دکتر سید سلمان فاطمی

متخصص داخلی مغز و اعصاب


کانال تلگرام دکتر فاطمی

آدرس مطب دکتر سلمان فاطم

آدرس دکتر زهره ابوطالبی

چراروياها را به یاد نمی آوریم

چراروياها را به یاد نمی آوریم؟
ترجمه اصل مقاله در سایت نورسافاري، همراه با برخی توضیحات اضافی

نوروسافاری | حدود یک سوم از زندگی ما در خواب به سر می رود و رویا دیدن سهم بزرگی از آن را شامل می شود. اما بیشتر رویاهایمان را به خاطر نمی آوریم و حتی زمانی که شانس بیاوریم و هنگام بیدار شدن رویای خود را به خاطر داشته باشیم، مدت زمان درازی طول نمی کشد که خاطره ی آن رویا محو می شود و به سرزمین رویاها باز میگردد.(خواب دارای دو مرحله REM و NonREM است. در مرحله حرکات سریع چشم(REM) رویای شفاف رخ میدهد و اگر فردی در این مرحله از خواب بیدار شود رویا را به یاد می آورد. مرحله دیگر، مرحله حرکات آهسته چشم است و اگر کسي در این مرحله بیدار شود، رویایی را به یاد نمی آورد و این دو مرحله، هر 90 دقیقه تکرار می شود.)

(خواب بخش بزرگی از زندگی ما را تشکیل می دهد(تقریبا هشت ساعت از 24 ساعت) و مشاهداتي - که طی این بخش بزرگ از زندگی انسان رخ میدهد- دارای تاثیرات بزرگی بر اوست. به خصوص وقتی بدانیم ما در زمان خواب، در قید زمان و مکانهای مادی نیستیم و چه بسیار رویاهای راستيني که در آینده عینا تکرار ميشود و ما قبلا آن را در عالم رویا دیده ایم و چه بسیار روياهاي شگفت که حقایقی را که نمی دانستیم به ما نشان می دهد.

به یادآوری همه مشاهدات و تحلیل آنها بسیار مهم است و رویا از این قاعده کلی مستثنا نیست. اگر انسان در زندگی خود به مشاهداتي رسید لازم است آنها را تحلیل کند تا قوانين موجود در عالم را بشناسد. بخش بزرگی از مشاهدات انسان در عالم رويا است و فکر نمیکنم عاقلی، لزوم توجه به این مشاهدات را رد کند، به خصوص آنکه برخی از حقایق دیده شده در رويا ما را از قیدهای عالم ماده- که ما را از بسیاری حقایق هستي محروم میسازد- دور میکند.)

در بیداری، فراموش کردن زیاد خاطرات اخیر، اختلالی است که باعث می شود از اتاق دکتر سر در بیاورید، اما این فراموش کردن سریع رویاها طبیعی است، ولی چرا؟

به گزارش نوروسافاری به نقل از لایو ساینس، طبق گفته ی توماس آندریلون، محقق عصب شناس در دانشگاه موناش ملبورن، ما به صورت طبیعی به فراموش کردن سریع رویاهایمان تمایل داریم و کسانی که به ندرت خواب می بینند احتمالا با سرعت بیشتری رویای خود را فراموش می کنند. شاید قبول این حقیقت که واقعا خواب دیده اید اما آن را به یاد نمی آورید سخت باشد.

اما مطالعات نشان داده اند حتی کسانی که چند سال است خواب های خود را به یاد نمی آورند و یا کسانی که فکر میکنند در طول زندگی خود خوابی ندیده اند، در واقع خواب می بینند و اگر در زمان مناسب از خواب بیدار شوند می توانند رویای خود را به یاد بیاورند.
اگرچه دلیل اصلی آن هنوز به طور کامل شناسایی نشده است اما محققین به اطلاعاتی در ارتباط با پردازش خاطره در حین خواب دست یافته اند که می تواند شرح دهنده ی ایده هایی در مورد این فراموشی منحصر به فرد باشد.

شما بیدار هستید، اما آیا هیپوکامپ شما نیز بیدار است؟

زمانی که به خواب می رویم تمامی نواحی مغز ما همزمان به خواب نمی روند. دانشمندان متوجه شده اند یکی از آخرین نواحی که به خواب می رود، ناحیه هیپوکامپ است- که وجود آن برای انتقال اطلاعات از حافظه ی کوتاه مدت به حافظه ی بلند مدت حیاتی می باشد.
آندریلون بیان می کند که اگر هیپوکامپ آخرین قسمتی است که به خواب می رود پس طبیعی است که بعد از سایر نواحی نیز از خواب بیدار شود پس زمانی که از خواب بیدار می شویم خاطره ی رویای ما هنوز در حافظه ی کوتاه مدت وجود دارد ولی از آنجایی که هیپوکامپ کاملا بیدار نشده است، مغز ما نمیتواند رویا را به خاطر بسپارد.
در حالی که این مساله میتواند توضیح دهنده ی فرار بودن رویاها باشد اما به بدین معنی نیست که هیپوکامپ در طول شب غیرفعال است. در واقع هیپوکامپوس در حین خواب کاملا فعال است و بجای پرداختن به خاطرات ورودی جدید، به ذخیره سازی، تثبیت و محافظت از خاطراتی که از قبل وجود داشته اند می پردازد.

بعضی از مطالعات نشان داده اند که در برخی از مراحل خواب، هیپوکامپ اطلاعاتی را به کورتکس ارسال می کند اما چیزی از کورتکس دریافت نمی کند. این ارتباط یک طرفه می تواند اجازه دهد که خاطرات موجود از سمت هیپوکامپ به کورتکس بروند و در حافظه ی طولانی مدت ذخیره شوند اما نکته اینجاست که در این زمان خاطرات جدید توسط هیپوکامپ ثبت نمی شوند.
به هنگام بیدار شدن، مغز حداقل به دو دقیقه زمان احتیاج دارد که قابلیت رمزگذاری حافظه را فعال کند. طبق مطالعه ای در سال ۲۰۱۷ که در ژورنال Frontiers in Human

Neuroscience به چاپ رسیده است، محققین فرانسوی الگوهای خواب را در ۱۸ شخص که رویای هر شب خود را به خاطر می آوردند و ۱۸ نفر که به ندرت رویای خود را به یاد می آوردند، بررسی کردند. آنها متوجه شدند گروهی که خواب های خود را به خاطر می آورند در طول شب بیشتر از خواب می پرند و هر بار از خواب پریدن آنها به طور میانگین ۲ دقیقه طول می کشد در حالی که برای گروه دیگر این میانگین ۱ دقیقه بود.

سوپ عصب-شیمیایی

توانایی ضعیف ما در رمزگشایی خاطرات جدید در حین خواب با تغییرات در سطح دو نوروترنسمیتر استیل کولین و نورآدرنالین نیز در ارتباط است که برای به ذخیره سازی خاطرات بسیار مهم هستند. زمانی که می خوابیم، سطح استیل کولین و نورآدرنالین به صورت چشمگیری پایین می آید. سپس هنگامی که وارد مرحله ی REM (Rapid Eye Movement) خواب (زمانی که بیشتر رویاهای واضح اتفاق می افتند) میشویم سطح استیل کولین به میزان آن در بیداری می رسد در حالی که میزان نورآدرنالین پایین می ماند.
دانشمندان هنوز برای کامل کردن این پازل کار دارند اما بعضی از آن ها اعتقاد دارند که این شکل خاص از ترکیب نوروترنسمیترها در فراموش کردن رویاها تاثیر دارند. افزایش در سطح استیل کولین کورتکس را در حالت تحریک پذیری مشابه آنچه در بیداری اتفاق می افتد قرار می دهد در حالی میزان پایین نورآدرنالین باعث کاهش توانایی در به یادآوری خاطرات این زمان می شود. نتایج این پژوهش در سال ۲۰۱۷ و در ژورنال Behavioral and Brain Sciences به چاپ رسیده است.

بعضی از رویاها قابلیت تبدیل شدن به خاطره را ندارند

آیا به یاد می آورید همین امروز صبح هنگامی که در حال مسواک زدن دندانهایتان بودید به چه فکر می کردید؟
پروفسور ارنست هارتمن، استاد دانشکده ی پزشکی Tufts، بیان می کند که ذهن ما دائما در حال فعالیت کردن است اما مغز ما بیشتر افکار را که غیر ضروری هستند را دور می اندازد. رویاها ، مخصوصا آنهایی که دارای اطلاعات پیش پا افتاده هستند همانند افکار حین استراحت روزانه، توسط مغز به عنوان اطلاعاتی که یادآوری آنها بی فایده است شناخته می شوند.
رویاهایی که واضح، احساسی و منسجم هستند راحت تر یادآوری می شوند و شاید به این دلیل باشد که بیشتر باعث بیدار شدن مغز می گردند و داستان منسجم آنها راحت تر قابل ذخیره شدن است. اگر شما قصد یادآوری هرچه بهتر رویاهایتان را دارید، با چند روش ساده می توانید این توانایی خود را بهبود ببخشید. رابرت استیکگلد، استادیار دانشگاه هاروارد، پیشنهاد می کند که نوشیدن آب قبل از خواب چون در طول شب باعث از خواب پریدن و بیدار شدن برای استفاده از توالت می شود، در یادآوری رویا کمک کننده خواهد بود. اگر قبل از خوابیدن دائما به خود یادآوری کنید میخواهید رویای خود را به خاطر بسپارید نیز تاثیر گذار است. همچنین تهیه ی دفترچه ای برای یادداشت کردن رویاهایی که دیده اید نیز در راحت تر به یاد آوردن خواب موثر است. روش دیگر این است که هنگامی که در حال بیدار شدن هستید بر روی رویای در حال محو شدن خود تمرکز کنید، برای این کار چشم های خود را بسته نگه دارید و رویای خود را چندین بار در ذهنتان تکرار کنید، هیپوکامپ شما رویاتان را شکار کرده و در حافظه تان ذخیره می کند.

ترجمه: محدثه آگهی وبسایت نوروسافاری

https://www.cell.com/neuron/fulltext/S0896-6273(11)00166-8

https://www.scientificamerican.com/…/why-do-memories-of-vi…/

http://www.neurosafari.com/%DA%86%D8%B1%D8%A7-%D8%B1%D9%88…/

پژوهشی برای شناخت چند روش به یادآوری رويای شفاف:
شرکت کنندگان در پژوهشی به سه دسته تقسیم شدند تا تاثیر سه روش گوناگون برای ایجاد رویاهای شفاف بررسی شود. روشهایی که انجام شد:

بررسی محیطی که فرد در آن است: در این روش، فرد، محیط اطراف خود را بارها طی یک روز جستجو میکند تا بفهمد آیا او، با این کار رویا می بیند یا نه.

بیدار شدن و ماندن در تخت خواب:

این روش با بیدار شدن پس از پنج ساعت از خواب و بیدار ماندن کوتاه پس از بیدار شدن از خواب، انجام میشود. پس از آن به خواب میروی تا وارد مرحله ای از مراحل خواب به نام مرحله حرکت سریع چشم REM بشوي. فرصت رخ دادن رویاها در این مرحله، بسيار بیشتر از دیگر مراحل هست.

تحریک ایجاد روياي شفاف از راه تحریک حافظه: این روش با بیدار شدن پس از پنج ساعت از خواب انجام میشود و حافظه خود را تحریک میکنی تا آنچه را که تو در حال رویا ديده اي- پیش از آنکه دوباره به خواب بروی- به یاد بیاوری و این کار را با تکرارا این عبارت انجام میدهی: در مرتبه بعد که خواهم خوابيد، رویای خود را به ياد خواهم آورد و خودت را اينگونه تصور کن که با رویاهای شفاف ز

ندگی میکنی.

از میان 47 شرکت کننده در این آزمایش با سه روش مختلف، نسبت موفقیت شرکت کنندگان برای یادآوری رویای شفاف، طی یک هفته، 17% بود و در حقیقت این نسبت در مقایسه با افرادي- که از هیچ روشی استفاده نکردند- خیلی زیاد بود و در میان افرادی که ميتوانستند طی پنج دقيقه از اجرای روش سوم دوباره به خواب بروند 47% توانستند تجربه رویاهای شفاف را داشته باشند.

