دکتر سید سلمان فاطمی

متخصص داخلی مغز و اعصاب


کانال تلگرام دکتر فاطمی

آدرس مطب دکتر سلمان فاطم

آدرس دکتر زهره ابوطالبی

روبات های ریز در درمان بیماری ها

کاربرد روباتهای ريز(نانوروباتها) در درمان بیماری ها و ساخت اندام های فرسوده و پیر

داروهایی- که در درمان بیماری ها استفاده می شود- اگر به صورت خوراکی مصرف شوند- باید از چندین سد، در دستگاه گوارش بگذرند تا وارد خون شوند.

برای دور شدن از این سدها و ورود راحت تر داروها به بدن از روشهاي غیر خوراکي مانند تزریق زیر پوستی یا تزریق وریدی دارو استفاده می شود. پس از ورود دارو به بدن، دارو میان همه سلولهای بدن پخش میشود و مقدار اندکی از آن به سلولهای بیمار میرسد و مثلا در بیماری هاي مغزی، به دلیل سیستم حفاظتی خاص این سلولها و سد محکم بین خون ومغز، باز میزان دارویی- که به سلولها عصبی مي رسد- کمتر می شود.

مثلا در بیماری خاصی در سیستم عصبی انسان، اگر بخواهیم داروی خوراکی، داخل مغز برود و بخش آسیب دیده را ترمیم کند یا آن را جدا کند و مثلا در سرطان مغز بخش سرطانی را از میان ببرد، این دارو باید در درجه اول در برابر شیره گوارشی معده، مقاومت کند، بعد در برابر صفرا تجزیه نشود، بعد بتواند جذب سلول های جذبی روده کوچک شود.

اگر همه این مراحل را پشت سر گذراند، بعد از رفتن به داخل خون، به جای آنکه همراه با خون در همه بدن پخش شود، باید فقط جذب سلولهای مغزی شود و حالا در اینجا باز، با مویرگ هايي نفوذ ناپذیر مواجه است که سد بین خون و مغز را می سازند و باید از اینها هم بگذرد و در مرحله بعد به جای آنکه در میان میلیاردها سلول داخل مغز، سرگردان شود، فقط سلول سرطاني را شناسایی کند و به آن حمله نمايد یا آن را ترمیم کند!

مسافرتی بسیار حیرت آور که در اینجا از داروی بی مغز ميخواهيم!

و گم نکردن راه، برای باهوش ترین افراد هم بسیار دشوار است چه برسد به داروی بی جانی که در بهترین شرایط، ذکاوتش از مواد موجود در طبیعت فراتر نمیرود.

حقیقتا شناسایی محل بیماری، از میان این همه سد و سرگردانی دشوار است.

برای حل این مشکل، پزشکان داروساز از روشهای گوناگونی استفاده می کنند مثلا از داروی وریدی و یا زیر پوستی استفاده می کنند تا سد دستگاه گوارش، از میان برداشته شود یا مثلا از داروهایی با تمایل به گیرنده اي خاص، روي سلول هدف استفاده می کنند و این گیرنده هدف، روی دیگر سلولهای بدن وجود ندارد. بنابراین دارو جذب سلول هدف خود می شود.

ولی امروزه با پیشرفت مهندسی پزشکی، از روبات هایی- که حامل دارو هستند و به وسیله هدایتگری، بیرون از بدن بیمار هدایت میشود- استفاده می کنند تا دارو به نقطه مورد نظر خود برسد و این روبات ها درآینده به خصوص در درمان بیماری های مغز و نخاع- که به وسیله سد نفوذ ناپذیر بین خون و مغز(blood-brain barriers) احاطه می شوند- بسیار سودمند خواهد بود:

نانو روبات های پزشکی

با استفاده از دانش نانوتکنولوژی محققان توانسته اند نانو ربات های زیستی طراحی کنند که در بدن انسان قرار می گیرند و نقش محافظ و درمانگر را ایفا می کنند. این ریز ماشین های هوشمند، قادرند چندین نسخه از خودشان تهیه کنند و جایگزین بافت های فرسوده یا آسیبدیده کنند. این فرایند را خود تکثیری مینامند.

در آینده نانو ربات های هوشمند در مغز و بدن هر انسانی به تعداد زیاد وجود خواهند داشت و انسان را از ابتلا به انواع بیماری ها مصون می دارند، حتی روند پیر شدن بشر را به تعویق می اندازند و نیز قدرت جسمانی و حافظه را تقویت می کنند. با استفاده از نانوتکنولوژی، دستیابی به انرژی خورشیدی امکان پذیر خواهد شد. انرژی خورشیدی قابل تبدیل و استفاده به اشکال مختلف انرژی است و بشر را از منابع دیگر انرژی بی نیاز می کند.

با استفاده از دانش نانوتکنولوژی محققان توانسته اند نانو ربات های زیستی طراحی کنند که در بدن انسان قرار می گیرند و نقش محافظ و درمانگر را ایفا می کنند. این ریز ماشین های هوشمند قادرند چندین نسخه از خودشان تهیه کنند و جایگزین بافت های فرسوده یا آسیب دیده کنند.

این فرایند را خود تکثیری می نامند.

نانوربات ها ماشین های کوچکی هستند که برای انجام عملیاتی خاص و بعضا تکرارشونده با دقت بسیار بالا طراحی شده اند. نانو به معنی یک بیلیونیوم یا یک میلیاردم است. نانو ربات ها نه تنها قادر به تشخیص محل دقیق سرطان خواهند بود بلکه داروی مناسب برای از بین بردن سلول های سرطانی را تزریق می کنند.

امروزه تحقیقات وسیعی در زمینه درمان بیماری هایی چون دیابت، بیماری های قلبی و ایدز در حال انجام است. نانوربات ها دارای امکانات بالقوه ای هستند که با اجتماع و قرارگیری به صورت کلونی قادرند به طور موشکافانه و دقیق از سیستم، حفاظت کنند. در واقع با ساختاری اتمی یا مولکولی، در یک فرایند شناخته شده قرار داده می شوند تا چرخه ای را کامل کنند.

تکنولوژی نانورباتیک آنقدر سریع در حال پیشرفت است که یقینا زندگی انسان از اواسط قرن جاری به کلی متحول خواهد شد.
@salmanfatemi
این تغییرات شامل از بین رفتن بسیاری از بیماری ها، کاهش عوامل بسیاری از امراض و حتی جراحی ها است. یکی از مهمترین برنامه های گسترش علوم رباتیک در جهان، بیشتر کردن عمر بشر و مبارزه با پیری و عـواقب آن است.

از دهه ۸۰ میلادی تا کنون کوچک سازی (مینیاتورسازی) از اهم فعالیت ها در زمینه علوم کامپیوتری بوده است. سرعت رشد تکنولوژی هر بیست سال دو برابر خواهد شد، در نتیجه تکنولوژی در سال ۲۰۵۰ حدود ۳۲ برابر از سال ۱۹۵۰ جلوتر خواهد بود. یکی از شاخه هایی که رشد تکنولوژی در آن بسیار چشمگیر است، دانش پزشکی است. با ساخت ابزار و وسایل پزشکی در آینده روند پیر شدن کند می شود و مبـارزه بـا بیمـاری هـا آسـان تـر و مطمئـن تـر خـواهـد شـد. در زمینه کالبدشناسی از نانورباتها به منظور تعیین محل دقیق آسیب استفاده خواهد شد. در شرایطی استفاده از نانو رباتهای زیستی ضروری به نظر می رسد که امکان دسترسی به عضو موردنظر دشوار بوده یا امکان پذیر نباشد یا حتی در مواردی که عواقب دردناک و دشواری توسط پزشک پیش بینی شود.

برای طراحی یک نانوربات دانشمندان از مدل های طبیعی مثل ساختار رشته های DNA بهره می گیرند. با بهره گیری از دانش نانو تکنولوژی دانشمندان قادر به ساخت حسگرهای زیستی در ابعاد یک میلیاردم هستند.
هم اکنون نانو ربات هایی که در مراکز تحقیقاتی ساخته می شود به اندازه ای کوچک هستند که هنگام عطسه همراه با گرد و غبار به بیرون پرتاب می شوند. یکی از اولین ریز ربات هایی که برای کمک به علم پزشکی ساخته شد سلئو نام داشت. این میکرو ربات برای جاسازی در داخل روده انسان طراحی شده بود. سئلو مجهز به یک چنگال و چند حسگر بود. حسگرها بدین منظور تعبیه شده بودند تا مانع برخورد با موانع شوند، وظیفه چنگال نیز برداشتن نمونه از سطح روده است.

این ریز ماشین می توانست یا خود حرکت کند یا توسط پزشک با یک کنترل دستی به حرکت درآید. اسلوب کار نانو ربات هایی که در داخل بدن کار گذاشته می شوند، شبیه سازی از محیط در فضایی سه بعدی است و تجزیه و تحلیل اطلاعات در آن ها بر مبنای روش های کوانتومي است. نانوربات ها مانند انسـان، بـه اطـلاعـات اطـرافشـان نیاز دارند.

به دلیل نوع کار این نانو ربات ها در بدن، تجهیزات و یا سخت افزار این ماشین های مولکولی بسیار پیشرفته و ابتکاری است. در ســاخــت سـنـســورهــای زیـسـتــی تـنـهــا روش هــای مـیـکــروالـکـتــرونیکـی کـاربـرد دارد. نانورباتهای زیستی دارای سنسورهایی در ابعاد بسیار کوچک هستند و در عین حال به گونه ای طراحی شده اند که با شرایط زیستی بدن انسان سازگارند.

نانوربات های زیستی با داشتن حسگرهای بسیار حساس از تجهیزاتی خواهند بود که امور پزشکی را به تدریج متحول می کند. در واقع، مدلی از ماشین های مولکولی هستند که با روش های خاصی ارتباطات و اتصالات بین سلول های بیولوژیکی را کنترل کرده و بهبود میبخشد، به عبارتی روی نحوه عملکرد سلول ها نظارت کرده و کنترل صحیح آنها را به عهده میگیرد. روش کار این مدل های مولکولی بر اساس شبیه سازی در محیط سه بعدی است.

منابع انرژی برای نانو ربات ها
مؤثر ترین روش برای این که نانو ربات ها مدام در حال حرکت و فعالیت باشند(در هر محیطی نه صرفا محیط بیولوژیک)، ایجاد منابعی از انرژی است که از محیطی که نانو ربـات در آن مـشـغـول بـه کـار اسـت فـراهـم شـود. انـرژی جـنـبـشـی سـیـال، اشـعه های الکترومغناطیسی- که از نور ساطع می شوند- گزینه های مناسبی برای منبع انرژی هستند، که این اشعه ها برای فضای کاری باز مورد استفاده قرار می گیرند. همچنین استفاده از تغییرات دمایی یا کم و زیاد شدن نور نیز گزینه مناسبی هستند. اما برای یک فضای کاری گسترده، انرژی تولید شده از ارتعاش مناسب تر خواهد بود که در محیط های مختلف از جمله محیط بیولوژیک، می توان از آن استفاده کرد.

مزایا و مشکلات نانورباتیک:
به طور کلی در ساخت نانو ربات دو مسئله مهم وجود دارند. اولا شبیه سازی و طـراحـی بـر اسـاس ربـات هـای مـاکـرو کـه شـامـل نـیـروی مـحرکه، برقراری ارتباط و جهتیابی است و ثانیا جمع کردن قطعات نانو ربات. تحقیقات در زمینه نانورباتیک جنبه تئوری داشته و تا کنون نانو ربات مصنوعی غیر بیولوژیک ساخته نشده است. اما از نظر تئوری مزایا و مشکلاتی مورد توجه واقع شده اند که عبارتند از:
۱- با دوام بودن نانو ربات ، که از نظر تئوری سال ها دوام دارند.

2-زمان عملکرد آنها بسیار کم است،زیرا جابجایی آنها محدود بوده و اتفاقات بیولوژیک با همان سرعت رخ می دهند اما در زمان کمتر.
3-احتمال می رود که نانو ربات ها به دلیل اندازه کوچک ،از سوی بدن به عنوان عوامل بیماری زا شناسایی نشوند.

۳-اندازه کوچک، محدودیت هایی ایجاد می کند به این دلیل که اندازه های فوق العاده کوچک، امکان عبور نانو ربات از هر ساختار نا مشخص و ناخواسته را می دهد، بدون اینکه هدایت یا متوقف شود.

@salmanfatemi
اجزای نانو ربات:
بنا به نوع کاربری نانوربات، اجزای آن تغییر می کنند اما اجزای بیان شده در این قسمت، اجزای اصلی نانو ربات ها هستند که در هر نانوربات صرف نظر از نوع کاربرد وجود دارند.

نانوسنسورها:
نسل جدید سنسورها، در مقیاس نانو، به سه دسته تقسیم می شوند:
۱-سنسورهای فیبر نوری (اپتیکی)
۲-سنسورهای مکانیکی
۳-سنسورهای الکترونیکی

نانو سنسورهای اپتیکی
از این نانوسنسورها برای مطالعه متابولیسم در سلول های زنده استفاده می شود. پروب های فـــیـــبـــــر نـــــوری ســـــر بــســیـــــار نـــــازکـــــی دارنـــــد (۵۰۰-۲۰ نـانـومـتـر.) هنگامی که نور به این فیبر تابیده می شود، این سر نازک میدان ناپایداری تولید می کند.زیرا قطر این سر فیبر از طول موج نور کمتر است.وضوح تصویر با این پروب ها بسیار زیاد است. به دلیل این که این میدان ناپایدار، حـجــم کــوچـکــی از اطــراف خــود را تـحــریـک میکند.

نانوسنسورهای مکانیکی
در مقیاس نانو، پیوندهایی قوی بین ساختارها بـا خـواص مکانیکی یا الکترونیکی یا شیمیایی وجود دارد که ساخت وسائل نانومتریک بسیار حساس به محیط و مواد شیمیایی را امکان پذیر مـی سـازد. بـه وسیلـه ایـن حساسیت بسیار بالا تـغـیـیــر شـکــل هــای مـکــانیکـی و سیگنـال هـای گرمایی وآکوستیک قابل تشخیص هستند.

نانومدیسین:
نــــــانــــــومـــــدیـــســـیـــــن در واقـــــع اســـتـــفـــــاده از نــانـوتکنـولـوژی در درمـان، تشخیـص و کنتـرل سیستم های بیولوژیک است، که شامل شناسایی هـدف مـربـوطـه و انـتـخاب حامل های مناسب برای دست یابی به پاسخ های مناسب و حداقل سـاخـتـن اثـرات جـانـبی داروها است. در زمینه نـانـومـدیـسـیـن، نـیـازی بـه تـغـیـیـر دادن تـرکیبات دارویی نبوده و فقط طریقه حمل آن باید تغییر کند. این سیستم دارای یک حامل است که دارو توسط آن قسمت حمل می شود. مشخصه مهم یک سیستم دارو رسان مؤثر، توانایی برای انجام انتقال هدف دار و کنترل شده دارو است. برای ایـن مـنـظـور داروهـا باید باسرعت مناسبی آزاد شوند. آزاد شدن سریع دارو باعث عدم جذب مناسب و اثرات جانبی دیگر دارد.

