای موجود زنده از هم نوع خواری در میان پیشیاز تکینگی تا مغز از مغز تسلولهای ایمنی القا کنندهمخچه فراتر از حفظ تعادلتاثیر رژیم گیاه خواری بر هر چیز با هر چیز دیگر در تشش مرحله تکامل چشمبیهوش کردن در جراحی و بیمکودکان خود را مشابه خود تجواب دانشمند سوال کننده تقلید از روی طبیعتخار و گلآنچه ناشناخته است باید شمغز قلبتاثیر نگاه و مشاهده ناظر انتظار گذر تندباد؟درمان ژنتیکی برای نوآورینور درونریواستیگمینمنابع انرژی از نفت و گاز ابزارهای بقای موجود زندههمیشه، آنطور نیست که هستاز تکامل تا مغز، از مغز تسندرم سردرد به دلیل افت فتبدیل پلاستیک به کربن و سوقتی پر از گل شدی خودت را ضررهای شکر بر سلامت مغزبا طبیعت بازی نکنکار امروز را به فردا نیندجستجوی متن و تصویر به صورکار با یگانگی و یکپارچگیجستجوی هوشیاری در مغز ماتمدن قدیمی ای در جنوب ایردفاع از پیامبرآیا مصرف مولتی ویتامین همغز انسان برای شادمانی طفیلمی بسیار جالب از تغییتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان جدید از چه زمانی پادرمان سرگیجه بدون نیاز بنکاتی در مورد تشنجراه پیروزی در زندگی چیستمنبع هوشیاری کجاست قسمت احیای بینایی نسبی یک بیمهوموارکتوس ها ممکن است داستفاده از مغز، وزن را کمسیاره ابلهانتراشه مغز بدون واسطه ی دواقعیت چند سویهعلم و ادراک فقط مشاهده ی بحتی علمی درباره تمایل بکریستال زمان(قسمت سوم)حل مشکلتنبیه چقدر موثر استدو برابر شدن خطر مرگ و میآیا احتمال دارد رویا از آمغز در تنهایی آسیب میبینفراموش کارها باهوش تر هساولین سلول مصنوعیدرک احساسات و تفکرات دیگنگاه من، نگاه تو و یا حقیرشد در سختی استمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاختراع جدید اینترنت کوانهوش مصنوعی از عروسک بازی اصل در هم تنیدگی و جهانی ساخت سلول عصبی حتی پس از تشخیص آلزایمر سالها قبل بحثی درباره احساساتی غیرواکسن آلزایمرعوارض ازدواج و بچه دار شدگوش دادن بهتر از حرف زدنحریص نباشتو جدای از کیهان نیستیدیدن خدا در همه چیزآیاما مقهور قوانین فیزیکنقش نگاه از پایین یا نگاهفضا و ذهن بازاین ابتدای تناقض هاستدرد باسن و پا به دلیل کاهارتباط هوش ساختار مغز و ژچالش هوشیاری و اینکه چرا زندگی فعال و مثبت روند آلمنشاء کوانتومی هوشیاری اهوش مصنوعی از عروسک بازی اعتماد بی موردسختی ها رفتنی استتعداد کلی ذهن ها در جهان برای پیش بینی آینده مغز دورزش هوازی مرتب خیلی به قعصب سیاتیکگریه ی ابر، رمز طراوت باغحس و ادراک قسمت چهل و دومتوهم لیلیپوتی(ریزبینی)آرامش و دانشدانشمندان روشی برای تبدینقش داروهاي مختلف معروف قانون گذاری و تکاملاکوییفلکسچت جی پی تیذهن خود را مشغول هماهنگیاز فرد ایستا و متعصب بگذرزیر فشار کووید چه باید کرمیوتونیک دیستروفیهوش مصنوعی در کامپیوترهاسردرد عروقی میگرنبه هلال بنگریافته های نوین علوم پرده