دکتر دينهلم اسبی میگوید: روش سوم که MILD نام دارد چون در این روش بر حافظه آینده نگر اعتماد مي کني- و حافظه آینده نگر قدرت تو برای یادآوری چیزهای معین در آینده است- پس با تکرار در عبارتمن رویایی را که می بینم به یاد خواهم آورد تو این نيت یادآوری رویایی را- که می بيني، در عقل خود محکم میکنی- و این سبب ميشود به جای رویای معمولی، روياي شفاف ببینی. و دکتر اضافه می کند : مهم آن است، به یاد بیاوریم آنهایی که روش MILD را تجربه کردند تا حدی در روز بعد هم، خواب کافی داشتند یعنی روياهاي شفاف، تاثیری بر کیفیت خواب ندارد

و در نهایت مي گوید: با این نتایج، نقشه ای را برای آینده می ريزيم تا به پيشرفت راهی با شايستگي کافی برای ایجاد روياهاي واضح نزدیک تر شویم و این راه، ما را قادر میسازد، فواید احتمالی رویاهای واضح را مطالعه کنیم؛ مانند درمان کابوس ها و بهبود مهارت ها و قدرت های بدنی از طريق تمرين براي ایجاد روياهاي واضح

https://sciencr.com/scientists-reveal-a-technique-that-cou…/


آدرس مطب : اصفهان ، خیابان آمادگاه ، روبروی داروخانه سپاهان ، مجتمع اطبا ، طبقه اول
تلفن : 32223328 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
پپوگستمرگ تصادفیتکامل داروینی هنوز در حاذهن هوشیار در پس ماده ی مالکترودهای کاشتنیفقر داده ها در هوش مصنوعیزیباترین چیز در افزایش سچند نرمش مفید برای کمردرابزار بقا از نخستین همانچسبیدن به خود، مانع بزرگ منبع هوشیاری کجاست قسمت سرطان کمیت گراییاز تکینگی تا مغز از مغز تتغییر عمودی سر انسان از پهیچ وقت خودت را محدود به بیماری اضطراب عمومیحس و ادراک قسمت هجدهمکنگره بین المللی سردرد دتفاوت ها را به رسمیت بشناداروی تشنجی دربارداریپرتوهای صادر شده از سیاهمشکلات نخاعیتا 20 سال آینده مغز شما به رمز و رازهای ارتباط غیر کامیدی تازه در درمان سرطافاکسیبتزبان و بیان، در سایه پیشرچهار میلیارد سال تکامل بابزار بقای موجود زنده از هم نوع خواری در میان پیشیمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتشکل پنجم مادهاز تکینگی تا مغز از مغز تجنسیت و تفاوت های بیناییهرچیز با یک تاب تبدیل به بیداری و خواب کدام بهتر احس و ادراک قسمت دوازدهمکی غایب شدی تا نیازمند دلتلاش های جدید در درمان فرداروی ضد تشنج با قابليت تآنژیوگرافی از مغزمعجزه ی علم در کنترل کرونتاثیر کپسول نوروهرب بر سرویاها از مغز است یا ناخواندام حسی، درک از بخش هایفرد موفقسفر تجهیزات ناسا به مریخ نوبت کودکانشایسته نیست در جیب خود قرابعاد اضافه ی کیهانهمکاری یا رقابتمنبع هوشیاری کجاست؟(قسماز تکامل تا مغز، از مغز تجهان یکپارچهویتنام نوعی کرونا ویروس باد غرور و سر پر از نخوت وکاربرد روباتهای ريزنانوتمرکز بر امروزدر هم تنیدگی کوانتومی و دروزهای بد باقی نمیماندآیا هوش مصنوعی می تواند نمغز آیندگان چگونه است ؟تاثیر گیاهخواری بر رشد و انسانیت در هم تنیده و متصقلب یا مغزسلولهای ایمنی القا کنندهتاثیر درجه حرارت بر عملکچیزی خارج از مغزهای ما نیششمین کنگره بین المللی ساحساس گذر سریعتر زمانهوموارکتوس ها ممکن است دمولتیپل اسکلروز در زنان استفاده از سلول های بنیاجهش های ژنتیکی مفید در ساخورشید مصنوعیواقعیت چیستبحثی در مورد حقیقت فضا و کشف ارتباط جدیدی از ارتبتو آرامش و صلحیدرمان های جدید در بیماری ریه زغالیآیا بزرگ شدن مغز فقط در دمغز بزرگ چالش است یا منفعتاثیر درجه حرارت بر عملکايا اراده آزاد توهم است یقدم زدن و حرکت دید را تغیسندرم سردرد به دلیل افت فتاثیر عصاره تغلیظ شده گیچگونه جمعیت های بزرگ شکل طلوع و حقیقتادراک ما درک ارتعاشی است هوش مصنوعی از عروسک بازی میدان بنیادین اطلاعاتاصلاح خطا با رفتن بر مسیرجاذبه و نقش آن در شکلگیریخسته نباشی باباواکسن اسپایکوژنبدون پیر فلکگیلگمش باستانی کیستتولید اندام با چاپ سه بعددرمان جدید سرطانراه های جدید برای قضاوت رآپومورفین در پارکینسوننقش قهوه در سلامتیاینترنت بدون فیلتر ماهوالیس دگرامفتامین یا ویاسسیاره ی ابلهانتداوم مهم است نه سرعتچالش هوشیاری و اینکه چرا علم و روحهوش مصنوعی از عروسک بازی ماپروتیلینبقا با سازگارترین فرد اسحقیقت اشیابرخی ملاحظات در تشنج های دندان ها را مسواک بزنید تورزش و میگرنگزارش یک مورد جالب لخته وتوهم جدایی و توهم علمدرک نیازمند شناخت خویش اآزمون تجربی، راهی برای ررشد مغز علت تمایل انسان بنقش اتصالات بین سلولهای اگر فقط مردم میفهمیدند کملاحظه های اخلاقی دربارهسایه را اصالت دادن، جز فراز نخستین همانند سازها تترس و آرمان هاچت جی پی تیعید نوروز مبارکهوش مصنوعی در تفکر خلاق امجرم، گاهی قربانی استبه بالاتر از ماده بیندیشحافظه های کاذبیاد بگیر فراموش کنیبرخی روش های تربیتی کودکدی متیل فومارات(زادیوا)(پیوند مغز و سر و چالشهای تیروفیبان موثر در سکته ی درختان چگونه بر تشکیل ابآغاز مبهم آفرینشزنجیرها را ما باید پاره کنقش غذاها و موجودات درياابزار بقا از نخستین همانچرا مغزهای ما ارتقا یافت منابع انرژی از نفت و گاز سخن پاک و ثابتاز تکینگی تا مغز و از مغز تصور ما ازمشکلات و واقعیعضلانی که طی سخن گفتن چقدهوش عاطفی قسمت دهمبی سوادی در قرن 21حس و ادراک قسمت 67کفش و کتاببزرگترین درد از درون است دانشمندان یک فرضیه رادیکبسیاری از مجرمان، خودشاندانشمندان ژنی از مغز انسپایان، یک آغاز استمرگی وجود نداردتکامل داروینی هنوز در حاذهن و شیمی بدنالگو نداشتیمفلج نخاعی با الکترودهای زیر فشار کووید چه باید کرچند جهانیابزار بقا از نخستین هماننسبت ها در کیهانمنبع هوشیاری کجاست قسمت سرعت فکر کردن چگونه استاز تکینگی تا مغز از مغز تتغییرات منطقه بویایی مغزهیچ کاری نکردن به معنی چیبیماری بیش فعالیحس و ادراک قسمت هشتمکنترل همجوشی هسته ای با هتفاوت های بین زن و مرد فقداروی جدید ALSپرتوزایی از جسم سیاهمشکلات بین دو همسر و برخیتا بحر یفعل ما یشارمز گشایی از اتصالات مغزامگا سه عامل مهم سلامتفاجعه ی جهل مقدسزبان و تکلم برخی بیماریهچهار ساعت پس از کشتار خوکابزار بقای موجود زنده از همه چیز موج استمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتشکرگزار هر چیزی باش که دااز تکینگی تا مغز- از مغز جنسیت و تفاوت های بیناییهز ذره، یک دنیاستبیست تمرین ساده برای جلوحس و ادراک قسمت سومکیهان خود را طراحی میکندتلاش های جدید در درمان سرداروی ضد تشنج با قابليت تآنان که در قله اند هرگز خمعجزه در هر لحظه زندگیتاثیر کپسول نوروهرب بر سرویاهای پر رمز و حیرتی درانرژی بی پایان در درون هرفرد یا اندیشهسفر دشوار اکتشافنور از عمق تاریکیشادی، پاداش انجام وظیفهابعاد بالاترهمانند سازی در انسانمنبع هوشیاری در کجاست؟ قاز تکامل تا مغز، از مغز تجهان کنونی و مغز بزرگتریخفاش با شیوع همه گیری جدیویتامین E برای فعالیت صحبار مغز بر دو استخوانکاربرد روباتهای ريز، در تمساح حد واسط میان مغز کودر هر سوراخی سر نکنروزهای سختآیا هوش مصنوعی زندگی بشرمغز اندامی تشنه ی انرژی اتاثیر انتخاب از طرف محیط انسانیت در برابر دیگرانقلب دروازه ی ارتباطسلولهای بنیادی مصنوعی درتاثیر درجه حرارت بر عملکچیزی شبیه نور تو نیستصبور باشاحساسات کاذبهورمون شیرساز یا پرولاکتمواد کوانتومی جدید، ممکناستفاده از سلول های بنیاجهش های ژنتیکی غیر تصادفخوش قلبی و مهربانیواقعیت های متفاوتبحثی در مورد عملکرد لوب فکشف جمجمه ای درکوه ایرهوتو افق رویداد جهان هستیدرمان های جدید سرطانریواستیگمینآیا تکامل و تغییرات ژنتیمغز بزرگ چالشهای پیش روتاثیر درجه حرارت بر عملکايا اراده آزاد توهم است یقدرت مردمسوپاپ ها یا ترانزیستورهاتاریک ترین بخش شبچگونه حافظه را قویتر کنیطلای سیاهادغام میان گونه های مختلهوش مصنوعی از عروسک بازی میدازولام در درمان تشنج اصول انجام برخی نرمش ها دجبران از دست رفته هاخطا در محاسبات چیزی کاملواکسن اسپایکوژن ضد کرونابدون بار گذشتهگیاه بی عقل به سوی نور میتولید سلولهای جنسی از سلدرمان دارویی سرطان رحم براه پیروزی در زندگی چیستآب زندگی است قسمت چهارمنقش مهاجرت در توسعه نسل اایندراللا اکراه فی الدینسیاره ابلهانارتباط شگفت مغز انسان و فتداخل مرزها و صفات با بینچالش هوشیاری و اینکه چرا علم اپی ژنتیک دریچه ای بههوش مصنوعی از عروسک بازی ماجرای جهل مقدسبقا در ازای بیماریحقیقت تنها چیزی است که شابرخی مرزهای اخلاق و علوم ده روش موفقیتورزش بهترین درمان بیش فعگشایش دروازه جدیدی از طرتوهم جسمدرک و احساسآزمون ذهنی گربه ی شرودینرشد در سختی استنقش تیروئید در تکامل مغزاگر میدانی مصیبت بزرگتر ملاحظات بیهوشی قبل از جرساخت سلول عصبی حتی پس از از نخستین همانند سازها تتسلیم شدن از نورون شروع منتایج نادانی و جهلعامل کلیدی در کنترل کارآهوش مصنوعی در خدمت خلق وحمحل درک احساسات روحانیبه جای محکوم کردن دیگران حافظه و اطلاعات در کجاست یادگیری مهارت های جدید دبرخی سلولهای عصبی در تلادین اجباریپیوند اندام از حیوانات بتکنولوژی های جدید و حالتدرختان اشعار زمینإِلَهِي هَبْ لِي كَمَالَزندگی فعال و مثبت روند آلنقش غذاها و موجودات درياابزار بقا از نخستین همانچرا ویروس کرونای دلتا وامنابع انرژی از نفت و گاز سختی ها رفتنی استاز تکینگی تا مغز از مغز تتصور از زمان و مکانغم بی پایانهوش عاطفی قسمت دومبی شرمیحس و ادراک قسمت 74کل اقیانوس در یک ذرهکلمات بلند نه صدای بلندبسیاری از بیماری های جدیدانشمندان پاسخ کوانتومی پاکسازی مغزمراحل ارتقای پله پله کیهتکامل داروینی هنوز در حاذهن تو همیشه به چیزی اعتقالگو و عادت را بشکن و در افلج بل، فلجی ترسناک که آنزیرفون داروی ضد ام اسچند جهانیابزار بقا از نخستین هماننسبت طلایی، نشانه ای به سمنبع هوشیاری کجاست قسمت سطح آگاهی، رخدادهای زندگاز تکینگی تا مغز از مغز تتغییرات مغز پس از 40 سالگیهیچ کس مانند تو نگاه نمیکبیماری تی تی پیحس و ادراک قسمت هشتاد و نکنترل جاذبهتفاوت های تکاملی در مغز وداروی جدید s3 در درمان ام پرسش و چستجو همیشه باقی امشکلات روانپزشکی پس از ستاول کف پا و حقیقترمز پیشرفت تواضع است نه طاما شما از دید خفاش کور هفاصله ها در مکانیک کوانتزبان و شناخت حقیقت قسمت چنون و القلمابزار بقای موجود زنده از همه چیز و هیچ چیزمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتشکست حتمیاز تکینگی تا مغز- از مغز جهل مقدسهزینه ای که برای اندیشیدبیش از نیمی از موارد انتقحس و ادراک قسمت سی و هشتمکیهانِ هوشیارِ در حال یاتلاش های جدید شرکت نورالداروی ضد تشنج توپیراماتآنزیم تولید انرژی در سلومعرفت و شناختتاثیر کتامین در درمان پاانرژی تاریکفرد حساس از نظر عاطفی و بسفرنامه سفر به بم و جنوب نور درونشب سیاه سحر شوداتفاق و تصادفهمجوشی هسته ای، انرژِی بمنبع هوشیاری در کجاست؟