به علاوه باید توجه داشت که دارو هنگام حمل، تجزیه نشود، بـرای هـمـیـن داروهـا را بـایـد در مـحـفـظـه هـایی (کپسول هایی) قرار داد. ماده حامل دارو باید با دارو سازگار بوده تا دارو به راحتی با آن پیوند برقرار کند.

نانو جراحی:
روش های جراحی کلاسیک به صورت ماکرو هستند؛ اما بعضی از جراحی های خاص مثل جراحی چشم نیازمند وسایل و ابزار ظریف تر و کوچک تر شده اند. لذا میکرو جراحی ظهور پیدا کرد و در چند سال اخیر، کوچک سازی، پیشرفت های زیادی در جراحی ایجاد کرده است. اولین مزیت نانوجراحی کاهش شوک ها و زخم های ناشی از جراحی کلاسیک است. همچنین شکاف و برش در نانوجراحی وجود ندارند. همین مسائل باعث بهبودی سریع تر بیمار می شود. جراحی های معمولی سنگین و طاقت فرسا هستند؛ هم برای بیمار و هم برای جراح.

از یک طرف بیمار دچار ترس و دلهره، دردهای متعدد و زمان بهبودی طولانی شده و از طرف دیگر جراح به تمرکز، برای مدت طولانی احتیاج دارد تا جراحی را کامل و دقیق انجام دهد. اشتباهات جراح که ناشی از خستگی و دید کم هستند اجتناب ناپذیرهستند. در نانوجراحی، جراح از دسته هایی برای فرمان استفاده می کند تا بازوهای نانو ربات را- که مجهز به ابزار جراحی کوچک هستند- کنترل کرده و به محل مورد نظر برساند. بازوی دیگر نانو ربات، دوربینی حمل میکند که جراح می تواند محیط درون بدن را مشاهده کند.

نانو ربات عنکبوتی از جنس مولکول DNA:
دانشمنـدان در آمـریکـا یـک ربـات مـولکـولـی از جنـس مولکول وراثتی DNA خلق کردهاند که مانند عنکبوت، در امتداد یک مسیر ساخته شده از کد شیمیایی برای حیات، راه میرود. این ربات فقط چهار نانومتر قطر دارد که چهار میلیاردیوم یک متر است. این نانوربات، شبیه به یک عنکبوت چهار پا طراحی شده است. این هیولای مینیاتوری در امتداد زنجیرههای DNA متصل شده به هم حرکت میکند که درست به روش حرکت رباتهای صنعتی در امتداد یک خط مونتاژ است.

بدن این عنکبوت از پروتئین معمولی موسوم به <استرپتاویدین> ساخته شده است. این دستاورد که شرح آن در مجله علمی نیچر به چاپ رسیده گامی دیگر در آزمایشات مقیاس نانو است که در آینده به خلق ارتشی از نانورباتها برای پاکسازی عروق و ترمیم بافتهای آسیب دیده، منجر خواهد شد.

به کارگیری نانوربات برای جراحی:
نانوربات قابل کنترلی- که قادر است در جراحی سرطان مورد استفاده قرار گیرد- در حال ساخت است. دقت کار این نانوربات بیش از فناوریهای رایج امروزی است. این نانوربات که دقت بالا تنها یکی از مزایای آن است، قادر است در طول ۵ تا ۱۰ سال آینده به خدمت جراحان درآید.
@salmanfatemi
داخل این دستگاه موتورهای بسیار کوچکی قرار دارد که این دستگاه را قادر میسازد تا به نقطهخاصی از تومور برود. این در حالی است که با هیچ دستگاه جراحی نمیتواند با دقت میلیمتری روی تومورها کار کرد؛ اما نانورباتها این دقت را زیر نانو پایین می آورند. با این نانوربات میتوان تستهای پاتولوژی یا تشخیص طبی را طی چند دقیقه انجام داد و حتی میتوان دارویی را بهمنظور از بین بردن تومور با دقـت وارد بدن بیمار کرد.

هماکنون طراحی الگوریتمهای حرکتی نانوربات و تست فعالیتهای مختلف این نانوربات در حال انجام است.

استفاده از نانوربات به معنی کنار زدن جراحان در فرایند جراحی نیست بلکه جراحان باید بهصورت ناظر روی فعالیت نانورباتها در طول جراحی نظارت داشته باشند و مانند نقش هدایتی خلبان، در این مسیر ایفای نقش کنند.

ساخت نانو ربات کربنی برای حمل دارو در بدن بیماران:
نانو ربات کربنی به ابعاد ۱۰۰ نانومتر به وسیله دستگاه های کنترل شده، داروهای تـزریقی را در بافت بدن بیماران هدایت می کند. نانو ربات کربنی قابلیت حمل هر دارویی را در بدن دارد. پس از تزریق دارو به این دستگاه دارو به تمام بافت های بیمار به خصوص بافت های سرطانی و ایدزی رسیده و آن ها را از بین می برد. در حال حاضر شبیه سازی کامپیوتری این طرح انجام شده است.

تولید نانو رباتها:
ســاخــت نـانـوربـاتهـا بـه کـار بـرده شـده در پزشکی مستلزم حصول پیشرفتهایی در مواد سخت الــمـــاسگـــونـــه اســـت و ایـــن کـــار هــم امـکــانپــذیــر اســت و تــولـیــد نـانـو ابـزارهـا طـی سـالهـای اخیـر رو بـه رشـد بـوده اسـت. تـولید الـمــاس گــونــههــا مــرحـلــه بــه مــرحلـه در حـال پـیشرفت است و برای حرکت به سمت تولید ربـاتهـا در ابـعـادی قابل مقایسه با باکتریها، لازم است درکی از این زمینه وجود داشته باشد. به عنوان مثال، چند ماه قبل، اولین ربات متحرک سـاخـتـه شـد کـه مـیـتـوانست تا ابعاد ۶۰ در ۲۵۰ میکرون را اندازه بگیرد.
در ایـن مـقـیاس، میتوان پیشبینی نمود که ابـعـاد ربـاتهـایـی کـه در سـالهـای آیـنده پدید میآیند به سرعت به ۱۰۰ میکرون و بعد از آن ۵۰ میکرون و همین طور کاهش مییابند. هماکنون نمونهِ اولیهِ وسیلهِ ۹۰ نانومتری Intel، یک ۵۲ SRAM مـگابیتی کاملا کاربردی تولید کرده که طول پایهِ ترانزیستور آن ۵۰ نانو متر است و ابعاد سـلـول SRAMآن تـنـهـا حدود ۱ یا تقریباً نصف اندازهِ سلول اغلب SRAMهای پیشرفتهِ امروزی است.

تـا سال ۲۰۱۶، ICهای با عملکرد بالا حاوی بـیـش از ۸/۸ مـیـلیارد ترانزیستور، در فضایی به مـساحت ۲۸۰ میلی متر مربع خواهند بود. این رقم بیش از ۲۵ برابر تعداد ترانزیستورهایی است که روی تراشههای امروزی با ابعاد ۱۳۰ نانو متر قـــرار دارد. امـــا از آنــجــا کــه درون بــدن انـســان رگهای کوچکی به قطر ۳۰ تا ۶۰ میکرون وجود دارد، مـیتـوان پـیدایش اولین نانوربات طی ده سال آینده را کاملا طبیعی دانست.

فناورینانو در خدمت پزشکی
در واقـع تـاکنـون نـانوابزارهای کاملا کاربردی بسیاری مانند موتورها، حسگرها، محاسبهگرهای زیست مولکولی و نانوترانزیستورها ساخته شده است. اما در حال حاضر عمدهترین چالش، مجتمعسازی چندین بخش مجزا از این نانوابزارها روی یک نانوربات قابل کنترل است. در این راه، شبیهسازیهای نظری به عنوان ابزاری مفید و ارزشمند برای مجتمعسازی سیستم و آزمایشپذیر شدن آن به شمار می آید.

به هر حال، اطمینان از دستیابی به کنترل مناسب بر چنین نانوماشینهایی، یکی از موضوعات بحثانگیز در راه محقق شدن نانورباتها است و در واقع میتوان از طریق روشهـای نـانومکاترونیک )nanomechatronics( به ارزیابی و محاسبه آن پرداخت. استفاده از نانورباتها در انسان پس از انجام صدها آزمایش با تمام جزئیات از ابتدا روی موشهای آزمایشگاهی ممکن خواهد شد. در واقع، این روند طولانی آزمایشگاهی، برای هر فناوری زیست پزشکی جدیدی انجام میشود. مانند فناوری نانوپوستهها که با موفقیت روی موشهای آزمایشگاهی برای مبارزه با سرطان به کار گرفته شد.

استفاده از این نانوپوستهها نتیجهِ پیشرفتهای به دست آمده در فناوری نانو است و بـه عنـوان یک روش درمانی- دارویی نتایج مثبت و امیدوارکننده ای داشته است. با پیشرفت بیشتر در حرکت به سمت نانورباتها، میتوان به نتایج مؤثرتر دیگری در زمینهِ مراقبتهای بهداشتی امیدوار بود.

@salmanfatemi
نانوربات در بدن انسان:
بـــرای رســیـــدن بـــه بــیـشـتــریــن کــارایــی یــک نانوربات در بدن انسان، نانورباتها در حالت ایده آل نباید قطری بزرگتر از ۳ میکرون داشته بــاشـنــد. ایــن نــانـــوربــات بــایــد دارای مـبــدلهـا (transducers) و مــحـــــرکهـــــا (actuator)هــــای کـارآمـد بـا هـزینـه مصرفی کم بوده و بتوانند به محـض قـرار گـرفتـن درون بـدن انسـان بـه طور موثری با محیط پیرامون خود تعامل کنند.
بــرای پــاســخدهــی مـؤثـر در زمـان واقعـی بـه مـحیط، در این نانوربات باید سیستم مجتمعی، تـعـبیه شده باشد. به همین دلیل انتظار میرود هنگام نیاز به چنین پاسخهای حرکتی با استفاده از مـوتورهایی برای کشش ربات حرکتهای کـنـتـرلـی لازم را فـراهم کرد؛ کاری که با برخی دخـــالـــتهـــای زیـســت پــزشـکــی قــابــل انـجــام است.کنترل نانورباتی مبتنی بر حسگرها را هم میتوان با استفاده از نانوحسگرهای حرارتی یا شیمیایی انجام داد.

تحقیقات در زمینه نانو ربات هایی که مجهز به حـسـگـرهای زیستی و دارویی باشند در سطح گسترده ای در حال انجام است.

