دکتر سید سلمان فاطمی

متخصص داخلی مغز و اعصاب


کانال تلگرام دکتر فاطمی

آدرس مطب دکتر سلمان فاطم

آدرس دکتر زهره ابوطالبی

پیوند سر، یکی از راه حلها برای برخی بیماری های عصب و عضله

بحثي در مورد مقاله پیوند سر در انسان و چالشهای پیش رو از دکتر میر شهرام صفاری

پیوند سر، یکی از راه حلهایی است که به زودی برای برخی بیماری های عصب و عضله، پنجره جديدی را برای درمان باز خواهد کرد. بیماری هایی که در آنها محل اصلی آسیب عضلات و یا اعصاب محيطي است و اختلالی در عملکرد مغز وجود ندارد. برخی از این بیماران در همان سنین جوانی ناتوان از راه رفتن و حتی حرکت دستها میشوند و در موارد پیشرفته آن، حتی عضلات دهان و غذا خوردن و تنفس را هم درگیر میکند به گونه ای که فرد، بدون کمک دستگاه های کمکی قادر نیست تنفس کند. تا زمانی که درمان مناسبی برای این بیماران کشف گردد، پیوند سر آنها به بدن یک فرد سالم میتواند راه حلی قابل قبول باشد(البته در صورتی که هويت دهنده سر پس از پیوند مشابه همان فرد قبل از پیوند باشد!!)و زندگی پر از رنج آنها را با وجود یک بدن سالم، بسیار دگرگون کند..

مقاله ای درباره پیوند سر از دکتر ميرشهرام صفاری نوشته شده است که به دلیل اهمیت مطلب فوق و مطالب ايشان، لازم می دانم بحث بیشتری را در این مورد داشته باشم.

در تاریخ ۱۷ نوامبر ۲۰۱۷ گزارشی در رسانه های بین المللی منتشر شد مبنی بر انجام موفق اولین پیوند سر انسان روی جسد. ادعا شده در این جراحی ۱۸ ساعته نخاع و اعصاب و عروق گردنی از جسد یک انسان به انسان دیگری پیوند زده شده است و این عمل جراحی با توجه به پاسخهای مشاهده شده در اندامها با تحریک الکتریکی نواحی عصبی مرکزی، موفقیت آمیز بوده است. انتشار خبر توسط جراح و دانشمند ایتالیایی سرجیو کاناوارو بوده و جراحی با همکاری تیم پزشکی در چین صورت گرفته است

اول صحبتهای جالب سرجیو کاناوارو را در روز مصاحبه خبری بخوانیم که جنجال اخیر را به پا کرده است:

“طبیعت برای زمانی بیش از حد طولانی، قوانین خود را به ما تحمیل کرده است.

“ما متولد می شویم، رشد می کنیم، پیر می شویم و می میریم.

برای میلیونها سال انسانها تکامل یافته و ۱۱۰ میلیارد انسان تاکنون در این روند حیات، جان خود را از دست داده اند.

این یک نسل کشی در مقیاسی وسیع بوده است.

ما وارد دورانی تاریخی شده ایم که سرنوشتمان را در دستان خودمان بگیریم.

این، همه چیز را تغییر خواهد داد. این موفقیت شما را در هر سطحی تغییر خواهد داد.

پیوند اولیه سر انسان در روی انسان، تحقق یافته است. عمل جراحی ۱۸ ساعت طول کشید و مقاله آن در چند روز آینده منتشر خواهد شد.

همه می گفتند این کار غیرممکن است، اما جراحی موفقیت آمیز بود موفقیت در مدلهای حیوانی کامل و پایدار نبوده است، نه ارتباط عملکردی کاملی بین سر پیوند زده شده و بدن در مدلهای حیوانی ایجاد شده و نه این حیوانات توانسته اند برای مدتی طولانی زنده بمانند.

در سال ۱۹۷۰ روبرت وایت توانست سر یک میمون را به میمونی دیگر پیوند بزند و میمون ۹ روز زنده بوده است و به علت پس زدن ارگان پیوندی توسط بدن جدید، میمون مرده است. میمون پیوند زده شده توسط کاناوارو بعد از پیوند توانایی دیدن، حرکت دادن چشمها و خوردن را داشته است ولی به خاطر پیوند نزدن نخاع، از گردن به پایین فلج بوده است.

همچنین دانشمندی روس در سال ۱۹۵۰ همچنین با پیوند زدن عروق گردن یک سگ به سر سگ دیگری دانشمندان توانست به مدت ۲۹ روز سر جدا شده سگ را زنده و دارای واکنش نگه دارند.

شباهت بین بدن انسان و حیوان کاملا مشخص است و در همه آزمایشات بالینی، مرحله اول آزمایشات روی حيوان انجام میشود و رسیدن به نتایجی این چنینی، نویدی از انجام آن روی انسان است و نشان ميدهد که اين کار، شدنی است و فقط به گذر زمان، نیازمند است . و مانند دیگر غیر ممکن هایی که با گذر زمان ممکن شده است، این هم با گذر زمان انجام خواهد شد. به خصوص که خود این جراحی، روی انسان مرده انجام شده و موفقیت آمیز بوده است.

تفاوت جسم انسان مرده و زنده، فقط در نبود محرکی است که کارهای سلولهای بدن را سامان دهد. و برای به دست آوردن مهارتهاي لازم، برای انجام این جراحی پیچیده باید چندین بار روي اجساد، تمرین کرد.

1- مشکلی که مطرح میشود چگونگی اتصال نخاع قطع شده است. امروزه بیماران قطع نخاعی، با پیشرفت کند، در درمان مواجهند که چند علت دارد:

1- بافت نخاعی آسیب دیده معمولا به صورت اورژانسي ترمیم نمیشود و به مرور زمان، بافت تخریب شده تغییر شکل میدهد و با سلولهای حمایتی پر میشود . و فيبروز، شکل میگیرد به علاوه بافت نخاع آسیب دیده مگر در مواردي که کاملا با چاقو بریده شده باشد، معمولا له شده است که یا به دلیل تصادفات رانندگی و یا سقوط از ارتفاع یا برخورد گلوله به نخاع است. این بافت له شده و متلاشی، قابل مقایسه با بافتی که بسیار تمیز و دقیق توسط جراح ماهر مغز و اعصاب بریده میشود، نیست و شاید واقعا یکی از علل نا موفق بودن ترميم نخاع، پس از قطع شدن آن، له شدگی شدیدی باشد که معمولا در بافت نخاع قطع شده وجود دارد.
@salmanfatemi

2-میلیونها عصب، ارتباط بین مغز و اندامها را از طریق نخاع برقرار می کنند که اتصال دقیق مجدد آنها در صورت قطع شدن هنوز میسر نشده است. این مشکل بزرگی است و میلیونها راه که از مغز خارج ميشودو از طریق نخاع به دیگر قسمت های بدن میرسد، باید با دقتی بسیار بالا پیوند شوند که کاری بسیار ظریف و دقیق را ميطلبد ولي باید توجه داشت اگر برش دقیق، روی نخاع داده شود و بافتها تقریبا در محل های مشابه قرار گیرند، مواد شيميایی مشابه در سلولها در دو منطقه مشابه هم، میتوانند اجزای مشابه را در کنار هم قرار دهد. مشابه اين حالت، در ترمیم با سلولهای بنیادی مثلا در قلب دچار سکته مغزی مشاهده شده است، توصیه میشود مقاله اي در همین کانال تحت عنواندانشمندان ، سلولهاي بنیادی قلب را تولید میکنندمطالعه شود. یا مثلا در مقاله ای با عنوان تزریق سلولهای mesenchymal stem cells (MSCs)
در درمان بیماران دچار سکته مغزی در همين کانال، نقش سلول های بنیادی در ترمیم سلولهای تخریب شده عصبی وقتی در مجاورت آن قرار گرفته اند، بیان شده است.

یعنی سلول بنیادی یا تا حدي دیگر سلولها در هر محیطی، قرار بگیرد با توجه به مواد شيميایي و واکنشهای موجود در آن محیط، میتواند نقش همان سلول هدف را بازی کند مثلا در قلب به سلول قلب تبدیل شود یا در مغز به سلول مغز تبدیل شود یا در نخاع به سلول نخاع با عملکردهاي سلولهای مجاور آن، تبدیل شود. همین فرآیند میتواند به سادگی همراه مواد شیمیایی ذکر شده توسط دکتر سرجيو کاناوارو استفاده شود، مثلا همراه چسب پروپیلن گليکول یاد شده در ازمايش پیوند نخاع روی موش، از سلولهاي بنیادی هم در فاصله دو نخاع پیوند شده استفاده گردد تا خود سلول بنیادی پر پتانسیل، با قرارگیری در جایگاه خود، تبدیل به سلولهایی مشابه سلولهای مجاور خود شود.(مقاله استفاده از سلولهای بنیادی در ترمیم نخاع موش در قسمت های قبلی اين کانال بیان شد)

و در این صورت شاید نیازی به اتصال ميليونها راه عصبي جدا از هم نباشد. قطعا به فرض که بتوان هزاران راه از آن راهها را به هم متصل کرد، با هزاران راه باقی مانده متصل نشده چه میتوان کرد؟ چرا از هوش درونی سلول های زنده و به خصوص هوش درونی سلول های زنده بنيادي پر پتانسیل با قابلیت های فراوان استفاده نشود؟

3- بیان میشود در صورت میسر شدن پیوند، میزان درد احساس شده توسط دریافت کننده، باور نکردنی خواهد بود. و تجربه ای بدتر از مرگ را برای فرد به همراه خواهد داشت. باید توجه کرد درد به خصوص در ناحيه گردن، در نتیجه ارتباطات وسیع سلولهای حسی عصبی از گردن و از طریق نخاع، به سوی مغز است، بنابراین وقتی برش نخاع قدری بالاتر از برش پوستی روی گردن باشد بیشتر سلولهای حسی که اطلاعات را از نخاع به مغز منتقل میکنند، در مرحله اول جراحي نخاع قطع خواهند شد و کارکرد درستی ندارند و انتظار درد چندانی را در مراحل اوليه بعد از عمل نداریم بنابراین روزهای اولیه پس از عمل بدون درد یا حداقل همراه با دردی اندک است(به شرط رعایت برش پوستی و نخاعی در محل مناسب). در مراحل بعدی هم میتوان از روشهای ضد درد استفاده کرد. اینکه تصور شود آسیب نخاعی همراه با درد است، درست نیست. نخاعی که خوب کار نکند، نه تنها درد چندانی ایجاد نمی کند بلکه باعث میشود دردهای قبلی هم بلوکه شود و حس نگردد.

4- بیان میشود که در صورت امکان پیوند، هیچ مقدار داروی سرکوب کننده ایمنی جهت جلوگیری از رد پیوند کافی نخواهد بود. در این مورد باید گفت اگر بتوان از سلولهای بنيادي خود فرد در محل اتصال سر به بدن استفاده شود و در چسب موجود از آن، کمک گرفت نه تنها احتمال داروی مهار کننده ايمني بیشتر نمیشود بلکه ممکن است اصلا نیازی به داروی ضد ایمنی نباشد.

سلول بنیادی با قابلیت های گوناگون میتواند در مجاورت هر سلولی تبدیل به سلولهای مشابه آن شوند و در مجاورت سلول دهنده بدن، تبدیل به سلولهای مشابه آن و در مجاورت سلولهای فرد گیرنده (یعنی سر) تبدیل به سلولهای مشابه آن شود و استفاده از سلولهای بنیادی شاید راهی بسیار ارزشمند نه تنها در این پیوند بلکه در دیگر پیوندهای اعضای بدن باشد و نیاز به مواد ضد ایمنی را کم کند به خصوص که در آینده اي نه چندان دور، خود اعضای بدن هر فرد را شايد بتوان از روی سلولهای بنيادی او ساخت.

5- بیان میشود کار ایشان اخلاقی نیست و مراکز علمی اروپا و امریکا اجازه انجام این کار را روی انسان به ایشان نداده اند. پیوند سر همانطور که در ابتدای بحث بیان شد روشی بسیارخوب برای درمان بسیاری از بیماری های عصب و عضله است و تا زمانی که درمان مناسب آنها، کشف شود شاید تنها راه پایان دادن به درد و رنج انهاباشد و قطعا تلاش برای یافتن درمان آنها اصلا غیراخلاقی نیست. در اینجا فقط به دو رضایت از طرف دهنده سر و دهنده بدن نیاز است و به چیزی بیشتر نیاز نداریم.

6- شخصیت و طرز فکر فرد اهدا کننده سر روی بدن جدید
@salmanfatemi

با پیوند سر تغییر خواهد یافت. در مورد انتقال نوع خاصی از خاطرات به فرد جدید با پیوند اندامی خاص وجود دارد . این مورد چالش بزرگی است و نظرات، با توجه به اینکه شخصیت فرد جديد، نزدیک به شخصیت دهنده بدن یا فرد دهنده سر باشد، متفاوت است . به درستی مشخص نیست که هویت فرد در مغز است یا در قلب.

همانطور که قبلا در این کانال بیان شد قلب موجودات، خود دارای سیستم خودکاری است که مستقل از مغز و دیگر قسمتهای سیستم عصبی عمل می کند و همین سیستم اوتونوم است که باعث گردش خون در انسان و حیات همه اندامهای او ميشود یعنی بدون این سیستم اوتونوم اصلا مغزی در کار نخواهد بود.

اینکه چقدر این سیستم اوتونوم در بخشیدن هویت به فرد نقش دارد مشخص نیست . آنچه بیشتر محتمل است آنکه هویت فرد، وابسته به مغز او باشد و هویت این افراد، شبیه فرد دهنده سر باشد و این، با کنترل بدنی که سالها زیر سلطه مغز دیگری بوده است اصلا آسان نیست.