(قاز تکامل تا مغز، از مغز تجهان کاملی در اطراف ما پرخلا، حقیقی نیستویتامین E در چه مواد غذایبار بزرگ ایستادن بر دو پاکاش شرف اجباری بود یا حتیتنفس هوازی و میتوکندریدر والنتاین کتاب بدید همروش مقابله مغز با محدودیآیا هوش ارثی دریافتی از پمغز انسان ایا طبیعتا تماتاثیر احتمالی عصاره تغلیانسان، گونه ای پر از تضادقلب روباتیکسلام تا روشناییتاثیر درجه حرارت بر عملکنکاتی در مورد تشنجصبر لازمه ی پیروزی استاخلاق و علوم اعصابهوش فوق العاده، هر فرد اسموجود بی مغزی که می توانداستفاده از سلول های بنیاجهش های بیماری زا، معمولخوش خیالی و خوش بینیواقعیت و مجازبحثی درباره هوش و تفاوتهکشف جدید تلسکوپ جیمز وبتو انسانی و انسان، شایستدرمان های رایج ام اسریاضیات یک حس جدید استآیا جنین انسان، هوشمندی مغز بزرگ و فعال یا مغز کوتاثیر درجه حرارت بر عملکای نعمت من در زندگیمقدرت و شناخت حقیقتسوپاپ ها یا ترانزیستورهاتاریکی من و تو و گرد و غبانگاه من، نگاه تو و یا حقیطوفان فقر و گرسنگی و بی سادغام دو حیطه علوم مغز و هوش مصنوعی از عروسک بازی مکان زمان یا حافظه زماناصول توسعه ی یک ذهن کاملجدا کردن ناخالصی هاخطا در محاسبات چیزی کاملواکسن دیگر کرونا ساخته شگیاه خواری و گوشت خوار کدتولترودیندرمان زخم دیابتی با تکنوراه انسان شدن، راه رفتن وآب زندگی است قسمت هفتمنقش میدان مغناطیسی زمین ایا کوچک شدن مغزانسان اللاموژین داروی ضد اوتیسم؟سیاره ابلهانارتباط شگفت انگیز مغز انترقی واقعی یا شعار ترقیچالش هوشیاری و اینکه چرا علم به ما کمک میکند تا موهوش مصنوعی از عروسک بازی ماجرای عجیب گالیلهبقای حقیقی در دور ماندن احقیقت خواب و رویابرخی نکات از گاید لاین پردهن، بزرگترین سرمایهورزش در کمر دردپل جویی اصفهانتوهمات و شناخت حقیقتدرک کنیم ما همه یکی هستیمآزمون ذهنی گربه شرودینگررشد، رسیدن به یک هدف نیستنقش حفاظتی مولکول جدید داگر نیروی مغناطیس نباشد ممانتین یا آلزیکسا یا ابساخت شبکه عصبی مصنوعی با از نشانه ها و آثار درک شدتست آر ان اس دز میاستنی گنجات در راستگوییعادت همیشه خوب نیستهوش مصنوعی در خدمت خلق وحمحل درک احساسات روحانی دبه خوبی های دیگران فکرکنحافظه و اطلاعات در کجاست یادگیری هوش مصنوعی، عمیقبرخی سيناپسها طی تکامل و دین، اجباری نیستپیوند اندام حیوانات به اتکنولوژی و پیشرفتدرد و درسافت فشار خون ناگهانی در وزندگی هوشمند در خارج از زنقش غذاها و موجودات درياابزار بقا از نخستین همانچرا پس از بیدار شدن از خومنابع انرژی از نفت و گاز سرنوشتاز تکینگی تا مغز از مغز تتصادف یا قوانین ناشناختهغم بی پایانهوش عاطفی قسمت سومبی عدالتی در توزیع واکسن حس و ادراک قسمت 75بیمار 101 ساله، مبتلا به سحس و ادراک قسمت 78کلوزاپین داروی ضد جنونبسیاری از بیماری های جدیدانشمندان اولین سلول مصنپارادوکس ها در علممرز مرگ و زندگی کجاستتکامل زبانذهن خود را مشغول هماهنگیالگوی بنیادین و هوشیاریفلج خوابزیرک ترین مردمچند جهانی و علمابزار بقا از نخستین هماننشانه های گذشته در کیهان منبع هوشیاری کجاست قسمت سعی کن به حدی محدود نشویاز تکینگی تا مغز از مغز تتغییرات آب و هوایی که به هیچ کس حقیقت را درون مغز بیماری دویکحس و ادراک قسمت هشتاد و شکندر در بیماریهای التهابتفاوت های زبانی سرمنشا تداروی جدید لنفوم و لوکمیپرسشگری نامحدودمشکلات روانپزشکی در عقب تابوهای ذهنیرمز بقای جهش ژنتیکیامروز دانش ژنتیک هیچ ابهفاصله ی همیشگی تصویر ساززبان و شناخت حقیقت قسمت انوآوری ای شگفت انگیز دانابزار بقای موجود زنده از همه چیز کهنه میشودمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتشگفت نیست من عاشق تو باشماز تکینگی تا مغز- از مغزتجهان فراکتالهزینه سنگین انسان در ازابیشتر کمردردها نیازی به حس و ادراک قسمت سی و ششمکیست هیداتید مغزتلاش هایی در بیماران قطع داروی ضد جنون در درمان تیآواز خواندن در قفس، نشانمغز فکر میکند مرگ برای دیتاثیر گیاه خواری بر رشد وانرژی تاریک که ما نمی توفردا را نمیدانیمسفرنامه سفر به بم و جنوب نوروفیبروماتوزشبیه سازی میلیون ها جهان اتوبان اطلاعات و پلِ بینهمراه سختی، اسانی هستمنبع خواب و رویااز خود رها شوجهان پیوستهخلا، خالی نیستویتامین کابار سنین ابزار هوشمندی اکتاب گران و پرهزینه شد ولتنفس هوازی و میتوکندریدر یک فراکتال هر نقطه مرکروش های صرفه جویی در ایجاآیا هوش سریعی که بدون احسمغز انسان برای ایجاد تمدتاثیر ترکیبات استاتین (سانعطاف پذیری مکانیسمی علقلب را نشکنسلاح و راهزنیتاثیر درجه حرارت بر عملکچگونه مولکول های دی ان ایصبر و واقعیتاخلاق پایه تکامل و فرهنگهوش مصنوعی می تواند بر احموجودات مقهور ژنها هستنداستفاده از سلول های بنیاجهش تمدنی عجیب و شگفت انسخوشبختی چیستواقعیت و انعکاسبحثی درباره هوش و تفاوتهکشتن عقیده ممکن نیستتو با همه چیز در پیوندیدرمان های علامتی در ام اسریتوکسیمابآیا جهان ذهن و افکار ما ممغز بزرگترین مصرف کننده تاثیر درجه حرارت بر عملکای همه ی وجود منقدرت کنترل خودسوپاپ ها یا ترانزیستورهاتاریکی و نورنگاه مادی غیر علمی استطوفان زیباییارتقا و تکامل سنت آفرینش هوش مصنوعی از عروسک بازی مکانیک کوانتومی بی معنی اصول سلامت کمرجدایی خطای حسی استخطای ادراک کارماواکسن دیگری ضد کرونا از دگیرنده باید سازگار با پیتومورها و التهاب مغزی عادرمان سرگیجه بدون نیاز براه بی شکستآب زندگی است قسمت اولنقش محیط زندگی و مهاجرت دایا این جمله درست است کسیلایو دوم دکتر سید سلمان فسیب یکسان و دیدگاه های متارتباط شگفت انگیز مغز انتروس جریان انرژیچالش هوشیاری و اینکه چرا علم بدون توقفهوش مصنوعی از عروسک بازی ماده ی تاریکبلندی در ذهن ما درک بلندیحقیقت در علم، هرگز نهایی برخی نرمش ها برای درد زاندو ویژگی انتزاع و قدرت تجوزن حقیقی معرفت و شناختپل خواجو اصفهانتوکل بر خدادرک احساسات و تفکرات دیگآزادی عقیده، آرمانی که تز گهواره تا گورنقش حیاتی تلومر دی ان آ داگر نعمت فراموشی نبود بسمن کسی در ناکسی دریافتم ساخت شبکه عصبی با الفبای از نظر علم اعصاب یا نرووستشنچ پانایوتوپولوس تشنج نخاع ما تا پایین ستون فقرعادت کن خوب حرف بزنیهوش مصنوعی درمانگر کامپیمحدودیت چقدر موثر استبه خودت مغرور نشوحافظه و اطلاعات در کجاستیادگرفتن، آغاز حرکت است برداشت مغز ما از گذر زماندیوار همه اش توهم بودپیوند سر آیا ممکن استتکنولوژی جدید که سلول هادرد باسن و پا به دلیل کاهافت هوشیاری به دنبال کاهزندگی و دارایینقش غذاها در کاهش دردهای ابزار بقا از نخستین همانچرا ارتعاش بسیار مهم استمنابع انرژی از نفت و گاز سریع دویدن مهم نیستاز تکینگی تا مغز از مغز تتضادهای علمیغیرقابل دیدن کردن مادههوش عاطفی قسمت ششمهوش عاطفی بیشتر در زنانبیمار مرکز تنفس سلولیحس و ادراک قسمت 82کلید نزدیک و نگاه تو بر فبشکه ای که ته نداره پر نمدانشمندان تغییر میدان مغپاسخ گیاهان در زمان خوردمرز بین انسان و حیوان کجاتکامل زبانذهن سالمالگوبرداری از طبیعتفلج خواب چیستزیست شناسی کل در جزء فراکچند روش ساده برای موفقیتابزار بقا از نخستین هماننشانه های پروردگار در جهمنبع هوشیاری کجاست قسمت شلیک فراموشیاز تکینگی تا مغز از مغز تتغییرات تکاملی سر انسان هیچ اندر هیچبیماری دیستروفی میوتونیحس و ادراک قسمت پنجمکندر علیه سرطانتفاوت ایستایی و تکاپوداروی جدید میاستنی گراویآلودگی هوا چالش قرن جدیدمشاهده گر جدای از شیء مشاتاثیر فکر بر سلامترمز جهانانفجار و توقف تکاملی نشافتون های زیستیزبان و شناخت حقیقت قسمت دنوار مغز مشاهده ی غیر مستابزار بقای موجود زنده از همه چیز در زمان مناسبمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتشگفت انگیز بودن کیهاناز تکینگی تا مغز، از مغز جهان قابل مشاهده بخش کوچهزاران سال چشم های بینا وبا هوش مصنوعی خودکار روبحس و ادراک قسمت سیزدهمکیست کلوئید بطن سومتلاشی برای درمان قطع نخادارویی خلط آوررویای شفافآینه در اینهمغز قلبتاثیر گیاه خواری بر رشد وانرژی خلا ممکن استفرزندان زمان خودسفرنامه سفر به بم و جنوب نورون هاي مصنوعی می توانشبیه سازی