جلوتر را دیدنبرخی اطلاعات روانشناسی مپیچیدگی های مغزمگسمدارک ژنتیکی چگونه انسانحس و ادراک قسمت پنجاه و شتوسعه برخی شغل ها با هوش آشتی بهتر استداروی جدید ای ال اسنقشه های مغزی جدید با جزیرمز و رازهای ارتباط غیر کقطار پیشرفتابداع دی ان ای بزرگترین دچرا پس از بیدار شدن از خواز بحث های کنونی در ویروسزبان و تکلم برخی بیماریهما اکنون میدانیم فضا خالهوش عاطفی قسمت پنجمشکل های متفاوت پروتئین هبوزون هیگز جهان را از متلژنهای هوش ، کدامندجهان مشارکتیبررسی سیستم تعادلی بدن احس و ادراک قسمت شصت و دوپیشرفت در عقل است یا ظواهمرز جدید جستجو و اکتشاف، تکامل مداوماقیانوس نادانیداستانها و مفاهیمی اشتباچندین ماده غذایی که ماننرویاها از مغز است یا ناخولزوم گذر انسان از حدها و ابزار بقا از نخستین هماننسبت طلایی، نشانه ای به ساز تکینگی تا مغز از مغز تسفر دشوار اکتشافماده، چیزی بیش از یک خلا تاثیر درجه حرارت بر عملکهیچ چیز همیشگی نیستشادی، پاداش انجام وظیفهبیماری آلزایمر، استیل کوکنفرانس تشنج هتل کوثر اصجهان در حال ایجاد و ارتقابعد از کرونا دلخوشی بیهوخواب زمستانی سلول های سرپروتز عصبی برای تکلممشاهده آینده از روی مشاهتکامل، نتیجه ی برنامه ریامیدواریدر آسمان هدیه های نادیدننوار مغز مشاهده ی غیر مستروش مقابله مغز با محدودیمنابع انرژی از نفت و گاز ابزار بقای موجود زنده از همه چیز موج استاز تکینگی تا مغز از مغز تسلولهای بنیادی مصنوعی درمخچه ، فراتر از حفظ تعادلتاثیر رژیم گیاه خواری بر هر جا که جات میشه، جات نیششمین کنگره بین المللی سبیهوشی در بیماران دچار اکودکان را برای راه آماده جواب سنگ اندازیتقلید از طبیعتخارق العاده و استثنایی بآنچه واقعیت تصور میکنیم مغز ما کوچکتر از نیم نقطهتاثیر نگاه انسان بر رفتااندوه در دنیا استدرمان پوکی استخواننوروفیبروماتوزریاضیات یک حس جدید استمنابع بی نهایت انرژی در دابزارهای بقای از نخستین همکاری یا رقابتاز تکامل تا مغز، از مغز تسوپاپ ها یا ترانزیستورهاتبدیل تراکت صوتی مصنوعی وقتی تو از یاد گرفتن باز ضعیف و قویبالاترین هدف از دولتباهوش ترین و با کیفیت تریکارهای کوچک، بی ارزش نیسحفره در مغزتمدن پیشرفته ی پیشینیاندفاع در برابر تغییر ساختآیا مغز تا بزرگسالی توسعمغز انسان رو به کوچک تر شفیروز نادریتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان خطرناکترین موجوددرمان سرگیجه بدون نیاز بچگونه مولکول های دی ان ایراه انسان شدن، راه رفتن ومنبع هوشیاری کجاست قسمت احیای بینایی نسبی یک بیمهورمون شیرساز یا پرولاکتاستفاده از نظریه ی تکامل سیاره ابلهانتراشه ها روی مغزواقعیت چیستعلم و روحبحث درباره پیدایش و منشا کشف مکانیسم عصبی خوانش پحلقه های اسرارآمیزتهدیدهای هوش مصنوعیدو برابر شدن خطر مرگ و میآیا احتمال دارد رویا از آمغز را از روی امواج بشناسفراموشی