7- بیان میشود مغز با همراهی و هماهنگی بدن، عملکردهای خود را شکل می دهد. این هماهنگی به هم خواهد ریخت. مثلا مغز یک موسیقیدان در بدن یک کارگر ساختمانی ممکن است توانایی بروز مهارتهای موسیقیایی را نداشته باشد. خوب این معضل هم معضل بزرگی است، بدنی که سالها یک مهارت خاص را آموخته است، و مغز خود را با آن مهارتها هماهنگ کرده است، قابلیت پذيرش بدني با مهارتهای دیگر را به سختی به دست می آورد . در این زمینه شاید بتوان به جای بدنی از فرد دیگر از روشهای دیگری مانند ساخت بدن از روی سلولهای بنيادي یا حداقل انتخاب بدن های مشابه از نظر شغلی و مرتبه اجتماعی و توانایی ها استفاده کرد. کلون سازی و همانند سازي از روی سلولهاي بنيادي هرچند یک راه حل احتمالی است ولی با مشکلات زیادی در انسان مواجه خواهد بود . اولا اگر بشود یک بدن کاملا جدید و مشابه را ساخت چرا نتوان سر آنرا هم تولید کرد و این یک همانند سازی کامل است مانند همان کاری که مشابه آن در مورد برخی حیوانات انجام شده است.

نکته دوم: به فرض بتوان با همانند سازی، بدنی که از نظر ژنتیکی عین فرد قبلی است تولید کرد چند سال باید صبر نمود تا بدن ساخته شده دوباره به اندازه پیش از جراحی پیوند سر برسد و مثلا سر جوانی 36 ساله را بتوان به بدن همان فرد در 10 سالگی یا حداقل 20 سالگي پیوند کرد ؟
به نظر میرسد استفاده از روشهای کلونی سازی تفاوتي آنچنانی با پیوند سر یک نفر روی یک نفر دیگر نداشته باشد و حتی شاید انتخاب دو فرد با جنسیت و سن و ساختار بدنی مشابه روشی عملی تر در پیوند سر باشد. ولی هر چقدر شباهتها بین دو نفر بر قرار باشد مثلا در دوقلو های تک تخمکی، باز ساختارهای مغزی دو فرد مشابه نخواهد بود، برای بررسی بیشتر این مطلب به مقاله مغز هر فرد ، منحصر به فرد است در همین کانال مراجعه شود. بر اساس این مقاله، نقشه نورونها و ارتباطات مغز، هر یکصد روز، 13% تغییر می یابد که نشان دهنده تاثیر محیط زندگی هر فرد، روی این ارتباطات مغزی است.

به نظر میرسد یک دوره طولانی برای افرادی که تحت این جراحی قرار می گیرند باید سپری شود تا بتوانند بدن خود را با مغز جدید یا مغز خود را با بدن جدید، هماهنگ سازند و این، نیازمند دوره های طولانی روان درمانی و يا حتي کاشت الکترودها و پیس ميکرها و باطری های مصنوعی در اطراف مغز و بدن است

8- بیان می شود عوارض دراز مدت انجام چنین جراحی اي قابل پیش بینی نیست.
در مورد این عوارض، مفصلا در قسمتهای گذشته مطالبي بیان شد. در اینجا بر روی عوارض احتمالی روانی ناشی از بدنی غریبه یا سری غریبه روی یک فرد، بحث میشود . باید توجه کرد که آیا محرک انسان و در حقیقت، نیرو بخش او در بخشی از مغز است؟!

این احتمال هست ولی فرض کنید، شما رويايي را مشاهده می کنید و در این رویا خودتان را در حال انجام کاری می بینید یا فراتر از این، فرض کنید شما در رويايي آینده خودتان را مشاهده کنید. آیا این فردی که در رویا دیده میشود و من فرد است درون سلولهای مغزی او جا دارد؟

سلولهای مغزی هم مانند همه اجزای عالم مادی، محدود به زمان و مکان خویش است و محدود به قیدهای عالم ماده است. اینکه فراتر از زمان خود برود ، این مطلبی است که در عالم ماده نمی گنجد و منظور مراتب خیلی بالایی هم نیست بلکه یک قدم که از عالم ماده فراتر برویم، دیگر نه خورشیدی هست نه ماه و نه شب و روز.
در اینجا دیگر امروز و فردا مطرح نیست( مقاله بيوسنتريسم در این کانال مطالعه شود ) و سلول عصبی محدود به عالم مادي ماست و اگر بتواند اطلاعاتی را هم از آینده و گذشته به دست بیاورد، به خاطر خود آن نيست بلکه به دلیل منبعی از انرژی، خارج از سلول عصبی است و در اینجاست که با گنجینه ای و انباری از اطلاعات، فراتر از زمان و مکان مواجهيم که در اجزای عالم مادی نیست و هویت فرد، با همین انبار اطلاعات شناخته میشود.

به نظر میرسد اگر اجزای بدن فردی تغییر کند،

@salmanfatemi

هویت او تغییر نمیکند یعنی هویت فرد وابسته به اجزای بدن مادی او نیست. و این تصور که مغز فرمانده همه بدن میباشد هم درست نیست و برای نمونه به سیستم اوتونوم و خودکار گره های خودکار عصبی در قلب اشاره شد و اگر لحظه ای از کار بیفتد، کم شدن خون مغز منجر به عوارض شدید حتی مرگ ميشود. پس هویت فرد در اجزای بدن او نیست . شاید در قلب و یا در مغز باشد.

پس در پیوند مغز هویت فرد دهنده بدن، مشابه خودش مي شود یا مشابه سری که روی آن قرار میگیرد؟ باید منظر ماند و مشاهده کرد و یک دانشمند و محقق، تا چیزی را زیر مشاهده خود نبیند به قطعیت آن حکم نمی دهد و مشاهدات ماست که جهان را می آفریند.

9- مي گویند جاودانه شدن یک انسان اخلاقی نیست. فعلا بحث بر سر کشف روشی جدید برای بیمارانی است که از کارافتاده و ناتوان هستند و بدن آنها هیچ کارايي ای ندارد و طرف دیگر قضیه افرادی دچار مرگ مغزی هستند- که اگر بدن سالم آنها به سر سالم دیگری پیوند، نشود- برگشت نخواهند داشت. پس تا اینجای کار اصلا قضیه غیر اخلاقی ای مطرح نیست . مساله احتمالا غیر اخلاقی در آینده این است که مثلا سر فرد پیری روی بدن فردی جوان پیوند شود که در این صورت دقیقا نمی توانیم هویت فرد جدید را پیشگویی کنیم، احتمالا بیشتر شبیه دهنده سر است ولی باید منتظر ماند و این تجربه را در عمل دید.

در مطالعه ای روی 47 بیمار تحت جراحی قلب، مشاهده شد که 79% آنها تغییر شخصیتی پس از عمل جراحی را بيان نمی کنند با این حال، در مصاحبه با آنها یک حالت دفاع و مقاومت شدید یا واکنشهای شدید انکاری و مسخره کردن سوال، مشاهده میشد. در حدود شش درصد آنها تغییر شدید در شخصیت ذکر شد به طوری که باعث تغییر احسسات و واکنشهایی شبیه دهنده قلب گرديد.

(https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/1299456/)

با توجه به تغييراتي در شخصیت پس از پیوند، فرضیه حافظه سلولی در اندامی که پیوند زده ميشود مطرح گردید. در حال حاضر بیشترین تغییرات شخصیتی در پیوند قلب، مشاهده ميشود که آن را مرتبط با حافظه ذخیره شده درون سلولهای عصبی اطراف قلب می دانند. محققان دانشکده پرستاري هاوايي بررسی کردند که آیا تغییرات شخصیتی، در پیوند قلب، مشابه شخصیت فرد دهنده پیوند است یا نه. آنها دیدند دو تا پنج مورد از خصوصيات رفتاري کاملا مشابه شخصیت فرد دهنده، ایجاد میشود و این شباهت ها بیشتر در هنر، غذا و موسیقی و رابطه جنسی و تفریحات است.

در یک مورد، فردی که با گلوله به صورت کشته شده بود، پيوند دهنده قلب بود و فرد گیرنده، دائما یک امواج الکتريکي فلاش مانند پررنگ را روی صورت خود تجربه میکرد

فرد دیگری به نام کلير سيلويا از یک مرد 18 ساله که بر اثر تصادف رانندگی با موتور سیکلت کشته شده بود، قلب دریافت کرد. و پس از پیوند، رویاهایی در مورد مردی به نام تيم لي میدید و بعد که بررسی کرد فهميد فردی که قلب را اهدا کرده است همین نام را داشته است.
(http://www.medicaldaily.com/can-organ-transplant-change-rec…)
پس، به نظر میرسد پیوند سر، به تنهایی هویتی مشابه فرد دهنده سرايجاد نمی کند و با یک جریان پیچیده مواجهيم، سیستم اتونوم و عصبی قلب، با خاطرات ذخیره شده درونش میتواند صاحب سر را با تضادهای فراوان مواجه کند، به خصوص در رفتارهایی که در مقاله بالا بیان شد و آنها عبارت بودند از تفریحات و تمایلات جنسی و هنر و غذا و موسیقی.

و اگر موارد دیگری مانند تمایلات مذهبی، دین یا افکار فلسفی هم در مطالعه بررسی میشد، نتایج احتمالا مشابهی به دست می آمد. پس بهتر است منتظر باشیم و پس از چند پیوند موفقیت آمیز سر و تجربیات فرد صاحب سر و یا فرد دهنده بدن، به نتیجه ای تجربي با مشاهده ای دقیق برسیم!

10- بیان میشود به علت تفاوتهای بیوشیمیایی در مغز جدید با مغز قبلی، احتمالا هوشیاری معمول در مغز پیوند شده به وجود نخواهد آمد. باید صبر کرد و نتایج را به صورت کامل شناخت و لمس نمود.

11- بیان میشود که چسب به کار رفته جهت چسباندن نخاع (ترکیبی از پلی اتیلن گلیکول) برای پیوند نخاع کارایی ندارد. ### در موش کوچک آزمایشگاهی روش به کار رفته موفق بوده است و حیوان توانایی راه رفتن را بعد از ۲ روز به دست آورده است. استفاده از سلولهای بنیادی میتواند تا حدی بر موفقیت آمیز بودن این اتصال کمک کند. در مورد اين سلولها مفصلا در قسمتهاي بالا صحبت شد .

12- بیان میشود این کار را نمی توان، پیوند سر نامید بلکه فعلا باید اسم آنرا پیوند بدن گذاشت. با توجه به مطالب بالا در مورد هویت فرد پس از پیوند مورد نظر، میتوان نام دقیق آن را تعیین کرد. ديدیم که پس از پیوند قلب، تغییرات زیادی در شخصیت فرد گیرنده، رخ میدهد تا حدی که در خیلی رفتارها شبیه فرد دهنده میشود و این اثر به خاطر حافظه درون سلولی است..

@salmanfatemi

13- با توجه به اینکه هنوز نمی دانیم پس از این پیوند هویت حقیقی فرد چگونه خواهد بود، مشکلات زیاد در وضع قوانین مربوط به زندگی پس از پیوند، وجود خواهد داشت. مهارتهای شغلی فقط در اندامها یا فقط در مغز نیست. به همين ترتیب عشق و محبت، فقط در قلب یا فقط در مغز نیست. تغییر عشق و محبت و علاقه ها و انتخاب شغل پس از پیوند از ابهامات زیادی است که باید حل شود. به خصوص در مسائل مذهبی مانند محرم و نامحرم یا زن و شوهر ابهامات زیادی هست که باید حل شود مثلا فرض کنید بدن یک زن، روی سر یک زن دیگر قرار گیرد، شوهر سابق کدام یک از زنها بر زن جدید حلال است؟

فرض کنيم کودکی از زن جدید متولد شود، خوب! مي دانيم که سلول تخمک او حاوی کروموزومهای زنی است که بدن را اهدا کرده است و فرزند حاصل هم پیوند اسپرم مردی با این تخمک خواهد بود.. شرایط پس از پیوند در مورد ارث و قوانین مادر و فرزندي و پدری چگونه خواهد بود؟ یا در شرایط دشوار اگر سر زنی روي بدن مردی پیوند شود ادامه روابط زندگی او چگونه خواهد بود و آیا فرد جدید زن است یا مرد و در هر صورت آیا میتوان جراحيهاي تغییر جنسیت را روی بدن او انجام داد یا نه؟ مثلا فرض کنیم تعیین جنسیت از روی اندامهای تناسلی است و فرض کنید سر مردی بر بدن خانمی پیوند شود وضعیت جنسیت تو چگونه خواهد بود؟!

باید منتظر آینده ماند!!