سیستم های کواناتوسوکسیمایدهمراهی میاستنی با برخی سمنتظر نمان چیزی نور را بهاز درخواست ها جدا شوجهان پیوستهخلاصه ای از مطالب همایش مویتامین کا و استخوانبارداری بدون رحمکتاب زیست شناسی باورتنفس بدون اکسیژندر کمتر از چند ماه سوش جدروش هایی برای کم کردن اضطآیا هشیاری کوانتومی وجودمغز انسان برای شادمانی طتاثیر تغذیه بر سلامت روااهرام مصر از شگفتی های جهقوی تر باشسلسله مباحث هوش مصنوعیتاثیر درجه حرارت بر عملکچگونه میتوان با قانون جنصبر بسیار بایداختلاف خانوادگی را حل کنهوش مصنوعی و کشف زبان هایمورد نادر همپوشانی دو بیاستیفن هاوکینگ در مورد هجهشهای مفید و ذکاوتی که دخوشبختی دور از رنج های مواقعیت تقویت شدهبحثی درباره هوش و تفاوتهگل خاردار، زیباستتو با باورهایت کنترل میشدرمان ژنتیکی برای نوآوریریسدیپلام تنها داروی تایآیا جهش های ژنتیکی، ویرومغز حریص برای خون، کلید تتاثیر درجه حرارت بر عملکای آنکه نامش درمان و یادشقدرت انسان در نگاه به ابعسوخت هیدروژنی پاکتاریکی خواهد ترسیدنگاه محدود و تک جانبه، مشطولانی ترین شبارتقا یا بازگشت به قبل ازهوش مصنوعی از عروسک بازی مکانیزمهای دفاعی در براباضطراب و ترسجریان انرژی در سیستم های بدون زمان، ماده ای وجود نخطای حسواکسن سرطانگالکانزوماب، دارویی جدیتومورهای نخاعیدرمان سرگیجه بدون نیاز برابطه تشنج و اوتیسمآب زندگی است قسمت دومنقش مرکز تنفس سلولی در بیایا ابزار هوشمندی یا مغز لبخند بزن شاید صبح فردا زسیر آفرینش از روح تا مغز ارتباط غیرکلامی بین انساتری فلوپرازینچالش کمبود اندام برای پیعلم در حال توسعههوش مصنوعی از عروسک بازی ماده ی خالیبلوغ چیستحقیقت راستین انسان علم ببرخی نرمش ها برای زانودو بیماری روانی خود بزرگ وزوز گوشپلاسمای غالبتوپیراماتدرک تصویر و زبان های مخلتآزار دیگری، آزار خود استزمین در برابر عظمت کیهاننقش خرچنگ های نعل اسبی دراگر نعمت فراموشی نبود بسمن پر از تلخیمساختن آیندهاز نظر علم اعصاب اراده آزتشنج چیستنخستین تمدن بشریعادت کردن به نعمتهوش مصنوعی درخدمت خلق وحمحدودیت های حافظه و حافظبه دنبال رستگاری باشحافظه ی هوش مصنوعییادآوری خواب و رویابررسي علل احتمالي تغيير دیوار، از ابتدا توهم بودپیوند سر، یکی از راه حلهاتکنولوژی جدید که سلول هادرد زانو همیشه نیاز به جرافتخار انسانزندگی بی دودنقشه مغزی هر فرد منحصر بهابزار بقا از نخستین همانچرا بیماری های تخریبی مغمنابع انرژی از نفت و گاز سریعترین کامپیوتر موجوداز تکینگی تا مغز از مغز تتظاهر خوابیده ی مادهغرور و علمغربال در زندگیهوش عاطفی در زنان بیشتر ابیماری لبر و نابینایی آنحس و ادراک قسمت 87کلام و زبان، گنجینه ای بسبشریت از یک پدر و مادر نیدانشمندان روش هاي جدیدی پختگی پس از چهل سالگي به مرز جدید جستجو و اکتشاف، تکامل زبان انسان از پیشیذهت را روی چیزهای مفید متالتهاب شریان تمپورالفلج دوطرفه عصب 6 چشمزیست شناسی باور حقیقت یا چندین ماده غذایی که ماننابزار بقا از نخستین هماننظام مثبت زندگیمنبع هوشیاری کجاست قسمت شلیک فراموشیاز تکینگی تا مغز از مغز تتغذیه بر ژنها تاثیر داردهیچگاه از فشار و شکست نتربیماری سلیاکحس و ادراک قسمت پنجاهکوچ از محیط نامناسبتفاوت ارباب و رهبر حقیقیداروی جدید آلزایمرآلودگی هوا و ویروس کرونامشاهده آینده از روی مشاهتاثیر مشاهده بر واقعیت برمز جهان خاصیت فراکتالانقراض را انتخاب نکنیدفروتنی معرفتیزبان و شناخت حقیقت قسمت سنوار مغز ترجمه رخدادهای ابزار بقای موجود زنده از همه چیز در زمان کنونی استمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاز تکینگی تا مغز، از مغز جهان موازی و حجاب هاهستي مادي ای که ما کوچکتربا هر چیزی که نفس می کشد محس و ادراک قسمت ششمکپسول ژری لاکتتلاشی تازه برای گشودن معدارویی ضد بیش فعالی سیستروان سالمآیندهمغز ما کوچکتر از نیم نقطهتاثیر گیاه خواری بر رشد وانرژِی برای ایجاد اضطرابفرضیه ای جدید توضیح میدهسفرنامه سفر به بم و جنوب نورون های ردیاب حافظهشبکه های مصنوعی مغز به دراتصال مغز و کامپیوترهمراهی نوعی سردرد میگرنیمنتظر زمان ایده آل نشواز روده تا مغزجهان پر از چیزهای اسرار آخلاصه ای از درمان های جدیویتامین کا در سبزیجاتبازگشایی مجدد مطب دکتر سکتاب طبیعت در قالب هندسهتنها مانع در زندگی موارد در آرزوهایت مداومت داشتهروش هایی برای جلوگیری از آیا واکنش های یاد گرفته ومغز انسان برای شادمانی طتاثیر حرکات چشم بر امواج اولویت بندی ها کجاستقیچی ژنتیکیسلطان جنگل یا صاحب ملکوتتاثیر درجه حرارت بر عملکچگونه مغز ما، موسیقی را پصد قدح، نفتاده بشکستاختلال خواب فرد را مستعد هوش مصنوعی یا حماقت طبیعموسیقی نواستیفن هاوکینگ در تفسیر جهشهای مفید و ذکاوتی که دخانه ی تاریکواقعیت خلا و وجود و درک مبحثی درباره هوش و تفاوتهگل درون گلدانتو باید نیکان را به دست بدرمان پوکی استخوانریشه های مشترک همه ی موجوآیا جهش ژنتیکی و تنظیم اجمغز در تنهایی آسیب میبینایمپلانت مغزیقدرت ذهنسودمندی موجودات ابزی بر تاریخ همه چیز را ثبت کردهنگاه کلی نگرطی یکصد هزار سال اخیر هرچارتوکين تراپی روشی جديد هوش مصنوعی از عروسک بازی ما انسانها چه اندازه نزداطلاع رسانی اینترنتیجریان انرژی در سیستم های برنامه و ساختار پیچیده مخطر آلودگی هواواکسن سرطانگام کوچک ولی تاثیرگذارتومورهای ستون فقراتدرمان سرگیجه بدون دارورادیوی مغز و تنظیم فرکانآب زندگی است قسمت سومنقش نگاه از پایین یا نگاهایا بیماری ام اس (مولتیپلحظات خوش با کودکانسیستم تخلیه ی مغز بینشی نارتروز یا خوردگی و التهاتری فلوپرازینچالش دیدگاه های سنتی در بعلم راهی برای اندیشیدن اهوش مصنوعی از عروسک تا کمماده ای ضد التهابیبلعیدن ستاره توسط سیاهچاحقیقت غیر فیزیکیبرخی نرمش های گردندو بار در هفته ماهی مصرف وسواس، بیماری استپمبرولیزوماب در بیماری چتوانایی مغز و دیگر اجزای درک حقیقت نردبان و مسیری آسيب میکروواسکولاریا آسزمین زیر خلیج فارس تمدنی نقش داروهاي مختلف معروف اگر با مطالعه فیزیک کوانمن بی من، بهتر یاد میگیرمساختن آینده، بهترین روش از نظر علم اعصاب اراده آزتشنج و حرکات شبه تشنجی قانخستین تصویر از سیاهچالهعادت بد را ترک کنهوش مصنوعی ساخته هوش طبیمخچه فراتر از حفظ تعادلبه زودی شبکه مغزی به جای حافظه انسان و حافظه ی هوشیاری خدا نزدیک استبررسی مغز با امواج مادون دید تو همیشه محدود به مقدپیوندهای پیچیده با تغییرمدارک ژنتیکی چگونه انسانتکینگیدردهای سال گذشته فراموش افراد آغاز حرکت خودشان رزندگی در جمع مواردی را برنقشه های مغزی جدید با جزیابزار بقا از نخستین همانچرا حیوانات سخن نمی گوینمنابع انرژی از نفت و گاز سرگیجه از شایعترین اختلااز تکینگی تا مغز از مغز تتظاهری از ماده است که بیدمقالاتهوش عاطفی در زنان بیشتر ابیماری های میتوکندریحس و ادراک قسمت چهلکلام، در تحولی شگفت آور ببعد پنجمدانشمندان روشی برای تبدیپدیده خاموش روشن در پارکمرزهای حقیقی یا مرزهای تتکامل ساختار رگهای مغزی ذخیره ی شگفت انگیز اطلاعامواجی که به وسیله ی ماشیفن آوری های جدید علیه شنازیست، مرز افق رویداد هستچندجهانیابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیمنبع هوشیاری کجاست قسمت شنا در ابهای گرم جنوب نیااز تکینگی تا مغز از مغز تثبت و دستکار ی حافظههیپرپاراتیروئیدیسمبیماری ضعف عضلات نزدیک بحس و ادراک قسمت پنجاه و یکوچک شدن مغز از نئاندرتاتفاوتهای جنسیتی راهی براداروی جدید ای ال اسآلودگی هوا و پارکینسونمشاهدات آمیخته با اشتباهتاثیر نگاه ناظر هوشیار برنگ کردن، حقیقت نیستانواع سکته های مغزیفروتنی و غرورزبان جانسوزنوار مغز در فراموشی هاابزار بقای موجود زنده از همه چیز، ثبت می شودمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاز تکینگی تا مغز، از مغز جهان ما میتواند به اندازهستی ما پس از شروعی چگال با آتش، بازی نکن و بعد از حس و ادراک قسمت شصت و هشتکامپیوتر سایبورگتلاشی جدید در درمان ام اسداستانها و مفاهیمی اشتباروبات ها قول میدهندآینده ی انسان در فراتر ازمغز مانند تلفن استتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسولینفساد اقتصادی سیتماتیک درسفری به آغاز کیهاننوروپلاستیسیتی چیستشبکیه های مصنوعیاثر مضر مصرف طولانی مدت رهندسه ی پایه ایمنحنی که ارتباط بین معرفاز سایه بگذرجهان پر از چیزهای جادویی خم شدن فضا-زمانویتامین بی 12 در درمان دردبازگشت از آثار به سوی خداکتاب، سفری به تاریختنها در برابر جهاندر آسمان هدیه های نادیدنروش هایی ساده برای کاهش اآیا یک، وجود داردمغز انسان رو به کوچک تر شتاثیر دوپامین و سروتونیناولین قدم شناخت نقص های خقیچی ژنتیکی تهدید یا فرصسم زنبور ، کلیدی برای وارتاثیر رو ح و روان بر جسمچگونه مغز پیش انسان یا همصدای بم با فرکانس پایین، اختلال در شناسایی حروف و هوش مصنوعی گوگل به کمک تشموسیقی هنر مایع استاستخوان های کشف شده، ممکجوانان وطنخانواده پایداروالزارتان داروی ضد فشار بحثی درباره هوش و تفاوتهگل زندگیتو تغییر و تحولیدرمان پوکی استخوانریشه های مشترک حیاتآیا خداباوری محصول تکاملمغز را از روی امواج بشناسایمپلانت مغزی و کنترل دو قدرت عشقسی و سه پل اصفهانتاریخ، اصیل نیست و ساخته نگاه انسان محدود به ادراطبیعت موجی جهانارتباط میکروب روده و پارهوش مصنوعی از عروسک بازی ما انسانها چه اندازه نزداطلاعات حسی ما از جهان، چجریان انرژی در سیستم های برنامه ی