http://www.bmecenter.ir/…/%D9%86%D8%A7%D9%86%D9%88-%D8%B1%D…


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
تاثیر حرکات چشم بر امواج اگر نعمت فراموشی نبود بسجنین مصنوعیمنابع انرژی از نفت و گاز درمان جدید ALSهوش مصنوعی و کشف زبان هایاز نشانه ها و آثار درک شدروش جدید تولید برقویتامین کا و استخوانحس و ادراک قسمت پنجمبه هلال بنگرسلول بنیادی در درمان ایدکاهش حافظه هرچند فرایندیمخچه ابزاري که وظیفه آن فبرنامه و ساختار پیچیده مشگفت زده و حیران باشآلودگی هوا و پارکینسونتولید مثل فقط با یک مادر نقش تیروئید در تکامل مغزفارغ التحصیلان، فقیر و دام آر آی جدید با قدرت شگفدوچرخه سواری ورزشی سبک و چالش هوشیاری و اینکه چرا تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانجهان معکوسمنبع هوشیاری کجاست قسمت درمانهای بیماری پارکینسهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تریشه های مشترک حیاتواقعیت تقویت شدهحس و ادراک قسمت سیزدهمبهداشت خوابسندرم پیریفورمیسکجای مغز مسئول پردازش تجمرکز خنده در کجای مغز استبرخی نرمش ها برای زانوشباهت مغز و کیهانآنزیم تولید انرژی در سلوتوهم وجودنقش غذاها و موجودات دريافرد موفقامگا سه عامل مهم سلامتدژاوو یا آشناپنداریچت جی پی تیتاثیر رژیم گیاهخواری بر ابزار بقا از نخستین همانجهان ریز و درشتمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتدرک تصویر و زبان های مخلتهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تراه طولانی را به سلامت گذواکسن دیگری ضد کرونا از دخلاصه ای از درمان های جدیبیماری میاستنی گراویسسیگار عامل افزایش مرگ ومگل زندگیمسمومیت دانش آموزان بی گبرداشتت از جهان رو زیاد صبر و واقعیتآیا هوش مصنوعی زندگی بشرتوصیه های غیر دارویی در سچند نرمش مفید برای کمردرقله سقوطاندوهگین نباش اگر درب یا دائما بخوانچرا مردم با زندگی میجنگنتبدیل سلولهای محافط به سابزار بقای موجود زنده از جواب دانشمند سوال کننده منبع خواب و رویادرد زانو همیشه نیاز به جرهوش مصنوعی در تفکر خلاق ااز تکینگی تا مغز- از مغز ز گهواره تا گورورزش در کمر دردخواص هندوانهبیماری خود ایمن اعصاب محسکوت و نیستیگام کوچک ولی تاثیرگذارمطالبی در مورد تشنجبسیاری از بیماری های جدیطلای سیاهآیا برای تولید مثل همیشه تکامل مادی تا ابزار هوشمنهایت در بی نهایتترکیب حیوان و انسانقبل و بعد از حقیقتانسان در هستی یا هستی در داروی جدید آلزایمرچراغ های متفاوت و نور یکساتوسوکسیمایدجراحی گردن همیشه برای دیموجود بی مغزی که می تواندذهن و شیمی بدنهوش عاطفی قسمت پنجماز تکامل تا مغز، از مغز تزنجیرها را ما باید پاره کیادگرفتن، آغاز حرکت است بیان حقیقتساخت سلول عصبی حتی پس از تفاوت ها را به رسمیت بشناپل جویی اصفهانمغز ما کوچکتر از نیم نقطهعقلانیت بدون تغییرآیاما مقهور قوانین فیزیکخواص انارتکامل شناخت انسان با کشفنوار عصب و عضلهتسلیم شدن از نورون شروع ملمس کوانتومیاولین سلول مصنوعیداروی ضد جنون در درمان تینظریه ی ریسماناخلاق پایه تکامل و فرهنگرفتار وابسته به شکلحقیقت غیر قابل شناختمیدان مغناطيسي زمین بشر استفاده از نظریه ی تکامل هوش، ژنتیکی است یا محیطیزیباترین چیز در پیر شدنکل اقیانوس در یک ذرهبالای هر دستی، دستی هستسخت ترین حصارتلاش های جدید در ALSپیوند مدفوع در درمان بیممغز انسان برای شادمانی طعنصر اصلی تعیین واقعیتآرمانگرای تخیلی نباشخوشبختی دور از رنج های متاثیر نگاه و مشاهده ناظر ایمپلانت استخوانی در آسینورالژی تریژمینالتصویر زیبای اصفهانلزوم گذر انسان از حدها و در والنتاین کتاب بدید همهمه جا خیر بکارادراک، فراتر از آنچه معمرویکردهای جدید ضایعات نخحافظه ی هوش مصنوعیما تحت کنترل ژنها هستیم یاصل در هم تنیدگی و جهانی زبان و بیان نتیجه ساختماکنگره بین المللی سردرد دبازخورد یا فیدبکسردرد و علتهای آنپیشینیان انسان از هفت میتمرکز و مدیتیشنمغز بزرگترین مصرف کننده عدم توقف تکامل در یک انداآسیب روانی شبکه های اجتمخسته نباشی باباچگونه مولکول های دی ان ایتاثیر گیاه خواری بر رشد وایا ابزار هوشمندی یا مغز تغییر الگوی رشد مغزی با زمن، ما یا چی؟درمان های بیماری اس ام ایهندسه ی پایه ایارتباط شگفت انگیز مغز انروح رهاییو هر کس تقوای خدا پیشه کنحس و ادراک قسمت 82اعتماد بی موردسفر به مریخ در 39 روزکودکان میتوانند ناقل بی ماست مالی با هوش انسانیبحثی درباره هوش و تفاوتهشناسایی تاریخچه ی تکاملیپروانه ی آسمانیتو کز محنت دیگران بی غمینقش میدان مغناطیسی زمین غربال در زندگیفن آوری های جدید علیه شناافزایش قدرت ادراکات و حسدنیای شگفت انگیز کوانتومنگاه مادی غیر علمی استنگاه محدود و تک جانبه، مشتاثیر دوپامین و سروتونیناگر با مطالعه فیزیک کوانجنگ هفتاد و دو ملت همه را منابع انرژی از نفت و گاز درمان جدید مولتیپل میلومهوش مصنوعی یا حماقت طبیعاز نظر علم اعصاب یا نرووسروش صحبت کردن در حال تکامویتامین کا در سبزیجاتحس و ادراک قسمت پنجاهبه کدامین گناه کشته شدندسلول بنیادین از مخاط بینکاهش دوپامین عامل بیماریمخچه تاثیر گذار بر حافظهبرنامه ی مسلط ژنها در اختشگفتی های نقشه ی ژنتیکیآلزایمرتولید مثل اولین ربات های نقش حفاظتی مولکول جدید دفاصله ها در مکانیک کوانتام اس و سرطاندوپامین قابل حل در آبچالش هوشیاری و اینکه چرا تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانجهان هوشمندمنبع هوشیاری کجاست قسمت درماندگی به دلیل عادت کرهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تریشه های اخلاقواقعیت تقویت شدهحس و ادراک قسمت ششمبهداشت خواب، امروز در جهسندرم پای بی قرارکرونا چه بر سر مغز می آورمرگ چیستبرخی نرمش های گردنشباهت مغز با کیهان مادیآواز خواندن در قفس، نشانتوهم بی خدایینقش غذاها و موجودات دريافرد یا اندیشهاما شما از دید خفاش کور هدگرگونی های نژادی و تغییچت جی پی تیتاثیر رژِیم غذایی بر میگابزار بقا از نخستین همانجهان شگفت انگیزمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتدرک حقیقت نردبان و مسیری هوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز ترابطه تشنج و اوتیسمواکسن سرطانخم شدن فضا-زمانبیماری های میتوکندریسیاهچاله هاگلوله ی ساچمه ایمسمومیت دانش آموزان، قمابررسي علل احتمالي تغيير صبر بسیار بایدآیا هوش ارثی دریافتی از پتوصیه هایی در مصرف ماهیچند جهانیقلب های سادهاندام حسی، درک از بخش هایدارچینچرا مغز انسان سه هزار سالتبر را بردارابزار بقای موجود زنده از جواب سنگ اندازیمنتظر نمان چیزی نور را بهدردهای سال گذشته فراموش هوش مصنوعی در خدمت خلق وحاز تکینگی تا مغز- از مغزتزمین در برابر عظمت کیهانوزن حقیقی معرفت و شناختبیماری دویکسکوت، پر از صداگامی در درمان بیماریهای مطالعه ای بیان میکند اهدبشکه ای که ته نداره پر نمطوفان فقر و گرسنگی و بی سآیا بزرگ شدن مغز فقط در دتکامل مداومنهادینه سازی فرهنگ اختلاترازودونقبل از آغازانسان عامل توقف رشد مغزداروی جدید آلزایمر تاییدنزاع ها بیهوده استاتصال مغز و کامپیوترجز تو که را دارمموجودات مقهور ژنها هستندهوش عاطفی قسمت اولاز خود رها شوزندگی فعال و مثبت روند آلیادآوری خواب و رویابیداری معنوی یعنی دوستی ساخت شبکه عصبی مصنوعی با تفاوت های بین زن و مرد فقپل خواجو اصفهانمغز مانند تلفن استعقیده ی بی عملآگاهی فراتر از آگاهیخواص اردهتکامل، نتیجه ی برنامه رینوار عصب و عضلهتست نوار عصب و عضلهلووفلوکساسیناوکرلیزوماب داروی جدید شدارویی خلط آورنظریه ی ریسمان و هوشیاریاختلا ل در خود عضلهرفتار اجتماعی انسان، حاصحقیقت، آن چیزی نیست که جلمیدان های مغناطیسی قابل استفاده از هوش مصنوعی در هوض مصنوعی زندهزیباترین چیز در افزایش سکلمات بلند نه صدای بلندبالاترین هدف از دولتسخت ترین کار، شناخت خود اتلاش های جدید در درمان فرپیوند مغز و سر و چالشهای مغز انسان برای شادمانی طعوامل موثر در پیدایش زباآرام باشخیالپردازی نکنتاثیر نگاه انسان بر رفتاایمان به رویانوزاد ناشنوای متولد شده،تصویربرداری فضاپیمای آملزوم سازگاری قانون مجازادر یک فراکتال هر نقطه مرکهمیشه چیزی برای تنهایی دادغام میان گونه های مختلرویا و واقعیتهدف یکسان، در مسیرهای متحافظه انسان و حافظه ی هوشمانند کودکان باشیداصل علت و تاثیرزبان و بیان، در سایه پیشرکنگره بین المللی سردرد دبازسازي مغز و نخاع چالشی سردرد به دلیل مصرف زیاد مپیشرفت های باور نکردنی دتمرکز بر هدفمغز حریص برای خون، کلید تعدم تعادل دوپامین، فقط بآسیب عصب پا به دنبال اعتیخطا در محاسبات چیزی کاملچگونه میتوان با قانون جنتاثیر گیاه خواری بر رشد وایا بیماری ام اس (مولتیپتغییر خود یا تغییر دیگرامن، خود تو هستمدرمان های جدید ALSهندسه ی رایج کیهانارتباط شگفت انگیز مغز انروزه داری متناوب، مغز را وفور و فراوانیحس و ادراک قسمت 87اعتیاد و تلاش های درمانی سفر به درون سفری زیباکودکان گذشته به آینده فکماشین های دارای روحبحثی درباره احساسات متفاشناسایی زبان حیوانات با پرواز از نیویورک تا لوس آتو پیچیده ترین تکنولوژی نقش محیط زندگی و مهاجرت دمقالاتفناوری هوش مصنوعی نحوه خافزایش میل جنسی با خوردن دنیایی پر از سیاهچاله تاثیر ویتامین دی بر بیمافواید روزه داری متناوبافزایش مرگ و میر سندرم کودنیا، هیچ استنگاه کلی نگرتاثیر دپاکین بر بیماری ماگر تلاش انسان امروز براجنگ و تصور از جنگمنابع انرژی از نفت و گاز درمان جدید میگرن با انتی هوش مصنوعی گوگل به کمک تشاز نظر علم اعصاب اراده آزروشهای نو در درمان دیسک بویتامین بی 12 در درمان دردحس و ادراک قسمت پنجاه و یبه امید روزهای بهترسلول عصبی شاهکار انطباق کاهش سن بیولوژیکی، تنها مخاطب قرار دادن مردم، کابرندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۱شگفتی های زنبور عسلآلزایمر در جوانانتولید یا دریافت علمنقش حیاتی تلومر دی ان آ دفاصله ی همیشگی تصویر سازام اس یا تومور؟دورترین نقطه ی قابل مشاهچالش های ایستادن بر دو پاتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانجهان هوشیارمنبع هوشیاری کجاست قسمت درها بسته نیستهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز ترژیم های غذایی و نقش مهم واقعیت خلا و وجود و درک محس و ادراک قسمت شصت و هشتبهداشت خواب، رمز حافظه ی سندرم پس از ضربه به سرکریستال هامرگ و میر پنهانبرخی یونها و مولکول های مشباهت های ریشه ای چند بیمآینه در اینهتوهم تنهایینقش غذاها در کاهش دردهای فرد حساس از نظر عاطفی و بامروز دانش ژنتیک هیچ ابهدانش قدرت استنتایج نادانی و جهلتاثیر سلامت دستگاه گوارشابزار بقا از نخستین همانجهان شگفت انگیز و بی زمانمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتدرک دیگرانهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز ترادیوی مغز و تنظیم فرکانواکسن سرطانخونریزی مغز در سندرم کووبیماری های مغز و اعصاب و سیاهچاله های فضایی منابعگلوئونمسیر دشوار تکامل و ارتقابررسی مغز با امواج مادون صد قدح، نفتاده بشکستآیا هوش سریعی که بدون احستوضیحی ساده در مورد هوش مچند جهانیقلب و عقلانرژی بی پایان در درون هرداروهای مصرفی در ام اسچرا مغزهای ما ارتقا یافت تحریک الکترومغناطیسی مغابزار بقای موجود زنده از جوسازی مدرنمنتظر نتیجه ی کارهایت بادردی که سالهاست درمان نشهوش مصنوعی در خدمت خلق وحاز تکینگی تا مغز، از مغز زمین زیر خلیج فارس تمدنی وزوز گوشبیماری دیستروفی میوتونیسکوت، در برابر گزافه گویگامی در درمان بیماریهای معمای اخلاقی قطاربشریت از یک پدر و مادر نیطوفان بیداریآیا تکامل و تغییرات ژنتیتکامل چشمچهار میلیارد سال تکامل بترازودونقبل از انفجار بزرگانسانیت در هم تنیده و متصداروی جدید ای ال اسنزاع بین جهل و علم رو به پاثر مضر مصرف طولانی مدت رجستجوی متن و تصویر به صورمورد نادر همپوشانی دو بیهوش عاطفی قسمت دهماز درخواست ها جدا شوزندگی هوشمند در خارج از زیاری خدا نزدیک استبیداری و خواب کدام بهتر اساخت شبکه عصبی با الفبای تفاوت های تکاملی در مغز وپلاسمای غالبمغز مادران و کودکان در زمعلم و ادراک فقط مشاهده ی آپومورفین در پارکینسونخواص بادامتکثیر سلول در برابر توقف نوار عصب و عضله مهم در تشتست کم هزینه ی