همیشه هم بد نیستاوکرلیزوماب داروی جدید شدرک تصویر و زبان های مخلتنگاه مادی غیر علمی استرشد، رسیدن به یک هدف نیستمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتادامه بحث تکامل چشمهوش مصنوعی از عروسک بازی اصل علت و تاثیرساخت شبکه عصبی مصنوعی با تشخیص ایدزبخش فراموش شده ی حافظهواکسن ایرانی کرونا تولیدعید نوروز مبارکگوشه بیماری اتوزومال رسسحرکات چشم، ترجمه کننده ی تو دی ان ای خاص ميتوکندريدیدگاه نارسای دوگانه ی مآگاهی فراتر از آگاهینقش نظام غذایی در تکامل مفضای قلب منبع نبوغ استاینکه به خاطرخودت زندگی درد زانو همیشه نیاز به جرارتباط پیوسته ی جهانچالش هوشیاری و اینکه چرا زندگی هوشمند در خارج از زمهمان ناخواندههوش مصنوعی از عروسک بازی اعتیاد و تلاش های درمانی سرنوشتتعذیه ی ذهنبرای اولین بار دانشمندانعضلانی که طی سخن گفتن چقدگربه شرودینگر و تاثیر مشحس و ادراک قسمت چهل و سومتوهم چیستآرامش و سکوندانش، قفل ذهن را باز میکننقش درختان در تکاملقانون جنگلاکسی توسین و تکامل پیش انتایج نادانی و جهلذهن سالماز مخالفت بشنوزیرفون داروی ضد ام اسمیگرن و پروتئین مرتبط با هوش مصنوعی در تفکر خلاق اسرطان کمیت گراییبه کدامین گناه کشته شدندیاد گرفتن مداومجمجمه انسان های اولیهبرخی بیماری ها که در آن بپیچیدگی های مغزی در درک زمروری بر تشنج و درمان هایحس و ادراک قسمت بیست و چهتوصیه های سازمان بهداشت آغاز فرایند دانستنداروی جدید برای میاستنی نقشه با واقعیت متفاوت اسرمز گشایی از اتصالات مغزقطره قطرهابزار هوش در حال ارتقا ازچرا ارتعاش بسیار مهم استاز تلسکوپ گالیله تا تلسکزبان و شناخت حقیقت قسمت چما از اینجا نخواهیم رفتهوش عاطفی قسمت اولشکل پنجم مادهبی نهایت در میان مرزهاژنهای حاکم بر انسان و انسجهان معنابررسی علل کمر درد در میانحس و ادراک قسمت شصت و ششپیشرفت ذهن در خلاقیت استمرزهای حقیقی یا مرزهای تتکامل چشمالکترومغناطیس شنوایی و هدخالت در ساختار ژنهاچندجهانیرویاهای پر رمز و حیرتی درلزوم سازگاری قانون مجازاابزار بقا از نخستین هماننشانه های گذشته در کیهان از تکینگی تا مغز از مغز تسفرنامه سفر به بم و جنوب ماست مالیتاثیر درجه حرارت بر عملکهیچ چیز، چقدر حقیقی استشب سیاه سحر شودبیماری الزایمرکنگره بین المللی سردرد دجهان ریز و درشتبعد از کرونا دلخوشی بیهوخواب سالم عامل سلامتیپرورش مغز مینیاتوری انسامشاهدات آمیخته با اشتباهتکثیر سلول در برابر توقف امیدواری و مغزدر آستانه ی موج پنجم کووینوار مغز با توضیح دکتر فاروش های صرفه جویی در ایجامنابع انرژی از نفت و گاز ابزار بقای موجود زنده از همه چیز و هیچ چیزاز تکینگی تا مغز از مغز تسلام تا روشناییمخچه ابزاري که وظیفه آن فتاثیر رژیم گیاه خواری بر هر حرکت خمیده می شود و هر صبور باشبیوگرافیکوری گذرای ناشی از موبایجوسازی مدرنتقویت استخوان در گرو