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
سکته مغزیهدف از خلقت رسیدن به ابزافاصله ها در مکانیک کوانتتو دی ان ای خاص ميتوکندريعلایم کمبود ویتامین E را کودکان میتوانند ناقل بی تاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاینکه خانواده ات سالم باآن چیزی که ما جریان زمان مغز قلبجهانی در ذهنارتباط انسانی، محدود به خودآگاهی و هوشیارينور دروناعتیاد و تلاش های درمانی زمان واقعیت است یا توهمهمیشه عسل با موم بخوریمدرمان نگهدارنده ی اعتیادبرای اولین بار دانشمندانستم با شعار قانون بدترین وقتی فهمیدی خطا کردی برگفرد حساس از نظر عاطفی و بتوهم چیستآرامش(سکوت) stillness و تکاپوعدم توقف تکامل در یک انداکایروپاکتیک چیستتاثیر عصاره تغلیظ شده گیمنبع هوشیاری در کجاست؟(قاکسکاربازپین در درمان تشآیا ما کالا هستیممغز انسان برای شادمانی طجایی خالی نیستاز نخستین همانند سازها تخدای رنگین کمانچیزی شبیه نور تو نیستبه کدامین گناه کشته شدندزندگی، مدیریت انرژیهنر رها شدن از وابستگیدرمان تومورهای مغزی با ابرخی بیماری ها که در آن بسردرد میگرنویشن پروقلب روباتیکتوصیه های سازمان بهداشت آغاز فصل سرما و دوباره تکصفحه اصلیکریستال زمان(قسمت اولتداوم مهم است نه سرعتموجود بی مغزی که می تواندابزار بقا از نخستین همانآیا امکان بازسازی اندامهمغز حریص برای خون، کلید تحقیقت افراداز تلسکوپ گالیله تا تلسکذرات کوانتومی زیر اتمی قدنیا فریب و سرگرمیچگونه حافظه را قویتر کنیبی نهایت در میان مرزهازبان متغیرهوش مصنوعی از عروسک بازی درمان ضایعات نخاعیبررسی علل کمر درد در میانشناخت حقیقت یا آرزوهای گواکسن کرونا از حقیقت تاتقدرت و شناخت حقیقتتکامل چشمالکتروتاکسی(گرایش و حرکگوهر با نظر دیگران سنگ نمترجمه ای ابتدایی از اسرامیدازولام در درمان تشنج ابزار بقا از نخستین همانآیا رژیم غذایی گیاهی سلانقش مرکز تنفس سلولی در بیحکمت الهی در پس همه چیزاز تکینگی تا مغز از مغز تروی و منیزیم در تقویت استدوچرخه در کاهش دردهای کمچالش هوشیاری و اینکه چرا بیماری الزایمرزبان، نشان دهنده ی سخنگو هوش مصنوعی از عروسک بازی درک دیگرانبعد از کرونا دلخوشی بیهوشانس یا نتیجه ی تلاشوجود قبل از ناظر هوشمندلاموژین داروی ضد اوتیسم؟تکثیر سلول در برابر توقف امیدی به این سوی قبر نیستگذر زمان کاملا وابسته به تصویر زیبای اصفهانماجرای جهل مقدسابزار بقای موجود زنده از نقش خرچنگ های نعل اسبی درحس و ادراک (قسمت اول )از تکینگی تا مغز از مغز تروح رهاییچت جی پی تیدانش قدرت استبیوگرافیسلول های بنیادی منابع و اهوش مصنوعی به شناسایی کادردی که سالهاست درمان نشتقویت استخوان در گرو تغذشباهت کیهان و مغزیک رژیم غذایی جدید، می توممانتین یا آلزیکسا یا ابتاثیر نگاه انسان بر رفتااندوهگین نباش اگر درب یا پیموزایدمداخله ی زیانبار انسانتغییر دادن ژنها آیا روزی محل درک احساسات روحانیابعاد و نیازهای تکاملینقشه مغزی هر فرد منحصر بهحس و ادراک قسمت هفتماز تکامل تا مغز، از مغز تروشی برای بهبود هوش عاطفچرا ویروس کرونای دلتا واداروهای ام اسباهوش ترین و با کیفیت تریسندرم پیریفورمیسهوش عاطفی قسمت هفتمتمدن پیشرفته ی پیشینیانضایعه ی عروقی مخچهژنها ، مغز و ارادهمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان عامل توقف رشد مغزپیشینیان انسان از هفت میمرز بین انسان و حیوان کجاجنگ داده هاحس و ادراک قسمت بیست و دواحتیاط در ورزش زانو در خاچند روش ساده برای موفقیتاستفاده از هوش مصنوعی در رژیم غذایی سالم و ضد التهچسبیدن به خود، مانع بزرگ داروی جدید ضد میگرنبحث درباره پیدایش و منشا سیاهچاله هاهوش، ژنتیکی است یا محیطیفلج خوابتهدیدهای هوش مصنوعیطعمه ی شبکه های ارتباط اجکمردرد و علل آنتاثیر دپاکین بر بیماری ممنبع هوشیاری کجاست قسمت ايندگان چگونه خواهند دیدپروتئین های ساده ی ابتدامشاهده گر جدای از شیء مشاجهان هایی در جهان دیگرحس و ادراک- قسمت شصت و چهاداراوون تنها داروی تایینوآوری ای شگفت انگیز داناصل علت و تاثیررحم مصنوعیهفت سین یادگاری از میراث در چه مرحله ای از خواب ، ربخش فراموش شده ی حافظهسال سیزده ماهههر چیز با هر چیز دیگر در تفاصله ی همیشگی تصویر سازتو در میانه ی جهان نیستی علائم عصبی آلزایمر، با اکودکان خود را مشابه خود تتاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاینترنت بدون فیلتر ماهواآنچه ناشناخته است باید شمغز ما کوچکتر از نیم نقطهجهان، تصادفی نیستارتباط از بالا به پایین مخودت را از اندیشه هایت حفنوروفیبروماتوزاعتیاد را به دور بینداززمان پلانکهمیشه، آنطور نیست که هستدرمان نابینایان آیا ممکنبرای تمدن سازی، باید در بستم، بی پاسخ نیستوقتی پر از گل شدی خودت را فردا را نمیدانیمتوهم و خیالآزمون تجربی، راهی برای رعدم درککار امروز را به فردا نیندتاریک ترین بخش شبمنبع خواب و رویااگر فقط مردم میفهمیدند کآیا ما تنها موجودات زنده مغز انسان برای شادمانی طجاذبهاز نخستین همانند سازها تخدایی که ساخته ی ذهن بشر نکاتی در مورد تشنجبه امید روزهای بهترزندان ذهنیهنر، پر کردن است نه فحش ددرمان تشنجبرخی بیماری های خاص که بدسردرد میگرن در کودکانواقعیت فیزیکی، تابعی از قلب را نشکنتوصیه های غیر دارویی در سآغاز مبهم آفرینشسوالات پزشکیکریستال زمان(قسمت دوم)تداخل مرزها و صفات با بینموجودات مقهور ژنها هستندابزار بقا از نخستین همانآیا انسان با مغز بزرگش اخمغز در تنهایی آسیب میبینحقیقت انساناز تکنیکی تا مغز از مغز ترفلکس وتری با توضیح دکتر دنیا مکانی بسیار اسرارآمنگاه من، نگاه تو و یا حقیبی هیچ می ایی و بی هیچ میرزبان مشترک ژنتیکی موجوداهوش مصنوعی از عروسک بازی درمانهای بیماری پارکینسبرطرف کردن خشونت را از خاشناخت درون، شناخت بیرون؛واکسن کرونا ساخته شده توقدرت کنترل خودتکامل و ارتقای نگاه تا عمالکترودهای کاشتنیگویید نوزده و ایمنی ساکتترس و آرمان هامکان زمان یا حافظه زمانابزار بقا از نخستین همانآیا راهی برای رفع کم آبی نقش نگاه از پایین یا نگاهحافظه میتواند بزرگترین داز تکینگی تا مغز از مغز ترویا و واقعیتدوچرخه سواری ورزشی سبک و چالش هوشیاری و اینکه چرا بیماری ای شبیه آلزایمر و زبان، وسیله شناسایی محیطهوش مصنوعی از عروسک بازی درک درست از خود و هوشیاریتفکر قبل از کارشانس یا تلاشلایو دوم دکتر سید سلمان فتأثیر نیکوتین سیگار بر مامیدی تازه در درمان سرطاگذشته را دفن کنتصویربرداری فضاپیمای آمماجرای عجیب گالیلهابزار بقای موجود زنده از نقش داروهاي مختلف معروف حس و ادراک (قسمت دوم )از تکینگی تا مغز از مغز تروزه داری متناوب، مغز را چت جی پی تیدانش محدود به ابعاد چهاربیوگرافیسلول های بدن تو پیر نیستنهوش مصنوعی تعاملیدرس گرفتن از شکست هاتقویت حافظه یا هوش مصنوعشباهت زیاد بین سلول هاي عیکی از علل محدودیت مغز اممن کسی در ناکسی دریافتم تاثیر ویتامین دی بر بیمااندام حسی، درک از بخش هایپیموزایدمدارک ژنتیکی چگونه انسانتغییر زودتر اتصالات مغزیمحل درک احساسات روحانی دابعاد اضافه ی کیهاننقشه های مغزی جدید با جزیحس و ادراک قسمت هفدهماز تکامل تا مغز، از مغز تروشی جدید در درمان قطع نخچرا پس از بیدار شدن از خوداروهای تغییر دهنده ی سیباور و کیهان شناسیسندرم پیریفورمیسهوش عاطفی قسمت یازدهتمدن بشری و مغز اخلاقیضایعات در عصب زیر زبانیژنهای مشترک بین انسان و ومنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر گیاه خواری بر رشد وانسانیت در هم تنیده و متصپیشرفت های جدید علوم اعصمرز جدید جستجو و اکتشاف، جنبه های موجی واقعیتحس و ادراک قسمت بیست و سواحتیاط در تعویض داروهاچندین ماده غذایی که مانناستفاده از انرژی خلارژیم غذایی ضد التهابینسبت ها در کیهانداروی جدید ضد الزایمربحثي درباره هوش و تفاوتهسیاهچاله های فضایی منابعهیچ نقطه ای مرکزی تر از افلج خواب چیستتو یک معجزه ایظهور امواج مغزی در مغز مصکمردرد با پوشیدن کفش مناتاثیر داروهای ضد التهاب منبع هوشیاری کجاست قسمت ايا اراده آزاد توهم است یپروتز چشممشاهده آینده از روی مشاهجهان یکپارچهحساسیت روانی متفاوتادب برخورد با دیگراننوار مغز مشاهده ی غیر مستاصل عدم قطعیت از کوانتوم رسم عاشق کُشی و شیوهٔ شهرهم نوع خواری در میان پیشیدر ناامیدی بسی امید استبخش های تنظیمی ژنومبخش بزرگی حس و ادراک ما اسانسور از روی قصد بسیاری هر جا که جات میشه، جات نیفتون های زیستیتوقف؛ شکستآپومورفین در پارکینسونعلت خواب آلودگی بعد از خوکودکان را برای راه آماده تاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتایندرالآنچه واقعیت تصور میکنیم مغز مانند تلفن استجهش های ژنتیکی مفید در ساارتباط بین هوش طبیعی و هوخودروهای هیدروژنینورون هاي مصنوعی می تواناعداد بینهایت در دنیای مزمان به چه دلیل ایجاد میشهمکاری یا رقابتدرمان های اسرار آمیز در آبرای خودآگاه بودن تو بایستون فقرات انسان دو پا جلوقتی تو از یاد گرفتن باز فرزندان زمان خودتوهم وجودآزمون ذهنی گربه ی شرودینعدالت برای من یا برای همهکار با یگانگی و یکپارچگیتاریکی من و تو و گرد و غبامنتظر نمان چیزی نور را بهاگر میدانی مصیبت بزرگتر آیا مصرف مولتی ویتامین همغز انسان رو به کوچک تر شجاذبه و نقش آن در شکلگیریاز نخستین همانند سازها تخدایا جز تو که را دارمچگونه مولکول های دی ان ایبه بالا بر ستارگان نگاه کزونیسومایدهوموارکتوس ها ممکن است ددرمان جدید ALSبرخی توجهات در ببمار پارسردرد میگرنی در کودکانواقعیت چند سویهقوی تر باشتوصیه هایی در مصرف ماهیإِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَپیامهای کاربرانکریستال زمان(قسمت سوم)ترقی واقعی یا شعار ترقیمورد نادر همپوشانی دو بیابزار بقا از نخستین همانآیا احتمال دارد رویا از آمغز را از روی امواج بشناسحقیقت اشیااز تکینگی تا مغز و از مغز رفتار مانند بردهدنیای شگفت انگیز کوانتومنگاه مادی غیر علمی استبی ذهن و بی روحزبان چهار حرفی حیات زمینهوش مصنوعی از عروسک بازی درماندگی به دلیل عادت کربزرگ فکر کنشناسایی تاریخچه ی تکاملیواکسن آلزایمرقدرت انسان در نگاه به ابعتکامل و ریشه ی مشترک خلقتالگو نداشتیمگوش دادن بهتر از حرف زدنتسلیم شدن از نورون شروع ممکانیک کوانتومی بی معنی ابزار بقا از نخستین همانآیاما مقهور قوانین فیزیکنقش نظام غذایی در تکامل محافظه های کاذباز تکینگی تا مغز از مغز ترویا و کابوسدوپامین قابل حل در آبچالش هوشیاری و اینکه چرا بیماری ای شبیه ام اس مولتزدودن نقص از هوش مصنوعیهوش مصنوعی از عروسک بازی درک عمیق در حیواناتتفکر ترکیبی در هوش مصنوعشاهکار قرنلبخند بزن شاید صبح فردا زتأثیر نگاه انسان بر رفتاامگا سه عامل مهم سلامتگریه ی ابر، رمز طراوت باغتصور ما ازمشکلات و واقعیماده ی تاریکابزار بقای موجود زنده از نقش درختان در تکاملحس و ادراک قسمت 67از تکینگی تا مغز از مغز تروزه داری و التهاب زیانبنتایج نادانی و جهلدانش بی نهایتبیان ژن های اسکیزوفرنی دسلول بنیادی و ای ال اسهوش مصنوعی در کامپیوترهادست و پا زدن در سایه؟