بزاق برای لوب فرونتال یا پیشانی مغايندگان چگونه خواهند دیددارویی ضد بیش فعالی سیستنظریه تکامل در درمان بیماختلاف خانوادگی را حل کنرقیبی قدرتمند در برابر محقایق ممکن و غیر ممکنمیدان های کوانتومی خلااستفاده از انرژی خلاهیچ نقطه ای مرکزی تر از ازیر فشار کووید چه باید کرکلوزاپین داروی ضد جنونباهوش ترین و با کیفیت تریسختی ها رفتنی استتلاش های جدید در درمان سرمغز انسان رو به کوچک تر شعوامل ایجاد لغت انسانی و آرامش و دانشخانه ی تاریکتاثیر نگاه انسان بر رفتااین پیوند نه با مغز بلکه نوسانات کوانتومی منبع ماتصور ما ازمشکلات و واقعیلزوم سازگاری قانون مجازادر کمتر از چند ماه سوش جدهمیشه چشمی مراقب و نگهباادغام دو حیطه علوم مغز و رویا و کابوسهدف از تکامل مغزحباب های کیهانی تو در تومانند آب باشاصل عدم قطعیت از کوانتوم زبان و تکلم برخی بیماریهکنترل همجوشی هسته ای با هباغچه ی منسردرد تنشنپیشرفت های جدید علوم اعصتمرکز بر امروزمغز در تنهایی آسیب میبینعدم درکآسانی موفقیتخطا در محاسبات چیزی کاملچگونه مغز ما، موسیقی را پتاثیر گیاه خواری بر رشد وایا بدون زبان میتوانیم تتغییر دیگران یا تغییر خومنابع انرژي پاک سرچشمه حدرمان های جدید میگرنهندسه بنیادینارتباط غیرکلامی بین انساروزه داری و التهاب زیانبوقاحت و تمسخر دیگرانحس و ادراک قسمت چهلاعتیاد را به دور بیندازسفر تجهیزات ناسا به مریخ کودکان خود را مشابه خود تماشین دانشبحثی درباره احساساتی غیرشناسایی سلول های ایمنی اپروتئین های ساده ی ابتداتو آرامش و صلحینقش مرکز تنفس سلولی در بینقش نگاه از پایین یا نگاهصفحه اصلیفواید روزه داری متناوبافزایش سرعت پیشرفت علوم دندان ها را مسواک بزنید تنگاه انسان محدود به ادراتاثیر داروهای ضد التهاب اگر خواهان پیروزی هستیجنگ داده هامنابع انرژی از نفت و گاز درمان جدید کنترل مولتیپلهوش مصنوعی گوگل به کمک تشاز نظر علم اعصاب اراده آزروشهای شناسایی قدرت شنواویتامین بی هفدهحس و ادراک قسمت پنجاه و دبه بالا بر ستارگان نگاه کسلول عصبی، در محل خاص خودکایروپاکتیک چیستمدل همه جانبه نگر ژنرالیبرین نت به جای اینترنتشانس یا نتیجه ی تلاشآملودیپین داروی ضد فشار تولید پاک و فراوان انرژینقش خرچنگ های نعل اسبی درفتون های زیستیامواجی که به وسیله ی ماشیديدن با چشم بسته در خواب چالش کمبود اندام برای پیتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانجهان های بسیار دیگرمنبع هوشیاری کجاست قسمت درهای اسرارآمیز و پوشیدههوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز ترژیم های غذایی و نقش مهم والزارتان داروی ضد فشار حس و ادراک قسمت شصت و دوبوزون هیگز چیستسندرم جدایی مغزکریستال زمان(قسمت اولمرگ و میر بسیار بالای ناشبرخی اثرات مضر ویتامین دشباهت کیهان و مغزآیندهتوهم جدایینقشه مغزی هر فرد منحصر بهفردا را نمیدانیمانفجار و توقف تکاملی نشادانش محدود به ابعاد چهارنتاران، جذب کنتاثیر عصاره تغلیظ شده گیابزار بقا از نخستین همانجهانی که نه با یک رخداد و منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتدرک درست از خود و هوشیاریهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تراز تغییرواکسن ضد اعتیادخونریزی مغزی کشندهبیماری های ژنرالیزه ی عصسیاهچاله ها، دارای پرتو گمان میکنی جرمی کوچکی در مسئول صیانت از عقیده کیسبررسی و اپروچ جدید بر بیمصداقتآیا هشیاری کوانتومی وجودتوضیحات دکتر فاطمی در موچند جهانی و علمقلب یا مغزانرژی تاریکداروهای ام اسچرا ویروس کرونای دلتا واتحریک عمقی مغزابزار بقای موجود زنده از جامعه ی آسمانیمنتظر زمان ایده آل نشودرد، رمز موفقیتهوش مصنوعی درمانگر کامپیاز تکینگی تا مغز، از مغز زمان چیستوسواس، بیماری استبیماری سلیاکسکته مغزیگاهی لازم است برای فهم و معماری، هندسه ی قابل مشابعد پنجمطوفان زیباییآیا تراشه ها داخل مغز، میتکامل و ارتقای نگاه تا عمچهار ساعت پس از کشتار خوکتراشه مغز بدون واسطه ی دقبرستان ها با بوی شجاعتانسانیت در برابر دیگرانداروی جدید برای میاستنی نزاع بین علم و نادانی رو اثرات فشار روحی شدیدذهن پر در برابر آگاهیجستجوی هوشیاری در مغز ماموسیقی نوهوش عاطفی قسمت دوماز دست دادن دم در پیشینیازندگی و داراییژن همه چیز نیستبیرون اصل است یا درونساختن آیندهتفاوت های زبانی سرمنشا تپمبرولیزوماب در بیماری چمغز چون ابزار هوش است دلیعلم و روحآپومورفین در پارکینسونخواص بادام زمینیتأثیر نیکوتین سیگار بر منوار عصب و عضله برای تاییتست آر ان اس دز میاستنی گلوتیراستامايا اراده آزاد توهم است یداستانها و مفاهیمی اشتبانظریه تکامل در درمان بیماختلال حرکتی مانند لرزش رقابتی بی هدف یا رقابتی هحل مشکلمیدان بنیادین اطلاعاتاستفاده از سلول های بنیاهیچ چیز همیشگی نیستزیرفون داروی ضد ام اسکلید نزدیک و نگاه تو بر فباور و کیهان شناسیسختی در بلند شدن از روی صتلاش های جدید شرکت نورالمغز انسان رو به کوچکتر شدعواملی که برای ظهور لغت اآرامش و سکونخانواده پایدارتاثیر هوش مصنوعی بر مغزاین اندوه چیستنوشیدن چای برای مغز مفید تصور از زمان و مکانلزوم عدم وابستگی به گوگل در آرزوهایت مداومت داشتههمیشه اطمینان تو بر خدا بارتقا و تکامل سنت آفرینش رویا و خبر از آیندههدف از خلقت رسیدن به ابزاحباب هایی تو در توماه رجباصل، روان و نفس استزبان و شناخت حقیقت قسمت چکنترل جاذبهبترس از اینکه کسی، به درگسردرد سکه ایپیشرفت در عقل است یا ظواهتمساح حد واسط میان مغز کومغز را از روی امواج بشناسعدالت برای من یا برای همهآشنا پنداریخطای ادراک کارماچگونه مغز پیش انسان یا همتاثیر گیاه خواری بر رشد وایا تکامل هدفمند استتغییر دادن ژنها آیا روزی منابع انرژی از نفت و گاز درمان های جدید در بیماری هندسه در پایه ی همه ی واکارتروز یا خوردگی و التهاروزه داری و بیمار ی ام اس وقت نهيب هاي غير علمي گذشحس و ادراک قسمت چهل و هفتاعداد بینهایت در دنیای مسفر دشوار اکتشافکودکان را برای راه آماده مبانی ذهنی سیاه و سفیدبحران ذهن فیلمی قابل تامشهر زیرزمینی در ژاپن براپروتز چشمتو افق رویداد جهان هستیتو انسانی و انسان، شایستنقش نظام غذایی در تکامل مسوالات پزشکیفواید زیاد دوچرخه سواریافسردگی و اضطراب در بیماده روش موفقیتنگاه از کنار و یا از روبرتاثیر داروی ضد تشنج سدیم اپل ویژن پرو در تشخیص بیمجنبه های موجی واقعیتمنابع بی نهایت انرژی در ددرمان جدید ام اسهوش مصنوعی الفاگواز واقعیت امروز تا حقیقتروشی برای بهبود هوش عاطفویتامین دی گنجینه ای بزرحس و ادراک قسمت پنجاه و سبه بالاتر از ماده بیندیشسلولهای ایمنی القا کنندهکار امروز را به فردا نیندمدل هولوگرافیک ژنرالیزهبرای یک زندگی معمولیشانس یا تلاشآموزش نوین زبانتولید اندام با چاپ سه بعدنقش داروهاي مختلف معروف فروتنی معرفتیامیوتروفیک لترال اسکلرودی متیل فومارات(زادیوا)(چالش دیدگاه های سنتی در بتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانجهان هایی در جهان دیگرمنبع هوشیاری کجاست قسمت درون قفس یا بیرون از آنهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز ترژیم ضد التهابیواکنش های ناخودآگاه و تقحس و ادراک قسمت شصت و ششبوزون هیگز جهان را از متلسندرم دزدی ساب کلاوینکریستال زمان(قسمت دوم)مرگ و سوال از قاتلبرخی اختلالات عصبی مثانهشباهت زیاد بین سلول هاي عآینده ی انسان در فراتر ازتوهم جدایی و توهم علمنقشه های مغزی جدید با جزیفرزندان زمان خودانفجار بزرگ پایان بوده ادانش بی نهایتنجات در اعتماد به خودتاریک ترین بخش شبابزار بقا از نخستین همانجهانی که از یک منبع، تغذیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتدرک عمیق در حیواناتهوش مصنوعی از عروسک تا کماز تکینگی تا مغز از مغز تراست دستی و چپ دستیواکسن علیه سرطانخونریزی مغزی کشنده ولی قبیماری های روانی با تاثیسیاهچاله و تکینگی ابتدایگنجینه ای به نام ویتامین مسئولیت جدیدبررسی ژنها در تشخیص بیماصدای بم با فرکانس پایین، آیا واکنش های یاد گرفته وتیوتیکسن داروی ضد جنونچند روش ساده برای موفقیتقلب دروازه ی ارتباطانرژی تاریک که ما نمی توداروهای تغییر دهنده ی سیچرا یک ساعت، 60 دقیقه و یک تحریک عمقی مغز در آلزایمابزار بقای موجود زنده از جاودانگی مصنوعیمنحنی که ارتباط بین معرفدرس گرفتن از شکست هاهوش مصنوعی درخدمت خلق وحاز تکینگی تا مغز، از مغز زمان و مکان، ابعاد کیهان وسیله، فقط دعا نیستبیماری شارکو ماری توثگاهی مغز بزرگ چالش استمعنی روزهبعد از کروناطولانی ترین شبآیا جنین انسان، هوشمندی تکامل و ریشه ی مشترک خلقتنون و القلمتراشه ها روی مغزقدم زدن و حرکت دید را تغیانسان، گونه ای پر از تضادداروی جدید برای کاهش وزننزاع بین علم و جهل رو به پاثرات مفید قهوهذهن تو همیشه به چیزی اعتقحفره در مغزموسیقی هنر مایع استهوش عاطفی قسمت سوماز روده تا مغززندگی بی دودژن همه چیز نیستبیست تمرین ساده برای جلوساختن آینده، بهترین روش تفاوت ایستایی و تکاپوپناه به بیابانمغز چگونه صداها را فیلتر علم اپی ژنتیک دریچه ای بهآب زندگی است قسمت چهارمخواص شکلات تلختأثیر نگاه انسان بر رفتانوار عصب و عضله تعیین محلتشنچ پانایوتوپولوس تشنج لوزالمعده(پانکراس)مصنوعايا اراده آزاد توهم است یدخالت در ساختار ژنهانظریه تکامل در درمان بیماختلال خواب فرد را مستعد رموزی از نخستین تمدن بشرحلقه های اسرارآمیزمیدازولام در درمان تشنج استفاده از سلول های بنیاهیچ چیز، چقدر حقیقی استزیرک ترین مردمکلید، در ناشناخته هاستباید از انسان ترسیدسدسازی روش مناسب برای مقپیوند اندام از حیوانات بتلاش هایی در بیماران قطع مغز ایندگان چگونه استعوارض ازدواج و بچه دار شدآرامش عقلخاویار گیاهیتاثیر ویتامین دی بر بیمااین ایده که ذرات سیاهچالنوعی سکته مغزی ، وحشتناک تصاویر زیبای رعد و برقمقاومت به عوارض فشار خون در آسمان هدیه های نادیدنهمیشه به آنچه داری، خوشنارتقا یا بازگشت به قبل ازرویا بخشی حقیقی از زندگی هر چیز با هر چیز دیگر در تحد و مرزها توهم ذهن ماستماهیچه ی صبراصلاح خطا با رفتن بر مسیرزبان و شناخت حقیقت قسمت اکندن ریشه ی خودبحتی علمی درباره تمایل بسردرد عروقی میگرنپیشرفت ذهن در خلاقیت استتنفس هوازی و میتوکندریمغز زنان جوانتر از مغز مرعسل طبیعی موثر در کنترل بآشنا پنداریخطای حسچگونه هموساپينس بر زمین تاثیر گیاه خواری بر رشد وایجاد احساساتتغییر زودتر اتصالات مغزیمنابع انرژی از منابع نهفدرمان های جدید سرطانهندسه زبانِ زمان استارزش های وارونهروزه داری سلول های بنیادوقتی فهمیدی خطا کردی برگحس و ادراک قسمت چهل و هشتبقا با سازگارترین فرد اسسفرنامه سفر به بم و جنوب کوری گذرای ناشی از موبایمباحث مهم حس و ادراکبخش فراموش شده ی حافظهشواهدی از نوع جدیدی از حاپروتز عصبی برای تکلمتو با همه چیز در پیوندینقش نظریه تکامل در شناساپیامهای کاربرانفیلم کوتاه هیروشیما از هافسردگی و ساختار مغزدهن، بزرگترین سرمایهنگاه از بیرون مجموعهتاثیر درجه حرارت بر مغزاپی ژنتیکجنسیت و تفاوت های بیناییمنابع جدید انرژیدرمان جدید ای ال اس، توفرهوش مصنوعی اکنون می تواناز کجا آمده ام و به کجا میروشی جدید در درمان قطع نخویروس مصنوعیحس و ادراک قسمت پنجاه و شبه جای محکوم کردن دیگران سلولهای بنیادی مصنوعی درکار با یگانگی و یکپارچگیمدل هولوگرافیک تعمیم یافبرای پیش بینی آینده مغز دشاهکار قرنآمارهای ارائه شده در سطح تولید سلولهای جنسی از سلنقش درختان در تکاملفروتنی و غرورامید نیکو داشته باش تا آندین اجباریچاالش ها در تعیین منبع هوتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانجهان یکپارچهمنبع هوشیاری کجاست قسمت درون و بیرون، جدای از هم هوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز ترژیم غذایی حاوی تخم مرغ وواکنش به حس جدیدحس و ادراک سی و هفتمبی نهایت در میان مرزهاسندرم سردرد به دلیل افت فکریستال زمان(قسمت سوم)مرگ انتقال است یا نابود شبرخی اصول سلامت کمرشباهت زیاد بین سلول هاي عآینده ی حمل و نقل هوایی دتوهم جسمنقشه با واقعیت متفاوت اسفرضیه ای جدید توضیح میدهانقراض را انتخاب نکنیددانشمندان موفق به بازگردنجات در راستگوییتاریکی من و تو و گرد و غباابزار بقا از نخستین همانجهانی پر از سیاهچاله یا پمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتدرگیری قلب در بیماری ویرهوش مصنوعی از عروسک تا کماز تکینگی تا مغز از مغز ترجزخوانی هایی که امروز بواکسنی با تاثیر دوگانه اخواندن ، یکی از شستشو دهنبیماری وسواسسیاهچاله ی منفرد یا سیاهگندم بکاری، جو درو نمیکنمسئولیت در برابر محیط زیبررسی بیماری التهابی رودصرع و درمان های آنآیا یک، وجود داردتیک و اختلال حرکتیچندین ماده غذایی که ماننقلب روباتیکانرژی خلا ممکن استداروهای ضد بیماری ام اس وچرا پس از بیدار شدن از خوتخریب مغز به دلیل کمبود بابزارهای پیشرفته ارتباط جایی برای یاد گرفتن باقی منشأ اطلاعات و آموخته ها دست و پا زدن در سایه؟