مسلط ژنها در اختخطرات هوش مصنوعیواکسن ضد اعتیادگامی در درمان بیماریهای توهم فضای خالیدرمان سرطان با امواج صوتراز تغییرآب، زندگی است(قسمت پنجم)نقش نظام غذایی در تکامل مایا بدون زبان میتوانیم تلرزش ناشی از اسیب به عصبسیستم تعادلی بدنارزش های وارونهترک امروزچاالش ها در تعیین منبع هوعلم ساختن برج های چرخانهوش مصنوعی از عروسک تا کمماده، چیزی نیستبنی عباس، ننگی بر تاریخحقیقت غیر قابل شناختبرخی یونها و مولکول های مدو برابر شدن خطر مرگ و مییک پیام منفرد نورون مغزی پنج اکتشاف شگفت آور در موتوازن مهمتر از فعالیت زیدرک دیگرانآسیب ها ناشی از آلودگی هوزمان چیستنقش درختان در تکاملاگر تلاش انسان امروز برامننژیتساختار فراکتال وجود و ذهاز واقعیت امروز تا حقیقتتشنج عدم توازن بین نورون عادت دادن مغز بر تفکرهوش مصنوعی، اتفاقات و تحمخچه ، فراتر از حفظ تعادلبه زیر پای خود نگاه نکن بحباب های کیهانی تو در توژن همه چیز نیستبررسی و اپروچ جدید بر بیمدیدن خدا در همه چیزپیوندی که فراتر از امکانمروری بر تشنج و درمان هایتکامل فردی یا اجتماعیدردی که سالهاست درمان نشافراد بی دلیل دوستدار تو زندگی در سیاهچالهنقشه با واقعیت متفاوت اسابزار بقا از نخستین همانچرا حجم مغز گونه انسان درمنابع انرژی از نفت و گاز سرگردانیاز تکینگی تا مغز از مغز تتعویض دارو در تشنجمنابع انرژی از نفت و گاز سربازان ما محققا غلبه می از تکینگی تا مغز از مغز تتعامل انسان و هوش مصنوعیتاثیر ویتامین دی بر بیماهوشمندی کیهانبیماری های مغز و اعصاب و حس و ادراک قسمت چهل و هفتکلرال هیدرات برای خوابانبعد از کرونادانش، قفل ذهن را باز میکنپروژه ی ژنوم انسانیمزایای شکلات تلخ برای سلتکامل شناخت انسان با کشفذره ی معین یا ابری از الکامیوتروفیک لترال اسکلروفناوری هوش مصنوعی نحوه خزاویه نگاه ها یکسان نیستنه ناامیدی بلکه ارتقاابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیمنبع هوشیاری کجاست قسمت شناخت و معرفت، و نقش آن داز تکینگی تا مغز از مغز تثبت امواج الکتریکی در عصهاوکينگ پیش از مرگش رسالبیماریهای تحلیل عضلانی احس و ادراک قسمت پنجاه و دکوچکی قلبتقلید مرحله ای نسبتا پیشداروی جدید برای میاستنی آلزایمرمطالبه ی حق خودتاثیر نگاه و مشاهده ناظر رنگین کمانانیس بی کسانفرگشت و تکامل تصادفی محض زبان ریشه هایی شناختی اسنوار مغز در تشخیص بیماری شگفت زده و حیران باشابزار بقای موجود زنده از همه ی سردردها بی خطر نیستمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاز تکینگی تا مغز، از مغز جهان مادی، تجلی فضا در ذههشت توصیه برای کاستن از دبا تعمق در اسرار ابدیت و حس و ادراک قسمت شصت و دوکاهش مرگ و میر ناشی از ابتمایل زیاد به خوردن بستندخالت در ساختار ژنهاروبات های ریز در درمان بیآینده ی علم و فیزیک در60 ثمغز مادران و کودکان در زمتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسولین هوشمندفشار و قدرتسقوط درون جاذبه ای خاص، چنوروز یا روز پایانیشباهت مغز و کیهاناثرات فشار روحی شدیدهندسه ی رایج کیهانمنشأ اطلاعات و آموخته ها از علم جز اندکی به شما داجهان دارای برنامهخونریزی مغز در سندرم کووویتامین بی هفدهبازگشت به ریشه های تکاملکتابخانهتنهاییدر آستانه ی موج پنجم کوویروش جدید تولید برقآیا کیهان می تواند یک شبیمغز انسان رو به کوچکتر شدتاثیر دپاکین بر بیماری ماولین مورد PML به دنبال تکقانون مندی نقشه ژنتیکی مسماگلوتید داروی کاهش دهنتاثیر روده بر مغزچگونه هموساپينس بر زمین صرع و درمان های آناختلال در شناسایی حروف و هوش مصنوعی گوگل به کمک تشمیهمانهای ناخوانده عامل استروژن مانند سپر زنان دجوانان وطنخار و گلواکنش های ناخودآگاه و تقبحثی درباره احساسات متفاگلوله ی ساچمه ایتو جهانی هستی که خودش را درمان آرتروز با ورزش موضرژیم های غذایی و نقش مهم آیا دلفین ها می تواند از مغز زنان جوانتر از مغز مرایمپلانت مغزی کمک میکند قضاوت ممنوعسیلی محکم محیط زیست بر انتازه های اسکیزوفرنی(جنونگاه از بیرون مجموعهطبیعت بر اساس هماهنگیارتباط ماده و انرژیهوش مصنوعی از عروسک بازی ما اکنون میدانیم فضا خالاطلاعاتی عمومی در مورد مجراحی گردن همیشه برای دیبرندگان نوبل فیزیک ۲۰۲۱دفاع از پیامبرواکسن علیه سرطانگامی در درمان بیماریهای توهم فضای خالی یا توهم فضدرمانهای بیماری پارکینسراست دستی و چپ دستیآتاکسی فریدریشنقش نظریه تکامل در شناساایا تکامل هدفمند استلرزش عضله یا فاسیکولاسیوسیستم دفاعی بدن علیه مغز ارزش های حقیقی ارزش های غترکیب آمار و ژنتیکنابینایی در نتیجه ی گوشی علایم کمبود ویتامین E را هوش مصنوعی از عروسک تا کمماده، چیزی بیش از یک خلا به قفس های سیاهت ننازحقیقت، آن چیزی نیست که جلبرخی اثرات مضر ویتامین ددو برابر شدن خطر مرگ و مییک پیشنهاد خوب برای آسان پول و شادیتوسعه هوش مصنوعی قادر اسدرک درست از خود و هوشیاریآسیب روانی شبکه های اجتمزمان و مکان، ابعاد کیهان نقش ذهن و شناخت در حوادث اگر خواهان پیروزی هستیمنابع انرژي پاک سرچشمه حساختار شبکه های مغزی ثاباز کجا آمده ام و به کجا میتشویق خواندن به کودکانعارضه جدید ویروس کرونا سهوش احساسیمخچه ابزاري که وظیفه آن فبه سیاهی عادت نکنیمحباب هایی تو در توژن همه چیز نیستبررسی ژنها در تشخیص بیمادیدگاه نارسای دوگانه ی مپیوستگی همه ی اجزای جهانمرکز هوشیاری، روح یا بدن تکامل مادی تا ابزار هوشمدرس گرفتن از شکست هاافزایش قدرت ادراکات و حسزندگی زمینی امروز بیش از نقص های سیستمی ایمنیابزار بقا از نخستین همانچرا خشونت و تعصبچرا در مغز انسان، فرورفتمنابع بی نهایت انرژی در دسردرد میگرناز تکینگی تا مغز از مغز تتعامل انسان با هوش مصنوعصفحه اصلیهوشیاری و وجودبیماری وسواسحس و ادراک قسمت چهل و هشتکم کردن کالری روشی سودمنبعد از کرونادانش، یک انسان را ناسازگپروژه ی ژنوم انسانیمسمومیت دانش آموزان بی گتکامل، نتیجه ی برنامه ریذرات کوانتومی زیر اتمی قامید نیکو داشته باش تا آنفیلمی بسیار جالب از تغییزاوسکا درمان گوشرنه به اعدامابزار بقا از نخستین هماننظریه ی تکامل در درمان بیمنبع هوشیاری کجاست قسمت شناخت حقیقت یا آرزوهای گاز تکینگی تا مغز از مغز تجلو رفتن یا عقبگردهاوکينگ پیش از مرگش رسالبیماری، رساله ای برای سلحس و ادراک قسمت پنجاه و سکوچکترین چیز یک معجزه استقلید از روی طبیعتداروی جدید برای کاهش وزنآملودیپین داروی ضد فشار مطالبی در مورد تشنجتاثیر نگاه انسان بر رفتارهبر حقیقیانگشت ماشه ایفراموش کارها باهوش تر هسزبان شناسی مدرن در سطح سلنوار مغزی روشی مهم در تشخشگفتی های نقشه ی ژنتیکیابزار بقای موجود زنده از همه جا خیر بکارمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاز تکینگی تا مغز، از مغز جهان مرئی و نامرئیو هر کس تقوای خدا پیشه کنبا خدا باشحس و ادراک قسمت شصت و ششکاهش التهاب ناشی از بیماتمایز یا کشف یگانگیدر میان تاریکی و روشناییروبات کیانآینده با ترس جمع نمیشودمغز چون ابزار هوش است دلیتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان قدیم در شبه جزیره عفضا و ذهن بازسلول های مغزی عامل پارکینورالژیشباهت مغز با کیهان مادیاثرات مفید قهوههندسه بنیادینمنشاء کوانتومی هوشیاری اازدواج های بین گونه ای، رجهان در حال نوسان و چرخشخواندن ، یکی از شستشو دهنویتامین دی گنجینه ای بزربازخورد یا فیدبککجای مغز مسئول پردازش تجتنهایی رمز نوآوری استدر درمان بیماری مولتیپل روش صحبت کردن در حال تکامآیا گذشته، امروز وآینده مغز ایندگان چگونه استتاثیر داروهای ضد التهاب اولین مورد پیوند سر در انقانون گذاری و تکاملسندرم کووید طولانیتاثیر روزه داری بر سلامت چگونه هوشیاری خود را توسضایعه ی شبکه لومبوساکرالاختلالات مخچههوش مصنوعی الفاگومیوتونیک دیستروفیاسرار آفرینش در موججواب دانشمند سوال کننده خارق العاده و استثنایی بواکنش به حس جدیدبحثی درباره احساساتی غیرگلوئونتو جدای از کیهان نیستیدرمان ام اس(مولتیپل اسکلرژیم های غذایی و نقش مهم آیا دلفین ها میتوانند بامغزهای کوچک بی احساسایمپلانت نخاعی میتواند دقطار پیشرفتسینوریپا داروی ترکیبی ضدتازه های بیماری پارکینسونگاه از دور و نگاه از نزدطعمه ی شبکه های ارتباط اجارتباط متقابل با همه ی حیهوش مصنوعی از عروسک بازی ما از اینجا نخواهیم رفتاطلاعاتی عمومی در مورد مجستجوی متن و تصویر به صوربرین نت به جای اینترنتدفاع در برابر تغییر ساختواکسنی با تاثیر دوگانه اگاهی لازم است برای فهم و توهم لیلیپوتی(ریزبینی)درماندگی به دلیل عادت کررجزخوانی هایی که امروز بآتاکسی مخچه ای خودایمننقش هورمون های تیروئید دایجاد احساساتلزوم گذر انسان از حدها و سکوت و نیستیارزش حقیقی زبان قسمت اولترکیب حیوان و انسانناتوانی از درمان برخی ویعلایم کمبود ویتامین E را هوش مصنوعی از عروسک تا کمماست مالیبه مغز خزندگان خودت اجازحقایق ممکن و غیر ممکنبرخی اختلالات عصبی مثانهدو داروی جدید برای میاستیک آلل ژنتیکی که از نئاندپول و عقیدهتوسعه برخی شغل ها با هوش درک عمیق در حیواناتآسیب عصب پا به دنبال اعتیزمان و گذر آن سریع استنقش روی و منیزیم در سلامتاپل ویژن پرو در تشخیص بیمنخستین روبات های زنده ی جمنابع انرژی از نفت و گاز سادیسم یا لذت از آزار داداز کسی که یک کتاب خوانده تشخیص ژنتیکی آتروفی های عدم توقف تکامل در یک انداهوش احساسیمخچه تاثیر گذار بر حافظهبه سخن توجه کن نه گویندهحد و مرزها توهم ذهن ماستژن هوش و ساختارهای حیاتی بررسی بیماری التهابی روددژا وو یا اشنا پنداریپیام های ناشناخته بر مغز مرکز حافظه کجاستتکامل مداومدست و پا زدن در سایه؟