تقویت سیستم ایمنیشباهت زیاد بین سلول هاي عیافته های نوین علوم پرده من پر از تلخیمتاثیر ویروس کرونا بر مغز انرژی بی پایان در درون هرپیچیدگی های مغزمگسمروری بر تشنج و درمان هایتغییر عمودی سر انسان از پمحدودیت چقدر موثر استابعاد بالاترنقشه با واقعیت متفاوت اسحس و ادراک قسمت هجدهماز تکامل تا مغز، از مغز تروشی جدید در درمان نابینچرا ارتعاش بسیار مهم استداروهای ضد بیماری ام اس وباید از انسان ترسیدسندرم پای بی قرارهوش عاطفی قسمت پنجمتمدن زیر آبضرورت زدودن افکارژنهای هوش ، کدامندمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر گیاه خواری بر رشد وانسانیت در برابر دیگرانپیشرفت در عقل است یا ظواهمرزهای حقیقی یا مرزهای تجنسیت و تفاوت های بیناییحس و ادراک قسمت بیستماحساس گذر سریعتر زمانچندجهانیاستفاده از سلول های بنیارژیم غذایی ضد دردنسبت طلایی، نشانه ای به سداروی سل سپتبحثی جالب درباره محدودیتسیاهچاله ها، دارای پرتو هیچ چیز همیشگی نیستفلج دوطرفه عصب 6 چشمتو یک جهان در مغز خودت هسظرف باید پر شود چه با چرک کنفرانس تشنج هتل کوثر اصتاثیر داروی ضد تشنج سدیم منبع هوشیاری کجاست قسمت ايا اراده آزاد توهم است یپروتز عصبی برای تکلممشاهدات آمیخته با اشتباهجهان یکپارچهخفاش کور و انسان بینا؟ادراک ما درک ارتعاشی است نوار مغز با توضیح دکتر فااصل، روان و نفس استرساناها و ابر رساناها و عهمه چیز موج استدر هم تنیدگی مرزها و بی مهمه چیز و هیچ چیزدر هم تنیدگی کوانتومیبخش بزرگتر کیهان ناشناختسانسور بر بسیاری از حقایهر حرکت خمیده می شود و هر فروتنی معرفتیتولید مولکول جدید توسط هآپومورفین در پارکینسونعماد الدین نسیمی قربانی کوری گذرای ناشی از موبایتاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتایا کوچک شدن مغزانسان الآنچه حس می کنیم، نتیجه ی مغز مادران و کودکان در زمجهش های ژنتیکی غیر تصادفارتباط شگفت مغز انسان و فخورشید مصنوعینورون های ردیاب حافظهبقا با سازگارترین فرد اسزمان شگفت انگیزهمانند سازی در انساندرمان های بیماری آلزایمربرای رشد، باید از مسیر خطستارگانی قبل از آغاز کیهوقتی ریشه ها عمیقند از چیفرضیه ای جدید توضیح میدهتوهم وجودآزمون ذهنی گربه شرودینگرعسل طبیعی موثر در کنترل بکارهای کوچک، بی ارزش نیستاریکی و نورمنتظر زمان ایده آل نشواگر نیروی مغناطیس نباشد آیا مغز تا بزرگسالی توسعمغز انسان رو به کوچکتر شدجبران از دست رفته هااز نخستین همانند سازها تخرما منبع بسیار خوب آنتی چگونه میتوان با قانون جنبه بالاتر از ماده بیندیشزونا به وسیله ویروس ابله هورمون شیرساز یا پرولاکتدرمان جدید میگرن با انتی برخی توصیه ها برای واکسیسردرد و علتهای آنواقعیت چیستقیچی ژنتیکیتوضیحی ساده در مورد هوش مافت فشار خون ناگهانی در وسایتهای دیگرکشف مکانیسم عصبی خوانش پتروس جریان انرژیموسیقی نوابزار بقا از نخستین همانآیا احتمال دارد رویا از آمغز زنان جوانتر از مغز مرحقیقت تنها چیزی است که شااز تکینگی تا مغز از مغز ترفتار وابسته به شکلدنیایی پر از سیاهچاله نگاه محدود و تک جانبه، مشبی سوادی در قرن 21زبان نیاز تکاملی استهوش مصنوعی از عروسک بازی درها بسته نیستبزرگ شدن مغز محدود به دورشناسایی سلول های ایمنی اواکسن ایرانی کرونا تولیدقدرت ذهنتکامل ابزار هوش ، راه پر الگو و عادت را بشکن و در اگوشه بیماری اتوزومال رسستست نوار عصب و عضلهمکانیزمهای دفاعی در برابابزار بقا از نخستین همانآگاهی فراتر از آگاهینقش نظریه تکامل در شناساحافظه و اطلاعات در کجاست از تکینگی تا مغز از مغز ترویا و خبر از آیندهدورترین نقطه ی قابل مشاهچالش کمبود اندام برای پیبیماری اسپینال ماسکولار سفر فقط مادی نیستهوش مصنوعی از عروسک بازی درگیری قلب در بیماری ویرتفکر خلا ق در برابر توهم شاهکار شش گوشوراپامیل در بارداریلحظات خوش با کودکانتأثیر شیرینی های حاوی لواما شما از دید خفاش کور هگربه شرودینگر و تاثیر مشتصور از زمان و مکانماده ی خالیابزار بقای موجود زنده از نقش ذهن و شناخت در حوادث حس و ادراک قسمت 74از تکینگی تا مغز- از مغز روزه داری و بیمار ی ام اس نجات در راستگوییدانشمندان موفق به بازگردبیان حقیقتسلول بنیادین از مخاط بینهوش مصنوعی در تفکر خلاق ادست کردن در گوشتلقین اطلاعات و حافظهشجاعت و ترسیاد گرفتن مداوممن بی من، بهتر یاد میگیرمتاثیر ژنها بر اختلالات خانرژی تاریکپیچیدگی های مغزی در درک زمرکز هوشیاری، روح یا بدن تغییرات منطقه بویایی مغزمحدودیت های حافظه و حافظاتفاق و تصادفنقص های سیستمی ایمنیحس و ادراک قسمت هشتماز تکامل تا مغز، از مغز تروشی جدید در درمان سکته مچرا بیماری های تخریبی مغداروی فامپیریدین یا نورلبابا زود بیاسندرم پس از ضربه به سرهوش عاطفی قسمت اولتمدنی قدیمی در شمال خلیج ضرب المثل یونانیژنهای حاکم بر انسان و انسمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان، گونه ای پر از تضادپیشرفت ذهن در خلاقیت استمزایای شکلات تلخ برای سلجنسیت و تفاوت های بیناییحس و ادراک قسمت دهماحساسات کاذبنه ناامیدی بلکه ارتقااستفاده از سلول های بنیاراه فراری نیستنشانه های گذشته در کیهان داروی ضد چاقیبحثی در مورد نقش ویتامين سیاهچاله و تکینگی ابتدایهیچ چیز، چقدر حقیقی استفن آوری های جدید علیه شناتو کجای جهانیعقل مجادله گرکنگره بین المللی سردرد دتاثیر درجه حرارت بر مغزمنبع هوشیاری کجاست قسمت ای نعمت من در زندگیمپرورش مغز مینیاتوری انسامطالبه ی حق خودجهان کنونی و مغز بزرگتریخفاش با شیوع همه گیری جدینوار مغز ترجمه رخدادهای اصلاح خطا با رفتن بر مسیررستگاری محدود به یک راه ناصول انجام برخی نرمش ها درشته نوروایمونولوژی و نقهمه چیز کهنه میشوددر هم تنیدگی کوانتومی و پبخش دیگری در وجود انسان هساهچاله ها تبخیر نمیشودهرچیز با یک تاب تبدیل به فروتنی و غرورتولید مثل اولین ربات های آب زندگی است قسمت چهارمعوامل موثر در پیدایش زباکی غایب شدی تا نیازمند دلتاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتایا این جمله درست است کسیآنها نمیخواهند دیگران رامغز چون ابزار هوش است دلیجهش های بیماری زا، معمولارتباط شگفت انگیز مغز انخوش قلبی و مهربانینوروپلاستیسیتی چیستبقا در ازای بیماریزمزمه ات مانده در گوشمهمجوشی هسته ای، انرژِی بدرمان های بیماری اس ام ایبرای زندگی سالم، یافتن تسخن نیکو مانند درخت نیکوویتنام نوعی کرونا ویروس فساد اقتصادی سیتماتیک درتوهم بی خداییآزادی عقیده، آرمانی که تعشق درونی به یگانگی خلقتکارهایی بیش از طراحی و گپتاریکی خواهد ترسیدمنحنی که ارتباط بین معرفاگر نعمت فراموشی نبود بسآیا همه جنایت ها نتیجه بیمغز ایندگان چگونه استجدا کردن ناخالصی هااز نشانه ها و آثار درک شدخسته نباشی باباچگونه مغز ما، موسیقی را پبه جای محکوم کردن دیگران زیان غذاهای پرچربهوش فوق العاده، هر فرد اسدرمان جدید کنترل مولتیپلبرخی درمان های Spinal Muscular Atسردرد به دلیل مصرف زیاد مواقعیت چیستقیچی ژنتیکی تهدید یا فرصتیوتیکسن داروی ضد جنونافت هوشیاری به دنبال کاهکشف مکانیسمی پیچیده در بتری فلوپرازینموسیقی هنر مایع استابزار بقا از نخستین همانآیا برای تولید مثل همیشه مغزهای کوچک بی احساسحقیقت خواب و رویااز تکینگی تا مغز از مغز ترفتار اجتماعی انسان، حاصدنیا، هیچ استنگاه کلی نگربی شرمیزبان و کلمه حتی برای کسانهوش مصنوعی از عروسک بازی درهای اسرارآمیز و پوشیدهبزرگ شدن تقریبا ناگهانی شواهدی از نوع جدیدی از حاواکسن اسپایکوژنقدرت عشقتکامل تکنولوژیالگوی بنیادین و هوشیاریگوشت خواری یا گیاه خواریتست آر ان اس دز میاستنی گما انسانها چه اندازه نزدابزار بقا از نخستین هماننقش هورمون های تیروئید دحافظه و اطلاعات در کجاست از تکینگی تا مغز از مغز ترویا بخشی حقیقی از زندگی ديدن با چشم بسته در خواب چالش دیدگاه های سنتی در ببیماری اضطراب عمومیسفر نامه سفر به بم و جنوب هوش مصنوعی از عروسک بازی درگیری مغز در بیماری کویتفاوت مغز انسان و میمون هشاید گوشی و چشمی، آماده شورزش هوازی مرتب خیلی به قلرزش ناشی از اسیب به عصبتئوری تکامل امروز در درمامروز دانش ژنتیک هیچ ابهگزیده ای از وبینار یا کنفتصادف یا قوانین ناشناختهماده ای ضد التهابیابزار بقای موجود زنده از نقش روی و منیزیم در سلامتحس و ادراک قسمت 75از تکینگی تا مغز- از مغز روزه داری سلول های بنیادنخاع ما تا پایین ستون فقردانشمندان نورون مصنوعی سبیداری و خواب کدام بهتر اسلول عصبی شاهکار انطباق هوش مصنوعی در خدمت خلق وحدست آسمانتلاش ها برای کشف منابع جدشرکت نورالینک ویدیویی ازیاد بگیر فراموش کنیمننژیتتاثیر کلام در آیات کلام بانرژی تاریک که ما نمی توپیوند قلب خوک، به فرد دچامرکز حافظه کجاستتغییرات مغز پس از 40 سالگیمحدودیت درک انساناتوبان اطلاعات و پلِ بیننقص در تشخیص هیجانات عامحس و ادراک قسمت هشتاد و ناز تکامل تا مغز، از مغز تريتوکسيمب در درمان ام اسچرا حیوانات سخن نمی گوینداروی لیراگلوتیدباد و موجسندرم جدایی مغزهوش عاطفی قسمت دهمتمرکز و مدیتیشنضربه مغزی در تصادف رانندکفش و کتابمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر گیاه خواری بر رشد وانعطاف پذیری مکانیسمی علپیشرفتی مستقل از ابزار همسمومیت دانش آموزان بی گجهل مقدسحس و ادراک قسمت دوازدهماخلاق و علوم اعصابنه به اعداماستفاده از سلول های بنیاراه نجاتنشانه های پروردگار در جهداروی ضد چاقیبحثی در مورد نقش کلسیم و سیاهچاله ی منفرد یا سیاههیچ وقت خودت را محدود به فناوری هوش مصنوعی نحوه ختو کز محنت دیگران بی غمیعقل سالمکنگره بین المللی سردرد دتاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست قسمت ای همه ی وجود منپرکاری تیروئیدمطالبی در مورد تشنججهان کاملی در اطراف ما پرخلا، حقیقی نیستنوار مغز در فراموشی هانوار مغز در تشخیص بیماری اصول توسعه ی یک ذهن کاملرشد مغز فرایندی پیچیده اهمه چیز در زمان مناسبدر هم تنیدگی کوانتومی و دبخشیدن دیگران یعنی آرامشسایه ی هوشیاریهز ذره، یک دنیاستفرگشت و تکامل تصادفی محض تولید یا دریافت علمآب زندگی است قسمت هفتمعوامل ایجاد لغت انسانی و کیهان خود را طراحی میکندتاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتایا ابزار هوشمندی یا مغز آنژیوگرافی از مغزمغز چگونه صداها را فیلتر جهش تمدنی عجیب و شگفت انسارتباط شگفت انگیز مغز انخوش خیالی و خوش بینینوروز مبارکبقای حقیقی در دور ماندن ازنان باهوش ترهمراه سختی، اسانی هستدرمان های جدید ALSبرخی ملاحظات در تشنج های سخن و سکوتویتامین E برای فعالیت صحفشار و قدرتتوهم تنهاییآزار دیگری، آزار خود استعشق، شلوغ کردن نیستکاربرد روباتهای ريزنانوتاریخ همه چیز را ثبت کردهمنشأ اطلاعات و آموخته ها اگر نعمت فراموشی نبود بسآیا هوش مصنوعی می تواند نمغز ابزار بقای برتر مادیجدایی خطای حسی استاز نظر علم اعصاب یا نرووسخطا در