هوش مصنوعی ساخته هوش طبیاز تکینگی تا مغز، از مغز زمان و گذر آن سریع استیک پیام منفرد نورون مغزی بیماری ضعف عضلات نزدیک بگاهی جهت را عوض کنمعاینه قبل از نوار عصب و بعد از کروناطی یکصد هزار سال اخیر هرچآیا جهان ذهن و افکار ما متکامل ابزار هوش ، راه پر نوآوری ای شگفت انگیز دانتراشه ی هوش مصنوعی در مغزقدرت مردمانعطاف پذیری مکانیسمی علداروی جدید برای ای ال اسنسبیت عام از زبان دکتر براثرات مفید روزه داریذهن خود را مشغول هماهنگیحق انتخابمیلر فیشر نوعی نادر از گیهوش عاطفی قسمت ششماز سایه نترسزندگی در جمع مواردی را برژن هوش و ساختارهای حیاتی بیش از نیمی از موارد انتقساختار فراکتال وجود و ذهتفاوت ارباب و رهبر حقیقیپنج اکتشاف شگفت آور در مومغز ناتوان از توجیه پیداعلم به ما کمک میکند تا موآب زندگی است قسمت هفتمخواص شگفت هویجتأثیر شیرینی های حاوی لونوار عصب و عضله در مطب دکتشنج چیستلیروپریم داروی ترکیبی ضددر موج، راز خلقت نهفته اسنعناعاختلال در شناسایی حروف و رمز و رازهای ارتباط غیر کحمله ویروس کرونا به مغزمکان زمان یا حافظه زماناستفاده از سلول های بنیاهیچ وقت خودت را محدود به زیست شناسی کل در جزء فراککلام و زبان، گنجینه ای بسبابا زود بیاسرنوشتپیوند اندام حیوانات به اتلاش در تولید انرژی به رنمغز ابزار بقای برتر مادیعید نوروز مبارکآرامش(سکوت) stillness و تکاپوخار و گلتاثیر ویروس کرونا بر مغز این ابتدای تناقض هاستنیوالینتصادف یا قوانین ناشناختهمقایسه رقابت و همکاریدر آستانه ی موج پنجم کوویهمیشه داناتر از ما وجود دارتوکين تراپی روشی جديد رویا تخیل یا واقعیتهر جا که جات میشه، جات نیحریص نباشماپروتیلیناصول انجام برخی نرمش ها دزبان و شناخت حقیقت قسمت دکندر در بیماریهای التهاببحث درباره پیدایش و منشا سرطان کمیت گراییپیشرفتی مستقل از ابزار هتنفس هوازی و میتوکندریمغزهای کوچک بی احساسعشق به هفت مرتبه ی شناختیآشناپنداری چیستخطر آلودگی هواچگونه هوشیاری خود را توستاثیر گیاه خواری بر رشد وایران بزرگتغییر عمودی سر انسان از پمنابع انرژی از نفت و گاز درمان های رایج ام اسهندسه، نمایشی از حقیقتارزش های حقیقی ارزش های غروزهای بد باقی نمیماندوقتی ناراحتی چیکار میکنیحس و ادراک قسمت چهل و دومبقا در ازای بیماریسفرنامه سفر به بم و جنوب کی غایب شدی تا نیازمند دلمبتکران خودشکوفابخش های تنظیمی ژنومشواهدی از دنیسوان(شبه نئپرورش مغز مینیاتوری انسابخش بزرگی حس و ادراک ما اشیر و دوغ بادامپرکاری تیروئیدتو با باورهایت کنترل میشنقش هورمون های تیروئید دسایتهای دیگرفیلمی بسیار جالب از تغییاقلیت خلاقدو ویژگی انتزاع و قدرت تجنگاه از دور و نگاه از نزدتاثیر درجه حرارت بر عملکابتدا سخت ترین استجنسیت و تفاوت های بیناییمناطق خاص زبان در مغزدرمان جدید سرطانهوش مصنوعی از عروسک های باز کسی که یک کتاب خوانده روشی جدید در درمان نابینویروس های باستانی، مغز محس و ادراک قسمت بیست و چهبه جای تولید، بیشتر گوش کسلام تا روشناییکارهای کوچک، بی ارزش نیسمدل های ریز مغز مینی برینبرای اولین بار دانشمندانشاهکار شش گوشآن چیزی که ما جریان زمان تولترودیننقش ذهن و شناخت در حوادث فرگشت و تکامل تصادفی محض امید نجاتدین، اجباری نیستنابینایی در نتیجه ی گوشی تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانجهان یکپارچهمنبع هوشیاری کجاست قسمت درون آشفته ی تو و ظاهر خنهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز ترژیم غذایی سالم و ضد التهواکسن های شرکت فایزر آمرحس و ادراک- قسمت پنجاه و بی نظمی مقدمه شناختسوی ما آید نداها را صداکشف مکانیسم عصبی خوانش پمرگ تصادفیبرخی اطلاعات روانشناسی مشجاعت و ترسآینده ی علم و فیزیک در60 ثتوهمات و شناخت حقیقتنقص های سیستمی ایمنیفساد اقتصادی سیتماتیک درانواع سکته های مغزیدانشمندان نورون مصنوعی سنخاع ما تا پایین ستون فقرتاریکی و نورابزار بقای موجود زنده از جهانی در ذهنمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتدرگیری مغز در بیماری کویهوش مصنوعی از عروسک تا کماز تکینگی تا مغز از مغز ترحم مصنوعیوابسته به دوستی این و آن خواندن، دوست روزهای سختبیماری کروتز فیلد جاکوبسیاهچاله ی تولید کنندهگوهر با نظر دیگران سنگ نممستند جهان متصلبررسی سیستم تعادلی بدن اضایعه ی شبکه لومبوساکرالآیا کیهان می تواند یک شبیتیکاگرلور داروی ضد انعقاچندجهانیقلب را نشکنانرژِی برای ایجاد اضطرابداروهای ضد تشنج با توضیح چرا ارتعاش بسیار مهم استتداوم مهم است نه سرعتابزارهای بقا از نخستین هجایی خالی نیستمنشاء کوانتومی هوشیاری ادست کردن در گوشهوش مصنوعی، کیفیت فریب ماز تکینگی تا مغز، از مغز زمان و صبریک پیشنهاد خوب برای آسان بیماریهای تحلیل عضلانی اسکته ی مغزی در جوانانگاهی در پارکینسون باید پمعادله ها فقط بخش خسته کنبعد از کرونا دلخوشی بیهوطیف انسفالیت، گیلن باره آیا جهش های ژنتیکی، ویروتکامل تکنولوژینوار مغز مشاهده ی غیر مستتراشه ی بیولوژِیکقدرت و شناخت حقیقتاهمیت کنترل خشمداروی جدید برای دیابتچسبیدن به خود، مانع بزرگ اثرات مضر ماری جواناذهن خالی از شلوغی افکارحقیقت قربانی نزاع بین بی میهمانهای ناخوانده عامل هوش عاطفی بیشتر در زناناز سایه بگذرزندگی در سیاهچالهژن یا نقشه توسعه مغز و نقبیشتر کمردردها نیازی به ساختار شبکه های مغزی ثابتفاوتهای جنسیتی راهی براپول و شادیمغز و قلب در جنین موش مصنعلم بدون توقفآب زندگی است قسمت اولخواص عجیب لوبیاتئوری تکامل امروز در درمنوبت کودکانتشنج و حرکات شبه تشنجی قالیس دگرامفتامین یا ویاسدر میان تاریکی و روشناییهفت چیز که عملکرد مغز تو اختلال در شناسایی حروف و رمز گشایی از اتصالات مغزحمایت از طبیعتمکانیک کوانتومی بی معنی استفاده از سلول های بنیاهیچ کاری نکردن به معنی چیزیست شناسی باور حقیقت یا کلام، در تحولی شگفت آور بباد و موجسریع دویدن مهم نیستپیوند سر آیا ممکن استتلاشی برای درمان قطع نخامغز ابزار برتر بقاعامل کلیدی در کنترل کارآآرزوها را کم کنخارق العاده و استثنایی بتاثیر ژنها بر اختلالات خاین بیمار را باید چه کار نیکولا تسلاتضادهای علمیمقابله ی منطقی با اعتراضدر برابر حقایق جدیدهمیشه راهی هستارتباط میکروب روده و پاررویا حقی از طرف خداهر حرکت خمیده می شود و هر حرکات چشم، ترجمه کننده ی ماجرای جهل مقدساصول توسعه ی یک ذهن کاملزبان و شناخت حقیقت قسمت سکندر علیه سرطانبحثي درباره هوش و تفاوتهسرعت فکر کردن چگونه استپپوگستتنفس بدون اکسیژنمغز، فقط گیرندهعشق درونی به یگانگی خلقتآشتی بهتر استخطر حقیقی، خود انسان استچگونه واکسن کرونا را توزتاثیر گیاه خواری بر رشد وایرادهای موجود در خلقت بتغییرات منطقه بویایی مغزمنابع انرژی از نفت و گاز درمان های علامتی در ام اسهنر فراموشیارزش حقیقی زبان قسمت اولروزهای سختوقتی پر از گل شدی خودت را حس و ادراک قسمت چهل و سومبقای حقیقی در دور ماندن اسفرنامه سفر به بم و جنوب کیهان خود را طراحی میکندمتواضع باشمجموعه های پر سلولی بدن مبخش بزرگتر کیهان ناشناختشیشه ی بازالتی و سیلیکونپراسینزوماب در پارکینسوتو باید نیکان را به دست بنقش هورمون زنانه استروژنفیروز نادریاقیانوس نادانیدو بیماری روانی خود بزرگ نگاه از درون قفس یا بیرونتاثیر درجه حرارت بر عملکابتدایی که در ذهن دانشمنجهل مقدسمناطق خاصی از مغز در جستجدرمان جدید سرطانهوش مصنوعی از عروسک های باز آغاز خلقت تا نگاه انساروشی جدید در درمان سکته مویرایش DNA جنین انسان، برحس و ادراک قسمت بیست و یکبه خوبی های دیگران فکرکنسلاح و راهزنیکارهایی بیش از طراحی و گپمدیون خود ناموجودبرای بقا به جایی فراتر ازشاید گوشی و چشمی، آماده شآنچه می دانم، آنچه را میختومورها و التهاب مغزی عانقش روی و منیزیم در سلامتفراموش کارها باهوش تر هسامید یا ناامیدی؟دیوار همه اش توهم بودناتوانی از درمان برخی ویتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانجهان کنونی و مغز بزرگتریمنبع هوشیاری کجاست قسمت دروغ نگو به خصوص به خودتهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز ترژیم غذایی ضد التهابیواکسن کووید 19 چیزهایی که حس و ادراک- قسمت بیست و پبی هیچ می ایی و بی هیچ میرسوپاپ ها یا ترانزیستورهاکشف مکانیسمی پیچیده در بمرگ عاطفه و محبتبرخی بیماری ها که در آن بشرکت نورالینک ویدیویی ازآینده با ترس جمع نمیشودتوکل بر خدانقص در تشخیص هیجانات عامفشار و قدرتانیس بی کساندانشمندان یک فرضیه رادیکنخاع درازتر یا کوتاهتر کتاریکی خواهد ترسیدابزار بقای موجود زنده از جهان، تصادفی نیستمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمدرگیری مغز در بیماران مبهوش مصنوعی از عروسک تا کماز تکینگی تا مغز از مغز ترحم مصنوعیوابستگی یعنی قلادهخواب و بیداری نوسانی مغزبیماری گیلن باره و بیمارسیاهچاله، سیاه خالص یا پگویید نوزده و ایمنی ساکتمشکل از کجاستبررسی علل کمر درد در میانضایعه ی عروقی مخچهآیا گذشته، امروز وآینده تیروفیبان موثر در سکته ی نه ناامیدی بلکه ارتقاقوی تر باشانسولینداروی فامپیریدین یا نورلچرا به هم اعتماد نمیکنیمتداخل مرزها و صفات با بینابزارهای بقا ازنخستین همجاذبهمهمان ناخواندهدست آسمانهوش مصنوعی، اتفاقات و تحاز تکامل تا مغز از مغز تا زمان واقعیت است یا توهمیک آلل ژنتیکی که از نئاندبیماری، رساله ای برای سلسکته ی چشمیگذر زمان کاملا وابسته به معجزه های هر روزهبعد از کرونا دلخوشی بیهوطبیعت موجی جهانآیا جهش ژنتیکی و تنظیم اجتکامل جریان همیشگی خلقتنوار مغز با توضیح دکتر فاتربیت کودکان وظیفه ای مهقدرت کنترل خوداهرام مصر از شگفتی های جهداروی جدید ضد فشار خوننسبت ها در کیهاناجزای پر سلولی بدن انسان ذهن سالمحقیقت آنطور نیست که به نظمیوپاتی و نوار عصب و عضلههوش عاطفی در زنان بیشتر ااز علم جز اندکی به شما دازندگی زمینی امروز بیش از ژن درمانی در درمان چاقیبیشتر علم، در نادانسته هسادیسم یا لذت از آزار دادتقلید مرحله ای نسبتا پیشپول و عقیدهمغز و هوش، برترین ابزار بعلم در حال توسعهآب زندگی است قسمت دومخود جسم و یا تصویرتئوری تکامل در پیشگیری و ای نعمت من در زندگیمنور از عمق تاریکیتشنج به صورت اختلال رفتالا اکراه فی الدیندر مانهای کمر دردهفت سین یادگاری از میراث اختلالات مخچهرمز پیشرفت تواضع است نه طحوادث روزگار از جمله ویرمکانیزمهای دفاعی در براباستفاده از سلول های بنیاهیچ کس مانند تو نگاه نمیکزیست، مرز افق رویداد هستکلرال هیدرات برای خوابانباد غرور و سر پر از نخوت وسریعترین کامپیوتر موجودپیوند سر برای چه بیمارانتلاشی تازه برای گشودن معمغز از بسیاری حقایق می گرعادت همیشه خوب نیستآزمون تجربی، راهی برای رخبر مهم تلسکوپ هابلتاثیر کلام در آیات کلام باینکه به خاطرخودت زندگی نیاز به آموزش مجازی دیجیتظاهر خوابیده ی مادهمقابله با کرونا با علم اسدر جراحی کمر عجله نکنیدهمیشه عسل با موم بخوریمارتباط ماده و انرژیرویاها از مغز است یا ناخوهرچیز با یک تاب تبدیل به حرکت چرخشی و دائمی کیهانماجرای عجیب گالیلهاصول سلامت کمرزبان جانسوزکو کیو تن coQ10بحثی جالب درباره محدودیتسطح آگاهی، رخدادهای زندگپایان، یک آغاز استتنها مانع در زندگی موارد مغز، همه ی واقعیت را نمیبعشق، شلوغ کردن نیستآغاز فرایند دانستنخطر را بپذیرچگونه آن شکری که می خوریمتاثیر گیاه خواری بر رشد وایستادن در برابر آزادی بتغییرات مغز پس از 40 سالگیمنابع انرژی از نفت و گاز درمان ژنتیکی برای نوآوریهنر حفظ گرهارزش حقیقی زبان قسمت دومروزهای سخت میگذردوقتی تو از یاد گرفتن باز حس و ادراک قسمت نهمبلندی در ذهن ما درک بلندیسفرنامه سفر به بم و جنوب کیهانِ هوشیارِ در حال یاسفری به آغاز کیهانکیست هیداتید مغزمجرم، گاهی قربانی استبخش دیگری در وجود انسان هشکل های متفاوت پروتئین هپرتوهای صادر شده از سیاهتو برای خزیدن خلق نشده اینقش ویتامین K در ترمیم اسفیزیک مولکولها و ذرات در الکترومغناطیس شنوایی و هدو بار در هفته ماهی مصرف نگاه از درون مجموعه با نگتاثیر درجه حرارت بر عملکابتذال با شعار دینجهان فراکتالمنبع نور واقعی و ثابت، حقدرمان دارویی سرطان رحم بهوش مصنوعی از عروسک های باز انفجار بزرگ تا انفجار ريتوکسيمب در درمان ام اسویشن پروحس و ادراک قسمت بیست و دوبه خودت مغرور نشوسلسله مباحث هوش مصنوعیکاربرد روباتهای ريزنانومدیریت اینترنت بر جنگبرای تمدن سازی، باید در بشاید درست نباشدآنچه ناشناخته است باید شتومورهای نخاعینقش روزه داری در سالم و جفراموشی همیشه هم بد نیستامید جدید بر آسیب نخاعیدیوار، از ابتدا توهم بودناتوانی در شناسایی چهره تاثیر رو ح و روان بر جسمابزار بقا از نخستین همانجهان کاملی در اطراف ما پرمنبع هوشیاری کجاست قسمت53دریا آرام نخواهد شد کشتی هوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز ترژیم غذایی ضد دردواکسن کرونا و گشودن پنجرحس و ادراک- قسمت شصت و چهبی ذهن و بی روحسوپاپ ها یا ترانزیستورهاکشف ژن جدید، می تواند گستمرگی وجود نداردبرخی بیماری های خاص که بدشربت رب انارآیا فراموشی حتمی استتوپیراماتنقطه ی رسیدن به قلهفشار روحی، همیشه بد نیست انگشت ماشه ایدانشمندان ژنی از مغز انسنخستین تمدن بشریتاریخ همه چیز را ثبت کردهابزار بقای موجود زنده از جهش های ژنتیکی مفید در سامنبع هوشیاری کجاست؟