افزایش مرگ و میر سندرم کوزندگی زودگذرنقص در تشخیص هیجانات عامابزار بقا از نخستین همانابزار بقا از نخستین همانچرا ذرات بنیادی معمولاً منابع جدید انرژیسردرد میگرن در کودکاناز تکینگی تا مغز از مغز تتعداد کلی ذهن ها در جهان سوالات پزشکیهوشیاری و افسردگیبیماری کروتز فیلد جاکوبحس و ادراک قسمت چهل و دومکمالگرایی دشمن پیشرفتبعد از کرونا دلخوشی بیهودائما بخوانپروانه ی آسمانیمسمومیت دانش آموزان، قماتکثیر سلول در برابر توقف ذرات کوانتومی زیر اتمی قامید نجاتفیروز نادریزبان فرایند تکاملی برای نه به اعدامابزار بقا از نخستین هماننظریه ی ریسمانمنبع هوشیاری کجاست قسمت شناخت درون، شناخت بیرون؛از تکینگی تا مغز از مغز تجلوتر را دیدنهدف یکسان و مسیرهای مختلبیندیشحس و ادراک قسمت پنجاه و شکووید نوزده و خطر بیماری تقلید از طبیعتداروی جدید برای ای ال اسآموزش نوین زبانمطالعه ای بیان میکند اهدتاثیر نگاه انسان بر رفتاروی و منیزیم در تقویت استانگشت نگاری مغز نشان میدفراموشی همیشه هم بد نیستزبان شناسی نوین نیازمند نوار مغز، مفید و بی خطرشگفتی های زنبور عسلابزارهای پیشرفته ارتباط همیشه چشمی مراقب و نگهبامنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتاز تکامل تا مغز از مغز تا جهان مشارکتیوفور و فراوانیبا طبیعت بازی نکنحس و ادراک سی و هفتمکاهش حافظه هرچند فرایندیتمدن قدیمی ای در جنوب ایردر مانهای کمر دردروح و آب حیاتآیا فراموشی حتمی استمغز چگونه صداها را فیلتر تاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان میوه ی تکاملفضای قلب منبع نبوغ استسلول های بنیادینوسانات کوانتومی منبع ماشباهت کیهان و مغزاثرات مفید روزه داریهندسه در پایه ی همه ی واکمهمان ناخواندهاسکلت خارجی در درمان اختجهان در حال ایجاد و ارتقاخواب سالم عامل سلامتیویروس مصنوعیبازسازي مغز و نخاع چالشی کرونا چه بر سر مغز می آورتنبیه چقدر موثر استدر سال حدود 7 میلیون نفر روشهای نو در درمان دیسک بآیا پیدایش مغز از روی تصامغز ابزار بقای برتر مادیتاثیر داروی ضد تشنج سدیم اولین هیبرید بین انسان و قانون جنگلسندرم گیلن باره به دنبال تاثیر روغن رزماری استنشاچگونه واکسن کرونا را توزضایعه ی عروقی مخچهاختلالات حرکتی در انسانهوش مصنوعی از عروسک های بمیگرن و پروتئین مرتبط با اسرار بازسازی اندام هاجواب سنگ اندازیخبر مهم تلسکوپ هابلواکسن های شرکت فایزر آمربخش فراموش شده ی حافظهگمان میکنی جرمی کوچکی در تو دی ان ای خاص ميتوکندريدرمان تومورهای مغزی با ارژیم ضد التهابیآیا دست مصنوعی به زودی قامغز، فقط گیرندهایمان به رویاقطره قطرهسیگار عامل افزایش مرگ ومتازه های درمان ام اسنگاه از درون قفس یا بیرونظهور امواج مغزی در مغز مصارتباط چاقی و کاهش قدرت بهوش مصنوعی از عروسک بازی ما اشیا را آنطور که هستنداعتقاد اشتباه، نتیجه ی نجستجوی هوشیاری در مغز مابرای یک زندگی معمولیدقیق ترین تصاویر از مغز اوابستگی یعنی قلادهگاهی مغز بزرگ چالش استتوهم چیستدرها بسته نیسترحم مصنوعیآتش منبع انرژینقش هورمون زنانه استروژنایران بزرگلزوم سازگاری قانون مجازاسکوت، پر از صداارزش حقیقی زبان قسمت دومترازودونناتوانی در شناسایی چهره علائم عصبی آلزایمر، با اهوش مصنوعی از عروسک تا کمماست مالی با هوش انسانیبه نقاش بنگرحل مشکلبرخی اصول سلامت کمردو سوی واقعیتپوست ساعتی مستقل از مغز دتوصیه های سازمان بهداشت درگیری قلب در بیماری ویرآسانی موفقیتزمان و صبرنقش روزه داری در سالم و جاپی ژنتیکنرمش های مفید برای درد زامنابع انرژی از نفت و گاز سازگاری با محیط بین اجزااز آغاز خلقت تا نگاه انساتشخیص آلزایمر سالها قبل عدم درکهوش در طبیعتمدل همه جانبه نگر ژنرالیبهبود حافظه پس از رخدادهحریص نباشژن یا نقشه توسعه مغز و نقبررسی سیستم تعادلی بدن ادژاوو یا آشناپنداریپیدایش زبانمرکز حافظه کجاستتکامل چشمدست کردن در گوشافزایش سرعت پیشرفت علوم زندگی سلول در بدن، جدای انقطه ی رسیدن به قلهنقطه ای بود و دگر هیچ نبوابزار بقا از نخستین همانچراروياها را به یاد نمی آمناطق خاص زبان در مغزسردرد میگرنی در کودکاناز تکینگی تا مغز از مغز تتعذیه ی ذهنپیامهای کاربرانهوشیاری کوانتومیبیماری گیلن باره و بیمارحس و ادراک قسمت چهل و سومکمردردبعد از کرونا دلخوشی بیهوداروهای مصرفی در ام اسپرواز از نیویورک تا لوس آمسیر دشوار تکامل و ارتقاتأثیر نیکوتین سیگار بر مذرات کوانتومی زیر اتمی قامید جدید بر آسیب نخاعیفیزیک مولکولها و ذرات در زبان متغیرنه جنگ و نه خونریزیابزار بقای موجود زنده از نظریه تکامل در درمان بیممنبع هوشیاری کجاست قسمت شناسایی تاریخچه ی تکاملیاز تکینگی تا مغز از مغز تجمجمه انسان های اولیههدف یکسان، در مسیرهای متبیهوش کردن در جراحی و بیمحس و ادراک قسمت بیست و چهکودک هشت ساله لازم است آدتقویت استخوان در گرو تغذداروی جدید برای دیابتآمارهای ارائه شده در سطح معماری، هندسه ی قابل مشاتاثیر ویتامین دی بر بیمارویا و واقعیتانتقال ماده و انرژیفراموشی و مسیر روحانیزبان، نشان دهنده ی سخنگو نوار مغز، ترجمه ی فعالیت شانس یا نتیجه ی تلاشابزارهای بقا از نخستین ههمیشه اطمینان تو بر خدا بمنبع هوشیاری کجاست؟(قسماز تکامل تا مغز، از مغز تجهان معناوقاحت و تمسخر دیگرانبالاترین هدف از دولتحس و ادراک- قسمت پنجاه و کاهش دوپامین عامل بیماریتمدن پیشرفته ی پیشینیاندر محل کار ارزش خودت را بروح در جهانی دیگر استآیا ممکن است موش کور بی ممغز ناتوان از توجیه پیداتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان ها می توانند میدان قفس ذهنسلول های بنیادی منابع و انوشیدن چای برای مغز مفید شباهت زیاد بین سلول هاي عاثرات مضر ماری جواناهندسه زبانِ زمان استمهندسی ژنتیک در حال تلاش اسکار، لگوی هوشمندجهان ریز و درشتخواب سالم عامل سلامتی و یویروس های باستانی، مغز مبحتی علمی درباره تمایل بکریستال هاتهدیدهای هوش مصنوعیدرمان نگهدارنده ی اعتیادروشهای شناسایی قدرت شنواآیا آگاهی پس از مرگ از بیمغز ابزار برتر بقاتاثیر درجه حرارت بر مغزاولین تصویر در تاریخ از سقانون جنگلسندرم پیریفورمیستاثیر رژیم گیاه خواری بر چگونه آن شکری که می خوریمضایعات در عصب زیر زبانیاختلالات صحبت کردن در انهوش مصنوعی از عروسک های بمیگرن و خواباصفهان زیباجوسازی مدرنخدا موجود استواکسن کووید 19 چیزهایی که بخش های تنظیمی ژنومگنجینه ای به نام ویتامین تو در میانه ی جهان نیستی درمان تشنجرژیم غذایی حاوی تخم مرغ وآیا رژیم غذایی گیاهی سلامغزتان را در جوانی سیم کشاین پیوند نه با مغز بلکه لمس کوانتومیسیاهچاله هاتبدیل پلاستیک به کربن و سنگاه از درون مجموعه با نگظرف باید پر شود چه با چرک ارتباط هوش ساختار مغز و ژهوش مصنوعی از عروسک بازی ما به جهان های متفاوت خوداعتماد به خودحفره در مغزبرای پیش بینی آینده مغز ددل به دریا بزنواسطه ها د رمسیر ایجاد مغگاهی جهت را عوض کنتوهم و خیالدرهای اسرارآمیز و پوشیدهرحم مصنوعیآثار باستانی تمدن های قدنقش ویتامین K در ترمیم اسایرادهای موجود در خلقت بلزوم سازگاری قانون مجازاسکته مغزیارزش حقیقی زبان قسمت سومترازودوننادیدنی ها واقعی هستندعلت خواب آلودگی بعد از خوهوش مصنوعی از عروسک تا کمماشین دانشبه نقاش بنگرحلقه های اسرارآمیزبرخی اطلاعات روانشناسی مدولت یا گروهکپوشاندن خود از نورتوصیه های غیر دارویی در سدرگیری مغز در بیماری کویآشنا پنداریزمان واقعیت است یا توهمنقش رژیم غذایی بر رشد و اابتدا سخت ترین استنرمش های مفید در سرگیجهمنابع انرژی از نفت و گاز ستم با شعار قانون بدترین از انفجار بزرگ تا انفجار تشخیص ایدزعدالت برای من یا برای همههوش عاطفی قسمت 11مدل هولوگرافیک ژنرالیزهبهداشت خوابحرکات چشم، ترجمه کننده ی ژن ضد آلزایمربررسی علل کمر درد در میاندگرگونی های نژادی و تغییپیر شدن حتمی نیستمرکز خنده در کجای مغز استتکامل و ارتقای نگاه تا عمدست آسمانافسردگی و اضطراب در بیمازندگی، مدیریت انرژیزندان ذهنینقطه بی بازگشتابزار بقا از نخستین همانچراروياها را به یاد نمی آمناطق خاصی از مغز در جستجسردرد و علتهای آناز تکینگی تا مغز از مغز تتغییرسایتهای دیگرهوشیاری سنتی یا هوشیاری بیماری آلزایمر، استیل کوحس و ادراک قسمت نهمکمردرد ناشی از تنگی کاناتفکر قبل از کارداروهای ام اسپروتئین های ساده ی ابتدامسئول صیانت از عقیده کیستأثیر نگاه انسان بر رفتارفتار مانند بردهامید درمان کرونا با همانفیزیک هوشیاریزبان مشترک ژنتیکی موجوداچه زیاد است بر من که در ایابزار بقای موجود زنده از نظریه تکامل در درمان بیممنبع هوشیاری کجاست قسمت53شناسایی سلول های ایمنی ااز تکینگی تا مغز از مغز تجنین مصنوعیهدف از تکامل مغزبیهوشی در بیماران دچار احس و ادراک قسمت بیست و یککودک ایرانی که هوش او از تقویت حافظه یا هوش مصنوعداروی جدید ضد میگرنآن چیزی که ما جریان زمان معنی روزهتاثیر ویروس کرونا بر مغز رویا و کابوسانتروپی و هوشیاریفراموشی آرمانزبان، وسیله شناسایی محیطنوار عصب و عضلهشانس یا تلاشابزارهای بقا ازنخستین همهمیشه به آنچه داری، خوشنمنبع هوشیاری کجاست؟