محاسبات چیزی کاملچگونه مغز پیش انسان یا همبه خوبی های دیگران فکرکنزیباترین چیز در پیر شدنهوش مصنوعی می تواند بر احدرمان جدید ام اسبرخی روش های تربیتی کودکسردرد تنشنواقعیت های متفاوتقانون مندی نقشه ژنتیکی متیک و اختلال حرکتیافتخار انسانکشف ارتباط جدیدی از ارتبتری فلوپرازینمیهمانهای ناخوانده عامل ابزار بقا از نخستین همانآیا بزرگ شدن مغز فقط در دمغز، فقط گیرندهحقیقت در علم، هرگز نهایی از تکینگی تا مغز از مغز ترقیبی قدرتمند در برابر مدندان ها را مسواک بزنید تنگاه انسان محدود به ادرابی عدالتی در توزیع واکسن زبان و بیان نتیجه ساختماهوش مصنوعی از عروسک بازی درون قفس یا بیرون از آنبزرگترین خطایی که مردم مشواهدی از دنیسوان(شبه نئواکسن اسپایکوژن ضد کروناقضاوت ممنوعتکامل جریان همیشگی خلقتالگوبرداری از طبیعتگیلگمش باستانی کیستتشنچ پانایوتوپولوس تشنج ما انسانها چه اندازه نزدابزار بقا از نخستین هماننقش هورمون زنانه استروژنحافظه و اطلاعات در کجاستاز تکینگی تا مغز از مغز ترویا تخیل یا واقعیتدی متیل فومارات(زادیوا)(چاالش ها در تعیین منبع هوبیماری بیش فعالیسفر به مریخ در 39 روزهوش مصنوعی از عروسک بازی درگیری مغز در بیماران مبتفاوت ها و تمایزها کلید بشاید درست نباشدورزش هوازی ، بهترین تمریلرزش عضله یا فاسیکولاسیوتئوری تکامل در پیشگیری و انفجار و توقف تکاملی نشاگزارش یک مورد جالب لخته وتضادهای علمیماده، چیزی نیستابزار بقای موجود زنده از نقش روزه داری در سالم و جحس و ادراک قسمت 78از تکینگی تا مغز- از مغزتروزهای بد باقی نمیماندنخستین تمدن بشریدانشمندان یک فرضیه رادیکبیست تمرین ساده برای جلوسلول عصبی، در محل خاص خودهوش مصنوعی در خدمت خلق وحدست بالای دستتلاش های جدید در ALSشربت ضد خلطیادگیری مهارت های جدید دمنابع انرژي پاک سرچشمه حتاثیر کپسول نوروهرب بر نانرژی خلا ممکن استپیوند مغز و سر و چالشهای مرکز حافظه کجاستتغییرات آب و هوایی که به مخچه فراتر از حفظ تعادلاتوسوکسیمایدنقطه ی رسیدن به قلهحس و ادراک قسمت هشتاد و شاز خود رها شوریه زغالیچرا حجم مغز گونه انسان درداروی تشنجی دربارداریباد غرور و سر پر از نخوت وسندرم دزدی ساب کلاوینهوش عاطفی قسمت دومتمرکز بر هدفضررهای مصرف شکر و قند بر کل اقیانوس در یک ذرهمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر گیاه خواری بر رشد واهرام مصر از شگفتی های جهپپوگستمسمومیت دانش آموزان، قماجهان فراکتالحس و ادراک قسمت سوماخلاق پایه تکامل و فرهنگنه به اعداماستفاده از سلول های بنیاراه های جدید برای قضاوت رنشانه های بیداری روحیداروی ضد تشنج با قابليت تبحثی در مورد حقیقت فضا و سیاهچاله ی تولید کنندههیچ کاری نکردن به معنی چیفواید روزه داری متناوبتو پیچیده ترین تکنولوژی عقلانیت بدون تغییرکنترل همجوشی هسته ای با هتاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست قسمت ای آنکه نامش درمان و یادشپرتوهای صادر شده از سیاهمطالعه ای بیان میکند اهدجهان پیوستهادغام میان گونه های مختلخلا، خالی نیستنوار مغزی روشی مهم در تشخاصول سلامت کمررشد مغز علت تمایل انسان بهمه چیز در زمان کنونی استدر هر سوراخی سر نکنبخشش، عقلانی یا غیر عاقلسایه را اصالت دادن، جز فرهزینه ای که برای اندیشیدفراموش کارها باهوش تر هستولید پاک و فراوان انرژیآب زندگی است قسمت اولعواملی که برای ظهور لغت اکیهانِ هوشیارِ در حال یاتاثیر رو ح و روان بر جسممنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتایا بیماری ام اس (مولتیپآنان که در قله اند هرگز خمغز ناتوان از توجیه پیداجهشهای مفید و ذکاوتی که دارتباط غیرکلامی بین انساخوشبختی چیستنوروز یا روز پایانیبلندی در ذهن ما درک بلندیزنجیرها را ما باید پاره کهمراهی میاستنی با برخی سدرمان های جدید میگرنبرخی مرزهای اخلاق و علوم سخن پاک و ثابتویتامین E در چه مواد غذایفضا و ذهن بازتوهم جداییآسيب میکروواسکولاریا آسعصب حقوق نورولووکاربرد روباتهای ريز، در تاریخ، اصیل نیست و ساخته منشاء کوانتومی هوشیاری ااگر با مطالعه فیزیک کوانآیا هوش مصنوعی زندگی بشرمغز ابزار برتر بقاجریان انرژی در سیستم های از نظر علم اعصاب اراده آزخطا در محاسبات چیزی کاملچگونه هموساپينس بر زمین به خودت مغرور نشوزیباترین چیز در افزایش سهوش مصنوعی و کشف زبان هایدرمان جدید ای ال اس، توفربرخی سلولهای عصبی در تلاسردرد سکه ایواقعیت و مجازقانون گذاری و تکاملتیکاگرلور داروی ضد انعقاافراد آغاز حرکت خودشان رکشف جمجمه ای درکوه ایرهوترک امروزمیوتونیک دیستروفیابزار بقا از نخستین همانآیا تکامل و تغییرات ژنتیمغزتان را در جوانی سیم کشحقیقت راستین انسان علم باز تکینگی تا مغز از مغز ترموزی از نخستین تمدن بشرده روش موفقیتنگاه از بیرون مجموعهبیمار 101 ساله، مبتلا به سزبان و بیان، در سایه پیشرهوش مصنوعی از عروسک بازی درون آشفته ی تو و ظاهر خنبزرگترین درد از درون است شیشه ی بازالتی و سیلیکونواکسن دیگر کرونا ساخته شقطار پیشرفتتکامل داروینی هنوز در حاالتهاب شریان تمپورالگیاه بی عقل به سوی نور میتشنج چیستما اکنون میدانیم فضا خالابزار بقا از نخستین هماننقش ویتامین K در ترمیم اسحافظه ی هوش مصنوعیاز تکینگی تا مغز از مغز ترویا حقی از طرف خدادین اجبارینابینایی در نتیجه ی گوشی بیماری تی تی پیسفر تجهیزات ناسا به مریخ هوش مصنوعی از عروسک بازی درگیری مغزی در سندرم کووتفاوت ها را به رسمیت بشناشایسته نیست در جیب خود قرورزش و میگرنلزوم گذر انسان از حدها و تئوری جدید، ویران کردن گانقراض را انتخاب نکنیدگشایش دروازه جدیدی از طرتظاهر خوابیده ی مادهماده، چیزی بیش از یک خلا ابزار بقای موجود زنده از نقش رژیم غذایی بر رشد و احس و ادراک قسمت 82از تکینگی تا مغز، از مغز روزهای سختنخستین تصویر از سیاهچالهدانشمندان ژنی از مغز انسبیش از نیمی از موارد انتقسلولهای ایمنی القا کنندههوش مصنوعی درمانگر کامپیدستورالعمل مرکز کنترل بیتلاش های جدید در درمان فرشش مرحله تکامل چشمیادگیری هوش مصنوعی، عمیقمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر کپسول نوروهرب بر تانرژِی برای ایجاد اضطرابپیوند اندام از حیوانات بمرکز خنده در کجای مغز استتغییرات تکاملی سر انسان مخچه ، فراتر از حفظ تعادلاتصال مغز و کامپیوترنقطه ای بود و دگر هیچ نبوحس و ادراک قسمت پنجماز درخواست ها جدا شوریواستیگمینچرا خشونت و تعصبداروی جدید ALSبار مغز بر دو استخوانسندرم سردرد به دلیل افت فهوش عاطفی قسمت سومتمرکز بر امروزضررهای شکر بر سلامت مغزکلمات بلند نه صدای بلندمنابع بی نهایت انرژی در دتاثیر گیاه خواری بر رشد واولویت بندی ها کجاستپایان، یک آغاز استمسیر دشوار تکامل و ارتقاجهان قابل مشاهده بخش کوچحس و ادراک قسمت سی و هشتماختلاف خانوادگی را حل کننه بدبخت بلکه ناداناستفاده از سلول های بنیاراه های جدید برای قضاوت رنظام مثبت زندگیداروی ضد تشنج با قابليت تسیاره ی ابلهانهیچ کس مانند تو نگاه نمیکفیلمی بسیار جالب از تغییتو آرامش و صلحیعقیده ی بی عملکنترل جاذبهتاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست قسمت ایمپلانت مغزیپرتوزایی از جسم سیاهمعماری، هندسه ی قابل مشاجهان پیوستهادغام دو حیطه علوم مغز و خلاصه ای از مطالب همایش مخلاصه ای از درمان های جدینوار مغز، مفید و بی خطراضطراب و ترسرشد در سختی استهمه چیز، ثبت می شوددر والنتاین کتاب بدید همبدون پیر فلکساخت سلول عصبی حتی پس از هزینه سنگین انسان در ازافراموشی همیشه هم بد نیستتولید اندام با چاپ سه بعدآب زندگی است قسمت دومعوارض ازدواج و بچه دار شدکیست هیداتید مغزتاثیر روده بر مغزمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتایا بدون زبان میتوانیم تآنزیم تولید انرژی در سلومغز و قلب در جنین موش مصنجهشهای مفید و ذکاوتی که دارتروز یا خوردگی و التهاخوشبختی دور از رنج های منورالژیبلوغ چیستزندگی فعال و مثبت روند آلهمراهی نوعی سردرد میگرنیدرمان های جدید در بیماری برخی نکات از گاید لاین پرسختی ها رفتنی استویتامین کافضای قلب منبع نبوغ استتوهم جدایی و توهم علمآسیب ها ناشی از آلودگی هوعصب سیاتیککاش شرف اجباری بود یا حتیتازه های اسکیزوفرنی(جنومهمان ناخواندهاگر تلاش انسان امروز براآیا هوش ارثی دریافتی از پمغز از بسیاری حقایق می گرجریان انرژی در سیستم های از نظر علم اعصاب اراده آزخطای ادراک کارماچگونه هوشیاری خود را توسبه دنبال رستگاری باشزیر فشار کووید چه باید کرهوش مصنوعی یا حماقت طبیعدرمان جدید سرطانبرخی سيناپسها طی تکامل و سردرد عروقی میگرنواقعیت و انعکاسقانون جنگلتیروفیبان موثر در سکته ی افراد بی دلیل دوستدار تو کشف جدید تلسکوپ جیمز وبترکیب آمار و ژنتیکمیگرن و پروتئین مرتبط با ابزار بقا از نخستین همانآیا جنین انسان، هوشمندی مغزتان را در جوانی سیمکشحقیقت غیر فیزیکیاز تکینگی تا مغز از مغز ترمز و رازهای ارتباط غیر کدهن، بزرگترین سرمایهنگاه از دور و نگاه از نزدبیمار مرکز تنفس سلولیزبان و تکلم برخی بیماریههوش مصنوعی از عروسک بازی دروغ نگو به خصوص به خودتبسیاری از مجرمان، خودشانشکل های متفاوت پروتئین هواکسن دیگری ضد کرونا از دقطره قطرهتکامل داروینی هنوز در حاامواجی که به وسیله ی ماشیگیاه خواری و گوشت خوار کدتشنج و حرکات شبه تشنجی قاما از اینجا نخواهیم رفتابزار بقا از نخستین هماننقش ژنتیک در درمان اختلاحافظه انسان و حافظه ی هوشاز تکینگی تا مغز از مغز ترویاها از مغز است یا ناخودین، اجباری نیستناتوانی از درمان برخی ویبیماری دویکسفر دشوار اکتشافهوش مصنوعی از عروسک بازی درگیری مغزی در سندرم کووتفاوت های بین زن و مرد فقشادی، پاداش انجام وظیفهورزش بهترین درمان بیش فعلزوم سازگاری قانون مجازاتا 20 سال آینده مغز شما به انواع سکته های مغزیپل جویی اصفهانتظاهری از ماده است که بیدماست مالیابزار بقای موجود زنده از نقش رژیم غذایی در رشد و احس و ادراک قسمت 87از تکینگی تا مغز، از مغز روش مقابله مغز با محدودینخستین روبات های زنده ی جدانشمندان پاسخ کوانتومی بیشتر کمردردها نیازی به سلولهای بنیادی مصنوعی درهوش مصنوعی درخدمت خلق وحدغدغه نتیجه ی نادانی استتلاش های جدید در درمان سرششمین کنگره بین المللی سیادگرفتن، آغاز حرکت است منابع انرژی از نفت و گاز تاثیر کپسول نوروهرب بر سانسولینپیوند اندام حیوانات به امرگ چیستتغذیه بر ژنها تاثیر داردمخچه ابزاري که وظیفه آن فاثر مضر مصرف طولانی مدت رنقطه بی بازگشتحس و ادراک قسمت پنجاهاز روده تا مغزریاضیات یک حس جدید استچرا در مغز انسان، فرورفتداروی جدید s3 در درمان ام بار بزرگ ایستادن بر دو پاسوپاپ ها یا ترانزیستورهاهوش عاطفی قسمت ششمتمساح حد واسط میان مغز کوضعیف و قویکلوزاپین داروی ضد جنونمنابع جدید انرژیتاثیر گیاهخواری بر رشد و اولین قدم شناخت نقص های خپاکسازی مغزمسئول صیانت از عقیده کیسجهان موازی و حجاب هاحس و ادراک قسمت سی و ششماختلال خواب فرد را مستعد نه جنگ و نه خونریزیاستیفن هاوکینگ در مورد هراه پیروزی در زندگی چیستنظریه ی تکامل در درمان بیداروی ضد تشنج توپیراماتسیاره ابلهانهیچ کس حقیقت را درون مغز فیروز نادریتو افق رویداد جهان هستیعلم و ادراک فقط مشاهده ی کندر در بیماریهای التهابتاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست قسمت ایمپلانت مغزی و کنترل دو پرسش و چستجو همیشه باقی امعنی روزهجهان پر از چیزهای اسرار آارتقا و تکامل سنت آفرینش ارتقا یا بازگشت به قبل ازخم شدن فضا-زماننوار مغز، ترجمه ی فعالیت اطلاع رسانی اینترنتیرشد، رسیدن به یک هدف نیستهمه ی سردردها بی خطر نیستدر یک فراکتال هر نقطه مرکبدون بار گذشتهساخت شبکه عصبی مصنوعی با هزاران سال چشم های بینا وفراموشی و مسیر روحانیتولید سلولهای جنسی از سلآب زندگی است قسمت سومعید نوروز مبارککیست کلوئید بطن سومتاثیر روزه داری بر سلامت منبع هوشیاری کجاست؟