(قسمدرگیری مغزی در سندرم کووهوش مصنوعی از عروسک تا کماز تکینگی تا مغز از مغز ترسم عاشق کُشی و شیوهٔ شهرواسطه ها د رمسیر ایجاد مغخواب زمستانی سلول های سربیماری آلزایمر، استیل کوسیاره ی ابلهانگوش دادن بهتر از حرف زدنمشکلات نخاعیبرطرف کردن خشونت را از خاضایعات در عصب زیر زبانیآیا پیدایش مغز از روی تصاتکلم در گیاهاننه به اعدامقیچی ژنتیکیانسولین هوشمندداروی لیراگلوتیدچرا بیماری های تخریبی مغترقی واقعی یا شعار ترقیابزارهای بقای موجود زندهجاذبه و نقش آن در شکلگیریمهندسی ژنتیک در حال تلاش دست بالای دستهوش احساسیاز تکامل تا مغز، از مغز تزمان پلانکیک جهش ممکن است ذهن انسانبیمارستان هوش مصنوعیسال 2025 سال بین المللی علمگذشته را دفن کنمعجزه ی چشمتفکر قبل از کارطبیعت بر اساس هماهنگیآیا خداباوری محصول تکاملتکامل داروینی هنوز در حانوار مغز ترجمه رخدادهای ترجمه فعالیت های عضله به قدرت انسان در نگاه به ابعاولویت بندی ها کجاستداروی جدید ضد میگرننسبت طلایی، نشانه ای به ساجزایی ناشناخته در شکل گذهت را روی چیزهای مفید متحقیقت افرادمیوتونیک دیستروفیهوش عاطفی در زنان بیشتر ازندگی زودگذرژن ضد آلزایمربا همه مهربان باشسازگاری با محیط بین اجزاتقلید از روی طبیعتپوست ساعتی مستقل از مغز دمغز و اخلاقعلم راهی برای اندیشیدن اآب زندگی است قسمت سومخودآگاهی و هوشیاريتئوری جدید، ویران کردن گای همه ی وجود مننور درونتشنج عدم توازن بین نورون لاموژین داروی ضد اوتیسم؟در محل کار ارزش خودت را بهم نوع خواری در میان پیشیاختلالات حرکتی در انسانرمز امید، بی نیازی از مردحکمت الهی در پس همه چیزما انسانها چه اندازه نزداستیفن هاوکینگ در مورد ههیچ کس حقیقت را درون مغز زاویه نگاه ها یکسان نیستکم کردن کالری روشی سودمنبار مغز بر دو استخوانسرکه انگبین عسلی مفید برپیوند سر، یکی از راه حلهاتلاشی جدید در درمان ام اسمغز به تنهایی برای فرهنگ عادت کن از بالا نگاه کنیآزمون ذهنی گربه ی شرودینخدا موجود استتاثیر کپسول نوروهرب بر ناینکه خانواده ات سالم بانیروی پنجم در طبیعتتظاهری از ماده است که بیدملاحظه های اخلاقی دربارهدر درمان بیماری مولتیپل همیشه، آنطور نیست که هستارتباط متقابل با همه ی حیرویاهای پر رمز و حیرتی درهرگز از زندگی یا امکاناتحس متفاوتماده ی تاریکاضطراب و ترسزبان ریشه هایی شناختی اسکوچ از محیط نامناسببحثی در مورد نقش ویتامين سعی کن به حدی محدود نشویپاکسازی مغزتنها در برابر جهانمغزتان را در جوانی سیم کشعصب حقوق نورولووALS نگاهی کامل بر بیماری وآغاز فصل سرما و دوباره تکخطرات هوش مصنوعیچگونه انتظارات بر ادراک تاثیر گیاه خواری بر رشد واکنون را با همه ی نقص هایتغییرات آب و هوایی که به منابع انرژی از نفت و گاز درمان کارتی سل و تومور مغهنر دانستنارزش حقیقی زبان قسمت سومروش مقابله مغز با محدودیوقتی خودت را در آینه دیدیحس و ادراک قسمت چهارمبلوغ چیستسقوط درون جاذبه ای خاص، چکیست کلوئید بطن سوممحل درک احساسات روحانیبخشیدن دیگران یعنی آرامششکل پنجم مادهپرتوزایی از جسم سیاهتو تغییر و تحولینقش ژنتیک در درمان اختلافیزیک هوشیاریالکتروتاکسی(گرایش و حرکدو برابر شدن خطر مرگ و مینگاه حقیقی نگاه به درون اتاثیر درجه حرارت بر عملکابداع دی ان ای بزرگترین دجهان قابل مشاهده بخش کوچمنبع هوشیاری کجاست قسمت درمان زخم دیابتی با تکنوهوش مصنوعی از عروسک های باز بار خود بکاه تا پرواز ریه زغالیواقعیت فیزیکی، تابعی از حس و ادراک قسمت بیست و سوبه خودت نگاه کنسلطان جنگل یا صاحب ملکوتکاربرد روباتهای ريز، در مدیریت اضطراب، از مهمتریبرای خودآگاه بودن تو بایشایسته نیست در جیب خود قرآنچه واقعیت تصور میکنیم تومورهای ستون فقراتنقش رژیم غذایی بر رشد و افراموشی و مسیر روحانیامید درمان کرونا با هماندید تو همیشه محدود به مقدنادیدنی ها واقعی هستندتاثیر روده بر مغزابزار بقا از نخستین همانجهان پیوستهمنبع هوشیاری کجاست؟ (قسمدریافت هورمون امید با ورهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تراه فراری نیستواکسن کرونا از حقیقت تاتحسن یوسف باغچه ی منبی سوادی در قرن 21سوپاپ ها یا ترانزیستورهاکشف ارتباط جدیدی از ارتبمراقب خودتون و خانواده هبرخی توجهات در ببمار پارشربت ضد خلطآیا ممکن است موش کور بی متوانایی مغز و دیگر اجزای نقطه ای بود و دگر هیچ نبوفضا و ذهن بازانگشت نگاری مغز نشان میددانشمندان پاسخ کوانتومی نخستین تصویر از سیاهچالهتاریخ، اصیل نیست و ساخته ابزار بقای موجود زنده از جهش های ژنتیکی غیر تصادفمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمدرگیری مغزی در سندرم کووهوش مصنوعی از عروسک تا کماز تکینگی تا مغز از مغز ترساناها و ابر رساناها و عوبینار اساتید نورولوژی دخواب سالم عامل سلامتیبیماری الزایمرسیاره ابلهانگوشه بیماری اتوزومال رسسمشکلات بین دو همسر و برخیبزرگ فکر کنضرورت زدودن افکارآیا آگاهی پس از مرگ از بیتکنولوژی های جدید و حالتنه به اعدامقیچی ژنتیکی تهدید یا فرصانسان قدیم در شبه جزیره عداروی کنترل چربی خونچرا حیوانات سخن نمی گوینتروس جریان انرژیابزارهای بقای از نخستین جبران از دست رفته هامهندسی بدندست خدا بارها را از دوشت هوش احساسیاز تکامل تا مغز، از مغز تزمان به چه دلیل ایجاد میشیک رژیم غذایی جدید، می توبیندیشسال سیزده ماههگر جان به جز تو خواهد از خمعجزه ی علمتفکر ترکیبی در هوش مصنوعطعمه ی شبکه های ارتباط اجآیا دلفین ها می تواند از تکامل داروینی هنوز در حانوار مغز در فراموشی هاترجمه ی فعالیت های عضله بقدرت ذهناولین قدم شناخت نقص های خداروی جدید ضد الزایمرنشانه های گذشته در کیهان احیای بینایی نسبی یک بیمذخیره ی شگفت انگیز اطلاعحقیقت انسانمیگرن و پروتئین مرتبط با هوش عاطفی رمز آزادگیزندگی سلول در بدن، جدای اژنها نقشه ایجاد ابزار هوبا هوش مصنوعی خودکار روبستم با شعار قانون بدترین تقلید از طبیعتپوشاندن خود از نورمغز و اخلاقعلم ساختن برج های چرخانآب، زندگی است(قسمت پنجم)خودآگاهی و هوشیاريتا 20 سال آینده مغز شما به ای آنکه نامش درمان و یادشنوروفیبروماتوزتشویق خواندن به کودکانلایو دوم دکتر سید سلمان فدر چه مرحله ای از خواب ، رهمه چیز موج استاختلالات صحبت کردن در انرمز بقای جهش ژنتیکیحافظه میتواند بزرگترین دما انسانها چه اندازه نزداستیفن هاوکینگ در تفسیر هیچ اندر هیچزاوسکا درمان گوشرکمی زاویه ی دیدت را عوض کبار بزرگ ایستادن بر دو پاسرگیجه از شایعترین اختلاپیوندهای پیچیده با تغییرتمایل زیاد به خوردن بستنمغز بیش از آنچه تصور میشوعادت کن خوب حرف بزنیآزمون ذهنی گربه شرودینگرخدا نور آسمان ها و زمین اتاثیر کپسول نوروهرب بر تاین، فقط راه توستچیز جدید را بپذیرتعویض دارو در تشنجملاحظات بیهوشی قبل از جردر دعواها چه میکنی؟همکاری یا رقابتارتباط چاقی و کاهش قدرت برویای شفافهز ذره، یک دنیاستحس چشایی و بویاییاطلاع رسانی اینترنتیزبان شناسی مدرن در سطح سلکوچک شدن مغز از نئاندرتابحثی در مورد نقش کلسیم و شلیک فراموشیپارادوکس ها در علمتنهاییمغزتان را در جوانی سیمکشعصب سیاتیکNVG 291آغاز مبهم آفرینشدفاع از پیامبرچگونه به سطح بالایی از هوتاثیر گیاه خواری بر رشد واکوییفلکستغییرات تکاملی سر انسان منابع انرژی از نفت و گاز درمان پوکی استخوانهنر رها شدن از وابستگیارزش خود را چگونه میشناسروش های صرفه جویی در ایجاوقتی خورشید هست شمع به کاحس و ادراک قسمت نوزدهمبلعیدن ستاره توسط سیاهچابنی عباس، ننگی بر تاریخسقوط زیگزاگی یا ناگهانیکپسول ژری لاکتمحل درک احساسات روحانی دبخشش، عقلانی یا غیر عاقلشکرگزار هر چیزی باش که داپرسشتو جهانی هستی که خودش را نقش گرمایش آب و هوا در همفیزیک و هوشیاریالکترودهای کاشتنیدو برابر شدن خطر مرگ و مینگاه دوبارهتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار هوش در حال ارتقا ازجهان موازی و حجاب هامنبع هوشیاری کجاست قسمت درمان ساده ی روماتیسمهوش مصنوعی از عروسک بازی از بحث های کنونی در ویروسریواستیگمینواقعیت چند سویهحس و ادراک قسمت بیستمبه دنبال رستگاری باشسم زنبور ، کلیدی برای وارکاش شرف اجباری بود یا حتیمداخله ی زیانبار انسانبرای رشد، باید از مسیر خطشادی، پاداش انجام وظیفهآنچه حس می کنیم، نتیجه ی توهم فضای خالینقش رژیم غذایی در رشد و افراموشی آرمانامیدهای جدید برای بازیابدیدن خدا در همه چیزنادیدنی ها بیشتر از دیدنتاثیر روزه داری بر سلامت ابزار بقا از نخستین همانجهان پیوستهمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتدریای خداهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تراه نجاتواکسن کرونا ساخته شده توحساسیت روانی متفاوتبی شرمیسوخت هیدروژنی پاککشف جمجمه ای درکوه ایرهومراحل ارتقای پله پله کیهبرخی توصیه ها برای واکسیشش مرحله تکامل چشمآیا ما کالا هستیمتوانایی یک فرد، برای تغینقطه بی بازگشتفضای قلب منبع نبوغ استانتقال ماده و انرژیدانشمندان اولین سلول مصننخستین روبات های زنده ی جتازه های اسکیزوفرنی(جنوابزار بقای موجود زنده از جهش های بیماری زا، معمولمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمدرگیری اعصاب به علت میتوهوش مصنوعی از عروسک تا کماز تکینگی تا مغز از مغز ترستگاری محدود به یک راه نوجود قبل از ناظر هوشمندخواب سالم عامل سلامتی و یبیماری ای شبیه آلزایمر و سیاره ابلهانگوشت خواری یا گیاه خواریمشکلات روانپزشکی پس از سبزرگ شدن مغز محدود به دورضرب المثل یونانیآیا امکان بازسازی اندامهتکنولوژی و پیشرفتنه بدبخت بلکه نادانقانون مندی نقشه ژنتیکی مانسان میوه ی تکاملداروی تشنجی دربارداریچرا حجم مغز گونه انسان درتری فلوپرازینابزارهای دفاعی و بقای موجدا کردن ناخالصی هامهربانی، شرط موفقیتدستورالعمل مرکز کنترل بیهوش بشری تهدید برای بشریاز تکامل تا مغز، از مغز تزمان شگفت انگیزیکی از علل محدودیت مغز امبیهوش کردن در جراحی و بیمسانسور از روی قصد بسیاری گرفتار محدودیت ها و ابعامعجزه ی علم در کنترل کرونتفکر خلا ق در برابر توهم ظهور امواج مغزی در مغز مصآیا دلفین ها میتوانند باتکامل داروینی هنوز در حانوار مغز در تشخیص بیماری ترجمه ای ابتدایی از اسراقدرت شناختی انسان، محدوداولین مورد PML به دنبال تکداروی سل سپتنشانه های پروردگار در جهاحیای بینایی نسبی یک بیمذره ی معین یا ابری از الکحقیقت اشیامیگرن و خوابازدواج های بین گونه ای، رهوشمندی کیهانزندگی، مدیریت انرژیژنها ، مغز و ارادهبا هر چیزی که نفس می کشد مستم، بی