(قسماز تکامل تا مغز، از مغز تجهان هوشمندوقت نهيب هاي غير علمي گذشباهوش ترین و با کیفیت تریحس و ادراک- قسمت بیست و پکاهش سن بیولوژیکی، تنها تمدن بشری و مغز اخلاقیدر چه مرحله ای از خواب ، رروح رهاییآیا ما کالا هستیممغز و قلب در جنین موش مصنتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان یک کتابخانه استقفس را بشکنسلول های بدن تو پیر نیستننوعی سکته مغزی ، وحشتناک شباهت زیاد بین سلول هاي عاجزای پر سلولی بدن انسان هندسه، نمایشی از حقیقتمهندسی بدناساس انسان اندیشه و باور جهان شگفت انگیزخواب عامل دسته بندی و حفطویرایش DNA جنین انسان، بربحث درباره پیدایش و منشا کریستال زمان(قسمت اولتو یک معجزه ایدرمان نابینایان آیا ممکنروشی برای بهبود هوش عاطفآیا امکان بازسازی اندامهمغز از بسیاری حقایق می گرتاثیر درجه حرارت بر عملکاولین دارو برای آتاکسی فقانونمندی و محدودیت عالمسندرم پیریفورمیستاثیر رژیم گیاه خواری بر چگونه انتظارات بر ادراک ضرورت زدودن افکاراختلالات عضلانی ژنتیکهوش مصنوعی از عروسک بازی میگرن سردردی ژنتیکی که باصل بازخوردجامعه ی آسمانیخدا نور آسمان ها و زمین اواکسن کرونا و گشودن پنجربخش بزرگی حس و ادراک ما اگوهر با نظر دیگران سنگ نمتوقف؛ شکستدرمان جدید ALSرژیم غذایی ضد التهابیآیا رژیم غذایی گیاهی سلامغزتان را در جوانی سیمکشاین اندوه چیستلووفلوکساسینسیاهچاله های فضایی منابعتبدیل تراکت صوتی مصنوعی نگاه حقیقی نگاه به درون اعقل مجادله گرارتباط پیوسته ی جهانهوش مصنوعی از عروسک بازی ما با کمک مغز خود مختاريماعتماد به خودحق انتخاببرای اولین بار دانشمنداندلایلی که نشان میدهد ما بوبینار اساتید نورولوژی دگذر زمان کاملا وابسته به توهم وجوددرون قفس یا بیرون از آنرسم عاشق کُشی و شیوهٔ شهرآرامش و دانشنقش ژنتیک در درمان اختلاایستادن در برابر آزادی بلزوم عدم وابستگی به گوگل سال سیزده ماههارزش خود را چگونه میشناستراشه ها روی مغزنادانی در قرن بیست و یکم،عماد الدین نسیمی قربانی هوش مصنوعی از عروسک تا کممبانی ذهنی سیاه و سفیدبه نادیدنی ایمان بیاورحمله ویروس کرونا به مغزیک جهش ممکن است ذهن انسانبرخی بیماری ها که در آن بدوچرخه در کاهش دردهای کمپیموزایدتوصیه هایی در مصرف ماهیدرگیری مغز در بیماران مبآشنا پنداریزمان پلانکنقش رژیم غذایی در رشد و اابتدایی که در ذهن دانشمننرمش های موثر در کمردردمنابع انرژی از نفت و گاز ستم، بی پاسخ نیستاز بار خود بکاه تا پرواز تصویر خورشید یا خود خورشعسل طبیعی موثر در کنترل بهوش عاطفی قسمت نهممدل هولوگرافیک تعمیم یافبوزون هیگز چیستحرکت چرخشی و دائمی کیهانژنها نقشه ایجاد ابزار هوبرطرف کردن خشونت را از خادانش قدرت استپیشینیان انسان از هفت میمرگ چیستتکامل و ریشه ی مشترک خلقتدست بالای دستافسردگی و ساختار مغززونیسومایدنمیتوان با بیرون انداختنابزار بقا از نخستین هماننزاع بین جهل و علم رو به پمنبع هوشیاری کجاست قسمت سردرد به دلیل مصرف زیاد ماز تکینگی تا مغز از مغز تتغییر الگوی رشد مغزی با زهوش، ژنتیکی است یا محیطیبیماری الزایمرحس و ادراک قسمت چهارمکمردرد و علل آنتفکر ترکیبی در هوش مصنوعداروهای تغییر دهنده ی سیپروتز چشممسئولیت جدیدتأثیر شیرینی های حاوی لورفتار وابسته به شکلامیدوار باش حتی اگر همه چفیزیک و هوشیاریزبان چهار حرفی حیات زمیننه عدم مطلق بلکه عدم با قابزار بقای موجود زنده از نظریه تکامل در درمان بیممنبع هوشیاری کجاست؟ (قسمشواهدی از نوع جدیدی از حااز تکینگی تا مغز از مغز تجنگ هفتاد و دو ملت همه را هدف از خلقت رسیدن به ابزابیوگرافیحس و ادراک قسمت بیست و دوکودکان میتوانند ناقل بی تقویت سیستم ایمنیداروی جدید ضد الزایمرآنچه ناشناخته است باید شمعادله ها فقط بخش خسته کنتاثیر ژنها بر اختلالات خرویا و خبر از آیندهانتظار گذر تندباد؟فرایند پیچیده ی خونرسانیزدودن نقص از هوش مصنوعینوار عصب و عضلهشاهکار قرنابزارهای بقای موجود زندههمیشه داناتر از ما وجود دمنبع هوشیاری کجاست؟(قسماز تکامل تا مغز، از مغز تجهان هوشیاروقتی فهمیدی خطا کردی برگباور و کیهان شناسیحس و ادراک- قسمت شصت و چهکایروپاکتیک چیستتمدن زیر آبدر ناامیدی بسی امید استروزه داری متناوب، مغز را آیا ما تنها موجودات زنده مغز و اخلاقتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان باشقله برای دیدن نه برای به سلول بنیادی و ای ال اسنیکولا تسلاشجاعت و ترساجزایی ناشناخته در شکل گهنر فراموشیمهربانی، شرط موفقیتاستفاده از مغز، وزن را کمجهانی که نه با یک رخداد و خودآگاهی و هوشیاريویشن پروبحثي درباره هوش و تفاوتهکریستال زمان(قسمت دوم)تو یک جهان در مغز خودت هسدرمان های اسرار آمیز در آروشی جدید در درمان قطع نخآیا انسان با مغز بزرگش اخمغز به تنهایی برای فرهنگ تاثیر درجه حرارت بر عملکاولین دروغقارچ بی مغز در خدمت موجودسندرم پای بی قرارتاثیر رژیم گیاه خواری بر چگونه به سطح بالایی از هوضرب المثل یونانیاختراع جدید اینترنت کوانهوش مصنوعی از عروسک بازی میگرن شدید قابل درمان اساصل در هم تنیدگی و جهانی جاودانگی مصنوعیخدا بخشنده است پس تو هم بواکسن کرونا از حقیقت تاتبخش بزرگتر کیهان ناشناختگویید نوزده و ایمنی ساکتتولید مولکول جدید توسط هدرمان جدید میگرن با انتی رژیم غذایی ضد دردآیا راهی برای رفع کم آبی مغط یک گیرنده استاین ایده که ذرات سیاهچاللوب فرونتال یا پیشانی مغسیاهچاله ها، دارای پرتو تبدیل سلولهای محافط به سنگاه دوبارهعقل سالمارتباط انسانی، محدود به هوش مصنوعی از عروسک بازی ما بخشی از این جهان مرتبطاعتماد بی موردحقیقت قربانی نزاع بین بی برای تمدن سازی، باید در بدنیا فریب و سرگرمیوجود قبل از ناظر هوشمندگذشته را دفن کنتوهم وجوددرون آشفته ی تو و ظاهر خنرساناها و ابر رساناها و عنقش گرمایش آب و هوا در هماکنون را با همه ی نقص هایمقاومت به عوارض فشار خون سانسور از روی قصد بسیاری از فرد ایستا و متعصب بگذرتراشه ی هوش مصنوعی در مغزنازوکلسینعوامل موثر در پیدایش زباهوش مصنوعی به کمک هوش طبیمباحث مهم حس و ادراکبه هلال بنگرحمایت از طبیعتیک رژیم غذایی جدید، می توبرخی بیماری های خاص که بددوچرخه سواری ورزشی سبک و پیموزایدتوضیحی ساده در مورد هوش مدرگیری مغزی در سندرم کووآشناپنداری چیستزمان به چه دلیل ایجاد میشنقش زنجبیل در جلوگیری از ابتذال با شعار دیننرمشهای مهم برای تقویت عمنابع انرژی از نفت و گاز ستون فقرات انسان دو پا جلاز بحث های کنونی در ویروستصویر در هم تنیدگی کوانتعشق درونی به یگانگی خلقتهوش عاطفی قسمت هفتممدل های ریز مغز مینی برینبوزون هیگز جهان را از متلحس متفاوتژنها ، مغز و ارادهبزرگ فکر کندانش محدود به ابعاد چهارپیشرفت های جدید علوم اعصمرگ و میر پنهانتکامل ابزار هوش ، راه پر دستورالعمل مرکز کنترل بیاقلیت خلاقتکامل تکنولوژیدغدغه نتیجه ی نادانی استاقیانوس نادانیزونا به وسیله ویروس ابله نمیتوان بر سیاه سیاه نوشابزار بقا از نخستین هماننزاع بین علم و نادانی رو منبع هوشیاری کجاست قسمت سردرد تنشناز تکینگی تا مغز از مغز تتغییر دیگران یا تغییر خوهیچ نقطه ای مرکزی تر از ابیماری ای شبیه آلزایمر و حس و ادراک قسمت نوزدهمکمردرد با پوشیدن کفش مناتفکر خلا ق در برابر توهم داروهای ضد بیماری ام اس وپروتز عصبی برای تکلممسئولیت در برابر محیط زیتئوری تکامل امروز در درمرفتار اجتماعی انسان، حاصامیدواریفیزیک آگاهیزبان نیاز تکاملی استنهایت معرفت و شناخت درک عابزار بقای موجود زنده از نعناعمنبع هوشیاری کجاست؟ قسمتشواهدی از دنیسوان(شبه نئاز تکینگی تا مغز از مغز تجنگ و تصور از جنگهر چیز با هر چیز دیگر در تبیوگرافیحس و ادراک قسمت بیست و سوکودکان خود را مشابه خود تتلقین اطلاعات و حافظهداروی سل سپتآنچه واقعیت تصور میکنیم معجزه های هر روزهتاثیر کلام در آیات کلام برویا بخشی حقیقی از زندگی اندوه در دنیا استفرایند تکامل و دشواری هاسفر فقط مادی نیستنوار عصب و عضلهشاهکار شش گوشابزارهای بقای از نخستین همیشه راهی هستمنبع هوشیاری کجاست؟(قسماز تکامل تا مغز، از مغز تجهان های بسیار دیگروقتی پر از گل شدی خودت را باید از انسان ترسیدحساسیت روانی متفاوتکار امروز را به فردا نیندتمدنی قدیمی در شمال خلیج در هم تنیدگی مرزها و بی مروزه داری و التهاب زیانبآیا مصرف مولتی ویتامین همغز و اخلاقتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان جدید از چه زمانی پاقله سقوطسلول بنیادین از مخاط بیننیاز به آموزش مجازی دیجیشرکت نورالینک ویدیویی ازاحیای بینایی نسبی یک بیمهنر حفظ گرهموفقیت هوش مصنوعی در امتاستفاده از نظریه ی تکامل جهانی که از یک منبع، تغذیخودآگاهی و هوشیاريواقعیت فیزیکی، تابعی از بحثی جالب درباره محدودیتکریستال زمان(قسمت سوم)تو کجای جهانیدرمان های بیماری آلزایمرروشی جدید در درمان نابینآیا احتمال دارد رویا از آمغز بیش از آنچه تصور میشوتاثیر درجه حرارت بر عملکاولین سلول مصنوعیقبل از آغازسندرم پس از ضربه به سرتاثیر رژیم گیاهخواری بر چگونه باغبانی باعث کاهش ضررهای مصرف شکر و قند بر ادامه بحث تکامل چشمهوش مصنوعی از عروسک بازی میدان مغناطيسي زمین بشر اصل علت و تاثیرجایی برای یاد گرفتن باقی خدای رنگین کمانواکسن کرونا ساخته شده توبخش دیگری در وجود انسان هگوش دادن بهتر از حرف زدنتولید مثل اولین ربات های درمان جدید کنترل مولتیپلراه فراری نیستآیاما مقهور قوانین فیزیکنفرت، اسیب به خود استاین ابتدای تناقض هاستلوتیراستامسیاهچاله و تکینگی ابتدایتبر را بردارنگاهی بر قدرت بینایی دراعقلانیت بدون تغییرارتباط از بالا به پایین مهوش مصنوعی