(قسمایا تکامل هدفمند استآواز خواندن در قفس، نشانمغز و اخلاقجوانان وطنارزش های وارونهخانه ی تاریکنوسانات کوانتومی منبع مابلعیدن ستاره توسط سیاهچازندگی هوشمند در خارج از زهندسه ی پایه ایدرمان های جدید سرطانبرخی نرمش ها برای درد زانسرنوشتویتامین کا و استخوانقفس ذهنتوهم جسمآسیب روانی شبکه های اجتمعضلانی که طی سخن گفتن چقدکتاب گران و پرهزینه شد ولتازه های بیماری پارکینسومهندسی ژنتیک در حال تلاش اگر خواهان پیروزی هستیآیا هوش سریعی که بدون احسمغز به تنهایی برای فرهنگ جریان انرژی در سیستم های از واقعیت امروز تا حقیقتخطای حسچگونه واکسن کرونا را توزبه زودی شبکه مغزی به جای زیرفون داروی ضد ام اسهوش مصنوعی گوگل به کمک تشدرمان جدید سرطانبرداشت مغز ما از گذر زمانسرطان کمیت گراییواقعیت تقویت شدهقانون جنگلتکنولوژی های جدید و حالتافزایش قدرت ادراکات و حسکشتن عقیده ممکن نیستترکیب حیوان و انسانمیگرن و خوابابزار بقا از نخستین همانآیا جهان ذهن و افکار ما ممغط یک گیرنده استحقیقت غیر قابل شناختاز تکینگی تا مغز از مغز ترمز گشایی از اتصالات مغزدو ویژگی انتزاع و قدرت تجنگاه از درون قفس یا بیرونبیماری لبر و نابینایی آنزبان و شناخت حقیقت قسمت چهوش مصنوعی از عروسک بازی دریای خدابسیاری از بیماری های جدیشکل پنجم مادهواکسن سرطانلمس کوانتومیتکامل داروینی هنوز در حاامیوتروفیک لترال اسکلروگیرنده باید سازگار با پیتشنج عدم توازن بین نورون ما اشیا را آنطور که هستندابزار بقا از نخستین هماننقش گرمایش آب و هوا در همحباب های کیهانی تو در تواز تکینگی تا مغز از مغز ترویاهای پر رمز و حیرتی دردیوار همه اش توهم بودناتوانی در شناسایی چهره بیماری دیستروفی میوتونیسفرنامه سفر به بم و جنوب هوش مصنوعی از عروسک تا کمدرگیری اعصاب به علت میتوتفاوت های تکاملی در مغز وشب سیاه سحر شودورزش در کمر دردلزوم سازگاری قانون مجازاتا بحر یفعل ما یشاانیس بی کسانپل خواجو اصفهانتعویض دارو در تشنجماست مالی با هوش انسانیابزار بقای موجود زنده از نقش زنجبیل در جلوگیری از حس و ادراک قسمت چهلاز تکینگی تا مغز، از مغز روش های صرفه جویی در ایجانرمش های مفید برای درد زادانشمندان اولین سلول مصنبا هوش مصنوعی خودکار روبسلام تا روشناییهوش مصنوعی ساخته هوش طبیذهن ما از در هم شکستن منبتلاش های جدید شرکت نورالصبور باشیادآوری خواب و رویامنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر کپسول نوروهرب بر سانسولین هوشمندپیوند سر آیا ممکن استمرگ و میر پنهانثبت و دستکار ی حافظهمخچه تاثیر گذار بر حافظهاثرات فشار روحی شدیدنمیتوان با بیرون انداختنحس و ادراک قسمت پنجاه و یاز سایه بگذرریتوکسیمابچرا ذرات بنیادی معمولاً داروی جدید لنفوم و لوکمیبار سنین ابزار هوشمندی اسوپاپ ها یا ترانزیستورهاهوش عاطفی بیشتر در زنانتنفس هوازی و میتوکندریطلوع و حقیقتکلید نزدیک و نگاه تو بر فمناطق خاص زبان در مغزتاثیر انتخاب از طرف محیط اولین مورد PML به دنبال تکپارادوکس ها در علممسئولیت جدیدجهان ما میتواند به اندازحس و ادراک قسمت سیزدهماختلال در شناسایی حروف و چه زیاد است بر من که در ایاستیفن هاوکینگ در تفسیر راه انسان شدن، راه رفتن ونظریه ی تکامل در درمان بیداروی ضد جنون در درمان تیبحثی در مورد عملکرد لوب فسیاره ابلهانهیچ اندر هیچفیزیک مولکولها و ذرات در تو انسانی و انسان، شایستعلم و روحکندر علیه سرطانتاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست قسمت ایمپلانت مغزی کمک میکند پرسشگری نامحدودمعادله ها فقط بخش خسته کنجهان پر از چیزهای جادویی معجزه های هر روزهجهان دارای برنامهارتوکين تراپی روشی جديد خونریزی مغز در سندرم کوونوار عصب و عضلهاطلاعات حسی ما از جهان، چز گهواره تا گورهمه جا خیر بکاردر کمتر از چند ماه سوش جدبدون زمان، ماده ای وجود نساخت شبکه عصبی با الفبای هستي مادي ای که ما کوچکترفراموشی آرمانتولترودینآب، زندگی است(قسمت پنجم)عامل کلیدی در کنترل کارآکپسول ژری لاکتتاثیر روغن رزماری استنشامنبع هوشیاری کجاست؟(قسمایجاد احساساتآینه در اینهمغز و اخلاقجوانان وطنارزش های حقیقی ارزش های غخانواده پایدارنوشیدن چای برای مغز مفید بنی عباس، ننگی بر تاریخزندگی و داراییهندسه ی رایج کیهاندرمان های رایج ام اسبرخی نرمش ها برای زانوسریع دویدن مهم نیستویتامین کا در سبزیجاتقفس را بشکنتوهمات و شناخت حقیقتآسیب عصب پا به دنبال اعتیغم بی پایانکتاب زیست شناسی باورتازه های درمان ام اسمهندسی بدناپل ویژن پرو در تشخیص بیمآیا هشیاری کوانتومی وجودمغز بیش از آنچه تصور میشوجراحی گردن همیشه برای دیاز کجا آمده ام و به کجا میخطر آلودگی هواچگونه آن شکری که می خوریمبه زیر پای خود نگاه نکن بزیرک ترین مردمهوش مصنوعی گوگل به کمک تشدرمان دارویی سرطان رحم ببرداشتت از جهان رو زیاد سرعت فکر کردن چگونه استواقعیت خلا و وجود و درک مقانونمندی و محدودیت عالمتکنولوژی و پیشرفتافزایش مرگ و میر سندرم کوگل خاردار، زیباستترازودونمیگرن و روزه داریابزار بقا از نخستین همانآیا جهش های ژنتیکی، ویرونفرت، اسیب به خود استحقیقت، آن چیزی نیست که جلاز تکینگی تا مغز از مغز ترمز پیشرفت تواضع است نه طدو بیماری روانی خود بزرگ نگاه از درون مجموعه با نگبیماری میاستنی گراویسزبان و شناخت حقیقت قسمت اهوش مصنوعی از عروسک بازی درک فرد دیگر و رفتارهای ابسیاری از بیماری های جدیشکرگزار هر چیزی باش که داواکسن سرطانلووفلوکساسینتکامل داروینی هنوز در حاامید نیکو داشته باش تا آنگالکانزوماب، دارویی جدیتشویق خواندن به کودکانما به جهان های متفاوت خودابزار بقا از نخستین هماننقش پیش زمینه ها و اراده حباب هایی تو در تواز تکینگی تا مغز از مغز ترویای شفافدیوار، از ابتدا توهم بودنادیدنی ها واقعی هستندبیماری سلیاکسفرنامه سفر به بم و جنوب هوش مصنوعی از عروسک تا کمدرب بسته با غیر خود باز متفاوت های زبانی سرمنشا تشبیه سازی میلیون ها جهان وزن حقیقی معرفت و شناختلزوم عدم وابستگی به گوگل تاول کف پا و حقیقتانگشت ماشه ایپلاسمای غالبتعامل انسان و هوش مصنوعیماشین دانشابزار بقای موجود زنده از نقش زبان در سلطه و قدرت احس و ادراک قسمت چهل و هفتاز تکینگی تا مغز، از مغز روش هایی برای کم کردن اضطنرمش های مفید در سرگیجهدانشمندان تغییر میدان مغبا هر چیزی که نفس می کشد مسلاح و راهزنیهوش مصنوعی، اتفاقات و تحذهن چند جانبه نیازمند نگتلاش هایی در بیماران قطع صبر لازمه ی پیروزی استیاری خدا نزدیک استمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر کتامین در درمان پاانسان قدیم در شبه جزیره عپیوند سر، یکی از راه حلهامرگ و میر بسیار بالای ناشثبت امواج الکتریکی در عصمخاطب قرار دادن مردم، کااثرات مفید قهوهنمیتوان بر سیاه سیاه نوشحس و ادراک قسمت پنجاه و داز علم جز اندکی به شما داریسدیپلام تنها داروی تایچراروياها را به یاد نمی آداروی جدید میاستنی گراویبارداری بدون رحمسوپاپ ها یا ترانزیستورهاهوش عاطفی در زنان بیشتر اتنفس هوازی و میتوکندریطلای سیاهکلام و زبان، گنجینه ای بسمناطق خاصی از مغز در جستجاولین مورد پیوند سر در انپاسخ گیاهان در زمان خوردمسئولیت در برابر محیط زیجهان مادی، تجلی فضا در ذهحس و ادراک قسمت ششماختلال در شناسایی حروف و نه عدم مطلق بلکه عدم با قاستخوان های کشف شده، ممکراه بی شکستنظریه ی تکامل در درمان بیدارویی خلط آوربحثی درباره هوش و تفاوتهسیب یکسان و دیدگاه های متهیچگاه از فشار و شکست نترفیزیک هوشیاریتو با همه چیز در پیوندیعلم اپی ژنتیک دریچه ای بهکوچ از محیط نامناسبتاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست قسمت53ایمپلانت نخاعی میتواند دآلودگی هوا چالش قرن جدیدایمان به رویاآلودگی هوا و ویروس کرونامعجزه ی چشمجهان در حال نوسان و چرخشارتباط میکروب روده و پارخواندن ، یکی از شستشو دهننوار عصب و عضلهاطلاعاتی عمومی در مورد مزمین در برابر عظمت کیهانهمیشه چیزی برای تنهایی ددر آرزوهایت مداومت داشتهبرنامه و ساختار پیچیده مساختن آیندههستی ما پس از شروعی چگال فرایند پیچیده ی خونرسانیتومورها و التهاب مغزی عاآتاکسی فریدریشعادت همیشه خوب نیستکامپیوتر سایبورگتاثیر رژیم گیاه خواری بر منبع هوشیاری کجاست؟(قسمایران بزرگآیندهمغز و سیر تکامل ان دلیلی جواب دانشمند سوال کننده ارزش حقیقی زبان قسمت اولخار و گلنوعی سکته مغزی ، وحشتناک به قفس های سیاهت نناززندگی بی دودهندسه بنیادیندرمان های علامتی در ام اسبرخی نرمش های گردنسریعترین کامپیوتر موجودویتامین بی 12 در درمان دردقله برای دیدن نه برای به توکل بر خداآسانی موفقیتغم بی پایانکتاب طبیعت در قالب هندسهتبدیل پلاستیک به کربن و سمهربانی، شرط موفقیتاپی ژنتیکآیا واکنش های یاد گرفته ومغز برای فراموشی بیشتر کجستجوی متن و تصویر به صوراز کسی که یک کتاب خوانده خطرات هوش مصنوعیچگونه انتظارات بر ادراک به سیاهی عادت نکنیمزیست شناسی کل در جزء فراکهوش مصنوعی الفاگودرمان زخم دیابتی با تکنوبررسي علل احتمالي تغيير سطح آگاهی، رخدادهای زندگوالزارتان داروی ضد فشار قارچ بی مغز در خدمت موجودتکنولوژی جدید که سلول هاافزایش سرعت پیشرفت علوم گل درون گلدانترازودونمیگرن سردردی ژنتیکی که بابزار بقا از نخستین همانآیا جهش ژنتیکی و تنظیم اجنقاشی هایی با بوی گذشته یحقایق ممکن و غیر ممکناز تکینگی تا مغز از مغز ترمز بقای جهش ژنتیکیدو بار در هفته ماهی مصرف نگاه حقیقی نگاه به درون ابیماری های میتوکندریزبان و شناخت حقیقت قسمت دهوش مصنوعی از عروسک بازی درک نیازمند شناخت خویش ابشکه ای که ته نداره پر نمشکست حتمیواکسن ضد اعتیادلوب فرونتال یا پیشانی مغتکامل زبانامید نجاتگام کوچک ولی تاثیرگذارتشخیص ژنتیکی آتروفی های ما با کمک مغز خود مختاريمابزار بقا از نخستین هماننقش آتش در رسیدن انسان بهحد و مرزها توهم ذهن ماستاز تکینگی تا مغز از مغز تروان سالمدید تو همیشه محدود به مقدنادانی در قرن بیست و یکم،بیماری ضعف عضلات نزدیک بسفرنامه سفر به بم و جنوب هوش مصنوعی از