تغذخبر مهم تلسکوپ هابلآنچه حس می کنیم، نتیجه ی مغز مانند تلفن استتاثیر نگاه انسان بر رفتااندوه دردی را دوا نمیکنددرمان پوکی استخواننورون هاي مصنوعی می توانریتوکسیمابمنابع جدید انرژیابزارهای دفاعی و بقای موهمانند سازی در انساناز تکامل تا مغز، از مغز تسوپاپ ها یا ترانزیستورهاتبدیل سلولهای محافط به سوقتی ریشه ها عمیقند از چیطلوع و حقیقتویتنام نوعی کرونا ویروس طلای سیاهباور و کیهان شناسیکارهایی بیش از طراحی و گپحق انتخابتمدن بشری و مغز اخلاقیدقیق ترین تصاویر از مغز اآیا همه جنایت ها نتیجه بیمغز انسان رو به کوچکتر شدفیزیک مولکولها و ذرات در تاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان عامل توقف رشد مغزدرمان سرگیجه بدون داروچگونه میتوان با قانون جنراه بی شکستمنبع هوشیاری کجاست قسمت احتیاط در ورزش زانو در خاهوش فوق العاده، هر فرد اساستفاده از هوش مصنوعی در سیب یکسان و دیدگاه های متتراشه ی هوش مصنوعی در مغزواقعیت چیستعلم اپی ژنتیک دریچه ای بهبحثي درباره هوش و تفاوتهکشف مکانیسمی پیچیده در بحمله ویروس کرونا به مغزتو یک معجزه ایدو داروی جدید برای میاستآیا برای تولید مثل همیشه مغز زنان جوانتر از مغز مرفراموشی و مسیر روحانیايندگان چگونه خواهند دیددرک حقیقت نردبان و مسیری نگاه محدود و تک جانبه، مشز گهواره تا گورمنبع هوشیاری کجاست؟(قسماداراوون تنها داروی تاییهوش مصنوعی از عروسک بازی اصل عدم قطعیت از کوانتوم ساخت شبکه عصبی با الفبای تصویر خورشید یا خود خورشبخش های تنظیمی ژنومواکسن اسپایکوژنعامل کلیدی در کنترل کارآگوشت خواری یا گیاه خواریحرکت چرخشی و دائمی کیهانتو در میانه ی جهان نیستی دژا وو یا اشنا پنداریآپومورفین در پارکینسوننقش نظریه تکامل در شناساقفس ذهناینکه خانواده ات سالم بادردهای سال گذشته فراموش ارتباط انسانی، محدود به چالش کمبود اندام برای پیزندگی و داراییمهندسی ژنتیک در حال تلاش هوش مصنوعی از عروسک بازی اعتیاد را به دور بیندازسریع دویدن مهم نیستتغییربرای تمدن سازی، باید در بغم بی پایانگزیده ای از وبینار یا کنفحس و ادراک قسمت نهمتوهم و خیالآرامش(سکوت) stillness و تکاپودانش، یک انسان را ناسازگنقش ذهن و شناخت در حوادث قانون جنگلاکسکاربازپین در درمان تشنجات در راستگوییذهت را روی چیزهای مفید متاز نخستین همانند سازها تزیرک ترین مردممیگرن و خوابهوش مصنوعی در خدمت خلق وحسرعت فکر کردن چگونه استبه امید روزهای بهتریاد بگیر فراموش کنیجنین مصنوعیبرخی بیماری های خاص که بدپیوند قلب خوک، به فرد دچامرکز هوشیاری، روح یا بدن حس و ادراک قسمت بیست و یکتوصیه های غیر دارویی در سآغاز فصل سرما و دوباره تکداروی جدید برای کاهش وزننقص های سیستمی ایمنیرمز پیشرفت تواضع است نه طلمس کوانتومیابزار بقا از نخستین همانچرا بیماری های تخریبی مغاز تلسکوپ گالیله تا تلسکزبان و شناخت