پاسخ نیستتقویت مغز با ورزشپیموزایدمغز و سیر تکامل ان دلیلی علیت رو به عقبآتاکسیخودت را از اندیشه هایت حفتا بحر یفعل ما یشاای جان جان بی تن مرونورون هاي مصنوعی می توانتشخیص ژنتیکی آتروفی های لازم است هیچ کاری نکنیددر ناامیدی بسی امید استهمه چیز و هیچ چیزاختلالات عضلانی ژنتیکرمز جهانحافظه های کاذبما اکنون میدانیم فضا خالاستخوان های کشف شده، ممکهیچگاه از فشار و شکست نترزبان فرایند تکاملی برای کمالگرایی دشمن پیشرفتبار سنین ابزار هوشمندی اسرگردانیپیوندی که فراتر از امکانتمایز یا کشف یگانگیمغز باستانی، هنوز نقش هاعادت کردن به نعمتآزادی در چیستخدا بخشنده است پس تو هم بتاثیر کپسول نوروهرب بر ساینترنت بدون فیلتر ماهواچیزی منتظر شناخته شدنتعیین پیش آگهی آسیب به عصممانتین یا آلزیکسا یا ابدر سال حدود 7 میلیون نفر همانند سازی در انسانارتباط هوش ساختار مغز و ژروان سالمهزینه ای که برای اندیشیدحس و ادراک (قسمت اول )اطلاعات حسی ما از جهان، چزبان شناسی نوین نیازمند کوچکی قلببحثی در مورد حقیقت فضا و شلیک فراموشیپاسخ گیاهان در زمان خوردتنهایی رمز نوآوری استمغط یک گیرنده استعضلانی که طی سخن گفتن چقدفقر داده ها در هوش مصنوعیإِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَدفاع در برابر تغییر ساختچگونه باغبانی باعث کاهش تاثیر گیاهخواری بر رشد و اکسی توسین و تکامل پیش اتغذیه بر ژنها تاثیر داردمنابع انرژی از نفت و گاز درمان پوکی استخوانهنر، پر کردن است نه فحش داز فرد ایستا و متعصب بگذرروش های عملی برای رفع کمروقتی ریشه ها عمیقند از چیحس و ادراک قسمت هفتمحس و ادراک قسمت هفدهمبه قفس های سیاهت ننازسلول های مغزی عامل پارکیکامپیوتر سایبورگمحدودیت چقدر موثر استبدون پیر فلکشکست حتمیپرسش و چستجو همیشه باقی اتو جدای از کیهان نیستینقش پیش زمینه ها و اراده فیزیک آگاهیالگو نداشتیمدو داروی جدید برای میاستنگاهی بر قدرت بینایی دراتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانجهان ما میتواند به اندازمنبع هوشیاری کجاست قسمت درمان سرگیجه بدون نیاز بهوش مصنوعی از عروسک بازی از تلسکوپ گالیله تا تلسکریاضیات یک حس جدید استواقعیت چیستحس و ادراک قسمت دهمبه زودی شبکه مغزی به جای سماگلوتید داروی کاهش دهنکتاب گران و پرهزینه شد ولمدارک ژنتیکی چگونه انسانبرای زندگی سالم، یافتن تشب سیاه سحر شودآنها نمیخواهند دیگران راتوهم فضای خالی یا توهم فضنقش زنجبیل در جلوگیری از فرایند پیچیده ی خونرسانیامیدوار باش حتی اگر همه چدیدگاه نارسای دوگانه ی منادانی در قرن بیست و یکم،تاثیر روزها، ماه ها یا ساابزار بقا از نخستین همانجهان پر از چیزهای اسرار آمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتدرک فرد دیگر و رفتارهای اهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تراه های جدید برای قضاوت رواکسن آلزایمرخفاش کور و انسان بینا؟بی عدالتی در توزیع واکسن سودمندی موجودات ابزی بر کشف جدید تلسکوپ جیمز وبمرز مرگ و زندگی کجاستبرخی درمان های Spinal Muscular Atششمین کنگره بین المللی سآیا ما تنها موجودات زنده توازن مهمتر از فعالیت زینقطه، وجود است یا فاصلهفضای خالی ای وجود نداردانتروپی و هوشیاریدانشمندان تغییر میدان مغنرمش های مفید برای درد زاتازه های بیماری پارکینسوابزار بقای موجود زنده از جهش تمدنی عجیب و شگفت انسمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمدرب بسته با غیر خود باز مهوش مصنوعی به کمک هوش طبیاز تکینگی تا مغز از مغز ترشته نوروایمونولوژی و نقوراپامیل در بارداریخواب عامل دسته بندی و حفطبیماری ای شبیه ام اس مولتسیب یکسان و دیدگاه های متگیلگمش باستانی کیستمشکلات روانپزشکی در عقب بزرگ شدن تقریبا ناگهانی ضربه مغزی در تصادف رانندآیا انسان با مغز بزرگش اختکنولوژی به طرز وحشتناکینه جنگ و نه خونریزیقانون گذاری و تکاملانسان ها می توانند میدان داروی جدید ALSچرا خشونت و تعصبتری فلوپرازینابعاد و نیازهای تکاملیجدایی خطای حسی استموفقیت هوش مصنوعی در امتدغدغه نتیجه ی نادانی استهوش در طبیعتاز تکامل تا مغز، از مغز تزمان طلایی سکته ی مغزی رایافته های نوین علوم پرده بیهوشی در بیماران دچار اسانسور بر بسیاری از حقایگریه ی ابر، رمز طراوت باغمعجزه در هر لحظه زندگیظرف باید پر شود چه با چرک آیا دست مصنوعی به زودی قاتکامل داروینی هنوز در حانوار مغزی روشی مهم در تشخترس و آرمان هاقدرت عشقاولین مورد پیوند سر در انداروی ضد چاقینشانه های بیداری روحیاحتیاط در ورزش زانو در خاذرات کوانتومی زیر اتمی قحقیقت تنها چیزی است که شامیگرن و روزه داریاسکلت خارجی در درمان اختهوشمندسازی زندان هازندگی، مراتب هوشیاری استژنهای مشترک بین انسان و وبا آتش، بازی نکن و بعد از ستون فقرات انسان دو پا جلتقویت استخوان در گرو تغذپیموزایدمغز کوانتومیعلایم کمبود ویتامین E را آتاکسی فریدریشخودروهای هیدروژنیتاول کف پا و حقیقتایمونوگلوبولین وریدی IVIgنورون های ردیاب حافظهتشخیص آلزایمر سالها قبل لبخند بزن شاید صبح فردا زدر هم تنیدگی مرزها و بی مهمه چیز کهنه میشوداختراع جدید اینترنت کوانرمز جهان خاصیت فراکتالحافظه و اطلاعات در کجاست ما از اینجا نخواهیم رفتاستروژن مانند سپر زنان دهیپرپاراتیروئیدیسمزبان متغیرکمردردباربر دیگران نباشسربازان ما محققا غلبه می پیوستگی همه ی اجزای جهانتمدن قدیمی ای در جنوب ایرمغز برای فراموشی بیشتر کعادت بد را ترک کنآزادی عقیده، آرمانی که تخدا تاس نمیریزدتاثیر کپسول نوروهرب بر ساینترنت، حقیقت جامعه ی فچیزی خارج از مغزهای ما نیتعامل انسان و هوش مصنوعیمن و وجود توهمیدر عید نوروز مراقب تصادف همجوشی هسته ای، انرژِی بارتباط پیوسته ی جهانروبات ها قول میدهندهزینه سنگین انسان در ازاحس و ادراک (قسمت دوم )اطلاعاتی عمومی در مورد مزبان، نشان دهنده ی سخنگو کوچکترین چیز یک معجزه اسماده ی خالیبحثی در مورد عملکرد لوب فشنا در ابهای گرم جنوب نیاپختگی پس از چهل سالگي به تنبیه چقدر موثر استنفرت، اسیب به خود استغم بی پایانفلج نخاعی با الکترودهای افت فشار خون ناگهانی در ودقیق ترین تصاویر از مغز اچگونه تکامل مغزهای کنونیتاثیر انتخاب از طرف محیط اکسکاربازپین در درمان تشثبت و دستکار ی حافظهمنابع انرژی از نفت و گاز درمان آرتروز با ورزش موضهوموارکتوس ها ممکن است داز مخالفت بشنوروش هایی برای مقابله با اوقتی شروع به بیدار شدن میاز نخستین همانند سازها تروش هایی برای کم کردن اضطویتنام نوعی کرونا ویروس حس و ادراک قسمت هجدهمبه مغز خزندگان خودت اجازسلول های بنیادیکانال یوتیوب دکتر سلمان محدودیت های حافظه و حافظبدون بار گذشتهشکستن مرز دور مغزپرسشگری نامحدودتو دی ان ای خاص ميتوکندرينقش پیشرفته ی سلول های بنفیزیکدانان ماشینی برای تالگو و عادت را بشکن و در ادو سوی واقعیتنگاهی بر توانایی اجزاي بتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانجهان مادی، تجلی فضا در ذهمنبع هوشیاری کجاست قسمت درمان سرگیجه بدون نیاز بهوش مصنوعی از عروسک بازی از تلسکوپ گالیله تا تلسکریتوکسیمابواقعیت چیستحس و ادراک قسمت دوازدهمبه زیر پای خود نگاه نکن بسندرم میلر فیشرکتاب زیست شناسی باورمروری بر تشنج و درمان هایبرخی ملاحظات در تشنج های شبیه سازی میلیون ها جهان آنژیوگرافی از مغزتوهم لیلیپوتی(ریزبینی)نقش زبان در سلطه و قدرت افرایند تکامل و دشواری هاامیدواریدیروز و امروزنازوکلسینتاثیر روغن رزماری استنشاابزار بقا از نخستین همانجهان پر از چیزهای جادویی منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتدرک نیازمند شناخت خویش اهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تراه های جدید برای قضاوت رواکسن ایرانی کرونا تولیدخفاش با شیوع همه گیری جدیبیمار 101 ساله، مبتلا به سسی و سه پل اصفهانکشیدن مادی روشی برای جلومرز بین انسان و حیوان کجابرخی روش های تربیتی کودکشعار و عملآیا مصرف مولتی ویتامین هتوت زیاد بخوریدنمیتوان با بیرون انداختنقفس دور خود را بشکنانتظار گذر تندباد؟دانشمندان روش هاي جدیدی نرمش های مفید در سرگیجهتازه های درمان ام اسابزار بقای موجود زنده از جهشهای مفید و ذکاوتی که دمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمدرختان چگونه بر تشکیل ابهوش مصنوعی به شناسایی کااز تکینگی تا مغز از مغز ترشد مغز فرایندی پیچیده اورزش هوازی مرتب خیلی به قخواص فلفل سبزبیماری اسپینال ماسکولار سیر آفرینش از روح تا مغز گیاه بی عقل به سوی نور میمشاهده گر جدای از شیء مشابزرگترین خطایی که مردم مضررهای مصرف شکر و قند بر آیا انسان در آستانه ی انقتکنولوژی جدید که سلول هانه روش تقویت مغزقانون جنگلانسان یک کتابخانه استداروی جدید s3 در درمان ام چرا در مغز انسان، فرورفتترک امروزابعاد اضافه ی کیهانجریان انرژی در سیستم های موفقیت در تفکر استذهن ما از در هم شکستن منبهوش عاطفی قسمت 11از تکامل تا مغز، از مغز تزمان، واقعی نیستیاد گرفتن مداومبیو الکترونیک؛ ترکیب موجسانسور ذهنگربه شرودینگر و تاثیر مشمعرفی مورد نادر بیماری گظرفیت مغز چقدر استآیا رژیم غذایی گیاهی سلاتکامل زباننوار مغز، مفید و بی خطرترسناک تر از کوریقسم به فقراولین هیبرید بین انسان و داروی ضد چاقینظام مثبت زندگیاحتیاط در تعویض داروهاذرات کوانتومی زیر اتمی قحقیقت خواب و رویامیگرن سردردی ژنتیکی که باسکار، لگوی هوشمندهوشیاری و وجودزندان ذهنیژنهای هوش ، کدامندبا تعمق در اسرار ابدیت و ستارگانی قبل از آغاز کیهتقویت حافظه یا هوش مصنوعپیچیدگی های مغزمگسمغز آیندگان چگونه است ؟علایم کمبود ویتامین E را آتاکسی مخچه ای خودایمنخورشید مصنوعیتابوهای ذهنیایمپلانت مغزینوروپلاستیسیتی چیستتشخیص ایدزلحظات خوش با کودکاندر هم تنیدگی کوانتومیهمه چیز در زمان مناسبادامه بحث تکامل چشمرنگ کردن، حقیقت نیستحافظه و اطلاعات در کجاست ما اشیا را آنطور که هستنداسرار آفرینش در موجهاوکينگ پیش از مرگش رسالزبان مشترک ژنتیکی موجوداکمردرد ناشی از تنگی کانابارداری بدون رحمسربرولایزینپیام های ناشناخته بر مغز تمدن پیشرفته ی پیشینیانمغز بزرگ چقدر مفید هست ؟عادت دادن مغز بر تفکرآزار حقیقیخدای رنگین کمانتاثیر کتامین در درمان پاایندرالتعامل انسان با هوش مصنوعمن کسی در ناکسی دریافتم درمان نگهدارنده ی اعتیادهمدلی و هوش عاطفیارتباط انسانی، محدود به روبات های ریز در درمان بیهزاران سال چشم های بینا وحس و ادراک قسمت 67اطلاعاتی عمومی در مورد مزبان، وسیله شناسایی محیطکووید نوزده و خطر بیماری ماده ای ضد التهابیبحثی درباره هوش و تفاوتهشناخت ناشناختهپدیده خاموش روشن در پارکتهدیدهای هوش مصنوعینقاشی هایی با بوی گذشته یغم بی پایانفلج بل، فلجی ترسناک که آنافت هوشیاری به دنبال کاهدل به دریا بزنچگونه جمعیت های بزرگ شکل تاثیر احتمالی عصاره تغلیاگر فقط مردم میفهمیدند کثبت امواج الکتریکی در عصمنابع انرژی از نفت و گاز درمان ام اس(مولتیپل اسکلهورمون شیرساز یا پرولاکتاز نخستین همانند سازها تروش هایی برای جلوگیری از ویتامین E برای فعالیت صححس و ادراک قسمت هشتمبه نقاش بنگرسلول های بنیادی منابع و اکاهش میل جنسی در ام اسمحدودیت درک انسانبدون زمان، ماده ای وجود نشکستگی لگن یا سکته ی مغزیپس از اگو یا بعد از نفستو در میانه ی جهان نیستی نقش آتش در رسیدن انسان بهفال نیکوالگوی بنیادین و هوشیاریدولت یا گروهکنگاهت را بلند کنتاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانجهان مرئی و نامرئیمنبع هوشیاری کجاست قسمت درمان سرگیجه بدون داروهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکنیکی تا مغز از مغز تریسپریدونواقعیت های متفاوتحس و ادراک قسمت سومبه سیاهی عادت نکنیمسندرم کووید طولانیکتاب طبیعت در قالب هندسهمرکز هوشیاری، روح یا بدن برخی مرزهای اخلاق و علوم شبیه سازی سیستم های کوانآنان که در قله اند هرگز ختوهم چیستنقش زبان در سلطه و قدرت افرایند حذف برخی اجزای مغامیدواری و مغزدیسک گردننبودن مدرک و شاهد، مدرک تاثیر رژیم گیاه خواری بر ابزار بقا از نخستین همانجهان دارای برنامهمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتدرک و احساسهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تراه پیروزی در زندگی چیستواکسن اسپایکوژنخلا، حقیقی نیستبیمار مرکز تنفس سلولیسیلی محکم محیط زیست بر انکشتن عقیده ممکن نیستمرز جدید جستجو و اکتشاف، برخی سلولهای عصبی در تلاصبور باشآیا مغز تا بزرگسالی توسعتوسعه هوش مصنوعی قادر اسنمیتوان بر سیاه سیاه نوشقفس ذهنانحراف و حقیقتدانشمندان روشی برای تبدینرمش های موثر در کمردردتاسف بار است انسان، حق خوابزار بقای موجود زنده از جهشهای مفید و ذکاوتی که دمنبع هوشیاری کجاست؟