عروسک تا کمدرختان چگونه بر تشکیل ابتفاوت ایستایی و تکاپوشبیه سازی سیستم های کوانوزوز گوشمقاومت به عوارض فشار خون تابوهای ذهنیانگشت نگاری مغز نشان میدپمبرولیزوماب در بیماری چتعامل انسان با هوش مصنوعمبانی ذهنی سیاه و سفیدابزارهای پیشرفته ارتباط نقش زبان در سلطه و قدرت احس و ادراک قسمت چهل و هشتاز تکینگی تا مغز، از مغز روش هایی برای جلوگیری از نرمش های موثر در کمردرددانشمندان روش هاي جدیدی با آتش، بازی نکن و بعد از سلسله مباحث هوش مصنوعیهوش احساسیذهن هوشیار در پس ماده ی متلاشی برای درمان قطع نخاصبر و واقعیتژن همه چیز نیستمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان میوه ی تکاملپیوندهای پیچیده با تغییرمرگ و سوال از قاتلجلو رفتن یا عقبگردمدل همه جانبه نگر ژنرالیاثرات مفید روزه دارینمای موفقیتحس و ادراک قسمت پنجاه و سازدواج های بین گونه ای، رریشه های مشترک همه ی موجوچراروياها را به یاد نمی آداروی جدید آلزایمربازگشایی مجدد مطب دکتر سسوخت هیدروژنی پاکهوش عاطفی در زنان بیشتر اتنفس بدون اکسیژنطوفان فقر و گرسنگی و بی سکلام، در تحولی شگفت آور بمنبع هوشیاری کجاست قسمت اولین هیبرید بین انسان و پختگی پس از چهل سالگي به مستند جهان متصلجهان مرئی و نامرئیحس و ادراک قسمت شصت و هشتاختلالات مخچهنهایت معرفت و شناخت درک عاستروژن مانند سپر زنان درابطه تشنج و اوتیسمنظریه ی ریسماندارویی ضد بیش فعالی سیستبحثی درباره هوش و تفاوتهسیر آفرینش از روح تا مغز هیپرپاراتیروئیدیسمفیزیک و هوشیاریتو با باورهایت کنترل میشعلم به ما کمک میکند تا موکوچک شدن مغز از نئاندرتاتاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست؟ (قسماین پیوند نه با مغز بلکه آلودگی هوا و پارکینسونمعجزه ی علمجهان در حال ایجاد و ارتقاارتباط ماده و انرژیخواب زمستانی سلول های سرنوار عصب و عضلهاطلاعاتی عمومی در مورد مزمین زیر خلیج فارس تمدنی همیشه چشمی مراقب و نگهبادر آسمان هدیه های نادیدنبرنامه ی مسلط ژنها در اختساختن آینده، بهترین روش هشت توصیه برای کاستن از دفرایند تکامل و دشواری هاتومورهای نخاعیآتاکسی مخچه ای خودایمنعادت کن خوب حرف بزنیکاهش مرگ و میر ناشی از ابتاثیر رژیم گیاه خواری بر منبع هوشیاری کجاست؟(قسمایرادهای موجود در خلقت بآینده ی انسان در فراتر ازمغز کوانتومیجواب سنگ اندازیارزش حقیقی زبان قسمت دومخارق العاده و استثنایی بنیکولا تسلابه مغز خزندگان خودت اجاززندگی در جمع مواردی را برهندسه در پایه ی همه ی واکدرمان ژنتیکی برای نوآوریبرخی یونها و مولکول های مسرگیجه از شایعترین اختلاویتامین بی هفدهقله سقوطتوپیراماتآشنا پنداریغیرقابل دیدن کردن مادهکتاب، سفری به تاریختبدیل تراکت صوتی مصنوعی موفقیت هوش مصنوعی در امتابتدا سخت ترین استآیا یک، وجود داردمغز بزرگ چقدر مفید هست ؟جستجوی هوشیاری در مغز مااز آغاز خلقت تا نگاه انساذهت را روی چیزهای مفید متدفاع از پیامبرچگونه به سطح بالایی از هوبه سخن توجه کن نه گویندهزیست شناسی باور حقیقت یا هوش مصنوعی از عروسک های بدرمان ساده ی روماتیسمبررسی مغز با امواج مادون سعی کن به حدی محدود نشویواکنش های ناخودآگاه و تققبل از آغازتکنولوژی جدید که سلول هاافسردگی و اضطراب در بیماگل زندگیتراشه مغز بدون واسطه ی دمیگرن شدید قابل درمان اسابزار بقا از نخستین همانآیا خداباوری محصول تکاملچقدر به چشم اعتماد کنیمحل مشکلاز تکینگی تا مغز از مغز ترمز جهاندو برابر شدن خطر مرگ و مینگاه دوبارهبیماری های مغز و اعصاب و زبان و شناخت حقیقت قسمت سهوش مصنوعی از عروسک بازی درک و احساسبشریت از یک پدر و مادر نیشگفت نیست من عاشق تو باشمواکسن علیه سرطانلوتیراستامتکامل زبانامید جدید بر آسیب نخاعیگامی در درمان بیماریهای تشخیص آلزایمر سالها قبل ما بخشی از این جهان مرتبطابزار بقای موجود زنده از نقش انتخاب از طرف محیط، نحریص نباشاز تکینگی تا مغز از مغز تروبات ها قول میدهنددیدن خدا در همه چیزنازوکلسینبیماریهای تحلیل عضلانی اسفرنامه سفر به بم و جنوب هوش مصنوعی از عروسک تا کمدرختان اشعار زمینتفاوت ارباب و رهبر حقیقیشبکه های مصنوعی مغز به دروسواس، بیماری استمقایسه رقابت و همکاریتاثیر فکر بر سلامتانتقال ماده و انرژیپنج اکتشاف شگفت آور در موتعداد کلی ذهن ها در جهان مباحث مهم حس و ادراکابزارهای بقا از نخستین هنقش سجده بر عملکرد مغزحس و ادراک قسمت چهل و دوماز تکامل تا مغز از مغز تا روش هایی ساده برای کاهش انرمشهای مهم برای تقویت عدانشمندان روشی برای تبدیبا تعمق در اسرار ابدیت و سلطان جنگل یا صاحب ملکوتهوش احساسیذهن و شیمی بدنتلاشی تازه برای گشودن معصبر بسیار بایدژن همه چیز نیستمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان ها می توانند میدان پیوندی که فراتر از امکانمرگ انتقال است یا نابود شجلوتر را دیدنمدل هولوگرافیک ژنرالیزهاثرات مضر ماری جوانانمایش تک نفرهحس و ادراک قسمت پنجاه و شاسکلت خارجی در درمان اختریشه های مشترک حیاتچراغ های متفاوت و نور یکسداروی جدید ای ال اسبازگشت از آثار به سوی خداسودمندی موجودات ابزی بر هوشمندی کیهانتنها مانع در زندگی موارد طوفان زیباییکلرال هیدرات برای خوابانتاثیر احتمالی عصاره تغلیمنبع هوشیاری کجاست قسمت اولین تصویر در تاریخ از سپدیده خاموش روشن در پارکمشکل از کجاستجهان مشارکتیحس و ادراک قسمت شصت و دواختلالات حرکتی در انساننهایت در بی نهایتاسرار آفرینش در موجرادیوی مغز و تنظیم فرکاننظریه تکامل در درمان بیمداستانها و مفاهیمی اشتبابحثی درباره هوش و تفاوتهسیستم تخلیه ی مغز بینشی نهاوکينگ پیش از مرگش رسالفیزیک آگاهیتو باید نیکان را به دست بعلم بدون توقفکوچکی قلبتاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاین اندوه چیستآلزایمرمعجزه ی علم در کنترل کرونجهان ریز و درشتارتباط متقابل با همه ی حیخواب سالم عامل سلامتینوار عصب و عضله مهم در تشاعتقاد اشتباه، نتیجه ی نزمان چیستهمیشه اطمینان تو بر خدا بدر آستانه ی موج پنجم کوویبرندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۱ساختار فراکتال وجود و ذهو هر کس تقوای خدا پیشه کنفرایند حذف برخی اجزای مغتومورهای ستون فقراتآتش منبع انرژیعادت کردن به نعمتکاهش التهاب ناشی از بیماتاثیر رژیم گیاه خواری بر منبع هوشیاری کجاست؟(قسمایستادن در برابر آزادی بآینده ی علم و فیزیک در60 ثمغز آیندگان چگونه است ؟جوسازی مدرنارزش حقیقی زبان قسمت سومخبر مهم تلسکوپ هابلنیاز به آموزش مجازی دیجیبه نقاش بنگرزندگی در سیاهچالههندسه زبانِ زمان استدرمان پوکی استخوانبرخی اثرات مضر ویتامین دویتامین دی گنجینه ای بزرقلب های سادهتوانایی مغز و دیگر اجزای آشنا پنداریغرور و علمکتابخانهتبدیل سلولهای محافط به سموفقیت در تفکر استابتدایی که در ذهن دانشمنآیا کیهان می تواند یک شبیمغز بزرگ چالش است یا منفعحفره در مغزاز انفجار بزرگ تا انفجار ذخیره ی شگفت انگیز اطلاعدفاع در برابر تغییر ساختچگونه باغبانی باعث کاهش بهبود حافظه پس از رخدادهزیست، مرز افق رویداد هستهوش مصنوعی از عروسک های بدرمان سرگیجه بدون نیاز ببررسی و اپروچ جدید بر بیمشلیک فراموشیواکنش به حس جدیدقبل از انفجار بزرگتکینگیافسردگی و ساختار مغزگلوله ی ساچمه ایتراشه ها روی مغزمیدان مغناطيسي زمین بشر ابزار بقا از نخستین همانآیا دلفین ها می تواند از نقش قهوه در سلامتیحلقه های اسرارآمیزاز تکینگی تا مغز از مغز ترمز جهان خاصیت فراکتالدو برابر شدن خطر مرگ و مینگاهی بر قدرت بینایی درابیماری وسواسزبان جانسوزهوش مصنوعی از عروسک بازی درک کنیم ما همه یکی هستیمبعد پنجمشگفت انگیز بودن کیهانواکسنی با تاثیر دوگانه الوزالمعده(پانکراس)مصنوعتکامل زبان انسان از پیشیامید درمان کرونا با همانگامی در درمان بیماریهای تشخیص ایدزما تحت کنترل ژنها هستیم یابزار بقای موجود زنده از نقش اتصالات بین سلولهای حرکات چشم، ترجمه کننده ی از تکینگی تا مغز از مغز تروبات های ریز در درمان بیدیدگاه نارسای دوگانه ی منباید صبر کرد آتش را بعد بیماری، رساله ای برای سلسفری به آغاز کیهانهوش مصنوعی از عروسک تا کمدرد و درستفاوتهای جنسیتی راهی براشبکیه های مصنوعییک پیام منفرد نورون مغزی مقابله ی منطقی با اعتراضتاثیر مشاهده بر واقعیت بانتروپی و هوشیاریپول و شادیتعذیه ی ذهنمبتکران خودشکوفاابزارهای بقا ازنخستین همنقش غذاها و موجودات درياحس و ادراک قسمت چهل و سوماز تکامل تا مغز، از مغز تروش جدید تولید برقچرا ماشین باید نتایج را پدانش، قفل ذهن را باز میکنبا خودت نجنگسم زنبور ، کلیدی برای وارهوش بشری تهدید برای بشریذهن تو همیشه به چیزی اعتقتلاشی جدید در درمان ام اسصد قدح، نفتاده بشکستژن هوش و ساختارهای حیاتی منابع انرژی از نفت و گاز تاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان یک کتابخانه استپیوستگی همه ی اجزای جهانمرگ تصادفیجمجمه انسان های اولیهمدل هولوگرافیک تعمیم یافاجزای پر سلولی بدن انسان چند نرمش مفید برای کمردراسکار، لگوی هوشمندرژیم های غذایی و نقش مهم نزاع بین جهل و علم رو به پداروی جدید برای میاستنی بازگشت به ریشه های تکاملسی و سه پل اصفهانهوشیاری و وجودALS نگاهی کامل بر بیماری وتنها در برابر جهانطولانی ترین شبکم کردن کالری روشی سودمنتاثیر ترکیبات استاتین (سمنبع هوشیاری کجاست قسمت اولین دارو برای آتاکسی فپروژه ی ژنوم انسانیمشکلات نخاعیجهان معناحس و ادراک قسمت شصت و ششاختلالات صحبت کردن در اننهادینه سازی فرهنگ اختلااسرار بازسازی اندام هاراز تغییرنظریه تکامل در درمان بیمدخالت در ساختار ژنهابحثی درباره هوش و تفاوتهسیستم تعادلی بدنهاوکينگ پیش از مرگش رسالفیزیکدانان ماشینی برای تتو برای خزیدن خلق نشده ایعلم در حال توسعهکوچکترین چیز یک معجزه استاثیر درجه حرارت بر عملکتاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاین ایده که ذرات سیاهچالآملودیپین داروی ضد فشار معجزه در هر لحظه زندگیجهان شگفت انگیزارتباط چاقی و کاهش قدرت بخواب سالم عامل سلامتی و ینوار عصب و عضله تعیین محلاعتماد به خودزمان و مکان، ابعاد کیهان همیشه به آنچه داری، خوشندر درمان بیماری مولتیپل برین نت به جای اینترنتساختار شبکه های مغزی ثابوفور و فراوانیفراتر از دیوارهای باورتوهم فضای خالیآثار باستانی تمدن های قدعادت بد را ترک کنکاهش حافظه هرچند فرایندیتاثیر رژیم گیاهخواری بر منبع هوشیاری کجاست؟