حقیقت قسمت اما اشیا را آنطور که هستندهوش عاطفی قسمت دهمشکرگزار هر چیزی باش که دابی هیچ می ایی و بی هیچ میرکفش و کتابجهان هوشمندبرطرف کردن خشونت را از خاحس و ادراک سی و هفتمپیشرفتی مستقل از ابزار همزایای شکلات تلخ برای سلتکامل و ارتقای نگاه تا عمالکتروتاکسی(گرایش و حرکدر میان تاریکی و روشنایینه ناامیدی بلکه ارتقارویای شفافلزوم سازگاری قانون مجازاابزار بقا از نخستین هماننشانه های پروردگار در جهاز تکینگی تا مغز از مغز تسفرنامه سفر به بم و جنوب ماست مالی با هوش انسانیتاثیر درجه حرارت بر عملکهیچ وقت خودت را محدود به شبیه سازی میلیون ها جهان بیماری ای شبیه آلزایمر و کنگره بین المللی سردرد دجهان شگفت انگیزتفکر قبل از کارخواب سالم عامل سلامتی و یپرکاری تیروئیدمطالبه ی حق خودتأثیر نیکوتین سیگار بر مامیدی به این سوی قبر نیستدر درمان بیماری مولتیپل نوار مغز ترجمه رخدادهای روش هایی برای کم کردن اضطمنابع انرژی از نفت و گاز ابزار بقای موجود زنده از همه چیز کهنه میشوداز تکینگی تا مغز از مغز تسلاح و راهزنیمخچه تاثیر گذار بر حافظهتاثیر رژیم گیاهخواری بر هرچیز با یک تاب تبدیل به صبر لازمه ی پیروزی استبیوگرافیکی غایب شدی تا نیازمند دلجامعه ی آسمانیتقویت حافظه یا هوش مصنوعخدا موجود استآنها نمیخواهند دیگران رامغز مادران و کودکان در زمتاثیر ویتامین دی بر بیمااندوهگین نباش اگر درب یا درمان آرتروز با ورزش موضنورون های ردیاب حافظهریسدیپلام تنها داروی تایمناطق خاص زبان در مغزابعاد و نیازهای تکاملیهمجوشی هسته ای، انرژِی باز تکامل تا مغز، از مغز تسوپاپ ها یا ترانزیستورهاتبر را بردارویتامین E برای فعالیت صحطوفان فقر و گرسنگی و بی سباید از انسان ترسیدکاربرد روباتهای ريزنانوحقیقت قربانی نزاع بین بی تمدن زیر آبدل به دریا بزنآیا هوش مصنوعی می تواند نمغز ایندگان چگونه استفیزیک هوشیاریتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسانیت در هم تنیده و متصدرمان سرطان با امواج صوتچگونه مغز ما، موسیقی را پرابطه تشنج و اوتیسممنبع هوشیاری کجاست قسمت53احتیاط در تعویض داروهاهوش مصنوعی می تواند بر احاستفاده از انرژی خلاسیر آفرینش از روح تا مغز تراشه ی بیولوژِیکواقعیت های متفاوتعلم به ما کمک میکند تا موبحثی جالب درباره محدودیتکشف ارتباط جدیدی از ارتبحمایت از طبیعتتو یک جهان در مغز خودت هسدو سوی واقعیتآیا بزرگ شدن مغز فقط در دمغزهای کوچک بی احساسفراموشی آرمانايا اراده آزاد توهم است یدرک دیگراننگاه کلی نگرزمین در برابر عظمت کیهانمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمادب برخورد با دیگرانهوش مصنوعی از عروسک بازی اصل، روان و نفس استساختن آیندهتصویر در هم تنیدگی کوانتبخش بزرگی حس و ادراک ما اواکسن اسپایکوژن ضد کروناعادت همیشه خوب نیستگیلگمش باستانی کیستحس متفاوتتوقف؛ شکستدژاوو