(قسمدرختان اشعار زمینهوش مصنوعی تعاملیاز تکینگی تا مغز از مغز ترشد مغز علت تمایل انسان بورزش هوازی ، بهترین تمریخواص منیزیمبیماری اضطراب عمومیسیستم تخلیه ی مغز بینشی نگیاه خواری و گوشت خوار کدمشاهده آینده از روی مشاهبزرگترین درد از درون است ضررهای شکر بر سلامت مغزآیا احتمال دارد رویا از آتکنولوژی جدید که سلول هاچه زیاد است بر من که در ایقانون جنگلانسان باشداروی جدید لنفوم و لوکمیچرا ذرات بنیادی معمولاً ترکیب آمار و ژنتیکابعاد بالاترجریان انرژی در سیستم های مولکول ضد پیریذهن چند جانبه نیازمند نگهوش عاطفی قسمت نهماز تکامل تا مغز، از مغز تزمان، اندک استیاد بگیر فراموش کنیبیوگرافیساهچاله ها تبخیر نمیشودتفاوت قند طبیعی با قند و گزیده ای از وبینار یا کنفمعرفت و شناختعقل مجادله گرآیا رژیم غذایی گیاهی سلاتکامل زباننوار مغز، ترجمه ی فعالیت ترسان نیستیقضاوت ممنوعاولین تصویر در تاریخ از سداروی ضد تشنج با قابليت تنظریه ی تکامل در درمان بیاحساس گذر سریعتر زمانذرات کوانتومی زیر اتمی قحقیقت در علم، هرگز نهایی میگرن شدید قابل درمان اساسارت و پرخوریهوشیاری و افسردگیزونیسومایدژنهای حاکم بر انسان و انسبا خودت نجنگسخن نیکو مانند درخت نیکوتقویت سیستم ایمنیپیچیدگی های مغزی در درک زمغز اندامی تشنه ی انرژی اعلائم عصبی آلزایمر، با اآتش منبع انرژیخوش قلبی و مهربانیتاثیر فکر بر سلامتایمپلانت مغزی و کنترل دو نوروز مبارکتصویر خورشید یا خود خورشلرزش ناشی از اسیب به عصبدر هم تنیدگی کوانتومی و پهمه چیز در زمان کنونی استاداراوون تنها داروی تاییرنگین کمانحافظه و اطلاعات در کجاستما به جهان های متفاوت خوداسرار بازسازی اندام هاهاوکينگ پیش از مرگش رسالزبان چهار حرفی حیات زمینکمردرد و علل آنبازگشایی مجدد مطب دکتر سسردرد میگرنپیدایش زبانتمدن بشری و مغز اخلاقیمغز بزرگ چالش است یا منفععارضه جدید ویروس کرونا سآزار دیگری، آزار خود استخدایی که ساخته ی ذهن بشر تاثیر گیاه خواری بر رشد وایپیداکرینتعداد کلی ذهن ها در جهان من پر از تلخیمدرمان نابینایان آیا ممکنهمراه سختی، اسانی هستارتباط از بالا به پایین مروبات کیانهستي مادي ای که ما کوچکترحس و ادراک قسمت 74اعتقاد اشتباه، نتیجه ی نزدودن نقص از هوش مصنوعیکودک هشت ساله لازم است آدماده، چیزی نیستبحثی درباره هوش و تفاوتهشناخت و معرفت، و نقش آن دپروژه ی ژنوم انسانیتو یک معجزه ایچقدر به چشم اعتماد کنیمغیرقابل دیدن کردن مادهفلج خوابافتخار انساندلایلی که نشان میدهد ما بچگونه جمعیت های بزرگ شکل تاثیر بینش و انتظارات فراگر میدانی مصیبت بزرگتر جلو رفتن یا عقبگردمنابع انرژی از نفت و گاز درمان با سلول های بنیادیهوش فوق العاده، هر فرد اسمنابع انرژی از نفت و گاز درمان تومورهای مغزی با اهوش مصنوعی می تواند بر احاز نخستین همانند سازها تروش هایی ساده برای کاهش اویتامین E در چه مواد غذایحس و ادراک قسمت هشتاد و نبه نقاش بنگرسلول های بدن تو پیر نیستنکاهش مرگ و میر ناشی از ابمخچه فراتر از حفظ تعادلبر کسی اعتماد نکن مگر اینشگفت نیست من عاشق تو باشمآلودگی هوا چالش قرن جدیدتوقف؛ شکستنقش انتخاب از طرف محیط، نفاکسیبتالگوبرداری از طبیعتدونپزیل در بیماران قلبی چالش هوشیاری و اینکه چرا تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانجهان مشارکتیمنبع هوشیاری کجاست قسمت درمان سرطان با امواج صوتهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز و از مغز ریسدیپلام تنها داروی تایواقعیت و مجازحس و ادراک قسمت سی و هشتمبه سخن توجه کن نه گویندهسندرم گیلن باره به دنبال کتاب، سفری به تاریخمرکز حافظه کجاستبرخی نکات از گاید لاین پرشبکه های مصنوعی مغز به درآنتی بادی منوکلونال در دتوهم و خیالنقش سجده بر عملکرد مغزفراتر از دیوارهای باورامیدی به این سوی قبر نیستدیستونی قابل درماننباید صبر کرد آتش را بعد تاثیر رژیم گیاه خواری بر ابزار بقا از نخستین همانجهان در حال نوسان و چرخشمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتدرک کنیم ما همه یکی هستیمهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تراه انسان شدن، راه رفتن وواکسن اسپایکوژن ضد کروناخلا، خالی نیستبیماری لبر و نابینایی آنسینوریپا داروی ترکیبی ضدگل خاردار، زیباستمرزهای حقیقی یا مرزهای تبرخی سيناپسها طی تکامل و صبور باشآیا همه جنایت ها نتیجه بیتوسعه برخی شغل ها با هوش نمای موفقیتقفس را بشکناندوه در دنیا استدانش، قفل ذهن را باز میکننرمشهای مهم برای تقویت عتبدیل پلاستیک به کربن و سابزار بقای موجود زنده از جوانان وطنمنبع هوشیاری در کجاست؟ قدرد و درسهوش مصنوعی در قضاوت های ااز تکینگی تا مغز از مغز ترشد در سختی استورزش و میگرنخواص میوه ی بهبیماری بیش فعالیسیستم تعادلی بدنگیرنده باید سازگار با پیمشاهدات آمیخته با اشتباهبسیاری از مجرمان، خودشانضعیف و قویآیا احتمال دارد رویا از آتکینگینه عدم مطلق بلکه عدم با ققانونمندی و محدودیت عالمانسان جدید از چه زمانی پاداروی جدید میاستنی گراویچراروياها را به یاد نمی آاتفاق و تصادفجریان انرژی در سیستم های مولتیپل اسکلروز در زنان ذهن هوشیار در پس ماده ی مهوش عاطفی قسمت هفتماز تکامل تا مغز، از مغز تزمزمه ات مانده در گوشمیادگیری مهارت های جدید دبیوگرافیسایه ی هوشیاریتفاوت مغز انسان و میمون هگزارش یک مورد جالب لخته ومغز فکر میکند مرگ برای دیعقل در جهان جدید، عجیب اسآیا راهی برای بهبود وضعیتکامل زبان انسان از پیشینوار عصب و عضلهتزریق قیچی ژنتیکی کریسپرقطار پیشرفتاولین دارو برای آتاکسی فداروی ضد تشنج با قابليت تنظریه ی تکامل در درمان بیاحساسات کاذبرفلکس وتری با توضیح دکتر حقیقت راستین انسان علم بمیاستنی گراویس بدون آنتیاساس انسان اندیشه و باور هوشیاری کوانتومیزونا به وسیله ویروس ابله کفش و کتاببا خدا باشسخن و سکوتتلقین اطلاعات و حافظهپیوند قلب خوک، به فرد دچامغز انسان ایا طبیعتا تماعلت خواب آلودگی بعد از خوآثار باستانی تمدن های قدخوش خیالی و خوش بینیتاثیر مشاهده بر واقعیت بایمپلانت مغزی کمک میکند نوروز یا روز پایانیتصویر در هم تنیدگی کوانتلرزش دست ها و گردن و سر ETدر هم تنیدگی کوانتومی و دهمه چیز، ثبت می شودادب برخورد با دیگرانرهبر حقیقیحافظه ی ما انسان ها چرا مما با کمک مغز خود مختاريماصفهان زیباهدف یکسان و مسیرهای مختلزبان نیاز تکاملی استکمردرد با پوشیدن کفش منابازگشت از آثار به سوی خداسردرد میگرن در کودکانپیر شدن حتمی نیستتمدن زیر آبمغز بزرگ چالشهای پیش روعبارت های مبهم مانند انرآسيب میکروواسکولاریا آسخدایا جز تو که را دارمچیزی شبیه نور تو نیستتاثیر گیاه خواری بر رشد وایا کوچک شدن مغزانسان التعذیه ی ذهنمن بی من، بهتر یاد میگیرمدرمان های اسرار آمیز در آهمراهی میاستنی با برخی سارتباط بین هوش طبیعی و هوروح و آب حیاتهستی ما پس از شروعی چگال حس و ادراک قسمت 75اعتماد به خودسفر فقط مادی نیستکودک ایرانی که هوش او از ماده، چیزی بیش از یک خلا بحثی درباره هوش و تفاوتهشناخت حقیقت یا آرزوهای گپروژه ی ژنوم انسانیتو یک جهان در مغز خودت هسنقش قهوه در سلامتیغار افلاطونفلج خواب چیستافراد آغاز حرکت خودشان ردنیا فریب و سرگرمیچگونه حافظه را قویتر کنیتاثیر ترکیبات استاتین (ساگر نیروی مغناطیس نباشد جلوتر را دیدنجمجمه انسان های اولیهمنابع انرژی از نفت و گاز درمان تشنجهوش مصنوعی متصل با مغزاز نخستین همانند سازها تروش استفاده از بالش طبیویتامین کاحس و ادراک قسمت هشتاد و شبه نادیدنی ایمان بیاورسلول بنیادی و ای ال اسکاهش التهاب ناشی از بیمامخچه ، فراتر از حفظ تعادلبرلیتیونشگفت انگیز بودن کیهانآلودگی هوا و ویروس کروناتولید مولکول جدید توسط هنقش اتصالات بین سلولهای فاجعه ی جهل مقدسالتهاب شریان تمپورالدوچرخه در کاهش دردهای کمچالش هوشیاری و اینکه چرا تاثیر درجه حرارت بر عملکابزار بقا از نخستین همانجهان معنامنبع هوشیاری کجاست قسمت درمان ضایعات نخاعیهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تریشه های مشترک همه ی موجوواقعیت و انعکاسحس و ادراک قسمت سی و ششمبهبود حافظه پس از رخدادهسندرم پیریفورمیسکتابخانهمرکز حافظه کجاستبرخی نرمش ها برای درد زانشبکیه های مصنوعیآنتروبات؛ ترکیب سلول زندتوهم وجودنقش غذاها و موجودات دريافرار در فرار از میزبان، دامیدی تازه در درمان سرطادژا وو یا اشنا پندارینبرو و انرژی مداومتاثیر رژیم گیاه خواری بر ابزار بقا از نخستین همانجهان در حال ایجاد و ارتقامنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتدرک احساسات و تفکرات دیگهوش مصنوعی از عروسک بازی از تکینگی تا مغز از مغز تراه بی شکستواکسن دیگر کرونا ساخته شخلاصه ای از مطالب همایش مبیماری میاستنی گراویسسیناپس، شگفتی خلقتگل درون گلدانمزایای شکلات تلخ برای سلبرداشت مغز ما از گذر زمانصبر لازمه ی پیروزی استآیا هوش مصنوعی می تواند نتوصیه های سازمان بهداشت نمایش تک نفرهقله برای دیدن نه برای به اندوه دردی را دوا نمیکنددانش، یک انسان را ناسازگچرا ماشین باید نتایج را پتبدیل تراکت صوتی مصنوعی ابزار بقای موجود زنده از جوانان وطنمنبع هوشیاری در کجاست؟(قدرد باسن و پا به دلیل کاههوش مصنوعی در کامپیوترهااز تکینگی تا مغز- از مغز رشد، رسیدن به یک هدف نیستورزش بهترین درمان بیش فعخواص هلو برگ هلوبیماری تی تی پیسیستم دفاعی بدن علیه مغز گالکانزوماب، دارویی جدیمطالبه ی حق خودبسیاری از بیماری های جدیطلوع و حقیقتآیا بدون ناظر هوشمند هم بتکامل فردی یا اجتماعینهایت معرفت و شناخت درک عقارچ بی مغز در خدمت موجودانسان خطرناکترین موجودداروی جدید کنترل قند خونچراروياها را به یاد نمی آاتوبان اطلاعات و پلِ بینجراحی هوشیار مغزمواد کوانتومی جدید، ممکنذهن و زندگیهوش عاطفی قسمت یازدهاز تکامل تا مغز، از مغز تزنان باهوش تریادگیری هوش مصنوعی، عمیقبیان ژن های اسکیزوفرنی دسایه را اصالت دادن، جز فرتفاوت ها و تمایزها کلید بگشایش دروازه جدیدی از طرمغز قلبعقل سالمآیا راهی برای رفع کم آبی تکامل ساختار رگهای مغزی نوار عصب و عضلهتسلیم ارتباط با من برترقطره قطرهاولین دروغداروی ضد تشنج توپیراماتنظریه ی تکامل در درمان بیاخلاق و علوم اعصابرفتار مانند بردهحقیقت غیر فیزیکیمیاستنی گراویس در جواناناستفاده از مغز، وزن را کمهوشیاری سنتی یا هوشیاری زیان غذاهای پرچربکفش بد، عامل مهم کمردردبا طبیعت بازی نکنسخن پاک و ثابتتلاش ها برای کشف منابع جدپیوند مدفوعمغز انسان برای ایجاد تمدعماد الدین نسیمی قربانی آدم عاقل، وقت خودش را هدرخوشبختی چیستتاثیر نگاه ناظر هوشیار بایمپلانت نخاعی میتواند دنورالژیتصویر زیبا از سلوللرزش عضله یا فاسیکولاسیودر هر سوراخی سر نکنهمه ی سردردها بی خطر نیستادراک ما درک ارتعاشی است روی و منیزیم در تقویت استحافظه ی ما انسان ها چرا مما بخشی از این جهان مرتبطاصل بازخوردزبان و کلمه حتی برای کسانکنفرانس تشنج هتل کوثر اصبازگشت به ریشه های تکاملسردرد میگرنی در کودکانپیراستامتمدنی قدیمی در شمال خلیج مغز بزرگ و فعال یا مغز کوعجول نباشآسیب ها ناشی از آلودگی هوخرما منبع بسیار خوب آنتی نکاتی در مورد تشنجتاثیر گیاه خواری بر رشد وایا این جمله درست است کسیتغییرمننژیتدرمان های بیماری آلزایمرهمراهی نوعی سردرد میگرنیارتباط شگفت مغز انسان و فروح در جهانی دیگر استهشت توصیه برای کاستن از دحس و ادراک قسمت 78اعتماد به خودسفر نامه سفر به بم و جنوب کودکان مهاجرماست مالیبحثی درباره هوش و تفاوتهشناخت درون، شناخت بیرون؛پروژه ی علمی پیوند مغز ساتو کجای جهانینقش مهاجرت در توسعه نسل اغرور و علمفلج دوطرفه عصب 6 چشمافراد بی دلیل دوستدار تو دنیا مکانی بسیار اسرارآمنگاه من، نگاه تو و یا حقیتاثیر تغذیه بر سلامت روااگر نعمت فراموشی نبود بس