از عروسک بازی ما تحت کنترل ژنها هستیم یاعتیاد و تلاش های درمانی حقیقت آنطور نیست که به نظبرای خودآگاه بودن تو بایدنیای شگفت انگیز کوانتوموراپامیل در بارداریگریه ی ابر، رمز طراوت باغتوهم بی خداییدروغ نگو به خصوص به خودترستگاری محدود به یک راه ننقش پیش زمینه ها و اراده اکوییفلکسمقایسه رقابت و همکاریسانسور بر بسیاری از حقایاز مخالفت بشنوتراشه ی بیولوژِیکنباید صبر کرد آتش را بعد عوامل ایجاد لغت انسانی و هوش مصنوعی به شناسایی کامبتکران خودشکوفابه کدامین گناه کشته شدندحوادث روزگار از جمله ویریکی از علل محدودیت مغز امبرخی توجهات در ببمار پاردوپامین قابل حل در آبپیچیدگی های مغزمگستیوتیکسن داروی ضد جنوندرگیری مغزی در سندرم کووآشتی بهتر استزمان شگفت انگیزنقش زبان در سلطه و قدرت اابداع دی ان ای بزرگترین دچرا ماشین باید نتایج را پمنابع انرژی از نفت و گاز ستارگانی قبل از آغاز کیهاز تلسکوپ گالیله تا تلسکتصویر زیبا از سلولعشق، شلوغ کردن نیستهوش عاطفی قسمت یازدهمدیون خود ناموجودبی نهایت در میان مرزهاحس چشایی و بویاییژنهای مشترک بین انسان و وبزرگ شدن مغز محدود به دوردانش بی نهایتپیشرفت در عقل است یا ظواهمرگ و میر بسیار بالای ناشمرگ و سوال از قاتلتکامل جریان همیشگی خلقتذهن ما از در هم شکستن منبالکترومغناطیس شنوایی و هزیان غذاهای پرچربنمای موفقیتابزار بقا از نخستین هماننزاع بین علم و جهل رو به پمنبع هوشیاری کجاست قسمت سردرد سکه ایاز تکینگی تا مغز از مغز تتغییر دادن ژنها آیا روزی هیچ چیز همیشگی نیستبیماری ای شبیه ام اس مولتحس و ادراک قسمت هفتمکنفرانس تشنج هتل کوثر اصتفاوت مغز انسان و میمون هداروی فامپیریدین یا نورلپرورش مغز مینیاتوری انسامستند جهان متصلتئوری تکامل در پیشگیری و رقیبی قدرتمند در برابر مامیدواری و مغزفیزیکدانان ماشینی برای تزبان و کلمه حتی برای کساننهایت در بی نهایتابزار بقای موجود زنده از هفت چیز که عملکرد مغز تو منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتشیشه ی بازالتی و سیلیکوناز تکینگی تا مغز از مغز تجنگ داده هاهر جا که جات میشه، جات نیبیان ژن های اسکیزوفرنی دحس و ادراک قسمت بیستمکودکان را برای راه آماده تلاش ها برای کشف منابع جدداروی ضد چاقیآنچه حس می کنیم، نتیجه ی معجزه ی چشمتاثیر کپسول نوروهرب بر نرویا تخیل یا واقعیتاندوه دردی را دوا نمیکندفرایند حذف برخی اجزای مغسفر نامه سفر به بم و جنوب نوار عصب و عضله مهم در تششاید گوشی و چشمی، آماده شابزارهای دفاعی و بقای موهمیشه عسل با موم بخوریممنبع هوشیاری کجاست؟(قسماز تکامل تا مغز، از مغز تجهان هایی در جهان دیگروقتی تو از یاد گرفتن باز بابا زود بیاخفاش کور و انسان بینا؟کار با یگانگی و یکپارچگیتمرکز و مدیتیشندر هم تنیدگی کوانتومیروزه داری و بیمار ی ام اس آیا مغز تا بزرگسالی توسعمغز و سیر تکامل ان دلیلی تاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان خطرناکترین موجودقلب های سادهسلول عصبی شاهکار انطباق تاثیر درجه حرارت بر عملکچیز جدید را بپذیرشربت ضد خلطاحیای بینایی نسبی یک بیمهنر رها شدن از وابستگیموفقیت در تفکر استاستفاده از هوش مصنوعی در جهانی در ذهنخودت را از اندیشه هایت حفواقعیت چند سویهبحثی در مورد نقش ویتامين کشف مکانیسم عصبی خوانش پتو کز محنت دیگران بی غمیدرمان های بیماری اس ام ایروشی جدید در درمان سکته مآیا احتمال دارد رویا از آمغز برای فراموشی بیشتر کتاثیر درجه حرارت بر عملکاوکرلیزوماب داروی جدید شقبل از انفجار بزرگسندرم جدایی مغزتاثیر رژِیم غذایی بر میگچگونه تکامل مغزهای کنونیضررهای شکر بر سلامت مغزاداراوون تنها داروی تاییهوش مصنوعی از عروسک بازی میدان های مغناطیسی قابل اصل عدم قطعیت از کوانتوم جایی خالی نیستخدایی که ساخته ی ذهن بشر واکسن آلزایمربخشیدن دیگران یعنی آرامشگوشه بیماری اتوزومال رسستولید یا دریافت علمدرمان جدید ای ال اس، توفرراه نجاتآگاهی فراتر از آگاهینقاشی هایی با بوی گذشته یاینکه به خاطرخودت زندگی لوزالمعده(پانکراس)مصنوعسیاهچاله ی منفرد یا سیاهتحریک عمقی مغزنگاهی بر توانایی اجزاي بعقیده ی بی عملارتباط بین هوش طبیعی و هوهوش مصنوعی از عروسک بازی مانند آب باشاعتیاد را به دور بیندازحقیقت افرادبرای رشد، باید از مسیر خطدنیایی پر از سیاهچاله ورزش هوازی مرتب خیلی به قگربه شرودینگر و تاثیر مشتوهم تنهاییدریای خداآرامش و سکونرشته نوروایمونولوژی و نقنقش آتش در رسیدن انسان بهاکسی توسین و تکامل پیش امقابله ی منطقی با اعتراضساهچاله ها تبخیر نمیشوداز نخستین همانند سازها تتربیت کودکان وظیفه ای مهنبرو و انرژی مداومعواملی که برای ظهور لغت اهوش مصنوعی تعاملیمتواضع باشبه امید روزهای بهترحکمت الهی در پس همه چیزیافته های نوین علوم پرده برخی توصیه ها برای واکسیدورترین نقطه ی قابل مشاهپیچیدگی های مغزی در درک زتیک و اختلال حرکتیدرگیری اعصاب به علت میتوآغاز فرایند دانستنزمزمه ات مانده در گوشمنقش زبان در سلطه و قدرت اابزار هوش در حال ارتقا ازچرا مردم با زندگی میجنگنمنابع انرژی از نفت و گاز سخن نیکو مانند درخت نیکواز تلسکوپ گالیله تا تلسکتصویر زیبای اصفهانعصب حقوق نورولووهوش عاطفی قسمت پنجممدیریت اینترنت بر جنگبی هیچ می ایی و بی هیچ میرحس و ادراک (قسمت اول )ژنهای هوش ، کدامندبزرگ شدن تقریبا ناگهانی دانشمندان موفق به بازگردپیشرفت ذهن در خلاقیت استپیشرفتی مستقل از ابزار همرگ انتقال است یا نابود شتکامل داروینی هنوز در حاذهن چند جانبه نیازمند نگالکتروتاکسی(گرایش و حرکALS نگاهی کامل بر بیماری وزیباترین چیز در پیر شدننمایش تک نفرهابزار بقا از نخستین هماننسبیت عام از زبان دکتر برمنبع هوشیاری کجاست قسمت سردرد عروقی میگرناز تکینگی تا مغز از مغز تتغییر زودتر اتصالات مغزیهیچ چیز، چقدر حقیقی استبیماری اسپینال ماسکولار حس و ادراک قسمت هفدهمکنگره بین المللی سردرد دتفاوت ها و تمایزها کلید بداروی لیراگلوتیدپرکاری تیروئیدمشکل از کجاستتئوری جدید، ویران کردن گرموزی از نخستین تمدن بشرامیدی به این سوی قبر نیستفال نیکوزبان و بیان نتیجه ساختمانهادینه سازی فرهنگ اختلاابزار بقای موجود زنده از هفت سین یادگاری از میراث منبع هوشیاری کجاست؟ قسمتشکل های متفاوت پروتئین هاز تکینگی تا مغز از مغز تجنبه های موجی واقعیتهر حرکت خمیده می شود و هر بیان حقیقتحس و ادراک قسمت دهمکوری گذرای ناشی از موبایتلاش های جدید در ALSداروی ضد چاقیآنها نمیخواهند دیگران رامعجزه ی علمتاثیر کپسول نوروهرب بر ترویا حقی از طرف خدااندوهگین نباش اگر درب یا فراتر از دیوارهای باورسفر به مریخ در 39 روزنوار عصب و عضله تعیین محلشاید درست نباشدابعاد و نیازهای تکاملیهمیشه، آنطور نیست که هستمنبع هوشیاری کجاست؟(قسماز تکامل تا مغز، از مغز تجهان یکپارچهوقتی ریشه ها عمیقند از چیباد و موجکارهای کوچک، بی ارزش نیستمرکز بر هدفدر هم تنیدگی کوانتومی و پروزه داری سلول های بنیادآیا همه جنایت ها نتیجه بیمغز کوانتومیتاثیر گیاه خواری بر رشد وانسان عامل توقف رشد مغزقلب و عقلسلول عصبی، در محل خاص خودتاثیر درجه حرارت بر عملکچیزی منتظر شناخته شدنشش مرحله تکامل چشماحتیاط در تعویض داروهاهنر، پر کردن است نه فحش دمولکول ضد پیریاستفاده از انرژی خلاجهان، تصادفی نیستخودروهای هیدروژنیواقعیت چیستبحثی در مورد نقش کلسیم و کشف مکانیسمی پیچیده در بتو پیچیده ترین تکنولوژی درمان های جدید میگرنريتوکسيمب در درمان ام اسآیا برای تولید مثل همیشه مغز بزرگ چقدر مفید هست ؟تاثیر درجه حرارت بر عملکايندگان چگونه خواهند دیدقبرستان ها با بوی شجاعتسندرم دزدی ساب کلاوینتاثیر سلامت دستگاه گوارشچگونه جمعیت های بزرگ شکل ضعیف و قویادب برخورد با دیگرانهوش مصنوعی از عروسک بازی میدان های کوانتومی خلااصل، روان و نفس استجاذبهخدایا جز تو که را دارمواکسن ایرانی کرونا تولیدبخشش، عقلانی یا غیر عاقلگوشت خواری یا گیاه خواریتولید پاک و فراوان انرژیدرمان جدید سرطانراه های جدید برای قضاوت رآپومورفین در پارکینسونچقدر به چشم اعتماد کنیماینکه خانواده ات سالم بالیروپریم داروی ترکیبی ضدسیاهچاله ی تولید کنندهتحریک عمقی مغز در آلزایمنگاهت را بلند کنعلم و ادراک فقط مشاهده ی هوش مصنوعی از عروسک بازی ماه رجباعداد بینهایت در دنیای محقیقت انسانبرای زندگی سالم، یافتن تدنیا، هیچ استورزش هوازی ، بهترین تمریگزیده ای از وبینار یا کنفتوهم جداییدرک فرد دیگر و رفتارهای اآرامش(سکوت) stillness و تکاپورشد مغز فرایندی پیچیده انقش انتخاب از طرف محیط، ناکسکاربازپین در درمان تشمقابله با کرونا با علم اسسایه ی هوشیاریاز نخستین همانند سازها تترجمه ای ابتدایی از اسراچت جی پی تیعوارض ازدواج و بچه دار شدهوش مصنوعی در کامپیوترهامجموعه های پر سلولی بدن مبه بالا بر ستارگان نگاه کحافظه میتواند بزرگترین دیاد گرفتن مداومبرخی درمان های Spinal Muscular Atديدن با چشم بسته در خواب پیوند قلب خوک، به فرد دچاتیکاگرلور داروی ضد انعقادرب بسته با غیر خود باز مآغاز فصل سرما و دوباره تکزنان باهوش ترنقش سجده بر عملکرد مغزابزار بقا از نخستین همانچرا مغز انسان سه هزار سالمنابع انرژی از نفت و گاز سخن و سکوتاز تکنیکی تا مغز از مغز تتصویربرداری فضاپیمای آمعصب سیاتیکهوش عاطفی قسمت اولمداخله ی زیانبار انسانبی ذهن و بی روححس و ادراک (قسمت دوم )ژنهای حاکم بر انسان و انسبزرگترین خطایی که مردم مدانشمندان نورون مصنوعی س