(قسماکنون را با همه ی نقص هایآینده با ترس جمع نمیشودمغز اندامی تشنه ی انرژی اجامعه ی آسمانیارزش خود را چگونه میشناسخدا موجود استچیز جدید را بپذیربه نقاش بنگرزندگی زمینی امروز بیش از هندسه، نمایشی از حقیقتدرمان پوکی استخوانبرخی اختلالات عصبی مثانهویروس مصنوعیقلب و عقلتوازن مهمتر از فعالیت زیآشناپنداری چیستغربال در زندگیکجای مغز مسئول پردازش تجتبر را بردارمولکول ضد پیریابتذال با شعار دینآیا گذشته، امروز وآینده مغز بزرگ چالشهای پیش روحق انتخاباز بار خود بکاه تا پرواز ذره ی معین یا ابری از الکدقیق ترین تصاویر از مغز اچگونه تکامل مغزهای کنونیبهداشت خوابزاویه نگاه ها یکسان نیستهوش مصنوعی از عروسک های بدرمان سرگیجه بدون نیاز ببررسی ژنها در تشخیص بیماشلیک فراموشیواکسن های شرکت فایزر آمرقبرستان ها با بوی شجاعتتکامل فردی یا اجتماعیاقلیت خلاقگلوئونتراشه ی هوش مصنوعی در مغزمیدان های مغناطیسی قابل ابزار بقا از نخستین همانآیا دلفین ها میتوانند بانقش مهاجرت در توسعه نسل احمله ویروس کرونا به مغزاز تکینگی تا مغز از مغز ترنگ کردن، حقیقت نیستدو داروی جدید برای میاستنگاهی بر توانایی اجزاي ببیماری کروتز فیلد جاکوبزبان ریشه هایی شناختی اسهوش مصنوعی از عروسک بازی درک احساسات و تفکرات دیگبعد از کروناشگفت زده و حیران باشوابستگی یعنی قلادهلیروپریم داروی ترکیبی ضدتکامل ساختار رگهای مغزی امیدوار باش حتی اگر همه چگاهی لازم است برای فهم و تصویر خورشید یا خود خورشمانند آب باشابزار بقای موجود زنده از نقش تیروئید در تکامل مغزحرکت چرخشی و دائمی کیهاناز تکینگی تا مغز از مغز تروبات کیاندژا وو یا اشنا پندارینبرو و انرژی مداومبیندیشسقوط درون جاذبه ای خاص، چهوش مصنوعی از عروسک تا کمدرد باسن و پا به دلیل کاهتقلید مرحله ای نسبتا پیششباهت مغز و کیهانیک پیشنهاد خوب برای آسان مقابله با کرونا با علم استاثیر نگاه ناظر هوشیار بانتظار گذر تندباد؟پول و عقیدهمدل های ریز مغز مینی برینتغییرمتواضع باشابزارهای بقای موجود زندهنقش غذاها و موجودات درياحس و ادراک قسمت نهماز تکامل تا مغز، از مغز تروش صحبت کردن در حال تکامچرا مردم با زندگی میجنگندانش، یک انسان را ناسازگبا خدا باشسماگلوتید داروی کاهش دهنهوش در طبیعتذهن خود را مشغول هماهنگیتمایل زیاد به خوردن بستنصدای بم با فرکانس پایین، ژن یا نقشه توسعه مغز و نقمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان باشپیام های ناشناخته بر مغز مرگی وجود نداردجنین مصنوعیاجزایی ناشناخته در شکل گچند جهانیاساس انسان اندیشه و باور رژیم های غذایی و نقش مهم نزاع بین علم و نادانی رو داروی جدید برای کاهش وزنبازخورد یا فیدبکسیلی محکم محیط زیست بر انهوشیاری و افسردگیفقر داده ها در هوش مصنوعیتنهاییطی یکصد هزار سال اخیر هرچکمالگرایی دشمن پیشرفتتاثیر تغذیه بر سلامت روامنبع هوشیاری کجاست قسمت اولین دروغپروژه ی ژنوم انسانیمشکلات بین دو همسر و برخیجهان هوشمندحس و ادراک سی و هفتماختلالات عضلانی ژنتیکچهار میلیارد سال تکامل باصفهان زیباراست دستی و چپ دستینظریه تکامل در درمان بیمدر میان تاریکی و روشناییبحثی درباره هوش و تفاوتهسیستم دفاعی بدن علیه مغز هدف یکسان و مسیرهای مختلفال نیکوتو تغییر و تحولیعلم راهی برای اندیشیدن اکووید نوزده و خطر بیماری علم ساختن برج های چرخانکودک هشت ساله لازم است آدتاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاین ابتدای تناقض هاستآموزش نوین زبانمعرفت و شناختجهانی که نه با یک رخداد و ارتباط هوش ساختار مغز و ژخواب عامل دسته بندی و حفطنوبت کودکاناعتماد به خودزمان و گذر آن سریع استهمیشه داناتر از ما وجود ددر سال حدود 7 میلیون نفر برای یک زندگی معمولیسادیسم یا لذت از آزار دادوقاحت و تمسخر دیگرانفرد موفقتوهم فضای خالی یا توهم فضآرامش و دانشعادت دادن مغز بر تفکرکاهش دوپامین عامل بیماریتاثیر رژِیم غذایی بر میگمنبع هوشیاری کجاست؟(قسماکوییفلکسآیا فراموشی حتمی استمغز انسان ایا طبیعتا تماجاودانگی مصنوعیاز فرد ایستا و متعصب بگذرخدا نور آسمان ها و زمین اچیزی منتظر شناخته شدنبه نادیدنی ایمان بیاورزندگی زودگذرهنر فراموشیدرمان آرتروز با ورزش موضبرخی اصول سلامت کمرسرگردانیویروس های باستانی، مغز مقلب یا مغزتوسعه هوش مصنوعی قادر اسآشتی بهتر استمقالاتکرونا چه بر سر مغز می آورتحریک عمقی مغزمولتیپل اسکلروز در زنان ابداع دی ان ای بزرگترین دآیا پیدایش مغز از روی تصامغز بزرگ و فعال یا مغز کوحقیقت قربانی نزاع بین بی از بحث های کنونی در ویروسذرات کوانتومی زیر اتمی قدل به دریا بزنچگونه جمعیت های بزرگ شکل بوزون هیگز چیستزاوسکا درمان گوشرهوش مصنوعی از عروسک بازی درمان سرگیجه بدون داروبررسی بیماری التهابی رودشنا در ابهای گرم جنوب نیاواکسن کووید 19 چیزهایی که قدم زدن و حرکت دید را تغیتکامل مادی تا ابزار هوشماقیانوس نادانیگمان میکنی جرمی کوچکی در تراشه ی بیولوژِیکمیدان های کوانتومی خلاابزار بقا از نخستین همانآیا دست مصنوعی به زودی قانقش میدان مغناطیسی زمین حمایت از طبیعتاز تکینگی تا مغز از مغز ترنگین کماندو سوی واقعیتنگاهت را بلند کنبیماری گیلن باره و بیمارزبان شناسی مدرن در سطح سلهوش مصنوعی از عروسک بازی درک تصویر و زبان های مخلتبعد از کروناشگفتی های نقشه ی ژنتیکیواسطه ها د رمسیر ایجاد مغلیس دگرامفتامین یا ویاستکامل شناخت انسان با کشفامیدواریگاهی مغز بزرگ چالش استتصویر در هم تنیدگی کوانتماه رجبابزار بقای موجود زنده از نقش حفاظتی مولکول جدید دحس متفاوتاز تکینگی تا مغز از مغز تروح و آب حیاتدژاوو یا آشناپنداریبیهوش کردن در جراحی و بیمسلول های مغزی عامل پارکیهوش مصنوعی از عروسک تا کمدرد زانو همیشه نیاز به جرتقلید از روی طبیعتشباهت مغز با کیهان مادییک آلل ژنتیکی که از نئاندملاحظه های اخلاقی دربارهتاثیر نگاه و مشاهده ناظر اندوه در دنیا استپوست ساعتی مستقل از مغز دمدیون خود ناموجودتغییر الگوی رشد مغزی با زمجموعه های پر سلولی بدن مابزارهای بقای از نخستین نقش غذاها و موجودات درياحس و ادراک قسمت چهارماز تکامل تا مغز، از مغز تروشهای نو در درمان دیسک بچرا مغز انسان سه هزار سالدائما بخوانبا طبیعت بازی نکنسندرم کووید طولانیهوش عاطفی قسمت 11ذهن سالمتمایز یا کشف یگانگیصرع و درمان های آنژن ضد آلزایمرمنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان جدید از چه زمانی پاپیدایش زبانمراحل ارتقای پله پله کیهجنگ هفتاد و دو ملت همه را حس و ادراک قسمت بیست و چهاحیای بینایی نسبی یک بیمچند جهانیاستفاده از مغز، وزن را کمرژیم ضد التهابینزاع بین علم و جهل رو به پداروی جدید برای ای ال اسبازسازي مغز و نخاع چالشی سینوریپا داروی ترکیبی ضدهوشیاری کوانتومیفلج نخاعی با الکترودهای تنهایی رمز نوآوری استطبیعت موجی جهانکمردردتاثیر حرکات چشم بر امواج منبع هوشیاری کجاست قسمت اولین سلول مصنوعیپروانه ی آسمانیمشکلات روانپزشکی پس از سجهان هوشیارحس و ادراک- قسمت پنجاه و اختراع جدید اینترنت کوانچهار ساعت پس از کشتار خوکاصل بازخوردرجزخوانی هایی که امروز بنعناعدر مانهای کمر دردبحثی درباره احساسات متفاسکوت و نیستیهدف یکسان، در مسیرهای متفاکسیبتتو جهانی هستی که خودش را تو جدای از کیهان نیستیعلایم کمبود ویتامین E را کودک ایرانی که هوش او از تاثیر درجه حرارت بر عملکمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاینکه به خاطرخودت زندگی آمارهای ارائه شده در سطح مغز فکر میکند مرگ برای دیجهانی که از یک منبع، تغذیارتباط پیوسته ی جهانخودآگاهی و هوشیارينور از عمق تاریکیاعتماد بی موردزمان و صبرهمیشه راهی هستدر عید نوروز مراقب تصادف برای پیش بینی آینده مغز دسازگاری با محیط بین اجزاوقت نهيب هاي غير علمي گذشفرد یا اندیشهتوهم لیلیپوتی(ریزبینی)آرامش و سکونعارضه جدید ویروس کرونا سکاهش سن بیولوژیکی، تنها تاثیر سلامت دستگاه گوارشمنبع هوشیاری در کجاست؟ قاکسی توسین و تکامل پیش اآیا ممکن است موش کور بی ممغز انسان برای ایجاد تمدجایی برای یاد گرفتن باقی از مخالفت بشنوخدا بخشنده است پس تو هم بچیزی خارج از مغزهای ما نیبه هلال بنگرزندگی سلول در بدن، جدای اهنر حفظ گرهدرمان ام اس(مولتیپل اسکلبرخی اطلاعات روانشناسی مسربازان ما محققا غلبه می ویرایش DNA جنین انسان، برقلب دروازه ی ارتباطتوسعه برخی شغل ها با هوش آغاز فرایند دانستنتاثیر ویتامین دی بر بیماکریستال هاتحریک عمقی مغز در آلزایممواد کوانتومی جدید، ممکنابزار هوش در حال ارتقا ازآیا آگاهی پس از مرگ از بیمغز بزرگترین مصرف کننده حقیقت آنطور نیست که به نظاز تلسکوپ گالیله تا تلسکذرات کوانتومی زیر اتمی قدلایلی که نشان میدهد ما بچگونه جمعیت های بزرگ شکل بوزون هیگز جهان را از متلزبان فرایند تکاملی برای هوش مصنوعی از عروسک بازی درمان سرطان با امواج صوتبررسی سیستم تعادلی بدن اشناخت و معرفت، و نقش آن دواکسن کرونا و گشودن پنجرقدرت مردمتکامل مداومالکترومغناطیس شنوایی و هگنجینه ای به نام ویتامین تربیت کودکان وظیفه ای مهمیدان بنیادین اطلاعاتابزار بقا از نخستین همانآیا رژیم غذایی گیاهی سلانقش محیط زندگی و مهاجرت دحوادث روزگار از جمله ویراز تکینگی تا مغز از مغز ترهبر حقیقیدولت یا گروهکچالش هوشیاری و اینکه چرا بیماری آلزایمر، استیل کوزبان شناسی نوین نیازمند هوش مصنوعی از عروسک بازی درک حقیقت نردبان و مسیری بعد از کرونا دلخوشی بیهوشگفتی های زنبور عسلوبینار اساتید نورولوژی دلا اکراه فی الدینتکامل، نتیجه ی برنامه ریامیدواری و مغزگاهی جهت را عوض کنتصویر زیبا از سلولماپروتیلینابزار بقای موجود زنده از نقش حیاتی تلومر دی ان آ دحس چشایی و بویاییاز تکینگی تا مغز از مغز تروح در جهانی دیگر استدگرگونی های نژادی و تغییبیهوشی در بیماران دچار اسلول های بنیادیهوش مصنوعی به کمک هوش طبیدردهای سال گذشته فراموش تقلید از طبیعتشباهت های ریشه ای چند بیمیک جهش ممکن است ذهن انسانملاحظات بیهوشی قبل از جرتاثیر نگاه انسان بر رفتااندوه دردی را دوا نمیکندپوشاندن خود از نورمدیریت اینترنت بر جنگتغییر دیگران یا تغییر خومجرم، گاهی قربانی استابزارهای دفاعی و بقای مونقش غذاها در کاهش دردهای حس و ادراک قسمت نوزدهماز تکامل تا مغز، از مغز تروشهای شناسایی قدرت شنواچرا مغزهای ما ارتقا یافت داروهای مصرفی در ام اسبالاترین هدف از دولتسندرم گیلن باره به دنبال هوش عاطفی قسمت نهمتمدن قدیمی ای در جنوب ایرضایعه ی شبکه لومبوساکرالژنها نقشه ایجاد ابزار هومنابع انرژی از نفت و گاز تاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان خطرناکترین موجودپیر شدن حتمی نیستمرز مرگ و زندگی کجاستجنگ و تصور از جنگحس و ادراک قسمت بیست و یکاحیای بینایی نسبی یک بیمچند جهانی و علماستفاده از نظریه ی تکامل رژیم غذایی حاوی تخم مرغ ونسبیت عام از زبان دکتر برداروی جدید برای دیابتبحتی علمی درباره تمایل بسیگار عامل افزایش مرگ ومهوشیاری سنتی یا هوشیاری فلج بل، فلجی ترسناک که آنتنبیه چقدر موثر استطبیعت بر اساس هماهنگیکمردرد ناشی از تنگی کاناتاثیر دوپامین و سروتونینمنبع هوشیاری کجاست قسمت اوکرلیزوماب داروی جدید شپرواز از نیویورک تا لوس آمشکلات روانپزشکی در عقب جهان های بسیار دیگرحس و ادراک- قسمت بیست و پادامه بحث تکامل چشمنون و القلماصل در هم تنیدگی و جهانی رحم مصنوعیهفت چیز که عملکرد مغز تو در محل کار ارزش خودت را ببحثی درباره احساساتی غیرسکوت، پر از صداهدف از تکامل مغزفاجعه ی جهل مقدس