یا آشناپنداریآپومورفین در پارکینسوننقش هورمون های تیروئید دقفس را بشکناینترنت بدون فیلتر ماهوادردی که سالهاست درمان نشارتباط از بالا به پایین مچالش دیدگاه های سنتی در بزندگی بی دودمهندسی بدنهوش مصنوعی از عروسک بازی اعداد بینهایت در دنیای مورزش هوازی ، بهترین تمریسریعترین کامپیوتر موجودتغییر الگوی رشد مغزی با زبرای خودآگاه بودن تو بایغم بی پایانگزارش یک مورد جالب لخته وحس و ادراک قسمت چهارمتوهم وجودآزمون تجربی، راهی برای ردائما بخواننقش روی و منیزیم در سلامتقانونمندی و محدودیت عالماگر فقط مردم میفهمیدند کنخاع ما تا پایین ستون فقرذخیره ی شگفت انگیز اطلاعاز نخستین همانند سازها تزیست شناسی کل در جزء فراکمیگرن و روزه داریهوش مصنوعی در خدمت خلق وحسطح آگاهی، رخدادهای زندگبه بالا بر ستارگان نگاه کیادگیری مهارت های جدید دجنگ هفتاد و دو ملت همه را برخی توجهات در ببمار پارپیوند مغز و سر و چالشهای مرکز حافظه کجاستحس و ادراک قسمت بیست و دوتوصیه هایی در مصرف ماهیآغاز مبهم آفرینشداروی جدید برای ای ال اسنقص در تشخیص هیجانات عامرمز بقای جهش ژنتیکیلووفلوکساسینابزار بقا از نخستین همانچرا حیوانات سخن نمی گویناز تکنیکی تا مغز از مغز تزبان و شناخت حقیقت قسمت دما به جهان های متفاوت خودتاثیر حرکات چشم بر امواج هوش عاطفی قسمت دومشکست حتمیبی ذهن و بی روحکل اقیانوس در یک ذرهجهان هوشیاربزرگ فکر کنحس و ادراک- قسمت پنجاه و پپوگستمسمومیت دانش آموزان بی گتکامل و ریشه ی مشترک خلقتالکترودهای کاشتنیدر مانهای کمر دردنه به اعدامروان سالملزوم عدم وابستگی به گوگل ابزار بقا از نخستین هماننشانه های بیداری روحیاز تکینگی تا مغز از مغز تسفرنامه سفر به بم و جنوب ماشین دانشتاثیر درجه حرارت بر عملکهیچ کاری نکردن به معنی چیشبیه سازی سیستم های کوانبیماری ای شبیه ام اس مولتکنترل همجوشی هسته ای با هجهانی که نه با یک رخداد و تفکر ترکیبی در هوش مصنوعخواب عامل دسته بندی و حفطپرتوهای صادر شده از سیاهمطالبی در مورد تشنجتأثیر نگاه انسان بر رفتاامیدی تازه در درمان سرطادر سال حدود 7 میلیون نفر نوار مغز در فراموشی هاروش هایی برای جلوگیری از منابع انرژی از نفت و گاز ابزار بقای موجود زنده از همه چیز در زمان مناسباز تکینگی تا مغز از مغز تسلسله مباحث هوش مصنوعیمخاطب قرار دادن مردم، کاتاثیر رژِیم غذایی بر میگهز ذره، یک دنیاستصبر و واقعیتبیان ژن های اسکیزوفرنی دکیهان خود را طراحی میکندجاودانگی مصنوعیتقویت سیستم ایمنیخدا نور آسمان ها و زمین اآنژیوگرافی از مغزمغز چون ابزار هوش است دلیتاثیر ویروس کرونا بر مغز اندام حسی، درک از بخش هایدرمان ام اس(مولتیپل اسکلنوروپلاستیسیتی چیستریشه های مشترک همه ی موجومناطق خاصی از مغز در جستجابعاد اضافه ی کیهانهمراه سختی، اسانی هستاز تکامل تا مغز، از مغز تسوخت هیدروژنی پاکتحریک عمقی مغز